DIF Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 131 ocen.

DIF Sp. z o.o.
3 131 6 1

Opinie o DIF Sp. z o.o.

Julita

@boskiadonis, @38, Panowie forum publiczne to nie jest miejscem kłótni i wzajemnego obrażania się. Proszę, aby na przyszłość takie wpisy nie pojawiały się w wątku opinii o pracy w firmie DIF, ponieważ przysłaniają one opinie, które mogą być pomocne osobom, które rozważają podjęcie pracy w tej firmie. Poruszcie w swoich komentarzach kwestie, które są rzeczywiście ważne dla potencjalnego pracownika.

Pracownik Dif

Witam koleżanki i kolegów. Propobuje ignorować te wpisy i nie odwiedzac tego forum. Szkoda czasu i zachodu. 38 przegina a Wy dajecie sie podpuścić. Piona.

38

Bylym pracownikiem P2 za czasów P. Kum.... Pozdrawiam . Jeszcze firma Cie wyprostuje. .

anonim

(usunięte przez administratora)

boskiadonis

38....kim Ty jesteś? Zwykłym wulgarnym wieśniakiem .trochę klasy.Ja jestem młodym pracownikiem na P 2 i wiele zawdzięczam tym ...starym nygusom....Weź się ogarnij prostaku.

Julita

@trzynaście, dziękuję za wyjaśnienia. Czy firma DIF próbowała w jakiś sposób zatrzymać Cię w firmie? Czy informacja o Twoim odejściu została z góry zaakceptowana? @kolejorz, jeżeli chodzi Ci o to, czy pracuję w firmie DIF to odpowiadam Ci, że nie jestem pracownikiem tej firmy. Interesuje się jedynie tym, jak wygląda praca w tej firmie, aby osoby, które są zainteresowane pracą w tej firmie, widziały jak wyglądają warunki w tym miejscu pracy.

kolejorz

Gdyby nie "stare nygusy" (jak to napisałeś), to nikt by w tej firmie już nie robił. Dzięki nim jakoś to się jeszcze trzyma. Szczęście dla firmy, że nie mają tyle odwagi aby odejść.

38

Upadaja przez zle zarządzanie, zatrudnianie przyglupow i trzymanie strarych nygusow.

kolejorz

Wow. Dwuletnie doświadczenie w DIF? Przy tej rotacji to już "stary" pracownik :D A firmy upadają przez złe zarządzanie. I zatrudnianie przygłupów ;)

38

Chyba slowa zabolaly jakiegos starego. Pokazal stanowisko jakie reprezentuje w pracy. Nie bede tego komentowal. Bo z 2 letniego doświadczenia w tej firmie wiem czym to sie kończy. Przez takich ludzi firmy upadaja. Milego dnia kolejorz.

kolejorz

Julito - napisz nam ile zarabiasz i gdzie można złożyć aplikację? do kolesia 38 - starym pracownikom to możesz buty lizać. po czym wnosisz, że jest coraz lepiej? od dwóch miesięcy tu robisz? Młodzi mają ciężko? jaja sobie robisz? zero wiedzy, zero mapy, zero ogarnięcia życiowego! pokolenie gimbusów to jak widać po twoim wpisie porażka. Julito - jakie będą zmiany okaże się na przelewie 3ciego sierpnia. Bo obiecać gruszki na wierzbie może każdy.

Julita

@trzynaście, zarzucasz firmie poważne przestępstwo jakim niewątpliwie jest mobbing. Pamiętaj, że wypowiadamy się na forum publicznym i takie oskarżenie względem pracodawcy, powinno być odpowiednio uargumentowane. Dlatego, proszę, Cię opisz jakie sytuacje, zdarzały się w firmie DIF, że zdecydowałeś się sklasyfikować je jako objawy mobbingu. Uzasadnij, swoją wypowiedź.

trzynaście
@Julita 25.07.2018 09:48

Ależ oczywiście droga Pani, mogę to uargumentować i przedstawić. Niestety, z tego co widzę moja poprzednia opinia została usunięta przez administrację, no mówi się trudno. Wracając do tematu, codziennie słyszałem od "góry" że robię za mało. Nieważne ile bym danego dnia zrobił. Byłem na takim stanowisku na którym potrzeba było co najmniej 3 osoby, aby dało się to w miarę sprawnie robić. Cała odpowiedzialność spadała na mnie, na nikogo innego. Często również brakowało ludzi co skutkowało słabszym wynikiem i oczywistym monologiem na następny dzień. Góra nie pomyślała żeby tą konkretną maszynę obsadzić na drugą zmianę aby zaspokoić swoje potrzeby ilościowe. Wymagali tego jedynie ode mnie. Argumentem praktycznie jedynym, na pytanie dlaczego mam aż tyle do zrobienia było "We Francji jakoś tyle umieją zrobić", z czym już nie było sensu dyskutować. Ostatnią sytuacją, która zarazem skłoniła mnie do refleksji, była sytuacja gdy zostałem poinformowany że "mogę zapomnieć o awansie i podwyżce jeśli nie będzie tyle palet zrobione". Tak czy owak, decyzja o opuszczeniu firmy wydała mi się najlepszą opcją w tym momencie, zdrowie psychiczne jest bardziej kruche niż się komukolwiek wydaje i nie mam zamiaru już nigdy, w żadnej firmie, gdziekolwiek na świecie by to nie było, dać sobą pomiatać i robić wszystko posłusznie jak piesek, dostając za to najniższą krajową. Pozdrawiam i życzę dobrego wieczoru :)

Julita

@38, mógłbyś coś więcej napisać na temat zmian jakie w chwili obecnej są przeprowadzane w firmie DIF? Stwierdzasz w swoim komentarzu, iż są to zmiany jak najbardziej na plus względem rozwoju firmy. Przybliż proszę, co dokładnie ulega zmianie i jakie decyzję zostały podjęte przez pracodawcę w tym temacie. @ehhh, zgadzam się, że były już wypowiedzi na temat przyczyn zwolnień, jednak w dalszym ciągu, każdy pracownik może mieć odmienne zdanie na ten temat i inaczej widzieć daną sytuację.

ehhh

pani Julito - wydaję mi się, że ma pani problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu. Wielokrotnie wypowiadający się w temacie powtarzali jak mantrę podstawową przyczynę zwolnień, którą są niskie zarobki (albo po prostu lepsze warunki zatrudnienia na podobnych stanowiskach w innych firmach). Kolejnym błędem w pani rozumowaniu jest wyciąganie wniosku jakoby nie było aplikacji na wolne stanowiska pracy. Chętni są. Do czasu rozmowy przedstawiającej warunki zatrudnienia. Nie wiem czy jest pani świadoma ale swoim trollowaniem nie pomaga pani ani firmie, ani pracownikom. Zamiast zadawać wciąż te same pytania proszę się zająć moderowaniem dyskusji i na bieżąco usuwać komentarze, które faktycznie są niezgodne z regulaminem.

38

Firma jest dobra. Jest coraz lepiej. Polacy narzekali i zawsze beda narzekać. Ile by nie mieli. Szefostwo przejrzalo na oczy i stara sie podnieść płace oraz stawiac na mlodych ludzi. Jest tez możliwość dorobienia na nadgodzinach i nie trzeba szukac dodatkowej pracy. Najwiecej narzekaja najstarsi pracownicy. Wiekiem i starzem. Najgorszej jest na P2. Na szczescie sa zmiany i maja coraz mniej do gadania. Jeszcze bardziej skrócil bym im smycz. Pieknie gadaja przy szefostwie a za ich plecami jada po nich i sciemniaja. Mlodzi maja ciężko sie wybic i czegoś nauczyc. Sa krytykowani i wysmiewani. Zamiast przylozyć się i czegoś ich nauczyć. Gdyby każdy pracowal uczciwie jak kilku chłopaków z frezarek i śusarni to kryzys zarzegnali bysmy w 3 miesiace. Pozdrawiam.

Julita

@ehhh, czy, aby na pewno komentarz o którym wspomniałeś nie naruszał regulaminu panującego na forum gowork.pl? Upewnij się proszę, czy nie zawierał on elementów niezgodnych z zasadami przyjętymi na podstawie regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin Dodatkowo chcę dodać, iż nie jestem w żaden sposób powiązana z pracą w firmie DIF. Moim zadaniem jest prowadzić dyskusję w tym wątku oraz uzyskać jak najwięcej merytorycznych informacji na temat obecnych warunków pracy w tej firmie. Wspomniałeś w swojej wypowiedzi o problemach pracodawcy z naborem nowych osób do pracy, czy możesz wyrazić swoje zdanie na ten temat? Dlaczego według Ciebie pracownicy nie aplikują na wolne stanowiska w firmie? Odpowiedz proszę na to pytanie.

Być może nowy

Witam, jak wygląda praca technika utrzymania ruchu. Będę składał aplikacje, ale z tego co widzę raczej opinie tutaj mono zniechęcają. Pozdrawiam

prawdaa
@Być może nowy 13.06.2018 13:43

wystarczy poczytać niżej i można wyrobić sobie opinię, sam zdecyduj jaką czy positiv czy negativ. Od siebie dodam, że na tym stanowisku zdarzają się bardzo niebezpieczne sytuacje, niezgodne z BHP o tym też znajdziesz w opiniach niżej

Lauruś
@prawdaa 16.06.2018 13:25

Faktycznie nie ma żadnego BHP jnikt nie pochyli się nad najbardziej fundamentalnymi rzeczami. Ludzi już jest tak mało, że każda która przyjdzie eksploatowana jest na 200% na dzień dobry. Dział UR z 1 czy dwoma echnikami na cała firmęto kpina ;-(

Hehb
@Lauruś 18.06.2018 17:59

Jak to nie ma BHP? Jest oddelegowana osoba do Bhp przecie. Co prawda do szkoły dopiero poszła i może coś jej to da ;) jaka osoba taki poziom bhp...płynie z fala

S. N.

Witam wszystkich. Pracowałem w tej firmie kilka lat i niestety firma w ostanich latach osiągnęła poziom krytyczny. Zatrudniając się w tej firmie mogłem się wiele nauczyć natomiast z roku na rok było coraz gorzej. Wiecznie byłem obwiniany za porażki firmy i forma tego przekazywania przez osoby które prowadzą firmę odbywały się w sposób skandaliczny. Praca w wiecznym stresie i w poczuciu że jest się nic nie wartym trybikiem , który jest winy za wszystkie porażki tej firmy . Każdego dnia słyszałem że jestem nic nie wartym i zbędnym dodatkiem w tej firmie i odpowiedzialny za ten cały chaos. Tymczasem królową i królem chaosu jest ktoś inny ! Co się w tej firmie nie zrobi i tak będzie źle - i żyją oni w przeświadczeniu że bez nich w firmie nic nie pójdzie - tymczasem jest zupełnie inaczej. Najgorszy jest brak jakiegokolwiek szacunku tych królowej i króla do ludzi i uważanie ich za głupków. Jestem szczęśliwy że już nie muszę pracować w tej firmie i mam nadzieję , że nikt mojego błędu już nie popełni, bo pomimo że firma jest dojną krową jakość pracy a raczej jej brak z powodu chaosu który wprowadzają najwyższe osoby w firmie powoduje że nie chce się naprawdę nic i czeka się aż znajdzie się pracę gdzie indziej - bo tu po prostu nie da się pracować. Zartudnia się coraz więcej szefów i kierowników którzy nic nie mogą zrobić bo i tak mają związane ręce. Nie maja możliwości podjąć najmniejszej decyzji bez akceptacji góry. Nastroje załogi też bardzo spadły. Coraz więcej osób bierze L4 żeby mieć odechu na kilka dni. Niechęc do pracy jest ogromna. Zarobki jedne z najniższych w okolicy ... Pomimo, że zatrudniono kilku fajnych kierowników to nic nie zmieni bo to nie w nich jest problem... Niestety , ludzie się wykruszją i lepiej nie będzie dlatego jest tak dużo ofert w internecie na różne stanowiska ... brakuje wszędzie, natomiast oferowane są grosze za cięzką charówkę bez wdzięczności z decyzjami co zmieniają się co 3h wmawiając że było inaczej. Wpisy z goworka znikają pomimo są merytoryczne - szkoda bo określają stan faktyczny firmy.

wesolek
@S. N. 19.06.2018 16:34

witam nastepnym razem niech ktos pisze w tak aby nie szla opinia na konto kogos kto faktycznie sie zwolnil i nie sle potem podejrzen na niego. chyba ze lubi sie bawic w kotka i myszke ale moze sie to dla tej osoby zle skonczyc . wiec nie zycze sobie takich opisow pod moim adresem. wszystkie osoby ktore to czytaja wiedza o kogo chodzi

Lewandoski
@S. N. 19.06.2018 16:34

Wpisy znikają bo prawda w oczy kole.

wesolek
@S. N. 19.06.2018 16:34

nie ladnie pisac tak aby podszywac sie pod kogos innego. pewne osoby ktore to przeczytaja beda wiedziec o kogo chodzi. miejcie odwage i piszcie sami za siebie

wesolek
@Lewandoski 20.06.2018 09:53

nie chodzi o to czy prawda w oczy kole itp tylko nie ladnie jak ktos wali teksty na kogos konto a sam nie ma jaj i boi sie o tym napisac

robert
@S. N. 19.06.2018 16:34

jezeli chcecie cos zmienic to ktos kiedys bedzie musial przyjac na klate konsekwencje uswiadomienia francuzow. z tego co pamietam co roku robia pielgrzymke do polski. podejsc. powiedziec jak jest. francja nawet nie wie ze prezesowa jest kierowniczka narzedziowni bo nadal jest zatrudniona na panienskim nazwisku. inaczej bo na to nie pozwolili.

ing
@robert 23.06.2018 00:08

Francja wie

Chill
@ing 27.06.2018 23:26

Francuzi wszystko wiedza, a drugiej firmie rowniez :) to nie jest rządzą tajemnica,ze pieniądze idą przez zakład w PL. Na Nieszawskiej wprowadza się strach rozumowania o tym, bo to tajemnica - a tu guzik prawda. A z tego co wiem to było pare osób,które zgłosiły francuza różne i bardzo proste kwestie,które mogły duuuzo naprawić jednakże jak szybko zgłosiły i zobaczyły jak to działa odeszły i szczerze wcale się nie dziwie. Francuzi urządzili sobie na nieszawskiej mała i tania fabryczkę z zasada „brak problemów”.

ehhh

W punktach parę zdań ode mnie: 1. Pytanie do administracji portalu - dlaczego usuwacie komentarze, które nie naruszają regulaminu, nie są skierowane do nikogo prywatnie, nikogo nie obrażają, nie wykraczają poza ramy kultury osobistej? 2. Pytania do pani Julity - co mają wnieść do sprawy pani komentarze/pytania? Czy jest pani zatrudniona w firmie DIF? Co pani wie o sytuacji w firmie? Czy DIF płaci pani za trollowanie w komentarzach? 3. Odpowiadając na pani pytanie o atmosferę ... to zależy. Pomiędzy wieloma pracownikami panują stosunki obojętne bądź nawet koleżeńskie. Możliwe, że wynika to z faktu, iż jadą na tym samym wózku, mają podobnie mizerne wynagrodzenia i zmagają się z tymi samymi problemami wynikającymi z organizacji pracy. Są też przypadki "kosy" pomiędzy pracownikami a wynika to z tych samych przyczyn tylko, że wśród tych pierwszy jest może więcej luzu, może akceptacja sytuacji a u tych drugich narasta frustracja, która powoduje spięcia. Jak już wcześniej napisano (lecz komentarz usunięto) - atmosferą w pracy pani dzieci nie nakarmi. 4. Stan firmy odzwierciedla przedstawiony pracownikom przez Zarząd wynik finansowy (ciekawe czy ten sam wynik finansowy został przedstawiony właścicielom). Nie będę opisywał konkretnie jak to wygląda procentowo bo może być to tajemnicą i niekoniecznie podawanie konkretnych danych jest w porządku. Jeśli pani Julita pracuje w DIFie to zapewne zna wskaźniki. Do czego dążę - wynik finansowy mógłbym porównać do występów reprezentacji Polski na mundialu. Tyle, że Nawałka stracił robotę. A w DIF "ukarani" zostali pracownicy ... brakiem premii mimo największego w historii firmy zaangażowania (czterobrygadówka na niektórych stanowiskach, nadgodziny, praca pod presją) 5. Ważna kwestia to rotacja pracowników. Zwalniają się nawet długoletni pracownicy. Niektórzy chcą się rozwijać ale w większości zapewne wynika to z mizernych warunków finansowych. Nawet Ukraińcy się zwalniają. Z naborem nowych pracowników są duże problemy. Nie pomagają ogłoszenia na klatkach schodowych poznańskich osiedli a taki sposób rekrutowania świadczy o sporej desperacji.

Julita

@M, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie DIF. W swojej wypowiedzi głównym aspektem jakiemu poświęciłeś uwagę jest kwestia wynagrodzenia za pracę w tej firmie. Czy mógłbyś napisać coś na temat atmosfery panującej pomiędzy pracownikami w tym miejscu pracy? Jak ocenisz współpracę pomiędzy pracownikami? Napisz proszę coś na ten temat.

Julita

Firma poszukuje tym razem przez firmę zewnętrzną kierownika ds finansowo-księgowych? Czy ktoś umie się wypowiedzieć na temat tego stanowiska w tej firmie? Czy warto rekrutować? Jeśli tak, to proszę o komentarz.

wysportowany
@Julita 17.06.2018 11:54

Julitko.......,ale Ty jesteś aktywna!!!

difka
@wysportowany 18.06.2018 17:37

a co z diwą? sama tak nagle odchodzi?! nie do wiary :o

Wypalony
@difka 23.06.2018 16:46

Pewnie został utworzony kolejny etat.Administraca się rozbudowuje. Biurwami dif stoi.A co jedna to lepsza.

besttrue
@Wypalony 24.06.2018 08:31

Masz racje, pewnie znowu potrzebują kolejnej, bo administracyja wyrabia sobie rękawy robotą, Ach tyle roboty, a ich tak mało!!!!! Co jedna to lepsza. Administracyja dla biurw pełną parą

Julita

Ostatnio na różnych portalach pojawiły się ogłoszenia rekrutacyjne firmy DIF. Jak myślicie na które stanowisko najbardziej opłaca się aplikować, a które Waszym zdaniem można sobie darować? Czy ktoś z użytkowników tego forum przechodził ostatnio rozmowę kwalifikacyjną i zechciałby się podzielić swoimi spostrzeżeniami i wrażeniem, jakie zrobił na nim pracodawca?

Julita

@WyrwanyZeSnu, dziękuję Ci za tak wnikliwą analizę sytuacji i jej prawdopodobnych przyczyn. Jak widzisz od razu znalazły się osoby takie jak @prawdaa:(, które się utożsamiają z Twoim zdaniem w całości. A ja jestem ciekawa, czy uda mi się namówić kogoś, należącego do pozostałych 10%, aby wyraził swoją opinię i choćby krótko ją uzasadnił? Pokazałoby to wszystkim pełne spektrum satysfakcji wynikających z obecności w tej firmie.

Julita

@Wypalony, czy Twoja opinia na temat złej struktury zatrudnienia i organizacji pracy wynika z tego, że byłeś naocznym świadkiem jej przemiany z lepszej na gorszą? Czy może są to Twoje doświadczenia zdobyte u innego pracodawcy? Jak myślisz, jakie niezbędne zmiany powinny być przeprowadzone w firmie DIF, aby przyniosły one korzyść pracownikom każdego szczebla?

WyrwanyZeSnu
@Julita 10.06.2018 12:31

Ja byłem świadkiem rozwoju firmy. Kiedyś atmosfera w DIFie była zupełnie inna. Chodziłem do niej z chęcią i z uśmiechem na twarzy. To było badzo dawno temu. Teraz na sama myśl, że muszę iść do pracy psuje mi się humor, odczuwam straszliwą niechęć. To nie tylko moje odczucia, ale wszystkich pracowników (przymajmniej fizycznych, aczkolwiek spotkałem się już z wielokrotnym narzekaniem na pracę z ust pracowników biurowych). Pytanie brzmi skąd ta niechęć do pracy w DIFie się wzięła? Myślę, że ma na to wpływ wiele czynników. Przede wszystkim to, że za dużo pracy przypada na jednego pracownika. Do tego dochodzi stan maszyn, które sa strasznie zaniedbane. Dział utrzymania ruchu cały czas jest zawalony pracą, do tego stopnia, że nie mogą zapobiegać nagłym awarią. Ktoś już wcześniej wspomniał o tym, że "fizole" dają z siebie 100% (wiadomo, że nie wszyscy, ale zdecydowana większość), a to i tak ciągle jest za mało dla zarządu. Można dokrecać śrubę, ale gdy dokręci się ją za mocno, gdy cierpliwość pracownika się skończy, to on pęknie tak jak ta śruba dokręcona (fizycznie i psychicznie), i albo taka osoba poszuka sobie nowej pracy, której w tym mieście jest naprawdę dużo, albo już nie będzie pracować dobrze, dokładnie i sumiennie, bo po co tak pracować skoro cały czas jest za wolno, za mało i źle nie ważne jak człowiek, by się starał. Jakoś dwa lata temu ogłoszono, że będzie obowiązywała "trzynastka", taka premia, dodatek za wyniki finansowe, brak transportów specjalnych, brak absencji pracowników, brak reklamacji. Pracownicy zostali poszczuci premią, pracowali sumiennie przez cały rok, a tu niespodzianka całe 0% dodatku. Nie wystarczy tylko pracować, terzeba też dobrze zarządzać, planować i przewidywać różne sytuacje, a nie tylko zacisnąć kciuki i liczyć na to, że tym razem się uda, mimo, że ta maszyna, czy przyrząd ma usterkę to pociągnie jeszcze trochę, usuniemy ją później, a u jebs, trach i tak zawany palec w du__e. I transport specalny, i drugi i trzeci... Tak samo można przytoczyć robienie na dwóch maszynach na raz, a nawet na trzech czasami, jak ma taki operator skupić swoją uwagę na każdej produkcji i produkować części bez wad skoro skacze od jednej maszyny do drugiej, a czasami z drugiej do trzeciej? I reklamacja jedna, druga, trzecia... Pracownicy przemeczeni fizycznie i psychicznie, musza odpocząć w końcu więc zwolnienie lekarskie, bądź zwolnienie obrotów w pracy... Chyba więc jednak pracownicy mają prawo czuć się oszukani, gdy za ciężka pracę dostają w zamian całe grube, tłuste 0% "trzynastki"? No pewnie, że tak. Kolejna kwestia, niestety taka jest prawda, że tak jest prawie w każdej firmie to to, że pracownik z większym stażem i większymi umiejętnościami ma niewiele większą podstawę od tego, który jest świeżo zatrudniony. Co za tym idzie, bardzo łatwo przychodzi na myśl zmana pracy na lepszą, lepiej płatną, bo z tego co się orientuję to wynagrodzenia nie są wysokie jeśli chodzi o branże auto motive. Plus jest taki, że można dorobić biorąc na klatę nadgodziny, które są ekstra płatne, ale minus z kolei dla tych, którzy mają rodziny, z którymi woleliby spędzić wolny czas, a prawda jest taka, że ta praca bez nadgodzin nie ma sensu, bo od wypłaty do wypłaty ciężko wtedy przetrwać. Dobrze chociaż, że pensja jest wypłacana terminowo i do tego nie można się przyczepić. No i mysle, że drugą rzeczą do której nie można się przyczepić to socjal, bo jest naprawdę fajnie organizowany, aczkolwiek to moje zdanie, bo spotkałem się już z innymi opiniami. To pewnie dlatego, że każdy człowiek ma inne zainteresowania i każdy lubi co innego. Jeden zamiast spływu kajakowego, czy wyprawy na dorsze, wolałby pieniążki. Lecz mimo to, że każdy człowiek ma inny charakter, różni się zainteresowaniami, wyglądem, ubiorem, stylem życia to od zdecydowanej większości (na pewno 90% produkcji i serwisu) słyszy się "nie chce mi się już tutaj robić/tu przychodzić". Chciałbym jeszcze dodać, że jest mi przykro z tego powodu, bo należę do tych 90%, które tak właśnie myśli i mówi. Kto doprowadził do tego stanu rzeczy? No chyba nie "fizole" prawda?

prawdaa:(
@WyrwanyZeSnu 11.06.2018 10:49

Potwierdzam w 100% tę opinię. Nic dodać nic ująć :((

Gwiazda

Ale z tego co widze na warsztacie, to nikt sobie rękawów nie wyrywa. Niektóre opinie są z lekka przesadzone. Dzieci się poobrażaly, bo Pan dyrektor im kazał palarnie posprzątać... hahaha...

Wypalony
@Gwiazda 07.06.2018 17:15

Czy wyrywasz rękawki czy nie to efektów brak.Ciągle źle i za mało.Za dużo osób w biurach grzeje stołki.Kto ma na nich zarobić? Ta garstka fizycznych? Za dużo rządzących a wystarczy jeden ale z jajami. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Dionizy

Praca jak praca. Ja jstem zadowolony. PEnsja zawsze planowa nadgodziny płatne. Nowy szef prodókcji tez ok , bo nie muwi głupot tylko jak jest prawdę o tym co myśli co o niektóych na samej górze.Kto jest bz winy nuech pierszy rzuci kamień. Ja jestem zadowolony , szału z $ nie ma ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem

Fizol
@Dionizy 14.03.2018 19:37

Tak jest. Najważniejsze , że jest robota .....:)

dydek

To sama sie zwolnij krolowo chaosu.

Jordan

Przykro mi bo firma jest fajna , czysto i super organzizacja . NIe wiem o co Wam chodzi. (usunięte przez administratora)

ZasiedziałemSię
@Jordan 26.03.2018 17:31

Jordan Ty w jakimś innym DIFie pracujesz? Bo ja nie widzę żadnej czystości (no chyba, że przed jakimś audytem), a o tej super organizacji pracy to jakoś nikt nie mówi prócz Ciebie, tutaj jej nie ma poprostu i tyle. Jeśli to był sarkazm to wybaczam ;)

Julita

@wykrojnik, jesteś jedną z wielu osób, które piszą o poważnych niedomaganiach organizacyjnych, o złym zarządzaniu, które prowadzą do zniechęcenia wśród pracowników. A czy udałoby się znaleźć chociaż jeden czy dwa aspekty pracy w DIF, dla których warto podjąć wyzwanie pracy w tej firmie. Jeśli tak, to proszę o komentarz.

wykrojnik
@Julita 03.06.2018 15:51

Owszem, jeden z aspektów dla których warto podjąć zatrudnienie w tej firmie, który już zresztą wymieniłem, to możliwość zdobycia doświadczenia. Jeśli już doszukujemy się jakichkolwiek pozytywów, wspomnieć możemy również o stabilnym zatrudnieniu (nikt raczej z roboty nie wyrzuci), oraz pieniądzach wypłacanych na czas (marna kasa ale zgodnie z umową - bez zwłoki). Sądzę że te "pozytywy" w dzisiejszych realiach są na porządku dziennym w każdej firmie, dla tego każdy potencjalny kandydat może sam ocenić wartość plusów i minusów. Pozdrawiam :)

wykrojnik

Niestety wszystkie opisane komentarze mówią prawdę. Pracowałem w tym "zakładzie" produkcyjnym, doskonały przykład jak nie prowadzić firmy i zniechęcać ludzi do pracy wszystkim: marnymi warunkami finansowymi (na najniższym poziomie w wielkopolsce - nie ma co liczyć na więcej niż ok. 2k), brakiem realnego systemu premiowego (przykładowy argument odnośnie premii wynoszącej kilka dyszek: podwyżka cen stali na rynkach światowych), żenującymi warunkami pracy, niestosownym traktowaniem pracownika przez małżeństwo zarządzające, brak możliwości wybierania urlopu i przechodzenie go na kolejne lata (rekordziści mają nazbierane >50 dni urlopu), żadnych szans na rozwój, brak szkoleń, można by wymieniać w nieskończoność. Jeśli ktoś chce chwycić się byle jakiej roboty tylko dla zebrania doświadczenia - ok. Innym z czystym sumieniem odradzam pakowania się w to bagienko :)

Julita

@Preminiebedzie, dlaczego myślisz, że jest to jakiś rodzaj prowokacji? Jak to wygląda od Twojej strony? Każda informacja uczciwie pokazująca sytuację w DIF będzie nieoceniona z punktu widzenia kandydatów do pracy w tej firmie.

Preminiebedzie
@Julita 21.05.2018 00:54

Teraz mogę odpowiedzieć , gdyż brak premii stał się faktem. Przy aktualnym sposobie zarządzania i tym, co jest oferowane potencjalnym pracownikom, osiągnięcie zadanych wskaźników jest niemożliwe. Kadra na produkcji, serwisie wykrojnikow i w utrzymaniu ruchu jest tak wąska, że trzebaby wydłużyć tydzień do co najmniej 9 dni, żeby się wyrobili.

Xxx

Pracujemy w soboty i niedziele oraz święta. Na 3 zmiany. Pełna para.Za to powinnismy otrzymac premie na wakacje. Wiecej dni w Tygodniu nie ma żeby wyrobic norme. Wiec Wasze wskazniki do premi sa nieosiągalne i nie do wykonania. Pracownicy daja z siebie 100%. Wina jest po stronie zarządzających. Kto pracuje ten wie jak tu jest. Za brak premi jeszcze bardziej zdemotywuja ludzi.

Wjuk
@Xxx 29.05.2018 07:42

Ptwierdzone premi w tym roku nie ma ... Dajcie spokój . Za czyje grzechy !?

Julita

@xxx, może warto usłyszeć opinię osoby znającej pracę w DIF od środka. System wynagradzania i premiowania pracowników czasami jest bardziej skomplikowany i ma spełniać ściśle określoną rolę w procesie zarządzania celami firmy. Każdy komentarz, pokazujący jak to wygląda w firmie DIF może rzucić nowe światło na atrakcyjność tego pracodawcy.

Bury wąsik
@Julita 28.05.2018 05:28

Julito , ale pewnie powinienem napisać pani Małgorzato. System wynagradzania jest taki jaki ludzie dostają na konto, a to niestety jest skandalicznie niski poziom. Premia o której napisano , owszem była , natomiast teraz w tym roku na pewno nie będzie i nie dlatego , że źle pracujemy. Miarą atrakcyjności pracodawcy jest przede wszystkim zadowolenie jego pracowników, na co składają się różne elementy składowe takie jak - zarobki, stabilność zatrudnienia, organizacja pracy . Komentarze które są tutaj pisane generalnie cały czas dotyczą tych samych zarzutów, które się powtarzają. Problemy firmy związane są z zarządzniem a raczej jego brakiem. (usunięte przez administratora)Dlaczego ?! czy coś się zmienia - NIE . Po prostu wiatr wieje w inna stronę i dlatego robimy inaszej .Nie rozumię tego . Przyznam, że pracując na P1 przychodzę do pracy z coraz większą niechęcią. Naprawdę jest coraz gorzej i gorzej. Coraz większa gonitwa. Ludzie już nie chcę przychodzić do pracy i zaczynają szukać pracy w okolicznych firmach. Nikt nie potrafi zapanować nad tym syfem na produkcji i nie chodzi tylko o organizację ale też brud , którego nikt nie chce sprzątać. Kto może niech da sobie spokój z tą firmą

Zostaw opinię o DIF Sp. z o.o. - Poznań

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIF Sp. z o.o.