brak logo

Pro-cars

Tychy

Opinie o Pro-cars

Thomas 2017-06-29 21:18
Pulpet a ty jesteś najfałszywszy hahaha
Thomas 2017-06-29 21:21
To na co się udzielasz ?
Hahahahahahaha. 2017-06-30 07:46
Odpowiem Ci skoro nie rozumiesz co napisałem w poprzednim poście. Wypowiedziałem się jednorazowo choć widzę że to był chyba błąd. Bo i tak nie przyswajacie tego co ktoś napisze. Odpisujecie tylko sobie głupimi postami. A to dobitnie pokazuje że miałem rację co do tego jacy ludzie pracują w Pro-Cars. Piszecie że inni włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i są fałszywi a sami jesteście tacy sami zapewne. Może nie wszyscy bo nie można tak wrzucić jednakowo do jednego worka wszystkich. Niektórzy są przez różne sytuacje losowe zmuszeni do takiej pracy ale nie wszyscy. Większość ma wybór. Jakim ułomnym robolem trzeba być by siedzieć w tej robocie, zapierdzielać na te nowe normy(dać się wykorzystać i obrażać bo takie przypadki są na porządku dziennym) akceptować warunki pracy i tych fałszywych wazeliniarzy? I jeszcze przez tyle lat? I jeszcze się tym chwalić? Sami sobie odpowiedzcie. Jak to ogarniecie oczywiście choć szczerze w to wątpię. Ja bym się wstydził przyznać że tak mnie wykorzystują i muszę jeszcze robić w towarzystwie pełnym fałszywców. Dlatego chylę czoła przed tak twardymi ułomnymi robolami. Pełen szacun bo jest się czym chwalić. Ogarniasz? Może napisać w j. angielskim,hiszpańskim lub niemieckim. Znam też trochę rosyjski bo to pierwszy język którego się uczyłem jak był jeszcze obowiązkowy w szkole. Ale pewnie nie zakumasz bo jesteś stworzony do prasy lub zgrzewarki. I tyle. Sami sobie jesteście winni. Teraz możesz odpisać jakimś wspaniałym tekstem by się dowartościować w sieci bo w realu jest z tym pewnie kłopot. Zresztą tyle mnie to obchodzi co śnieg sprzed 10 lat. Nie pozdrawiam bo nie ma kogo.
Włoch 2017-06-30 14:03
Ty znasz angielski ??? Haha hiszpański haha i zulu gula ...
Byly pracownik 2017-06-30 16:31
Witan . Kiedyś pracowalem w pro cars. Ale to byly początki tej firmy i było nie najgorzej . Taki moje pytanie ile jest teraz stawka za dniowke i czy jest jeszcze premia zwykla kwartalna i dodatek za wszystkie dni przepracowane . Jakie teraz macie tam zarobki. I czy idzie jeszcze taki detal jak fundelo i jaka teraz jest norma z ciekawosci
Hahahahahahaha. 2017-06-30 23:43
Pośmiej się z własnej głupoty. Tyle pozostaje stojąc przy prasie. Wyobraź sobie że są ludzie którzy są wykształceni i potrafią realizować cele zawodowe inne niż praca przy prasie i zgrzewarce. Brak samoakceptacji i bardzo niska samoocena prowadzi do frustracji a ta z kolei wymusza głupie wypowiedzi. A tych tu nie brakuje. Jak już pisałem niektórzy ludzie są zmuszeni do takiej pracy ze względu na różne sytuacje losowe i takim życzę znalezienia lepszej pracy a tym drugim pozostaje tylko fala głupiego hejtu. Pewnie twój mózg i tak nie przetworzy takiej ilości informacji i co za tym idzie tego niezakceptuje. A frustracja spowodowana tym stanem zmusi Cię do kolejnej głupiej wypowiedzi. Ale to twoje zmartwienie. Na koniec - Ojciec zawsze mi powtarzał "Synu, nigdy nie dyskutuj z głupkami bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i wygrają doświadczeniem". I dlatego na tym poście zakończę wymianę zdań gdyż nie ma ona sensu z takimi ludźmi. Głupich odpowiedzi nie będę komentował. Nie pozdrawiam.
Thomas 2017-07-02 00:24
A ja widzę że ty to chyba cały swój czas poświęcasz na wypowiadaniu i mądrzeniu sie na forach , stań na tradycyjnej 8h to wątpię że będzie ci się chciało takie wywody pisać i chwalić się jaki to z ciebie amator lingwista
Włoch 2017-07-02 00:29
Za pewne powtarzał ci to stary za każdym razem jak zaczynał cię molestować
1
miś 2017-07-02 22:33
A wiecie dlaczego najwięcej osób chodzi na L4 na zmianie Guliwera? Bo nie chce dawać ludziom urlopów. Jak ktoś potrzebuje np. dwa dni urlopu i wie że pytając o to Guliwera otrzyma negatywną odpowiedź to woli się go nie pytać i po prostu iść na tydzień na L4. Traci na tym głównie firma Procars, bo pracownik jest dłużej nieobecny w pracy, Procars musi mu za to zapłacić, a pracownik zachowuje więcej urlopu. A wystarczyłoby trochę więcej zrozumienia i ludzkiego podejścia, a obie strony byłyby zadowolone.
2
Pulpet 2017-07-04 12:25
Gosciu teraz to juz pojechales ... czy ja obrazam twoja matke ??? Jestes tylko zwyklym bydlakiem ..i robisz po ulicach galki ..
1
Thomas 2017-07-04 13:01
Pulpet ja się zorientuje kto ty jesteś za bramom pogadamy inaczej!
Stary pracownik 2017-07-05 16:23
Ale głupią pogawendkę prowadzicie. Pokazujecie jacy jesteście tępi. Niektórzy piszą na tym forum prawdę . I mają rację. A wy zamiast szukać fajniejszej roboty wystawiacie sobie taką opinię. Straszycie się, wyzywacie-jak macie problem to się po pracy umówcie i dajcie po ryj. Podajcie sobie namiary i rozwiażcie sprawę jak faceci a nie jak dzieci w przedczkolu. Jakie to żenujące. I piszą to dorośli ludzie. Ale czego się można spodziewać. Tępi od prasy. Ja pracowałem kiedyś w tej firmie ale jak zobaczyłem jak to się układa to podziękowałem za współpracę. I nie żałuję. Też mam podobne zdanie jak Gość i hahahaha. I co, też mnie zchejtujecie? Tylko na to was stać barany?
Thomas 2017-07-06 02:28
Udowodnij mi to
Pulpet 2017-07-07 12:04
Za bramą ???? Czy za bramom ??? To co Mi sropisz ?? Popiescis mnie prontem ??? Buhahaha Ćwok
1
Thomas 2017-07-07 16:38
A Ty co kolegami z policji czy od razu z prokuratury mnie straszysz parówo jeb..na !!!
1
Pulpet 2017-07-09 20:49
Ty jestes tepy i masz na ryju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Stary pracownik 2017-07-11 11:28
Dalej jak dzieci. Choć może nie jak dzieci bo jak im się coś wytłumaczy to zazwyczaj akceptują polecenia, rady i je wykonują. Wy jesteście tępe muły od prasy i dlatego nie ogarniacie tak prostych przekazów. Szkoda czasu na to.
Podciep 2017-07-12 21:37
Tato moga wylizac ci rowa ?? Prosze moge to ja twoj podciep bauahahahaha
1
antybiotyk 2017-07-12 23:56
Dlatego pewnie stary pracownik bo teraz robisz w biurze pro cars za to że kapowałeś na kumpli i wchodziłeś w tyłki na górze.
Beni9 2017-07-14 08:44
Kocham pro cars ..
stary 2017-07-14 14:59
czytając powyższe wpisy,można tylko upewnić się w przekonaniu,że wszyscy są fałszywi w tej robocie,i nie warto z nikim za bardzo się wdawać w rozmowę,bo od razu Ci tyłek obrobią....najlepiej przyjśc ,zrobić swoje i spadać,,,kolegów w pracy nie ma co szukać
1
Brunatny 2017-07-14 21:05
Tu koledzy??? To posrane podp.....cze Czekaja tylko zeby komus sie noga powinela i za rogiem hahhaha hihihi gorzej jak baby ....a Panie team leaderze a on nie wyrzucil smieci hehe zenada stare chopy a ci..y posrane ....dlatego kazdemu podpier.....klade lage na czoło fuuuuu z wami ..
3
Thomas 2017-07-14 23:34
No i o tym właśnie mówiłem
Stary pracownik 2017-07-14 23:37
No Brawo! O tym samym pisałem. Niektórzy z was są zmuszeni tak pracować. Z różnych powodów jak już to określił ktoś przede mną. Ale reszta (czytaj :większość) to fałszywcy którzy jeszcze do tego narzekają a nic nie robią by zmienić stan rzeczy. No i zbluzgać na forum potrafią. Tylko tyle. Ale czego spodziewać się po takich mułach od prasy. No dalej, czekam na wasz hejt by się pośmiać. Buhhhahhhaaaahhha!
Obi 2017-07-15 13:40
W tej firmie jest klasyczny przykład kolesiostwa.... I to zaczynając od liderów, którzy swoich przydupasow mianuja następcami.... Jest to żenujące, ponieważ nie musisz sobą nic reprezentować, wręcz powinieneś być burakiem I cwaniakiem, żeby zostać liderem czy jego pomocnikiem... Ostatni przykład jest tego najlepszym dowodem.... Wszyscy pewnie wiedzą o kogo chodzi.
Pracownikk 2017-07-17 14:46
Zarobki nie najgorsze ale za to traktowanie pracowników jest dramatyczne. władza ma szaraków za nic. Nieodpowiedni ludzie na wyzszych stanowiskach. Nie potrafią rozmawiac z pracownikami. Wolą prowadzic z nimi wojne i karac za co popadnie a jesli sie dobrze sprawujesz to dostaniesz 50-100 zl premii wiecej i zapierdzielaj robolu. nie przyjdziesz w sobote?? jak to? no to KARAAAA.
Thomas 2017-07-18 18:36
Cmoknijcie mnie wszyscy w kake fałszywe śmierdziele
Ja tylko przychodzę 8 godzin przerobić i jak najdalej od was śmiecie.
1
Spragniony gazu 2017-07-18 23:41
Ej!!!! Na hali nr 1 jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] automat z woda kur.... gazu nie daje ...zadzwoni ktos do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy tak bedzie stal ze 2 lata pff
Thomas 2017-07-19 16:13
To podstaw pysk pod moje kakao to będziesz miał gazów ile zapragniesz śmierdzielu.
1
Thomass 2017-07-20 15:11
Skad ty palancie sie wziales ??? W kapuscie cie znalezli ?? Brak slow na twoje marne wypociny ...Musiales byc bardzo molestowany za dziecka ...po twoim ostatnim wpisie sadze ze blisko kaki wlasnie czesto twoja twarz przebywala ..i dla tego masz zwichrowana psyche haha .Pewnie twoje dzieci sie ciebie boja okropnie ..
1
Thomas 2017-07-20 18:20
Tak się składa że nie mam dzieci , za to ty pewnie od małego się zabawiasz z własnymi, tu nieskazitelnym bohater a lepiej napisz ile razy kolegą obrąbiałe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo szczeliło się coś niby " niechcący" leaderowi że ten to a tamten to śmierdzielu.
1
Mistrz Spawalnik 2017-07-20 23:16
I dobrze że nie masz dzieci. Bo powielać takie geny to była by porażka dla potomności. Czytając twoje zryte posty każdy chyba do tego dojdzie. Powinno być tak jak w Sparcie... Patrzy się na taką fałszywą mordkę i decyzja jest jedna... Długi lot na dno wąwozu. Oszczędź nam wszystkim już swoich wypocin i sam skocz w przepaść. Skoro tak Ci się nie podoba ta praca to jak zmień. Ale w sumie nie bo chyba tylko do takiej jebaczki się nadajesz.
jochan 2017-07-21 16:44
Z ciebie jest ale chyba mistrz kapowania hahaha śmierdzielu ze spawalni
Mistrz Spawalnik 2017-07-21 21:30
Wy jesteście naprawdę poryci. Zasób słów i sposób w jaki składacie je w zdania jednoznacznie określa jacy z was ludzie. Jedynie potraficie komuś dowalić na forum. I nic więcej. Nie pracuję w waszej firmie ale u konkurencji. Ale tam nie ma tak zrytych ludzi. Są ludzie normalni. I nikt u nas nie kupuje. Bo nie ma takiej potrzeby. Nie znoszę kapusiów... "nie sra się we własne gniazdo". Nawet ptaki tak nie robią. Ale u was są poryci ludzie i takie zjawisko ma miejsce. Dowalajcie sobie dalej na forum, wali mnie to.
antos 2017-07-21 23:32
Tylko nie mów że w Die Tech robisz hahaha
Mistrz Spawalnik 2017-07-23 15:46
Po prostu nic dodać, nic ująć. Twój post określa jak prostym i tępym jesteś człowiekiem. Właśnie dlatego takie firmy tak dobrze funkcjonują. Historia świata niejednokrotnie pokazała że tępakami łatwiej kierować i wykorzystać ich do własnych celów. Możesz się szarpać i bluzgać na forum ale tak jest. A jak skończysz się ciskać bo i tak nic nie zmienisz to zakasaj rękawy i kopytkuj do Pro carsu klepnąć te nową wyższą normę. Tyle pozostało. Buhaaaaaahhhhhhhaaaaaa!
antos 2017-07-23 15:50
No koleś najpierw zadałem pytanie czy robisz w Die Tech, to co nie raczysz odpowiedzieć TAK lub NIE
Dupny mistrz spawalni a ciężko na proste pytanie odp
Mistrz Spawalnik 2017-07-23 21:37
Nie jestem twoim kolesiem. To pierwsze. I odpowiedzi konkretnych udzielam tylko ludziom mojego pokroju a nie komuś kto brzydko się wyraża na forum Po drugie oprócz Pro Carsu istnieją jeszcze inne firmy na Śląsku, na tyskim rynku pracy o podobnym profilu które oferują lepsze warunki pracy dla kogoś ogarniętego i nie bojacego się pracy. I nie mam na myśli tego że trzeba się gdzieś indziej urabiać jak w Pro Carsie. Jest kilkanaście takich firm. Wystarczy poszukać (od czego jest internet?). Ale trzeba chcieć, wykazać się jakoś rozumem i się znajdzie bez problemu a nie liczyć tylko na to że ktoś poda to jak jejecznicę na patelni. Może jeszcze CV za Ciebie napisać i zanieść do działu kadr? Więc nie napiszę gdzie pracuję bo i tak nie będziesz w stanie zweryfikować pewnych informacji ale zapewniam że w Tychach są takie firmy do których chce się rano wstawać (nie jest to napewno Die Tech Tychy ) i nie trzeba na nie narzekać tak jak ty to robisz. Nie mam ochoty kolejny raz tego komuś tłumaczyć i prowadzić dyskusji z kimś kto ma takie podejście do pracy jakie ma. Po trzecie, normalny facet nikogo by nie obrażał tylko wymienił informację, opinie, zaciągnął języka bez zbędnych wulgaryzmów, zebrał się w sobie i zmienił pracę. Na lżejszą,spokojniejszą i lepiej płatną. A nie w takiej kolejności jak TY to uczyniłeś.
Obrażajcie dalej kogoś kto pisze o spokojnej i dobrej pracy. Tylko to potraficie. Zabrałem głos na forum tylko po to by kogoś zmotywować do działania i znalezienia lepszej pracy a zostałem potraktowany raczej nie przychylnie. Zresztą nie tylko ja zresztą o czym świadczy historia postów która nie jest tak długa. Rozumiesz? Czy nie ogarniasz? Nie chce mi się pisać z takimi osobami. Tyle. A papiery Mistrza Spawalnika mam już trochę czasu i nie zamierzam nikogo prosić na kolanach by w to uwierzył. Firma mnie wysłała na kurs. To dość drogi kurs. Dlatego mam zagwarantowaną pracę w mojej firmie, bo takich osób się nie zwalnia. Taka lojalka. Zresztą chyba i tak nie uwierzysz, tylko sobie pobluzgasz.
jochan 2017-07-24 10:49
Lojalka trochę to trąci wiesz czym hehe
Mistrz Spawalnik 2017-07-24 23:00
Nie wiem co zmusza Cię do takich wywodów. Chęć błyśnięcia na forum? Podpuszczenie mnie? Czy tylko skrajna głupota? Chyba to ostatnie. Napiszę jeszcze raz. Wykonuję swoją pracę raczej dobrze, od kilku lat. Do tego jestem raczej rozgarniety i firma to doceniła wysyłając mnie na kurs. I nie tylko mnie. Kilka osób. A zasada zazwyczaj na całym świecie jest taka że jak się zainwestuje w rozwój pracownika to się go nie wywala na bruk tylko raczej stara zatrzymać. Choć zdarzają się wyjątki. Tak też bywało. Lojalka nie oznacza że się jest wazeliniarzem lub kolesiem kierownika. Firma zabezpiecza się w ten sposób przed utratą wykwalifikowanych pracowników w których zainwestowała. Bo nadal są takie firmy. Ogarniasz? Skoro tego nie rozumiesz to świadczy to tylko o jednym. Bardzo dłuuugo jeszcze będziesz stał przy prasie, na robocie lub przy palniku. Tyle Ci zostało. Wysoka norma i pot spływający w zakończenie pleców. A jeśli kiedyś awansujesz to chyba tylko dzięki cwaniactwu, kolesiom lub kapowaniu. Bo raczej nie dzięki wrodzonej inteligencji. Temu przeczą durne posty. Oprócz tego nigdy nie kapowałem. Jak już pisałem. Brzydzę się tym. Jak kolega coś spieprzył to go zjechałem z góry na dół ale później szukaliśmy rozwiązania problemu a nie możliwości doniesienia szefowi. Na tym polega praca w zespole. Ale Ty nie masz z tym styczności więc skąd możesz o tym wiedzieć. Więc może kiedyś jak podejmiesz pracę w innej firmie gdzie relacje między pracownikami są normalne to zrozumiesz. Czego Ci życzę. Odpuść sobie głupie wpisy bo robisz sobie chłopie opinie Tępego Jełopa. Kto poczyta będzie wiedział. Dlaczego większość Polaków zazdrości i złorzeczy innym Polakom tylko dlatego że do czegoś doszli i mają lepiej? Zamiast próbować dojść do tego samego. Spróbuj znaleźć na to pytanie odpowiedź. Tyle w temacie. Nie mam zamiaru tracić czasu na bezsensowną wymianę zdań. Po prostu mi się już nie chce.
gocha 2017-07-25 16:56
Ty strasznie ciekawy jesteś! Bo latasz po forach innych zakładów , jak żeś jest taki dupnie nieskazitelny , to bierz zabawki i pitaj tam na tą swoją spawalnie.
1
Grzyb 2017-07-25 17:03
Te napisz cos jeszcze. madrego to i dobrze poczytac hehe
Mistrz Spawalnik 2017-07-25 20:25
Forum jest po to by wymieniać opinie nie tylko przez osoby zatrudnione w danym zakładzie. I nie chodzi tylko o Pro Cars. Ludzie szukający pracy lecz także pracujący w innych miejscach wymieniają się poglądami bo taka jest idea forum. Po to zostało stworzone. Wejdźcie sobie na inne fora i poczytajcie. To się przekonacie. A co do wpisów" gocha" i "Grzyb"... Post jeden za drugim jakby pisała jedna osoba, nick na "g" bo inny było ciężko wymyśleć no i nie ma to jak lajkować siebie samego, hahaha. I zapewne większość z was posiada konto społecznościowe na Facebooku lub Twitterze lub jeszcze jakimś innym. I tam udziela się wyrażając swoje zdanie, lajkując itp. I zapewne tam gocha się udzielasz i jest to Ok... a tu Ci przeszkadza że piszę ktoś z innego miejsca pracy, co? To jest to samo! A w waszym wykonaniu to się nazywa zakłamanie. Boli was że ktoś napisał prawdę? Nie tylko dotyczącą pracy. No jasne. Bo tacy są ludzie, w większości Polacy. Ale o tym już pisałem. Więc lejcie sobie falę hejtu. Śmieję się z waszej zawiści i zakłamania. Napisałem "muchomorze", zadowolony? Hahaha. Więcej nie napiszę.
.... 2017-07-25 20:49
U siebie na forum nie piszesz bo ludzie wiedzą że zostałeś mistrzem przez wazeliniarstwo i kapowanie.
A ta ściema że taki niby inteligentny jesteś nie przemawia do mnie.
Boniek 2017-07-26 12:03
pitaj z tego forum ciulu.marny inteligencie.nick na literę "B"
1
... 2017-07-28 21:05
Tak śmiecie ja mam już urlop.
Kadrówka 2017-07-29 09:26
Tak sobie czytam i widzę że Spawalnik miał rację że was olał. Z waszych wpisów przebija tylko głupota, chamstwo i prostactwo. Ale takie łamagi życiowe też są potrzebne w społeczeństwie. Ktoś musi pracować na tych lepszych, mądrzejszych co siedzą na stołach. Tak więc nie słuchajcie takich jak Spawalnik. On i tak miał rację. A wy jesteście potrzebni tutaj, żeby napierdzielać normę ku chwale Pro Carsu. :-)
die Tech robol 2017-07-29 22:42
A ty po to żeby wchodzić do rzici szefowi buhaha pizdo
poktix 2017-08-02 23:49
Ty śmierdzielu ❗❗❗
1
Kadrówka 2017-08-07 10:05
A nie przyszło Ci na myśl że ktoś was podpuszcza? A ty odpisujesz i się nad tym nie zastanawiasz. A to świadczy tylko o jednym. Jesteś mega osłem. I trollem internetowym bo jarają Cię takie wpisy. O przekleństwach itp. to nawet nie wspomnę. Do prasy lub zgrzewarki osiole zapieprzaj i jazda. Tylko do tego się nadajesz. Hahaha.
Zostaw swoją opinię o Pro-cars - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-cars