Dayco
2 28 6 1

Opinie o Dayco

Filtruj opinie po kryteriach:

Operator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Teraz powinni przeprowadzić ankietę odkąd dyrektor zakazał palić A jegomość Sobiegała który obejmuje sztuczne stanowisko (w sumie nikt nie wie czym on się teraz zajmuje) podnosi ciśnienie operatorom zaglądając w każdy kąt .atmosfera w środ załogi nieprzyjemna ,duża ilość pracowników rozgląda się za Nowym miejscem pracy.jak kiedyś polecił bym ten zakład każdemu tak teraz odradzam.szkoda bo mogła być to fajna firma w której dobrze by się pracowało.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mdk
 Opinia
@Operator 13.02.2019 09:43

Witam nie można palić w czasie przerwy ?

Pomocna?
TakNie
JoToKo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak wyglada praca na maszynach cnc? Dostalam oferte pracy 16zl +600 premi.. jak to sie ma do zarobków na rękę? Soboty płacą 50% czy 100? I jak z niedzielami? Za komentarze daruj sobie ta firme dziekuje.. sa dodatki wczasy pod grusza, stolowka, multisport itp?

Pomocna?
Tak1Nie1
Łona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@JoToKo 02.03.2019 15:13

Na maszynach cnc praca jak wszędzie. Normy duże zazwyczaj nie do zrobienia, opary z chłodziwa, pył z obróbki żeliwa czyli nic zdrowego. Soboty 100% ale jest ich coraz mniej i dla chętnych. Niedziele wolne. Wczasy, stołówka i multisport jest. Zarobki oblicz sobie na rękę ☺ przy tej stawce. Premii nie masz w przypadku L4 lub kary.

Pomocna?
Tak2Nie
Tetate
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@JoToKo 02.03.2019 15:13

Weź tylko sobie pod uwagę to, że będziesz cały czas czuła się obserwowana wręcz obrzydliwie traktowana jak jakaś mniejszość. Będziesz pytana czemu robisz tak mało pomimo, że zrobisz dużo i będziesz wiedziała że więcej się nie da. Będą patrzeć Ci na ręce i czepiać się o sprawy nieistotne.Jest tak dlatego ponieważ Twoim kierownikiem będzie młody koleś którego celem A wręcz obsesją będzie to by Tobą wzgardzic ,wypunktować i pokazać Ci kim dla niego jesteś. Myślę że jeśli to olejesz to jakoś trochę popracujesz... powodzenia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

co się stało z dyrem RK ktoś wie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gallanonim
 Opinia
@Nick 22.01.2019 00:20

Podziękowali mu za współpracę. Jak wielu innym. Obecnie dyr produkcji to ktoś z zewnątrz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
asdsadfsa
 Opinia

stawka jałomużna na magazynie, traktują człowieka z 10letnim doświadczeniem jakby się dopiero urodził i nie wiedział jak się wózkiem jeździ, problem pt. wózek przypisany na stałe do jednego operatora

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@asdsadfsa 06.12.2018 10:39

Przykre to jest co się dzieje na magazynie a Dyrekcja udaje że nic nie wie ,dlatego nikt tam pracować nie chce bo się nie da

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KN
 Opinia

Tak, a co?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szala
 Opinia

Chciałbym spytać jak z dojazdami na Dayco z Brzeszcz lub Oświęcimia ? Potrzebuję pilnie wiedzieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Szala 08.10.2018 13:30

Hm ktos z tamtych okolic jest pytanie na ktora zm. Sie fostanirsz ???? pytanie czy warto sie tam pakowac duzo ludzi przychodzi i za chwile odchodzi heh

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Na portalu służącym do publikowania ofert pracy, znalazłam dwie zamieszczone przez Dayco. Obecnie firma prowadzi rekrutację w Tychach na następujące stanowiska: Specjalista ds. Logistyki (należy posiadać wykształcenie ekonomiczne lub techniczne) Magazynier - Team Leader (należy mieć minimum rok doświadczenia w pracy w magazynie) Czy ktoś z Was ma zamiar złożyć do Dayco swoją aplikację? Jeżeli odbędziecie rozmowę kwalifikacyjną, nie zapomnijcie podzielić się z nami informacją jak wygląda rekrutacja do tej firmy. Będzie to cenna wskazówka dla kolejnych osób, które chciałyby zasilić jej szeregi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@klejnot nilu dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Chciałabym jeszcze dopytać o kilka rzeczy. Co to jest dodatek cnc? Czy jest możliwość awansu w tej firmie i rozwoju kariery zawodowej? A na koniec pytanie o mobbing, o którym wspomniałeś. Z racji tego, że jest to poważny zarzut, mam prośbę, abyś sprecyzował czy byłeś świadkiem sytuacji, które opisuje Kodeks Pracy: "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". Będzie to ważna wskazówka dla osób zainteresowanych złożeniem do Dayco cv.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Pracownik Dayco @Dayco a czy możecie napisać jakie są w Dayco warunki zatrudnienia? Jest umowa o pracę czy na zlecenie? Można liczyć na premie uznaniowe i jakieś dodatkowe bonusy? Jaka jest atmosfera i czy panuje duża rotacja pracowników? Użytkownicy forum, którzy chcieliby dostać się tam do pracy z pewnością chętnie przeczytają jak to wygląda. @Ciekawy spróbuj może zatelefonować bezpośrednio do firmy i tam podpytać. Kontakt znajdziesz na ich stronie internetowej: https://www.daycoaftermarket.com/PL/PL/contacts.php

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klejnot nilu
 Opinia
@Karolina 27.06.2018 19:27

Jest umowa o pracę na czas określony, są premie których system przyznawania cały czas się zmienia- raz lepiej raz gorzej. Do tego jakieś dodatki: cnc (jak się załapiesz), stażowe, wczasy pod gruszą. Atmosfera jest napięta jak baranie jaja- bo wszystkie wysyłki są pilne, ogólnie pracujesz na kilku maszynach jednocześnie (robisz za 2-3 osoby) do tego spowiadasz się z każdej minuty w raporcie (nawet wyjście do wc karzą sobie notować) i jeszcze czujesz oddech tl na karku z pytaniem "co tak mało". Dodając jeszcze do "atmosfery" w lato jest strasznie gorąco, do tego zapylenie, opary oleju, gumy, chłodziwa, (wiatraki i klimatyzatory są ustawiane na maszyny bo te nie wyrabiają i się przegrzewają- ale pracownik..pfff co tam :D) zaś w zimę trzeba czasem ubrać czapkę i dwie bluzy. Rotacja jest dość duża, chociaż są też pracownicy którzy pracują od początku. Wszystko zależy od działu i zmiany na jaką się trafi jest kilku spoko tl i tacy którzy nie powinni zarządzać skrawkiem ogródka w symulatorze farmy, a co dopiero kilkunastoma pracownikami- czyt. mobbing.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Firma która woli zatrudnić Ukraińców niż Polaka z 3 grupą inwalidzką. Jestem po technikum mechanicznym, od 5 lat mam trzecią grupę, wiele lat stażu pracy i Dayco mnie nie chce!!!!! Skandal, a Ukraińców przyjmują do woli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Modliszka
 Opinia
@Kamil 05.06.2018 16:24

To po co im podajesz na tacy, że masz grupę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@Modliszka 05.06.2018 19:22

Bo jak się ma grupę i dokumenty na to, to nie wolno ukrywać tego przed pracodawcą. Jak to wyjdzie na jaw to mogą zwolnić dyscyplinarnie za kłamstwo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dayco
 Opinia
@Kamil 05.06.2018 16:24

@Kamil każdy normalny pracodawca mając do wyboru niepełnosprawnego i Ukraińca wybierze Ukraińca. Gdybym był pracodawca wolałbym dać pracę 50 Ukraińcom niż jednemu niepełnosprawnemu Polakowi.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik Dayco
 Opinia
@Kamil 05.06.2018 16:24

@Kamil z grupą inwalidzką przyjmują do Ekolandu. Praca 12 godzin ale lekka. No i przypuszczam że nie przyjęli cię do Dayco bo twoja niepełnosprawność pewnie widać. Znam kilka osób z grupą inwalidzką po których choroby nie widać i normalnie nie mają problemów z pracą. Znam tez osoby z widoczną choroba i one właśnie nie mogą znaleźć pracy więc pewnie jesteś jedną z nich bo do Dayco nawet po 50tce przyjmuja

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@Pracownik Dayco 24.06.2018 12:50

Tak, trochę po mnie widać, ale jestem fizycznie sprawny. Jedna z agencji pracy Tr........r szukajaca do Dayco ludzi mi powiedziała że mają zakaz puszczania na rozmowę kwalifikacyjną do Dayco osób z grupą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Witam serdecznie. Czy Dayco zatrudnia osoby z trzecia grupą inwalidzką??? I czy to prawda że nie chcą raczej zatrudniać osób po 40tce?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babeczka
 Opinia
@Kamil 11.05.2018 20:15

Zatrudniają osoby po 50 nawet ☺

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Minnie
 Opinia
@Kamil 11.05.2018 20:15

Ale z grupą na bank nie.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Angela
 Opinia
@Kamil 11.05.2018 20:15

Z grupą inwalidzką niestety nie...mam koleżankę z grupą inwalidzką która chciała się przyjąć i nic z tego....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ninka
 Opinia
@Kamil 11.05.2018 20:15

Ja też mam trzecią grupę i dzwoniłam do Dayco spytać czy by mnie nie przyjęli. Niestety nie chcą osób z grupą na produkcję, bo trzeba pracować na 3 zmiany a wg kodeksu pracy osoba z grupą nie może na nocki robić. Zaproponowali mi sprzątanie ale ja jestem po technikum plus kursy i mam 34 lata, więc nie będę sprzątać jak ktoś po podstawówce

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia
@Ninka 03.06.2018 08:06

Na produkcję Ninko cię nie chcą a do sprzątania tak? Przecież sprzątanie to też fizyczna praca i cięższa niż bycie operatorem CNC. Mi się wydaje że nie masz znajomości i dlatego cię nie chcą!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ninka
 Opinia
@Kamil 05.06.2018 16:18

@Kamil no nie chcą mnie na produkcję, mimo że jestem sprawna fizycznie. Mam tylko niedosłuch, ale pracowałam w Romaku i jakoś nikomu to nie przeszkadzało. A Dayco chyba dyskryminuje osoby z grupą inwalidzką. Mam średnie wykształcenie, zamierzam iść kiedys na zaoczne studia, a dla Dayco jestem tylko kobietą z aparatami słuchowymi.....ehhh

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dayco
 Opinia
@Ninka 07.06.2018 20:17

Bo Romak to zakład pracy chronionej więc tam mogą robić niepełnosprawni. U nas nie. Tam w Romaku są lekkie stanowiska pracy a u nas trzeba się nieźle nabiegac. No i jeszcze coś - osoby chore są mało wydajne w pracy to po kij komu w zakładzie niepełnosprawni? Akurat praca przy ochronie czy sprzątaniu jest dla was odpowiednią, bo po pierwsze jest to lekka praca a po drugie większość z was nie umie pracować w zespole i jesteście roszczeniowi, nie można wam zwrócić uwagi bo zaraz dyskryminacja. Powtarzam jeszcze raz - praca na produkcji nie jest dla osób z grupą inwalidzką!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia

Dobra, ale jak się tam dostać? Gdzie złożyć CV?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Yang
 Opinia

Jak się tam dostać? Gdzie wysłać CV? Praca jest bezpośrednio pod zakładem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mandy
 Opinia

Witajcie dostałam skierowane do pracy w Dayco jak ogólnie jest , jak soboty obowiązkowe ? Zastanawiam Dayco czy Lear doradzcie bo mam metlik w glowie a musze podjac decyzję

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia
@Mandy 21.05.2018 10:11

Lear odradzam!!!!! Śmieszne pieniądze i zapiernicz na maxa. W Dayco jest lepiej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mandy
 Opinia
@Iwona 22.05.2018 12:13

Iwona dziękuję za odpowiedź A jeżeli chodzi o dayco to jaki dzial Podobno na wtryskarkach ciezko ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iwona
 Opinia
@Mandy 24.05.2018 14:21

Ja pracuję na wulkanizacji i polecam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
babeczka
 Opinia

Tak pracują kobiety. Na trzy zmiany. Pracuje się dobrze. Pracuję 4 lata i jestem zadowolona

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody
 Opinia
@babeczka 30.03.2018 22:23

A na jakim dziale pracujesz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Babeczka, a jak wygląda część socjalna dla pracowników? Czy każdy pracownik dostaje swoją własną szafkę, czy w firmie jest stołówka pracownicza? Czy przerwy wliczają się do czasu pracy? Te informacje mogą być bardzo ważne dla przyszłych kandydatów do pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babeczka
 Opinia
@Karolina 11.05.2018 15:40

Każdy ma swoją szafkę odzieżowa i śniadaniowa. Przerwy się wliczaja to chyba normalne. Jest jedna przerwa 20 minut a w okresie letnim dodatkowe 10 minut lub 2x5 minut jak kto woli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@babeczka Czy możesz napisać coś więcej o trybie pracy. W jaki sposób ustalany jest grafik pracy? Czy pracownik ma na to wpływ i może zadeklarować preferowane zmiany? Czy Dayco zatrudnia na umowę o pracę i zapewnia świadczenia socjalne? Co byś powiedziała na temat atmosfery między pracownikami? Przyszli kandydaci na pewno będą wdzięczni za nowe informacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babeczka
 Opinia
@Karolina 19.04.2018 12:01

Atmosfera w porzadku. Młoda ekipa. Umowa o pracę od razu pod firme. Początkowo na 3 mce. Później na 2 lata. System 3 zmianowy. Czyli trafiasz na docelową zmianę i później pracujesz w t trybie 3,2,1 zmiana i tak w koło. Nadgodziny dla chętnych

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babeczka
 Opinia
@Karolina 19.04.2018 12:01

Możesz wybrać od ktorej zmiany zaczynasz. Socjal tak jak wszędzie tzn. Jest premia, wczasy pod gruszą, karta upominkowa na święta

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia

na ile zmian pracują tutaj kobiety? jak się pracuje kobietom w tej fimie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Zgadzam się z przedmówczynią. Pracuję 4 lata i nie narzekam. Trzeba swoje zrobić ale i też się wykazać i postarać ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nosemjase
 Opinia

Polecam. Pracuje tu od początku prawie i nie można narzekać.myślę że w strefie przemysłowej czyli mowa tu o innych zakładach ,Dayco jest jedną z firm która o tak krótkim stażu płaci więcej niż nie jeden starszy zakład.Do wszystkiego trzeba dojść powoli.nie mówię tu o lizaniu (usunięte przez administratora) tylko o pracowitości i znajomości z procesem na niejednym stanowisku.pokaż ze potrafisz i ze można na Tobie polegać a zostaniesz doceniony.Pisze tu o operatorach maszyn.płaczą Ci co wiecznie siedzą na l4 a później narzekają ze mają małą wypłatę lub stawkę.Jest mozliwosc rozwoju,kursy jezykowe itp.Daj coś od siebie i pokaż ze jestes kumaty. Każdy ma swoje zdanie na ten temat.Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje i na jakie stanowiska?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oski
 Opinia
@Janusz 05.03.2018 19:48

Operatorzy maszyn

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Hej. Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie? Bo jutro na nią idę ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jatoja
 Opinia
@Maja 09.01.2018 19:39

I jak rozmowa? Ja mam w przyszłym tygodniu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jakajakaja
 Opinia

przez jaką agencję można się zatrudnić w dayco?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@jakajakaja 03.01.2018 15:41

Przez Gi Group

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DDOS bez kontroli i trzymanki
 Opinia

Odradzam pracę w tym zakładzie Jeśli możecie to omijajcie szerokim łukiem. Poza kapusiami, smrodem, marną wypłatą i nieogarniętymi krawaciarzami nic tutaj nie znajdziecie. Najlepsi już odeszli. Pozostały same niedobitki. O tym jaka to firma może świadczyć fakt, że co roku jest inny dyrektor zakładu,. Ostatnimi czasami zaczęły się masowe zwolnienia pracowników produkcji, oraz logistyki. Kilka osób poleciało z utrzymania ruchu, laboratorium oraz z biura w tym jeden kierownik produkcji. Brak kasy na podwyżki, brak komponentów do pracy, niskie morale pracowników. Nie dajcie się zwieść niby premii którą Wam będą obiecywać, bo w większości przypadków i tak nie zostaje ona wypłacona = powód zawsze znajdą haka na Ciebie aby zaoszczędzić dla siebie trochę grosza. Dziwne jest też to, że nigdy nie zostaje wypłacana premia uznaniowa przed kierowników a fundusz na to mają. Chodzą słuchy, że po kryjomu kasa rozdzielana jest pomiędzy "Swoich kolesi" czytaj podpierd.....laczy

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROBIE NORME TAK JAK KIEROWNIK
 Opinia

Proponuje założyć związek zawodowy w DAYCO

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.G.
 Opinia

Na ile pozwalamy tak z nami grają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zniesmaczona
 Opinia

Podwyzki w Dayco. Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostatni sprawiedliwy
 Opinia

Chciałbym jeszcze dodać, że "ustawiacze" (nie wszyscy - tylko "Ci wybrani" tzw śmietanka) zamiast zabrać się do pracy to po kilka godzin w Labie na kawce i ciasteczku siedzą. Straszne kliki się robią na tym zakładzie. Zero poszanowania dla zwykłych pracowników, wszechobecny brud i syf. Brak informacji (od "tego ptaszka co go lepiej w garści trzymać") na temat tego co się dzieje aktualnie w zakładzie. Brak spójności w działaniach, oraz Totalna dezinformacja. Widocznie wychodzą z założenia, że jak się dzieje źle to lepiej o tym nie mówić. Pan Elemelek zrobił sobie tutaj istny folwark i co lepsze zwierzaczki zabiera do swojej ubojni co by mieć własne kiełbaski :) kosztem oczywiście Dayco.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Pracowałem w Jayco i masakra kompletny brak kompetencji u ustawiaczy, kierowników i biurowców jednym słowem zrobia was ją Jayco nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kumak
 Opinia

czy ten polak to miał na imie Dominik? a jak tak sprawy w Utrzymaniu ruchu? Automatycy elektrycy i inzynierowie są w porządku? jakie kłótnie, czy tylko typowie narzekania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukaku
 Opinia
@kumak 17.07.2017 22:12

Jednym słowem syf kiła i mogiła

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Dayco - Tychy

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dayco

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.