Lear Corporation Poland II

Legnica, Serdeczna 40

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 373 ocen.

Lear Corporation Poland II
2 373 6 1

Opinie o Lear Corporation Poland II

idnaS

No proszę kto by pomyślał romans za romansem. Ta Dziewucha z Haba to niema wstydu jeden żonaty ją olał to za drugiego się bierze. Boże z kim ja muszę pracować żal mi takich ludzi.....

Xx$x
@idnaS 02.10.2018 21:53

No słyszałam o tej Czarnej z Haba podobno nie raz już WC zaliczyła. Porażka

Xxxxx
@idnaS 02.10.2018 21:53

Czyżby chodziło o " N. B" z Haba?

idnaS
@Xxxxx 11.10.2018 22:13

Tak

xxx
@idnaS 02.10.2018 21:53

Tylko tak naprawdę.. co kogo obchodzi co Ty sobie na ten temat myślisz? Pewnie odwagi brak żeby powiedzieć dziewczynie w oczy co się o niej myśli to lepiej na forum..żal to jest jest naprawdę Ciebie.Lepiej pomyśl co jutro na obiad zrobisz.

Yo
@idnaS 12.10.2018 19:40

Prawda w oczy kole... Jak stare przysłowie powiada. Pluj krowie w oczy to powie że deszcz pada.. Więc niema sensu z taką osobą podejmować rozmowy.. Tylko nasz zakład jest właśnie tak postrzegany. Jeden wielki (usunięte przez administratora) Przez właśnie między innymi takie osoby.

Pankracy

A co powiecie o naszej kantynie ?

Anonimek
@Pankracy 25.09.2018 00:17

Zmienic automaty !

Pracownik
@Pankracy 25.09.2018 00:17

Kantyna brak słów zero poprawy najlepszym rozwiązaniem byłoby zmiana, obiady suche, pierogi sam pieprz i ziemniaki, obsługa niemiła, kotlety suche, surówki brak słów i nic się nie zmienia, porcje powinny być jednakowe a nie według uznania. I zawsze to samo jedzenie nie zawsze świeże.

Glodny
@Pracownik 28.09.2018 10:10

Zmiana

Absolwent

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dać podwyzki i nie zabierać premi

BrawoWY

Świetna polityka zakładu: specjaliści uciekają, zalew pracowników z Ukrainy(roszczeniowi, w większości nie chce im się pracować aby odbębnić 3 miesiące...). Początkowo obcokrajowcy stanowili, stanowiska najniższego szczebla, obecnie jest to już Logistyka czy Utrzymanie Ruchu, więc możecie sobie wyobrazić co się tam dzieje. Stanowiska wyższego szczebla to w dużej mierze osoby awansujące wewnątrz (brak doświadczenia w branży poza Lear)... Ogólnie kolesiostwo, atmosfera słaba, zarządzanie dno. Brawa dla Pana, który w dwa lata z korporacji zrobił sobie prywatny folwark. Ogólnie pisałby i pisał.. Nie polecam. ;)

Taki
@BrawoWY 17.09.2018 01:50

W UR nie ma Ukraińców

Espania
@BrawoWY 17.09.2018 01:50

4 brygady?serio!!!?

Los Angeles

Jak robota w UR?

Taki
@Los Angeles 27.09.2018 14:52

Nie jest najgorzej Pplecam

Pan Kupka

Z ostatniej chwili byłem zrobić 2 "kupke"do toalety a te przy sztniach nieczynne wiec idę do sztni a te zamknięte.l oczywiście ide na halę a tam jedna muszla zatkana i bez zamka w drzwiach a druga bez deski . Więc wybieram się do recepcji. A RECEPCJONISTKA do mnie ze niemoze otwierać dzwi kazdemu na to ja odpowiedam że tylko chcę skorzystać z toalety bo wszędzię są albo uszkodzone albo pozamykane . Poczym nie wpuszcza do toalety na recepcji. Po wyjściu z toalety RECEPCJONISTKA mi mówi że dzwoniła do inż budynku i on nic takiego niezaobserwował oprucz tych dwóch toalet które są nieczynne. ŻENADA. OCZYWIŚCIE RECEPCJONISTKA ZBULWERSOWANA ŻE ŚMIAŁEM JĄ ODCIĄGNĄĆ OD JEJ ZAJĘĆ.

Polska

Naćpani liderzy ,którzy nawet tabliczki mnożenia nie znają .Ukraina coraz bardziej bezczelna i leniwa,polskiego języka nie mają zamiaru się uczyć.Strzał w kolano dla Leara.

Mil
@Polska 21.09.2018 23:44

No to nie widzę problemu :)wyrywkowo sprawdzać w razie dziwnego zachowania ale operatorów również:)

Obserwator, pracownik, szczery

Zmiany w Lear to praca u podstaw i na kazdym stolku bez wyjatku. Nie tylko w Lear Legnica. Zarządzanie wiąże się z komunikacja, działaniami opartymi na decyzjach, które dają wyniki. Tu każdy powinien zacząć od siebie i zastanowić się nad tym, co chciałby zrobić i poprawić i z Kim i dlaczego! Na produkcji, w biurach, na wjezdzie do zakladu. Prosze nie parkowac na trawniku =》 slaba widocznosc grozi wypadkiem! Razem mozna wiele, a nie przeciwko sobie. Nowy Dyrektor to wielki dar dla tego zakładu. Na zła opinię zapracowano olewatorstwem, decyzjami "bo coś robić trzeba", posiekanymi błędami, szukaniem winnych, a nie rozwiazan. Ty to zrob a reszta 16 i do domu. Wprowadzaniem projektow na szybko i na "czyms". Ktokolwiek chce coś zrobić trafia tu na beton. Lepiej szukać wymówek. Brakowało Tu Pana. Robi się czysciej, 3 miesiące i widać porządek gołym okiem. Proste 5S. A komponenty i produkty jak pięknie poukładane. Logistyka z dnia na dzień przypomina ład. Poprawa we właściwym kierunku!!! Miło się to obserwuje i jak cenna to nauka!!! Prawdziwy przywódca i jego kroki. Codziennie !! Weryfikacja tego, co ma byc zrobione. Strukturę trzeba zbudować. Trzeba aktualizowac stan obecnych. Ludzie sie szukaja i sie nie znaja. A inny jezyk w tym nie pomaga. Coz taki trend na rynku. Musi minac sporo czasu zanim sie wszystkich pozna.To wtedy BHP sie dowie Kto jest na danej zmianie w przypadku pozaru :) Ilu sie ewakuowalo, a ilu zostalo :) jakie środki ochrony i w jakich ilościach :) W punkcie zbornym liczba ewakuowanych jest najważniejsza :) Lider ma wiedziec ilu ma Ludzi na zmianie, co i jak robia, a nie czy chodza do...A jak dumnie APU z zeszytem wyglada! Inteligencja! I po co Ludziom komputery? :) Zakresy ludziom dać prosze i normalne umowy o pracę, stażysta stażystów pogania, a obowiazki inżyniera. Duzo ludzi wykonuje nie swoje albo wtraca sie w prace innych. HR powinny zająć się obsługą pracownika i kontrolować umowy, place, nadgodziny itd. Szkolenia podstawowe dla personelu. Ludzie pragna wiedzy! I nie za wszystko odpowiada HR Manager. Pani Paulina ma sporo checi i jest sumienna i nowa. Czy mloda osoba nie ma prawa awansowac jesli dobrze wykonuje swoje obowiązki? Ona wraz z Nami bedzie sie rozwijac! Bo chce! Wesprzyjmy ja! Dajmy kazdemu czlowiekowi szanse! Traktujmy tak, jak sami bysmy chcieli, by nas traktowano! To jest motoryzacja LUDZIE a nie lodziarnia na rogu. Istnieje, bo Klient kupuje. Klient kupuje, bo Lear to firma z pięknymi wartościami i narzędziami. Kiedy produkt jest ok to dobrze, ale nie można pchać czegokolwiek w rynek. Trochę wyobrazni: co się dzieje, gdy siedzenie się składa przy 120 km/h na autostradzie? Powodzenia! KTO CHCE ZA TAKIE RZECZY ODPOWIADAC? JA NIE! A jak Wam farba zacznie schodzic bedziecie zadowoleni? SAMI JESTESCIE KLIENTAMI!!! Ilosc? Tak. Jakosc ? Przede Wszystkim! Dlaczego maszyny nie sa doinwestowane? Cięcia na ciaglosci produkcji? Kto takie decyzje podejmował? Jedna osoba organizująca wysyłki, a jak będzie wypadek to Transporty co? U jasnowidza? Transporty specjalne? To jest problem też tylko 1 osoby? Naprawde? I przez kilka lat nikt nie wymyślił bezpiecznego stoku rezerw? I te informacje jak bombki na choince! Wszystko wszędzie i na każdy temat! Święty Mikołaj odwiedzi nas za miesiac! Pranie dywanów! W innych firmach sa ekskluzywne palarnie dla gosci i zdejmijcie ta propagande przed wejsciem na zaklad bo goscie zdjecia robia. Ludzie tu gonia za prostymi rzeczami. Problem z papierem do drukarki, a ogłoszenia firmy na drzwiach do kibla! Informacje o kradziezach z godzinami dostepu do pomieszczenia?? To chcemy pokazywać Klientom, którzy wchodzą na Zakład i serwisantom oraz firmom? Naszym rodzinom za tydzień? Wizerunek Kochani!! Ludzie maja wyraz twarzy jak mumie. Ludzie boja sie pytan. Pomalujmy. Wyrzucmy co nie jest właściwe z siebie i naszego otoczenia, rozmawiajmy, słuchajmy i uczmy, usmiechajmy sie, zmienmy na lepsze, odnosmy się do siebie z szacunkiem! Odlozmy cos na chwile ale zrobmy to!!!! Nie mowmy ze sie nie da, nie czekajmy na CUD!RAZEM! Nerwowka i widzi mi sie nie pomoglo do tej pory. Głupie polecenia to żadna poprawa. Wierze ze za kilka lat. Tak LAT! Bedzie tu pieknie. To się musi wkoncu udać! I beda z NAS PRZYKLAD BRAC inne Planty!! Ekipa coraz LEPSZA! NAJLEPSZA! Sporo z najlepszym doświadczeniem. Z połowy Dolnego Śląska Ludzi przyciagnelo!. PRACUJMY RAZEM i WYGRAJMY RAZEM! ONE LEAR. DUMA i ZWYCIĘSTWO. SATYFAKCJA i SUKCES. TO NASZ WSPÓLNY CEL! A Nowy Dyrektor tylko Nas w tym poprowadzi, bo dobrze wie jak! Ciąg dalszy nastąpi :)

Roberto
@Obserwator, pracownik, szczery 23.09.2017 03:39

To w tym ciąg dalszy nastąpi po tym zrobieniu laski nowemu dyrektorowi to się rozumiem przedstawisz nam i na stanowisko Deputy Plant Manager od razu. Żenada. Syf jest,ale nie tylko przez brak 5s, Lear pozwala na kolesiostwo i się firma rodzinna zrobiła. Zatrudnianie kolegów z rodzinami na stanowiska na które się nie nadają, zobacz ile jest takich osób które w innej firmie na swoim obecnym stanowisku nie przetrwały by nawet jednego dnia, zobacz na dział D&D jak tam szambo wybiło. Lear to firma bez perspektyw dla fachowców, nie polecam pracy tutaj bo trzeba zasuwać na nierobów z koneksjami i zamiast na pracy to mieć oczy naokoło głowy bo w ramach podziękowania nieroby kręcą ciągle afery na ciebie(w końcu jak na robocie się nie znają to czymś się muszą zająć). Transfer pracowników wcale się nie zmienił, przemiał totalny, Lear legnica=Competence Center dla innych okolicznych firm. A te wszystkie hasła i tak nie zginą, bo ta szopka korporacyjna, hasła, ciągłe szkolenia z etyki żeby sobie ktoś butelki wina od dostawcy nie wziął, gdzie management bagażniki samochodów otwiera na to, i niszczy strukturę firmy poprzez zatrudnianie idiotów na kierownicze stanowiska i przez "na siłę" promowanie pewnych osób(Patrz D&D, gówno zawinięte w cukierek po michałku wcale nie będzie smakować jak michałek). Codziennie obserwuję ten dramat i się cudów nie spodziewam. Nie bądź naiwny panie kolego.

...
@Obserwator, pracownik, szczery 23.09.2017 03:39

Przeginacie z narkotyksmi w tym zakladzie na kazym dziale dil

Dj
@... 24.06.2018 15:10

Jaraja nawet mistrzowie odpowiedzialni za innych pracowników żenada

HR Room
@Obserwator, pracownik, szczery 23.09.2017 03:39

R. Malesa

Pankracy

A pracownik po 2 latach 2500 chore stawki chorzy ludzie. I nikt nie ma zamiaru nic z tym zrobić . Mercedesa otworza to nikt tu nie zostanie poza ukraina ????????

pracownik xxx

Panie Paulino prosze poruszyć kwiestię dofinansowania karty multisport, myślę że to przyciagnie grono ludzi, niestety 110zł to bardzo dużo na taki zakład w niektórych firmach jest ona prawie za darmo ... Pozdrawiam.

Opiku
@pracownik xxx 20.09.2018 11:16

Dokladnie 50 zł brutto powinni być max

Jungenflop

Spawacz na wejście ma 2800 po 3 miesiącach 2900...... Gruzin ,Ukrainiec 17 zł na łapę ..i czemu oni się dziwią że nie ma spawaczy. Wola zatrudniać co 3 miesiące nowych pseudospawaczy.. i tak w kółko

Wiola

Po pierwsze rynek w Polsce jest tak duzy ze każdy zakład teraz zatrudnia ludzi z innych krajów.Poczytajcie trochę .Po drugie Polacy tez wyjeżdżają do niemiec do pracy wiec z kąd ta nienawiść! Proszę uważać na słowa ,jeżeli się komuś nie podoba praca w lear i uważacie że gdzieś indziej będzie lepiej to proszę zmienić a nie oczerniać na forum.Dlaczego na żywo już nie jesteście tacy mądrzy.Żenada...

Absolwent

Zenaada! Co tu sie dzieje ukraina siedzi polaku zapier.. o 100 więcej od niego po 3 latach , ja nie wiem jak tak moze być ze Polaków traktuja gorzej niz ukrainca . I nikt nic z tym nie robi biuro widzi jak polak stoi zjeba zaraz , a ukraina niech stoi hajs leci. Ich praca po 12 h to stanie bo nikt ich nie chce . To zamiast tego podwyzki dajcie a nie !

Lol
@Absolwent 10.09.2018 22:23

Ciekawe bo pracuje ładnych tam pare lat i widzę że polacy teraz też leniwi sie zrobili a zwlaszcza ci paro letni:)wiec nie gadaj glupot ze pracownicy z ukrainy to nic nie robią!Zarabiają wiecej dlatego właśnie bo pracują po 12h a my co nic od siebie 8h i do domu i jeszcze to narzekamy jak nam to źle.Zakład nie jest zły tylko ludzie- zwłaszcza ci starsi sie wycwanili.Daj najpierw coś z siebie a później mów o innych.A nikt nie wymaga wiecej niż jest norma.Norma jest wyliczona normalnie no ale jak ktoś czesto chodzi palić albo sie rusza wolniej... to jak ma ją wykonać no niestety sama sie nie zrobi.Po zatym podwyżki są ale dla osób które naprawdę sie wykazują i angażują w pracę.Rotuja na większości stanowiskach a nie na jednym i klapki na oczy ,,ja swoje zrobiłem,,.Nigdzie tak niema,nic za darmo nie przychodzi:)

Absolwent
@Lol 11.09.2018 08:14

Hahaha wes wgl zastanów sie co gadasz . Ukrainiec ma w (usunięte przez administratora) reklamacje a ty masz konsekwencje bo on pojedzie do domu ! Przez 3 lata norma nawet ponad aby zrobić plan rotacja na nowy projekt. I co z tego mamy ? 100 zł więcej niz ukraina !jak często chodzi PALIĆ skoro zakład pozwala na 2 przerwy na papierosa. Na jakim świecie ty zyjesz . Nie pracuje tu rok czy dwa zeby nie wiedzieć co jest grane

M
@Absolwent 12.09.2018 15:05

Też byłam na a5x i wiem jakie tam normy były:)montaż o której kończył wiec nie mów proszę jak tam ciężko było.Teraz przynajmniej macie okazje zobaczyć jak na innych projektach się robi.Jest okazja sie naprawdę wykazać:).

Ttt
@M 13.09.2018 10:31

Ciekawe kiedy Byłaś na a5x pod koniec jak tam nic nie szło

Absolwent
@Ttt 13.09.2018 15:22

A co powiesżo vs czy hab tez tam nic sie nie robi ? Tam ludzie powinni dostać ze wgl tam robia w szczególnosci kobiety

M
@Lol 11.09.2018 08:14

Lol to zatrudnijcie pracowników z Ukrainy jak ci polscy pracownicy nie pasują

Co z ta Polska
@Lol 11.09.2018 08:14

Nie leniwi, tylko nikt nie bedzie tyrac za ukraine. Polak ma sie podwojnie narobic zeby szoszol czul sie jak pan? Wstyd zeby we wlasnym kraju Polak byl poganiany a ukrainiec podpieral sciany i palarnie biorac te same pieniadze smiejac sie nam w pysk i czujac sie jak u siebie. Tu jest Polska precz z ukraina. Nie pozwalajmy zeby historia sie powtorzyła

Polska ginie

Tylko czekac az zostaniemy wygnani z wlasnego kraju przez bandere dzieki tym tolerancyjnym ktorzy na to pozwalaja. ukraina zalewa Polske az ja calkiem wchlonie

M

To się nie dziwię ze Polacy z tej firmy uciekają widać że zatrudniają pracowników z Ukrainy

Opinia

Leniwi ukraincy i tylko garstka Polaków

Absolwent
@Opinia 08.09.2018 13:11

A naszej dyrekcji to pasuje.. na 12 przychodza i nic nie robią bo nikt ich nie chce. A nam Polaka podwyzki nie dadza, 100 więcej to 3 latach niz Ukrainiec co nic nie potrafi i podpiera palarnie

Praca
@Absolwent 08.09.2018 23:54

Ale w statystykach sie zgadza, firma oszczędza i ponosi lepsze koszta

Anonimus

Szkoda gadac co sie dzieje na tym zalkadzie jedno wielkie wiecie co.Ludzie bez wstydu.Jak mozna rozbijac rodziny i zwiazki.

Xxxxx
@Anonimus 23.06.2018 20:18

Była taka Madzia rozwaliła rodzinę bez skrupułów a teraz zawinela (usunięte przez administratora) i poszła bo jej mistrzunia zwolnili (plaża się skończyła)

Pani
@Xxxxx 25.07.2018 05:02

Dziwnym trafem po miesiącu już przeszła na firmę ciekawe dlaczego jak inne operatorki bardziej zasłużone musiały robić dłużej by z agencji przejść na firmę!!!

XXL
@Xxxxx 25.07.2018 05:02

A ruda to lepsza?Przes.rała swoje małżeństwo i popadła w paologię a na dodatek zaciążyła :)i to z takim burakiem :)

X-Men
@XXL 30.07.2018 23:17

A on zostawił żonę (fajna żonę) dla takiej grubaski i dwoje małych dzieci to trzeba być dopiero burakiem!!! O niej się nie wypowiem bo sama jest matką i zrobiła coś takiego!

Xxxxx
@X-Men 31.07.2018 00:15

Kupa długów u ludzi i jak w przedszkolu tego lubię ma luz tego nie niech zapierdziel. Towarzystwo jaraczy. Doigral się i wyleciał!!!!

XXL
@X-Men 31.07.2018 00:15

O proszę,jakiś wszechwiedzący poparzony pokurcz wie jak było i jak jest i rozpowiada plotki.Miej jaja i zapytaj u źrudła jak jesteś ciekawy.

Nick
@Anonimus 23.06.2018 20:18

To nie jest kącik zerwanych więzi jak nie macie co robić tę pe pi py to się swoimi rodzinami zajmijcie tak już jest w tym zakładzie połowa płci pięknej ..połowa mężczyzn to co się dziwić że zawsze coś się skreci albo w jedną stronę albo w druga..ale komuś za plecami robić to nie ładnie .. to do wszystkich l.a.c.h.o.n.o.w

Zainteresowany

WItam. Jakie są zarobki (+/-) na stanowisku konstruktora? Pozdrawiam

rashhann

Pracowałam w tej firmie jakiś czas, przez przypadek. Nie wiem czy tak jest w kazdej firmie produkcyjnej,ponieważ ta była moją pierwszą i ostatnią!. Na wstępie nie ma,ze boli,pierwszego dnia masz robic jak inni i norma ma byc i błędu brak!. Drugiego dnia swojej pracy za jakis błąd,w dodatku nie poinformowano mnei wczesniej ze i to ma byc sprawdzane.. mega opierd#l i tak wytrzymalam w gehennie jeszcze rok i w koncu uciekłam... zmiana dzialu na inny OK,ale po półrocznej bezbłędnej pracy,weszly smieszne drukarki . lider się tym zajmował doszlo co do czego, gwiazda nie dała karteczki do boxa chociaz od dwoch tygodni tylko lider dawał, winna zostałam ja! wojna się toczyła ,mial byc kierownik wezwany ja oczywiscie chetna bo znalam swoją rację. i nic wszyscy za mną staneli, nie wiem czemu nie zostalo to zgloszone. po prostu brak słow. produkcja -nie dlaludzi o zdrowym zmyśle. Wstyd,miałam juz kilka prac w swoim zyciu,ale zadnej nie załuję,za to tej okropnie!! Nie pozdrawiam.

Lol
@rashhann 18.07.2018 21:54

Nie wiem gdzie trafiłaś i kiedy pracowala.Teraz są trenerzy ktorzy wdrażają nowych pracowników przez dłuższy czas.

Pracownik
@Lol 19.07.2018 14:45

Trenerzy o czym wy mówicie . Zostawiają cie i wracają pod koniec dnia a potem i tak wychodzi że nie przekazali podstawowej wiedzy

rashann
@Lol 19.07.2018 14:45

Trafiłam najgorszej. Akurat Ci pseudo trenerzy weszli w polowie mojej odsiadki tam. Tak się nie traktuje człowieka. Teraz mam zapierdziel w pracy,ale zlego słowa o sobie nie uslyszlam... po prostu chyba kazda produkcja ma podobny styl... Tylko szkoda tych ludzi...

Nik

Zmienił się dyrektor w firmie gratulujemy awansu.

admin
@Nik 17.08.2018 06:49

K.U.T.A.S.P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y.S.Z.M.A.C.I.R.Z.J.E.B.A.N.Y.M.A.R.E.C.Z.E.K.

Absolwent
@admin 20.08.2018 11:59

Jaki mareczek ten nowy z hab ?

Absolwent
@Nik 17.08.2018 06:49

Czego tu gratulować? Sukces to ze Solidarność jest

Absolwent

Jak nadal Polacy będa robić za takie pieniądze to sama ukraina będzie robić, i nie ma co ukrywać ze Polak ma zapier..... a ukraince stoja i ktoś im cos powie ? Myslę ze związki zawodowe wezmą się za to . Wypłacili bonus 500+ ?

stary

Nie nie ma noi właśnie znowu jakieś insynuacje z palca wyssane.. Skąd wam się te historie biorą nawet nie są śmieszne.Skoro jesteście takimi dobrymi pracownikami to dlaczego jeszcze nie awansowaliście:). Jakbyście się wykazali w pracy jeden czy drugi to byście awansowali na trenera,tl,jakościowca itd... Jest sporo rekrutacji na te stanowiska. Jesteście cwaniakami tylko na forum,byle komuś łatkę przypiąć.Jeżeli u ciebie na dziale coś się dzieje co nie powinno zgłoś to a nie oczerniasz wszystkich pokolei. Poza tym może nie wiecie to was uświadomie że każdy wpis można sprawdzić.Więc piszcie takie głupoty dalej:)

Pracownik Lear
@stary 15.08.2018 07:57

A co ma wykazywanie się do awansu sam widziałem jak zpartyzanta pierwsego lepszego brali na trenerów i ustawiaczy co ty poerdo.... O awansie za wykazywanie.

Xxx
@stary 15.08.2018 07:57

Nie strasz,nie strasz,bo ci coś wyleci z pomiędzy nóg :) dowiesz się kto co pisał i co???? na policję podasz???? wyśmieją cię....tutaj jest taki kwas że ruszysz operatora,to reszta poleci.....wiesz co mam na myśli....a zablokowanie mojego konta,jak widać na niewiele się zdało :)

Dobry pracownik

Najgorsza firma.. brak poszanowania dla dobrych pracowników. Najlepiej jakbyś siedział w (usunięte przez administratora) 24/7.. marne zarobki. Mistrzowie i liderzy bez podstawowej wiedzy.. co drugi chodzi naćpany..

Stary
@Dobry pracownik 12.08.2018 21:49

Bzdura!Z tym się nie zgodzę.Pracuje tam od paru lat i nie widziałam żeby któryś z mistrzów i tl chodził pod wpływem nark..w.Operatorzy to nie.Po pierwsze informacja z palca.Po drugie jeżeli tak jest zgłoś w firmie a nie na forum tutaj oczerniasz.

Taki tam pracownik
@Stary 13.08.2018 05:58

Stary to chyba w jednej firmie nie pracujemy, albo nie chcesz widzieć tego co naprawdę się dzieje u Nas.. Dobry Pracownik ma rację, ale nikt tego nie zgłosi bo nie chce pracy stracić.

Robol
@Taki tam pracownik 14.08.2018 00:47

Albo stary jest jednym z nich ???? całkiem niedawno zwolnili jednego mistrzunia bo był pod wpływem że nie szło się z nim dogadać i to na 1 zm!!!!

Dobry pracownik
@Robol 14.08.2018 12:16

Widocznie stary ma w tym jakiś interes.. może za dragi jakiś awansik się szykuje, albo jest ich pieskiem na posylki.

Wiola

I znowu sie zaczyna obrabianie komuś d..y .Po pierwsze jeżeli nie macie co pisać o zakładzie to wcale nie piszcie.Bo naprawdę nikogo nie interesuje prywatne życie czyjeś,tylko może interesowac osoby które są z ilorazem inteligenci 0 a jak widze ich tu nie brakuje:).Z mojego punktu widzenia jezeli macie problem możecie udać sie do lekarza specjalisty od głowy..Każdy jest kowalem swojego losu.Żal wam..

Gvu
@Wiola 06.08.2018 18:26

Może sama pchasz (usunięte przez administratora) tam gdzie nie trzeba??? To nie jest normalne!!!

Wiola
@Gvu 07.08.2018 16:32

Oczerniac jest łatwo.Widać że należysz do specjalnej grupy ludzi.Widziałeś/as że tak było p... głupoty i tyle połowa historii tutaj na forum jest podkoloryzowana...Zajmij sie pracą a nie plotkami.Jeżeli dalej masz problem zapraszam na priv.Nawet nie masz odwagi podać swoich prawdziwych danych bohaterze:)

Pan
@Wiola 07.08.2018 19:03

W każdej plotce jest jakaś prawda. I co się tak burzysz. Jeżeli tam pracujesz to sama wiesz co się tam dzieje. W głowie się nie mieści.

Wiola
@Pan 07.08.2018 22:40

Tak pracuje.Nie oceniam innych ponieważ nie wiem jak było w ich rodzinach.I nikt nie wie. .Najprościej ocenić kogoś ,gorzej pomyśleć.I zakończę wpis tą odpowiedzią.

Xxxxx
@Wiola 08.08.2018 07:09

Kumpela Madzi i rudej ???? normalnie adwokatka ????????????????

Operator

Zmiana "B" pani "I" opertor czy lider, oto jest pytanie ?, kawa, zupka, papieros i plotki, ale dziewczyna umie sie ustawić.

Operatorka
@Operator 09.08.2018 14:28

Wreszcie ktoś napisal o pani " I",zgadzam sie , wielka pani lider, nic nie robi, siedzenie przed komputerem to jej wychodzi i rozkazywanie. Uważa sie za najlepszą. Pamiętaj krzyczeć możesz na swojego męża i dzieci nie na ludzi, bo jesteś jedną z nas.

Jungenflop

Jeżeli chcecie poprawy w firmie Lear zachęcamy do zapisywania do związków zawodowych .im więcej tym lepiej.

Kira

W tym zakładzie macie taki "kwas", że od samych komentarzy wolałabym złożyć cv do amazona, albo w ogóle siedzeń na zasiłku. Jeb.. ą się wszyscy na potęgę. (usunięte przez administratora) awansują. Masakra. Nie dziwne, że Ukraińców przyjmują. Tamtym przynajmniej zależy na jakimkolwiek zarobku, bez dawania du..y.

Xxx

A co zrobicie z mistrzami którzy latają na nockach nacpani?

Pracownik
@Xxx 01.09.2017 10:02

Ponoc b taki jeden jest raz go nawet do domu zawrocili taki wystrzelony

Daniel
@Pracownik 06.11.2017 22:00

Co wy gadacie wysłali go do domu? Pewno mowa o tym którego zwolnili z pracy bo ponoć był tak zjarany na 1 zm że nie szło się z nim dogadać.

emil1

gdzie moge zlozyc swoje cv do pracy. mozna zostawic na ochronie?

M.
@emil1 25.07.2018 07:31

Mozna.Choć lepiej przez osoby trzecie.

emil1
@M. 25.07.2018 08:23

tylko ze nie znam tu nikogo bo dopiero sie przeprowadzilem.

Paulina

@Waldi czy jesteś pracownikiem Lear Corporation Poland II i rzeczywiście jest tak jak mówisz? Zależy mi, żeby użytkownicy tego forum mieli pewność pod kątem takich informacji. Jeśli możesz, to rozwiń swoją wypowiedź w kilku zdaniach i poinformuj nas, skąd masz taką wiedzę.

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Legnica

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II