Lear Corporation Poland II

Jarosław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 740 ocen.

Lear Corporation Poland II
3 740

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Ccc

Anetka jest boska

Ccc
@Ccc 13.07.2018 00:21

Oj tam lubi to i już

Informatyk

Heh, ludzie wypełniają te ankiety niby '' anonimowo '' ale większość nawet nie zauważyła że kamerka w tych laptopach uruchamia się na chwilę i robi zdjęcie osobom które wypełniają te ankiety, dlaczego nie zakleją tych kamerek? :) później zobaczycie jak będziecie traktowani po wypełnieniu tych ankiet, szczególnie ci którzy wypełnili je z niezbyt dobrymi opiniami dla naszego Leara :)

Szszsz
@Pab 12.07.2018 14:55

:D :D :D

Ciekawy

A co tam u matek karmoacych one maja ten przywilej do 18 roku dziecka czu są przesuwane na inne linie.

Luzak

Hej jak tam Krystyna na Krojownia bo ja jestem szczęśliwa że jej nie ma na szwalni

Migotka

A ja się pytam gdzie są kategorię które miały być przyznawane w czerwcu.. Tak pięknie ładnie było mówione przez Panią kierownik M. A tu lipa. Lepiej upierdzielic niż dać zarobić.

dr
@Migotka 13.07.2018 00:09

kategorie były, nie pewien lider, nie ważne z jakiego działu i zmiany otrzymał ją za pod****dalanie ludzi, nie kryje się sam z tym jakoś, prosto z mostu mówi, że idzie pod****dolić, po czym to właśnie robi. Dla takich osób między innymi zostały przyznane kategorie.

stary pracownik

A jak ocenicie ostatni wymysł naszego szefostwa odjecia pewnej sumy od premi.. niby za wydajnosc.. Andrzej kto daje i odbiera ten ... ;)

Mgr.
@Obserwator 11.07.2018 20:37

Audytorki też nic nie wiedzą jedna drugą pyta hehe żal.. Latają po zakładzie na plotki...

Marcinek

Prosze nie obrazac A n e t k i.

kasia
@Ccc 12.07.2018 23:39

zapytaj sie marcinka tego "niby" pilota o jaka chodzi anetke. Ta która mu obc..ga Wszyscy o tym wiedzą a oni udają ze jest inaczej

Jola

Witam co się w tym zakładzie dzieje ze już w Poniedziałek tyle przepustek i tyle lini nie szyło, czyżby szły zwolnienia?

Ja.
@Pab 11.07.2018 13:15

Może wykrojniki pójdą za "modelem" w świat ...

Gibson

Witam. Mógłby ktoś przedstawić jak wygląda proces rekrutacji Lear Jarosław ? Jakie stawki oferują na początek, szukają nowych pracowników,podobno od razu biorą na zakład zeby sprawdzić jak się pracuje i oceniają-jak to wygląda ? :)

Joanna

Sprawdziłam, że na stronie internetowej firmy Lear Corporation Poland II zamieszczone są ogłoszenia o pracę dotyczące różnych stanowisk. Które Waszym zdaniem stwarzają największe możliwości rozwoju, które są najbardziej atrakcyjne finansowo, a które mogą być doskonałą odskocznią do dalszej zawodowej kariery? A może są i takie, które spełniają wszystkie powyższe warunki? Zachęcam do podzielenia się swoimi opiniami na ten temat.

Migotka

Na szwalni szwaczki z Porsche nagrodzone a krojownia też powinna być nagrodzona. Andrzej pomyśl czasami.. Bo ludzie się buntują.

Ktoś z krojowni
@Migotka 18.06.2018 16:30

Dokładnie wszyscy na to pracowaliśmy panie dyrektorze

Joanna

@PRODUKCJA Zapoznaj się z regulaminem forum, gdyż ten zdecydowanie zabrania podawania jakichkolwiek danych osobowych. Tutaj podaję Ci link do regulaminu - https://www.gowork.pl/regulamin Do pozostałych użytkowników - chciałabym Was prosić o kulturę wypowiedzi oraz prowadzenie merytorycznej dyskusji na temat pracy w firmie Lear Corporation. Pojawiło się wiele postów w żaden sposób niezwiązanych z firmą. Dlatego proszę Was o konkretne oraz merytoryczne wypowiedzi dotyczące firmy.

Stary Lear

Kiedy będą płacone wczasy???

...
@Stary Lear 27.06.2018 10:28

Już są pieniądze za wczasy

Anonim

Ktoś tu jest bardzo zazdrosny.To nie wasza liga !!!

Boszsz
@Anonim 26.06.2018 08:35

Fakt ,za niska liga dla nas.

gal

Podobno porsche tylko do konca roku w Jaroslawiu a potem cztery zera ciekawe ile w tym prawdy

Ja.
@Marisia 27.06.2018 10:37

:D :D

pracownik

Potrzebuje sie pilnie zwolnic jest szansa z dnia na dzien?

robert
@pracownik 26.06.2018 18:55

nie ma takiej szansy 7 dni a moze i wiecej od soboty do soboty

Joanna

@Jowita A możesz napisać konkretnie, w jaki sposób firma Lear Corporation źle traktuje pracowników? Czy dokładniej się to objawia? Jest to bardzo poważny zarzut, dlatego zależy mi na tym, abyś napisała jakieś szczegóły na temat tej sytuacji. Ponadto, sprawi to także, iż Twoja opinia będzie bardziej rzetelna.

ona
@Bubble. 26.06.2018 14:08

KTOS MUSI

informatyk

Jakie stawki zaczynaja sie dla informatykow w tej firmie?

zainteresowany

Sa jakies przyjecia teraz do tej firmy?

red bull

masakra wierzba jak mozna obrzyganego faceta lizac troche szacunku

ciekawa

wow co za wycieczka. Mam pytanie czy ta mala czarna z HR to jest oficjalna (usunięte przez administratora) czy lewa tego pana co wydaje mu sie ze umie latac ale po jego promilach nie dziwie sie ze myli mu sie autostrada z lotniskiem.No i prysl czar ze w HR pracuja same porzadne

Szszsz
@Eqrwiona 25.06.2018 13:37

Że szwaczki sobie dvpe myją to fakt , ale biura biją ich o głowę.

jola

ANETA dam ci dobra rade ,twoj lovelas biedny nie jest wiec wymus na nim aby wynajmowal jakis pokoj,hotel bo to troche wali bieda ze w sluzbowce cie obraca, a tak to po wszystkim sie umyjesz i czysta wrocisz do chlopa swego bedzie wybaczone amen

...
@produkcyjny 25.06.2018 20:28

Wystarczy na smartfonie ciagle wisieć udając zapracowaną , a później dobrze dogadać się z chłopakami wyższego szczebla ... Biedny ten nasz Lear , oj biedny.

Lat

Były przyznawane już kategorię?

on

mam pytanie czy jest szansa szybkiego zwolnienia sie z leara np za porozumieniem stron jak tak to co trzeba zrobic gdzie sie udac z tym

Były pracownik

Dobrze się patrzy z boku i mówi tylko „szybko”, „jeszcze 5 sztuk”, czy „mała wydajność”. Niech stanie jedna z druga majstrowe czy kierowniczki i szyja. Jestem ciekawa czy długo wytrzymają Na takich obrotach. Ludzie nie są robotami, tak się nie da. Codziennie tylko pośpiech. Powinno to się zmienić, nie wiem kto ustala wydajność ale powinno się to jeszcze raz przeanalizować. Rozumie że zakład zarabia na ludziach i uszytych sztukach ale zakład bez ludzi by nie funkcjonował. Jeszcze raz powtórzę, dobrze się patrzy z boku ale Praca w takich warunkach nie jest dobra na dłużej.

Ds

Wie ktoś czy są teraz przyjęcia?

Marzena

Porsche ma dostać jakąś wyższą jednorazową premię, a każdy w koło robi tyle szumu jakby co najmniej mieliby dać im miliony. Przypomnijcie sobie początki porsche. Ile z was było chętnych żeby tam szyć czy sprawdzać na kj? jak majstrowa szukała ludzi na ten model to nagle wytypowane osoby szły na chorobowe byleby tam nie pójść. Zanim szwaczki nauczyły się szyć poszycia zgodne ze wzorcem a kj dobrze sprawdzać itp. to ile przez ten czas musiały znosić majstrowe, które wiecznie się na nich wydzierały byleby wydajność była, setki alarmów od klienta, ciągle jakieś chore akcje... dużo stresu bo nie dało się tego ogarnąć a ludzie nawet chcieli się zwalniać przez ten model. . A teraz jak już w miarę się ludzie na tym modelu odnaleźli, szyją wydajniej i dobrze. To za to chyba coś im się należy. Krojownia poszkodowana może i była ale przecież każdy wie, że tam źle nie jest, w końcu każdy się tam pcha drzwiami i oknami. Na szwalni zaś już tak wesoło nie ma. Tylko wydajność się liczy i nic więcej.. ludzie są wiecznie poniżani a majstrowe oczekują od nich cudów ... mogą sobie zdrowie wyniszczyć ale dla nich to nieistotne w końcu wydajność jest dla nich priorytetem ;/ cały model dostanie jakieś ochłapy a (usunięte przez administratora) muszą wciąż na tym modelu bez względu na to czy zostaną nagrodzeni czy też nie. Zacznijcie szybciej i dobrze szyć na swoich modelach to tez dostaniecie jakieś jednorazowe premie. Nie wiem szczerze czego tu zazdrościć... zawalać cały czas po to by dostac premie kwartalna czy szyć normalnie, nie męczyć się i dostać normalna premie ale choć zdrowie się tak nie niszczy... Mówię wam ogarnijcie się. Chcecie zabłysnąć to idźcie na maserati. Jak model będzie ogarnięty to i tam przewiduje wysokie premie :) Pozdrawiam .

Joanna

@Jowita Taka, czyli jaka? Każdy ma swoją "prawdę" i swoją opinię na temat firmy Lear Corporation. Więc jeśli mogę, to chciałabym Cię prosić, abyś po prostu opisała to, jak wyglądała Twoja współpraca z firmą. Sprawi to, że Twoja opinia na pewno będzie rzeczowa i wiarygodna. @Jak tu ma byc lepiej ??? Zapoznaj się z regulaminem serwisu GoWork.pl, zanim umieścisz komentarz. Twój go łamie. Niedozwolone jest obrażanie innych. Tutaj pozostawiam Ci link do regulaminu - https://www.gowork.pl/regulamin

Jak tu ma byc lepiej ???

Andrzej ehee ehee eheee eheee powinni Cię wywiesc Staru Pryku na taczkach nagradzasz Porsche za Co że łaskę robią szyją ? A Krojownia Kj i inni to co nic nie robili leżeli ??Nie Panie Andrzeju nie masz Pan Pojęcia to idz Pan w Cholerę bo doprowadzicie do końca ten Zakład a widząc to co się dzieje to Koniec jest bliski

nina504

Wie ktos Czy są przyjecia ? Ciężko nauczyć się szyć na tej maszynie i to ogarnąć ?

Jowita
@Anoonimooowaa 20.06.2018 07:39

A co?????? Zle napisal?????? Taka jest prawda!!!!!!

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Jarosław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II