brak logo

E.G.S Sp. z o.o. Fabio Stefanelli

Namysłów

Opinie o E.G.S Sp. z o.o. Fabio Stefanelli

dymek.a. 2013-11-04 20:18:03
firma z przyszłością, i rozwijająca się. Miła obsługa i zrozumienie rynku.
Chętnie bierze pod uwagę sugestie innych. Bardzo dobre warunki pracy pracowników - zatrudnionych w firmie. Polecam.
1
Gruszka 2014-01-13 15:36:52
@dymek.a.
Zdaje się, że Twoja opinia dotyczy innej firmy, bo na pewno nie EGS i Stefanelli.
Wygląda to na opinie skopiowaną z szablonu:) Pracowałam tam. Bardzo mała firma. Płace niskie i bez szans na podwyzke. Wiele razy byly platnosci z opoznieniem, do reki i nie na konto. Handlowcy sa karmieni wizja duzych prowizji. W rzeczywistosci placa tyle, co na kasie w Biedronce. Firma, ktora robi LPG na tak konkurencyjnym rynku, powinna miec wszytko na tip-top. Ja nie polecam. Za duzo nerwow tam stracilam
7
ona 2014-05-06 10:13:31
Radze wszystkim omijać tą firme szerokim łukiem
5
PL 9121818885 2014-08-05 17:52:15
dostałam propozycję do tej pracy czy ktoś może mi doradzić czy gra jest warta świeczki
mysza 2014-08-05 18:00:14
Witam
Potrzebuję się dowiedzieć coś na temat tej firny dostałam ofertę pracy tam czy warto?
4
onnnnaaa,,,, 2014-08-27 21:31:36
Firma bez perspektyw same starocie brak szacunku dla pracowników płaca minimalna i to do tego płatna na reke z czestymi opoznieniami radze omijac !!!!!! Zreszta jak całe Stefanelli!
1
ks 2014-09-12 12:11:03
Czy moge prosic o meila do Pani. Mam problem z ta firma....
1
ja 2014-11-06 21:24:20
Proszę o szersze informacje na temat tej firmy. Aplikuję tam właśnie na stanowisko pracownika biurowego. Trochę przestraszyły mnie powyższe opinie, proszę napisać na jakich stanowiskach Państwo pracowali.
1
natal 2015-02-13 17:26:20
Nie polecam, nie chcę się rozpisywać bo i za wiele nie mogę ale moja przygoda z panią Agatą A. i panem Fabio S. mało nie otarła się o sąd. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to proszę podać kontakt odezwę się.
3
ola s. 2015-02-18 12:44:27
dostalam prace w tej firmie w biurze i waham sie czy przyjac - moge wiecej szczegolow??? moj e-mail: aa.bc@vp.pl - bede wdzieczna! ola
1
ola s. 2015-02-18 12:45:40
dostalam prace w tej firmie w biurze i waham sie czy przyjac - moge wiecej szczegolow??? moj e-mail: aa.bc@vp.pl - bede wdzieczna! ola
Marta 2015-02-23 16:02:03
Bardzo prosze o kontakt. Mój e-mail martaturlaj@googlemail.com
1
Klient 2015-03-27 10:21:21
Dajcie sobie spokój ludzie z tą firma zarówno jako klienci, instalatorzy jak i pracownicy. Firma nierzetelna, niekompetentna totalna ignorancja typowa dla wlochów.Z relacji pracowników - tragedia z relacji klientów porażka z relacji instalatorów - odradzają. ODRADZAM jakakolwiek współpracę.
2
dymek.a 2015-08-06 19:55:51
Tak zgadzam się. Po roku współpracy okazali się tylko ludźmi którzy gonią za kasa i klientów mają za nic. Sprzedawał em ich instalacje i reklamował em ich za swoje pieniądze. Żadnej wdzięczności z ich strony, a po za tym, gdy chciałem zwrócić ich wadliwe instalacje to założyli mi sprawę sądowa o zapłatę za butle. Instalacje firmy stefanelli zostały zdjęte z około 15 samochodów. Dokumentacja do wglądu kontakt 509 029 924. Zdecydowanie odradzam jakikolwiek kontakty z ta firma.
dymek.a 2015-08-11 12:55:24
To koszty reklamy na samochodach i w gazetach.mialem upust na instalacje ale później podnieśli cenę instalacji oraz wpisali fakturę za karę 3.000 zł. Bo nie mogłem sprzedawać 50 pl. Na Mc. Faktura wystawiona na usługi serwisowe. Żadnej pomocy z ich strony aby budować rynek . Żadnej pomocy w usunięciu wad tych instancji , z powodu których zdejmowane te instalacje z samochodów i ponownie montowane do starszych typów aut .takie problemy występują także w ich aucie mercedes ml , który sprzedali na Pomorze instalacji ja była montowana przez nich osobiście. Klient tego samochodu był u nas aby te wadę usunąć.
Były pracownik 2015-08-26 08:47:58
Pan Dymow. podpisał umowę - za odbór odpowiedniej liczby instalacji miesięcznie, dostał bardzo duzy upust na cenie instalacji. Niestety z umowy sie nie wywiazywal, notorycznie nie placil - po 2, 3 czy 4 miesiace. Brał połowe albo mniej zadeklarowanej w umowie ilosci. Zreszta nic dziwnego - jest wpisany do KRD rowniez przez innych dostawcow. Zachwalal instalacje Stefanelli, a kiedy okazywalo sie, ze Prezes firmy nie ma cierpliwosci czekac kolejny miesiac na zaplate - Pan Dymow. stwierdzal, ze są wadliwe itd, prosił o nizsza cenę... (prosze sprawdzic jego wpis z początku, gdzie zachwala naszą firmę;)). Ostatecznie cierpliwosc sie skonczyla - po ponad pol roku nie placenia oddalismy sprawę do sądu. Jeśli chodzi o wpisy byłych praconików - nie każdy niestety nadaje się na sprzedawcę. No i niestety to zazwyczaj wpisy byłych, zwolnionych pracownikow się tu pojawiają. Ja po 3 latach w firmie E.G.S. - wpominam ją bardzo dobrze, a powodem odejscia była przeprowadzka. Pozdrawiam
były pracownik 2015-09-01 13:17:45
Z ciekawości chciałem sprawdzić co w mojej poprzedniej firmie słychać i co widzę? Same komentarze osób, które miały "na pieńku" z firmą i były albo nierzetelne albo kombinowały na boku jak tu coś ukraść. Niestety powyższe komentarze zamieszczają tylko Ci nie zadowoleni. Wiadomo jak ktoś jest zadowolony to siedzi cicho, a oskarżać szczególnie w internecie każdy może. Ja osobiście nie miałem problemów ani z płatnością, ani ze stawką, ani z nie szanowaniem mnie przez pracodawcę. Wręcz przeciwnie. Pracowało mi się lepiej niż u nie jednego Polaka. Myślę, że problem mógł tkwić w starej polskiej kadrze zarządzającej, która została rozwiązana jak i ja odchodziłem. Odszedłem z powodu przenosin firmy i z żadnego innego. Ogólnie jak najbardziej polecam.
były pracownik obiektywnie 2015-09-02 21:09:17
Czytajac Panstwa opinie na temat tej firmy uwazam ze i tak jestescie bardzo grzeczni i nie piszecie krzywdzacych komentarzy ktore jak mało ktorej firmie sie naleza. Jesli chodzi o warunki pracy w tej firmie to ich całkowity brak pensja minimalna wymagania kosmos brak sprzetu a jak juz to z poprzedniej epoki. Buta i brak tolerancji wobec pracowników przez włascieli firmy czesta agresja itd... . Jesli chodzi o rynek całkowicie brak zrozumienia olewka klientów a zwłaszcza jak juz zapłacili pieniązki. Bardzo czeste wizyty panów z windykacji naleznosci to norma w tej firmie Radze omijac te firme i nie wchodzic w jaka kolwiek wspołprace , pisze to tylko i wyłącznie dla dobra potencialnych wspołpracowniow. Jesli chodzi o komentarze ktore ewidentnie maja słodzic to całkowicie mijaja sie z prawda jak jedna z osob mogła pracowac tam 3 lata jesli rotacja az szalała hmm nie znam osoby pracujacej tam tyle itp kłamstewka. Konczac wydaje mi sie jaka opinie ma ta firma na rynku sama na nia zapracowała dodam to i te komentarze sa juz tylko dodatkiem. A tak na marginesie czy ta firma jeszcze istnieje:)
klient 2016-01-15 11:03:05
Nikomu nie polecam tej firmy. Właściciel niezrównoważony psychicznie do dziś do mnie wydzwania. Chciał mi sprzedać budynek, który nie należał do niego.Oszust! Tyle mogę o nim powiedzieć razem z Inwestorem w Namysłowie wyłudzili ode mnie 4tys złotych i narazili na dodatkowe koszty! Radzę omijać z daleka zarówno Fabia jak i Panią Irenę Woźniak z inwestora, robią jakieś szemrane interesy!
tictac 2016-08-17 13:41:50
nie ma ofert pracy bo F.S zostal sam jak palec. doszly mnie sluchy ze znowu z A.A pracuje.
agresywny koles, nie warto tracic nerowow., nie polecam nikomu chyba ze chce miec natarczywe i nieprzyjemne telefony i smsy i straszenie.
tictac 2016-08-17 21:31:58
uwierz, nie jest.
zatrudnia tylko asystentke do tlumaczenia bo jest zbyt leniwy zeby mowic po polsku - mimo ze potrafi i rozumie a zgrywa...
2
tictac 2016-08-18 06:46:29
ale szuksz pracy we wro czy namyslowie? w namyslowie juz dawno nic nie prowadzi.
koni-k 2016-08-18 14:13:15
na stronie w zakładce firma mają karierę i pracę, tam szukajcie
Zostaw swoją opinię o E.G.S Sp. z o.o. Fabio Stefanelli - Namysłów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.G.S Sp. z o.o. Fabio Stefanelli