Nie polecam tej firmy pieniądze żadne brak związków zawodowych ludzie zastraszeni Chłodziwa i oleje to oni chyba z Czarnobyla z prowadzają dużo ludzi alergii przez nie pozostawało ogółem lepiej już iść na Nexteer albo na Fiata
Tyle to znaczy ile? I tak właściwie, no jaką w sumie liczbę wszystkich osób w firmie, ile się zatrudnia obecnie? Jak to rozkłada się na poszczególne działy?
Jeden wielki dramat te ich śmieszne dayco
To jedyne podwyżki które dostaliście tak w ogóle czy ostatnio też coś może było? Albo na święta może się coś szykuje?
Czy w Dayco jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
A to związki zawodowe zawsze powinny być w firmach? A co z bhp tutaj się odbywa jeśli te alergie jakieś występują? Może to nie problem z oleju tylko w nieprzestrzeganiu jakiś zasad?
Oczywiście że nie ma takiego wymagania że w zakładzie muszą być związki ale lepiej jak są bo gdy ich nie ma to kierownictwo sobie robi z ludźmi co chce bo gdzie się poskarzysz.
Więcej, ale czego, wypłaty? Nie do końca rozumiem, jak przez jednego pracownika może być niższe wynagrodzenie, ma jakiś wpływ na szefostwo czy co?
Takie rzeczy pisza ci , ktorym zadna praca nie pasuje. To dlaczego tyle ludzi jest zwiazanych z ta firma od poczatku??I to w czasach , gdy mozna w innych ofertach przebierac??
Czy w Dayco możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
Jeden wielki dramat te ich śmieszne dayco
sie ciesz ze masz te 150, inne zeby nie powiedziec większosc zakladów nie daje kompletnie nic, ale zawsze sie znajdzie bonzo któremu coś nie pasi. porazka

Obecnie nie ma już konkursów na wyższe stanowiska, idą kolesie jeden po drugim. Żadnych szans rozwoju.
Jakie są godziny pracy ? Oraz jak płacą?
Czy firma Dayco w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
Jeden wielki dramat ta cała firma.
Jak zresztą 95% firm na terenach przemysłowych...dla mnie już tam pracy nie ma...zostaje krypto i czarna strona mocy????????????. Kto kumaty ten wie.. pozdr
Jak wyglada praca w utrzymaniu ruchu? Ludzie w porzadku? Na jakie wynagrodzenie mozna liczyc? Jak platne nadgodziny i czy sa regularnie?
Czy często w firmie Dayco zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
Pracowalem rok, nie wiem jak jest teraz, ale najlepszym team leaderem byl Ernest, pozdrawiam wszystkich :)
@marek dlaczego zrezygnowales ?
Jakie zadają pytania na rozmowie ?
Cześć , co słychać w firmie ? Nie ma mnie już 3 rok ... coś straciłem ? Pozdrawiam produkcje
Tyle że nasi sąsiedzi zza miedzy są lepiej traktowani bo przywożą bonusy ... Pracują tam gdzie jest lżej i są nie do ruszenia a reszta urabia się po łokcie.... Dlatego ludzie stąd uciekają....
Ja też pozdrawiam produkcję! Mam prośbę - napisałbyś więcej o tym, jakie są obecnie warunki w Dayco? Z tego co piszesz widzę, że nie ma bonusów. A jak wygląda sprawa pensji? Wystarczająca według Ciebie?
Mat dokładnie, niemaszki płacą 4 razy lepiej, i nie ma się co dziwić ,że Polacy uciekają z BIEDNEJ POLSKI....
Wziąłeś udział w rekrutacji? Daj znać, jak wyglądał ten proces.
Wziołem, było ok, dali mi się napić. Mogłem usiąść na krześle i się wygadać. Po tym jak puściłem wodzę fantazji chcieli mnie przyjąć, ale za te pienionżki podzienkowałem. Czy żałuje? Nie, bo nigdy nie załuję, tego co mógłbym żałować.
Czytając i słysząc od pracowników jaka lipa w Tym zakładzie Jayco to cieszę się że mnie zwolnili za pisanie po ścianach w hajźlu ;)
A ja się zastanawiałem komu odpisywałem na te bzdury, a to Ty byłeś :D Pozro ziomuś jestem najlepszy
Czy Dayco zapewnia kartę multisportu?
Co teraz dzieje się w tym fantastycznym zakładzie pracy chronionej?
najlepsza jest zmiana zielona pracowalem na wszystiich ale tu atmosfera jest jest mega.A po za tym zrobiliście uwagę jakie piękne Panie mamy na kilku obszarach
Dzień dobry. Szanowne grono, pytanie do osób pracujących w firmie DAYCO. Interesuje mnie praca biurowa, czy zarobki rzędu 5-6 tys netto są realne do osiągnięcia? (pytam o stanowiska NIE w randze Dyrektora) Dziękuję
A może patrząc na ostatnie wypłaty poprostu chcieli celowo nas okraść myśląc, że to przejdzie bez echa? Przecież na to są paragrafy co oni zrobili.Jak w firmie gdzie pracuje garstka osób można popełniać takie błędy...Tego zakładu nie można traktować poważnie
Jak się pracuje w Dayco?
Zobacz opinie na temat firmy Dayco tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dayco?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!