Lear Corporation Poland II

Jarosław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 725 ocen.

Lear Corporation Poland II
3725

Opinie o Lear Corporation Poland II

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Robson

Choelrny kołchoz i nic więcej. Jeżeli nie jesteś kierowniczką, majstrową czy osobą z biura, to jesteś traktowany jak zwykły, szary robol. Masz zapierd**** 8h na produkcji jak jakiś murzyn w bawełnie, po czym jedyne co słyszysz to to, że wydajność jest za niska, przez co (tyczy się to nowego systemu przyznawania premii) mogą być uwalone premie jeżeli nie zostaną spełnione wymogi.. tfuuu!

Seba

Witam:) wiecie moze jak przedstawia sie tydzien majowy? Kiedy mamy wolne?:)

Golka
@Nick 23.04.2018 18:19

Napewno z palarni 1 i 3 wolne reszta do pracy

Jerzy

Słyszałem dużo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy potrzebują pracowników?

Golka
@Jerzy 23.04.2018 09:06

Jasne ze potrzebuja zwlaszcza teraz bo mnustwo ludzi teraz sie zwalnia i wyjezdza za granice by pracowac za godziwe wynagrodzenie a nie tu tyraz za marne grosze wal smialo do tej firmy dlugo i tak nie wytrzymasz

...

Mam zamiar zwolnić się z zakładu jak mogę rozwiązać umowę w miarę szybko by nie ponieść żadnych konsekwencji prawnych ?

Golka
@... 23.04.2018 11:49

Mozesz w trybie natychmiastowym za porozumieniem stron poprostu porozmawiaj z kierowniczka

anonim

(usunięte przez administratora)

Mroczny Pan

"Ruda Królowo"... Choć ja osobiście wolę określenie "Myjący Tyłek Rudzielec"... Ale Twoje ego widać góruje nad Twoją małostkową inteligencją, Której nawet znaczenie nie pojmujesz. Jak zacofanym trzeba być, jak próżnym i wstrętnym, by opisywać (obgadywać) ludzi, Których nawet nie znasz. Obrzydliwe jest oceniać ludzi po wyglądzie, to czy są mali, czy duzi, grubi czy chudzi... Masz również tupet oceniać innych pod względem charakteru pełnego pozytywnych relacji z innymi, to się nazywa sympatia. Co Cię obchodzi czy Ktoś spożywa posiłek w czasie pracy, Sama również to robisz, Każdy zawsze coś wcina, i jak dla mnie to naturalne. Kłamiesz jeżeli chodzi o lenistwo w pracy, bo jedynym leniem z wielkim tupetem jesteś Ty sama. Szacunek to podstawa, nie masz szacunku do innych, inni nie mają go dla Ciebie. Nie obgaduje ludzi z premarkingu, tworzymy świetną ekipę, znamy się na tyle by rozmawiać i wymieniać się uściskiem pełnym szacunku, zatem Twoje bezsensowne, durne i niepotrzebne komentarze są w miejscu, gdzie słońce nie zagląda, a szatan boi się wejść (czytaj : tyłek). Nie wiem Kim jesteś i jaką rolę pełnisz w Swoim nudnym życiu, ale wiem jaką rolę pełnisz w pracy... Skalpujesz ludzi, lizesz po tyłkach innych, i wydaje Ci się, że kilka słabych zdań tutaj Ci w tym pomogą. Ludzie Sr**ą na to co piszesz i myślisz. Brak Ci odwagi by powiedzieć wprost co Ci się nie podoba? No przecież, lepiej obgadać za plecami i czuć się beztrosko... Ale najlepiej jest wiedzieć że JA wiem że myjesz mi tyłek, ale Ty tego nie wiesz. Taka ludzka natura, Twoja jakże upośledzona namiastka udowodnienia że jesteś kimś. Twoje zachowanie to zwykłe udowodnienie cebulactwa. Choć nie obrażając warzywa mądrzejszego od Ciebie. Kieruje się osobami obgadanymi w twoich wypocinach, że mylisz się w każdym znaczeniu tego słowa. Ja znam te osoby, i w życiu bym złego słowa o Nich nie powiedział, wręcz przeciwnie, są bardzo sympatyczni i mili. Pozory mylą, ale jeżeli Twoje życie jest tak ubogie by interesować się sprawami innych, nic Cię nie zmieni, i dalej będziesz intrygować jak zacofana baba w Arentyńskim serialu, który oglądają seniorki po 60-siątce. Nikt Cię nie zmusza do oglądania i pracy z innymi, zwolnij się i pracuj w chlewie, ponoć świnie lepiej się w tedy skupiają na oddawaniu czynnościom fizjologicznym. Wieeeeem... Pasujesz do ich towarzystwa ;) społeczeństwo raczej się przytłacza. Daj spokój i przestać pisać o pierdołach, zacznij myśleć realnie i daruj Sobie komentarze które nic nie wnoszą. Ale ludzie Twojego niskiego poszanowania i wartości zawsze będą gadać. Z gó**a diamentu nie zrobi. Lear jest pełen takich ludzi jak ty, tak próżnych i pozbawionych szacunku. Ale są i tacy, Którzy mają szacunek i takie osoby cenię jak nic innego. Lear mnie nigdy nie zaskoczy, nawet takim pustakiem jak Ty.

Brudas zawsze zostanie brudase

A teraz Hejt na brudasa który gównem wysmarował scianę i nasrał na podłogę ty Chamie. Z Tkaniny w domu też tak robisz ??? Więcej kultury Bydlaku można było się porzygac z tego smrodu

Kolo

Do ludzi po nockach wracajacych do domu swoimi autami nie spijćie jak prowadzićie auto'...

Rafał

po jakim czasie mozna liczyc na przejęcie od posrednika pod firme

B
@Rafał 06.04.2018 19:21

Bez znajomości 18 - 30 miesiecy. Ze znajomościami 3 - 9 miesięcy.

Asiaa

Dlaczego 2 maja tylko nocka ma mieć wolne, a pierwsza i druga zmiana ma iść do roboty, tym dwóm zmianom nie należy się weekend majowy?

Golka
@Boguś 15.04.2018 21:27

Ales ty oblatany jak g..wno w kanalizacji co ty robisz w tym zakladzie???? Wogule to i ty Jowita zachowujecie sie jak dzieci moze umowcie sie i w realu sobie poeozmawiajcie co brak odwagi?

Trybson

Ludzie taka prośba do was zacznijcie się myc bo cuchniecie jak byscie się nie myli cały rok żeby było ciekawie to młode osoby coraz częsciej tak smierdzą że aż na wymioty zbiera

PF

Wie ktoś może jak wyglada sytuacja z karnetem na Platinium FItness jezeli pracuje sie w learze ?

Tomek
@PF 10.04.2018 14:51

Fajna sprawa. Kosztuje 99 zeta bez żadnych zobowiązań tzn że nie obowiązują żadne wypowiedzenia itp. Chcesz na miesiąc płacisz na miesiąc chcesz zrezygnować to porostu nie płacisz. Wpłaca się do 10 dnia każdego miesiąca u pani Anety w kadrach. Jak będzie więcej chętnych to będzie taniej...

Nowy ja

Mam zmianę C Ale nie wiem na którą godzinę to pomóżcie

Nuioi
@Nowy ja 09.04.2018 16:45

Ten tydzień na 14

anonim

(usunięte przez administratora)

Jowita

A propo majstrowej dobrze ze jej nie ma juz na produkcji

Pracownik

Lear Corporation Poland II to dobra firma, można spokojnie pracować.

Pracownik
@Pracownik 11.01.2018 19:49

Powiadasz że dobra firma ?? Jakby Płacili więcej i była dobra atmosfera to by się chciało pracowac a tak ludzie uciekają bo nie ma tu przyszłosci

Dla Fałszywych Mord

To dla Tych którzy kablują ,,,Tyś jest na górze ,Tyś jest na górze ,,a ja na dole Ty na Mnie donosisz i knujesz a Ja Cię pie....dolę !!!

Biały Murzyn

Jak to jest z tymi kategoriami po ilu latach dają 3 kategorie po 10 ?

Biały murzyn
@......... 22.03.2018 20:16

A tak bez proszenia dają czy tylko lizusy ?

Jak tu ma byc lepiej ???

Jak ma byc w tym Zakładzie dobrze jak nasz Kochany Wszechmocny Dyrektor przyznał nagrody w wysokosci 5 tysięcy każdej majstrowej i pytam się Za co ???żeby scigały i gnębiły dalej ludzi o to w tym wszystkin chodzi zamiast dac podwyżki ludziom którzy harują jak woły to daje się kasę tym Co nie zasługują na nic nie dosc że mają jak u Pana Boga za Piecem to jeszcze koperty z pieniędzmi

Biały Mudżin
@Nicolae Ceaușescu 22.03.2018 18:31

Co prawda to prawda tylko jedno mnie zastanawia po co tych nowych ludzi biorą skoro brakuje roboty pewnie tylko dla kasy potrzymają chwile i do zwolnienia albo sam się zwolni tak moi drodzy kasę się zbija na tych ludziach a Dyrektor ma w (usunięte przez administratora) wszystko obiecywaj w grudniu 100 zł podwyżki tylko że nagle się rozmyslił i każdy sługus z Kadr i Majster i Majstrowa podostawali grube koperty niby premie a my dalej będzięmy tyrac soboty i niedziele

tyrtry

W Wielki czwartek i piątek idzie się do pracy? od kiedy zaczyna się wolne?

Dariusz

Zastanawiam się czy firma potrzebuje pracowników ale atmosfera na forum mnie zaskoczyła!!!

Mala

Kochani prawda jest taka....w Learze pracuja tylko ci ktorzy boja sie zycia! Boja sie podjac jakiekolwiek ryzyko! Lepiej siedziec w tym jeb....kolchozie ! Zap...na trzy zm jeb...soboty i niedz. By miec na rachunki i zycie! Jestescie banda nieudacznikow ktorzy maja zwiazane rece! Lubicie chyba byc ponizani i szmaceni!!! Wiekszosc ludzi pracujacych tam to ludzie wyrwani z malych zapizialych wiosek lacznie z kadra! Ktorym wydaje sie ze jesli wogole maja prace to juz hit! A zap...maja we krwi bo musieli to robic by przezyc!!! Od roli wyrwani!!!! Jestescie wykorzystywani ! Jestescie wolami roboczymi ktore pogania sie batem! Jestescie " bialymi murzynami" dla szefa szefow!???????? dlaczego lear ma tam zaklady gdzie najbiedniejsze miejsca w europie....bo inni europejczycy maja dume ! A wy wyrwiecie kazdy ochlap ktory wam rzuca!

Mala
@anonymous 08.03.2018 21:57

Biedna? Pod jakim wzgledem? Ze szanuje siebie swoj czas i zdrowie? Czy w tym ze pracuje 6 godz dxiennie zyje godnie i zarabiam Twoja 4 mies pesje?????????????

Alicja

Drogie Panie, moglibyscie utrzymywać porządek po sobie korzystając z wc. Bo nieraz jak wchodzę do łazienki to zastanawiam się czy z ubikacji nie korzystają przypadkiem same świnie. Nie róbcie tu obory, to nie wieś :/wielokrotnie kibel był tak osrany ze az sie niedobrze robilo od samego widoku, a co dopiero musiały przeżywać osoby, ktore musialy ten chlew posprzatac... nie wspominajac juz o podpskach pływających w klozecie, jak i papierze rozrzuconym po podlodze.. wstyd.... Żeby w XXI wieku takie rzeczy oglądać....

Cesarz Wszystkich Nietoperzy

Tl;DR: nie jest źle, tylko pieniądze słabe. Wcześniej pracowałem w budowlance, jednak ze względów zdrowotnych musiałem zrezygnować z ciężkiej pracy fizycznej. Ponieważ ciężko mi było, dosłownie z dnia na dzień, znaleźć pracę w której nie musiałbym dźwigać nic cięższego niż 5 kg, chcąc nie chcąc poszedłem do Lear. Słyszałem, rzecz jasna, wszystkie te koszmarne opnie o zakładzie: od określeń w stylu (usunięte przez administratora)” aż po opowieści o mdlejących przy maszynach kobietach. Zdaje sobie sprawę że, pracuję krótko bo zaledwie cztery miesiące. Przez ten czas nie zetknąłem się ani z pomiataniem, ani z chamstwem kadry czy innych pracowników, ani też z jakąś rażącą niekompetencją majstrowych czy brygadzistek. Praca jest lekka i łatwa, w porównaniu z tym co robiłem poprzednio. Pomimo wszystko, osiem godzin szycia poszyć do siedzeń jest o niebo lżejsze, niż robienie elewacji. Jasne, trzeba utrzymać wydajność, wyrabiać się, ale dla kogoś kto przynajmniej minimalnie angażuje się w robotę, jest to realne. Niezbyt sympatycznej Pani Kierownik unikam, jak robie co do mnie należy, nikt się nie czepia. Gorzej, że pieniądze są żałosne. Bo jak inaczej określić sytuację, kiedy dostaję niecałe 2 tyś. netto, z sobotami (nie idę w każdą, mnie nikt nie zmusza, chce to idę) i nockami?

Nanana

Najsmieszniejsze w. Tym zakladzie jest to ze liderzy ze zmiany B na krojowni zamiast pomoc komus lub wytlumaczyc to tylko chodzą z telefonem w ręku i plotkują.

....

Czuje ze majstrowa stosuje mobbing wobec mnie, tzn. poniża mnie, obraża, ciągle podkreśla że nic nie robie albo robie to za wolno. Czy jest sens zgłaszać to wyżej czy lepiej najpierw porozmawiac z tą majstrową?

...
@Pracownik. 09.03.2018 09:23

Jeszcze sie chwilę wstrzymam, bo jakoś przez te kilka dni był spokój.

Start Lear

Jest coraz gorzej w tym chorym zakładzie.

Alicja ZM C

Jeżeli przeszlabym teraz na leara to ile miała bym urlopu do końca roku ? Jak to wygląda ?

Boguś
@Alicja ZM C 08.03.2018 14:37

To zalezy czy masz 20 czy 26 dni urlopu na rok.

Ewelona:D

na jaką zmianę propnujecie iś jeśli chcę dużo zarobić a mało narobić się

Aga
@Ewelona:D 04.03.2018 13:12

Ja pie.....???????????? typowe polaczkowo! Zap....trac zdrowie fizyczne i psychiczne za 2000 tys zl ! Z sobotami! Sadzisz ze osoby ktore tam pracuja sie nie narobia??? Kobiety mdleja przy maszynach! Wysiadaja im oczy kregoslupy stawy itd....to jak jeszcze maja robic????? " schodzic " na stanowisku pracy???? Kuzwa (usunięte przez administratora)

Martyna

Czy trudno dostać się na laminację i jakie panóją tam warunki ?

Po znajomosci
@Martyna 03.03.2018 12:53

Ciekawe macie informacje w czasach, gdy nawet tych `niby` po znajomości przenoszą na produkcje :p Teraz niby większość na krojownie dają, albo mają dawać (trenerki tak mówią), co niby tez wcześniej było po znajomości tylko możliwe :P A... no tak, stamtąd też doświadczonych po znajomości przenosili na produkcję. Teraz gdzie brakuje jakiejś osoby, tam kogoś nowego dają. Koniec i kropka :p

Adam

Hejt, na śmierdziela z suru zm b. Umyj się a potem wychodź na krojownie.

anonymous
@nananan 22.02.2018 09:32

Służba Utrzymania Ruchu

Epikur

Zapraszamy na zmianę b :) Z majstrem jak z najlepszym kumplem, liderzy są spoko, a ludzie jak to ludzie, spina, obrabianie tyłka, lub przyjazne nastawienie, są też typy bezmózgich przedstawicieli obcej cywilizacji, wiadomo - prężenie mięśni przed laseczkami, tępy wyraz twarzy, IQ jaskiniowca. Przykład: kajotek na wodnej, opiera się o stanowisko i truje ludziom o siłowni. Puknij się w pusty łeb deklu i cofnij się do przedszkola ludziki z plasteliny lepić.

Sam Brudas w tym Zakładzie
@Nolte 02.03.2018 22:09

Wy jestescie Wszyscy dobrzy Jedna zmiana lepsza od drugiej nie rwz to w kiblach tak smierdzi że można się porzygac żywicie się jakiniś kebabami z miesa psów i kotów a pózniej sracie i chrząkacie żeby drugi obok nie słyszał co robicie a co nie którzy nawet srają na podłoge nie wiem czy specjalnie czy tak samo w domu robicie nic tylko wziąsc pałe i bic w ten pusty łeb co drugiego z was i wtedy nauczycie się kultury

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II