Opinie o Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j. w Wrocław

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - edukacja sportowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j. w Wrocław

baner wywiady

Witam. Mam problem w kwestii miejsca zatrudnienia w Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j.. Czy pracodawca oferuje umowe zlecenie? Czy rozmowa rekrutacyjna jest stacjonarna? Czy kierownictwo buduje odpowiednią atmosferę w firmie? Dziękuje serdecznie za odpowiedź.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j. - Wrocław

Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Życzliwa 27 lok. 2
    53-030 Wrocław
  • NIP: 8992769801 REGON: 361976537 KRS: 0000565420
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. pracuj.pl 4 309 200
  2. GoWork.pl 4 049 352
  3. olx.pl - praca 3 255 228
  4. jooble.org 2 682 558
Akademia Siatkówki Kadziewicz Siezieniewski Dobrowolski sp.j.
Przejdź do nowych opinii