brak logo

Tecweld Barbara Polak

Bytom

Opinie o Tecweld Barbara Polak

olgierd12 2011-12-17 14:00:48
no wreszcie ktos zacza po malu pisac prawde o tej firmie , sam tam pracuje i widze j( usunięte przez administratora )Warto sie tak reklamowac .Bezstresowa praca smiechu warte..a rzeczywistosc calkiem inna...
xyz 2011-12-19 21:00:59
Jestem pracownikiem w firmie Tecweld. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Niech pracownicy zastanowią się, czy ich stanowisko jest uczciwe( usunięte przez administratora ) wypłaty są zawsze w terminie, że o premiach nie wspomnę. Niezadowolonemu proponuję zmienić pracę. Znajdzie się dziesięciu innych na wasze stanowisko, uczciwie wykorzystujących swoje godziny pracy. I jeszcze jedno, szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.
kleopatra 2011-12-20 14:12:06
....chcialam dodac wieloletnia byla pracownica...
ANNA 2011-12-21 16:04:40
CHCIALAM ZA TO WSZYSTKO TO ZNACZY ZA TE OPINIE KTORE BYLY NAPISANE SZCZERZE PRZEPROSIC WIEM ZE TAK NIE POWINNAMBYLA PISAC ORAZ WIEM ZE OSOBY KTORE SA O TO POSADZANE SA NIEWINNE .... NAPRAWDE TEGO ZALUJE ...I PROSZE NIE WYCIAGAC POCHOPNYCH WNIOSKOW CO DO TYCH OSOB..... JESTEM OSOBA KTORA TEZ TAM PRACOWALA... SAMA BEDE DO WAS DZWONILA .
======= 2011-12-21 17:33:44
Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim zeby osoba przepraszala za wystawienie zlej opini o pracodawcy ...Podziwiam i gratuluje odwagi..
nataniel 2014-01-01 02:26:02
jesteś włąścicielką i oceniasz to ze swojej pozycji czyli jak zwykle we wszystkim masz rację (usunięte przez administratora)
mix 2014-07-25 17:23:10
Jestem pracownikiem w firmie Tecweld. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Niech pracownicy zastanowią się, czy ich stanowisko jest uczciwe( usunięte przez administratora ) wypłaty są zawsze w terminie, że o premiach nie wspomnę. Niezadowolonemu proponuję zmienić pracę. Znajdzie się dziesięciu innych na wasze stanowisko, uczciwie wykorzystujących swoje godziny pracy. I jeszcze jedno, szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego.


nieprawde wypisujesz
tylkotyle 2014-07-25 17:26:29
tą firmą powinna zając sie telewizja i pokazac wszystkim w jakich warunkach szkodliwych dla zycia i zdrowia sie tam pracuje.. Moze to by ich nauczylo szacunku dla pracownikow...
ferencs 2016-05-17 17:39:22
Zarobki w przypadku spawaczy @ropi są wysokie, ale nie w każdym przypadku, jeśli nie posiadasz doświadczenia to wiele raczej nie zarobisz, z czasem dobrze jest też jak zrobisz sobie odpowiednie uprawnienia, wtedy zarobki rosną
Zostaw swoją opinię o Tecweld Barbara Polak - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tecweld Barbara Polak