Lear Corporation Poland II

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 277 ocen.

Opinie o Lear Corporation Poland II

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

jsa

Mają tutaj wiele ciekawych ofert @oleg, a właśnie to o którym wspomniałeś jest rzeczywiście interesujące, mimo iż trzeba mieć sporo uprawnień, to jednak zarobki w tym przypadku spokojnie powinny przekroczyć kwotę 3500 złotych

Marta

Witam jestem z lubina mam od poniedzialku zaczac pracena 1 zmiane ale nie ma dojazdu i szukam osob dojezdzjacych samochodem do ktorych moglabym sie dolaczyc. Osoby chetne prosze o kontakt mejlowy maarta1989@o2.pl

operator nissan

@ !!!!!! Jesteś Malo myślącym debilem!!!! I przestań traktować ludzi jak śmieći!!!! Pozatym jesteśmy w pracy i nie ma tu "tego lubię bardziej a tego mniej" lubimy lub nie lubimy to na podwórku!!!!!! I przestań jarać te ziółka!!!! To ci zrylo beret.

rzutowiec

Tak to zazwyczaj jest gdy firmy uważają się za korporacje, na kimś te pieniądze muszą zarobić i albo są to pracownicy albo klienci. Szkoda tylko że coraz więcej jest takich firm na rynku. Zapowiada się całkiem dobrze ale dopiero potem pokazuje się drugie dno. I czasem nawet dosłownie jest to dno. Nie pracowałem w tej firmie więc jeśli coś źle powiedziałem to mnie poprawcie.

Były pracownik B0

Prawda jest taka, ze w tej firmie jest wyzysk jak wszedzie. I ludzie ktorzy narzekaja maja absolutnie racje. Natomiast cicho siedzi ci i nie narzekaja dla ktorych to jest szczyt zyciowych mozliwosci i nie stac ich na to by znalezc lepsza prace i by znalezc pracodawce ktory bedzie mial wiecej szacunki. Wiem w Polsce o to trudno, ale trzeba sie zainteresowac i chciec cos zmienic. Ja z doswiadczenia powiem tyle. Ta firma was wykonczy.

jebac kierowników

powiem wam tak szczerze ze ten zakład tyo wielkie śmierdzące gów...o każdy kierownik czu lider jest jeba..ym kłamcą i kombinatorem i nie pisze tego bo mnie nosi jak kazdego kto tam robił pracowałem tam ponad rok i zostałem potraktowany jak śmieć i jest tak traktowany każdy człwiek który tam pracuje czy to miesiąc czy tydzien pół roku czy rok itd jeden wielki chłam nie polecam nikomu!!! kom pletnie omijac szerokim łukiem zakłamana kadra i kierownictwo zakład który wypala twoje człowieczeństwo

pani K

Przypadkiem z ciekawości weszłam na waszą stronę .Przeczytałam wszystkie opinie o waszym zakładzie .Potem weszłam na opinie firmy Voss i Case Tech ...(usunięte przez administratora) że najlepsza firma to Voss i Case .A u was to jakaś patologia .Byłam młoda pracowałam za komuny .Wszyscy się szanowali , przyjaznili .Na hali było 150 osób .Do pracy chciało się iśc .Do dziś spotykamy się i nawzajem cieszymy się sobą .Dlaczego pracujecie po 12 godzin ?.Pracownik wypoczęty psychicznie i fizycznie jest bardziej wydajny czyżbyscie o tym nie wiedzieli ? Straszna głupota . Ci na górze czy w was jest choc trochę człowieczeństwa ? Dziś niszczysz pracownika psychicznie a za 10 lat będziesz potrzebował jego pomocy .Wszystko się zemści .Żyję już troszkę na tym świecie .Szanujcie się nawzajem .Bo życie to sinusojda .Raz na górze raz na dole .Zyczę wam aby właściciel zainteresował się waszym zakładem lub sami napiszcie do niego biorąc tłumacza .Wtedy wszystko się zmieni .Tak było w Złotoryji .

zl

A-TEAM We remember

baerka

Ciekawe, czy coś się zmieni?

007

nie polecam nikomu tego zakładu omijajcie go szerokim łukiem tam nie da sie pracowac mimo szczerych checi pomiatają i nie szanuja ludzi,liderzy myslą ze sa bogami a większośc z nich to nieuki po zawodówce.szkoda waszego czasu i zdrowia. pozdrawiam wszystkich ciężko pracujacych trzymajcie sie i szukajcie pracy gdzie indziej.

xyo

ta firma to dno, odradzam podejmowania pracy ! takiego syfu jak teraz nie bylo jeszcze chyba nigdy

nowy

Czytam to wszystko i głowa mi pęka. Chciałem do Was do jakości się dostać tam też taki syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak zarobki?

Bad to the bones

Tak sie patrze codziennie na ten zaklad;sorry SYF i dziwie sie ze to jeszcze istnieje.Szkoda mi tylko tych ludzi co tam pracuja. Ze jeszcze tego nie zamkneli i to istnieje. Porazka...

odpowiedź dla zniesmaczony

ty taki jestes zniesmaczony tym [usunięte przez moderatora]. a sam co robisz? [usunięte przez moderatora]

od siebie

Pokaż mi firmie na strefie która na czas bez opóźnień wpłaca urlop czyli"wczasy pod gruszą " nad godziny .... Ja nie narzekam róbmy swoje o ba nawet podwyżka nie dawno była ...

.....

ten zaklad to dno i pacuje tam prawie samo dno wiec szkoda slow

punkt

jestem tego pewny, że na forum piszą osoby tylko i wyłącznie osoby którym jest źle, z niców wynika że większość piszących jest stałymi bywalcami forum i byłymi pracownikami... ale pewna konkluzja... Fakt jest ciężko na produkcji, ale w zakładzie METAL czego można się spodziewać?? chyba nie lekkiej pracy...sama nazwa mówi przez się... sami się na to pisaliśmy więc nie narzekajmy... prawda jest taka że przy podpisywaniu umowy byliśmy na to przygotowani... ci co mają nadgodziny narzekają, Ci którzy ich nie mają narzekają... Firma wcale nie jest zła! a jeżeli komuś nie pasuję to dlaczego się nie zwolni??? gdzie indziej będzie lepiej???....Kto chce to pracuję, kto nie chce narzeka... Nie mówię, że zarobki są super rewelacyjne ale są i nie są złe!!! Inni mają gorzej więc nie narzekajcie!!!

szczęśliwy kto odszedł

coraz więcej ludzi odchodzi, ile można robić po 12 godzin, pół roku??rok?? W biurach też się wszyscy zwalniają mobbing i wyzysk jest tam na porządku dziennym, nawet kierownicy już odchodzą i cała karda się sypie bo dużo firm na strefie o wiele lepszych jest Opinia zakładu jest fatalna i nikt normalny tu nie będzie pracował.

ftw

..... - 2013-08-05 20:21:59 [usunięte przez moderatora]bo sie dajecie [usunięte przez moderatora] a oni robią z wami co chcą... zwolnijcie sie z pracy, zacznie się mega rotacja a sami ich wywalą za brak cyfry i ciągłe reklamacje. [usunięte przez moderatora]

ktoś kto tam tyrał po 18h na dobe

[usunięte przez moderatora] było lepiej, przynajmniej pożartował za fajki dawał kary w postaci pompek lub przysiadów i nikogo nie [usunięte przez moderatora] był spoko wszystko szło i nie było problemów. Tylko [usunięte przez moderatora] zmieniał plan żeby sie czepiali [usunięte przez moderatora]!!! Prostaki jeszcze na niego wypisywaliście !!!! wstyd!! tfu!!!

lll

ftw - 2013-08-01 21:43:50 .... - 2013-08-01 19:01:45 [usunięte przez moderatora] co racja to racja!!!Dokładnie zrobił 240h w miesiącu i cieszy się, że 2000pln na konto wpadło [usunięte przez moderatora]

ftw

.... - 2013-08-01 19:01:45 [usunięte przez moderatora] co racja to racja!!!

jestem kim jestem

Nie ma to jak szukać pracy w której nic bie trzeba robić, a potem jacy to bee ludzie nią dyrygują narzekać. We wszystkich zakładach na strefie jest tak samo, a robiłem w kilku i jak mi się nie podobało to poprostu dziękowałem. Jakiś czas tu pracuje i co naj ważniesze wypłate na czas dostaje a jej wysokość jest jak na całej strefie. a dzieki nadgodziną dużo wieksz :)

1

Co ty piszesz gorszych [usunięte przez moderatora] juz niema a po 2 jak oni traktuja kogos tak maja

on ona

sid - 2013-07-27 19:10:07 mike - 2013-07-27 11:34:35 [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora][usunięte przez moderatora]Każdy zasługuje na taką opinię jaką sobie wyrobi.

Lewar

[usunięte przez moderatora] Co wy chcecie od [usunięte przez moderatora]? Gdyby nie on juz byscie nie pracowali! Zawsze byl za ludzmi i bedzie! [usunięte przez moderatora] Przeciez wszystko jest zalezne od waszych wynikow na jego zmianie! A zreszta... Z kim tu gadac...

Ja...

Przecież pisałem kiedyś,jak podpadniesz [usunięte przez moderatora],albo nie zaakceptuje kogoś,to kara nie dając umowy. To praktyka pana [usunięte przez moderatora] i[usunięte przez moderatora]-normalka i nic nowego. Ważne,że góra ma za co jechać. Ci którzy nie mają urlopow idą na bezpłatne i [usunięte przez moderatora] kogo obchodzi,że nie będziemy mieli za co opłat zrobić i za co żyć. Work nie podpisuje z nimi umów,dopiero jak wrócą z bezpłatnych . [usunięte przez moderatora] Ja byłem na rozmowie i nie wracam do Lear po urlopie...

Montaż...

Wypłaty nasze to jakaś żenada w tym miesiącu.Ja nie dostałam umowy,mimo że pracuje pół roku,pan kierownik odciął mi tym samym dostęp do socjalu,czyli pieniążków za wczasy pod gruszą i innych przywileji. Dzieciom od 3 miesięcy nie mogę rowerka wziąć na raty,bo umowa na miesiąc.Tym sposobem będziemy wakacje spędzać w domu,bo na nic mnie nie stać...masakra

Kamil

pracownik ktory pracuje po 12 godzin to czlowiek myslacy o kanapce cieplej kapieli i poduszce potem juz mu sie zlewa dzien z noca a poduszke chce calowac a zone mija w progu ale nie rozmawiaja bo ona jeszcze dzieci do przedszkola zeby zdazyc na swoja zmiane. nadzien wyplaty cicho siadaja przy sobie ona rozwija niekonczace sie rachunki i placze ukratkiem on ja przytula i mowi ze wszystko bedzie dobrze a bartusiowi kupimy nowe buty za miesiac

Kamil

Ja haha nie o plotkach. Firma sama w sobie to prestiz niedoscigniony,firma to duma do uzewnetrzinania swej potegi na rynku globalnym.Firma to ludzie ktorzy ja tworza to ja i ty.I tutaj dzisiaj pan [usunięte przez moderatora] na zebraniu w stolowce powiedzial ze mogbly policzyc na palcach jednej reki tych ludzi, mialem przyjemnosc byc przy zakladaniu firmy, kaski, baraki, cianota i tylko spawalnia i montaz rozbieranie i skladanie czesci prowizoryczny magazyn wieczne liczenie czesci, az nagle zebranie zamowienia spadly i sa dwie listy jedna zwolnil lear oddaj klucz od szafki,kask i polar zadzwonimy do ciebie.tak zadzwonili ale kto bedzie czekal. Wczoraj w samych superlatywach przedstawial pan nam wspolprace z firma LEAR ale pewnie sam w to nie wierzy ,mowil pan o nie do przebicia najlepszym zakladzie LEAR na swiecie przeciez nie potraficie jednego dobrego pracownika utrzymac to o czym pan mowi.Wczoraj pana nic nie zrozumialem nie musialem bo przeciez jest pan bardziej specjalista od produkcji a nie pracownikiem socjalnym i tu jak na produkcje zdal pan u mnie egzamin jezeli chodzilo o udoskonalanie i wdrazanie projektow to 5 jezeli hahaha o socjalne sprawy to nawet ten drugi pan na niewiele sie zdal Ludzie ktorzy tak naprawde chcieliby byc filarem produktywnosci a i moze udoskonalenia niektorych rozwiazan zazwyczaj omylnie posylani sa na urlop bezplatny byc moze wisa wi sie na nich poznaja wiem ze niema pan na to wplywu ale skoro pan tak przekonywujaco tak mowil ze to wy tworzycie firme to dlaczego tak pozwala sobie na usuwanie produktywnych ludzi [usunięte przez moderatora]

zzz

Ja... - 2013-07-11 17:39:52 Moi drodzy [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora] W tym miesiącu średnia płaca z nadgodzinami i po wyższej stawce tj 1840-wyniosła na rękę 1600 zł. Niestety i tak zawsze się znajdzie ktoś,kto się wyłamie i dalej będzie jak jest.jeśli chodzi o montaż a5x to zależy gdzie się trafi i na jaką zmiane. ja byłam jakiś czas u [usunięte przez moderatora] na zmianie i muszę powiedzieć, że nie było tak źle. dziewczyny w porządku w miare zgrane nie było osoby która by mi nie pomogła. pogadają, ale robią swoje są wyjątki ale można tam spokojnie przetrwać. co innego montaż 55 tam człowieka się traktuje jak psa. opiernicz i wyzywanie d najgorszych za puszczenie dziury czy nie dokręcenie śrubki nawet słyszałam, że ostatnio ostra awantura tam była o to. 58 z tego co słyszałam zupełnie parodia zero zgrania [usunięte przez moderatora], ale mowie nie byłam tam tylko słyszałam. jakbym mogła to bardzo chętnie bym tam wróciła

Ja...

Moi drodzy [usunięte przez moderatora] W tym miesiącu średnia płaca z nadgodzinami i po wyższej stawce tj 1840-wyniosła na rękę 1600 zł. Niestety i tak zawsze się znajdzie ktoś,kto się wyłamie i dalej będzie jak jest.

wtf

Cała prawda.... - 2013-07-09 22:37:43 Normalnie mam już dość czytania tych głupot i napiszę prawdę o Lear po moich 3 i pół miesiącach doświadczenia pracy w tym zakładzie.Odeszłem sam,żeby nie było że to z zemsty piszę.Zakład na początku wydawał się ok,ale z tygodnia na tydzień nie wierzyłem własnym oczom i uszom.Po odmowach pracy na kolejnych 12-stek,umowy masz nie przedłużonej(umowa przeez agencję na miesiąc),postawisz się panu [usunięte przez moderatora] lub nie daj Boże panu [usunięte przez moderatora].Z tygodnia na tydzień w|w panowie rozpanoszyli się do takiego stopnia,że wymyślali gdzie kogo wywalić za swoje nieudacznictwo.Rozmowa tych panów z inteligentym pracownikiem nie istnieje [usunięte przez moderatora]. Nikt za nic nie przeprasza i nie prosi,pan [usunięte przez moderatora] często ma dziwne oczy i ma odruchy,których można podejrzewać o. niekontrolowane-nie wiem dlaczego,biega po hali ,jest nadpobudliwy i rozmawiając gryzie paznokcie-fuj! [usunięte przez moderatora] Nie mam pojęcia kto na to pozwolił?i z tego co wiem trwa to nadal,zostało bardzo mało ludzi nawet takich,którzy pracują po 3,4,5,6 miesięcy,są na zwolnieniach albo uciekli z tej fabryki [usunięte przez moderatora].Szkoda,bo gdyby Was szanowali nie byłoby takiej rotacji pracowników a przy tym takich mega-reklamacji. Taką fabrykę tak zmarnować to wstyd jakich mało! Pozdrawiam wszystkich ,bo WSZYSCY tam ciężko pracująPrawda. Tyle, że [usunięte przez moderatora] prawda. Durni ludzie dają sobą pomiatać i Ty także. To nie kilku kierowników i [usunięte przez moderatora] z a5x są winni tylko pracownicy, którzy nie "umią" upomnieć się o swoje prawa.[usunięte przez moderatora]

Cała prawda....

Normalnie mam już dość czytania tych głupot i napiszę prawdę o Lear po moich 3 i pół miesiącach doświadczenia pracy w tym zakładzie.Odeszłem sam,żeby nie było że to z zemsty piszę.Zakład na początku wydawał się ok,ale z tygodnia na tydzień nie wierzyłem własnym oczom i uszom.Po odmowach pracy na kolejnych 12-stek,umowy masz nie przedłużonej(umowa przeez agencję na miesiąc),postawisz się panu [usunięte przez moderatora] lub nie daj Boże panu [usunięte przez moderatora].Z tygodnia na tydzień w|w panowie rozpanoszyli się do takiego stopnia,że wymyślali gdzie kogo wywalić za swoje nieudacznictwo.Rozmowa tych panów z inteligentym pracownikiem nie istnieje [usunięte przez moderatora]. Nikt za nic nie przeprasza i nie prosi,pan [usunięte przez moderatora] często ma dziwne oczy i ma odruchy,których można podejrzewać o. niekontrolowane-nie wiem dlaczego,biega po hali ,jest nadpobudliwy i rozmawiając gryzie paznokcie-fuj! [usunięte przez moderatora] Nie mam pojęcia kto na to pozwolił?i z tego co wiem trwa to nadal,zostało bardzo mało ludzi nawet takich,którzy pracują po 3,4,5,6 miesięcy,są na zwolnieniach albo uciekli z tej fabryki [usunięte przez moderatora].Szkoda,bo gdyby Was szanowali nie byłoby takiej rotacji pracowników a przy tym takich mega-reklamacji. Taką fabrykę tak zmarnować to wstyd jakich mało! Pozdrawiam wszystkich ,bo WSZYSCY tam ciężko pracują

wtf

...... - 2013-07-07 13:28:33 Po co ty jesteś w tym zakładzie jak tak Ci jest źle!!!!!!! to się zwolnij zrobisz coś dobrego,dla tej firmy i dla ludzi na twoje miejsce znajdą się osoby które będą z chęcią pracowały i nie będą pisać takich głupot na czyjś temat. (usunięte przez moderatora)

......

Po co ty jesteś w tym zakładzie jak tak Ci jest źle!!!!!!! to się zwolnij zrobisz coś dobrego,dla tej firmy i dla ludzi na twoje miejsce znajdą się osoby które będą z chęcią pracowały i nie będą pisać takich głupot na czyjś temat.

wtf

...... - 2013-07-06 16:12:04 Dokładnie tak jak piszesz. Ci którzy się opierniczają mają czas na plotki i własną wersje wydarzeń, a nasz kierownik zioło wcale nie jest taki zły. Robi swoje i nie pozwala wejść sobie na głowę TAK DALEJ A BĘDZIE LEPIEJ. tych nierobów połapać i dać im kopa na do widzenia (usunięte przez moderatora)

......

Dokładnie tak jak piszesz. Ci którzy się opierniczają mają czas na plotki i własną wersje wydarzeń, a nasz kierownik zioło wcale nie jest taki zły. Robi swoje i nie pozwala wejść sobie na głowę TAK DALEJ A BĘDZIE LEPIEJ. tych nierobów połapać i dać im kopa na do widzenia

ktoś:D:D:D

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak że aż sie zygac chce marudzicei cisnieceie z kierasami a za pewne nie tylko ja ale wiele innych osób robi swoje i sie do nich nie (usunięte przez moderatora) i nie ma zadnej lipy wystarczy przychodzac do tyrki zajac sie własnie nia a nie plotkowaniem i statystowaniem nie tedy droga (usunięte przez moderatora) wezcie sie za siebie bo w koncu inni zrobia to za was i wtedy bedzie płacz i lament

gość

Ludzie wiedzę,że największą przyjemność sprawia wam szarganie czyjegoś imienia... Dajcie sobie z tym spokój bo niczemu to nie służy. Możecie zbluzgać moją wypowiedź i tak mam to gdzieś bo jestem tu gościnnie!! a Wiecie dlaczego?? Bo włos się jeży z uwagi na poziom waszych postów i używanych sformułowań. Myślicie że jesteście wszechmogący na tym forum?? W taki sposób potraficie podbudować swoje ego?? Najlepiej jest ponarzekać jak mi źle, ja robię wszystko a oni nic. Fakt jest taki:PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. Zatem życzę wszystkim abyście w przyszłości dorobili się wyższej posady i opili tego domniemanego miodu... w 100% zapewniam, że ten PUNKT zdecydowanie się zmieni... ps. tymi wszystkimi wypowiedziami ukazujecie się w świetle, że operator oznacza osobę przy dobrym wietrze po maturze... Dobrze wiemy że tak nie jest! Zatem nie wypowiadajcie się za ogół społeczności Lear Powodzenia

Ja...

No i jest tak,jak być już powinno dawno temu,[usunięte przez administratora] jak wieść niesie dobra,[usunięte przez administratora] jest do odstrzału.Ja już wczoraj kupiłem szampana.Otworze,jak pisałem. Polecą wszyscy,którzy doprowadzili taką firmę do stanu w jakim jest. Przyjdzie nowy dyro,nowi kierownicy,nowi liderzy! Pracować będziemy tak samo ciężko,ale bez wyżywających się na nas i stosujących [usunięte przez administratora]kierowników! Oby nikt więcej nie stracił pracy,bo odmówił pracy na nadgodzinach! i kiedy nie może przyjść w sobotę bo dziecka nie ma z kim zostawić! NARESZCIE!!!!!!!!!koniec prywatnego folwarku [usunięte przez administratora] ijego podnóżków!!!! I mamy pierwszą sprawę wniesioną przez pracownika do sądu!!! Brawo!!!!!!!

xxx

A ty się ich trzymałeś i prowadzałeś,jak zwolnili to zmieniłeś zdanie. Jesteś żałosny.Lepiej pracy szukaj a nie śledź cały czas tego forum. Widać że tu cały czas przesiadujesz i fachowych porad udzielasz. Może minąłeś się z powołaniem , już wszyscy twoimi wpisami są znudzeni.Tu ludzie chcą dowiedzieć się konkretnych rzeczy a nie czytać twoich wypocin i żali.

były leader A5X

teraz przyznajecie rację.....jak mówiłem o tym głośno to nikt mnie nie słuchał i wyzywaliście mnie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieuków na forum....trzeba było wam 5 miesięcy żebyście zrozumieli jacy oni są naprawdę....że w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają produkcję i jakość i tylko bronią swoich tyłków.... żałosne...... Wpis bez oceny, chociaż firma jest ok.

Ja...

Czas najwyższy wziąć się "górę",zakład jak narazie wykazuje same straty,dzięki takiemu kierownictwu...zaczęli od pana [usunięte przez administratora] i w końcu nadejdzie czas na resztę-dzięki Bogu. Suma reklamacji jakie spływają na nasz zakład,to przerażające cyfry!!!!!!!!!! Pana [usunięte przez administratora] dawno powinni wywlić! człowiek-sorry,to za dużo napisane...ktoś,kto przyczynił sie do tych reklamacji w końcu poniesie za to karę!dzięki takiemu komuś nie dostaniemy podwyżek,bo zakład jest na minusie. W czasach komuny powinniśmy wywież go na taczce i wykiprować przed zakładem. Po czytaniu tych wpisów opowiada je[usunięte przez administratora] i padają ze śmiechu nazywając nas bandą nieuków i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ciekawe,jak będą się śmiali i jak nas nazwą,jak ujrzą zasłużone wypowiedzenia. Otworzymy szampana w tym pięknym dniu,i ja już się zaopatrze w niego....

energy

idz na a5x na 5.30 na 12

Alex K.

Chmura dziękuję Ci!!! Oczerniają mnie a sami są.....

qwerty

pracownicy - 2013-06-28 16:36:21 Góra !!! - 2013-06-26 20:55:59 Prosimy już nie wypisywać wyzwisk pod adresem pana [usunięte przez administratora] gdyż ten pan już nie pracuje w naszej firmi i może to skutkować poważnymi konsekwencjami dla osób, które notorycznie tak się zachowują na tym forum. Proszę też poważnie podejść do tematu, gdyż istnieją sposoby aby taką osobę ujawnić!!! Czyli ten wpis jest twoim wpisem jak ten w którym wracasz do pracy.Człowieku , tobie jest potrzebny specjalista, rozwiązali z tobą umowę i nie możesz z tym się pogodzić .Z wszystkich tych wpisów tak wygląda. Ogarnij się , idź do spowiedzi , tam jest człowiek który cię wysłucha , tu już mają cię dość tak zakład jak i ludzie którzy z tobą współpracowali. Niestety , ty na tym forum nakręcasz ludzi.To forum naprawdę jak widzę zostało stworzone do czegoś innego a nie dla twoich gorzkich żali. Firmie jako firmie proponuję zająć się tą sprawą bo cierpi na tym jej opinia . A jako firma przez takich ludzi jak pan A ...... na tym cierpi.sam ją psujesz!!! doradca się znalazł!!! wpis bez oceny!

pracownicy

Góra !!! - 2013-06-26 20:55:59 Prosimy już nie wypisywać wyzwisk pod adresem pana [usunięte przez administratora]gdyż ten pan już nie pracuje w naszej firmi i może to skutkować poważnymi konsekwencjami dla osób, które notorycznie tak się zachowują na tym forum. Proszę też poważnie podejść do tematu, gdyż istnieją sposoby aby taką osobę ujawnić!!! Czyli ten wpis jest twoim wpisem jak ten w którym wracasz do pracy.Człowieku , tobie jest potrzebny specjalista, rozwiązali z tobą umowę i nie możesz z tym się pogodzić .Z wszystkich tych wpisów tak wygląda. Ogarnij się , idź do spowiedzi , tam jest człowiek który cię wysłucha , tu już mają cię dość tak zakład jak i ludzie którzy z tobą współpracowali. Niestety , ty na tym forum nakręcasz ludzi.To forum naprawdę jak widzę zostało stworzone do czegoś innego a nie dla twoich gorzkich żali. Firmie jako firmie proponuję zająć się tą sprawą bo cierpi na tym jej opinia . A jako firma przez takich ludzi jak pan [usunięte przez administratora]na tym cierpi.

Alex

Alex - 2013-06-28 09:52:31 pracownicy - 2013-06-28 08:51:02 Góra !!! - 2013-06-26 20:55:59 Prosimy już nie wypisywać wyzwisk pod adresem pana [usunięte przez administratora] gdyż ten pan już nie pracuje w naszej firmi i może to skutkować poważnymi konsekwencjami dla osób, które notorycznie tak się zachowują na tym forum. Proszę też poważnie podejść do tematu, gdyż istnieją sposoby aby taką osobę ujawnić!!! Proponujemy skierować tą uwagę do pana [usunięte przez administratora], bo to po jego wpisach pod różnymi nicami zaczyna uruchamiać się to forum z wyzwiskami i sam wyzywa innych.Troszkę zastanowienia proponujemy przed takimi wpisami kto jest winny.odpowiadam na wyzwiska tylko pod tym nickiem!!! a wyzywa mnie jedna i ta sama osoba od początku, więc uwagę skierować na tego co to robi a ode mnie sie proszę odczepić i nie pisać już bo sprawa pójdzie znacznie wyżej. Mam już dosyć tych wyzwisk i obelg oraz wjeżdżania na moją rodzinę. Do tych co się podszywaja pode mnie: zajmijcie się sobą plotkarze i intryganci obrażajcie sobie innych nie podpisując sie moim imieniem!!!Może znajdź sobie jakieś inne miejsce. To jest forum dla pracowników LEAR i dla tych nieszczęśników którzy z jakiegoś powodu chcą stać się pracownikami. Forum o burakach dla buraków jest gdzieś indziej. [usunięte przez administratora] zatem w podskokach. Temat sam się skończy. Wszystkim już zbrzydło czytanie grafomańskich wypocin w mało znanym języku.

Alex

pracownicy - 2013-06-28 08:51:02 Góra !!! - 2013-06-26 20:55:59 Prosimy już nie wypisywać wyzwisk pod adresem pana [usunięte przez administratora] gdyż ten pan już nie pracuje w naszej firmi i może to skutkować poważnymi konsekwencjami dla osób, które notorycznie tak się zachowują na tym forum. Proszę też poważnie podejść do tematu, gdyż istnieją sposoby aby taką osobę ujawnić!!! Proponujemy skierować tą uwagę do pana [usunięte przez administratora] , bo to po jego wpisach pod różnymi nicami zaczyna uruchamiać się to forum z wyzwiskami i sam wyzywa innych.Troszkę zastanowienia proponujemy przed takimi wpisami kto jest winny.odpowiadam na wyzwiska tylko pod tym nickiem!!! a wyzywa mnie jedna i ta sama osoba od początku, więc uwagę skierować na tego co to robi a ode mnie sie proszę odczepić i nie pisać już bo sprawa pójdzie znacznie wyżej. Mam już dosyć tych wyzwisk i obelg oraz wjeżdżania na moją rodzinę. Do tych co się podszywaja pode mnie: zajmijcie się sobą plotkarze i intryganci obrażajcie sobie innych nie podpisując sie moim imieniem!!!

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II