Lear Corporation Poland II

Adres: Serdeczna 40, 43-100 Legnica

NIP: 6462117219 KRS: 0000085748

Lear Corporation Poland II
2 385 975 5 1

Opinie o Lear Corporation Poland II

Filtruj opinie po kryteriach:

Lider
 Opinia

Tak to prawda... zwalniają się nie tylko operatorzy na prasach i to na okresie próbnym jeszcze. Uciekają liderzy z produkcji, nawet z magazynu, do tego inżynierowie i kierownicy.A powody są przeróżne...ogólnie mówiąc nie podoba im się , reklamacje, normy,nie wyłaniają się, stres,awaria za awarią.Niby usunięta, a za godzinę znowu wracają bo maszyna stoi.Niekompetencja i śmiech.a później wymagają i pośpieszają, przerzucanie się obowiązkami.I wy dziwicie się jeszcze, że zwalniają się jeden po drugim. Produkcyjni śmieją się ,że niewielu podpisuje umowy na czas nieokreślony...a niby taka rewelacja.To gdzie te dobre warunki ?

Pomocna?
Tak8Nie
Bartosz
 Opinia
@Lider 17.07.2019 23:21

Rozumiem, że bałagan organizacyjny może być frustrujący, ale rotacja pracowników, o której piszesz może mieć różne podłoże, często niezależne od pracodawcy. Wspominasz o warunkach pracy, ale nie wyszczególniłeś co do nich należy. Jak wygląda wynagrodzenie i przysługujące benefity? Możesz mi odpowiedzieć?

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magda
 Opinia
@Bartosz 18.07.2019 08:22

Dobrze przedmówca napisał. Nic dodać, nic ujać.żenada i tyle.ja podziękowałam.

Pomocna?
Tak4Nie
Michalek
 Opinia

Witam bede robić kurs na wozek widlowy i zamierz skladac cv do lear. Moje pytanie jak wyglada tam praca i jak z zarobkami na start i w poznijeszym czasie pracy ?

Pomocna?
TakNie
Inż. UR
 Opinia
@Michalek 21.06.2019 12:52

W chwili obecnej jest źle jak nigdy dotąd.

Pomocna?
Tak8Nie
Michalek
 Opinia
@Inż. UR 23.06.2019 21:35

mozesz cos wiecej powiedziec ?

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@Inż. UR 23.06.2019 21:35

Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać co masz konkretnie na myśli? Na stronie internetowej firmy Lear Corporation Poland II natrafiłam na informację, że zapewnia ona: możliwości rozwoju, pracę zespołową i stabilność. Zatem odnieś się w swoim następnym wpisie, do tych kwestii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mqbweld
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Iza 05.07.2019 10:28

Może ktoś ze Stanów przyjrzy się co jest powodem bardzo wysokiej rotacji, bo pomimo tego ze płaca całkiem niezłe pieniądze, nikt tam nie chce pracować, od operatorów po kierowników. Warto przejrzeć lokalne fora, prawdziwa skarbnica wiedzy o Lear Legnica i jej plant managerze :)

Pomocna?
Tak6Nie
Krzysiek
 Opinia
@Mqbweld 13.07.2019 22:48

No właśnie, co w tej firmie wyprawia się? Rotacja na stanowiskach kierowniczych to już normalka w tym zakładzie.Rezygnuje kierownik za kierownikiem. Nawet technicy UR i automatycy rezygnują dosyć szybko.Na innych stanowiskach wygląda podobnie...do roku i ludzie mają dość. Co jest nie tak, skoro twierdzisz ,że w miarę dobrze płacą? Zbyt dużo ukraińców i przymusowe nadgodziny to chyba nie jedyne powody.

Pomocna?
Tak7Nie
Faurecjanin
 Opinia

Do faureci przyszedł jeden irek od was. Co to za koleś? Co u was nawywijał?gdzie robił w lear?

Pomocna?
TakNie
Swat
Nazwa działu: Jakość
 Opinia
@Faurecjanin 08.07.2019 19:43

Super gość;)szkoda że już go nie ma z nami.

Pomocna?
TakNie
Obserwator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co powiecie o kierasie nisan, bo mam isć tam na dział

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia
@Obserwator 22.03.2019 22:26

Dzban i tyle ! 0 zaangażowania . Ucina premie bez powodu . A jeżeli chcesz z nim wyjaśnić za co premie ci obcięli to unika rozmów z ludźmi . M.J

Pomocna?
Tak2Nie1
1
olo
 Opinia
@Obserwator 22.03.2019 22:26

WITAM DOSTAŁEM OFERTĘ NA STANOWISKO MAGAZYNIER UTRZYMANIA RUCHU - WYDAWANIE BHP, OBSŁUGA SZAFEK ODZIEŻOWYCH - CHYBA FAJNA PRACA - A JAKI KIEROWNIK ?... JAK MYŚLICIE, WARTO?... ZA PODPOWIEDZI DZIĘKUJĘ

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inż. UR
 Opinia
@olo 07.04.2019 11:43

Mało ciekawa praca. Nic interesującego. Zależy jaka kasa.

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia

Witam.warto składać CV na technika UR w Lear? Bo słyszałem od nie jednej osoby ,że hardcore. Dlatego mają taką rotację...bo chętni są lecz za długo nie chcą tam pracować i zwalniają się. Co to w takim razie za warunki,atmosfera,wymagania itd?

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia
@Kamil 14.06.2019 16:36

Super, że zainteresowałeś się akurat tym stanowiskiem. Lear Corporation Poland II oferuje wybranej osobie na prawdę znakomite warunki: przyjazną atmosferę, możliwość uczestniczenia w działaniach wspierających lokalną społeczność (CSR), dodatkowe świadczenia:premie i benefity pozapłacowe: premia absencyjna, wakacyjna i świąteczna, dofinansowanie posiłków w zakładowej stołówce, karta MultiSport, opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, nauka języka angielskiego i niemieckiego. Natomiast jeśli chodzi o bardziej sprecyzowane informacje to musisz poczekać, aż jakiś obecny pracownik tej firmy je Ci przekaże. A masz wcześniejsze doświadczenie na tym stanowisku?

Pomocna?
Tak1Nie
Inż. UR
 Opinia
@Iza 16.06.2019 12:01

Niestety odpowiedź Izy jest nietrafiona, delikatnie to ujmując. atmosfera - nie jest przyjazna, wręcz odwrotnie. CSR - WTF? Bez komentarza. premia absencyjna - 100 zł b. miesięcznie, 300 zł b. miesięcznie (za kwartał). premia wakacyjna - WTF? chodzi raczej o tzw. "gruszę" czyli dodatek wakacyjny wypłacany z pieniędzy pracowniczych. premia świąteczna - tylko w grudniu. dofinansowanie posiłków - jedzenie marne, pracownik płaci 9 zł za zestaw i drugie tyle pracodawca. Nie jest tanio. opieka medyczna - tylko płatna dodatkowo ubezpieczenie grupowe - tylko płatne dodatkowo. Dobre warunki w AXA. nauka języków - zwyczajny pracownik nie ma na to możliwości, w skrócie.

Pomocna?
Tak1Nie
zainteresowany
 Opinia

Ile zarabia sie na stanowisku inzyniera jakosci? Widze, ze co jakis czas wskakuje oferta i zstanawiam sie nad aplikacją.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mats
 Opinia
@zainteresowany 29.10.2018 20:59

za mało

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Automotive Master
 Opinia
@zainteresowany 29.10.2018 20:59

Zależy od doświadczenia i negocjacji indywidualnych. Nie mniej należy przyjąć, że będzie to co mniej niższy liczebnik jak w innych lokalizacjach strefy Schengen. Ponieważ zakład bazuje na pracownikach tymczasowych to wyszkolenie, zaangażowanie jest niskie. Czeka Cię dużo pracy przy sporządzaniu 8D i rozwiązywaniu konfliktów z klientami, którzy mogą i są często niezadowoleni z produktu. Poczytaj wypowiedzi pracowników produkcji, kontroli jakości, a odpowiedź przyjdzie sama. Z całą pewnością możesz liczyć na miłą atmosferę przełożonych z wielkiej wody i kilku innych koleżanek i kolegów lokalnie ;) choć do tych drugich zbytnio się nie przywiązuj bo szybko odchodzą. W firmie nie brakuje "skoczków" więc też może się różnie układać współpraca. Jeśli Twoje ambicje sięgają dalej po za sferę finansową, podejmiesz próby potrawy w twojej materii, może być to syzyfowa praca. Mimo wszytko polecam podjąć próbę dla własnego wyzwania, satysfakcji i ku uciesze kolegów koleżanek, pracowników, klientów i kierowców jeżdżących na naszych fotelach.

Pomocna?
TakNie
Bombel
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

Magazynier operator wózka widlowego czy to praca warta świeczki? Ile zarobie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Farecia1
 Opinia
@Bombel 08.04.2019 10:43

A (usunięte przez administratora) DO FAURECII 1 poszedł co to za gościu ktoś wie?

Pomocna?
TakNie
Heniu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Farecia1 12.04.2019 22:34

O widzę że pan Irek boi się opini o nim to chyba nie będzie dobrze.....

Pomocna?
TakNie1
Patryk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam ile można zarobić na stanowisku spawacza ? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Antoni
 Opinia
@Patryk 13.05.2019 21:52

Aplikowałeś finalnie na stanowisko spawacza w firmie Lear Corporation Poland II? Widzę, że firma poszukuje obecnie pracowników na kilka ciekawych stanowisk. Wszystkie oferty pracy można znaleźć na oficjalnej stronie internetowej firmy https://www.lear.pl/lear-kariera-ogolna/oferty-pracy Ktoś z Was zamierza wysłać swoje CV?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LC
 Opinia

Powiem tak trenerzy są spoko jak dla mnie, w soboty bądź niedziele często gęsto sami stają do pracy, dobrze tłumaczą, jak jest to ich dział, na którym zaczynali coś podpowiedzą. Szkolenia logicznie przeprowadzone. Oprowadzanka po zakładzie z opisem dość bogatym. Odpowiadają na pytania. Dział : zależy na jaki się trafi raczej nie są złe praca jest dobra, nie zawsze łatwa, ale wykonana. Pracownicy zależy jaki dział się trafi może być idealnie, a może być katorga. Audytor, który podpisuje szkolenie również co nie co dopełnia. Wypłata jest na czas to ich bardzo duży plus. Jednak całokształt pozostawia bardzo wiele do życzenia.

Pomocna?
Tak3Nie
Elżbieta
 Opinia
@LC 22.01.2019 23:08

W swoim poście wymieniłeś całkiem sporo zalet pracy w tym miejscu, napisałeś jednak, że "całokształt pozostawia bardzo wiele do życzenia". Co właściwie masz na myśli? Co Twoim zdaniem powinno zostać poprawione? Lear Corporation Poland jest liderem w produkcji siedzeń i elektryki dla branży motoryzacyjnej. Czy pracodawca wymaga wykształcenia kierunkowego? Zachęcam też do zajrzenia na stronę z ofertami pracy: https://www.lear.pl/lear-kariera-ogolna/oferty-pracy

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LC
 Opinia
@Elżbieta 24.01.2019 18:59

Tak pozostawia. Znam te oferty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia
@LC 22.01.2019 23:08

Trenerzy przychodzą na weekendy bo chcą zarobić, a nadgodzin nie ma na stanowisku trenera to na maszyny stają. Co do ich szkoleń mam wiele zastrzeżeń, co to za szkolenie trwające 3 dni z czego mają "pod sobą" kilka osób, rzeczywiście wiele nauczy, zawsze zostawia się to operatorą, którzy są doświadczeni na dziale i mówi "to przeszkol". Taki trener powinien stać z jedną osobą przez okres 2 tygodni pokazać wszystkie maszyny, a nie wybrane, bo nie wiadomo czy za tydzień ta osoba nie zmieni stanowiska.

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał J
 Opinia
@LC 22.01.2019 23:08

Co to za brednie odnośnie trenerów ? Teorii to nawet małpy nauczysz ! Niby coś tam gadają a jak przychodzi test to dają odpowiedzi ,żeby po (usunięte przez administratora) nie dostać . ( Że niby dobre wyniki ) a jak przychodzi do praktyki to podstawiają operatorowi ( nowa osobe i tyle ) . Przecież te tłuki nawet nie potrafią złożyć części !

Pomocna?
Tak3Nie
1
niepanimaju
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Praca spoko, zarobki nie najgorsze ale też nie powalają i atmosfera super

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
piotr
 Opinia
@niepanimaju 25.03.2019 20:32

mieszkam w Lubinie, ale nie mam samochodu i dlatego mam pytanie: Czy WASZA firma zapewnia jakiekolwiek dowozy pracownicze z Lubina i z powrotem, a jeżeli tak to o której godzinie np. na pierwszą zmianę jest autobus i czy ma jakieś oznaczenie na przedniej szybie?... Za pełną odpowiedź serdecznie WAM dziękuję!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Swat
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@piotr 27.03.2019 13:57

Witam. Tak firma zapewnia dowozy pracownicze na 3 zmiany.Zapewne na rozmowie mozna uzyskać takie informacje.

Pomocna?
TakNie
Jadzia
 Opinia
@niepanimaju 25.03.2019 20:32

Praca ciężka a atmosfera strachu

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Enaldie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, chciałbym zapytać o warunki pracy i jak wygląda zaklad i pakiety socjalne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Swat
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Enaldie 19.03.2019 11:43

Zakład jak każdy produkcyjny.Wczasy pod gruszą,świąteczne,luxmed,bonus za rekomendacje pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maczo
 Opinia
@Enaldie 19.03.2019 11:43

Witam dzownili do mnie z oferta pracy na stanowisko spawacza MAG byla to firma zajmujaca sie rekrutacja do firmy LEAR Jako ze mam okolo 1o lat doswiadczenia w spawaniu MAG TIG i inne kursy typu suwnica palnik Pani zaproponowala stawke ok 5tys brutto plus jakies premie po 3 miesiacach Ile w tym prawdy nie wiem bo na spotkaniu sie nie pojawilem ze wzgledu na zbyt duza odleglosc dojazdu mimo ze dojazd darmowy.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spawacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@maczo 21.03.2019 15:25

Pracuje jako spawacz i mam. Ok 4000 brutto plus premie 300 zł którą zabierają za byle co. Oczywiście nie całą.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Majtor
 Opinia

Jakie stawki na audytora jakosci i jaka praca

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaaapsik :)
Nazwa działu: Jakość
 Opinia
@Majtor 07.12.2018 21:48

Trochę spóźnione, ale szczere. Stawki nie powalają, ale da się wyżyć. Rzeczywiście niektórzy operatorzy mają więcej lub niewiele mniej, a - jak to na jakości - dostajesz z obu stron (albo się za bardzo czepiasz, a jak reklamacja - to gdzie byłeś). Praca - zależy na jakim dziale - ogólnie jak się trafi na "stary" projekt do ogarnięcia. Gorzej z ludźmi z innych krajów, z ukraińskiego znajdziesz kogoś kto przetlumaczy, ale dla niektórych to i tak wszystko po 5 minutach "nie panimaju". Z gruzinami bywa jeszcze gorzej, ale od wszystkiego są wyjątki. Niektórzy chcą, inni nie chcą. Z polakami tak samo, ale z tym się po polsku możesz kominikować. I rzeczywiście od ziomków więcej się wymaga - to widać. Najgorzej męczy, że w 9 przypadkach na 10 jest zasada: jak produkcja nie ma racji patrz punkt 1 - produkcja ma zawsze rację...Czyli odporność psychiczna wskazana!

Pomocna?
Tak1Nie
Kosa
 Opinia

Jakbyście wszyscy zaczęli jak ja od hali po Lenovo, z tą załogą, produkcją to wam wszystkim teraz cieniasom to byśmy pokazali na czym polega produkcja! My mieliśmy wy nietrzymanie wszystkie Meksyk a dzięki nam macie Las Vegas!

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Area spawalnia Król Julian
 Opinia
@Kosa 15.03.2019 23:48

(usunięte przez administratora)czy to ty?

Pomocna?
TakNie
Antonio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam! Interesują mnie zarobki na dziale spawalni. Od jakiej kwoty startujemy? W ofercie brak takiej informacji. Dzięki

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Papa
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

Najgorzej zorganizowany jest rozladunek i zaladunek,długo sie czeka i wiecznie maja malo miejsca.Panie w biurze chodź ładne to organizacyjnie sa do bani.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerry
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Atmosfera w Lear jest świetna, pracują tam prawdziwi ludzie pełni pasji i zaangażowania! Liderzy i trenerzy pełna kultura i duza wiedza, podobaja mi sie jasno okreslone zadania i cele, firma docenia ludzi ambitnych ktorzy chca poszerzać swoje kwalifikacje, najważniejsze jest wspólne osiąganie celów w bardzo przyjaznej atmosferze, kiedy zacząłem prace w Lear byłem w szoku, że może ze sobą jednocześnie wspòłgrać pewna swoboda i czasami rygorystyczne, ale bardzo racjonalne i przemyślane zasady. Ciesze się że moge być częścią zespołu :D pozdrawiam projekt giętarki zmiana A!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jerry
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jerry 28.02.2019 09:37

Chcialem jeszcze dodac ze lider zmiany A na projekcie giętarki to na prawde świetny przełożony, jest bardzo pomocny a mistrz mimo że bywa surowy to jest sprawiedliwy i wie co robi. Przełożeni kulturalnie stanowczy kiedy trzeba ogarnąć bałagan, ale super sie z nimi współpracuje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
 Opinia
@Jerry 28.02.2019 09:37

A w Lear Mielec ogólna mizeria i informacja dyrektora zakładu o zwolnieniach . Tak z ciekawości , ile ludzi pracuje w Legnicy ?

Pomocna?
TakNie
pracownik
Nazwa działu: Jakość
 Opinia
@Jacek 28.02.2019 18:24

1500

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotr
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

Interesuje mnie logistyka warto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gazda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kto wypisuje takie brednie na temat wspaniałej atmosfery i warunków pracy w tej pożal się Boże fabryce. Ogólnie można to nazwać szopą wuja Toma. Dział jakości, który w zasadzie nie istnieje ( reklamacja za reklamacją, nieustanne tłumaczenie się przed klientem ) walczy z produkcją, której 80 procent stanowią ludzie zza wschodniej granicy. Produkcja oparta o maszyny których wygląd i funkcjonowanie urąga maszyną z poprzedniej epoki. Całość niedofinansowana, zaniedbana bez perspektyw na przyszłość. Z początkiem tego miesiąca zwolniło się pięciu pracowników z biur. Tak jest co miesiąc. Rotacja kadry jest spektakularna :), ludzie przychodzą, przecierają oczy ze zdziwienia i odchodzą. Najgorsza firma pod względem funkcjonowania produkcji, jakości oraz logistyki nie wspominając już o inżynierii i sur w LSSE. Jedyna co działa wyśmienicie to rework. Pozdrawiam kolegów spawaczy. Im więcej bubli tym lepiej dla nas.

Pomocna?
Tak14Nie1
Gazda
 Opinia
@Gazda 02.03.2019 21:00

taaaak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zainteresowana
 Opinia

a jak wyglada praca na stanowiskach administracyjnych, dobrze płacą/ można liczyc na 3 tys netto?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwatorka
 Opinia

Obrażają ludzi których nie znają bądź nawet z nimi nie pracują na podstawie słów które jedna z drugim gdzieś o kogoś kiedyś słyszała . Sama się o tym przekonałam bo słyszę informacje i wiem jak jest . Paranoja , portal jest po to żeby wstawiać opinie o pracodawcy a nie żeby sobie plotki urządzać . Chcesz to usiądź przed klatką bądź idz pod swój wioskowy sklep i pierdziel głupoty do woli ! Brawo za inteligencje Zabłysnołaś

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik34
 Opinia

Widzę że tu to się nic nie zmienia wypisują samotne, brzydkie wariatki, nieudolne życiowe które najchętniej wylizaly by (usunięte przez administratora) wszystkim przełożonym A z ukrycia piszą gowna trochę odwagi Noo mili

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogusław
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

A jeszcze jacy są przełożeni na logistyce? Bo coś słyszałem że nie bardzo.

Pomocna?
TakNie
jonson

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

Firma jest przykładem jak amerykańska korporacja nie powinna wyglądać. Jeśli szukasz dobrych wzorów to szukaj dalej, jeśli potrzebujesz tylko pracy nie ciężkiej i mało wymagającej to pewnie się nie zawiedziesz

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogusław
Nazwa działu: Logistyka magazyn
 Opinia

Jak tam jest na logistyce warto startować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
POLAK NIE DOCENIONY PRACOWNIK
 Opinia

BYŁEM I WIDZIAŁEM UKRAINA SIĘ NAŻARŁA NAWET NIE WIEDZIAŁA JAKIE TO ŚWIĘTO DYREKCJA STAŁA Z OPŁATKIEM NIKT SIE Z NIMI NIE PODZIELIŁ BO SAMI DO POLSKICH PRACOWNIKÓW NIE PODESZLI JEDLI NA STOJĄCO ABY NIKT SIE NIE ROZSIADŁ SPRYTNE ZAGRANIE

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxx
 Opinia

Wigilia co tu dużo mówić..tragedia. To że pierwsza i druga zmiana była podzielona na tury to i tak nie wyglądało to tak jak powinno,jeden chlew..Jeszcze się dobrze nie zaczęło a już nie było co zjeść, został tylko (usunięte przez administratora) i ludzie którzy nawet nie obchodzili od tych garów.Juz lepiej by było jakby każdy dostał po kawałku ryby i ze trzy pierożki, kawałek ciasta i coś do picia na tacy i tyle.Wydzielone porcje (nawet niewielkie)ale każdy by skorzystał a tak to skorzystali tylko Ukraińcy bo przecież walkę jak o ogień muszą odstawić.Naprawdę przykro było w tym uczestniczyć..

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operator 5 lat w Lear
 Opinia

Witam wszystkich co myślicie o dzisiejszej wigilii na zmianie C bo ja myślę tylko jedno dlaczego pan dyrektor potraktował nas jak bydło ja się pytam dla kogo była ta wigilia dla świń czy dla ludzi czułem tylko ocierajacych się ludzi i przepychajacych się do jedzenia smród potu to aż cofal przy samym wejściu ludzie z Ukrainy pobierali rękoma pierogi z tacy dla mnie to był szok nigdy takiego czegoś nie widziałem 250 osób w tak małym pomieszczeniu w ciuchach roboczych jedzenie na stojąco to przebija już wszystko napiszcie co o tym myślicie

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Operator 5 lat w Lear 21.12.2018 02:09

Chciałbym zauważyć, że pozostałe zmiany podzielono na trzy tury, a nas potraktowano jak bydło, ponieważ przedstawiciele dyrekcji musieliby zostać w zakładzie co najmniej godzinę dłużej, a po co, skoro temat można zamknąć w 15 minut. Żenada. Dno z metrem mułu.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick1
 Opinia
@Operator 5 lat w Lear 21.12.2018 02:09

Tym właśnie pokazali jaki mają szacunek dla ludzi którzy zarabiają na nich. A takiej wigilii nigdy nie przeżyłam:/ przykro było na to patrzeć...z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Trzeba jak większość dobrej załogi się ewakuować z tej firmy, bo dobre czasy już nie wrócą ://

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operator
 Opinia

Zmiana "B" pani "I" opertor czy lider, oto jest pytanie ?, kawa, zupka, papieros i plotki, ale dziewczyna umie sie ustawić.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Operatorka
 Opinia
@Operator 09.08.2018 14:28

Wreszcie ktoś napisal o pani " I",zgadzam sie , wielka pani lider, nic nie robi, siedzenie przed komputerem to jej wychodzi i rozkazywanie. Uważa sie za najlepszą. Pamiętaj krzyczeć możesz na swojego męża i dzieci nie na ludzi, bo jesteś jedną z nas.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pankracy .
 Opinia
@Operatorka 13.10.2018 19:02

Co wy tej Pani I tak się czepiliscie ? Na Mfa nie jest cięzko więc nie wiem na co narzekacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia
@Operator 09.08.2018 14:28

Wszystkim z boku wydaje się to takie proste, może sami chcecie się zamienić dopiero byśmy zobaczyli czy to taka "miła i przyjemna praca" zarządzanie ludźmi wymaga dużo wysiłku nie fizycznego ale psychicznego, czasem lepiej jest być operatorem odpowiada się tylko za siebie i za swoją pracę i niczym się nie przejmuje. Odpowiedzialność za ludzi to coś więcej. Pamiętajcie, że zawsze może być gorzej, więc szanuj przełożonego swego bo możesz mieć gorszego.

Pomocna?
Tak3Nie
Pankracy .
 Opinia
@Obserwator 04.11.2018 23:32

Hm. Czasem odzywki sa nie na miejscu bo nie jesteśmy zwierzętami , ale jak jest się liderem to nie ma się juz kolegów bo by na łep wlezli. Ale pamiętajcie LIDERZY tez kiedyś byliscie operatorem w szarej koszulce i wymagaliscie szacunku więc traktuj ludzi jak jak byś chciał aby Cię traktowali.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pankracy .
 Opinia
@Operatorka 13.10.2018 19:02

Lider nie ma prawa krzyczeć tylko odnosić się z szacunkiem do pracownika

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bezglutenowa
 Opinia
@Operatorka 13.10.2018 19:02

Myślicie, że taki cyrk jest tylko na zmianie B?. Na zakładzie panuje 1 zasada -> masz znajomego kierownika(albo,to twój boy)? ktoś z rodziny ma wyższe stanowisko(biuro), jesteś dobrym konfidentem? awans masz jak w garści. Najlepsze jest,to że na tym zakładzie działa, to w bezczelny sposób i 80% stanowisk obsadzanych jest po znajomości. Przyjdźcie i popracujcie parę miesięcy,a zrozumiecie. Jeden wielki (usunięte przez administratora) i czcze obietnice o "podwyżkach" za wyrabianie chorych norm.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
San
 Opinia
@Bezglutenowa 12.12.2018 13:49

Tak jest źle to dlaczego sie nie zwolnisz?A normy są takie że spokojnie sie wyrabia.Jak jesteś leserem który nic nie robi to najlepiej napisać jak to jest źle.Podwyżki są dla ludzi którzy naprawdę zasługują a według mnie ty nie zaliczasz sie do takich osób!Proszę zmienić zakład pracy a nie oczerniac ludzi tam pracujacych.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zażenowany pracownik
 Opinia
@San 12.12.2018 19:18

O czym ty w ogóle piszesz, normy zależy jaki dział. A podwyżki większość tylko widzi jak jest "inflacyjna" bo od siebie to są tylko obietnice. I dlaczego "pracownicy" z Ukrainy są lepiej traktowani niż Ci z Polski, zostają na nadgodziny i po co jak często nie mają co robić, a jak jest to dostają łatwą prace bo "nie rozumiem".

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krist
 Opinia

Witam jakie opinie o prototypowni D&d ? Szukają ludzi do pracy ponoć

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia
@Krist 02.12.2018 21:23

Jest ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Polska
 Opinia

Naćpani liderzy ,którzy nawet tabliczki mnożenia nie znają .Ukraina coraz bardziej bezczelna i leniwa,polskiego języka nie mają zamiaru się uczyć.Strzał w kolano dla Leara.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mil
 Opinia
@Polska 21.09.2018 23:44

No to nie widzę problemu :)wyrywkowo sprawdzać w razie dziwnego zachowania ale operatorów również:)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
betty
 Opinia
@Polska 21.09.2018 23:44

A jak myślisz czemu przyjmują Ukraińców? Bo Polacy nie chcą pracować. Nie ma rąk do pracy. Każdy by chciał kokosy zarabiać i się nie napracować. I kółko się zamyka. Ukraińcy mają wszystko w (usunięte przez administratora) w większości. Psują maszyny na potęgę. Języka się nie uczą. Bo po co ? Po trzech miesiącach znikają.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Legnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej