Lear Corporation Poland II

Jarosław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 748 ocen.

Lear Corporation Poland II
3 748 6 1

Opinie o Lear Corporation Poland II

Kinia67

Liderki zabieraja premie dla siebie a czlowiek ciezko pracuje w pocie czoła,nie chodzi na przerwy i do lazienki,krzyczą,straszą że zwolnią a sama brygadzistka bierze kase za spacerowanie i ploteczki i rozkazuje i traktuje czlowieka gorzej jak scierke od podlogi.ta firma i tak upadnie bo nikt normalny w niej nie wytrzyma????

Kamila
@Kinia67 13.10.2018 21:26

Nie martw sie nie padnie ,skoro tam nadal pracujesz,a wypisujesz jakies glupoty. Dam Ci dobra rade jesli chcesz byc normalna zwolnij sie , jesli chcesz byc nie normalna i nadal tam pracowac nie narzekaj , nie obgaduj , pomaluj paznokcie , wloz na nos okulary i dla relaksu idz na spacer do lazienki gdzie aby wydajnosc nie spadla i podlizac sie majstrowej zaloz sobie pampersa , tak dla wygody ...

Zuza89
@Kamila 14.10.2018 17:04

Nie wypisuje żadnych głupot bo pracowałam tam 15 miesięcy i widziałam co się działo,totalny brak szavcunku brygadzistki czy liderki wobec pracownika ktore maja czas tylko na picie kawy i ploteczki z ludźmi swojego pokroju a biedny pracownik dostaje opieprz za to ze idzie do toalety czy na przerwe bo przecież można nie chodzić do łazienki czy na przerwe bo głupia wiazka ważniejsza a sama by tak stanęła i robila norma to by sie przekonala co znaczy ciężka praca bo jakas glupia norma wazniejsza niz czlowiek a jak inne kolezaneczki mają znajomosci czy podlizuja się wszystkim co sie da to liderka ani premii im nie zabierze ani normy nie podwyzszy aninie zmieni wiązki a czlowiek chcę pomóc innym czy pracuje uczciwie to nawet dobrze nie zarobi i gdzie tu sprawiedliwosc.czlowiek nie maszyna zeby pracowal po 12h,w nocki czy soboty bo kazdy ma swe zycie poza praca i nie dziwne ze tyle ludzi odchodzi i ciagle im tylko ubywa a nie przybywa pracownikow.

Anonim
@Zuza89 16.10.2018 14:40

No to masz proble z glowy , skoro tam nie pracujesz , ale mysle ze nie przedluzyli Ci umowy i dlatego narzekaz pracuje tam i nie znam w tym zakladzie ani jednej osoby ktora zrobila by cokolwiek bezintereswnie , co do plotek to nie tylko majstrowe plotkuja , bo wlasnie ze "szary pracownik "jest najgorszy , najpierw zbierze wszystkie ploty , a potem aby sie podlizac puszcza w obieg , a szara masa sie cieszy i ma czym zyc przez 8h. Tam nie ma kolezanek jak sami o sobie mowia tylko "znajome twarze" .Tak zachowuja sie toksyczni ludzie , ktorzy swoje kompleksy lecza kosztem innych porzadnych ludzi.. śpi

Walażka

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Po pierwsze żeby ludzi traktowano z godnoscią a po drugie podwyższyc płace bo za takie pieniądze to niech sobie sami pracują

Dżesika
@Walażka 16.10.2018 08:38

A co Ty robisz w tym kierunku ?Na pewno w realu plaszczysz sie przedkim trzeba tak jak wiekszosc z Was i liczysz ze ktos bedzie Cie traktowal z.godnoscia.Co do podwyzki , zawsze krzycza Ci co maja najwiecej , nikt Cie tam nie trzyma na sile , na tym zakladzie swiat sie nie konczy.Mam pomysl wez do reki transparent i przejdz sie srodkiem Leara ,mysle ze rozpatrza twoj postulat w trybie pilnym.(tylko uwazaj na wozki widlowe ).

405

Za tydzień przyjeżdża Dyrektor generalny

Nat
@405 15.10.2018 17:50

A nie jutro

Karol
@Nat 15.10.2018 19:25

Najbliszy wolny termin to niedziela , bedzie sie modlil i prosil o wybaczenie heheeheheh

Visitor z zewnątrz

Brakuje ludzi do szycia,przychodzą nowi ok,2 tyg szkolenia i rezygnują. A może by tak większość majstrowych i brygadzistek postawił na maszyny jest ich dużo a wydajność ciągle niska. Szczególnie,ze mają doświadczenie bo widzą jak się szyje.

dth
@Visitor z zewnątrz 11.10.2018 22:54

A co cie interesuje wydajność i zarządzanie kogo stawiać do maszyn? Jesteś pracownikiem to wykonuj polecenia przełożonych.

Htd
@dth 12.10.2018 14:54

A majstrowa czy brygadzistka to rzeczywiście fest przełożona,tylko niestety tu w Lear mają się nie wiadomo za co, a o zarządzaniu nie mają zielonego pojęcia,ciocia czy wujek upchneli to trzyma się stołka jedna czy druga,o kategorii czy umowie też nie powinna decydować,od tego są osoby odpowiednie rangą,a jeśli wydajność spada to niech stają do maszyn i pokaza co potrafią,zamiast oglądać paznokcie katalogi czy obgadywac ludzi- przełożone ha ha

dffh
@Htd 12.10.2018 20:55

A co cie interesuje co one robią? Ty masz swoje zadania i je wykonuj. Jeśli jakaś brygadzistka cię obraża to idź zgłoś wyżej. Uważasz, że obgadują ludzi? Ok, a teraz przeczytaj swój post i zastanów się, czy sama tego nie robisz (paznokcie, katalogi, awans przez wujków, ciotki). Uważasz, że nie powinny decydować o kategoriach? Ok, teraz przeczytaj swój i zastanów się czy sama nie przypadkiem nie chcesz brać się za zarządzanie. (wysyłanie majstrowych do maszyn).

Dtgd
@dffh 14.10.2018 15:04

Jesteś jedną z nich że cię ruszyło? Bo taka jest prawda,wyższa kategoria jest za włażenie w (usunięte przez administratora) a nie za wykonywaną pracę,a majstrowe robią co chcą ,byleby nie pracować,byleby poplotkowac,poobgadywac,a dyro chodzi i nie widzi za co im płaci,a szkoda!!! A szary człowiek spod maszyny nie ma czasu nawet wyjść do toalety bo wydajność...A tak wogole jak szyja dwie linie na jednym modelu to po co przychodzi tyle majstrowych i brygadzistka w sobotę?!

YOLO
@Dtgd 14.10.2018 22:39

A Ty po co idziesz w sobote ? Nie masz nic lepszego do roboty , ktos Cie zmusza Czemu jestes biedny ?,bo jestes glupi. Czemu jestes glupi ?, bo jestes biedny. I to sie tyczy wiekszosci tam pracujacych (nie wliczajac tych paciotkow , ktorzy sa ustawieni ), zrob cos ze swoim zyciem i nie narzekaj i nie osmieszaj sie ze nie mozesz wyjsc do toalety ,nie zyjez w sredniowieczu , jezeli masz w sobie resztki godnosci to nie pzwol by ktos Cie tak traktowal,ale wiem ,ze nic z t nie zrobisz , lubisz tylko narzekac i to tylko tutaj na forum anonimowo ,bo do tego tylkjestes stworzona.

Loyo
@YOLO 15.10.2018 08:07

Ja chodzę do toalety ale większość pracowników się boi nawet zejść na przerwę bo wydajność,nic nie wiesz jak tam jest albo udajesz że nie wiesz,w soboty chodzić nie chodzę,ale ci co się nie wpisują zaraz mają rozmowy z kierowniczka i muszą się tłumaczyć jak dzieci w szkole,żenada!

Loyo
@Loyo 15.10.2018 10:58

A kto pamięta czerwone karteczki na wyjście do toalety??? To dopiero było... Niby XXI wiek a pracownicy jeszcze gorzej niż niewolnicy,tylko 5 osób mogło wyjść,szósta musiała czekać aż wróci poprzednia,chore

gk
@Loyo 15.10.2018 10:58

Większość pracowników się boi? Może wystarczy niewiele do zmiany? Może na początek więcej odwagi wśród pracowników? Ale nie, wy się boicie jakichś kierowniczek. Masakra.

Bo tak

Moje sugestie dla Lear Corporation Poland II: Zacznijcie szanować pracowników... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować pracowników, zwolnić lub zdegradować POCIOTKI, którzy nic nie wnoszą do pracy zakładu, a jedynie tępią zwykłego pracownika.

byłypracownik

Czytam te opinie i Lear i nie wierzę. Ludzie, to WY go tworzycie. Nie osoby w biurze. Więc zamiast narzekać pierdzielnijcie wykrojnikami czy maszynami do szycia i powiedzcie co chcecie. Ale jak Wy nie potraficie walczyć o swoje, to nie dziwcie się że traktują was jak psy.

...
@byłypracownik 11.10.2018 15:33

Za dużo w tym zakładzie jest ludzi tzw. po znajomości, wiec na pewno nigdy nie dojdzie do czegos takiego.

Krojczy

Doszły do mnie słuchy że niedługo przyjeżdża Swen (kto wie o kogo chodzi to wie a jak nie wie to się dowie) że w połowie 19 roku Lear kończy działalność w Jarosławiu ????

Szwacz
@Krojczy 30.09.2018 18:29

Potwierdzone info?

...
@Krojczy 30.09.2018 18:29

Bzdura, jak zawsze informacje wyssane z palca.

Krojczy
@Szwacz 30.09.2018 21:29

Z bardzo dobrego źródła

MASAKRA.
@Krojczy 30.09.2018 18:29

Docelowo 1000 osób ma zostać.

Ainsztajn
@Krojczy 30.09.2018 18:29

Peeeeeeewnie, zwolnią 3080 pracowników (Lear Jarosław - największy zakład pod względem pracowników i możliwości), sprzedadzą obiekt na który rocznie inwestują ponad 11 mln złotych, nie licząc wynagrodzeń, rynku zatrudnienia i umów agencyjnych, projektów i zmian na korzyść pracowników (Nowe maszyny i plany na klimatyzację na magazynie, wymiana okien, oraz oświetlenia). Dużo tego, a źródło jest potwierdzone. Więc nie piernicz głupot i herezji tylko kolego wymień papier w WC bo się skończył.

zapaleniec
@Krojczy 01.10.2018 19:10

To prawda,dyrektor ma zostać,16 kierowniczek,825majstrowe,brygadzistki,liderzy,audytorki,12 szwaczek,4 krojczych na skorze,2 na szmacie i kilku operatorow widlakow żeby powietrze wozić

MASAKRA.
@zapaleniec 02.10.2018 20:50

????????????

MASAKRA.
@MASAKRA. 03.10.2018 10:55

:D :D :D

Czesiek
@Ainsztajn 02.10.2018 20:40

Żebyś się chłopie nie zdziwił że ten Zakład padnie ogromne długi które ma Lear powoli staczają na dno masz ju- pierwsze efekty parking pod Learem wykupiony przez firmę Apis tak samo góra także drogi panie już czas szukac nowej pracy im szybciej tym lepiej mi się umowa kończy w tym miesiącu i Do Widzenia

Ja Wiem
@Ainsztajn 02.10.2018 20:40

Chyba to proste jak drut że Obiekt powoli z powodu zadłużenia zostanie wykupiony i raczej nikt nie zostanie Panie Majstrowe to pójdą na Bazar sprzedawac skarpetki i majtki a kto wie co się dzieje ten udaje że nic nie wie

aaaaaaaaaaaaaaaaa
@Ainsztajn 02.10.2018 20:40

budynek akurat nie jest własnościa leara (jak i większośc sprzetu) więc nie mogą sprzedac jeśli cos nie jest ich, po prostu oddaja wszystko i bye bye :)

Krojczy

Pozdrawiam nowego Lidera krojowni na zmianie C. Taka mała wskazówka warto było by czasami umyć zęby albo kupić sobie jakieś gumy.

Kajotka
@Krojczy 03.10.2018 08:02

Smok Wawelski tak już ma że wali mu z gęby jak z Szamba fajny chłop ale brak higieny to jego największy minus

Gogo

Wielki szacun dla linii na zmianie c z 494 ,ktòra wyrazila swoje niezadowolenie z notorycznie obniźanych premii!!!!!!Tylko pytanie gdzie sa zwiazki w tym zakładzie????Ale zaklad bawi sie w Robin Hooda jednym odbiera ,a innym daje !!!!!No ale bardziej im sie to opłaca!!!

Misiu gogo
@Gogo 03.10.2018 20:58

Taka prawda,robią z ludźmi co chcą i kiedy chcą,tak samo z premia,zabierają kiedy chcą i za co chcą,najlepiej harować jak wół za darmo,a w biurach siedzą jeden na drugim i jest ok,wykończą ten zakład jak nic,już nie ma komu robić,ale do rządzenia jest ich masa

Smuteczek
@Gogo 03.10.2018 20:58

Pokażcie biurowca z uwaloną premią.Albo te ich pomysły biorą kasę a jak nie wypali jak te cudowne kredki to dlaczego kasy nie oddaje? Cwaniaki onie coś zrobią źle rozchodzi się po kościach i co najlepsze zwalamy wine na innych ale jak szarak walnie gafę to już szum i to bez tłumaczenia Ten zakład pokazał prawdziwe życie gdzie (usunięte przez administratora) i kłanianie się w pas z lizaniem butów to codzienność Zmieniam pracę i polecam każdemu ten zabieg

gg

O której godzinie w Piątek są robione testy na krojownie?

Biuro
@gg 26.07.2018 16:48

Testy wstrzymane do wrzesnia brak przyjec przez cieżką sytuacje Zakładu

Krzychu Kadetem Tera
@Biuro 31.07.2018 12:55

Nie wymyślaj dzbanie bo dzisiaj testy były

Marysia
@Biuro 31.07.2018 12:55

Dlaczego zakład jest w trudnej sytuacji ??

zapaleniec
@Marysia 01.08.2018 16:46

Dlatego ,że ilość nierobów(liderzy,majstrowe,brygadzistki,audytorki itd) przewyższa liczbe pracujących

Gosc z Kadr
@Krzychu Kadetem Tera 01.08.2018 16:41

Dzbanem to cię Stara poiła jak srałes w pieluchy Cepie

gg
@gg 26.07.2018 16:48

Jeszcze raz napiszę , czy to jest prawda ?

Krojczy
@Marysia 01.08.2018 16:46

Ponieważ sekretarka już nie ciągnie dyrektora

Nico Belič
@Biuro 31.07.2018 12:55

Odstaw krzesełko i obiadek, wyjdź czasem do ludzi i dowiedz się prawdziwych informacji. Zero kompetencji, ale pewnie nawet w biurze nie pracujesz. Dzisiaj wychodząc z portierni zauważyłem świerzaki czekające na szkolenie. I jaką ciężką sytuację skoro stawiają nowe maszyny i klimę w środkowej części magazynu. Ciężką sytuację Masz z pustą głową.

Mmm

To już dawno powinno być zlikwidowane dawanie kategorii przez majstrową. Takimi żeczami powinny zajmować się kadry i co dwa lata dawać każdemu. A nie jedna osoba pracuje 6 lat ma drugą a drugą 3 lata ma już czwarta

Ela
@Mmm 23.07.2018 08:43

i tu masz racje ja pracuje tam 13 lat i mam jeszcze 3 kategorie a ktos przyjdzie i po roku ma 2 a po 3 latach 3 kat i gdzie tu jest sprawiedliwość ,jak z majstrowa dobrze zyjesz to kat dostaniesz

anonymous
@Ela 12.09.2018 11:48

Święta prawda,ja pracuje tam 7 lat i ciągle na drugiej kategorii,wlazisz w d u p e to masz wyższa,a pracujesz jak wół to jesteś ciągle na tej samej,a te tłuki w czerwonych fartuszkach decydują o tym,z jakiej racji?!

Aszkoda
@Ela 12.09.2018 11:48

Tak jak czopek

Kamil

Zarobki za małe niedekwatne do ciężkiej pracy ludzi,premia zabierana bo liderka nie ma humoru i może ją wziąć dla siebie,brak szacunku wobec drugiego,kłamstwo,obłuda i fałsz z każdej strony wobec niewinnego człowieka,lepiej pracować wgodziwych warunkach za mniejsze pieniądze

anonymous
@Kamil 18.09.2018 15:03

Lepiej nie mogłeś tego ująć,tak właśnie tu jest,brawo ty...

Ccccc

Tyle gorzkich słów piszecie o tym o tamtym tyłu ludzi się tu obraża ,a ciągle pracujecie w "tym learze" zamknij sobie jeden z drugim gębę i głupot nie wpisujcie.

Ktoś&$
@Ccccc 15.09.2018 11:29

To nie są głupoty tylko szczera prawda,szkoda że szary pracownik,który ciężko pracuje jest traktowany jak zwykły śmieć,jest poniżany i obgadywany przez pozal się boże pseudo majstrowe,które nie mają zielonego pojęcia jak zarządzać ludźmi,przede wszystkim jak rozmawiać z ludźmi, umieją tylko drzeć mordę jak do bydła i zastraszać,stan do maszyny jedną z drugą i pokażcie co wy potraficie,zamiast zajmować się plotkami, i nie patrz kto " ciągle pracuje w tym learze" , popatrz ilu dobrych pracowników już się zwolniło!!!

zapaleniec
@Ktoś&$ 15.09.2018 21:59

POPERAM wypowiedż!!!!!!!!!!!

anonymous
@zapaleniec 16.09.2018 19:24

Tu jest takich więcej co popierają bo wiedzą jak tam jest,tylko się boją odezwac,jak tu na forum,tak na zakładzie,a niestety czas najwyższy nie dać sobą pomiatać,jesteśmy pracownikami a nie niewolnikami,a majstrowa czy brygadzistka to nie pępek świata,wyżej też są ludzie,może bardziej ambitni!!!

Joanna

Ciekawa jestem, czy poza tymi pikantnymi uwagami natury obyczajowej, pojawią się tutaj opinie dotyczące Lear Corporation Poland II jako pracodawcy. Zdecydowana większość użytkowników tego forum poszukuje merytorycznych informacji na temat firm do których zamierzają aplikować. Zachęcam zatem do zamieszczania właśnie tego rodzaju komentarzy, które będą pomocne dla osób szukających dla siebie miejsca na rynku pracy.

R()me()
@Joanna 10.09.2018 20:55

Twoje pisanie na nic się przyda. Ludzka natura jest wstrętna i nie wydaje mi się by na forum było coś innego niż obgadywanie innych. Przyjedzie babsko, lub wśun z wiochy zabitej dechami do roboty, i zaczyna swoje bajkopisarstwo. Życie takich cebulaków jest oparte na babraniu się ze świniami, ale gdy przyjdzie wśród ludzi, gubi się w społeczeństwie i wynosi to co miało w domu. Najpierw wsiunie słomę z butów wyciągnij i obornik z pod paznokci usuń, potem oceniaj innych. Wieśniak zawsze zostanie wieśniakiem... Znam parę osób, Które nie mają własnego życia, więc pchają się z buciorami w innych. Prostaka można łatwo rozszyfrować, ale przyjdzie co do czego, w tedy zero litości i współczucia. Joanno - natura obyczajowa ludzi z wiosek biedniejszych niż w Afryce zawsze będzie nr. 1. Bo nie jest ważne pracować wśród szanujących się ludzi o dobro firmy, ale zaszkodzić innym, nie wiedząc jak bardzo niszczą Swoje mniemanie o sobie.

Lolek
@R()me() 10.09.2018 23:17

Ty lafiryndo na pewno pracujesz w biurze i masz o sobie wysokie mniemanie,a twoje korzenie pochodzą ze wsi gdyby Cię chłop nie wyciągną to dalej byś jebała w gnoju.

Kaśka
@R()me() 10.09.2018 23:17

Zlota regula etyczna Traktuj innych tak , jak Ty bys chcial byc traktowany , a jesli to do was nie przzemawia(usunięte przez administratora) to moze to Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Nie obrazaj, nie traktuj innych z gory ,nie podlizuj sie , bo to co napisales daje swiadectwo kim jestes , a byc moze kim nie jestes .. (usunięte przez administratora) dotknął

Lepiej już nie będzię

Mam takie pytanie do pani Kierownik Marzeny jak pani nie potrafi rozmawiac z ludzmi to proponuje podac się do dymisji ten Zakład jest na padnieciu nic pani nie wie o pracy którą wykonują ludzie widac że pieniądz i stanowisko uderzyło do głowy bo jak można nazwac to co pani wyprawia na Szwalni i Krojowni proponuje wziąsc siekiere i isc do lasu tam niech się pani wyżyje a nie na ludziach bo Karma wraca a chyba nie chce pani żeby ją ktoś opluł na miescie

Anonim
@Lepiej już nie będzię 11.09.2018 17:00

Wiesz dlaczego jestes biedna , bo nic nie robisz ze swoim marnym zyciem , wypisujesz tutaj jakies bzdury i myslisz ze cos zmienisz , najpierw zacznij od siebie , napewno jak bylo zebranie to stalas jak ciele cichutko ze spuszczona glowa i nic sie nie odezwalas bo i po co sie narazac lepiej plynac jak zdechla ryba z pradem i zachowywac sie jak prosty , glupi i bez swojego zdania wiesniak , a oni maja was w glebokim powazaniu , a co do karmy pamietaj traktuj innych , tak jak ty chcialbys by cie traktowano , zacznij od siebie , a pozniej obrazaj innch.

Kucyk

Było dziadostwo i jest dalej pracowałem pół roku ,rok temu nic się nie zmieniło pracuje teraz zagranicą zarobki 4 razy większe i kultura ludzi 4 razy lepsza nasza polska kochana

Tomki
@Kucyk 11.09.2018 22:31

(usunięte przez administratora)połowa majstrowych to Zwykłe Paniusie wymalowane jak jajka w koszyku a słoma jak z butów wystawała tak wystaje nadal

Luzak

Hej jak tam Krystyna na Krojownia bo ja jestem szczęśliwa że jej nie ma na szwalni

Rysiek
@Luzak 13.07.2018 08:23

(usunięte przez administratora) babka

Obserwator

Drogie Panie Majstrowe i drogi Kochany Dyrektorze czyżby baliscie się utraty swoich stołeczków że takie szopkę odwalacie Vicedyrektor i Oscar Dominguez niestety dla was nie są tacy głupi

Marek

Jaką zmianę najbardziej polecacie ?:D

Hah
@Marek 20.08.2018 17:24

D ;_;

Zosia
@Marek 20.08.2018 17:24

I albo II

Marek
@Hah 20.08.2018 19:07

Dobrze wiem iż nie istnieje zmiana D ,nie musisz być wobec mnie opryskliwy/a, pani Joanna ,dobrze podsumowała wasze poczynania ,lecz widzę że słowa na tej grupie nic kompletnie nie znaczą. Z poważaniem Marek

Kawaler do wzięcia
@Marek 24.08.2018 20:17

Hej , kobiety z Lera nie musicie byc tak az tak zdesperowane , aby szukac milosci na portalu randkowym , chetnie sie z Wami spotkam i ocenie czy jestescie dobrym materialem na zone . Bacznie Was obserwuje . Mini wskazana

Cichodajka
@Kawaler do wzięcia 28.08.2018 15:37

Hej Kawalerze jak masz dużo tysi. Na koncie to zapraszam do swojej dziupli gwarantuje że zadowolony i wniebowzięty a co do mini to wolę chodzic bez bielizny ;-)

Kawaler do wzięcia
@Cichodajka 30.08.2018 18:01

Cichodajko , tysi nie dostaniesz , ale rozkosz, a co do twojej dziupli to raczej zaloz bielizne i to najlepiej wyszczuplajaca , a propo skoro nazywasz sie cichodajka to u mnie jestes spalona , najpierw musialabys przejsc dezynfekcje i badania okresowe , chyba wiesz na co , Szukaj dalej , niedomytych i desperatow nie brakuje w mysl powiedzenia kazda potwora znajdzie amatora .Zycze powodzenia cichodajko.

Kawaler do wzięcia
@Kawaler do wzięcia 31.08.2018 09:15

No i zagadka rozwiazana dlaczego w tym zakladzie oprocz ze smierdzi potem bo co niektorzy zamiast sie umyc wola wietrzyc , to jeszcze podjezdza zdechla ryba , drogie panie mam do Was prosbe wiem ze chcecie sie podobac facetom ale do pracy gdzie sie stoi 8h zakladajcie bielizne , moze pomylilyscie miejsce pracy .

Nick
@Marek 20.08.2018 17:24

Zmianę pracy.

Januszek

To jak ludzie , dalej beda te dwie zmiany , czy sie obeszlo z wiatrem? Jak z robota , jest czy jej nie ma? Piszcie prawde bo na chorobowym jestem i nie wiem czy mam do czego wracac.

Buiro
@Januszek 20.08.2018 09:51

Roboty nie ma bo dopiero ludzie z wczasów wracają, dwóch zmian nie ma i nie będzie, zostaje po staremu

jikol

taaaaa

Andrzej

Tu forum najwięcej narzekają Ci co nic nie robią w tym zakładzie, ale do powiedzenia mają dużo, jak by tyle robili co gadają to było by super,niestety tak jest.

Karyna
@Andrzej 03.08.2018 17:15

A co boisz sie , ze zostaniesz bezrobotnym , skoro jestes takim pracusiem nic Ci nie grozi . W tym zakladzie pracuje najgorszy sort ludzi , wszyscy o tym wiedza . Wiec nic w tym dziwnego , ze niedlugo go zamkna, ale Ty bedziesz go dobrze wspominac przodowniku pracy .

Pracuś
@Karyna 04.08.2018 08:27

Najgorszy sort ludzi? Zastanów się człowieku. Na produkcji nie jeden jest który skończył studia i to nie w Jarosławiu.. i od kiedy się dzieli ludzi na lepszych i gorszych? Zastanów się zanim coś napiszesz...

Sort
@Pracuś 07.08.2018 16:21

Sa ludzie i ludziska , obrzydliwa i zaklamana klika . Jesli chodzi o ludzi po studiach , to pewnie sa po UJ i dlatego pracuja Lear , taki malutki szczebelek do swietlanej kariery ,na pewno studiowali jezyk obcy ,ktora jest lacina wszechobecna w tym Zakladzie.Nie osmieszaj sie , bo do Leara prryjmuja ludzi z lapanki , do ktorego zakladu przyjmuja bez pokazania swiadectwa ukonczenia szkoly , juz samo to mowi jakie warunki panuja w tym zakladzie .

Andrzejov

Pracując w tej firmie na produkcji prawie 6 lat czuję się jak jakiś chińczyk z obozu lub Koreańczyk (oczywiście z północnej) darcie ryja wydajność ,zabieranie premii ręce siadają i zarazem opadają ale za dużo ludzi jest takich że się nie odezwą . Urlop żeby dostać to chyba nie wiem trzeba jakieś podanie miesiąc wcześniej składać i i tak zostanie odrzucone .Ćwiczenia zamiast robić na siedząco to na stojąco a co nas nogi nie bolą od stania chory zakład.

Debili nie brakuje
@Andrzejov 24.07.2018 18:54

Jak nie pasuje to idz ulice Zamiatac nogi bolą (usunięte przez administratora) boli do kadr i się Zwolnij powiadasz że się czujesz jak Chińczyk czy Koreańczyk nie pasuje to jedz do Korei szyszki zbierac w lesie !!!!

Anonim
@Debili nie brakuje 02.08.2018 15:37

No prosze , a ja myslalem ,ze tam tylko kukurydzę i rzepak zbieraja. Jednak sa madrzy ludzie Lear.

Bartek
@Anonim 04.08.2018 08:41

Chiny to ty chyba widziałeś/aś na obrazku ,a kukurydzę u siebie za płotem

Mistrz Fujarki
@Bartek 04.08.2018 16:03

Idz Cepie szkoda gadac z tobą ja rozumiem że Cię w Anusa stary walił i Ci się to spodobało

Joanna

Niestety znów ostatnio pojawiające się na tym forum posty całkowicie mijają się z intencją twórców tego portalu. Powstał on z myślą o osobach, które przed aplikowaniem do konkretnej firmy chciały otrzymać z pierwszej ręki informacje o warunkach pracy w danej firmie. Sfera obyczajowa i talenty lingwistyczne oraz ortograficzne jej pracowników nie mają dla tych osób żadnego znaczenia. Dlatego zachęcam do powrotu na właściwe tory wszystkie osoby zabierające głos na tym forum i przywrócenie mu merytorycznego charakteru.

Krytykant
@Joanna 06.08.2018 09:18

Ty Głupia C...po idz się pomódl o swój lepszy byt to co prezentujesz to jest Zero skoncz P....lic zacznij myslec J...na (usunięte przez administratora)

Nowy pracownk

Kohani polecacie pośiłki w stołuwce ?

...
@Nowy pracownk 04.08.2018 08:29

Polecam słownik ortograficzny z księgarni.

Nowy pracownik
@... 04.08.2018 15:50

To ze morze nie mam dobrych słuw to nie znaczy że masz prawo mnie obrarzać

Alfa i Omega
@... 04.08.2018 15:50

Nie trzeba byc geniuszem , aby wiedziec , ze to jest tak celowo nopisane i ktos ma niezly ubaw z Was , przeciez z ilorazem inteligenci u Was jest na bakier .U Was liczy sie tylko prostackie zachowanie , co niektorzy nazywaja to pociesznym , przeklinanie ktore w tym Zakladzie jest norma , jak nie przeklinasz to jestes nie normalny , a i na koniec tak uwielbiane przez wszystkich przepustki , gdzie pod korona drzew matki ,zony wala z gwinta napoje wysoko procentowe w imie falszywej przyjazni.

...
@Nowy pracownik 04.08.2018 16:02

To stwierdzenie nie miało na celu obrażenie kogokolwiek.

Bob
@Nowy pracownk 04.08.2018 08:29

Polecam kilka lekcji polskiej pisowni.

Mikuś
@Nowy pracownik 04.08.2018 16:02

Serio? A juz myslalem ,ze nikt tego nie zauwazy , lubie czasem nadwyrezyc Wasze mozgownice . Niektore jeszcze pracuja . Brawo Ty!

Maria
@Mikuś 05.08.2018 15:39

Ludzie gdzie do cholery podziało się wasze człowieczeństwo , każdy może popełniać błędy , zamiast pisać aby sobie dana osoba brała korepetycje przemilczcie to , sami zapewne nie.jesteście ,,ajsztainami,,

Lepiej już nie będzię

I jak zwykle Nieroby i Podpierdalacze z wyższymi kategoriami pupilki majstrowych i kierowniczek

Zm C
@Lepiej już nie będzię 20.07.2018 19:38

40 osób w tym 10 osób z krojowni tkaniny i 15 z krojowni skóry. Ja sie pytam kurła za co? Za to że ciągle wymieszane elementy ? Za to że ciągle pełno skaz na produkcji? Pytam się za co ?

zapaleniec
@Zm C 22.07.2018 17:38

Po co piszesz takie głupoty?? powiedz

Zm C
@zapaleniec 22.07.2018 21:56

Coś źle napisałem?

...
@Zm C 23.07.2018 09:32

Bardzo dobrze napisałeś. Prawda w oczy kole.

zapaleniec
@Zm C 23.07.2018 09:32

z jednej i drugiej krojowni po 4 osoby dostały kategorie...po co piszesz bzdety że 15 jak to bzdura jest......!!!!!

Ccccc
@zapaleniec 24.07.2018 15:25

Ktoś tu jest chyba nie doinformowany.. krojownia tkaniny zmiana C dostało 10 osób...

zmiana c
@Ccccc 25.07.2018 00:48

mylicie sie oficjalne zebranie z kierowniczka na krojowni i dostalo tylko 5 osob nie powtarzajcie plot slyszalem bo bylem na tym zebraniu i odrazu napisze nie ja nie dostalem kategori

MASAKRA.
@Lepiej już nie będzię 20.07.2018 19:38

Yeaaa ,teraz dopiero pupile i podpier****cze będą mieć pole do popisu.Skoro 2 zm. to ktos będzie musiał iść do domu ,a kto pomoże takiego wysłać na zieloną trawkę jak nie podpier***acz.

Ja

Dlaczego teraz są lub mają być zwolnienia-skoro nie tak dawno brakowało im ludzi do pracy co jest tego przyczyną?

Andrzej

Ha Ha co za patologia wiekszosc ludzi w tym zakladzie to nie roby przez duze N nic nie robią i jeszcze płaczą ze ktos sie ich czepia ,jakas masakra

Padalec
@Andrzej 02.08.2018 16:40

W tym Zakladzie prym wiedzie slowo masakra, jak w przedszkolu . Sprawdz sobie slowo hipokryta bo nim jestes.

Andrzej

Andrzejov to sie zwolnij nikt cie tam nie trzyma na sile musisz byc niezlym nie udacznikiem skoro innej pracy nie mozesz sobie znalesc albo LENIEM ktory mysli ze wszystko samo do niego przyjdzie

Andrzej

Poziom 1 klasy podstawówki ????????????

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II