eRmail

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

eRmail
2 11 6 1

Opinie o eRmail

Zbyszek

Jestem naiwnym uczestnikiem tego chyba (usunięte przez administratora) eRmaila od 2013 roku. Mam prawie 190 zł i chcę dobić do 200 i zobaczyć czy to jedna wielka ściema i (usunięte przez administratora)? To dno kompletne. Na innych stronach już 1000 zł można zgarnąć. Teraz im nie odpuszczę po tylu latach ściemy. Moje sugestie dla eRmail: Przestańcie robić ludzi w balona. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie kombinować

Karol

Założyłem konto w 2013. Dobiłem przez około miesiąc do kwoty 103 zł (wypłacić można od 200) i od tamtej pory do dziś (grudzień 2018) nie dostałem żadnego emaila do przeczytania ani ankiety do wypełnienia. Moje sugestie dla eRmail: Przestańcie oszukiwać. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać oszukiwać.

Tom

Banda Oszustów . Zwykłe kutasy żerujące na ludziach. Nie korzystajcie z tej strony bo nic nie zarobicie!!!

GAS

Polecam współprace z eRmail. Firma prowadzi kampanie reklamowe w kilku krajach europejskich m.in. w Polsce. Rozsyła maile do zarejestrowanych użytkowników swojego serwisu i płaci im za ich czytanie. Rejestracja w eRmail nie wymaga podawania danych osobowych, wystarczy adres e-mail Za samo zarejestrowanie się użytkownik dostaje 20 zł. Każdy otrzymany mail jest warty kilkadziesiąt groszy. Gdy polecamy program znajomym zarabiamy więcej - warto - to działa! Pieniądze możemy wypłacić po zarobieniu 200 zł. (usunięte przez moderatora)

Basia
@GAS 03.07.2013 08:58

Jedna wielka ściema i kłamstwo ....piszę w imieniu paru użytkowników z mojej rodziny do kwoty 180zł jakoś pomalutku szło teraz w ogóle nie ma ani ankiet ani eRmeili.myślimy oddać sprawę do odpowiednich instancji tym bardziej że pracuję w NIK.Ostrzegam wszystkich!

roman
@Basia 27.08.2016 17:48

ja mam to samo 192,31 i koniec nic sie nie da

pinelesss
@GAS 03.07.2013 08:58

spadaj z tą ściemą, nigdy ta badziewna firma nie wypłaciła nikomu w PL złamanego grosza - oszuści, którzy przy osiągnięciu 192,31 zł zatrzymują naliczanie jakichkolwiek kwot. Na domiar tego, w ramach totalnej bezczelności, pajace dalej przysyłają er...gówno żeby otwierać. Kontrolnie co jakiś czas sprawdzałem, czy może coś się powiesiło i może odblokowało... bzdura. Kokot to oszust

Wiktoria
@pinelesss 16.10.2018 13:53

Rozumiem Twoje emocje, jednak muszę Cię prosić o unikanie na forum słów, które są uważane za nieeleganckie. Zamieszczając tu wpisy, należy zawsze pamiętać, że jest to publiczna wypowiedź. W związku z tym, obowiązują nas wszystkich zasady kultury, których nie powinniśmy łamać.

Al
@Basia 27.08.2016 17:48

Prosze wszczac procedurę ścigania. To oszustwo internetowe. Teraz płacą 1 gr. Kpina ! O tym wczesniej nie informowali. Ponadto prosze nie odpowiadac tej Wiktorii bo to sciemniaczka z tej firmy. Nie spodziewalem sie tego po Czechach. Ja tez ostrzegam wszystkich !!!!!!!!!

Ż.
@Basia 27.08.2016 17:48

Udalo sie coś wywalczyć? U mnie od kilku miesiecy milczą z reklamami... a mam prawie 300 zł.

florek
@GAS 03.07.2013 08:58

kur co to jest . nazbierałem 380 zł i teraz po 2 grosze albo po jednym groszu płacą . nigdy nie uzbieram 400 zł potrzebne do wypłaty . dlaczego organy scigania nie biorą sie za te oszstwa . oni sie bogacą a my jestesmy durniami że jeszcze nikt nie podał ich do prokuratury a pózniej do sądu . rozumiemy wszedzie w polsce kradną i okradają polaków ze wszystkiego . narobiło sie tyle firm i złodzieji pełno . aż w koncu ktos sie(usunięte przez administratora) i zrobi afere na całą polskę a tych ukaramy . dlaczego tylko w polsce jest tak ogromne przyzwolenie na kradzież złodziejstwo . ludzie zbierają np tak jak ja na leki i liczyłem że uzbieram te 400 zł . (usunięte przez administratora) i bezprawie prosze o natychmiastową odpowiedz . jestem juz tak zły i oszukany że podaje sprawe do prokuratury nigdzie nie ma w regulaminie że po uzbieraniu np 380 zł ostatnie 20 zł jest płacone po 1 lub dwa grosze .

marek532

No dobrze , czytam te wypowiedzi i robi mi sie nie dobrze, polak to jest taki ze chcialby jak najmniej pracowac, i zarabiac krocie, ja takie programy jak ermail, swiat reklam traktuje na sportowo , nie mam parcia na kase z nich, podchodze rekeacyjnie bo dobrze zarabiam. Skarzenie kogo kolwiek nie da nic spolka z czech zwinie sie i tyle, a w tej brukeli to mozesz pan posiedzic na lawce , jak i Pani pracujaca w. NIK , oszusci sa i byli i podchodzie do tego na luzie a nie jak do zarobku, a jesli chcecie zarobic to do dodatkowej pracy.

:)
@marek532 04.01.2018 00:09

Nie mieszaj proszę - eRmail (który nigdy jeszcze nikomu nie wypłacił złamanego grosza) z wypłacalnym Świat-Reklam, który płaci bezproblemowo od wielu lat. eRmail nie płaci i na wszystkich forach o zarabianiu — od dawna uznany jest za SACAM. Swiat-Reklam - płaci natomiast bezproblemowo od wielu lat i w internacie pojawiają się aktualne dowody wypłat.

alicja

(usunięte przez administratora)jak wyrwac od nich moje pieniadze Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: oddac pieniadze plannelistom

ZosiaSamosia

Od trzech lat jestem zalogowana na stronie i od tylu nie nazbieralam jeszcze kwoty do wypłaty. Za jedna reklamę palca niby 10gr . Wideo widziałam raz odkąd mam konto A ankiety może ze 2raz. Nie polecam strata czasu a i tak nic nie zarobicie

Wiktoria

@Al, dziękuję za odpowiedź, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć tą sytuację związaną z firmą eRmail? Dlaczego uważasz, że firma jest niewypłacalna? Jesteś byłym pracownikiem tej firmy? Napisz swój komentarz bardziej szczegółowo. Twoja opinia będzie z pewnością pomocna dla osób, które poszukują informacji na temat tego pracodawcy.

Al.
@Wiktoria 21.06.2018 08:30

Nie będę tu nic więcej wyjaśniał. Wszystko można znaleźć w komentarzach. Odnoszę wrażenie, że jest Pani pracownikiem tej oszukańczej firmy. Prędzej czy później sprawa trafi do organów ścigania za oszustwo internetowe.

Al
@Wiktoria 21.06.2018 08:30

Czy Pani nie rozumie co piszę. Płacili 20 gr teraz płacą po 1 gr. Jeszcze nikomu nie wypłacili !!!

pinelesss
@Al 22.06.2018 17:56

...i nigdy Al nie wypłacą, bo to (usunięte przez administratora) Blokują (usunięte przez administratora) każde konto po osiągnięciu magicznej kwoty 192,31 zł na pierwszym poziomie. Przez pewien czas myślałem o przejściu na poziom 2 ale po przeczytaniu opinii przeszło mi zupełnie, myślałem, że coś się zablokowało i poprosiłem kilku znajomych żeby założyli konta na tym badziewiu. Na ich kontach pojawiały się wpływy po klikaniu reklam a u mnie dalej stało i stoi do tej pory magiczne 192,31 zł

Wiktoria

@pinelesss rozumiem emocje, ale bardzo proszę o nieobrażanie nikogo we wpisach na forum. Czy wyjaśniałeś/łaś zaistniały problem z przedstawicielem eRmail? @lala również Ciebie proszę o odpowiedź na to pytanie. Jeżeli sprawa zostanie wyjaśniona, bardzo proszę żebyście dali nam znać o tym na forum. Taka informacja jest istotna dla osób zainteresowanych współpracą z eRmail.

pawel
@Wiktoria 20.08.2018 13:48

pani wiktorio co Rmail.pl nie ma kontaktu to raz 2 maja racje jestem na 400 i ci naliczanie mialo byc wieksze a co jest 1gr lub suma sie ujmuje i powinlo zie tym zajac cba lub unia za przestepstwo oszukiwania no nie dziwie tym firmom co do tego tez reke dokladaja w oszustwie

jacek1234
@pawel 03.09.2018 19:09

Potwierdzam to co napisał pawel jestem na 2-gim poziomie i dostaję rmaile warte 2gr jeszcze do niedawna były po 4gr .Jak przypuszczam za chwilę będą po 1gr a jak zbliżę się do wypłaty (w tej chwili mam 385,24 zł ) to pewnie nie będzie wcale lub będą nie płatne !!!!! Ale gdy przejdę na poziom 3 znów wrócą rmaile po 20-30gr. Dodam że pisałem do R-mail ,brak odzewu

Lucy z Bydgoszczy
@Wiktoria 20.08.2018 13:48

Jestem kolejną osobą oszukaną przez ermail. Od 2013 r. klikam w ich maile reklamowe i uzbierałam niecałe 185 zł. Na początku za przeczytanie reklamy płacili nawet 1 zł, teraz płacą 1 grosz. Przysyłają coraz mniej reklam i raczej nie mam szans na uzbieranie 200 zł (dla niewtajemniczonych - nie wypłacają kwoty niższej niż 200 zł).

pinelesss
@Wiktoria 20.08.2018 13:48

Witam, sprawę wielokrotnie kierowałem do "cudownego" przedstawicielstwa badziewnego Ermaila. Nigdy nie otrzymałem jakiejkolwiek odpowiedzi. Jest to firma założona i prowadzona w Czechach i nieposiadająca przedstawicielstwa w PL, zatem mająca daleko w ciemnym miejscu kogokolwiek, kto im nabija wejścia na reklamy i uchylająca się od jakichkolwiek wypłat. @Wiktoria... czy posiadasz wiedzę, czy kiedykolwiek "cudowny" ermail wypłacił komukolwiek z PL jakieś pieniądze? Myślę, że warto poczytać opinie zanim ktoś znowu "nabije się w butelkę"

Aisa

Uzbierałam 192,31 i przestało mi naliczać nawet po 1 gr, Mam 10 poleconych osób poleconych, którym po kliknięciu nalicza pieniądze a ja za te kliknięcia nic nie dostaje. Oszusci

pablo
@Aisa 25.08.2018 18:20

ja mam 184,76 i narazie nalicza mi po 1 gr

jacek1234
@Aisa 25.08.2018 18:20

Szkoda czasu NIE PŁACĄ

pinelesss
@Aisa 25.08.2018 18:20

@Aisa... niestety mam to samo od pół roku, ta sama kwota i czytałem mnóstwo opinii n.t. Ermail. Firma zarejestrowana w CZ, nie posiadająca swojego przedstawicielstwa w PL. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!

pawel

Rmail.pl nie ma kontaktu to raz 2 maja racje jestem na 400 i ci naliczanie mialo byc wieksze a co jest 1gr lub suma sie ujmuje i powinlo zie tym zajac cba lub unia za przestepstwo oszukiwania no nie dziwie tym firmom co do tego tez reke dokladaja w oszustwie

Wiktoria

@Aisa zgłosiłaś ten problem do eRmail? Otrzymałaś jakąś odpowiedź ze strony firmy? Jeśli nie, to być może warto spróbować najpierw wyjaśnić sytuację i poszukać rozwiązania? Napisz, proszę, jak dalej potoczyła się opisywana przez Ciebie sprawa.

Al
@Wiktoria 26.08.2018 10:41

Pani Wiktorio. Prosze juz glupio nie łagodzic sprawy. Po co sie pani ciagle wtrąca do każdego. Widać, ze jest pani z tej firmy i prosze nam d......py nie zawracać. Ta firma nie doyrzymuje umowy i milion lat trzeba czekac na jakaś wyplate o ile będzie Nasze wnuki moze dostaną . Uważam ze to oszusci z Czech. I tak zajmie sie nimi interpol.

pinelesss
@Wiktoria 26.08.2018 10:41

i skoro Pani pracuje w tej (usunięte przez administratora) firemce, to powinna Pani sobie odnaleźć moje 15 maili pisanych w różnej tonacji :) Pozdrawiam, niekoniecznie serdecznie

lala

to gdzie należy ich zglosic ze sa oszustami. ktoś powinien z nimi zrobić porządek.

Gogol

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Może to gorszy czas w firmie?

Wiktoria

@Al., uprzejmie informuję, iż nie jestem pracownikiem firmy eRmail. Staram się jedynie zdobyć jak najwięcej merytorycznych i uzasadnionych informacji na temat pracy w tej firmie. Dlatego każda opinia wyrażona w tym temacie jest bardzo cenna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy. W swoim komentarzu wspomniałeś, iż do dnia dzisiejszego pracodawca nie wypłacił wynagrodzenia. Czy pracodawca wyjaśniał pracownikom co wpłynęło na opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia? Napisz coś na ten temat.

Wiktoria

@Al, czy możesz w sposób bardziej szczegółowy wyrazić swoją wypowiedź? Co dokładnie miałeś na myśli pisząc, że "nadal oszukują ludzi"? Czy są to słowa kierowane w kierunku firmy eRmail? Pracujesz bądź pracowałeś w tej firmie? Opisz swój komentarz bardziej szczegółowo, ponieważ na chwile obecną trudno jest zrozumieć co miałeś na myśli.

Al
@Wiktoria 15.06.2018 08:52

Nigdy nie pracowałem w tej oszukańczej firmie, która prawdopodobnie nikomu nie zapłaci nawet 1 grosza. Czekam cierpliwie. Daj sobie spokój koleżanko z ta pseudofirmą. Tym w przyszłości zajmą się organa ścigania. Nie spodziewałam się że Czesi będą nas oszukiwać. Tyle i dobrze radzę dać sobie z tym spokój.

Al

Dlaczego tym nie zajmą się organa ścigania > DLACZEGO NADAL OSZUKUJĄ LUDZI

Wiktoria

@Hans, dziękuję za odpowiedź. Czy możesz w sposób bardziej szczegółowy przybliżyć mechanizm działania w firmie eRmail? Na czym to dokładnie polega? Trzeba rejestrować się na stronie i później odczytywać e-maile za które przewidziane jest wynagrodzenie? Napisz coś więcej na ten temat.

Wiktoria

Czy coś udało się wyjaśnić w waszych kwestiach? Kto jeszcze podzieli się opinią o eRmail? Czy są jakieś pozytywne opinie? Podpisuję się umowę z tą firmą? Na czym tak naprawdę polega praca?

Hans
@Wiktoria 01.05.2018 08:54

zarejestrowałem sie 15.05.2013 r i mam przeczytanych ermaili 1200 - kwota to 182,64 - do 180 zł za przeczytanego o ile dobrze pamietam po 10 gr płacili po przekroszeniu 180 zl 5 x mniej czyli po 2 gr. (usunięte przez administratora) sie i zaprzestałem klikania poza tym po przekroczeniu 180 zl ermaile zaczeły przychodzić bardzo rzadko. (usunięte przez administratora) oszusty (usunięte przez administratora) ! Powinna ta strona dawno zniknąć

wiktoria

Tak jak wielu innych użytkowników zostałam oszukana prze eRimail. Kwota przestała wzrastać przy 192,31 zł, mimo potwierdzaniu przeczytania wielu maili. Pisałam bezpośrednio do firmy z prośbą o wyjaśnienie, niestety bezskutecznie. Koniecznie trzeba coś z tym zrobić, bo ludzie tylko czas i nerwy na tym tracą.

Al

Totalne zlodziejstwo. Oszukuja i kombinują zeby jak najdluzej nie placic. Nie dotrzymali umowy. Teraz placa 1 gr. Brakuje mi 6 zl do wyplaty 200 zl. Juz minelo 5 lat. Jeszcze musze przeczytac 600 emaili. Kpina . Zamierzam powiadomic pezydenta Czech. Jak mozna tak oszukiwac Polaków. Nie ladnie to ze strony czeskiej.

Al

Jeżeli jest taki problem i brak kontaktu z eRmail musimy to wszyscy zgłaszać do Ministerstwa Sprawiedliwości. Ministerstwo ma kontakt z władzami w Czechach

konsia

Witam, czy sa tu jakies osoby ktore zostały naciagniete przez serwis ermail. Klikałam 2 lata w linki. Serwis nagle bez ostrzeżenia zatrzymał mi sie na 192,31 zł i ani drgnie. Proba kontaktu z ta firma jest zerowa. Spawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i wielu innych serwisów nawet w Czechach-nic nie moga im zrobic. Takie działanie trzeba przerwac!

Sławek
@konsia 13.05.2015 11:11

Ściema nic więcej! Mi zatrzymało się na kwocie 392,31zł!! Widocznie tak jest ustawione że jak zbliża się możliwość wypłaty to blokada i tyle!!

Al
@konsia 13.05.2015 11:11

Ale jak to zrobić ? Oszustwo w biały dzień. Musimy zgłaszać to do Ministerstwa Sprawiedliwości.

Ryba1961

Też się wkurzyłem analogiczną sytuacją co wyżej opisane. Mam natomiast niespodziankę dla eRimail i to niedługo prosto z Brukseli.

Al
@Ryba1961 28.04.2017 09:49

Jaka to niespodzianka dla tych oszustów. Chętnie się dołączę

Wiktoria

Kto podzieli się opinia o eRmail? Czy obecnie prowadzi rekrutację? @Franek, udało się aplikować do firmy? Jakie wrażenia po rozmowie rekrutacyjnej? Czy firma jest godna polecenia? Nie widziałam na stronie informacji odnośnie rekrutacji, ale może koś z Was słyszał o obecnych wolnych stanowiskach? Jak wygląda sama rekrutacja? @Alicja, czy coś się wyjaśniło w Twojej sytuacji?

Alicja
@Wiktoria 09.04.2018 10:38

Witam...nic sie nie wyjasnilo. Nadal raz na tydzien ankieta za 1 gorz. Po 4 latach nie mozna uzbierać tych 200 zl ktore proponowali. Pozdrawiam

Alicja

Czt firma Eramail to fikcja czy robi sobie kpiny z uzytkownikow. Po 4 latach nie mozna uzbierac 200 zl. Jedna ankieta 1 grosz!! TYlko prokuratora tutaj potrzeba!

Franek

Czy dowiem się co aktualnie słychać w firmie? Warto starać się o pracę?

Administrator

Podałby ktoś z Was jakieś rady odnośnie rekrutacji w eRmail? Na co zwrócić uwagę? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.

anonymous

Oszustwo - działanie jak powyżej - jak jest się blisko 200PLN - to nie przysyłają już @ albo dostaje się takie których nie da się otworzyć...

krytynab8@o2.pl

Mój mąż też klika w te reklam juz od 2013 roku i brakuje teraz 18 zł do wypłaty 200 zł a reklam dostaje tylko po dwie lub trzy za grosze przez cztery lata mąż nawet nie ma uzbieranych 200 zł to jest oszustwo proszę coś z tym zrobić bo inaczej zgłoszę to na policję jako oszustwo Krytyna

Marek
@krytynab8@o2.pl 16.11.2017 15:10

Ma Pani rację ,ja mam na koncie uzbierane 192.31gr.i dostaje nowe by przyciskać przyciskam i nic nie wpływa na konto nawet jeden grosz .Robię to od 2013 roku 4 lata to oszuści ,nie ma tam nawet numeru telefonu by się skontaktować ,a adres brak @ tego

Zostaw opinię o eRmail - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eRmail