brak logo

Remark-Kayser

Poznań

Opinie o Remark-Kayser

anonim 2010-02-24 18:17
wymagaj�cy pracodawca, sama praca stresuj�ca ale i zarobi� można przyzwoicie, generalnie ok
anonim 2010-02-28 21:27
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic dodać, nic ująć!
Syla 2707 2015-03-16 17:01
witam serdecznie mam pytanie czy ktoś jeżdzi z Buku okolic do tej firmy? Jestem z Opalenicy chcę tam isć do pracy ale problem z dojazdem ,a może z Junikowa lub Górczyna????proszę o wiadomość-pozdrawiam
kaja 2015-03-16 19:22
Do syla. Tak pracuje tam kilka osób z buku i okolic wystarczy się z nimi dogadać.
bill 2016-02-08 14:24
pracowałem i mam bardzo dobre wspomnienia
koleś 2016-02-16 15:16
Jak już wcześniej napisałem,firma z dużym potencjałem.Sporo zamówień,duże perspektywy.Pracujesz ,jesteś doceniony, obijasz się,wylatujesz,ale sprawiedliwiei z klasą
Józiu 2016-03-03 17:24
Zgadzam się,to prawda
Gonzales 2016-03-17 17:29
Pracowałem ,pracujęi będę pracował.Dobra firma,dużo zamówień,krótko trzymana ale rzeczowo
Była pracownica 2016-04-04 14:56
Dobra firma,kompetencja i wysoki poziom kultury szefostwa,dużo zamówień,niestety ciągle nadgodziny
pracownik 2016-04-25 16:29
Podzielam opinię-dużo nadgodzin ale można siędogadać.
Była 2016-06-24 17:20
Popieram,wszystko jest pozytywne-praca,zarobki itd,,,
zocha 2016-07-18 13:59
witam
Powiedzcie czy jest jakiś fundusz socjalny na świeta czy na wakacje ?
Zocha 2016-07-19 09:01
Czytam opinie i na jednym forum dobre a na innym zgroza, które prawdziwe?
ta sama produkcyjna 2016-07-22 18:24
Socjal bardzo dobry,warunki pracy też,duża ilość nadgodzin pozwal sporo zarobić.Mnóstwo zamówień wymusza jednak duże tempo pracy.80 procent załógi to ludzie sprawdzeni i pracowici.Dużo obcokrajowców.Dla nowego pokolenia szukającego przygód nie ma miesca.
hihi 2016-07-27 20:25
Widocznie nie pokazuje się żadne ogłoszenie pracy @ant, bo nie potrzebują tworzć nowych stanowisk pracy. Zastanawiam się jednak jakich średnich zarobków można się teraz spodziewąć, wiecie może? Podobno oprócz dobrej podstawy doliczają jeszcze jakieś premie do tego.
Nick 2016-12-08 19:47
Nie polecam ambitnym osobom...Niemiłe dziewczyny w sprzedaży, sama kultura firmy beznadziejna, brak PORZĄDNYCH szkoleń, brak samodzielności, o wszystko musisz pytać, trochę jak w zamkniętej celi, za uśmiech nawet Cię wyzwą...porażka niestety, nie polecam..
Dominika 2017-07-26 15:48
Widzę, że dawno nikt nie zostawił swojej opinii. Czy ktoś pracuje aktualnie w Remark-Kayser? Jak zarobki?
Zostaw swoją opinię o Remark-Kayser - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Remark-Kayser