brak logo

IGLO-HURT-SERWIS Wojciech Wierzbicki

Poznań

Opinie o IGLO-HURT-SERWIS Wojciech Wierzbicki

Zawiedziony 2012-10-13 11:37
Witam,
niestety ale ZDECYDOWANIE odradzam współpracę z Panem [usunięte przez moderatora]Na początku wszystko wygląda cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie - wielki biznes, salony, cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a współpraca, a tak naprawdę to jedno wielkie [usunięte przez moderatora], wyłudzenia i nadużywanie zobowiązań pracownika. Także radzę omijać szerokim łukiem i nie dać się nabrać na współprace z kimś takim.
8
młodszy 2014-04-01 09:29
Popieram przedmówcę. Prosisz o przysługę, ale Sz. P. obierze ją z nawiązką 5 razy. Wykorzystywanie i brak szacunku dla pracownika.
2
kumpel 2014-07-13 14:11
też bardzo odradzam...firma bez perspektywy,o pieniądze trzeba się prosić..niby miło i przyjemnie,ale niestety szef nie wywiązuje się z tego co obiecuje..nie chce podpisywać umów..nie płaci..
3
mily 2014-08-28 14:03
Zdecydowanie odradzam współpracę. Ze swojej strony czekam na wypłatę zaległych faktur już 10 miesięcy. Zero odpowiedzi, ze strony firmy, brak konkretów. W.Wierzbicki nie odpowiada na telefony, włączona tylko poczta głosowa. Dziewczyny w biurze, cały czas tłumaczą, że przekażą informację i na tym się kończy.
5
Max 2016-04-20 12:59
Wiele tutaj dobrych opinii przeczytąłem o IGLO-HURT-SERWIS Wojciech Wierzbicki i zastanawiam się całkiem na powaznie nad podjęciem tutaj pracy, myślicie że płacą na czas i dają umowę już od pierwszego dnia?
4
były podwykonawca 2016-12-26 12:07
Niestety nie można o tej firmie powiedzieć nic pozytywnego. Płatności dla firm podwykonawców praktycznie trzeba wymuszać. W moim przypadku opóźnienia to około roku. Zerwaliśmy współpracę Pan Wojtek obrażony ,no bo jak w ogóle można upominać się o pieniądze. Do niedawna były organizowane coroczne zloty . Oczywiście zaproszeni goście musieli zapłacić 380 zł netto za uczestnictwo w biesiadzie.
2
ZENA 2016-12-27 12:39
"MAX", gdzie w tych opiniach widzisz pozytywy. W. Wierzbicki, to naciągacz i oszust jakich nie spotkałem w swoim kilkudziesięcioletnim okresie pracy zawodowej w usługach. Ten oszust potrafi w wyjątkowy sposób wpływać na starą znajomość osobistą i kilkunastoletnią współpracę zawodową, aby naciągnąć na wykonanie następnych zleconych napraw, nie płacąc za przeterminowane byle faktury, najczęściej tłumaczy się brakiem płatności przez firmy zlecające mu naprawy. Jest mi dłużny kilkanaście set zł. za trzy faktury od trzech lat ( 04/2014 ). Jeśli są jeszcze firmy współpracujące z tym oszustem to zalecam jak najszybciej wyzerować z nim swoje konta i podziękować za współpracę
2
były pracownik 2017-02-12 17:54
rowniez nie polecam jakiejkolwiek wspolpracy z ta firma, Pan Wojciech to lawirant i kombinator, zmusza również swoich pracowników do kłamania i mydlenia oczu swoim podwykonawcom, naprawde niech wszscy trzymaja sie od niego z daleka, takich ludzi powinno sie skazywać
1
Iiii 2017-03-24 21:30
Oszust i kretacz tyle w temacie ciągle czekam na pieniądze za wykonana dla niego pracę zlecenia robić to od razu A płatność to z kilku miesięcznym opóźnieniem
1
Zostaw swoją opinię o IGLO-HURT-SERWIS Wojciech Wierzbicki - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLO-HURT-SERWIS Wojciech Wierzbicki