PKO Bank Polski

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 304 ocen.

PKO Bank Polski
2 304 6 1

Opinie o PKO Bank Polski

Kala

Hej pytanie Stanowisko młodszy doradca klienta podstawowego z funkcją kasjer a 3600brutto czy ta pensja jest ok?

@@@@@@
@Kala 06.07.2018 00:13

daj spokój i zmykaj póki czas

Aaa
@Kala 06.07.2018 00:13

W jakim miescie? Ja będąc pracownikiem z planami zawsze na 150% wykonania mam 3000 brutto i na podwyżkę się nie zanosi.

Maria
@Aaa 18.08.2018 18:39

To dziwne ;) bo ja z takim samym wykonaniem mam 3800 brutto i milion propozycji przejścia na msp i bo ;) Jak ktoś potrafi walczyć o swoje to da radę !;)

aaaaaaaaaaa
@Maria 02.09.2018 19:03

taaa.... takie bajki to na innych forach wypisywać

Aaa
@Maria 02.09.2018 19:03

Właśnie niedawno odbyłam rozmowę o przedłużenie umowy i zaproponowali mi 100 zł netto więcej - szał. W tym kwartale mam już 140% wykonania, a jeszcze prawie cały miesiąc. W zeszłym 150%, podobnie w poprzednich. U nas pracowników zatrudniają na 3 miesiące bo potem sami się zwalniają. Oczywiście mają wyższe podstawy niż ja. PKO BP to zasciankowy bank jeśli chodzi o strukturę zatrudnienia. Ciesz się, że masz takie możliwości bo jak widzisz nie w każdym oddziale solidna praca pracownika jest dla kogokolwiek cenna.

o4 Bielsko Biała
@Kala 06.07.2018 00:13

Też tyle miałem. 3600 brutto. I bez podania przyczyny, bez żadnego ostrzeżenia, bez jakiegokolwiek powodu wypowiedzenie po 3 miesiącach. Polecam 2/10.

Szpila
@Kala 06.07.2018 00:13

Przykładowa tegoroczna płaca i Polska kelnerka z dwoma fakultetami w Australijskim barze zarabia po przeliczeniu 10000.00 PLN/mc nie przemęcza się.

Były pracownik
@Kala 06.07.2018 00:13

Pracowalam na stanowisku doradca w korporacjach nie polecam - zmienilam na inny bank kolejny juz zresztą obecnie to jest Santander i o niebo lepiej pensje , szkolenia. W PKO procedury, plany nieodpłatne godziny a mialy być płacone

ela
@Aaa 18.08.2018 18:39

Piszesz nieprawdę, wręcz bzdury....

Bankowa
@Aaa 18.08.2018 18:39

Katowice oferują 3600 brutto na początek plus premie

anonim
@Bankowa 26.09.2018 12:42

Katowice i Warszawa to inna bajka niż pozostałe regiony

Gosc
@Szpila 10.09.2018 20:22

Ze tyle zarabia mozliwe a czy die nid przemecza ... to tylko moze stwierdzic ktos to pracowal w gastronomi i wie czym to pachnie

Aaa
@Bankowa 26.09.2018 12:42

Inny region sprzedażowy, nie ma co porównywać. Chciałabym pisać nieprawdę ale niestety tak wyglądają moje zarobki. Piszę z poziomu małego miasta z innego regionu niż Kato i Wawa.

Szpila
@Gosc 28.09.2018 11:58

Nie przemęcza się gdyż sama pisała, lecz przechodząc do meritum odpowiedzialność kelnerki ma się nijak do odpowiedzialności pracownika banku. Natomiast inne stanowiska w tym i innych Państwach są jeszcze o wiele wyżej zaszeregowane.

Kris
@Aaa 18.08.2018 18:39

Ja mam 4000 brutto jako doradca klienta indywidualnego.

anonim
@Kris 31.10.2018 09:10

buahaha ta jasne.. ze średnim wykształceniem..dzieciaku zabierz zabawki do innej piaskownicy

Rekrut
@anonim 31.10.2018 17:53

W wwa na początek to normalna pensja w pko...

faza

Dla mnie to koszmar. Pracuję 1.5 roku jako doradca kasjer i jestem wykończona psychicznie, czekam tylko aż dostanę kredyt hipoteczny i uciekam w podskokach. Absurd goni absurd, nie liczy się dobro klienta, tylko WYNIK FINANSOWY oddziału. Żal mi też mojej przełożonej i dyrektora, bo to, że są na wyższych stanowiskach wcale nie świadczy o tym, że mają wpływ na cokolwiek. Nikomu nie życzę takiej pracy, dla mnie to udręka.

Faza

Można się zgodzić, bo wiem, że moi przełożeni pracują jak mogą (fakt, że szefowej odbija średnio co dwa tygodnie i żąda od nas przeskoczenia tygodniowej normy 3-4 razy), ale nie wydaje mi się, żeby dyrektor małego oddziału w małym mieście był beneficjentem profitów z tzw. układzików. Jak dla mnie sprawa jest rozgrywana dużo wyżej, może na szczeblu dyrektorów regionu. Tak czy tak, dostaję kredyt i spie*dalam stamtąd w podskokach.

Mańkut
@Faza 06.10.2018 09:04

Co to znaczy dyrektor czy przełożona/y wydumane nazwy wymuszające podległość. Swoją drogą dobrze wiem jak niektóre/rzy zyskali taką funkcję bez przygotowania czy elementarnej szczątkowej nawet wiedzy w danych dziedzinach. Sporo oddziałów i firm przeróżnych w których byłem potwierdzają w 100% powtarzalne schematy. Zatem powodzenia a w przypadku zmiany kraju weź pod uwagę również perspektywicznie wahania temperatur i ew. konsekwencje.

Faza
@Mańkut 06.10.2018 17:42

Po tym, co przeszłam i przechodzę nadal w Pko wiem, że powodzenie w pracy będę miała wszędzie. Nigdy nie wrócę do sprzedaży i nigdy nie wrócę do banku. Wszystkim to też odradzam.

ciekawy
@Faza 09.10.2018 17:33

A możesz rozwinąć wątek pracy w banku (sprzedaży)? Co Cie tam dokładniej spotkało?

aaa
@ciekawy 19.11.2018 18:42

zatrudnij się w Pko bp to zobaczysz. Ogłoszeń mnóstwo dla frajerów którzy mają zapitalać na premie kierowników, dyrektorów wszelkiej maści, managerów i huk wie kogo jeszcze.

kandydat

Witam aplikuję na stanowisko ds.technicznych, czy ktoś może powiedzieć jakie zarobki,szefostwo itd ? Dzięki z pomoc

Ciekawska Żaneta

Witam. Sporo osób pisze, ze dobry socjal. Możecie opisać to dokładniej? Co miesiąc dostaje się jakieś profity na kartę jakąś czy jak? Chodzi o doradcę klienta indywidualnego na początku pracy? Kto zapewnia opiekę medyczną? Medicover?

haaaal

Jeśli ktoś chce się rozwijać to jest to dobre miejsce. Jasno określona ścieżka rozwoju i awansów, wzrost podstawy wraz ze stażem pracy. Nie ma żadnej ściemy i kręcenia jak w mniejszych firmach, wiadomo do czego się dąży.

Kasia

Może ktoś się wypowiedzieć na temat stanowiska asystent? Na czym głównie polega praca i czy jest ciężko?

Lola
@Kasia 02.11.2018 16:25

Asystent to stanowisko które w Banku likwidują w Regionie lubelsko-podkarpackim od roku 2017 wyrzucili prawie wszystkich, więc gdzie przyjmują ?

Kasia
@Lola 05.11.2018 19:56

Katowice

Lola
@Kasia 09.11.2018 10:26

No tak tam asystenci mogą być...jak zwykle Katowice i W-wa . Asystent zajmował się obsługą sekretariatu, reklamacjami, zamawianie Art. Biurowych, prowadził czasem archiwizację, kompletował pełnomocnictwa, zakresy czynności itp . Przynajmniej nie miał planów sprzedaży chyba że też Ci dadzą bo w Banku osoba bez planu nie ma prawa istnieć (cytuję słowa byłej szefowej)

Doradca z bo

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Koniec z zmuszaniem do oszukiwania klientów.

Klaraa...lew2

Praca dla ludzi o stalowych nerwach wytrwałych ... wynagrodzenia nie są duże często zależy od miasta . np w małym 2100netto na początek plus co kwartał premie oczywiście jeżeli plan został wykonany o co nie łatwo. Moje sugestie dla PKO Bank Polski: Szanujcie pracowników działu klienta podstawowego ich wynagrodzenia często są niższe niż pracowników supermarketów Lubię atmosferę w PKO Bank Polski za: Wsparcie Pani kierownik

Kris
@Klaraa...lew2 29.10.2018 17:16

Zaproponowałem 4000brutto podstawy. Zaakceptowali moją propozycje. Mieszkam w miejscowości poniżej 100k mieszkańców. Mam srednie wyksztalcenie 25lat i 5 lat doswiadczenia. Można? Mozna.

anonim
@Kris 30.10.2018 16:46

nie ma takiej opcji żebyś ze średnim dostał 4 brutto.

Były pracownik
@Kris 30.10.2018 16:46

Ciekawe jak długo popracujesz?!

Opiekun
@Kris 30.10.2018 16:46

Kłamiesz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Mysz

W Banku Spółdzielczym to niewolnictwo za jałmużne

adam

witam, aplikowałem na stanowisko asystent do pko, chciałbym się dowiedzieć ile płacą, na czym polega praca i jak najlepiej się sprzedać, żeby się tam dostać?

Patrycja

@Kiedyś pracowałam w pko, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o firmie PKO Bank Polski. Czuwam także nad przestrzeganiem regulaminu forum. Nie jestem pracownikiem firmy PKO Bank Polski. Czy w ostatnim czasie zauważyłeś jakieś zmiany w tej firmie, które pozytywnie oceniasz?

czarnawdowa
@Patrycja 04.10.2018 10:20

W tej firmie żadna zmiana nie jest pozytywna a wręcz negatywna o tym świadczą częste zwolnienia pracowników. Ta firma chyli się ku upadkowi z takim postępowaniem, zero szacunku dla pracownika i dla klienta.

Patrycja
@czarnawdowa 04.10.2018 22:21

Pracownicy czasami zwalniają się z przyczyn nie leżących po stronie pracodawcy. Napisałaś, że żadna zmiana nie jest pozytywna, tylko negatywna. Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać co należałoby poprawić w tej firmie w pierwszej kolejności?

czarnawdowa
@Patrycja 17.10.2018 12:37

Szacunek dla długoletnich pracowników i odpowiednie wynagrodzenie. Doświadczona kadra kierownicza a nie małolaty bez doświadczenia a z polecenia po znajomości. Szacunek dla klientów bo kiedy ich zabraknie to bank zniknie. Promocji dla klientów ponieważ inne banki podbierają nam 50% klientów z lepszą ofertą.

anonim
@Patrycja 17.10.2018 12:37

To trzeba zaorać i zacząć od nowa. Coraz mniejsza ilość osób mających kontakt z klientem za to rozówj wszelkiej maści kierowniko, managero-specjalistów plus masa kontrolujących. . Ostatnio otrzymałem jedną jedną tabelkę do kontroli od 6 różnych osób.. Do tego dochodzą zz które nic nie robią dla pracowników.

Patrycja
@anonim 19.10.2018 13:34

Czy tabelka, o której wspomniałaś dotyczyła oceny pracy tych pracowników, czy to Ci pracownicy oceniali twoją pracę? Czy możesz napisać jakie działania podjął Związek Zawodowy w ostatnim czasie w firmie PKO Bank Polski?

anonim
@Patrycja 23.10.2018 11:34

dotyczyła wykonania 1 czynności, została wysłana od 6 różnych osób. zz są jaki yeti

kandydat

Czy ktoś coś wie na temat pracy na stanowisku SPECJALISTA DS. OBSŁUGI ZAPYTAŃ INSTYTUCJI ZEWNĘTRZNYCH w Lublinie? Lub w innym mieście? Jak wygląda ta praca? jakie zarobki? Czy tak samo jest ciężko, mobbing etc? jak tu piszą o pracy na oddziale?

Doradca

Brak podwyżki w 2018 roku! Rekordowy zysk, ale nic dla pracowników. Teraz zmuszają pracowników do wciskania klientom IKE - póki klienci się nie zorientują, że PiS wprowadza programy pracownicze z dopłatami. Moje sugestie dla PKO Bank Polski: Szanujcie pracowników i zacznijcie im płacić

Mm

Na jakie wynagrodzenie zasadnicze może liczyć doradca hipoteczny w dużym mieście? 8 lat doświadczenia jako doradca hipoteczny w innymbanku

anonim
@Mm 15.09.2018 00:05

Nie masz za dużych szans na tą pracę. Szuka się studentów którym można mało zapłacić i dużo z nich wycisnąć . lepiej idź do lidla. Czekam kiedy w końcu Ukrainki zaczną pracować przynajmniej będzie ładniej

zola
@anonim 15.09.2018 10:21

Już pracują.

anonim
@zola 12.10.2018 19:43

ciekawe .. na stanowisku sprzedażowym czy zaplecze??

Były pracownik

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zrezygnować z agresywnej polityki sprzedażowej i ciągłego rozliczania ( kilkukrotnie w ciągu dnia) pracowników ze sprzedaży prod bankowych.

Rekrut
@Były pracownik 11.10.2018 22:28

Chyba nie wiesz po co są banki komercyjne....

Patrycja

@Faza, rozumiem, że negatywnie oceniasz swoje doświadczenia z pracy dla PKO Bank Polski. Twoja opinia jest jednak bardzo ogólna, brakuje jej konkretów. Podaj proszę odpowiednie argumenty lub sytuacje, a twoja wpis na pewno zyska na wiarygodności.

aaaaaaaaaaaaa

Pani Patrycjo mówi Pani i Pani ma To jest swojska rzeczywistość w PKO BP SA a nie lukrowane rankingi i inne pierdy z taśm prawdy Ryszard tłumaczy syna Podczas rozmowy w restauracji Sowa i Przyjaciele pojawia się też wątek Przemysława Cz, syna europosła Prawa i Sprawiedliwości. M...........i: R C, napisałem ci. J: Ten facet, ten chłopak po trzech miesiącach powiedział, że jest dużo pracy, że on myślał, że będzie luźniej itd., że ma inne plany właśnie, wiesz. M....................i: Naprawdę? J: Rozmawiałem z nim. To jest kalkulacja, że koniom z wozu lżej. Zmieniłem mu najpierw życiorys, żeby wyglądał normalnie. Później dałem go J........e B................z [dyrektor pionu prezesa zarządu PKO BP - przyp. red.], żeby popracowała nad nim, żeby zrobić z niego nie jakiegoś gościa, który nie, że będzie się woził, tylko żeby do roboty, pisać, rozumiesz, i tak dalej. I się zmęczył, że dużo pracy i że on by się chciał czymś innym zajmować w życiu. J...................: Miał napisane, miał umowę na trzy miesiące. Typowy staż i że on nie chce już tego kontynuować. Co ja się będę angażował i o niego walczył. Wtedy M..................i zaczyna rozmowę z R C przez telefon. M..............i: No, cześć. Cześć, cześć. Słuchaj ciąg dalszy tej sprawy, o której ostatnio rozmawialiśmy. Twój Przemek nie chciał tam dalej pracować. M.................i włącza tryb głośnomówiący w telefonie. Cz: Z ręką na sercu on był absolutnie zrozpaczony. Ja go znam. Wiem, kiedy, że tak powiem, był absolutnie zdołowany. M...................i: Taki sygnał, taką relację, którą dostałem, że jednak został rzucony, został na taką dość mocną wodę, że pisał umowy. W końcu powiedział, że to jest troszeczkę dla niego za duże przeciążenie i że on nie chce dłużej pracować. Cz: Tak. Bardzo chciał, bardzo się zapalił. Owszem, chciał zarabiać więcej, ale bardzo był zadowolony z tego i bardzo nieszczęśliwy, był wściekły, jak się okazało, że ktoś [nieczytelne - red.] umowę. Cz: Tutaj akurat jest sytuacja, że tak powiem akurat [nieczytelne - red.] wszystko jest naprawdę, bardzo się ułożyło. M...................i: A weź z nim tak po piwku pogadaj, bo coś mi tutaj zgrzytnęło. Pamiętam, co mi mówiłeś dwa tygodnie temu. Cz: On oczywiście mówi, że chciałby więcej zarabiać, że... M..............i: To to jeszcze rozumiem. Czarnecki: ...coś innego robić. Ale wiesz jednak nie, jednak nie. M..................i: Wiesz co, bo ostatnie pół zdania, które powiedziałeś, jak on mówi, coś innego by chciałby robić, to jest od razu punkt zaczepienia dla tych ludzi - to niech pan sobie idzie, panie Przemku, robi coś innego w takim razie. Cz: Słuchaj, bardzo chciał pracować. (...) Absolutnie nie było to przedłużone [nieczytelne - red.], a nie że on nie chciał. (...) M..............i. Dobrze, dobrze. Trzymaj się, pozdrawiam, na razie, dziękuję, cześć. C....................i: Pa, pa, cześć, dziękuje. J........: Moja córka też by chciała pracować. Robić to, co się chce w pracy i żeby dużo płacili. M..........i: Niedobrze. (http://www.tvn24.pl) Prezesie ma Pan mądrą córkę do Banku trzeba ją zatrudnić.........

Quazimodo
@aaaaaaaaaaaaa 04.10.2018 17:28

Wiesz mnie się pozbyto w chwili poprzedniej zmiany sterów przy Wiejskiej (czyli dawno temu), robiłem dokładnie to samo co "inni" tylko za o wiele mniejsze pieniądze i to chyba komuś było sola w oku, ze można jak biedak pracować, gdzie "koledzy" i "koleżanki" zarabiali wielokrotność mojej podstawy (jeszcze bardzo wiele przedziwnych faktów mam z tej i kolejnej firmy). Tak więc zmiana i zmiany. W drugiej firmie początkowo przez jakiś czas jeździłem z "kolegą" który zarabiał 4 czy 5 krotnie tyle co ja, a o dziwo tylko prowadził samochód, obiecywano złote góry i rozwój a wyszła stagnacja i niewolnictwo. Jeśli zaś chodzi o polityczne roszady to mnie nie interesują już kompletnie. Tak wiec bawienie się w cytaty może i ma sens znając proporcje akcjonariuszy, tylko dla kogo ten sens. Show must go on.

Szkoda słów

No i co ? Teraz dopisują się wszystkie punkty bez konieczności zrobienia 50 % w koszyku. I po co to komu było ?

MałaMi

Czy osobom zatrudnionym na zastępstwo proponują dalszą współpracę?

Aaa
@MałaMi 15.09.2018 20:55

U nas w małym mieście jak najbardziej. W sumie z dotychczasowych osób, które poznałam z taką umową wszystkim chcieli przedłużyć umowy.

Kaś

Pracowałam tam prawie 5 lat, było to moje najgorsze życiowe doświadczenie ( nie wiem czemu wcześniej nie odeszłam). Kasa beznadziejna, brak możliwości rozwoju. Po staraniu się o podwyżkę dostałam.....50 zł brutto. Byłam dobrym pracownikiem, solidnym, z zawsze wykonanym planem. Od roku pracuje gdzieś indziej, rozwój jest ogromny. Ogólnie po 4 lata pracy można się dostać do pozycji managera. (Moja nowa praca). Nigdy więcej PKO

Patrycja

@ela, jeżeli nie zgadzasz się z użytkownikiem @Aaa podaj proszę konkretne argumenty. Na forum GoWork.pl każdy ma prawo wypowiedzi niezależnie czy jest to opinia negatywna czy pozytywna. Najważniejsze to uzasadnić swoją wypowiedź w oparciu o konkretne argumenty. Dlaczego uważasz, że ten użytkownik napisał nieprawdę? Może stawka różni się zależnie od oddziału firmy PKO Bank Polski?

Kiedyś pracowałam w pko
@Patrycja 23.09.2018 20:22

Patrycjo ile i kto Ci płaci za obronę dobrego imienia pko? Może i ja się najmę do tej roboty :-D

Świdnica

PKO BP -Swidnica. Rozmowa o prace to jakaś żenada. Na rozmowę zapraszają człowieka marnuja jego czas aby wyrzucić go przez wykształcenie. Pani dyrektor myśli że posiadala wszystkie rozumy, ponizanie i nasmiewanie się z kandydata.... Współczuję osobom które podejma tam pracę...

Submarine

Proste ogłoszenie pracy fizycznej w Nowej Zelandii dla operatora wózka widłowego z 13 września 2018 stawka 20NZD/h przy kursie 2,42 uświadamia faktyczne dysproporcje w wysokościach Polskich wynagrodzeń na poszczególnych stanowiskach nawet w tej samej firmie PKO BP również. O wyżej zaszeregowanych stanowiskach nie wspomnę.

Patrycja

@Apolityczny, czy możesz napisać coś więcej na ten temat? Twoja opinia o firmie PKO Bank Polski jest pozbawiona argumentów, w dodatku nie przytoczyłeś żadnej sytuacji, która by to potwierdzała. Proszę Cię o komentarz i rozwinięcie wypowiedzi, na pewno zaintrygowałeś tym wpisem wiele osób odwiedzających ten wątek.

Apolityczny

Od czasu przejęcia władzy przez PIS bank stał się bardzo POLITYCZNY. Polityka PISu w działalności medialnej banku to jedno, ale pranie mózgów pracownikom przez partyjnych działaczy w godzinach pracy to już szczyt!

Asia

Co powiecie na temat pracy IT w tej firmie??

Taki
@Asia 12.09.2018 16:37

Pracowałem jakiś czas temu w IT PKO BP początkowo w oddziale a następnie w regionie. Firmy z tego koszyka tzn. finansowo ubezpieczeniowego charakteryzują się sporym bezpieczeństwem. Aktualnie nie wiem jakiego typu oprogramowanie produkcyjne gra tam pierwsze skrzypce, lecz jak wszędzie struktura jest chyba podobna czyli: produkcja, wewnętrzne usługi i klienckie zewnętrzne, etc. Obecnie nie wiem jakie firmy dostarczają tam jaki sprzęt i rozwiązania software'owe (bardzo różnie to bywało) ponieważ "graczy" jest paru. Wspomnę tylko, że przeważnie nasze ministerstwa łącznie z organem głównym lubią mniej lub bardziej lotusa (chyba tylko z wygody i przyzwyczajenia) całkiem egzotycznie by tam wprowadzać O 365 chyba, że z własną chmurą.

Asia
@Taki 12.09.2018 21:07

Rozumiem. A jak ogolnie z atmosfera? Nadgodziny ? Mozna ze czegos nauczyc, rozwinac?

Aktualny
@Asia 16.09.2018 16:29

Wszystko zdalnie (lokalne komórki dawno zamknięte, personel zwolniony) - nie wyjedziesz do oddziału "na delegacje". Zero nadgodzin.

8 lat w PKO, brrrr

Pracowałem, nie polecam. Pracownicy poddawani są ogromnej presji. Chorują ale nie narzekają za dużo i ciągną dalej. Refluksy, rozwolnienia, nerwobóle, drżące ręce. Wszystko to widziałem, a pracowałem w oddziale kilkunastoosobowym. Sam jakiś miesiąc po odejściu dostałem bólu brzucha. Pani gastrolog powiedziała, że często zdarza się to gdy adrenalina puszcza... Znajdźcie inną pracę, bo jak już utkniecie w PKO to ciężko odejść i znaleźć w sobie siłę, ta firma ma jakąś moc, że mocno zawęża horyzonty.

lukasz

Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w Białymstoku?

Aneta

Wszystko to siema.Ja szukam pracy w PKO wysyłam cv i nikt nie odpowiada pomimo że wysłałam na stanowisko na którym pracowałam w innym banku.Po co tak oszukiwac

anonim
@Aneta 24.08.2018 14:03

Przyjmują każdego jak leci. W końcu ktoś musi pracować na pensje kierowników/managerów/dyrektorów. Coś nie tak jest z Twoim cv i listem

Janusz
@Aneta 24.08.2018 14:03

Ja miałem podobną sytuację. Na podobne stanowisko nie odpowiedzieli ale za to na zupelnie inne tak. Ty też spróbuj.

Patrycja

@Veron, Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia lub uważasz, że twój post został niesłusznie usunięty skontaktuj się na adres admin@gowork.pl Zgodnie z regulaminem GoWork.pl http://www.gowork.pl/regulamin każdy wpis zawierający wulgaryzmy, obrażający inne osoby lub ujawniający dane osobowe może zostać usunięty. Każdy inny negatywny wpis nie łamiący regulaminu, jest na forum publikowany. @Szpila, proszę Cię o wpisy merytoryczne dotyczące tematu dyskusji. W tym wątku rozmawiamy o warunkach pracy w PKO Bank Polski, a nie w innych firmach.

Zostaw opinię o PKO Bank Polski - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PKO Bank Polski