eRmail

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 10 ocen.

eRmail
2 10 6 1

Opinie o eRmail

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Aisa

Uzbierałam 192,31 i przestało mi naliczać nawet po 1 gr, Mam 10 poleconych osób poleconych, którym po kliknięciu nalicza pieniądze a ja za te kliknięcia nic nie dostaje. Oszusci

pablo
@Aisa 25.08.2018 18:20

ja mam 184,76 i narazie nalicza mi po 1 gr

pawel

Rmail.pl nie ma kontaktu to raz 2 maja racje jestem na 400 i ci naliczanie mialo byc wieksze a co jest 1gr lub suma sie ujmuje i powinlo zie tym zajac cba lub unia za przestepstwo oszukiwania no nie dziwie tym firmom co do tego tez reke dokladaja w oszustwie

Wiktoria

@pinelesss rozumiem emocje, ale bardzo proszę o nieobrażanie nikogo we wpisach na forum. Czy wyjaśniałeś/łaś zaistniały problem z przedstawicielem eRmail? @lala również Ciebie proszę o odpowiedź na to pytanie. Jeżeli sprawa zostanie wyjaśniona, bardzo proszę żebyście dali nam znać o tym na forum. Taka informacja jest istotna dla osób zainteresowanych współpracą z eRmail.

pawel
@Wiktoria 20.08.2018 13:48

pani wiktorio co Rmail.pl nie ma kontaktu to raz 2 maja racje jestem na 400 i ci naliczanie mialo byc wieksze a co jest 1gr lub suma sie ujmuje i powinlo zie tym zajac cba lub unia za przestepstwo oszukiwania no nie dziwie tym firmom co do tego tez reke dokladaja w oszustwie

Wiktoria

@Aisa zgłosiłaś ten problem do eRmail? Otrzymałaś jakąś odpowiedź ze strony firmy? Jeśli nie, to być może warto spróbować najpierw wyjaśnić sytuację i poszukać rozwiązania? Napisz, proszę, jak dalej potoczyła się opisywana przez Ciebie sprawa.

Al
@Wiktoria 26.08.2018 10:41

Pani Wiktorio. Prosze juz glupio nie łagodzic sprawy. Po co sie pani ciagle wtrąca do każdego. Widać, ze jest pani z tej firmy i prosze nam d......py nie zawracać. Ta firma nie doyrzymuje umowy i milion lat trzeba czekac na jakaś wyplate o ile będzie Nasze wnuki moze dostaną . Uważam ze to oszusci z Czech. I tak zajmie sie nimi interpol.

lala

to gdzie należy ich zglosic ze sa oszustami. ktoś powinien z nimi zrobić porządek.

Gogol

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Może to gorszy czas w firmie?

Wiktoria

@Al., uprzejmie informuję, iż nie jestem pracownikiem firmy eRmail. Staram się jedynie zdobyć jak najwięcej merytorycznych i uzasadnionych informacji na temat pracy w tej firmie. Dlatego każda opinia wyrażona w tym temacie jest bardzo cenna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy. W swoim komentarzu wspomniałeś, iż do dnia dzisiejszego pracodawca nie wypłacił wynagrodzenia. Czy pracodawca wyjaśniał pracownikom co wpłynęło na opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia? Napisz coś na ten temat.

Wiktoria

@Al, dziękuję za odpowiedź, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć tą sytuację związaną z firmą eRmail? Dlaczego uważasz, że firma jest niewypłacalna? Jesteś byłym pracownikiem tej firmy? Napisz swój komentarz bardziej szczegółowo. Twoja opinia będzie z pewnością pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy.

Al.
@Wiktoria 21.06.2018 08:30

Nie będę tu nic więcej wyjaśniał. Wszystko można znaleźć w komentarzach. Odnoszę wrażenie, że jest Pani pracownikiem tej oszukańczej firmy. Prędzej czy później sprawa trafi do organów ścigania za oszustwo internetowe.

Al
@Wiktoria 21.06.2018 08:30

Czy Pani nie rozumie co piszę. Płacili 20 gr teraz płacą po 1 gr. Jeszcze nikomu nie wypłacili !!!

Wiktoria

@Al, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją wypowiedź? Co dokładnie miałeś na myśli pisząc, że "nadal oszukują ludzi"? Czy są to słowa kierowane w kierunku firmy eRmail? Pracujesz bądź pracowałeś w tej firmie? Opisz swój komentarz bardziej szczegółowo, ponieważ na chwile obecną trudno jest zrozumieć co miałeś na myśli.

Al
@Wiktoria 15.06.2018 08:52

Nigdy nie pracowałem w tej oszukańczej firmie, która prawdopodobnie nikomu nie zapłaci nawet 1 grosza. Czekam cierpliwie. Daj sobie spokój koleżanko z ta pseudofirmą. Tym w przyszłości zajmą się organa ścigania. Nie spodziewałam się że Czesi będą nas oszukiwać. Tyle i dobrze radzę dać sobie z tym spokój.

Al

Dlaczego tym nie zajmą się organa ścigania > DLACZEGO NADAL OSZUKUJĄ LUDZI

Wiktoria

@Hans, dziękuję za odpowiedź. Czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć mechanizm działania w firmie eRmail? Na czym to dokładnie polega? Trzeba rejestrować się na stronie i później odczytywać e-maile za które przewidziane jest wynagrodzenie? Napisz coś więcej na ten temat.

Wiktoria

Czy coś udało się wyjaśnić w waszych kwestiach? Kto jeszcze podzieli się opinią o eRmail? Czy są jakieś pozytywne opinie? Podpisuję się umowę z tą firmą? Na czym tak naprawdę polega praca?

Hans
@Wiktoria 01.05.2018 08:54

zarejestrowałem sie 15.05.2013 r i mam przeczytanych ermaili 1200 - kwota to 182,64 - do 180 zł za przeczytanego o ile dobrze pamietam po 10 gr płacili po przekroszeniu 180 zl 5 x mniej czyli po 2 gr. (usunięte przez administratora) sie i zaprzestałem klikania poza tym po przekroczeniu 180 zl ermaile zaczeły przychodzić bardzo rzadko. (usunięte przez administratora) oszusty (usunięte przez administratora) ! Powinna ta strona dawno zniknąć

wiktoria

Tak jak wielu innych użytkowników zostałam oszukana prze eRimail. Kwota przestała wzrastać przy 192,31 zł, mimo potwierdzaniu przeczytania wielu maili. Pisałam bezpośrednio do firmy z prośbą o wyjaśnienie, niestety bezskutecznie. Koniecznie trzeba coś z tym zrobić, bo ludzie tylko czas i nerwy na tym tracą.

Al

Totalne zlodziejstwo. Oszukuja i kombinują zeby jak najdluzej nie placic. Nie dotrzymali umowy. Teraz placa 1 gr. Brakuje mi 6 zl do wyplaty 200 zl. Juz minelo 5 lat. Jeszcze musze przeczytac 600 emaili. Kpina . Zamierzam powiadomic pezydenta Czech. Jak mozna tak oszukiwac Polaków. Nie ladnie to ze strony czeskiej.

Al

Jeżeli jest taki problem i brak kontaktu z eRmail musimy to wszyscy zgłaszać do Ministerstwa Sprawiedliwości. Ministerstwo ma kontakt z władzami w Czechach

konsia

Witam, czy sa tu jakies osoby ktore zostały naciagniete przez serwis ermail. Klikałam 2 lata w linki. Serwis nagle bez ostrzeżenia zatrzymał mi sie na 192,31 zł i ani drgnie. Proba kontaktu z ta firma jest zerowa. Spawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i wielu innych serwisów nawet w Czechach-nic nie moga im zrobic. Takie działanie trzeba przerwac!

Sławek
@konsia 13.05.2015 11:11

Ściema nic więcej! Mi zatrzymało się na kwocie 392,31zł!! Widocznie tak jest ustawione że jak zbliża się możliwość wypłaty to blokada i tyle!!

Al
@konsia 13.05.2015 11:11

Ale jak to zrobić ? Oszustwo w biały dzień. Musimy zgłaszać to do Ministerstwa Sprawiedliwości.

Ryba1961

Też się wkurzyłem analogiczną sytuacją co wyżej opisane. Mam natomiast niespodziankę dla eRimail i to niedługo prosto z Brukseli.

Al
@Ryba1961 28.04.2017 09:49

Jaka to niespodzianka dla tych oszustów. Chętnie się dołączę

Wiktoria

Kto podzieli się opinia o eRmail? Czy obecnie prowadzi rekrutację? @Franek, udało się aplikować do firmy? Jakie wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej? Czy firma jest godna polecenia? Nie widziałam na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? @Alicja, czy coś się wyjaśniło w Twojej sytuacji?

Alicja
@Wiktoria 09.04.2018 10:38

Witam...nic sie nie wyjasnilo. Nadal raz na tydzien ankieta za 1 gorz. Po 4 latach nie mozna uzbierać tych 200 zl ktore proponowali. Pozdrawiam

Alicja

Czt firma Eramail to fikcja czy robi sobie kpiny z uzytkownikow. Po 4 latach nie mozna uzbierac 200 zl. Jedna ankieta 1 grosz!! TYlko prokuratora tutaj potrzeba!

Franek

Czy dowiem się co aktualnie słychać w firmie? Warto starać się o pracę?

Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji w eRmail? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

marek532

No dobrze , czytam te wypowiedzi i robi mi sie nie dobrze, polak to jest taki ze chcialby jak najmniej pracowac, i zarabiac krocie, ja takie programy jak ermail, swiat reklam traktuje na sportowo , nie mam parcia na kase z nich, podchodze rekeacyjnie bo dobrze zarabiam. Skarzenie kogo kolwiek nie da nic spolka z czech zwinie sie i tyle, a w tej brukeli to mozesz pan posiedzic na lawce , jak i Pani pracujaca w. NIK , oszusci sa i byli i podchodzie do tego na luzie a nie jak do zarobku, a jesli chcecie zarobic to do dodatkowej pracy.

anonymous

Oszustwo - działanie jak powyżej - jak jest się blisko 200PLN - to nie przysyłają już @ albo dostaje się takie których nie da się otworzyć...

krytynab8@o2.pl

Mój mąż też klika w te reklam juz od 2013 roku i brakuje teraz 18 zł do wypłaty 200 zł a reklam dostaje tylko po dwie lub trzy za grosze przez cztery lata mąż nawet nie ma uzbieranych 200 zł to jest oszustwo proszę coś z tym zrobić bo inaczej zgłoszę to na policję jako oszustwo Krytyna

Marek
@krytynab8@o2.pl 16.11.2017 15:10

Ma Pani rację ,ja mam na koncie uzbierane 192.31gr.i dostaje nowe by przyciskać przyciskam i nic nie wpływa na konto nawet jeden grosz .Robię to od 2013 roku 4 lata to oszuści ,nie ma tam nawet numeru telefonu by się skontaktować ,a adres brak @ tego

Beata

Mam tę samą sytuację co Rafał, ermail "Bitcon zostań milionerem" jest pusty w związku z tym nie można potwierdzić jego przeczytania. Cały czas widnieje w wiadomościach nieprzeczytanych. Dwukrotnie pisałam na adres wskazany do kontaktu i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Jest to działanie celowe, nie mam co do tego wątpliwości. Niech nikt więcej nie da nabrać się przez tych oszustów!!!

uzytkowniczka

gadzam sie absolutnie z uzytkownikami. Mam kwote 180 zl i za 2 gr ankieta raz na miesiac teraz. Cos z tym trzeba zrobic. My wypelniamy, klikami sumiennie a nas robią w konia. Gdzie znajduje sie firma ermail.........Tak nie moze byc by firma oszustow grasowala bez kary. Kto mi napisze gdzie miesci sie Firma, ktora okrada uzytkownikow????

rafal

ostatniego eRmaila o treści "zostań milionerem z Bitcom" wogóle nie można otworzyć i odczytać

krakit

Jedno wielkie oszustwo. Zatrzymało się na 183,32 a ermaile jak na lekarstwo po 2 gr.

Marek

Oszuści... jedna ankietę wysłali mi do wypełnienia na samym początku gdy zarejestrowałem sie tj w 2013 roku i od tego czasu zero ankiet, a gdy dochodze z kasą do 190 zł to i emaili jak na lekarstwo... Stanowczo nie polecam

Ryba1961

Też się wkurzyłem analogiczną sytuacją co wyżej opisane. Mam natomiast niespodziankę dla eRimail i to niedługo prosto z Brukseli.

Zostaw opinię o eRmail - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eRmail