Lear Corporation Poland II
3 753 6 1

Opinie o Lear Corporation Poland II

Szwaczka

Czesc koledzy i kolezanki o ile mozna Was tak nazwac:) Czy ktoś coś słyszał jak ma dalej wyglądać byt zakładu Lear chciała bym sie dowiedziec jak to bedzie dalej czy szukac juz innej pracy czy jednak bedzie ten Lear na palarni nic nie mówią powtarzają tylko to co wszyscy w kółko juz nie wiem komu mam wierzyć,mam mozliwosc wyjazdu na pół roku na pieczarki do Holandii i się własnie nad tym zastanawiam?

Biuro

Czytam i nie wierzę. Większość z was nie nadaje się do niczego. Będziecie gnój świniom przerzucać albo zostaniecie bez pracy. Biuro, mechanicy czy inni ludzie z wykształceniem albo doświadczeniem znajdą prace od razu. A was to mi nawet nie żal. Psioczycie na ten lear, a gdyby nie on to stalibyście w kolejce do mopsu bo na nic więcej was nie stać. Myślenia biedaka nie da się zmienić. Stójcie na tonącym okręcie. I liczcie na cud który nigdy nie przyjdzie.

MASAKRA.
@Biuro 20.01.2019 20:17

:D

Jaciewidze
@Biuro 20.01.2019 20:17

Oj biedny jesteś biedny,ty masz doświadczenie? Dobrze że plecy masz cwaniaku i siedzisz na 4 literach,gdyby nie ten Lear też byś stał w kolejce gdzie trzeba,inny jesteś?!

Produkcja
@Biuro 20.01.2019 20:17

Myślenie biedaka? Powiedział co wiedział Richi milioner ????

L405
@Biuro 20.01.2019 20:17

Wystarczyło tylko trochę szacunku ze strony tych ponoć wykształconych, no ale ...

Magazynier

Wreszcie pozbędą się nierobów i tych co 365 dni są na zwolnieniach lekarskich,może dzięki temu zakład zacznie normalnie funkcjonować i przyjmą nowych chcących pracować pracowników !

Jowita
@Magazynier 19.01.2019 23:28

I pisze to magazynier, który jak wiadomo ma "ciężką" prace. Porozwozic kilka pudeł i tyle. Pozdrawiam.

Dźessica
@Jowita 20.01.2019 08:41

No nie , jeszcze musi obejrzec sobie "baby" , a potem jezdzi rozkojarzony . Nie ma jak ciezka i odpowiedzialna praca "magazyniera".

Pracownikkkk
@Magazynier 19.01.2019 23:28

Gdyby zwalniali tylko nierobów i kombinatorow to na magazynie nie miałby kto pracować. Ogarnijcie się magazynierzy, bo każdy wie że więcej czasu spędzacie na siedzeniu między regalami z komórkami w ręku niż na pracy. Może wreszcie się i za was wezma bo macie się za "Święte krowy".

pracownik

dziwna polityka zakładu ludzie z produkcji na bruka a "plecaki "do biura tam jest miejsce przy zmniejszonej produkcji i zamówień do czego to doprowadzi wnioski nasuwają sie same, kryzys zbliża sie wielkimi krokami dzięki panu dyrektorowi.

Pracownik
@pracownik 18.01.2019 23:20

Co się dzieje w tym zakładzie? Dyrektor uspokajał ze jest praca itd. A teraz jak gdyby nigdy nic wypowiedzenia ? Nie róbcie z ludzi głupich.

donkonndon
@Pracownik 19.01.2019 13:02

przecież nie mógł powiedzieć, że jest beznadziejnie, kto może niech szuka czego innego..

Krojczy

Pany i Panewki, nadeszla wielkopomna chwila - beda zamykac leara... Pozdrawiam i powodzenia.

Nick
@Krojczy 18.01.2019 06:17

podziel się co jeszcze mówili na palarni

Asiaa

Kto nie może się doczekać piątkowych nowin od majstrowych?

KTOS
@Asiaa 17.01.2019 11:58

A co, tak ci wesoło będzie patrzeć jak ludzi będą zwalniać, co...

Asiaa
@KTOS 17.01.2019 12:48

to bardziej ironia, moim zdaniem to chamskie dowiedzieć się o tym dopiero w piątek, gdy majstrowe już mają swoje "listy"..

KTOS
@Asiaa 17.01.2019 12:55

Ok. Też tak myślę że powinno to wyglądać inaczej

Nikoletta
@Asiaa 17.01.2019 12:55

A lista majstrowych i brygadzistek do odstrzalu tez jest zrobiona ?

ABC
Zweryfikowany użytkownik
@Nikoletta 17.01.2019 16:21

Im jak zwykle włos z głowy nie spadnie.Uciekną do biur lub na krojownię

Jopek
@Asiaa 17.01.2019 11:58

Egzekucje już rozpoczęte Zwalniają narazie kombinatorów i nieudaczników pózniej pora na tych co ciągle chorują także moi drodzy szykujcie się wyjscie jest Blisko :-)

Worker

Nadejszła wiekopomna chwila zamykajo w końcu lira :-)

Pracownik
@Worker 13.01.2019 18:34

Skąd takie informacje ?

bodzio88
@Worker 13.01.2019 18:34

Czy to prawda? kiedy? skąd takie info?

MŁODY
@Worker 13.01.2019 18:34

Nie zamykajo tylko zamykają jak już coś.Coś cep usłyszał i tak powtarza,na razie to zamkną go razem z tobą.Już od dwóch lat chodzą takie pogłoski,jak będą mieli go zamknąć to się wszyscy dowiemy.

...
@MŁODY 15.01.2019 06:42

Czy Ty nie widzisz, że to jest specjalnie tak napisane? Po co się spinać.....

Piotr

A kto to jest pseudonim "Kierowca" i te inne nicki piszące na forum bo po numerze IP I MACK laptopów komuterów stacjonarnych i telefonów i innych adresach chwilowo nie moge poznac ich danych bo mam jakiegoś wirusa w kompie? Ciekawe co by sie stalo jak bym do kazdego nicka tu na forum podal bym imie nazwisko i adres wlasciciela posta/postów?

Zynek
@Piotr 11.01.2019 18:41

To dawaj tu zobaczymy.....

Machiavelli
@Piotr 11.01.2019 18:41

Piotr, co ty pier.... po pierwsze nie MACK tylko MAC. A MAC to sprzętowy adres urządzenia sieciowego unikatowy adres nadawany uprzedzeniu w procesie produkcji, identyfikuje on producenta i kolejny nr urządzenia - ni jak ma się do identyfikacji posiadadacza sprzętu. Nr IP. nadawany jest przez dostawce internetu i może być dynamiczny lub statyczny, jednak w obu wypadkach na dzień dobry zgłosi się id dostawcy internetu, a nie Nazwisko i adres klienta. By dostawca udostępnił dane wymagane są liczne papierki z podstawą prawną. REASUMUJĄC - Kapitan Bomba trafnie podsumował twój przypadek - Tępy Ch..j :)

Prawda

W koncu przestaniecie narzekać i każdy pójdzie w swoją stronę. Bez lira też można żyć udowodnili to ci co wczesniej sie zwolnili i calkiem dobrze sie im powodzi. A każdy kto chce pracować prace znajdzie, nie ma żadnego problemu. Nie rozpaczajcie, nie złorzeczcie tylko żyjcie i dajcie drugiemu żyć.

Makaveli

Jest coś na rzeczy, w kwestii że Lear pada. Apis zaopiekował się starą halą, drogą i powoli przymierza się do całości budynku. Apis jest w przeciwieństwie do Leara zwyczajnie jest wypłacalny. Lear Jarosław ma problemy finansowe i to spore, cud że wypłaty są w terminach. Cała otoczka korporacji to zasłona dymna, ktoś kiedyś dopuścił by firma stała się folwarkiem rodzinnym, a za każde niepowodzenia i problemy obarcza się szeregowych pracowników. Oni akurat nie są decydentami, oni nie mają wpływu na kolesiostwo i brak elementarnych kompetencji swoich przełożonych.Żal że prace stracą ludzie wartościowi, z rodzinami, planami. Stracą bo ktoś sobie z Korporacji na lokalnym jarosławskim rynku zrobił sobie firmę rodziną. Pan M. i cała reszta - abiturienci Odzieżówki i Panią pamiętają.

kierowca

byłem ostatnio na załadunku i mogę napisać że nadzoru w logistyce brak jedni śpią drudzy oglądają filmy a reszta ogląda monitoring a ja czekam kilka godzin bo oni po prostu śpią pytam się dziw jest kierownik bo siedzi tam 7 osób a nikt nie pracuje?

KTOS
@kierowca 10.01.2019 12:33

Święta prawda. Sam byłem świadkiem jak na nocy jedna z osób z logistyki spała z nogami na biurku. Szkoda że nie pomyśli o tym że to co robią widac z krojowni. No i co godzinkę papierosek. Tak pracuja, ze co jakiś czas są braki i to my musimy wtedy nadrabiać produkcję.

nick
@kierowca 10.01.2019 12:33

naucz się liczyć w logistyce jest na każdej zmianie 6 osób

Pracownik
@nick 10.01.2019 22:08

Na pewno 6 ?. Chyba na 1 zmianie hehehhee.

Kikol
@kierowca 10.01.2019 12:33

Bo w biurach jest kolesiostwo. Mysla ze mozna im wszystko i sa bezkarni bo przyjeli ich tylko dzieki plecom. Tak jak ta rozpasiona siostrzyczka kierowniczki logistyki. Liderka wielka, jakby nie jej siostra to by dalej naginala przy maszynie albo w biedronce na kasie (usunięte przez administratora) plaszczyla. Przyjmowani ludzie po znajomosci bez wiedzy i kompetencji a wartosciowi pracownicy ktorzy nie wlaza w 4litery nie maja mozliwosci awansu . Co raz gorzej w tym zakladzie niestety...

Kolo
@kierowca 10.01.2019 12:33

Napewno zaladunek miales na zm A dlatego naliczyles 7 osob w biurze razem z brygadzista debatujacym o (usunięte przez administratora) marynie

Kolega kierowcy
@Kikol 11.01.2019 10:39

Właśnie widać po treści wypowiedzi na forum , sami wartościowi pracownicy Marzeniem każdego pracodawcy jest mieć takiego pracownika jak ty .

Rozbawiony
@Kikol 11.01.2019 10:39

Jak Ci tak źle to możesz się zwolnić , przecież nikt tam nikogo na siłe nie trzyma ? Wiec nie obrażaj ludzi którzy nic ci nie zrobili . A jak masz coś do powiedzenia to powiedz to komuś w oczy . Wtedy będziesz gość , bo pisanie głupot na kogoś za plecami to tylko nieudacznicy i zazdrośnicy potrafią .

Krojczy
@Rozbawiony 11.01.2019 18:45

Sam się zwolnij nieudaczniku,gdybyś miał jakąś wiedzę,kompetencje i choć odrobinę honoru to nie czekalbyś aż ktoś załatwi ci stołek tylko znalazł byś coś lepszego,a tak siedzisz i śmierdzisz tam gdzie cię rodzina ulokowala nieudaczniku ty...xd

Rozbawiony
@Krojczy 11.01.2019 22:52

Kikol czy krojczy ? Bo już się gubię Pisząc pod kilkoma nickami nie używaj tych samych określeń „wiedza „, „kompetencja” Bo się powtarzasz i odrazu widać ze to jedna i ta sama rozloszczona osoba Reszta nickow to tez ty ? To rzeczywiście ci się nudzi i trochę mi cię żal . Jak ma ci to poprawić samopoczucie to pisz ile chcesz , jak się wypiszesz może ci ulży .

...
@Rozbawiony 11.01.2019 23:43

Łącznie z Twoim nickiem -:)

Jess

Noc jest od spania drogi panie "kierowco". Dawno nie czytałam tych głupot, zapomniałam juz jak ubarwić się przy tym można. Takie problemy chyba każdy chciałby mieć w życiu. A swoją drogą jakoś ciężko uwierzyć że kierowcy czytują forum jakiegokolwiek pracodawcy???? - pracowniku ze ściśnięta z żalu (usunięte przez administratora)

Śmieszkujący

Nowy rok, starzy Wy. Przynajmniej to w tym zakładzie się nie zmieniło. Telefony są zakazane przy maszynach, nie podczas przemieszczania się ścieżkami ewakuacyjnymi. Jest to kontrowersyjny przepis, jednak ma on swoje plusy i minusy. Powinien zostać lepiej sprecyzowany, np. kogo dokładnie i w jakich sytuacjach dotyczy. A okulary. Okulary są środkiem BHP stosowanym w tym zakładzie z wiadomych przyczyn. Owszem, głupotą jest stosowanie ich np. przez magazynierów (te plastiki utrudniają przemieszczanie się między maszynami/liniami/przerzucanie pudełek) lub mechaników. Szczwacze raczej nie powinni mieć wątpliwości odnośnie słuszności noszenia okularów. No chyba, że jeszcze nie widzieli lecącej igły po złamaniu przy uderzeniu w stół. Co kto lubi. Najwidoczniej lubicie sporty ekstremalne. Też miałem takie podejście, do czasu, gdy dostałem igłą w policzek. Wspomniane przeze mnie sprawy, poruszone szerzej przez moich przedmówców, są jedynie kroplą w morzu problemów, które są ważniejsze i powinny być szybciej rozwiązywane w Lear Jarosław. Jest ich tak wiele, że nie będę ich rozpisywał. Chyba każdy pracujący w Lear wie, lub domyśla się o co chodzi. Mam na myśli chociażby rzeczy związane typowo z produkcją, stosunkiem ludzi do siebie ( i nie mam na myśli jedynie przełożonych do podwładnych, lecz też ludzi z bliźniaczych stanowisk), ogólną atmosferą panującą w zakładzie. Wynika ona z wielu czynników, a powstające w jej następstwie plotki wylewacie tutaj, na forum, bez jakichkolwiek wyjaśnień, popartych twardymi dowodami. Domniemania nic nie wnoszą, a jedynie mieszają ludziom w głowach. Jest wiele rzeczy, które mi się w Lear nie podobają. Są to między innymi te problemy, o których mówicie, albo raczej `wyszczekujecie` sobie nawzajem tutaj. Jednak nie zmienimy ich wyżalając się na forum. Jedynym wyjściem jest rozmowa w swoim gronie pracowniczym z ewentualnym włączeniem do niej swoich przełożonych. Bardziej odważni mogą iść od razu do kierowniczek ( z tego co wiem, są odważni, którzy sami do niej chodzą ), ale jednostka nic nie wskóra, jeśli główny Lear (Tychy) nic z tym nie robi. Tak, nawet Kierowniczka jest tylko człowiekiem i sama decyzji podejmować nie może (wnioskuję to, biorąc pod uwagę fakt kim wg. przepisów czy innych wyjaśnień jest `kierownik`). Pamiętajmy o empatii w stosunku do swoich współpracowników, mówię o wszystkich, nawet znienawidzonych przez wszystkich pracowników biurowych ( tak, też mam wątpliwości odnośnie słuszności czy też sposobu zatrudnienia niektórych z tych osób). Wiem, że w naszej polskiej natury wynika nienawiść do wszystkich ( bo dlaczego sąsiad ma mieć lepiej niż my ), ale spróbujmy zmienić swoje podejście, a wtedy i negocjacje z przełożonymi będzie łatwiejsze. Wasze dobre podejście do nich może być argumentem do kontynuacji rozmowy, lub w przypadku widocznej niechęci czy też agresji ze strony przełożonego, może być argumentem ukazującym Waszemu rozmówcy, że to ON stwarza problemy. To tyle z mojej strony. Uprzedzę pytania. Tak, jestem pracownikiem produkcyjnym. Szyję na głównej hali. Nie, nie mam znajomości w biurze ( Chyba, że koleżanka z maszyny obok jest kimś ważnym. Nie mam bladego pojęcia ). Tak, wiele rzeczy mi się nie podoba ( co już wspominałem ) i staram się otwarcie mówić o nich swoim współpracownikom i przełożonym. Tak, rozmowy czasami przynoszą pozytywne efekty. W przypadku odpowiedzi negatywnych, staram się ową odpowiedź zrozumieć. Tak, możecie moją poprzednią wypowiedź zrozumieć jako `Czasami ru*hają mnie w (usunięte przez administratora) - Tak po Waszemu, biorąc pod uwagę sposób w jaki do siebie mówicie. Jednak nie jest to wykorzystanie fizyczne, więc nie czuję się tym w ogóle dotknięty. Po prostu olewam sprawę i tyle, szukam innego wyjścia. Dziękuję tym, którzy ze zrozumieniem przeczytali moją wypowiedź i ewentualnie napisali komentarz, dodający coś do ww wpisu. Z góry powiem, że olewam również wszystkie negatywne komentarze na forum, więc możecie jechać po mnie jak chcecie. Nawet możecie zwymyślać mnie od `kogoś posiadającego znajomości`. Tak, śmieszy mnie to, gdy widzę, że po mojej rozmowie z kimś coś się uda, a ktoś obwinia mnie o znajomości (stąd nick). Jeśli jednak macie pisać komentarz, piszcie go zgodnie z zasadami języka polskiego ( przynajmniej bez błędów ortograficznych - w końcu edytor od razu je poprawia, podkreśla. Nie rozumiem jak możecie mimo tego robić na forum tyle błędów). Pamiętajcie o PRZECINKACH i KROPACH. Uprzedzam, że jest to jedyny mój wpis na tym forum i więcej innego nie dodam więc o ile ktoś doda komentarz pod tym samym pseudonimem, nie jestem to ja. Dziękuję ponownie oraz pozdrawiam wszystkich współpracowników.

Spuchnięta
@Śmieszkujący 06.01.2019 22:17

Fajnie ,ze w tym zakladzie sa jeszcze tacy ludzie, oczywiscie jesli to co napisales jest prawda. Mysle , ze Ci ludzie i tak tego nie zrozumieja , zional do siebie ninawiscia , pewnie slowo ematia nic im nie mowi , a sila tkwi w grupie , gdzie wszyscy sie wspieraja , a nie obgaduja , ale prymityw tak ma , a potem narzeka na wszystko i na wszystkich.Jesli ktos chce chodzic na obcasach , trzeba bylo sie uczyc , a nie w wieku 16 lat zachodzic w ciaze i miec 5 dzieci , myslec glowa ,a nie inna czescia .Milego dnia zycze , bez zawisci , ze kolezanka ma lepiej !@

Świadek
@Spuchnięta 07.01.2019 07:34

Ty potrafisz chodzić na obcasach a teraz za to ty myślisz inna częścią ciała,dzięki temu awanse hahaha

Bla
@Spuchnięta 07.01.2019 07:34

A co mają dzieci wspólnego z nauką jak ktoś chce to i z piatką dzieci się nauczy i coś osiągnie.

Detektyw
@Śmieszkujący 06.01.2019 22:17

Pachnie mi ta wypowiedź Robertem N (Liderem z Logistyki). Aczkolwiek mogę się mylić.

Rusek-Rusek

Plecy to ma dopiero Rusek (-Szmi€Giel-) ze zmiany A. Mamusia Marcinkowi załatwiła przyjęcie na magazyn a teraz jakieś stanowisko w biurze bo juz go u nas na nocce biurowi uczyli pracy na komputerze.I gdzie tu jest sprawiedliwość ja się pytam! Lider rzuca go po różnych działach bo tępak się nigdzie nie nadaje to do biura tym bardziej się nie powinien nadawać. Andrzej W gdzie Ty masz oczy. Familiada pełną gembą. Jakiś konkurs albo oficjalna rekrutacja powinna być chyba ogłoszona na stanowiska biurowe a nie za plecami pod biurkiem się załatwia rodzinie stanowisko. Tyle osób po studiach wyższych logistycznych pracuje na najniższych szczeblach w naszej firmie a takim którzy na niczym się nie znają załatwia się stanowiska!!! Andrzej przejrzyj zanim będzie po ptakach!

Pracownik
@Rusek-Rusek 08.01.2019 09:26

Dramat tego zakładu tych kadr tego dyrektora,kierownictwa logistyki centralnej i jak ma być dobrze dziwcie się że tak słabo wypadł zakład pod względem ankiety zakładowej oto właśnie jest odpowiedź dlaczego tak jest takich przykładów można mnożyć więcej miezycie czasy ludziom na zakładzie a może ktoś by się pofatygował zagladnac do wszystkich biur i zobaczył ile tam zbędnych osób siedzi.ZBEDNYCH niech wresci ktoś się otrzasnie by nie było za PÓŹNO PANIE DYREKTORZE.

Migotka

Co tam słychać na flutowaniu?

Teraz to Prawdziwy Kołchoz

Nowy Rok i dalej cuda w tym (usunięte przez administratora)szanowna pani Kierownik do spółki z Dyrektorem zakazali używania telefonów bo rozpraszają uwagę i wydajnosc i jakosc spada a co druga Majstrowa chodzi z telefonem i robi co chce i gdzie tu jest Logika ??albo się całkiem w tych Pustych Łbach poprzewracało albo Mózg dawno już wyparował

Skazaniec
@Teraz to Prawdziwy Kołchoz 03.01.2019 16:39

Zamykanie szatni, zamykanie drzwi na krojowni, więzienie.

kajn
@Teraz to Prawdziwy Kołchoz 03.01.2019 16:39

jak (usunięte przez administratora) mozna zamknąć samą krojownię

Pusto we Łbach
@Teraz to Prawdziwy Kołchoz 03.01.2019 16:39

To jeszcze nic Komedia to leci na tym Telebimie przy automatach Cały czas tylko Ludzi Straszą Tym Audytem Nasz Kochany Dyrektor do spółki z ze Swoimi (usunięte przez administratora) z Biur(usunięte przez administratora)przepytac ze znajomosci i daję sobie ręke uciąc że te (usunięte przez administratora) nic by nie wiedziały

Kuci
@Skazaniec 04.01.2019 14:27

Ciesz sie ze klamki jeszcze sa !

Kuci
@Teraz to Prawdziwy Kołchoz 03.01.2019 16:39

Startuj na majstrowa , a jak nie to do roboty , a telefonem pobaw w domu , bo pewnie nie masz nic ciekawszego do roboty w swoim zyciu !

...
@Kuci 05.01.2019 09:51

Majstrową i brygadzistką zostaje się tylko wtedy gdy ma się "plecy". Poza tym każda majstrowa ma telefon stacjonarny przy biurku i z niego może korzystać.

Obiektywny
@Kuci 05.01.2019 09:51

Panie Filozof jakby Babcia wąsy miała to by Dziadkiem była jak masz duży jęzor to możesz (usunięte przez administratora) wylizac i sam może Zostaniesz jakimś Majstrem KOŁCHOZU może cię docenią jak dobrze będziesz robotę robił a po drugie założe się że sam siedzisz na telefonie jak Nalogowiec ale żal Ci (usunięte przez administratora) sciska i musisz cos Mądrego wypowiedziec

Spuchnięta
@Obiektywny 05.01.2019 15:51

Po pierwsze proponuje czytanie ze zrozumieniem , bo to co piszesz to belkot , pewnie piszac to miales siebie na mysli , "mali i zakompleksieni ludzie" juz tak maja , wystarczy byle co , a juz saczy sie z nich jad (zabawne) wiecej optymizmu ,a jak nie to terapia u specjalisty .Po drugie co robisz w tym "kolchozie" , pewnie za wszelka cene chcesz tam pracowac bo boisz sie ze w innym "normalnym " otoczeniu sobie nie poradzisz , tam pewnie udajesz kogos innego , no i rosnie twoje ego .Myle sie ?

Obiektywny
@Spuchnięta 06.01.2019 11:21

Droga Pani Spuchnięta zacznij mniej jesc Bo (usunięte przez administratora) rosnie jak na drożdżach a Zamiast Mózgu to sam tłuszcz a terapię to tobie polecam Obrończyni Słowa tyle wiesz co zjesz i tyle w temacie a co Robię to robię ale zamiast lepiej to jest coraz gorzej a Ty dalej właz w (usunięte przez administratora) przełożonym i pisz Swój Bełkot ku ich Uciesze

Spuchnięta
@Obiektywny 06.01.2019 12:16

Juz cie lubie i wiecej optymizmu !Smile my lover.

Adonis
@Spuchnięta 06.01.2019 12:37

Droga pani czytam to co wypisujesz może byśmy się umówili na jakieś Tance Chulańce uwielbiam kobiety z Ciałkiem

Widz
@Spuchnięta 06.01.2019 11:21

Droga pani spuchnięta rzygać się chce jak się czyta twoje posty,czy zwykły szarak produkcyjny nie zasługuje na odrobinę szacunku ze strony przełożonych? Jest jakiś gorszy od ciebie? Pracuje bo musi!!! A tobie ego jak widać urosło bo ciocia czy wujek stołek zalatwili! Zwykły człowiek z ulicy przychodzi i pracuje,a wy nieudacznicy z biur macie posadkę bo ktoś załatwił,wstydźcie się i nie piszcie głupot!!!

Jizz

Jeszcze jest obowiązek w okularach chodzić cyrk xdd ostatnio straszyli ze będą mandaty pisać ja sie moge zgłosić na ochotnika ma mandat. Tylko niech wypisza taaaaki duży żebym mógł sobie pupe podetrzec xD

Maria
@Jizz 05.01.2019 17:20

Bo ktoś bez kompetencji coś wymyślił i jeszcze premie za to dostał,a niech postawi się w roli takiego szarego pracownika czy magazyniera i niech zobaczy jak bardzo ułatwił,jeszcze mandaty piszą żeby cepy z biur miały za co hulać,może czas zacząć mandaty dawać tym gryzipiórkom,za wysokie obcasy i biżuterię,niech wszyscy będą traktowani jednakowo,a nie chodzą jak damy i nie tykają ziemi,im jest z czego zabierać,przyjdzie to do pracy,posiedzi,pogada i jest ok,a nie szarak haruje na 3 zmiany i ciągle zabierają jak nie premie to mandaty dają,wstyd!!!

Kierowca

Z dniem 1 .02 2019 Lear zostaje zamknięty

Lolek
@Kierowca 16.12.2018 20:06

Razem z tobą (usunięte przez administratora)

Kierowca
@Kierowca 16.12.2018 20:06

A jednak to nieprawda? napisałem co słyszałem

ww
@Kierowca 16.12.2018 20:06

a kto go zamknie i gdzie otworzą nowy tego czasami nie wiesz

Stary Lear
@Kierowca 16.12.2018 20:06

Exstra ????

Piotr

Skoro wam tam tak zle to mozecie sie zwolnić iść do innej pracy i bedzie po klopocie nikt was tam nie trzyma,po co tam udajecie ze pracujecie.

Ryszard
@Piotr 29.11.2018 20:38

Dokładnie popieram jeszcze chyba nie widzieli ciężkiej pracy

Pracownik
@Piotr 29.11.2018 20:38

Widać komuś bardzo zależy i szybko usuwa niezręczne komentarze,a może lepiej przyjrzeć się z bliska jak traktowany jest szary pracownik, który pracuje ciężko, a szlachta w biurze siedzi i szydzi z takiego szaraka,nie udawajcie że wszystko jest w porządku (usunięte przez administratora) jedne

obserwator11
@Pracownik 30.11.2018 14:49

ludzie ja was podziwiam piszecie takie rzeczy na tym forum, że się włos jeży na głowie jeżeli faktycznie tak jest w tym zakładzie to co wy jeszcze tam robicie chyba że chcecie za wszelką cenę tam pracować - a jak dzieje się krzywda pracownikowi to może się poskarżyć dawniej jak pracownikowi działa się w zakładzie krzywda to szedł do Sekretarza Partii a teraz została mu organizacja PIP Państwowa Inspekcja Pracy chyba że ze strony zakładu jest wszystko w porządku a wam się nie chce pracować w tym zakładzie to szukajcie gdzie indziej pracy

Pracownik

Kiedy bony świąteczne? Ktoś, coś ?

Pracownik
@Pracownik 18.12.2018 13:42

Już są.

Pracownik

Kiedy będą wypłacane bony świąteczne?

Pracownik
@Pracownik 17.12.2018 16:25

Właśnie, i ile procent odbijają ??

Xyz

A co ty go zamkniesz haha

Ja.

Ile zarabia pracownik na 5 kategorii mając na koncie 2 soboty w miesiącu?

Były na 5????
@Ja. 08.12.2018 05:46

2200zl żal pl xd????

Zieliński

5 kategoria to(usunięte przez administratora) derkowskiego albo halabusa

Zosia
@Zieliński 08.12.2018 07:04

Po tylu kategoriach to 10.000 , plus premia motywacyjna!

Obserwator
@Zieliński 08.12.2018 07:04

Lizus wie co robi,może liczy na kawałek pizzy na inwentaryzacji,bo oni dostaną za nic nie robienie a szaracy nie... Żenada!!!

Ja.
@Zieliński 08.12.2018 07:04

Nie mówię o krojowni i proszę tylko o proste dane :)

Sakwa
@Obserwator 08.12.2018 19:32

zawsze możesz zostać lizusem.

Obserwator
@Sakwa 10.12.2018 15:42

Żeby skończyć jak ty...xd dzięki,nie skorzystam

Sakwa
@Obserwator 10.12.2018 15:57

Żeby skończyć jak ja musiał byś wiele przejść w tym zakładzie bądź odważny leszczu przyjdź podczas konsupcji tej tak wartościowej dla Ciebie pizzy i powiedz to wszystkim tam obecnym i nic nierobiących dzięki którym jeszcze pracujesz prosto w oczy, może dostaniesz kawałek albo i dwa jeżeli przedstawisz konkretne argumenty potwierdzające że jesteś niezastąpiony w tym zakładzie i zasługujesz na coś takiego co podniosło by twoje morale. Jeżeli nie masz na to odwagi to zostaje Ci dalej wypisywanie i narzekanie na wszystko i wszystkich i użalanie się nad sobą jaki to ja jestem wspaniały a wszyscy co mnie otaczają to lizusy stań przed lustrem i dobrze się sobie przypatrz.

Obserwator
@Sakwa 11.12.2018 11:52

Leszcza to ty widzisz w lusterku (usunięte przez administratora) albo codziennie im lizesz,a ja gardzę takimi i waszą pizzą również

Obserwator
@Sakwa 11.12.2018 11:52

I pamiętaj to ty pracujesz dzięki tym szarakom,a nie odwrotnie! Bo gdyby nie szara masa już dawno stałbyś w kolejce w pośredniaku lizusie jeden

Xyz

Wy tu tak operujecie nazwiskami a przecież rodo jest ???? halllooo

nik
@Xyz 09.12.2018 09:35

tym to akurat strona powinna się zająć, poczytaj trochę o RODO.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik 10

Bardzo dobrze sobie dziewczyna daje rade i dobrze nam się z nią pracuje. Pod nieobecność brygadzisty wszystko jest na jej głowie , drukowanie markerów, obliczanie wydajności itp. ale ty nie masz o tym bladego pojęcia. Potrafisz tylko pisać głupoty z zazdrości.

mrswoman ZM B

dziewczyna bardzo sumienna, starannie wywiązuje się z wszelkich obowiązków , potrafi zastąpić osoby wyżej postawione w hierarchii od siebie, a przede wszystkim bezkonfliktowa wprowadzająca dobrą atmosferę między pracownikami co jest niezwykle ważne w firmie gdzie pracuje tyle ludzi A teraz zamiast próbować wywołać(usunięte przez administratora)na osobie która jest pilna w swojej pracy weź się za robotę bo znowu cię przeniosą na inną zmianę albo co byłoby lepsze dla firmy podziękują ci za twoje mieszanie i wywoływanie sztucznych afer

Ciekawy

Dlaczego administrator usuwa niezręczne a tak prawdziwe komentarze...?

Koniec

To już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni możemy iść

Nowy
@Koniec 04.12.2018 19:03

Co pewnie Cię wyje...Ha ha

Stary
@Nowy 05.12.2018 21:53

Te nowy ciebie też wyje... Poczekaj a się przekonasz

Ja

Kiedy będą bony płacić i ile

Brygadzistka
@Ja 28.11.2018 06:39

Jak zabiorą premie xd

Liderka

Zapadła decyzja :(

XXXV
@Liderka 30.11.2018 18:57

Jaka decyzja?

Brygadzistka
@Liderka 30.11.2018 18:57

Trzeba podkręcić atmosferę i rzucić nowy temat ha ha ha

Adek

Ludzie co wy robicie piszecie jedni na drugich zajmijcie się swoimi sprawami a jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech ma odwagę powiedzieć w oczy a nie pisać na forum tylko każdy cwany anonimowo szkalowac i niszczyc komuś reputacje no ale każdy wie że takich osób się nie słucha co tutaj wypisują bo tak właśnie się dowartościowują

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II