brak logo

Leporello Graf Finance Paweł Sakowicz

Poznań

Opinie o Leporello Graf Finance Paweł Sakowicz

anonim 2013-09-16 20:15:52
a potem się dziwicie, że komentarze są usuwane, nie można robić takich rzeczy jak podawanie czyjegoś prywatnego numeru. to cios poniżej pasa
AntekAnonim 2013-09-25 21:23:05
no tak, wygląda na to, że mam złe informacje.. a od kiedy tych firm nie ma już na rynku???? coś mi umknęło :)
anonim 2013-09-25 22:43:22
od 2010 roku
1
anonim 2014-02-21 02:05:34
Kwestia VB Leasingu to ślepa uliczka. Dokładnie już ją sprawdziłam. Dotyczy okresu kiedy firma działała. To była zwykła transakcja. Przedmiot leasingu został zabrany więc nie ma mowy o "kancie".
anonim 2014-02-23 01:24:25
Agnieszko???
2
reppe 2014-04-03 18:44:51
Chyba Leporello Graf Finance nie rekrutuje, dawno nie widziałem żeby wywieszali gdzieś ogłoszenie, że szukają ludzi.
1
Anonim 2014-04-04 12:47:49
Ludzie!!! Zadajcie sobie choć troszkę trudu jak szukacie informacji. Pierwsze co spawdzilam to status firmy.(usunięte przez administratora)
Anonim 2014-04-15 00:38:23
Nie bez powodu używam formy żeńskiej. Nie ma żadnego innego tworu, firmy. Zwał jak zwał. To w tej chwili "tylko" osoba prywatna.
oszukany 2014-08-15 16:36:31
czy ktoś oszukany przez firmę Leporello chce więcej informacji na temat pana (usunięte przez administratora)? Proszę powiedzieć o jakie info chodzi to udzielę, w miarę możliwości
oszukany 2014-08-19 19:42:16
Do Administratora: Pan Paweł Sakowicz i firma Leporello to jedno, firm pod tą nazwą może być wiele, ale w połączeniu z tym Panem to firma jedyna w swoim rodzaju... To chyba nie jest PERSONA NON GEATA... To po co ta strona, skoro oszust może wybłagać usunięcie niewygodnych mu inforacji?????
oszukany 2014-09-08 19:52:03
Gdzie się ukrywa? Czy któś prowadzi postępowanie w prokuraturze aktualnie?
oszukany 2014-09-18 20:14:22
Nie wiem czy aktualnie, ale wiele osób oszukanych chce to zrobić i ja też, mam trochę materiałów, ale zbyt mało aby iść do prokuratury. Ma on wyrok w zawiasach. myślę, że w kilka osób jesteśmy władni go dorwać! Proszę o jakieś informacje na ten temat.
oszukany 2014-09-19 01:02:37
Ja byłem sam i udało mi się go skazać! Co prawda prokuratura z miło chęcią chciała mnie wysłać z kwitkiem ale odwołania skutkują! Nie rozumiem pozostałych osób które uważają, że jest zbyt mało aby iść do prokuratury. Jeśli jest kilka osób poszkodowanych to tym bardziej można złożyć pozew zbiorowy. Przypominam oszust ma zawiasy i każde kolejne zgłoszenia będą skutkowały recydywą! Skoro nie oddaje kasy można go posłać za kraty! Piszcie a wam pomogę!
poszkodowany 2014-09-24 00:09:12
A Pan Karl to co obrońca oszustów? Jaka nauczka , ten wyrok to tylko kropla w morzu...
oszukany 2014-11-28 19:34:20
Witam wszystkich, chyba coś zaczyna się dziać wokół Sakowicza, bo szuka go policja...
Mr J. 2014-12-07 01:03:55
Tzn? Może coś więcej?
poszkodowany 2014-12-29 17:39:35
TY SUPER coś mi pachnie Sakowiczem oszustem, oto moja opinia jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust skazany wyrokiem Sądu na 2 lata w zawieszeniu na 5! za oszustwa! co się stało? no niby nic oszukał szereg firm (okradł) i osób fizycznych (okradŁ0 Opowieści nie będzie, jak masz problem facet to kup sobie kryminał!!!!!!!!!!!!!!
oszukany 2015-05-10 17:46:47
i co nowego w sprawie Sakowicza Pawła Leporello, siedzi czy oszukuje?
:) 2015-05-14 23:13:09
Pawełek się ukrywa ale spokojnie... niebawem doprowadzenie do zakładu karnego na roczek... tyle mogłem pomóc :) Pawełku jak nie chcesz posiedzieć to wystarczy, że ukradniesz stówke i przyniesiesz do tego Pana, który ostatnio się z tobą kontaktował :D Pozdrawiamy serdecznie.
1
poszkodowany 2015-06-23 18:35:08
czy wiadomo coś nowego w sprawie ( usunięte przez administratora ) siedzi? Czy są potrzebne jakieś informnacje? MOŻE mogę się na coś przydać...
poszkodowany 2015-07-10 13:55:17
trzeba czytać całość tej firmy już nie ma... a okradła wiele innych... interesuje mnie tylko czy właściciel (z wyrokiem za oszustwo) już siedzi
Posuwam Agnieszkę 2015-07-16 23:40:11
Dam znać niebawem co jest grane... Sąd zasądził już odsiadkę ale nie wiem czy już wsadzili czy poszukiwany. Odezwe się za kilka dni. Pozdrawiam Agniesie :)

PS. Do Pawełka.
Jak to czytasz śmieciu pamiętaj, że będę Cie gnoił do końca życia! Poczekam jeszcze trochę aż twoje ba ch o ry podrosną to zobaczysz!
2
Anonim 2016-07-31 14:45:36
Niestety nadal się ukrywa. Ostatnio nam umknął. Nie melduje się w mieszkaniach i pracuje na czarno.
anonim 2016-08-01 15:31:35
Czy jest możliwy jakiś kontakt z kims z was? Też zostałem oszukany, naciągacz jakich mało. Potrzebna pomoc.
oszukany 2016-08-05 19:27:32
czy nikt tutaj nie czyta za zrozumieniem? Tej firmy już dawno nie ma, są tylko ludzie oszukani przez śmiecia Sakowicza. I o tym chcemy rozmawiać, jak można odzyskać swoje pieniądze. Administrator bardzo szybko usuwa wpisy, trzeba więc śledzić na bieżąco. Czy ktoś wrzucił zdjęcie Sakowicza do sieci?
oszukany 2016-08-05 19:29:34
czy nikt tutaj nie czyta za zrozumieniem? Tej firmy już dawno nie ma, są tylko ludzie oszukani przez śmiecia Sakowicza. I o tym chcemy rozmawiać, jak można odzyskać swoje pieniądze. Administrator bardzo szybko usuwa wpisy, trzeba więc śledzić na bieżąco. Czy ktoś wrzucił zdjęcie Sakowicza do sieci?
1
oszustsakowicz@wp.pl 2016-08-11 03:43:44
Piszcie razem możemy więcej zdziałać - oszustsakowicz@wp.pl
oszukany 2016-08-15 12:17:21
nie wiem co we wpisach jest złego skoro są usuwane. Mój komentarz nie wnosił nic co można by podciągnąć pod informacje prywatne wiec nie powinien być usuwany. Sakowicz pewnie też monitoruje stronę i zgłasza wszystko.
Nadal twierdze ze powinno się jego zdjęcie (jezeli ktoś takowe posiada) wstawić żeby inni mogli wiedzieć w co się pakują, bo szczerze powiem ale na początku człowiek sprawia wrażenie godnego zaufania, odpowiedzialnego gościa, który nie jest winien wszelkim obsunięciom. Potem i tak wychodzi na to że nie można się z nim skontaktować a osoby z którymi ściśle współpracuje nie istnieją lub nie można do nich dotrzeć.
2
Poszkodowany 2016-08-29 16:51:57
Proszę o kontakt - oszustsakowicz@wp.pl
Zostaw swoją opinię o Leporello Graf Finance Paweł Sakowicz - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leporello Graf Finance Paweł Sakowicz