Lear Corporation Poland II

Mielec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 158 ocen.

Opinie o Lear Corporation Poland II

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Lysy

To chyba jakas sciema że mieli tu pracować więźniowie przecież to nie jest robota dla facetów oni by tu babki podrywali zamiast pracować.

Mon

Witam ja tam pracowałam krótko ale nie było tak masakra to zalezalo od brygady i gdzie trafisz bo naprawde dziewczyny pomagały osoba nawet brygadzistki i pozdrawiam moją koleżankę Renie ktora była ze mną w lear i na kamocie:-) szkoda ze nie razem na lini pozdrawiam ika

DN

Witam. Teraz firma Lear Mielec ściąga do pracy pracowników z Ukrainy... Hm ciekawo dlaczego?

Aneta

Liderka mi ostatnio powiedziała że na moje miejsce jest 10 chętnych osób. Żałosne.

Bogdan
@aaa 26.10.2017 18:24
bredzisz

Napalona liderka

halloween
@Aneta 25.10.2017 22:16
Liderka mi ostatnio powiedziała że na moje miejsce jest 10 chętnych osób. Żałosne.

Element po średnim albo zawodowce. Lepiej z nią niw rozmawiać.

Smalec

Jesli tam sa takie kobitki, ktore napalaja sie nawet na zonatych, to chetnie sie tam zatrudnie. A tak na marginesie to niezly kit wciskaja Ci z agencji, ze niby jest tam tak kolorowo i fajnie i ze nawet zaplca za to ze sie kolege zwerbuje do pracy. Po wyslaniu cv dzwonia juz po godzinie.

Ola

Dla tej firmy nie jest ważny pracownik. Zmuszanie na przyjście na 12 godzin od 15 do 3 w nocy. Nie ważne ze nie masz jak wrócić do domu.

Ola

Dyrektor już całkiem oszalał. Wprowadza prace w dni wolne od pracy i święta. Mało dwunastek w ciągu tygodnia, sobót na wszystkich zmianach to jeszcze i niedziele i święta. Brakuje mi już słów, żeby wyrazić co o tym myśle.

On

Liderki i brygadzisci powinni normalnie pracować tak jak to robią w innych firmach i jakoś dają rade a nie tyle ludzi szwęda się bezczynnie po hali a tak to by była cała linia ludzi nieomylnych , odrazu wyrabiających się i podpisujących bez dyskusji nadgodziny , nie używali by telefonów żeby chociaż mieć jakiś kontakt z rodzina między dwunastkami a sobotami a teraz nawet niedzielami . Niech dyrekcja to przemyśli , a jeszcze druga z białych fartuchów którzy siedzą tyklko na jadalni i udają ze pracują , bo i tak niczego nie ogarniają , podobno ludzie wykształceni :)

Beata

Robiłam tam i widziałam że jedni pracują i sie nie odzywają do nikogo a inni udają że pracują i przegadają całe 8 lub 12 godzin a tylko jak liderka nadchodzi to coś tam bandażują więc czas jest. Zresztą na przerwach też można romansować.

Dorota

Szkoda sobie strzępić języka na tę firmę. Tyle tu komentarzy, wylanych emocji i co z tego? Skrzywdzonych ludzi jest tam mnóstwo, ludzi, którzy wiele lat tam pracują. Poczucie krzywdy i takiej zwykłej ludzkiej bezsilności jest przerażajace. Liderami są prymitywne osoby bez żadnego przygotowania do (nazwę to brzydko) zarządzania ludźmi. Jak to jest, ze brygadzistka wylewa wiadro pomyj na jednego z operatorów a innego traktuje jak trzeba. Jak to jest, ze ta firma zezwala na takie poniżanie. Widziałam tam wiele przez te lata, które pracuję ale tego co jest obecnie jeszcze nigdy. Układy i wazeliniarstwo wiodą prym a zwykły operator bez znajomosci u kogokolwiek jest zerem i traktowany jak zero. I nie ważne, ze pracuje tam prawie od samego początku. Dziś tylko kablowanie, wazelinka i masz wszystko z liderem załatwione. Wstydzę sie tego, ze tam pracuje. Wstyd mi ze muszę patrzeć na to dziadostwo każdego dnia jak ludzi zmuszają do przyjścia na dwanaście godzin. Nie ważne ze nie możesz, ze nie dasz rady bo ci ręce wysiadły, ze po prostu jestes przemęczona. Nie masz prawa nawet do odmowy.

były pracownik
@Dorota 20.10.2017 21:35
Szkoda sobie strzępić języka na tę firmę. Tyle tu komentarzy, wylanych emocji i co z tego? Skrzywdzonych ludzi jest tam mnóstwo...

Nic ująć ,nić dodać ...bardzo trafnie wszystko opisane.

Operator

Kiedy ma być strajk?

Robo
@Xyz 13.10.2017 09:24
Kiedyś był już strajk,dyrektor zszedł na dół porozmawiał z pracownikami i wszyscy wrócili do pracy a linie ruszyły. Związki są...

Związek Solidarność zaprasza Cię do współpracy.

Robo
@Operator 09.10.2017 21:42
Kiedy ma być strajk?

Strajku nie będzie. dyrektor zgodził się na podwyżki. Poprzyj związek będą większe !!!

Aga

Dobre! A jak tam romanse ? Nadal są ?

fot-vid

LEAR MIELEC:TO(usunięte przez administratora) LIDERKI :TO ŻANDARMY PO PRACY W LEAR KONIECZNE SĄ WIZYTY U LEKARZY SPECJALISTÓW:PSYCHIATRA,NEUROLOG ORAZ KILKU INNYCH . LUDZIE !!! JEST BARDZO ŁATWO STRACIĆ ZDROWIE W TEJ FIRMIE. DLATEGO NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI.

anonimowy
@anonimowy 17.10.2017 21:02
nawet nie skusiłoby cie te 800 zł co teraz daja ?hahaha

ale tak na marginesie skad maja tyle kasy żeby na każdego pracownika poleconego co popracuje 3 miesiace i moze sie zwolnic dawać 800zł, przecież pól osobo co tam pracuje może polecić a to sie robią wtedy spore pieniadze zanic a pożniej mówia że firma w złym stanie

Ola
@anonimowy 17.10.2017 21:02
nawet nie skusiłoby cie te 800 zł co teraz daja ?hahaha

Poleć Ty jakiegoś swojego znajomego, może kogoś z rodziny..., ale później zaopatrz sie szybko w takie ochraniacze do buzi co maja bokserzy na ringu bo w zęby od tego kogoś dostaniesz na pewno????????.

Ula

Panie Dyrektorze.... chce pan jajek? To trzeba dbać o kurę, którą w tym przypadku jest pana personel. Złotych jajek nie bedzie.

Ola

Dziś w Mielcu były targi pracy. I co??!! Nie zaproszono leara. Znajomy, który jest współorganizatorem tych targów powiedział mi, ze nie zaproszono tej firmy i zapraszać już nie bedą. Podał powody jakie organizatorzy mieli wzgl leara. Teraz czekamy aż odejdą studenci. Bo tu szans na rozwój nie ma. Soboty robocze a jak ktoś ma szkole to na leara już nie patrzy na szczęście.

Ula
@Obserwator 17.10.2017 14:22
Zabawne, bo Lear na targach pracy był :) sama widziałam, można też sprawdzić na zdjęciach np. na hej.mielec...

Ponoć był... bo wybłagali stanowisko. Nie brano ich pod uwagę. Ale pani dyrektor ma chody w urzędzie pracy i uprosiła o przedostatnie miejsce. Pewnie sie zlitowali.

GWojtek
@Obserwator 17.10.2017 14:22
Zabawne, bo Lear na targach pracy był :) sama widziałam, można też sprawdzić na zdjęciach np. na hej.mielec...

Niech powiedzą ze praca po dwanaście godzin, każda sobota robocza nawet na nocnej zmianie.... teraz akurat padło na przygotowanie produkcji. W ofercie nie ma nic o zabieraniu premii o niemożności dostania urlopu. Foldery mogą mieć kuszące... i co z tego jak w środku jestes traktowany jak śmieć.

Goska

Czy z grupą inwalidzką czy bez jesteś traktowany tak samo. Nie ma taryfy ulgowej.

Jola

Waszego dyrektora nie obchodzi ze jesteście przemęczeni. Wymaga od was pracy i dyspozycyjności powołując sie na jakies podpisanie deklaracji o dyspozycyjności. Każdy z nas podpisywał owszem, ale zgodę na prace na nocnej zmianie. Jego nie interesują inne rzeczy jak tylko cyfry, liczby i statystyki. A jakim to kosztem jest uzyskane nikogo to nie obchodzi. Stosują wobec was formy nacisku bo to ze dyrektor przyjedzie przed nocna zmiana w piątek by naciskać na was na przyjście w sobotę na noc to jest nic innego jak technika manipulacji. Obarcza was tym ze wy jesteście odpowiedzialni swoim zachowaniem i chodzeniem na zwolnienia chorobowe za to, ze zakład podupada. Wszystko idzie w wasza stronę. Ponosicie odpowiedzialność za obecny zły stan zakładu. Uginajcie dalej kolana i karki. Powodzenia. Ryjcie nosem po posadzce na hali ze zmęczenia bo tak trzeba.

HWWD

LUDZIE NIE IDZIE TAM !!!!

Ola

Ta firma zmusza na prace po 12 godzin i w soboty. Nie ma na nich mocnych. Zmuszanie, naciski i mobbing. To potrafią najlepiej.

Iga

Tak sobie tu wszyscy piszemy podczas gdy to nic nie da. Nam troszke zrobi sie lżej.tyle. Ta firma nie ma na względzie tego by zatrzymać pracowników. Tą firmę interesują tylko cyfry i liczby. Masz być zakładnikiem i dopłaca ci za to jak będziesz posłuszny i przyjdziesz bez zająknięcia na dwunastki, soboty i niedziele jak trzeba. Jak nie weźmiesz dnia wolnego i będziesz na każde skinienie. Nabrali projektów a nie ma rąk do pracy. Ludzie bedą odchodzić. Troszke wróci przezimować. Do wiosny. Jaki pracodawca widząc co sie dzieje u niego na podwórku dopuszcza sie na pracownikach którzy jeszcze mu zostali prace ponad siły. Niech cała góra zostaje na 12 i przychodzi w soboty. Każde!! Nie nasza to wina ze ludzi brakuje. Zrobili pośmiewisko z tez firmy wlasnie ci co nią zarządzają. Obśmiana na cały powiat. Nalewy lekarze w gabinetach uśmiechają sie pod nosem jak podaje sie nazwę zakładu pracy.

Ola

Dla tej firmy nie warto "umierać". Życie jest za krótkie, i nikt nie zwróci nam czasu, który powinnismy spędzać ze swoimi rodzinami, dziećmi, z rodzicami, którzy są coraz starsi. Mam na myśli tu brak wolnych sobót chociaż tych na drugich zmianach. A teraz nasi fajni zarządzający ta firmą Chcą dołożyć dla pracownika po 200 zł do premii kwartalnej rzadshac w zamian bezwarunkowej zgody na chodzenie na dwunastki, soboty i niedziele jak zajdzie potrzeba. Nie można odmówić bo z kasy nici. Tylko ze oni myślą ze te pieniądze odsuną od nas zmęczenie, fizyczną czasem niemoc. Ludzie są zmęczeni. Potwornie. Te pieniądze za taka prace powinny być w normalnym miesięcznym wynagrodzeniu a nie cos za cos. Chyba ze ktoś bardzo chce i potrzebuje tych dwunastek, sobót... wtedy Ok niech przychodzi. Nie ma problemu. Jednak każda sobota pracująca od początku roku nie dodaje nam sił a wręcz odbiera. Dlaczego tyle chorobowych ludzie przynoszą?? ZMĘCZENIE. każdy organizm potrzebuje czasu na odpoczynek, regenerację. Robią z ludzi niewolników w nowoczesnym niewolniczym zakładzie.

Agnieszaka

Można sie zwolnić z dnia na dzień. Ja tak zrobiłam i kadry nie robiły problemu.

Anonimowy

Dla mnie to chora firma a brygadzistki na przygotowaniu produkcji to powinny wyleciec na zbity pysk z tamtad dla mnie to dwie baby ktore nie maja pojecia jak powinno traktowac sie pracownikow a moze powinny skonczyc jak ich kolezanka Elzbieta albo jeszcze nizej powinny w kiblu sprzatac po tych wszystkich ludziach co im zyc nie dadza i normalnie pracowac moze wtedy by sie nauczyly maja tak zryte pod sufitem ze szok przekonalam sie na wlasnej skórze

Robert

Ta firma powinna płacić ciężkie kary za przetrzymywanie ludziom urlopu z zeszłego roku i nie dania możliwości odbioru urlopu. Ustalanie pracy w wymiarze 12 godzinnym za to ze nie ludzi do pracy.... ludzi nawet z Połańca na których tak liczyli została garstka a i oni odejdą. Chcą zrobić na hali linie dla ludzi 50 plus, i ile tacy ludzie dadzą radę?? Żeby pracownik nie miał prawa do wolnej soboty!!!! Śmieszne zapisywanie sie u lidera w notesiku na wolna sobotę z kilkutygodniowym wyprzedzeniem. Śmiech. I tak nie masz pewności ze wolna dostaniesz. Notoryczne zabieranie premii. W ofercie firmy wszystko napisane jest pięknie i zachęcająco by podjąć tam prace. To, co tam jest napisane nie ma nic wspólnego z tym co jest. Kłamstwa. Same kłamstwa. Sami doprowadziliście do tego ze nikt nie chce tam pracować. Przez całe lata braku szacunku do pracownika teraz zbieracie tego owoce.

Aneta

Jak można ustalać dwunastki na cały przyszły tydzień ???!!! Ile my damy radę wytrzymać?? Ti, ze brakuje ludzi nie jest wina tych co zostali a nami orają za tych którzy sie zwolnili. !!!!!!!!

ziom

Orientuje się ktoś czy jesli chciałbym się zwolnić bo znalazlem inną pracę to czy da się tak zwolnic z dnia na dzień (bez okresu wypowiedzenia)?

anonimowy
@ziom 29.09.2017 20:17
Jestem zatrudniony przez leara i mam zapisany miesięczny okres wypowiedzenia. Czyli mowisz ze musialbym chodzic ten miesiac jes...

musisz próbować

Kol
@ziom 29.09.2017 18:51
Orientuje się ktoś czy jesli chciałbym się zwolnić bo znalazlem inną pracę to czy da się tak zwolnic z dnia na dzień (bez okres...

Teraz już tak nie zwalniają "od ręki". Próbuj. Powodzenia.

Tomasz

Dlaczego zmuszacie nas do pracy w soboty na drugich zmianach?!!!!!!!!! Każda sobota pracująca!! Ileż można!!!!!!

Alex

Na magazynie leara też nie lepiej: układy, a o włażeniu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wspomne. Odbijanie kart jeden za drugiego co wcale go nie ma na dwunastkach, a reszta musi orać, co nie którym wolno sie przebierac nawet 15 minut wcześniej. I to chamstwo ze strony kierownika- cytuje- pierdo...ni magazynierzy. Wszedzie tak samo!!!!. A bym zapomniał o stawkach: jak to jest możliwe że to jest jedna firma a na magazynie panuje totalny haos ze stawkami. Ludzie co pracują kilkanaście lat mają stawkę 1 a nowi przychodzą na stawke 2? Przecież na learze po 3 latach pracy jest wyrównanie stawki do najwyższej. No ale nie na magazynie.

Ola
@anonimowy 27.09.2017 18:05
robią cuda a ludzie i tak idą może powinni sie zastanowic co robia żle a nie cuda robia typu daja pieniadze za polecenie noweg...

Nigdy nie poleciłabym nikomu tej pracy i nie wzięłabym tych pieniędzy które oferują za to bo to wstyd dla firmy, która chce płacić za przyprowadzenie kogoś do tej harówki. Oni myślą ze postawią kogoś przed tablica i w dwa dni ktoś ma sie już wyrabiać. Soboty, dwunastki na maxa i non stop zabierane premie. Komu z czystym sumieniem to można polecić?? Jak ktoś nie ma wyjścia to sam znajdzie drogę do tego zakładu. A namawianie kogoś to już lekka przesada. Tak uwazam. Dlaczego liderzy i brygadziści nie stoją na stanowiskach skoro takie są braki w ludziach?? Mogą sobie liderować i jednocześnie normalnie pracować.Od czego oni są?? Od parady?? Warto im przypomnieć jak to jest zamiast fruwać po hali to być przykutym do stanowiska.

Pracownik
@Ela 27.09.2017 05:29
Na learze robią cuda żeby zatrzymać pracowników, ale cos słabo im wychodzi. Zatrudniają ludzi z grupami inwalidzkimi lub jakimi...

Jesteś nie całkiem doinformowana bo ja mam grupę i chodzę na nocki i dwunastki , wymaga się odemnie pracy takiej samej jak od wszystkich , wiec grupa to wielki pic który jest korzystny dla firmy , bo dostają za nas pieniądze z pcpru a pracujemy tak samo jak każdy ( oczywiście ze są wyjątki )

anonimowy

lear lear lear cóz takiego w sobie masz,każdy chce tu przyjśc sprobowac a potem spora cześć ucieka rotacja taka że ja nie moge ale dlaczego nie zrobia porzadku z liderkami no ja sie pytam dlaczego niech wracaja do z druga na wieś i te kury ganiaja a nie beda stać nad ludzmi i denerwowac tylko wszystkich niech stanie jedna z druga na stanowisku i przypomni sobie jak to jest i niech sie wyrabia

Yeti

Soboty, dwunastki, jeszcze niedziele maja byc pracujące bo wysyłka jest zagrożona...Hahahahaha... i zero chętnych do pracy. Zapracowali na swoją reklamę rządzący ta firma.

Ewelina
@Yeti 26.09.2017 14:58
Soboty, dwunastki, jeszcze niedziele maja byc pracujące bo wysyłka jest zagrożona...Hahahahaha... i zero chętnych do pracy. Zap...

Chodzą słuchy o tych niedzielach pracujących skoro są w marketach to i w learze mogą być.

Paulina
@Ewelina 06.10.2017 10:43
Chodzą słuchy o tych niedzielach pracujących skoro są w marketach to i w learze mogą być.

To przyjdź. A potem to co zarobisz wydasz w aptece na maści na ból stawów. Poza tym w marketach maja za niedziele dzień wolny na tygodniu. Bzdury piszesz.

Moje drogie panie

Lear ma tyle chętnych do pracy że nie musi sie reklamować .

Ala

Nie rozumiem jak można gnębić ludzi dwunastkami wymagać od nich jakości 100 procent i planować następne tygodnie znowu w systemie 12 h. Przyjdę dziś na te kolejne dwunastki od 19 godz i będę puszczać buble jak i większość na lini. Nie dbam o to jak spozycjonuje kable jak i reszta nie dba jak je bandazuje. Jesteśmy tylko ludźmi a nie maszynami.

Anna

Nie podpiszesz dwunastek i sobót to wylatujesz.

pracownik

zastanawia mnie jedna rzecz kiedy te liderki i liderzy od siedmiu boleści pójdą na linie ale podejrzewam że jak tak sie stanie to odrazu sie zwolnią szkoda bo to byłby fajny widok

pracownik

pozdrawiam wszystkich pracowników obozu pracy

anonimowy

czy ktoś może powiedziec jak to jest czemu niektórzy kamot uważają za osobną firmę skoro to lear i od czego zalezy czy daja na komat czy na lear, i co trzeba zrobić żeby dostać sie na H20 i czy warto,i jak nazywaja sie linie na kamocie i h20

xyz

osoby ze stanowisk 34 35 36 37 38 urywają kable blokują inne osoby nie mogą wykonać swojej pracy bawią sie telefonem stoją zamiast zrobić swoje w tym czasie co powinni czekają aż tablica pojedzie do końca wtedy biorą sie za swoje mówią tłumaczą sie że spadli zdegradowani liderzy płaczą że nie będą pomiatac ludzmi arogancko sie zachowywać nie szanować zwykłych pracowników tylko będą traktowani tak jak reszta zwykłych pracowników

Agnieszaka

Czy są tu przystojni faceci ? Można kogoś poznać ? Czy same baby?

Gość280

Moze zalozy ktos hejted albo spotted lear na facebooku co wy na to?

Leader team

Niektórzy co tu robią to odnosze wrażenie że są niepełnosprawni umysłowo i w dodatku z wykształceniem podstawowym niepełnym.

anonimowy
@bur@k z Czermina.... 09.09.2017 09:18
Nie matura lecz chęć szczera, drogę do kariery otwiera........

tu kolego sama chęć nie wystarczy trzeba dać cos w zamian jesli wiesz o czym mówie

anonimowy
@operator 08.09.2017 16:20
Brygadzista i lider nie mógł mieć wykształcenia - taki był wymóg firmy od samego początku. Niektórzy później po kilku latach z...

no to niech zrobią porzadek pozwalniac a jezeli ktos chce zostac to na linie i niech robi

abc

na sobotę to u brygadzistów się zapisuje tłumoku

Bartek

kazdy narzeka soboty pracujace dwunastki nocne ale jak przychodzi to wypłaty to kazdy chce jaknajwiecej no niesty nikt zadarmo nie da nic albo soboty i dwunastki i wypłata ok albo brak i wiecej wolnego ale wiadomo wypłata małą

Jola

Sobota.Druga zmiana. I tak stale w tej firmie jest. Wizerunek tej firmy upadł już tak nisko, ze młodzi szybko odchodzą a bedą jeszcze szybciej. Ktoś wróci przezimować a z wiosna od nowa ucieczki sie zaczną. Rozwiązanie jest takie proste tylko tam nikt nie słucha co można zrobić by zatrzymać ludzi. Ci, co zaczęli studia tez odejdą bo nikt im nie da wolnej soboty na wykłady. Żeby mieć wolna sobotę trzeba sie zapisać u lidera dużo wcześniej i tez gwarancji nie ma ze dostaniesz wolne. Unormujcie czas pracy, dajcie ludziom odetchnąć chociaż w soboty na drugich zmianach bo to ze dacie on umowy na czas nieokreślony nikogo nie zatrzyma. Może garstkę.

anonimowy

Czy wytłumaczy mi ktoś jak to jest możliwe że niektóre liderki sa dosyć młode , dlaczego maja takie stanowsiko ,jakie sa wymagania czy może dostaly stanowisko inna droga kariery nie bede głosno mówil jaka

xyz

Praca mogłaby być całkiem ok, jeżeli zmienione zostałyby pewne osoby, (liderki albo skoczkowie) którzy pomiatają ludźmi oraz poniżają na oczach wszystkich pracowników. Jak może pracownik odnosić się do kogoś "wyżej" z szacunkiem, jeżeli Ciebie traktują jak ścierwo. Jedna z brygadzistek, która zwróciła się do kobiet za błedy "będziecie Ku*wa nosić te wiązki na plecach" to przesada. Rzucali nowymi osobami jak pionkami (lear-kamot i tak w kółko). Nie polecam tej pracy nikomu. Może i czasem było w porządku, jednak można było się spotkać z tak absurdalnym zachowaniem.

gość
@Abc 31.08.2017 18:50
I tu masz racje. Te wiązki są robione byle jak. Gdyby ci co kupują te auta widzieli jak sie tu produkuje wiązkę wieku by sie po...

ale powiem ci jeszcze że według mnie specjalisci od jakości powinni sie zajomowac jakoscia wiazki i sugerowac zmniejszenia tepa linii żeby były lepsze wiazki a nie zajmowac sie glupotami bo tu klip lezy a tam bałagan bo rozrzucone smieci no sory na produkcji nigdy nie bedzie idealnie czysto a to że klip lezy na stanowisku a nie powinien tylko powinien w skrzynce to nie ma znaczenia przeciez ma on byc poprawnie załozony na wiazce a reszta to glupoty, dla mnie ta cała ich jakosc to glupota za co im placic

Abc
@gość 31.08.2017 20:18
ale powiem ci jeszcze że według mnie specjalisci od jakości powinni sie zajomowac jakoscia wiazki i sugerowac zmniejszenia tepa...

Jakość gdzieś tam miedzy liniami przemyka... u mnie na linii czasem ich widać. Ale jak widzę jak chłopaki bandażuję jak naciągają te przewody do granic możliwości. Nie dziwie sie bo chcą zrobić swoje a następna tablica już jedzie. Problem jest w tym ze wszystko jest za szybko. Mało dokładności byle tylko przeszło przez testery. Praca byłaby Ok i nawet młodzi by tak lawinowo nie uciekali gdyby ustabilizowali system pracy po 8 godzin. Wiem jak sama czasem na tych okropnych dwunastkach niedbale robię bo zmęczenia nie oszukasz kiedy masz trzecia dwunastkę nocna pod rząd.Nie tylko ja przecież. I tak to idzie. I tak bedzie szło.

Ola

Kiedy wy ludzie na liniach sie obudzicie i przestaniecie podpisywac te listy na 12. Rąbnięcie jak konie w zaprzęgu. Przyjdzie wrzesień, dzieci do szkoły i ciekawe jak wtedy bedzie. To, ze płaca za soboty nie jest wcale jakimś wyczynem w tej firmie. Całe lata soboty były do odebrania a nawet i dwunastki sie odbierało jako dzień wolny. Każda firma za soboty płaci. Ile można tak wyzyskiwać fizycznie pracownika!! Wstydziliby sie ci co tym bajzlem zarządzają.

Kasia
@gość 27.08.2017 01:14
Ale co maja dzieci do tego ,co to za roznica czy dziecko a wakacje czy chodzi do szkoły,a nie podpisanie dwunastek nic nie wnos...

Nie chodzi o niepodpisywanie dwunastek jeśli zdarzają sie raz na jakiś czas a nie tydzień w tydzień. Mam dwoje małych dzieci i nie mogę stałe tych dzieci podrzucać do rodziny. Widocznie jestes liderka skoro tak zaciekle bronisz tego systemu. Ja nie boje sie pracy pracuje tam już 15 lat a ty ile?? Nie porównuj zadnej onej pracy do tej bo akurat mowa jest o lear. Co ma praca kierowcy do zapierdzielu na lear? Weź sie zastanów zanim cos wpiszesz.

gość
@Kasia 28.08.2017 10:32
Nie chodzi o niepodpisywanie dwunastek jeśli zdarzają sie raz na jakiś czas a nie tydzień w tydzień. Mam dwoje małych dzieci i...

Bez przesady jaki dwunastki cały czas , nic nie slyszałem ani nie widziałem czasami tylko jak sa wieksze zamówienia

anonimowy

mam pytanie czy wie ktoś może jak zwolnić sie z tej firmy, ile czasu przed trzeba isc czy z dnia na dzien?

Bartek

Szczerze to nie rozumiem ludzi co na lear narzekają, pracuje tam juz jakis czas i uważa ze nie jest wcale tak żle robić trzeba jak w kazdej firmie a jak komuś nie pasuje to niech sie zwolni

gość

co masz na myśli "stanowisko mało obciążające"?

gość

Nie jest tak żle jak wszyscy piszą, nikt za darmo pieniędzy nie da i wielka bzdurą jest to ze po dwunastkach dziennych sobota bankowo pracujaca albo ze wszystkie soboty pracujace , niektóre są ale nie wszystkie bez przesady a jak komus przeszkadza to niech znajdzie sobie prace gdzie bedzie miala gwarantowana wolną zreszta co to za róznica sobota czy zwykly dzień obecnie pracuje trafiłem przypadkowo i jest jak w kazdej pracy sa dni lepsze i gorsze zapraszam wszystkich zobaczyc jak jest naprawde

Zostaw opinię o Lear Corporation Poland II - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II