Kasa Stefczyka
2 26

Opinie o Kasa Stefczyka

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kasa Stefczyka

Zuzanna

@były, piszesz, że praca była stresująca, a Ty jako pracownik niedoceniana. Czy jako osoba z wyższym wykształceniem, odpowiednim stażem i dobrymi wynikami w sprzedaży próbowałaś zawalczyć o awans i podwyżkę? Czy ścieżka kariery w tej firmie jest możliwa do zrealizowania? @rozbawiony, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii i nie należy od razu podejrzewać, że to kampania wizerunkowa firmy. Każda opinia pozytywna, czy też negatywna jest ważna i pozwala przybliżyć realia funkcjonowania firmy.

Iśka
@Kajra 08.07.2018 20:42

Dużo nauczyć? Stefan jest 100 lat za Murzynami w porównaniu do innych banków, jeśli chodzi o finanse. I nie tylko, bo o pensje też.

Zuzanna

@specjalista, dobrze, że firma daje możliwości rozwoju swoim pracownikom i pozwala im awansować. To bardzo motywujące. Czy mógłbyś dodać, czy pracodawca prócz wynagrodzenia proponuje dodatki do wynagrodzenia takie jak pakiet socjalny, szkolenia lub premie? Jesteś zadowolony z pracy i ją polecasz. To ważna informacja dla osób poszukujących zatrudnienia.

Łośsuperķtos

Otrzymalam i zadowolony? ....to sie jest kobietą czy mężczyzną. Awans jest ale jak przez pare lat sie robi plan na odpowiednim poziomie...a I to prawda jak sie chce...tylko ta zasada nie pasuje do tej firmy????????

specjalista

Po dwóch latach pracy zaczynając od najniższego stanowiska - otrzymałam awans na specjalistę (3 z kolei), praca jest trudna wymaga dużego zaangażowania i systematyczności, ale jak się chce to można. Trzeba sprzedawać, ale jest możliwość rozwoju, widzę to na swoim przykładzie. Jestem zadowolony i polecam.

Zuzanna

@ były, Twoja opinia i doświadczenie w tej firmie jest niezwykle pomocne dla innych użytkowników. Piszesz, że nabrałaś dużo doświadczenia wykonując obowiązki na różnych stanowiskach. Czy w związku z tym mogłaś po jakimś czasie liczyć na awans? Czy ścieżka kariery u tego pracodawcy jest dostępna dla osób zaangażowanych w pracę i z odpowiednim wykształceniem? Każda opinia jest mile widziana.

były
@Zuzanna 25.06.2018 15:05

Awans? W KS awans to cud - nie doceniani są pracownicy ze stażem, a nowym oferują dodatki po 300 zł do wypłaty, żeby im się nie zwolniali, jak to było do tej pory ... 300 zł z puli wypracowanej przez oddział rzecz jasna . Ścieżka kariery niszczy psychicznie osoby zaangażowane w pracę, bo w KS jak dasz palec, to Ci całą rękę wezmą - zero poczucia wdzięczności i ważności dla pracownika. Co do wykształcenia, to tam przyjmują nawet ludzi ze średnim, więc się nie wypowiadam - ja w trakcie pracy skończyłam studia wyższe i z całym szacunkiem, ale uwłaczające jest otrzymywanie takiego samego wynagrodzenia przez ludzi z wyższym wykształceniem oraz ludzi, ledwo posiadających maturę. Tyle w temacie. Czy praca mnie ukształtowała? Na pewno - po nocach śniły mi się operacje kasowe, bolał mnie brzuch na myśl, że wracam do pracy, nie chodziłam na przerwy, bo za chwilę musiałam tłumaczyć się co, jak , dlaczego - i proszę mi uwierzyć, byłam pracownikiem realizującym zadania sprzedażowe na bardzo dobrym poziomie. Ale praca tam mnie zjadła psychicznie, niestety.

pracownikKasy

Polecam, pracę w Kasie Stefczyka - jasne zasady uzyskania premii.Świetna atmosfera w zespole. Oczywiście praca polega na sprzedaży - jak w każdej innej placówce bankowej. Nie mam złych doświadczeń, pracuję 6 miesięcy - na początku są szkolenia, w oddziale miałam opiekuna , który pomagał mi w każdej kwestii. POLECAM.

rozbawiony
@pracownikKasy 02.07.2018 13:45

Ojej, chyba ruszyła kampania wizerunkowa pracowników Centrali :) Od razu widać, żenie pisze tego prawdziwy pracownik, bo po pół roku pracy w Stefanie każdemu wysiadają korki i albo kładzie papier na stół, ale przechodzi z tymi cudami do porządku dziennego - ale nikt nie zachwala jak tutaj ;) Pozdrawiamy centralę

Pracownik

Pracuje w KS od pół roku jako Opiekun Finansowy i na razie nie narzekam. Praca jest intensywna, ale jak każda praca w sprzedaży. Premie są na prawdę na wysokim poziomie. Polecam tą pracę dla osób, które lubią pracę w sprzedaży.

Zuzanna

@były, dziękuję za Twoją obiektywną opinię. Rozumiem, że praca była stresująca, ale napisz, czy zdobyłeś w niej odpowiednie doświadczenie jeśli chodzi o pracę w finansach? Czy firma oferowała Ci szkolenia zawodowe, kursy? Podziel się swoim doświadczeniem, przyda się ono innym kandydatom do pracy w tej firmie.

były
@Zuzanna 15.06.2018 07:58

Doświadczenie na pewno - takiego hardcoru jak w Stefanie, nie ma nigdzie - pracujesz jako kasjer, sprzedawca pożyczek, ubezpieczeń do kredytów, na życie, samochodowych, makler ( tak to można określić,sprzedając fundusze inwestycyjne, o których nie masz pojęcia, bo na szkolenie wyslali całą 1 osobę z oddzialu). Oczywiście, że praca w tym miejscu mnie uksztaltowała - ale tak jest chyba w przypadku każdego miejsca pracy, bo wszędzie uczymy się czegoś nowego. Przez kilka lat pracy w tym miejscu, miałam solidnie dość kilkakrotnie, myśląc już poważnie o zmianie pracy - jakoś wytrwalam ,bo jestem takim człowiekiem, ale nie dziwię się absolutnie, że ludzie nie wytrzymują, bo poziom zarządzania niestety pozostawia wiele do życzenia. Szkolenia owszem na początku zatrudnienia 2 tyg szkolenia, choć rak naprawdę człowiek uczy się wszystkiego przez pierwszy rok w pracy, bo procedur jest tyle, że nawet KO ich nie znają. Żadnych kursów. Wszystko pod siebie. Uważam, że jest to dobre miejsce na pierwszą pracę, dla osób bez oczekiwań, ponieważ Stefczyk tak ich "przetrzepie", że albo ich to wzmocni i pójdą do innej pracy szczęśliwi bo odczują ulgę, albo wylądują u lekarza z nerwicą.

Zuzanna

@były, rozumiem, że masz mieszane uczucia, co do współpracy z firmą, ale znajdujesz się na forum publicznym dla osób poszukujących informacji o pracodawcach, a także pracy. Twoja obiektywna opinia o warunkach pracy, a także obowiązkach na Twoim stanowisku może dużo wnieść do wątku. Informacje o tym, zainteresują osoby, które obserwują firmę pod kątem zatrudnienia.

były
@Zuzanna 09.06.2018 07:55

Firmę polecam więc jedynie na start pracy w finansach, bo kto wytrzyma w Stefanie, da radę wszędzie. Pierwsze pół roku jest najgorsze, potem człowiek trochę mniej się stresuje, choć nie powiem, aby pracownik chodził z przyjemnością do pracy. Polecam negocjować jak najwyższą podstawę, bo premie, choć co miesięczne, to niekoniecznie są - bo trzeba zrobić plan, który jest bardzo duży w każdym oddziale. Nie ma na nic wytłumaczenia - nie skończysz obsługiwać klienta, a za plecami słyszysz dzwoń, dzwoń, ile wydzwoniłeś, ile umówiłeś spotkań, zostań na telemarketing, nie przesadzaj z nadgodzinami, co to jest godzina dziennie. Nie ma taryfy ulgowej nawet dla ograniczonego składu pracowników. KR bez wiedzy na temat zarządzania, dobrzy kierownicy tam nie wytrzymują, albo są zwalniani. ja cieszę się , że mnie już tam nie ma i zmiana pracodawcy to najlepsze, co może być.

Zuzanna

@Alka, mogłabyś przedstawić warunki pracy panujące w firnie? Jaka jest atmosfera i relacje pracownik-szef? Piszesz o kontrolach zwolnień lekarskich pracowników. To chyba normalna procedura, jeśli pracownik nagminnie chodzi na zwolnienia. Dodaj swoją opinię.

były
@Alka 04.06.2018 15:36

Hahaha myślę że wszyscy pracownicy, nawet Ci byli dobrze wiedzą, o kogo chodzi :D Ł. , na Ciebie też przyjdzie pora , tak jak na O. ! Jestem już byłym pracownikiem i dopiero teraz odczuwam spokój, ale mimo to wierzę, że jak zmieni się kadra kierownicza, to cokolwiek się zmieni.

123

Do xxx, small i inni piszący z centrali: tej firmie absolutnie nie zależy na pracownikach. To kombinat. Fabryka pożyczek. Albo robisz normę i sprzedajesz ile każą, albo zaczyna się mobing, pozbawianie premii, wyjazdy do biura regionu. To dlatego musieliście sięgnąć po firmę kontrolującą zwolnienia lekarskie, to dlatego prawie wszędzie są braki kadrowe, to dlatego na niektóre rekrutacje nie przychodzi ponad połowa kandydatów. Mam koleżankę w HR i dobrze wiem, jak to wygląda. A będzie jeszcze gorzej.

Alka
@Mirek 11.04.2018 09:52

Co do kontroli zwolnień lekarskich - lepiej by było, żeby góra zastanowiła się nad tym dlaczego ludzie chodzą na zwolnienia i zrobiła coś, żeby to się zmieniło a nie kontrole na potęgę. A co do specyfiki pracy - mobbing też do niej należy?

Administrator

Moglibyście się podzielić się z innymi aplikantami, swoim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z Kasa Stefczyka?

Były

Praca w skok... Stefana. Ogólnie można dużo się nauczyć, Ale kosztem rodziny i zdrowia. Zarobki dobre kiedy masz premie bo kiefy jej nie masz to zarabiasz Max 1700 na rękę, przy tak odpowiedzialnej pracy gdzie jesteś kasjerem, doradca, ulotkarzem i czasem chodzisz do NORMALNEGO banku po pieniądze Stefana bo w Stefanie się skończyły Haha. A niech cię po drodze zabija bo przecież latasz co drugi dzień do banku z banku i spowrotem z torebka zaznaczam torebka pełna kasy wziętej z banku Haha. Przychodzisz wpłacasz kasę i albo dzwonisz do klientow z baz które są milion razy orzedzwonione albo idziesz .... na ulotki lub z gazetami na dzielnie i rozdajesz ludziom, a nóż kogoś przeprowadzisz do oddziału i wciśniesz kredyt z prowizja 30 procent oprocentowaniem 10 procent i ubezpieczeniem. Jak tego nie zrobisz to robisz milion raportów w exelu i wyjaśniasz czrmu nie zrobiłaś, ewentualnie jak masz już wyższe stanowisko bo sobie na nie zapracowałes to jak planu nie zrobisz to znów będziesz na stanowisku które miałeś przed awansem- takie sztuczki motywacyjne przełożonego, czasem tez musisz jeździć do klientow do domu i prosić ich aby przyszli podpisać umowę bo np nie odbierają telefonu, ewentualnie możesz chodzić tez z windykacja do klientow którzy nie płaca rat i narażać swoje bezpieczeństwo bo przecież taki niepłacący moze ci przyj@€&jebać. Tak o to sztuczki. Ogólnie w soboty nie pracujesz chyba ze oddział nie ma planu i o sobocie pracującej dowiadujesz się w piątek ;)tak w piątek najczęściej pod koniec dnia ;) hihihi. Także polecam dla tych co są zwyczajnie SAMI kawalerzy panny bezdzietni single - ogólnie ludzie którzy nie maja do czego wracać do domu lub nie maja przyjaciół czy zajęć poza praca i własnego prywatnego życia- to miejsce dla was bo co dzień będzie UE dostawać w nadgodzinach, a jeśli będziecie chcieli je odebrać kiedy chcecie to zapomnijcie o takim przywileju o ile odbior nadgodzin jest w stefczyku przywilejem! Pozdrawiam - były pracownik z 3 letnim stażem

Karol30
@Były 03.04.2018 19:54

Nie zgodzę się, że praca w Kasie Stefczyka to robota jak piszesz dla singli. Wszystko zależy od tego jaką pozycję sobie wypracujesz. Tak właśnie i to „wypracujesz” w pełnym tego słowa znaczeniu. Nie jest łatwo awansować, ale dla zaciętych są duże szanse na zarobki naprawdę przyzwoitych pieniędzy. Chodzenie samodzielne po kasę po kasę do innego banku? Absolutnie w to nie wierzę, to już nie te czasy. Nikt sobie nie pozwoliłby na takie ryzyko, żeby z torebką bez ochrony iść po kasę. Fakt czasem o pracy w soboty dowiadujemy się na ostatnią chwilę, ale zawsze udaje się z kimś zamienić. Jednak z reguły soboty są wolne, co nie jest takie oczywiste w tego typu instytucjach.

zxcdcfd

Skok Sfefczyka rok zatrudnienia 2015. Rekrutacja: rozmowa z panią kierownik HR + z kierownikiem oddziału, w którym ubiaga się o pracę. Jeśli zostało się wybranym, kolejny krok to 2 tygodniowe szkolenie we Władysławowie. Ludzie zebrani z całej Polski. Szkolenie dość intensywne, zawierające dużo wiedzy, dla osób które nigdy nie pracowały w dziale finansów. Wielki plus to spotkanie ludzi z różnymi doświadczeniami i dzięki rozmowom można było dowiedzieć się bardzo ciekawych rzeczy nt.pracy w innych bankach itp. (ale to już w czasie wolnym po zajęciach ;) ). Na końcu szkolenia test sprawdzający wiedzę teoretyczną i praktyczną (praca na systemie jaki jest w SKOKu). Po pomyślnym zaliczeniu egazminów, o których mowa powraca się do oddziału i zaczyna się praca... zakres obowiązków każdy zda i zdaje sobie z nich sprawę. Przede wszystkim to: plan, obsługa klientów, telemarketing, pozyskiwanie nowych klientów w rózny sposób (łacznie z roznoszeniem ulotek) i jeszcze raz plan! Jednym odpowiada taki system pracy innym nie. Zarobki? Zatrudniając się w 2015r. w miasteczku do 20 000 mieszkańców na stanowisku opiekuna finansowego to 1530zł netto + oczywiście premia o ile udało się zrealizować plan ;)

Grzegorz

do @ Skoro tak myślisz, trzeba było samemu startować na regionalnego! Dlaczego przez lenistwo pracowników mam tracić pieniądze, które mi się należą? Na rozmowie każdy opowiada, jak to nie sprzedaje, a potem się dziwi, że traci regulaminówkę bo nie zrobił planu. Plany to obowiązek, jak ich nie robisz to nie przynosisz firmie zysku! Dodam jeszcze, ze bycie regionalnym to nie tylko tabelki, to praca nad tym, zęby oddziały miały pełny skład, żeby mogły funkcjonować, żeby pracownicy mogli dobrze zarabiać... ale co ja mam tłumaczyć skoro Ty wiesz swoje.

K.L.
@Grzegorz 16.07.2016 11:04

Zejdź na ziemię :-)

Zuzanna

@kinia wątek dotyczy oddziałów Kasa Stefczyka w Warszawie, najlepiej poszukaj wątku dotyczącego Krakowa lub jak go nie ma to załóż, bo tu raczej zaglądają osoby zainteresowane pracą w Warszawie i możesz nie uzyskać satysfakcjonującej Cie odpowiedzi na zadane pytanie.

kinia

czy jest tu ktos z krk i moze mi powiedziec jak wyglada praca w centrum miasta?

Zuzanna

@Szczeraprawda wspominasz, że kiedyś zespół w firmie był stały, a obecnie większość pracowników to osoby z krótkim stażem. Co w firmie uległo zmianie? Co wpłynęło na to jak wygląda obecna sytuacja?

Zuzanna

@ona89 zastanawiasz się nad rekrutacją do firmy? Myślę, że w wywiadzie, którego udzielił nam Wiceprezes firmy znajdziesz przydatne informacje. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,772745,wywiad-krzysztof-lewandowski

ona89

Hej.ile zarabia doradca klienta w skoku?Mam na myśli sama podstawę. Ile jest etapów rekrutacji?

doris

@bożena ja się właściwie nastawiam właśnie na solidną pracę. A jakie do tej pory odbyłaś szkolenia? :)

bożena

@beata wszystko zależy tak naprawdę od Ciebie i od Twoje motywacji i wysiłku jak włożysz w pracę. Pracuję w Stefczyku już od dwóch lat i nie powiem, że jest różowo, trzeba pracować i to ciężko. Ale przynajmniej pensja na czas, czasem premia też wpadnie, a i jakieś szkolenie raz na jakiś czas się trafi.

@

Do @Grzegorz Tak mój drogi wiem swoje bo przepracowałam w tej firmie ponad dekadę więc wiem jak to wygląda. Wiem kto co robi i czym się zajmuje. Funkcja KR polega na rozsyłaniu tabelek, dreczeniu sprzedawców, donoszeniu na nich do dyr, straszeniu itd. To tak w skrócie. Nigdy bym na takie stanowisko się nie szarpnęła bo to stanowisko porażka. Pomocy żadnej z Waszej strony. Przetrwałam niejednego Kr. Znam swoje obowiązki wiem co do mnie należy. Dla twojej informacji plany realizowalam. Ja podpisując umowę o pracę wiele lat temu też nie spodziewałam się ze sprzedawanie polega na rozdawaniu ludziom na ulicy pączków, ciastek, kwiatków itd i lataniu po mieście z ulotkami, nie na to się pisałam, a to są wszystko Wasze regionalnych wspaniałe pomysły. Wszystko to robimy a potem obsluchujemy ze efektów brak. Na szczęście już nie muszę tego robić. Teraz pracuję w innej normalnej firmie i mam wreszcie święty spokój! I wynagrodzenie godziwe którego nikt mi nie uwala i nie straszy ze uwali. A Ty jak chcesz zarabiać to tez weź się do roboty zamiast dręczyć ludzi. Umów klienta, sprzedaj pożyczkę, pokaz jak to się robi a nie zasłaniaj się że nie od tego tutaj jesteś. Masz być pomocny. Więc pomagaj. Plan oddziału to również twój plan. Premię to każdy potrafi zabrać.

small

Oczywiste jest, że najpierw zatrudnienie odbywa się na okres próbny @koro, bo przecież najpierw chcą sprawdzićc czy kandydat będzie odpowiadał wymaganiom, a jak później jest normalnie zawierana umowa to dobrze przecież o nich świadczy. Zależy im na pracownikach.

@

@Grzegorz, @Gabi widzę ze KR zaszczycili swoją opinią to forum. Tak tak przyklaskujcie sobie nawzajem jak to jest super i jak to sprzedawców trzeba poganiać. W końcu wasza praca polega tylko na rozsyłaniu tabelek wiec trzeba jej bronić bo kto was zatrudni...

Grzegorz

Osoby, które piszą o wyzysku i ciśnieniu na sprzedaż chyba pomyliły adresy. Pracujecie w firmie sprzedażowej, na stanowiskach sprzedażowych i właśnie za sprzedaż jesteście rozliczani! Nie umawiacie spotkań, nie sprzedajecie, nie robicie planów, a potem dziwicie się, że tracicie premie regulaminowe. Coś za coś! W jakiej firmie kierownicy respektują głupie tłumaczenia, że klient nie chce pożyczki, że nie przyszedł na spotkanie. Nie odbiera telefonu, to dzwoń aż odbierze. Za to dostajesz wypłatę i jeżeli ci się to nie podoba to znajdź inną pracę. Kontrola zwolnień lekarskich to świetny pomysł, jedna z drugą zastanowią się, czy chodzić po lekarzach i prosić o zwolnienia czy lepiej po prostu zabrać się do pracy. Masz wyniki to zarabiasz, nie masz, to zastanów się, czy się do tego nadajesz. Nie każda praca jest dla każdego.

Pablo

Rzeczywiście dają umowę o pracę. Płacą za czas szkolenia (w końcu to okres umowy o pracę). Dodatkowo, pozwalają korzystać z toalety i wody w oddziale... Hahahahaha... Żyjemy w 21 wieku i naprawdę umowa (przy tym zakresie odpowiedzialności) jest czymś niezwykłym? Rzeczywiście, fakt, że jest umowa o pracę, to chyba jedyny plus pracy w Stefczyku. Odradzam, szczególnie na Śląsku, w Małopolsce i na Podkarpaciu. Rekrutacje na okrągło, rotacja jak na karuzeli. Ja się uwolniłem i odżyłem, choć do decyzji dojrzewałem ponad rok.

Aneta

@d specyfika pracy? Tak. Specyfika SKOKu. W Stefku robisz plan co miesiąc sprzedając temu samemu klientowi pożyczkę, rolując ją pod pozorem dobrania lub zmniejszenia raty, ukrywając przy tym koszty. Taka specyfika powoduje, że każdego miesiąca dzwonimy po cztery razy do tej samej osoby. Wielu rzuca słuchawką na sam tekst dzwonię ze skok, ale część, szczególnie starsi, dają się nabrać. To musisz wpisywać w tabelkę i pięć razy dziennie wysyłać do regionalnej a potem tłumaczyć się, dlaczego ktoś piąty raz w tym roku nie weźmie pożyczki. Plany robimy tylko przy poluźnieniu skoringów/zmianie metodyki, gdy można odgrzać tych, którzy wezmą wszystko, bo tak są zadłużeni. Taka specyfika.

ElkaTabelka

Kasa Stefczyka to firma, z którą niczego nie da się porównać. Pracowałam nawet we franczycie prywatnego banku i takiego wyzysku klientów tam nie było. Stefczyk to dojenie - bezczelne dojenie - emerytów i rencistów. Musisz ukrywać koszty, dokładać niepotrzebne ubezpieczenia które podsuwasz klientowi do podpisania, a jak wypłacisz coś taniej niż możesz (czyli nie najdrożej)musisz tłumaczyć się regionalnej. Dramat!

bambus

Jak czytam wasze opinie to nasuwa mi się jedno pytanie-za co chcielibyście dostawać od pracodawcy kase? I jak powinna wyglądać praca waszych marzeń? Oglądaliście film spełnione marzenia? Will Smith, maklerka etc? Przypomnijcie sobie jak ciężko pracował główny bohater na początku swojej drogi do sukcesu, po czy został człowiekiem sukcesu. Podobnie w innych przypadkach, filmowych i tych znanych z życia prywatnego-moi drodzy, bez pracy nie ma kołaczy. Pracowałem i pracuję nadal w przedstawionej firmie. Przeszedłem przez każdy jeden szczebel w drabinie awansu. Nie mam wujka ani cioci w biurach regionalnych i to co osiągnąłem do dnia dzisiejszego to ciężka praca. Jeśli chodzi o moralność, to jeśli jesteś człowiekiem wrażliwym niestety musisz liczyć się z tym, że pracy nie znajdziesz. Bo nawet w słoiczkach gerbera znajdziesz syf, którego swojemu dziecku świadomie byś nie dał. I na koniec-jeśli ktoś uważa, że na okresie próbnym dostanie na łapę 3000zł a potem będzie jeszcze lepiej to gratulejszyn. Ja zaczynałem od 1040zł brutto w 2007roku... też miałem powiedzieć, że mało? Racja, lepiej w domu pilotem się bawić i marudzić, że w Polsce pracy nie ma! :) Polecam KS wszystkim ambitnym, którzy chętnie opuszczą swoją Strefę Komfortu i rozumieją o co chodzi.

Zapomnij o SKOK
@bambus 13.03.2016 22:55

I taki właśnie kit wciska "wysokiego szczebla kadra managerska " w Skok. Może jednak czasem trzeba przekonać się na własnej skórze:-/

Zostaw opinię o Kasa Stefczyka - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kasa Stefczyka