Stefczyk Finanse
2 106 6 1

Opinie o Stefczyk Finanse

Dajmon

Co myslicie o stanowsku "Obsługa biura Makroregionu"? Zaprosili mnie na rozmowe o prace i zastanawiam się na co się nastawiać. Ktoś z Was może podzielić się opinią?

mała
@Dajmon 09.11.2018 14:18

Praca biurowa, typowo. Dużo obowiązków i ścisła współpraca z dyrektorem Makroregionu. Stawka 3300 zł podstawy brutto (przynajmniej tyle było jakiś czas temu na stanowisko we Wrocławiu).

keri

Jaka jest podstawa na Opiekunie Finansowym?

mała
@keri 22.10.2018 12:47

W śląskim dziewczyna dostała 2800 zł brutto

mała
@keri 22.10.2018 12:47

w śląskim dziewczyna dostała 2800 zł brutto

keri
@mała 24.10.2018 12:33

dziękuję za opinię, podstawa zależna od miasta?, np. ile może być w Katowicach czy Gliwicach?

mała
@keri 25.10.2018 17:11

Myślę że podobnie będzie albo nawet tak samo

pracownik

Ponoć jakieś zmiany mają być od Nowego Roku, czy ktoś może przybliżyć temat, jakie to będą zmiany? i czy na lepsze czy gorsze?

STEFAN

Co myślicie o nowej KR w łódzkim?

Stara
@STEFAN 19.10.2018 20:44

A za kogo jest nowy kiero bo na zwolnieniu siedzę od dawna i zaczynam się bać teraz :/

Oooo

Ooooooo jak dobrze ze mnie tqm juz nie ma

jeszcze pracująca

jak oceniacie nowe wytyczne systemu motywacyjnego ? przy sprzedaży 90% planu - premia 0zł ???

Gość123
@jeszcze pracująca 04.10.2018 19:05

oddziały, które nie wyrabiają planu przestaną w ogóle cokolwiek sprzedawać, bo po co?!?! coraz więcej osób zacznie się zwalniać i będą jeszcze większe problemy kadrowe w placówkach, ale widocznie Stefczykowi o to chodzi

Jeszcze tu jestem...

Czy tos z was bawi sie na integracji??

Gość123
@Jeszcze tu jestem... 05.10.2018 21:55

To nie integracja, teraz to nazywa się Konferencja ;-)

Jeszcze tu jestem...
@Gość123 06.10.2018 09:11

Ciekawe jakie nowe pomysly sie urodza na " konferencji" ....moze, z czego jeszcze ograbic szarego pracownika???

marcopolo

Centralny !! Czy to prawda ze za brak wz odciągają tam z premii procent??? przykładowo zrobicie 70 % to od tego jeszcze odcinaja wam 30% za kare?

Ogr
@marcopolo 06.09.2018 07:24

Teraz jak nie zrobisz 100% to nie masz premii

Aga
@Ogr 04.10.2018 21:40

Coooooo? Ale to w jakimś regionie? Czy skoczek pada?

Centralny

Jak nowy system motywacyjny? Kto sie już zbiera? Niedługo będziemy płacić Stefczykowi za możliwość otrzymania premii...????????

Anka

Ja pracowalam.w tej.firmie 7 lat po czym xlozylam wypowiedzenie i od roku jestem.wolnym.czlowiekiem. Duzo by tutaj pisac.... jednym.slowem ta firma to dno a z fajnych ludzi robi zmije bo dziala tam prawo dzungli.

Stasio

Koniec Stefczyka zbliża się wielkimi krokami

cooooo?
@Stasio 12.09.2018 20:36

koniec Stefczyka ? on jest jak feniks z popiołu ...

Kierzek
@Stasio 12.09.2018 20:36

Może jakby coś o Altusie w mediach było.

???
@Kierzek 13.09.2018 18:29

Nie wiem o czym mówisz ,

Ala
@Kierzek 13.09.2018 18:29

Altus jest info na stronie KNF, jest niewypłacalności, wszczęto postepowanie

Kierzek
@Ala 14.09.2018 16:12

Stronę KNF mało kto czyta, w TVP albo innym TVN jakby poszło, jakie TFI Stefczyk sprzedawał to by było :)

XXL

Tu pracuje się na premie ko, który nic nie umie, oprócz mobbingu. Dlaczego usuwacie opinie?

p
@XXL 02.09.2018 09:15

popieram. ko udają że coś robią u nas WSCHODNI ko lata załatwiała swoje sprawy,wykonuje telemarketing ale po swoich znajomych Najgorsze jest to że jak przyjeżdża kr to wtedy wymyśla co takiego robiła

Nik
@p 12.09.2018 11:20

Bo jest mało sprytna i leniwa, nie potrafi nic od siebie, żadnego pomysłu, jak małpka skacze na widok kr

L
@Nik 12.09.2018 20:39

A całuski strzelają na przywitanie? Może piszecie o (usunięte przez administratora)mikro,?

Tuptak

Skok Piast i Jaworzno od lipca zarząd komisaryczny, grozi upadłość

????

Pisano o ko wschód Dlaczego usuwane są opinie?

kasiaa98

Od dnia dzisiejszego jestem byłym pracownikiem Stefczyk Finanse. Miałam umowę na okres próbny 3 miesięcy. Tydzień temu zapytałam co z przedłużeniem umowy. Zaproponowano mi kolejną na bardzo krótki okres(ze względu na sprawy osobiste potrzebowałam dłuższej umowy) Kiedy dowiedziałam się że nie ma możliwości na okres dłuższy powiedziałam że to przemyśle. W dniu dzisiejszym rano usłyszałam, że mam przekazać gotówkę koleżance, bo jest ostatni dzień mojej pracy(do dzisiaj miałam umowę). Jaki powód? Kierownictwo zostało urażone że zwykły szary pracownik może się zastanowić nad ich umową! Powinnam ją podpisać z pocałowaniem ręki i ładnie podziękować. Z dnia na dzień zostałam bez pracy ze słowami kierownika "swoją szansę na podpisanie umowy miałaś, drugiej nie dostaniesz. Musisz się nauczyć, że to pracodawca stawia warunki nie ty" Serdecznie odradzam.

Kierzek
@kasiaa98 27.08.2018 15:53

Bo to takie buraczane kierownictwo jest.

Z daleka
@kasiaa98 27.08.2018 15:53

Bedzie Ci lepiej z dala od firmy...ja kestem aktualnie na wypowiedzeniu dzieki bogu...odliczam czas do momentu bycia bylym pracownikiem...

Szczesliwa
@kasiaa98 27.08.2018 15:53

Nie martw sie... Na pewno zachowanie Twojego kierownika Cie urazilo, ale to najlepsze, co moglo Cie spotkac! Jestem bylym pracownikiem z dlugim stazem, pracuje w innym miejscu i to najlepsze co mnie spotkalo. Probuja zmienic Stefczyka na firme, gdzie to oni dyktuja warunki a nie pracownicy, tyle ze to takie kapusciane glowy, ktore nie maja pojecia o zarzadzaniu :)

Paula
@kasiaa98 27.08.2018 15:53

Kierownicy w KS to osoby ,,proste w obsłudze" bo tylko takimi można manipulować z góry. Ciesz się że nie musiałaś się dłużej męczyć. Uwierz, że im dłuższy miałabyś staż tym gorzej byłabyś traktowana

Afra

Zaproponowano mi na stanowisku kierownika oddziału w Łodzi 3200 netto.

Bankier
@Afra 16.08.2018 10:15

3200 netto to malutko... 4500 brutto, 4 netto przynajmniej bo tyle to zwykli doradcy dostaja w oddzialach bankowych A napewno komuna duza i nerwow za 3200 bym sobie nie szarpal

Byly
@Afra 16.08.2018 10:15

Idz wszedzie, byle nie do Stefczyka. Wiem o czym mowie. Byly kierownik

Minionka

"W Stefczyk Finanse jest nas blisko 2500. Pracujemy dla Kasy Stefczyka, która działa już od 25 lat. Jesteśmy blisko Pracowników i Klientów, a  relacje to podstawa naszej codzienności. To czyni nas wyjątkową organizacją. U nas każdy jest inny, ale wszyscy świetni." Jak to czytam to mi niedobrze. Niedługo nikogo tu nie będzie bo firma nie szanuje pracowników. Pseudokierownicy nie mają pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Straszą i traktują jak śmieci. Urlopu wziąć nie wolno, jak jesteś chory 40 stopni gorączki to musisz przyjść do pracy bo jak ośmielisz się wziąć jeden dzień l4 to kierownik Ci zabierze całą wypracowaną premię. A najlepszy tekst kierownika jaki słyszalam "przecież Ty nie pracujesz na moją premię". Nie no pewnie że nie SAMO SIE ROBI!!!!Kto tych matołów zatrudnia ? !?!Takiej żenady już dawno nie widziałam. Stefczyk ma aż 79 wolnych etatów. Wniosek -nikt nie chce tu pracować. I oby upadł. Będzie spokój.

Blablabla

Stefczyk to dno nad dnami..i tu nie chodzi o kase...bo jak się zrobi zadanie to premia nawet spoko...nooo ale to tez zależy od oddzialu Ja wiem, ze czlowiek ma sprzedawać...ale za wszelka cenę? Tylko po to zeby zadowolic KR, która niby mila chce Ci pomoc a przy pierwszek okazji wbija noz w plecy..bo liczy sie ona i tylko wynik...to samo z KO Aaa warto wspomniec o atmosferze i kolezankach... tylu jadu i zazdrości nie ma nigdzie..czekaja tylko na to kiedy sie wyłozysz...nowi zwalniają sie po kilku miesiącach Ach co do szkoleń..szkolenie wstępne i pozniej rozmoww sprzedażowa telemarketing...ale zazwyczaj jewynto rozmowa o mobbingu...skarzeniu sie na sytuację w oddziale itp Nie polecam! Dzieki kasie stefczyka nie chce miec nic wspólnego z finansami bankami czy kasami..jedynie co to moge miec tylko konto w banku:))

Niezadowolony
@Blablabla 08.07.2018 23:20

Ta opinia to jest sama prawda jestem bylym pracownikiem Stefana i zgadzam sie w 100% z tym co jest napisane. Tez wytrzymalem tylko 4 miesiace jak i kolezanka z innego oddzialu. Po pracy tam nie chce miec juz nic wspolnego z finansami. Zmieniles branze i teraz dopiero widze ze mozna miec naprawde dobra pracy i wykonywac ja w spokoju bez mobingu ze strony KO i KR ktorzy lubia cie tylko wtedy jak masz wynik a jak nie to jestes dla nich bezuzyteczny a kawal roboty jaki sie odwala na kasie jest tu traktowane jak twoj przykry obowiazek liczy sie tylko sprzedaz i telefony a masa praca ktora masz zrobic poza tym nie jest brana pod uwage. Szczerze powiem ze wcale na kasie sie kokosow nie zarabia bo zwyczajnie na sprzedaz nie masz czasu same przygotowanie umowy z rejestracja trwa ok pol godziny co masz wtedy powiedziec kolejce ludzi na kasie jak jestes sam poczekajcie bo Ja robie kredyt... gdyby kasjer tam byl tylko kasjerem to byloby wiecej chetnych do pracy niestety oni nie szukaja kasjerow tylko telemarketerow jestes rozliczany z ilosci telefonow i spotkan. Jak cos jest nie tak to rozmowy sa odsluchiwane i masz opieprz sledza cie na kazdym kroku co robisz jak robisz. A jak przez ogrom obowiazkow sie pomylisz i masz manko na kasie oddajesz ze swoich pieniedzy wiec ktoregos razu moze sie okazac ze pracujesz za darmo. Omijac z daleka!

Olga
@Niezadowolony 12.07.2018 16:15

Dokładnie. Słowem w sedno.

Zmęczona

Przepracowałam w Stefczyku kilka lat. Codzienny telemarketing, odsłuchiwany przez KO i KR, jeśli nie masz wymaganych spotkań, robisz nadgodziny, nie wychodzisz do domu. To samo z ilością wniosków. Jesteś rozliczany z każdej godziny w pracy, jeśli obsługiwałeś lokaty, konta, czy kasówkę, to wg kierownictwa nie zrobiłeś nic, bo liczy się tylko przychód przy pożyczkach. Nieważne, że miałeś klientów na co innego. W każdej firmie są wyższe podstawy niż w KS, coraz mniej osób chce pracować w tej firmie. Zobaczcie jak teraz wygląda ogłoszenie rekrutacyjne, nawet nie ma słowa "wymagania". Tak mało ludzi wysyła swoje CV, że już nie mają co wybrzydzać. Regionalna klapie Cię po plecach jak jest plan, jak nie ma to wzywa na rozmowę i jesteś najgorszy. Tłumaczysz się ze wszystkiego co zrobiłeś żeby dopiąć plan, ale to zawsze jest mało, obojętne co powiesz. Jeśli ktoś chce tam pracować, musi wiedzieć na co się pisze, sprzedaż na przychód, kroisz ludzi jak tylko się da, twój problem jak to sprzedać.

Olga
@Zmęczona 09.08.2018 14:37

Ja pracowałam tam zaledwie kilka ja miesięcy, ale obiema rękami podpisuję się pod powyższym. Idealny opis pracy w tym miejscu...

Patrycja

Forum GoWork.pl jest miejscem, gdzie użytkownicy mogą znaleźć informacje na temat danej pracy jak i samego pracodawcy. Z pewnością forum nie jest miejscem do firmowych plotek. Każda merytoryczna opinia o pracy w firmie jest cenna a opinie łamiące regulamin będą usuwane. @Zaciekawiona, czy jesteś aktualnie pracownikiem firmy? @Kierzek, czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat możliwości rozwoju w firmie?

Z łódzkiego

To samo można powiedzieć o centralnym, zwłaszcza części łódzkiej. Do tego mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing, KR przymyka oko i nic z tym nie robi, bo KO jest dobry czyli robi plan, więc KR nic więcej nie obchodzi. Starzy pracownicy się zwalniają, bo nie mogą już nieść tego co się dzieje, z kolei nowi traktowani są bardzo ulgowo - trzeba chodzić dookoła nich, chuchać i dmuchać, żeby przypadkiem ktoś się nie zwolnił. Jak pracownik idzie na zwolnienie to niemal od razu na kontrolę z firmy zewnętrznej albo z zusu, czy aby na pewno jest chory. Jak składa wypowiedzenie to ma pracować bo jak pójdzie na zwolnienie to też - kontrola za kontrolą. Za to jak KO czy KR jest zwalniany to od razu idzie na zwolnienie - takie tam podwójne standardy. A osoby, które przeszły całą drogę w Stefczyku - od kasjera do KR jak wspomniana pani wice - szybko zapominają jak to było. Albo inaczej - kiedy one były OF to była sielanka w porównaniu z tym co jest teraz. Myślę, że nie tylko w łódzkim.

Kierzek
@Z łódzkiego 31.05.2018 16:37

To co się dzieje w Stefczyku jest coraz bardziej chore. Obchodzimy 25 lecie a pracowników pracujących powyżej 10 lat jest nie za wielu ( z moich orientacji ok. 10%). Życie KO to kilka lat. Jak jest KR ciut dłużej to każdy się martwi, że to jego końcówka, słychać to na odprawach i innych spotkaniach firmowych. Regionalni cisną(?) ile mogą. Niektórzy zdają sobie sprawę, że to już niewiele daje. A inni KR ciągle od wielu lat - tabelki, telefony itp. A co zrobiłeś, a co zrobisz itd itp. Jeszcze inni potrafią kląć, krzyczeć i doprowadzać pracowników do łez. Zwolnienie lekarskie - zaraz masz ZUS w domu. Urlop dostaniesz jak już masz zrobiony swój plan. Nie chcesz zostać po godzinach żeby zrobić plan - nie identyfikujesz się z Firmą. Dużo takich przykładów z północnego. KO nie spodoba się któryś miesiąc KR dostajesz "awans" w dół - Białogard, Kołobrzeg, Koszalin, Szczecin. AAA i jeszcze jedno - gowork jest czytany przez przełożonych, na odprawach i podczas wizyt jest prowadzone śledztwo: kto to pisze?

jeszcze pracująca
@Patrycja 30.05.2018 22:16

o sytuacji poziomie "zadowolenia" z pracy w stefanie świadczy ilość ogłoszeń pojawiających się każdego dnia na pracuj.pl. oczywiście wszystkie związane z "dynamicznym rozwojem" - gdyby tak było to stefan byłby największym pracodawcą w Pl

Zaciekawiona
@Patrycja 30.05.2018 22:16

Patrycjo ( z centrali zapewne :)), tu nie chodzi o plotki czy przepychanki. Właśnie jak na pracownika przystało wreszcie patrzę na firmę z nadzieją. Zmiany jakie obserwujemy (tu dot. np łódzkiego) wróżą rozwój, o który pytałaś. Teraz to nawet mogę polecić młodym pracę w Kasie, bo jest szansa że się spotkają z czymś więcej niż tylko z mobbingiem.

nostalgia
@Patrycja 30.05.2018 22:16

Szef to wielka sprawa , musi być przede wszystkim człowiekiem . Pamiętam takiego dla którego chciało się pracować , nie dla własnych pieniędzy ale dla jego zadowolenia . Jak zwracał uwagę to poprawiał nastrój i dodawał energii , bo robił to tak rzadko i widać było że zwracanie uwagi wiele go kosztowało . To było wręcz ujmujące . Staraliśmy się dla Niego i to bez żadnych podtekstów - jest On po prostu super człowiekiem . Po zmianach na makroregiony i dalszych praca stała się koszmarem . Życzę Wam wszystkim pozostałym Takiego Szefa ! I mam nadzieję że tak będzie bo nowego znam . Szkoda tylko że makroregion zostaje - bo góra zniechęca do pracy swoimi chorymi ambicjami . Pozdrowienia dla centralnego w łódzkim

Kiki
@Zaciekawiona 03.06.2018 17:55

Niestety paru kierowników jeszcze zostało. I to nie tylko starych, bo znam też takich, którzy pracują w stefanie kilka lat, max 3, awansowali na ko i dopiero sodówa uderzyła i się zaczęło.

happy
@Kiki 04.06.2018 14:14

miałam okazje z taka ko pracować najpierw oddział w Rawie . z OF do KO...ostatecznie go zamkneli poźniej Piotrków ale oddział tez zamkneli i w ramach super (usunięte przez administratora) (nadal nie robila planow) KO dostała awans na drugi oddział w Piotrkowie...nie musze chyba pisac ze osoby z ktorymi pracowala juz nie pracuja bo o wspolpracy nie bylo mowy... Wcale sie nie dziwie ze te posty sa czytane na o0dprawach, tylko wtedy mogą uslyszec prawde co sie sadzi o calym tym balaganie w firmie Skoro sie nie ma wynikow to szuka sie przyczyny nawet w necie ;

Maskra
@happy 04.06.2018 21:57

Ja tez miałam przyjemność pracownia z tym KO i bardzo sobie cenie ta wspolprace. Jesli ktoś się nie nadaje do pracy badz poprostu nie chce pracować to trudno .... A co do przyczyn to może tez są w was a nie tylko w innych!

Mmmm
@happy 04.06.2018 21:57

Chyba wiem o kim mówisz. Też miałam okazję z nią pracować. Jeszcze w Rawie, jeździłam do niej na zastępstwa i jeszcze nigdy nie widziałam, żeby komuś awans aż tak uderzył do głowy. A prawda jest taka, że awansowali ją z OF na KO bo nie mieli kogo. I jeszcze szczyciła się tym, że po tak krótkim czasie została KO a niektórzy pracują po 10 lat i są SOF albo DF. Nie wiem jak funkcjonuje obecnie jej nowy oddział ale podejrzewam, że skoro w mieście został tylko jeden to w końcu zaczęła robić plany.

łódzki
@Patrycja 30.05.2018 22:16

Witam. Przeczytałam opinie na forum i mogę śmiało stwierdzić, że mimo plotkarskiego wydźwięku, są one tak naprawdę merytoryczne. Co do awansów - są one możliwe wewnątrz firmy, ale każdy pracownik, który pracuje w firmie kilka lat wie, że firma nie docenia swoich starych pracowników, a faworyzuje nowych, bo trzęsą portkami, że odejdą - tak tak, wszyscy dobrze wiedzą, że większość nowych pracowników nie wytrzymuje i odchodzi. W łódzkim dzieją się cuda - dyr. chyba wiedziała, że pali się jej grunt pod nogami, bo pozwalniała bardzo dobrych regionalnych, a z tego co słyszałam, to zakończono współpracę z kilkoma kierownikami w ciągu ostatnich miesięcy (i do tej pory nikt nie rozumie, dlaczego zwolniono jednego z nich, bo miał bardzo dużą wiedzę merytoryczną i przede wszystkim był bardzo "ludzki" - pracownicy uznali, że była za mądra na tą firmę i była niewygodna, bo za dużo mówiła, a nie siedziała cicho) . Z tego co słyszałam, to zatrudniają do Stefana masowo ludzi z pozamykanych chwilówek, którzy nie mają kompletnie żadnej wiedzy

:)
@Maskra 05.06.2018 09:54

to czemu nadal nie pracujesz skoro ta współpraca była tak cenna Mam dużo pokory w sobie, dlatego tak długo wytrzymałam w SKOKU Na szczęście mam porównanie co do przełozonych i wiem że można trafić na osobe która potrafi zmotywować a nie tylko cytować w ciemno KR Jest jedyną oprócz Piotra, która nie robiąc planów awansuje ... To nie jest normalne w żadnej szanującej się firmie Pozdrawiam

Hahaha
@Maskra 05.06.2018 09:54

Czy nie uważasz że trochę głupio pisać o sobie pochlebnie Żenujące Czasem warto zastanowić się nad sobą bo na Skoku świat się nie kończy

Basia

Praca w finansach nie jest łatwa dla nikogo. Szukając nowej pracy jakiś czas temu przejrzałam większość opinii o bankach i wszystkie są podobne do tych, które czytam tutaj.

...
@Basia 02.07.2018 14:18

owszem są podobne ale czy jest ich aż taka ilość?

były
@Basia 02.07.2018 14:18

Nigdzie nie jest łatwo, ale jakoś nie widać na forach negatywnych opinii o Nest Banku, Pekao SA czy ING - ludzie trzymają się np. Pekao jak tylko mogą, bo sama podstawa tam wynosi tyle, co wypłata w Stefanie z premią

ja

czy ktoś z gdanska może powiedzieć coś na temat KR?

Patrycja

@Aleks, dziękuje za Twoją opinię. Na pewno będzie ona dużą pomocą dla użytkowników forum. @Baśka, czy jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Co możesz nam powiedzieć na temat atmosfery panującej w tym miejscu? @łódzki, czy możesz powiedzieć nam coś na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia?

Patrycja

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat przebiegu procesu rekrutacji w firmie? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Stefczyk Finanse? @łódzki, dziękuję za merytoryczną opinię. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat benefitów pozapłacowych w firmie? @Kalla, czy pracujesz obecnie w Stefczyk Finanse? @Zaciekawiona, nie pracuje w firmie Stefczyk Finanse. Jestem moderatorem forum. Na forum GoWork.pl liczą się merytoryczne opinię z których każdy użytkownik może czerpać jak największą ilość przydatnych informacji. Osoby, które pracują w firmie znają sytuację a ci, którzy poszukują pracy, są zainteresowani warunkami finansowymi, możliwościami rozwoju, benefitami czy kwestiami związanymi z umową. Wątki tego typu, jeśli jakkolwiek mają dobre intencje, sprawiają, że jest mniej tematów dotyczących pracy i przydatnych wiadomości a więcej komentarzy opisujących poboczne wątki w pracy. W Internecie nikt nie jest anonimowy a wszystko co jest tu napisane może mieć swoje konsekwencje w życiu prywatnym. Zawsze staram się o tym przypominać ponieważ nie każdy o tym pamięta. Każdą opinię - i pozytywną i negatywną można napisać kulturalnie i w sposób merytoryczny, zgodny z regulaminem. https://www.gowork.pl/regulamin

łódzki
@Patrycja 10.06.2018 18:14

Benefity? Hm ... dofinansowanie karty Multisport ( koszt to 50 zł dla pracownika) i nic więcej . Wczasy pod gruszą raz na 2 lata, i to w kwocie ok 300 zł.... tego lepiej nie wspominać , bo jakby podzielić to na 2 lata , to nawet nie starczy na paliwo na wyjazd. Żadnej prywatnej opieki medycznej jak w większości korporacji, ubezpieczenie dodatkowe pracownicze drogie, a stawki w nim żałosne (nie wspomnę, że pracownicy sprzedają ubezpieczenia za grube $$$, a potem sami dostają odmowy do wypłaty roszczenia z ubezpieczenia, ot taka dobra reklama ) . Naprawdę nie chcę dawać negatywnych opinii, ale chyba warto wziąć sobie co serca, że prywatna opieka medyczna i sensowne wczasy pod gruszą to jest standard w każdej dużej firmie, a dla pracowników socjal jest bardzo istotną sprawą. Raz na rok jest wyjazd integracyjny na 2 dni np . do Mikołajek który firma "sponsoruje", jednakże tak naprawdę to my pracownicy go wypracowujemy, bo dziwnym trafem po wyjeździe koszty oddziałów bardzo rosną ( im większe koszty, tym więcej musimy sprzedać, a tym mniejsza premia dla oddziału, kto pracuje dłużej, doskonale o tym wie). Sam wyjazd uważam za świetną sprawę, choć i tak 3/4 czasu to konferencje, gale, rozdawanie nagród dla wybrańców, a więc czasem wolnym tego nazwać nie można, ale sam hotel jest wysokiej klasy i można coś dobrego skosztować). Nie jestem człowiekiem, który przychodzi do pracy leżeć i pachnieć, jednakże praca w Stefku jest bardzo wykańczająca, mega stresująca, pracownik nie może złapać nawet oddechu tylko co 5 minut jest jak to mówi góra " rozliczany" z tego , ile telefonów wykonał, ile spotkań umówił, klienci mają dość ciągłego nagabywania i nie odbierają telefonów, a KR zwala za to winę na pracowników, bo jak twierdzi, ludzie nie odbierają telefonów przez zły przekaz pracowników .... klienci masowo splacają pożyczki innym bankiem, składają wypowiedzenia, nie chcą mieć nic wspólnego ze Stefanem i w sumie im się nie dziwię, bo jak ktoś chce dostać 3 tys pożyczki, a dostaje 23 , to można mieć do Stefana awersję. Nie polecam tam pracy - w łódzkim wszyscy wiedzą, że nawet Ci co są innowacyjni, mają pomysł na sukces placówki, mają świetny kontakt z klientem i innymi pracownikami , są zwalniani z dnia na dzień ot tak, lub sami się migiem zwalniają - przez kompletny brak szacunku i docenienia.

Baśka
@łódzki 11.06.2018 18:22

Zgadza się. Jedyną atrakcją jest karta Multisport, chociaż np ceny za osobę towarzyszącą mocno poszły w górę - wcześniej było to 80 zł a teraz 150 - tak więc kompletnie się nie opłaca. O wczasach pod gruszą szkoda gadać - kwoty ok 250-300 zł raz na 2 lata. Integracja tak naprawdę też jest z naszych pieniędzy - finansują to z FGŚS plus, tak jak było to już napisane, większe koszty oddziału, które musimy odpracować. I tak naprawdę nic już nie ma. No dobra, jeszcze dofinansowanie do okularów w kwocie 250 zł - jednorazowo w okresie ważności zaświadczenia. A i z tego co kojarzę w ciągu 10 lat pracy - raz dostaliśmy kasę na święta Bożego Narodzenia, 250 zł. Śmiało można powiedzieć, że w Biedronce jest lepszy socjal niż w Stefczyku.

Aleks
@Baśka 21.06.2018 00:31

Nie zapominajcie jeszcze o dodatku stażowym - 150 zł co 3 lata. Tylko z tym też jest śmiech na sali - tzn teraz się to zmieniło na korzyść pracownika (ciekawe dlaczego), ale kiedy to wprowadzili (miesiąc maj) to mimo że np pracownik osiągnął staż 3 lat w czerwcu to nie zaczął od tego momentu dostawać tych dodatkowych 150 zł tylko dopiero od maja następnego roku (bo uchwała weszła w maju - tak to było tłumaczone), więc tak naprawdę pracownicy byli rok w plecy, oszukani na np 1650 zł, które powinni dostawać kiedy osiągnęli 3 lata stażu. Zmieniło się to dopiero chyba w zeszłym roku. A tak to wszystko zostało napisane - poza kartą Multisport benefitów brak. A co do prywatnej opieki medycznej - nie wiem czy dobrze kojarzę, ale ona jest chyba dostępna tylko dla vipów czyli tych, którzy mają wpływy na konto ponad 6000. Przynajmniej tak kiedyś było, nie interesowałam się czy coś się zmieniło bo takie kwoty nie są osiągalne dla zwykłego szaraczka w Stefczyku.

anonim

(usunięte przez administratora)

łódzki

Nie dostała KO, tylko KR i przyjęła

Kalla
@łódzki 05.06.2018 20:47

Czyli nic się nie zmieniło, nadal będzie mogła gnębić ludzi. Współczuję oddziałom, które ją dostały. Teraz już nie dziwi decyzja o zwolnieniu dwóch KR - podejrzewała, że jej dni na stanowisku ją policzone i przygotowała grunt pod siebie.

???

Czy ktoś wie co dalej z wc-dyr w Łodzi ?

Zaciekawiona

Kierzek widac ze jesteś zorientowany w makro północnym, do Kolobrzegu jest od dłuższego czasu rekrutacja na opiekuna-warto?bo z tego co czytam,opiekun to sam dół drabinki,jest szansa się wybić, czy tylko czarna robota?

Stefanka

A jak jest w końcu z integracją? będzie w tym roku czy nie?

Olcik
@Stefanka 23.05.2018 07:32

O takie rzeczy pytasz tutaj zamiast zapytać swojego kierownika?

anonymous
@Olcik 24.05.2018 09:03

on pyta po to , żeby informacje np. o WC-d z Łodzi nie były na pierwszym planie. Tak Piotrze ?

Stefanka
@Olcik 24.05.2018 09:03

a co w tym złego, że tutaj się o to pytam?!?!?!

Olcik
@Stefanka 24.05.2018 21:20

Złego nic tylko raczej szybciej dowiesz się od kierownika niż od ludzi w internecie ;)

Olcik
@anonymous 24.05.2018 18:01

Też pomyślałam, że o to chodzi.

Stefanka
@Olcik 25.05.2018 09:24

no właśnie mój kiero wie tyle samo co ja czyli nic konkretnego, raz mówiono, że nie będzie integracji, później doszły mnie słuchy, że jednak będzie, więc pomyślałam, że może tutaj znajdzie się osóbka, która coś więcej wie na ten temat :-)

Jędrzej Piotrowski
@Stefanka 23.05.2018 07:32

Nie wiem czy to można nazwać integracją. Wszystko narzucone przez górę, sztuczne przedstawienie gdzie nie można się wyluzować. Śmieszne konferencje gale rozdawanie nagród telefony od kierowników regionalnych gdzie jesteś, masz być na gali inwigilacja na 100% Czujesz się jak marionetka. Jedynie w nocy jest trochę luźniej i masz większą swobodę ponarzekać przy wódce z innymi pracownikami - no chyba że ci się Ela wpakuję do pokoju to wieczór zepsuty :D

Knowacz :)
@Jędrzej Piotrowski 27.05.2018 00:40

Na szczęście Ela już się nie wpakuje, a była wc dyr. nie będzie już dyr. (tylko co najwyżej KRem) więc jest nawet szansa żeby przed północą (o ile nie chcesz się zbytnio integrować) pójść zwyczajnie spać, bo dotychczas jak Cię nie było na widoku to miałeś przesr.... bo jak Cię nie ma tzn. Siedzisz w pokoju i knujesz. A jak knujesz to na pewno przeciwko wc-dyr. , więc jesteś wrogiem i trzeba Cię odstrzelić ;) tak właśnie było.

Beksa
@Jędrzej Piotrowski 27.05.2018 00:40

Zgadza się. Gala, konferencja, kobiety z walizami pełnymi ciuchów bo przecież nie można założyć tej samej kreacji na galę i na konferencję, narąbane już w autokarze, tak że ledwo były w stanie dojść do pokoju. I najlepsze były obowiązkowe spotkania w pokoju pani wice - wszyscy KR ze "swoimi" oddziałami i oczywiście trzeba było się napić, a jak nie chcesz to wielka obraza i nie umiesz się bawić. I ludzie już w autokarze zachowujący się jak spuszczeni ze smyczy, normalnie jak dzieci w podstawówce jadące na wycieczkę i wykorzystujące okazję, żeby napić się alkoholu. Jeśli na integracji nie nawaliłeś się do nieprzytomności to znaczy, że nie umiesz się dobrze bawić.

Była

Nie polecam nikomu tam pracować na szczescie podjęłam tą decyzję o odejściu! Odkąd tam pracowałam może tydzień pracowałam regulaminowo po 8 godzin. Doszło do tego ze cieszyłam sie ze bede siedziec 9 godzin a nie 10-11 bo wiecznie składu nie albo jestes gdzies oddelegowana. Nawet jak jest skald 3 osobowy o 4 osobowym mozna zapomnieć siedzisz po 9 godzin bo jak nie daj Boze wyjdziesz po 8 patrząc na Ciebie jak na najgorszego. Na kasie robisz wszytsko osoba ktora nie siedzi na kasie chce tylko zajmować sie pożyczkobiorcami a Ty Man kasie masz taki sam plan jak osoba nie siedząca niej! A jak mówisz ze chcesz zejść z kasy to sto pytań do np. dlaczego, po co, itp nie interesuje nikogo ze od roku tylko Ty to robisz! Nie polecam naprawdę! Wieczne nadgodziny, wieczne Krzywe spojrzenia jak zaczynasz walczyc o siebie! Jak plan masz wyrobiony sa ład e pieniądze ale uwierzcie nie tylko tan mozna zarobi. Wiem po sobie zarabiam o wiele większe pieniądze siedząc po 8 godzin a nadgodziny robie jak sama chce!

Marek
@Była 30.03.2018 10:09

W każdej pracy pojawiają się nadgodziny, ale to chyba normalne że czasem trzeba trochę więcej przysiąść, a innym razem jest mniej pracy. Nie ma takiej firmy, która obieca ci że nigdy nie będzie nadgodzin. Ważne żeby był balans i ta ilość nadgodzin nie była nadmierna. U nas w oddziale Kasy czasem trzeba zostać, ale tu jak i w innych oddziałach które znam zdarza się to naprawdę od czasu do czasu.

M.
@Marek 04.04.2018 09:19

Ok, nadgodziny są wszędzie. Ale praca przez rok codziennie po 9 godzin na kasie do najprzyjemniejszych i najlżejszych nie należy, bo akurat nie mogą nikogo znaleźć, nikt nie chce pracować, góra uznaje, że przecież jedna osoba świetnie sobie daje radę. Co z tego, że dobrze płacą za nadgodziny, ja bym wolała je odebrać bo po jakimś czasie człowiek pada na pyszczek ze zmęczenia. Tak samo telemarketing do godziny 20, bo skoro nie odbierają 9-17 to może wieczorem odbiorą. Albo siedzenie w pracy do 20, żeby wypłacić pożyczkę. To nie jest normalne.

Pracownik
@M. 05.04.2018 11:12

Swiete slowa, dokladnie tak to wyglada. Przeciez mamy tez zycie prywatne rodziny, dzieci po dluzszym czasie jest to nie do wytrzymania. Nie wspomne juz o zmuszaniu do nie podpisywania oswiadczen o braku zgody na nadgodziny czy delegacjach z uwagi na male dziecko.

anonymous
@Marek 04.04.2018 09:19

Owszem nadgodziny sa wszędzie ale jak napisałam pracowałam prawie tok a 8 godzin siedzialam moze jeden tydzień. Wieczny brak składu o urlop ciezko nawet siedziałam ze z 40 st gorączka bo nie było ludzi do pracy! Płacić owszem płaca ząb nadgodziny ale to ich psi obowiązek bo oddać ich nie maja jak bo nie ma składu! W pracy siedzisz od 8;30 do 17;30 a nawet do 19 bo telemarketing dzwonisz wiecznie po tych samych ludziach którzy mowi Ci ze dzwonimy średnio co 4 dni bo baza przemielona. Nie masz zycia prywatnego w tygodniu bo do domu wracasz po 18 tak wymęczony ze zastanawiasz sie jak masz na imie! Czy to jest warte? Nie! PienidZe takie same i większej mona zarobić a nie byc wykorzystywanym bo wiecznie cos! NIE POLECAM NIKOMU KTO SZANUJE SIEBIE I SWOJ CzaS!

stefan to syf
@anonymous 06.04.2018 14:26

dokładnie tak to wygląda. KR nakazują wykonywać telefony kosztem nadgodzin a potem drą gębę że ich nie ma kiedy odebrać i trza ludziom wypłacać pieniądze. Nikt się nie zastanawia nad tym że oprócz sprzedaży, wypełniania milina tabelek, raportowania z pierdzenia i jedzenia jest jeszcze obsługa bieżąca , której żaden z przełożonych nie wlicza do zadań. Kasjerzy są zajechani obowiązkami, sfrustrowaniu brakiem zbyt wygórowanego zadania, dysponenci są zawaleni reklamacjami, wnioskami o restrukturyzację, sprawdzaniem wniosków za koleżanki, które nie maja do tego kiedy przysiąśc a KO siedzi i wpisuje w eksela co kto kiedy robi i dlaczego nie powiedział tego i tego , wykonuje prezentacje których potem nikt nie oglada i wisi na telefonie poł dnia tłumacząc się i liżąc 4 litery komu się da od własnego zespołu po klientów do KR i Dyr wszelkiego rodzaju. Żenująca firma!!!!

M.
@stefan to syf 07.04.2018 15:06

Nie zapomnij jeszcze o pretensjach, że nadgodziny nie były efektywne czyli siedziałaś ileś tam godzin, będą musieli Ci oddać albo zapłacić a Ty nie wykonałaś wymaganej liczby efektywnych telefonów bo np ludzie nie odbierali i nie umówiłaś wymaganej ilości spotkań. A co do spowiadania się z tego co się zrobiło danego dnia to pamiętam jedną KO (nie pamiętam już tylko z którego oddziału bo to dosyć dawno było), która, po tym jak KR kazał sporządzać szczegółowy raport z wykonanych czynności w ciągu dnia, wkurzyła się i napisała np: 12:45 - poszłam do toalety, 12:50 - poszłam jeść śniadanie itd. To spowiadanie się co 2 godziny z tego co się do tej pory wykonało (i dlaczego tak mało) jest po prostu chore.

Stefan to syf
@M. 07.04.2018 22:54

Dokładnie. Teorie KR i Dyr że pracownicy nabijaja nadgodziny dla kasy też są standardem... Wystarczy zapytać takiego kasjer po roku pracy w systemie 9-10 godzinnym przychodzi zadowolony do pracy. Siedzenie w ostatni tydzień sprzedażowy do 20 to też taka dodatkowa atrakcją o której nie wolno się źle wypowiedzieć....

Doradca Finansowy
@Była 30.03.2018 10:09

możesz stawać na rzęsach, wypruwać z sobie żyły...kosztem życia prywatnego, kosztem zdrowia....to i tak ci powiedzą, że to twoja wina, że planu nie zrobiłeś/łaś, że za mało się starałeś/łaś

Marzena188
@Doradca Finansowy 08.04.2018 20:38

Każda praca zawsze zabiera trochę życia prywatnego. Pytanie tylko ile jesteśmy w stanie zaakceptować? Pracowałem w KASIE i czasem trzeba było dłużej posiedzieć, ale bez przesady. Wszędzie gdzie ci zależy na pracy, trzeba dać więcej z siebie niż absolutne minimum. Profesje sprzedażowe zawsze opierają się na realizacji planu, niezależnie czy udzielasz kredytów, sprzedajesz telefony czy zabawki.

Ania
@Marzena188 13.04.2018 12:56

Wszystko zależy od tego jak dawno tam pracowałaś i w jakim oddziale, tzn. Czy oddział miał braki kadrowe czy też nie. I chodzi o braki ciągle a nie te chwilowe. W takich oddziałach naprawdę pracują wiecznie w nadgodzinach, zawsze ktoś musi być 9 godzin, a wystarczy że innej osobie coś wypadnie (urlop nie daj Boże :)) i nadgodziny rosną i nie ma ich kiedy odebrać.

Dredte
@Marzena188 13.04.2018 12:56

W mikroregionie w których pracowałam na 7 oddziałów w 6 były braki kadrowe. W niektórych brakowało min 2 osoby. Oddelegowania i pomoc innym była na porządku dziennym. Kierownik siedział dzień w dzień w nadgodzinach z tego co wiem nieplatnych. Także sorry ale na 400 oddziałów zapewniam że normalnych może jest z 50. Niepracuje w KS od zeszłego roku, pomimo dobrej atmosfery, spoko zarobków po 3 kątach poświęca nią wolnego czasu na rzecz innych bo nie mają zadania.... Dziękuję bardzo.

Balonowa
@Doradca Finansowy 08.04.2018 20:38

Ja rozumiem że są cele plany sprzedażowe ale pracując 8h dziennie każdy pracownik robi co może. Nie rozumiem tego że jest koniec miesiąca i szybko.... pracujemy do 19 bo nie ma celu. Kuswa podpisana umowa na 8h to robiexwszystko w ciągu swojej pracy a nie zostaje po godzinach. Każdy ma dom dzieci itp a to że nie ma osiągniętego celu to nie jest wina tylko pracowników. Klienci są tacy jacy są. A po godzinach na pewno zrobisz cel. Kupa dziadostwa.

Minionka
@Balonowa 24.04.2018 16:57

U tego pracodawcy nie jest mile widziane posiadanie rodziny A dzieci w szczególności. Praca jest najważniejsza . Poza tym traktują Cię jak śmiecia. I zawsze znajdą powód żeby Cię zmieszać z błotem. Ktoś powinien się w końcu tym zająć.

Lilka

Słyszeliście, że Aleksandry już nie ma? Od dzisiaj. Zmiany, zmiany, ciekawe czym jeszcze stefan nas zaskoczy.

Ania

Na dole zwolnili już prawie wszystkich, zostali tylko nowi i mało doświadczeni, już nie ma kogo czyścić i nie ma kim pracować, więc teraz czyszczona jest góra. A od tego trzeba było zacząć, może wtedy i pracownicy by byli, i wynik by był.....

Lilka

Tak, wczoraj było oficjalne info. Najwyższy czas.

Ktoś

Wykorzystać i wypluć to można kogoś kto ma serce i wierzy że działa dla jakiejś idei. Ta kobieta to zimny, twardy beton, który żyje nienawiścią do ludzi i miłością własną. Ona nigdy nie miała swoich ludzi, bo nigdy nikogo nie szanowała. Dobrze było wyłącznie tym, którzy grali jak chciała i tylko tak długo jak ona chciała. Nie próbujcie przypisywać tej kobiecie ludzkiej twarzy.

Zostaw opinię o Stefczyk Finanse - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stefczyk Finanse