STEFCZYK FINANSE

4.2/5

Na podstawie 63 ocen z 12 miesięcy

• Etapy rekrutacji
  • U nas możesz liczyć na
  • Często zadawane pytania

• Suchy Dwór
  • Sopot
  • Kosakowo
  • Pierwoszyno
Jasło - Stefczyk Finanse S.A.
Warszawa - Stefczyk Finanse S.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o STEFCZYK FINANSE S.A.

Opinie o STEFCZYK FINANSE Gdynia

Nie przegap nowości o STEFCZYK FINANSE S.A.!

27.06.2026 13:45

Dostałam propozycję pracy w jednej z placówek nie jest to duże miasto, wstępnie na umowie mam fajną kwotę brutto, moje pytanie Jakie są średnie premie na początku właśnie takiej współpracy. Po rekrutacji wiem że są prawie indywidualne jak i zespołowe czy na początku naszej współpracy również mam do wyrobienia premii indywidualną i czy również dotyczy mnie premia zespołowa, jakie są realne zarobki oraz premie

29.06.2026 09:33

Dziękujemy za zadane pytanie. 😊 Wszelkie szczegóły dotyczące systemu premiowego - zarówno w okresie wdrożeniowym, jak i po jego zakończeniu - poznasz tuż po zatrudnieniu. Zasady są jasno określone, jednakowe dla wszystkich pracowników i wynikają z obowiązujących w organizacji regulacji. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia! Cieszymy się, że dołączasz do zespołu SF.

Ciekawa

19.06.2026 07:48

Witam Wiadomu już coś o wczasach pod grusza ? Będzie jakaś dodatkowa gotówka ?

19.06.2026 09:49

Dziękujemy za zadane pytanie. Zasady przyznawania świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych, w tym dofinansowania do wypoczynku („wczasów pod gruszą”), są określone w wewnętrznych regulacjach organizacji. W celu uzyskania szczegółowych informacji zachęcamy do kontaktu z Zespołem HR.
    Logax

20.08.2025 19:59

Jest wysyp ogłoszeń do placówek Stefczyka. Czymś to jest spowodowane, czy tak dynamicznie zaczęli się rozwijać?

21.08.2025 09:53

Raczej warunki jakie panują skłaniają pracowników do zwalniania się, jestem jedną z tych osób. Nie realne cele, przy nędznym portfelu klientów. Albo zajęcie komornicze, albo brak oferty lub zdolności. W moim przypadku doszedł jeszcze nowy kierownik, który jest oderwany od realiów.. Szkoda gadać, szkoda czasu na pracę tutaj.
    Kapka

06.04.2026 18:47

Jestem tego samego zdania,sami emeryci przychodzą,wcale nie jesteśmy konkurencją brak planu to nasza wina o wszystko się czepiają mobbing szkoda gadać
    Pamela

30.07.2024 16:39

Jak wyglądają zarobki na stanowisku Specjalista ds. finansowych? Ile wynosi podstawa? Czy jest ona do negocjacji?
    Ktoś

24.07.2025 09:40

Dokładnie, mi zaczął się 3 miesiąc okresu próbnego. Już mam plan do wykonania.
    Kapka

06.04.2026 18:42

Wynagrodzenie minimalne chyba jak zrobisz plan to dostaniesz trochę pieniędzy
    Była kierowniczka

22.02.2026 09:56

Pracowałam w Stefczyku ponad 22 lata. Bardzo lubiłam swoją pracę. Mój oddział to stażowy i bardzo dobry zespół. W takim stanie zostawiłam swój oddział. Nie lubię pisać takich komentarzy, ale brak reakcji ze strony HR (nikt nawet nie zadzwonił i nie próbował mnie zatrzymać, co jest już chyba normalną praktyką) i dyrekcji. Miałam tam pracować już do emerytury 😊 Doświadczeni i dobrzy pracownicy nie są traktowani z szacunkiem, takim pracownikiem byłam. Stefczyk dał mi bardzo dużo, zawsze byłam chwalona i nagradzana. Teraz nawet ludzie nie chcą awansów, bo to już nie jest nagroda. Ludzie bez empatii, bez umiejętności budowania zespołu, bez braku konstruktywnych rozmów. To był powód mojego odejścia. Na awans decydują się ludzie, którzy kompletnie się nie nadają i nie potrafią rozmawiać. Ktoś musi zarządzać, a dyrekcja musi mieć uzupełnione stanowiska, mierny ale wierny jest ok. Obecnie nie żałuję, swojej decyzji. Pieniędzy mam znacznie mniej ale moja głowa jest spokojna. Mam czyste sumienie, nie zostawiłam bagna ani niedoświadczonych ludzi. Bardzo za nimi tęsknię, ale moja psychika była ważniejsza. Blisko połowę swojego życia spędziłam w firmie, która była dla mnie zawsze najlepsza i zawsze była moim pięknym życiem zawodowym. Zastanawiam się kiedy nastąpią jakiekolwiek zamiany i ludzie kompletnie nie nadający się do pracy z ludźmi bo nigdy nie zbudowali zespołu przestaną psuć dobre imię firmy. Stażowi pracownicy są niewygodni
    Kiero

13.02.2026 08:19

Pracowałam tu jako Kierownik Placówki (KP) i mimo 20-letniego doświadczenia w tej branży, nigdy nie spotkałam się z takim środowiskiem. (usunięte przez administratora) - Brak wsparcia podczas absencji – od początku sierpnia do końca grudnia byłam na L4 (zakończonym operacją chirurgiczną). Nikt nie skontaktował się ani telefonicznie, ani mailowo. - Atmosfera toksyczna i destrukcyjna – (usunięte przez administratora)obgaduje wszystkich pracowników w każdej sytuacji i miejscu, wprowadzając chaos i brak zaufania w zespole. - Wysoka rotacja i problemy z rekrutacją – rekrutacja trwa praktycznie non stop, wiele osób rezygnuje już po okresie próbnym. Środowisko w tej firmie uniemożliwia profesjonalne zarządzanie, przestrzeganie standardów etycznych i zapewnienie rzetelnej obsługi klienta. Nie polecam tej firmy osobom, które oczekują wsparcia, jasnych procedur i uczciwego traktowania pracowników. Rozumiem walkę o wyniki, ale wszystko ma swoje granice.
    #KierownikSalonu

13.02.2026 12:16

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każdą informację zwrotną traktujemy poważnie i analizujemy zgodnie z obowiązującymi w organizacji procedurami. Wszelkie kwestie dotyczące potencjalnych nieprawidłowości, standardów pracy czy relacji w zespole prosimy zgłaszać bezpośrednio poprzez dedykowane kanały wewnętrzne lub do odpowiednich departamentów. Tylko takie zgłoszenia umożliwiają ich rzetelną weryfikację oraz ewentualne podjęcie stosownych działań. Naszym celem jest zapewnienie środowiska pracy opartego na jasnych zasadach, etyce i wzajemnym szacunku.
    Zainteresowany

03.12.2025 21:26

Czy będzie premia świąteczna w tym roku i kiedy ? Zero info co i jak
    Eryk

19.09.2025 21:57

Szanowni Państwo, Aplikowałem do Państwa firmy i początkowo kontakt z działem HR oceniam pozytywnie – rozmowa była merytoryczna i prowadzona z życzliwością. Niestety, kolejne etapy pozostawiły bardzo złe wrażenie. Osoba kontaktowa z regionu zadzwoniła w sposób, który trudno nazwać profesjonalnym – bez przedstawienia się i bez podstawowej uprzejmości odczytała jedynie termin rozmowy. Podczas samego spotkania padały pytania, które można określić co najwyżej jako pobieżne i nieprzemyślane. Odniosłem wrażenie, że rozmowę prowadzi urzędniczka „z zasiedzenia”, a nie ktoś realnie zainteresowany rekrutacją i kandydatem. Dodatkowo, mimo że zostałem zapewniony o szybkim kontakcie zwrotnym, od półtora miesiąca nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Oczekiwanie w milczeniu ze strony firmy budzi rozczarowanie i sugeruje brak elementarnego szacunku wobec kandydatów. Uważam, że takie podejście do rekrutacji stawia Państwa organizację w bardzo niekorzystnym świetle.

22.09.2025 10:06

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za udział w procesie rekrutacyjnym. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy kandydat – niezależnie od wyniku procesu – otrzymywał informację zwrotną niezwłocznie po zakończeniu rozmów rekrutacyjnych. Tego rodzaju informacje są dla nas niezwykle cenne - pozwalają nam identyfikować i korygować działania na wskazywanym etapie procesu.

06.04.2025 17:40

Jak wygląda polityka antydyskryminacyjna u tego pracodawcy?
    Prawie już były pracownik

13.07.2025 12:40

A co powiecie na to że kierownik najpierw mówi, że umowa będzie przedłużona, po czym parę dni później po dwudniowym pobycie w szpitalu, że nie wiadomo bo najpierw musi porozmawiać z regionalną. To parę dni wcześniej nie musiała? Uwagi dotyczące szpitala, że pora się wziąść za ruch i dietę tez są ok?

14.07.2025 10:10

Dziękujemy za Twoją wiadomość. Prosimy aby takie sytuacje zgłaszać bezpośrednio do Zespołów HR w Makroregionach, które odpowiednio zajmą się i pokierują sprawą.

14.01.2025 00:29

Dzień dobry, mam mieć rozmowę rekrutacyjną na stanowisko Starszy opiekun finansowy w Poznaniu. Czy może ktoś opisać jak w tej chwili wyglada rozmowa czy są scenki czy jednak bardziej jest to rozmowa? Jakie zarobki, atmosfera w Poznaniu ogólnie wszystko co może być przydatne dla kandydata ;)

14.01.2025 09:56

Dzień dobry, zachęcam do zapoznania się z informacjami na temat przebiegu procesu rekrutacyjnego w naszej organizacji na naszej stronie w zakładce Kariera oraz o dopytanie osoby rekrutującej o szczegóły przebiegu rozmowy rekrutacyjnej na każdym etapie. Pozdrawiamy Zespół HR

13.01.2025 21:26

Dzień dobry, jestem umówiony na rozmowę do oddziału w Poznaniu na stanowisko Starszy opiekun finansowy. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenie/ wiedzę jak jest w Poznaniu? Jakie kierownictwo, atmosfera, wynagrodzenie ogólnie jak praca wyglada, cokolwiek co mogłoby pomóc czy w ogóle rozważać propozycję?

09.12.2024 17:41

Xa

22.12.2024 11:23

Był mail, że bezpośredni przełożony miał obowiązek ciebie powiadomić
    Xd

22.12.2024 23:08

Nie każdy przełożony poinformował, nie każdy pracownik otrzymał premię. Przykre
    Grażyna

04.11.2024 15:03

Wspaniała i styrucja finansowa, dobre lokaty, dobre kredyty i polski kapitał !

20.09.2024 10:12

Czy wiadomo coś o podwyżkach dla pracowników? Chodziły słuchy, że po połączeniu spółek od września podwyżki miały być, tym czasem temat upadł. Ani podwyżek ani integracji. Czy pracodawca może się do tego odnieść?
    OF

02.10.2024 18:57

Ale z tą ścieżką awansu przecież jest tak, że jeśli nie wykonasz planu to przez określony czas to i tak zostajesz zdegradowany...tj, wchodzisz w plan naprawczy, a potem wylot z pracy jeśli nie podołasz

31.10.2024 14:18

Czyli rozumiem, że w zamian za nieodbyta integrację dostaniemy większą premie na święta.

20.09.2024 10:44

@Pracodawca Czy wiadomo coś na temat podwyżek? Chodziły słuchy, że po połączeniu spółek, od września miały być, ale temu upadł. Ani podwyżek ani integracji.

27.08.2024 11:54

Cześć, Gdzie mogę wysłać wypowiedzenie umowy o pracę? Na adres siedziby w Gdyni czy placówki w której świadczę pracę? Nie chcę zanosić wypowiedzenia osobiście, bo nie mam ochoty patrzeć już na tych ludzi. W koło tam tylko, (usunięte przez administratora) zastraszanie i brak jakiejkolwiek moralności.

27.08.2024 12:21

Dzień dobry, wypowiedzenie można wysłać do placówki listem poleconym. Przed podjęciem ostatecznej decyzji, sugeruję kontakt z HR Business Parterem lub Specjalistą HR w Makroregionie z pewnością odpowiedzą na wszystkie pytania. Z pozdrowieniami Zespół HR

28.08.2023 10:53

Czy pracownicy STEFCZYK FINANSE S.A. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
    OF

27.07.2024 14:03

Skoro co roku, to dlaczego w tym roku nie ma imprezy? Gdzie wobec ten niewykorzystany fundusz?
    Stefan

30.07.2024 09:44

No właśnie, co z integracją?

01.07.2024 10:49

Czy wiadomo coś na temat tegorocznego spotkania integracyjnego?
    Daro

16.04.2024 21:23

Nie polecam pracy w tej firmie. Ludzie beż kręgosłupa moralnego , naciąganie staruszków z bardzo wysokimi ubezpieczeniami których nie potrzebują.
    Ania

18.04.2024 12:46

Zastraszeni pracownicy którym firma płaci grosze a wymaga wciskania ubezpieczeń o których klient nawet nie wie za dużo.
    Ola

11.04.2024 21:48

W 2012 po podjęciu decyzji o zatrudnieniu przeczytalam opinie o pracy tutaj. Jechałam z przysłowiową dusza na ramieniu. Dzis ponownie weszlam tutaj zobaczyc co ludzie pisza- a pisza nadal ci niespelnieni widze. Jak widac pracuję juz wiele lat. Pracuję- nie narzekam i uwazam,ze Stefczyk to bardzo dobry Pracodawca. Podstawy nigdy nie byly wysokie,ale premia nadrabia zawsze. Tych co potrafia i chcą pracowac zawsze 10ty wynagrodzi!
    Monika

14.04.2024 02:51

Serio? Naprawdę 4200 jest dla ciebie ok za tą robotę? Ciesze się że ci pasuje :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w STEFCZYK FINANSE?

Kontakt - STEFCZYK FINANSE S.A.

ul. Legionów 126/128 81-472 Gdynia

05.04.2024 06:49

greg931

05.04.2024 22:53

A który Bank zatrudnia nie z ulicy? Maile łatwo znaleźć, wystarczy wpisać w Google: [email protected] lub [email protected]
    Nieznajomy

29.02.2024 16:52

Drodzy przyszli pracownicy, nie rekrutujcie się do tego (usunięte przez administratora). Zarząd lub nie wiem kto wymyślił pracę trzech pracowników i kierownik w oddziale, jeśli w jakiejś placówce jest za dużo osób to przesiedlają nadprogramowe osoby do innych oddziałów pod pretekstem awansu a to totalny blef, tylko z tych ludzi robią (usunięte przez administratora) aby zajęli wolne wakaty i braki kadrowe w innych placówkach. Plany nie do zrobienia, kierownictwo każe wciskać niekorzystne oferty klientom, polegające na zaciągnięciu nowej pozyczki aby spłacić nia poprzednie zobowiązanie i tak od wielu lat robione są plany w tej firmie przez pracowników. Członkowie czyli klienci to ludzie 70+, nowych brakuje wcale się nie ma co dziwić, a obecni klienci to widnieją większości we wszystkich firmach zadłużeniowych. Ich system motywacyjny to śmiech na sali, opieka zdrowotna najsłabsza, ten worksmile ma zapchać dziurę na premie świąteczne żeby dać tylko 200 albo 300 zł, ale wyjazdy i integracje mają za co zrobić ale żeby dać pracownikom to nie mają. Starzy pracownicy mają swoje zasady w oddziałach, o współpracy nie ma mowy, nowi pracownicy są mobbingowani w tej firmie i nie ma się co dziwić że uciekają, ja na szczęście już nie jestem pracownikiem. Pani sprzątająca (bez urazy do zawodu) zarabia więcej niż doradcy w Stefczyku. 3800-4300 brutto to stawka na stanowisku starszych specjalistów.
    obserwator

01.03.2024 20:55

Czyli nadal sa oczekiwania, ze sprzedaz pozyczek bedzie nawet wbrew potrzebom klientów? Namawianie ich na kwoty wieksze niz wnioskuja, a nawet gdy nie wykazuja takiej woli??
    Vi

17.03.2024 22:37

Znane są przypadki gdzie kierownik każe brać pożyczkę pracownikowi żeby zrobić plan Czysty (usunięte przez administratora)

27.02.2024 18:29

Serdecznie nie polecam pracy w Stefczyku. Atmosfera jest przeokropna, zrobisz swoje zadanie? Mało ważne.. Tyrasz nadgodziny, masz na siłę wciskać ludziom wszystko, bo oddział nie ma planu. Nie zrobisz zadania, bo zabrano Twoją bazę klientów i oddano ją innym pracownikom to masz problem.. Rozmowy dyscyplinujące każdego dnia. Masz zadania do realizacji które musisz robić z górka, bo jak nie zrobisz z górką to na kolejny dzień dostaniesz zadanie, którego nie dasz rady zrealizować siedząc na kasie.. Ale nikogo to nie interesuje. Ta kafeteria - worksmile.. Zostawia wiele do życzenia.. 40 zł na msc przy czym w 80% ofert nie możesz skorzystać z tych pieniędzy. Ubezpieczenie - dramat.. Fakt, że masz to tylko w kwocie brutto ujęte.. Ale umówić się na wizytę się nie da, bo albo terminów brak albo na wizytę trzeba jechać 300/400 km. Wynagrodzenie - SFD - 4300 brutto to chyba są jakieś jaja.. Wymagania jak od prezydenta a dać od siebie nie dadzą nic więcej. Premia - owszem jest.. Kwota brutto za ok 45 tys przychodu to 900 zł.. A żeby zrobić te 45 tys przychodu w dzisiejszych czasach, gdzie średnia wieku klientów to 70+ i co trzeci negatywny BIK, KRD, ERIF to trzeba się nieźle nagimnastykować. Dodatkowe ubezpieczenia do kredytów, moje życie to jest jakaś porażka. Albo sprzedajesz albo dostajesz karę w postaci potrącenia z premii oddziałowej. Jestem zdaniem : UCIEKAJ JEŚLI MOŻESZ! NIE POLECAM!
    Dziób dziób

05.02.2024 22:29

Ja pożegnałam właśnie Stefczyk Finanse jako pracodawcę . Najniższa krajowa, pracować trzeba za pięciu, bo ludzie się zwalniają, odchodzą do konkurencji. Premie to jakieś śmieszne grosze nawet przy wykonywaniu 200% planu. Pożyczki nie wychodzą, wnioski odrzucane. Wymóg kilkadziesiąt telefonów dziennie. Zero wsparcia w kierowniku. Szkoda. Wiązałam nadzieję na dłuższą współpracę, bo dziewczyny z oddziału mega fajne, klienci bardzo relacyjni. Ale niestety zdecydowałam się złożyć wypowiedzenie, bo człowiek jest tym wszystkim zmęczony i jeszcze nie może liczyć na urlop, bo nie ma ludzi do pracy.
    Ziomek

02.01.2024 19:36

Czy w Waszych oddziałach jest już jasna informacja na temat podwyżek od stycznia ? Ps. Fajnie, że wcześniejsze komentarze na temat benefitow czy świadczeń świątecznych zostały stąd usunięte
    Ooo

06.01.2024 19:45

U nas dostaliśmy informację, że jako starsi opiekunowie finansowi zostaniemy z najniższą krajową. I teraz pytanie dlaczego Starszy ma tyle samo co Opiekun ? Już nie wspomnę o tym, że praca w bankowości za taką stawkę to jest jakaś kpina. Pracownicy u nas szukają po prostu już innej pracy

05.12.2023 21:20

Czy w tym roku pracownicy otrzymają świadczenia świąteczne na konto tak jak w roku ubiegłym? :)

13.12.2023 15:56

ooo to w tym roku malutko, w zeszłym było 600 jak dobrze pamiętam
    Gosc

21.07.2023 17:17

Czy ktoś kiedyś został zwolniony za to że orzeźwia jakiś czas nie robił planu?
    Behawior

16.05.2023 13:03

Niesamowite jest aby dział HR tak aktywnie dbał o PR firmy w tym miejscu. Raczej brak porzeb dla pracy w zakresie naborów i rozwiązywania problemów z zasobami.
    kandydat

18.04.2023 09:50

czy ktos moze sie wypowiedziec o stanowisku Młodszy Specjalista ds. Obsługi Windykacji i Restrukturyzacji? Zatrudnienie w Gdansku. Jak wyglada typowy dzien u was i czy przewidywana jest praca hybrydowa? jakie widelki finansowe? z gory dzieki
    Ela

12.04.2023 15:02

Witam, jakie warunki pracy w Gdańsku? Jaka podstawa na stanowisku Starszy Opiekun
    Ona

09.03.2023 06:55

Witam chciałbym zapytać jak wyglądają szkolenia w tej firmie czy często sa organizowane szkolenia poza miejscem w którym zaczęłabym prace, oraz gdzie i jak odbywa się szkolenie odrazu po przyjęciu

09.03.2023 09:34

Dzień dobry, wdrożenie nowych pracowników odbywa się zdalnie, zatem można je realizować w placówce. Szkolenia z udziałem trenera wdrożeniowego również odbywają się w placówce. Trener przyjeżdża do pracownika i wspólnie z nim pracuje w konkretnym obszarze umiejętności sprzedażowych czy wiedzy produktowej lub systemowej. Jeśli jest Pani zainteresowana złożeniem aplikacji, serdecznie zapraszamy. Podczas rozmowy rekrutacyjnej opowiemy szczegółowo, jak wygląda u nas proces szkoleń wdrożeniowych i rozwojowych. Pozdrawiamy Zespół HR
    Szkolenia

10.03.2023 15:23

Hej, szkolenia w placówce, niespecjalnie komfortowe między innymi dlatego, że co chwilę ktoś ci przechodzi koło stanowiska, czasami na sali obsługi a dodatkowo często jesteś wołana na salę, bo jesteś potrzebna. Pomijam fakt, że byłam wyproszona z sali w której się szkoliłam, by kierowniczka mogła uczestniczyc w odprawie.
    ciekawa

06.03.2023 21:18

Jak u Was w oddziałach sprawdza się nowy system motywacyjny?

10.10.2022 11:09

10 a wypłaty nadal nie ma na koncie jakiś problem z płynnością finansową? A może jak ktoś odchodzi to mamy gdzieś terminowe rozliczenia ostatniego wynagrodzenia za pracę? Lichwa, naciągacze i (usunięte przez administratora) a w oddziałach prostactwo.
    Gość

02.12.2022 19:05

Wypłata na koncie zawsze jest na 10go, więc to co piszesz to już bzdura.
    Dobre sobie

23.02.2023 09:29

To co napisał to prawda, również ostatnia wypłatę dostałem 3 dni później

11.01.2023 21:47

Praca jak każda inna w bankowości robisz sprzedaż i tyle. Nie ma blika więc szału produktowego nie ma. Pracowałam tam długo i jest mega doświadczenie a najważniejsze do jakiego oddziału trafisz .. atmosfera do kitu ... Poszłam do konkurencji i sobie chwalę .

23.01.2023 20:41

W konkurencji napewno lepsze produkty i przede wszystkim blik, o atmosferze nie wspomnę bo do kitu. Doświadczenie jak zaczynałam w młodym wieku to się trochę nauczyłam przez kilka lat. Napewno się przyda zależy do jakiego oddziału trafisz
    Miko

31.01.2023 00:03

Jeszcze się nie spotkałam zeby klient pytał o blik
    Zosia

24.01.2023 11:50

Pracuję od wielu lat, ciężka praca, dużo na głowie, presja sprzedaży ale wspaniały zespół i to mnie jeszcze tam zatrzymuje.

08.01.2023 13:10

13.01.2023 15:13

Ja już tam nie pracuje, tak więc nie wiem jak tam w oddziale jest obecnie.

30.12.2022 21:59

Ja nie rozumie o co tu chodzi pracuje i nie narzekam, tyle krytyki. Ja zdobywam doświadczenie w tej branży i wcale nie jest źle to pewnych zawodów trzeba mieć to coś a nie chodzić z przymusu bo wtedy wszystko jest do bani. Trzeba robić to go się lubi a jak nie pasuje to zmienić prace. Mi tam pasuje zatem możecie mnie hejtowac bo to dobrze wam wychodzi jak tylko ktoś napisze pozytywnie to już ze nie pracownik a tu niespodzianka jestem pełnoetatowym pracownikiem i chwale sobie prace w Skoku

24.11.2022 22:27

Czy w Kasie Stefczyka pracownicy otrzymują coś z okazji Świąt? Jakiś bon, cokolwiek?
    Taaaa

16.12.2022 10:39

I paczki dla dzieci i dary dla powodzian.
    Greg

19.12.2022 19:32

Wszyscy dostali tyle samo. Premie świąteczne są na kontach.
    Luiza

01.12.2022 15:24

Ile zarabia kierownik ?

01.12.2022 15:31

Dzień dobry, jeśli jest Pani zainteresowana udziałem w rekrutacji na stanowisko Kierownika Placówki, to serdecznie zapraszamy. W trakcie procesu rekrutacji prezentujemy warunki finansowe. Mówimy także o możliwościach finansowych związanych z uzyskiwaniem premii miesięcznej oraz wynagrodzenia z tytułu konkursów sprzedażowych. Pozdrawiam Zespół HR
    Pracownica

04.10.2022 12:55

Powiem tak - praca jak każda inna. Oczywiście, że są plany, trzeba pracować, ale chyba sama nazwa "praca" sugeruje co będziemy w niej robić. Nie rozumiem trochę tych negatywnych komentarzy. Może trafiliście na złe oddziały. Ja pracuje w Trójmieście i sobie cenię zarówno pracę, zespół i Kierownika. Pracujemy wspólnie, wspólnie się wspieramy, śmiejemy się i cieszymy z sukcesów. Jesteśmy trochę jak mała rodzina - przecież spędzamy ze sobą 1/3 dnia. Osobiście polecam pracę w Trójmieście. Nie wiem, jak jest gdzie indziej niestety.

04.11.2022 13:04

Dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy!

Zostaw merytoryczną opinię o STEFCZYK FINANSE S.A.