WABCO
3 660 6 1

Opinie o WABCO

Wabcor

Jesli kto$ chce podjąć prace w wabco zarabiac 1900zl po przyjściu do domu nie miec juz na nic siły. pracowac przymusowo w sobote (polecenia słuzbowe) to jest to mozliwe link w komentarzu u Gobelsa

Agata
@Wabcor 07.11.2018 15:55

Musisz wiedzieć, że każdy ma inne wymagania i potrzeby. Dlatego też dla jednych zarobki w WABCO będę wystarczające, a dla drugich z kolei okażą się dużo za niskie - nie generalizujmy w takim razie. Nadal jesteś tam zatrudniony, czy może już postanowiłeś pożegnać się z firmą?

wabcor
@Agata 13.11.2018 14:58

Zwolniłem się pracowałem miesiąc za tą prace 1900zł chyba żartujesz ze to wystarcza komuś tyle można na cieciówie zarobić siedząc na tyłku szanujmy się trochę chyba żadna duża szanująca się firma we Wrocławiu tak mało nie płaci

Agata
@wabcor 13.11.2018 18:22

Super, że udzieliłeś mi odpowiedzi. Dalej jednak będę utrzymywała, iż takie zarobki niektórym mogą wystarczyć. Może teraz poruszmy inną kwestię - czy w WABCO organizują Wam jakieś cykliczne kursy, podnoszące Wasze kwalifikacje?

............................
@Wabcor 07.11.2018 15:55

AGATA SKORO TE ZAROBKI CI WYSTARCZĄ PRACUJĄC ZA 3 to się tam sama zatrudnij a nie pleciesz głupoty bo siędzisz biurze i nic nie robisz tak naprawdę nawet 1900 się tam nie zarabia bo podziel to na 3 tyle masz obowiązków ze ścięgna wysiadają

Agata
@............................ 28.11.2018 16:12

Twój post jest trochę chaotyczny. Pamiętaj, że na forum staramy się zrozumieć punkt widzenia każdej osoby. Zostawmy już może kwestię zarobków w firmie WABCO i skupmy się na aspekcie umów. Każdy pracownik może tam liczyć na stabilną formę umowy razem ze wszystkimi jej przywilejami?

ECAS
@Agata 20.11.2018 15:16

Po co monterom szkolenia? Oni są żeby zapie.dalać!

Kac
@ECAS 12.12.2018 20:03

To sa specjalne szkolenia w zapie.dalaniu :)

Agata
@ECAS 12.12.2018 20:03

Na początku chciałabym Ci przypomnieć, że na forum publicznym zawsze pamiętamy o kulturze słowa, a w związku z tym, nie używamy wulgaryzmów. Zapoznaj się proszę z regulaminem Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Odnosząc się do Twojego posta - szkolenia są zawsze mile widziane, bez względu na stanowisko pracy. A czy w WABCO wszyscy pracownicy pracują w oparciu o stabilny rodzaj umowy?

Agata

Firma WABCO oferuje Wam ekscytującą ścieżkę kariery i szeroki wachlarz ofert pracy z ponad 38 krajów, w funkcjach takich, jak Produkcja, R&D i wsparcie biznesu, Zakupy Strategiczne, Marketing, czy nawet Finanse. Możecie sobie o tym poczytać na ich oficjalnej stronie internetowej: https://www.wabco-auto.com/pl/careers/wabco-jobs/ Może wiecie, jak tam konkretnie przebiega proces rekrutacyjny? Zapraszam serdecznie do dyskutowania.

polska
@Agata 27.11.2018 15:27

może we francji gdzie pracowników się szanuje. nie zmusza do pracy w nadgodzinach . czy zarabiałeś tam 500 euro jak w Polsce.

Walerian

Pracowałem w Wabco France przez ponad 25 lat 1989-2015. Miejsce pracy Claye-Souilly. Departament IQ. Firma którą wspominam bardzo dobrze. To dla mnie najlepszy okres pracy. Firma której kreatorem był legendarny George Westinghause (hamulce do pociągów kolejowych). WABCO stał się liderem w wyposażaniu samochodów ciężarowych jak i osobowych. Krótko, to firma waloryzująca.

Agata

Jeśli ktoś z Was chciałby podjąć pracę w WABCO, to jest to jak najbardziej odpowiedni moment. Firma prowadzi w chwili obecnej rekrutację, co możecie zobaczyć na ich stronie internetowej: https://www.wabco-auto.com/pl/careers/wabco-jobs/ Może znajdzie się tutaj osoba, która ostatnio uczestniczyła w rozmowie kwalifikacyjnej i opisałaby nam w szczegółach jej przebieg?

carola

odradzam prace w tej firmie, jest duza rotacja, co pare miesiecy pojawiaja sie od nich ogloszenia o prace na te same stanowiska, na rozmowie kwalifikacyjnej potwierdzono, ze jest ciagla rekrutacja u nich,w firmach z dobrymi warunkami pracy i placy pracownicy sie nie zwalniaja....

Agata
@carola 22.10.2018 13:27

@carola Szanujemy tutaj zdanie każdej osoby, ale sama przecież wiesz, że rotacja może mieć różne przyczyny - nie tylko te, o których nadmieniasz. Nie jest też do końca jasne, czy sama pracujesz w WABCO, czy może piszesz jedynie jako obserwator tej firmy. A na jakie stanowiska pracy trwa tam obecnie rekrutacja?

Nowy
@Agata 25.10.2018 12:25

@Agata jesteś obrąńcą Wabco ?:)

Agata
@Nowy 29.10.2018 08:04

@Nowy Chyba źle zinterpretowałeś mój wpis. Moim celem jest pomoc Wam w zebraniu wiarygodnych informacji o pracodawcy, jakim jest firma WABCO. W żadnym razie jej nie bronię - chodzi o poznanie zarówno jej dobrych stron, jak i tych nieco gorszych. Czym zajmujesz się w tym przedsiębiorstwie?

...................
@Agata 31.10.2018 19:11

no właśnie 1670 to ja zarabiałem tam w 2011r a teraz 1900 czyli w 20011 zarabiałem więcej niż wy teraz bo życie było tańsze paliwo jedzenie ,czynsz wszystko wabco to jedna z nie wielu firm która płaci poniżej 2000 tys na rynku 75 firm płaci więcej

...................

CO TY PLECIESZ zwalniają się dosłownie co 5 min co ty masz w głowie sama piszesz jest duża rotacja a potem że się nie zwalniają pomyśl najpierw zanim coś napiszesz a ogłoszenia pojawiają się co dzień nie nikt zdrowy na umyśle tam nie robi jedynie co można to przezimować firma dno kiedyś miała prestiż teraz zero tyle bubli po za tym idzie idz tam będziesz się mógł pochwalić że pracowałeś jak niewolnik za prawie najniższą krajowa pracując za 3 osoby

ola

Ja może cytując klasyka nie wiem czy jestem w stanie bardziej tej firmy obrazić niż sama się obraża dając ludziom 1900 zł na rękę za naprawdę ciężka prace szanujmy się trochę

Nowy

Pracuje w WABCO OD tego roku, w 90% wszystkie negatyne komentarze się potwierdzają, pozdrawiam :)

Stary

Witam widze ze Goebbels jest aktywny Andzej ma racje przedewszyatkim ludzie sie zwalniaja bo poprostu ta firma malo placi za prace ktora trzeba tam wykonywac posrobowane normy i liniowi wiadomo co jedno goni drugie. na lini. wiem co mowie bo sie zwolnilem nie dlatego ze bylo fajnie

Andrzej grubba

NIE watro, płacą jak chcą, liniowi- same kuurwy które z chęcią posłał bym do piachu, ogólnie (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Nie dziwię się że ludzie się masowo zwalniają.

Agata
@Andrzej grubba 16.10.2018 10:50

@Andrzej grubba Bardzo proszę, żebyś na forum publicznym nie używał wulgarnego słownictwa - nie jest to bowiem zgodne z regulaminem Gowork. Masowe zwalnianie się pracowników może mieć przecież rozmaite przyczyny. Zastanawia mnie jedno Twoje sformułowanie, a mianowicie "płacą, jak chcą". Co w kontekście pracodawcy, jakim jest WABCO oznacza to konkretnie?

...................

dali podwyżki ta w ogłoszeniu jest 2700 brutto śmieszne co 2 firma płaci więcej niema rotacji nie kłam ogłoszenie pojawia się 3 x dziennie normy może i zmniejszyli ale mało kto je wyrabia ostatnio przyjął się tam mój koleś 5 lat temu pracował tam 3 lata a teraz się nie wyrabiał i go zwolnili więc jak wcześniej dawał radę a teraz nie i nie kłam nie ma żadnego dofinansowania do posiłków wszędzie tyle kosztuje ćwiartka z grilla czy kiełbasa podam ci przykład pracując choćby w makro ani zł nie płaciłem żarcie takie same

Agata

@Stary Super, bardzo Ci dziękuję, że zechciałeś poświęcić swój czas i zorientować się w aktualnej sytuacji firmy WABCO. Na pewno dużo osób będzie Ci za to wdzięcznych. Nadmieniasz, że nie ma tam rotacji, ale może potrzebują w chwili obecnej nowych rąk do pracy. Wiesz coś o tym?

Stary

Agata zorientowałem się w aktualnej sytuacji i faktycznie jest lepiej pozmiejszali normy dali spore podwyzki za opieke zdrowotną i multisporta nie trzeba doplacać firmie nie ma praktycznie rotacji pracownikow starzy wracają zdieli ogłoszenia o prace bo wszyscy chcą tam pracować :)

stary pracownik

To są właśnie aktualne informacje możne trochę jest lepiej bo rynek pracy się zmienił ale dalej wyzysk pampersy trzeba mieć w razie czego a ty się podziel z nami ile zarabiasz na stanowisku wabcowy Goebbels i czy są jeszcze jakieś etaty ?

Agata

@Stary pracownik Chyba już nie jesteś od jakiegoś czasu pracownikiem firmy WABCO - prawda? Ale może orientujesz się w jej aktualnej sytuacji? Jeśli jesteś w posiadaniu jakichś bieżących informacji o tym pracodawcy, to śmiało podziel się nimi z nami. Może teraz warunki pracy przedstawiają się dużo korzystniej?

Stary pracownik

Obraz jest taki ze jest zajezdnia za 1900 zl zarty sobie z ludzi robia. normy takie ze do ubikacji nie ma jak wyjsc

Agata

@Pracuś Co masz przez to na myśli? Nie pasują Ci warunki zatrudnienia, jakie są w WABCO? A jak długo i na jakim stanowisku tam pracujesz? Proponuję, abyś uzupełnił swoją wypowiedź tak, by Ci, którzy są zainteresowani tym pracodawcą, mieli jego pełniejszy obraz. Możemy na Ciebie liczyć w tej kwestii?

Pracuś

W Wabco jeszcze się gryzipiórki nie zorientowali że jest rynek pracownika a nie pracodawcy.

Agata

@zainteresowany Praca w takim charakterze na pewno wiąże się z jakimś wysiłkiem fizycznym - musisz być na to przygotowany. Już wysłałeś do WABCO swoje dokumenty? @XxX Mam nadzieję, iż nie była to odpowiedź z wydźwiękiem ironicznym. Może w konkretach opiszesz nam, jak wygląda system wynagrodzenia w tej firmie? @Były pracownik Piszesz o mobbingu, który jest świadomym, uporczywym nękaniem psychicznym pracownika w sposób werbalny lub niewerbalny przez przełożonego lub współpracownika. Skoro takie sytuacje mają miejsce, to powinieneś zgłosić to odpowiednim instytucjom. Zrobisz to?

...................

zarobki 900 zł bo robisz po 2 ,3 stanowiska więc podziel se 2800 brutto na 3 nawet w whirpool tego nie ma jest szybkie tempo ale robi się na jednym stanowisku montuje drzwi do lodówki to montuje drzwi czy nawet w 3m tego nie ma podobnie jest w bosch dlatego nikt nie chce tam pracować ci co dobrze piszą to albo liderzy albo ci co mają fuchę np spider nic nie robią

OoO
@................... 23.07.2018 07:14

Trujesz człowieku o tych trzech stanowiskach jakbys na trzech etatach pracowal, elastycznosc to teraz podstawa i nie piernicz ze kiedys bylo inaczej, 15 lat temu tez ludzie mieli po kilka czeklist i nie narzekali pracujac na roznych liniach

............................
@................... 23.07.2018 07:14

pracowałem głąbie kiedyś i mogłeś dłubać w nosie bo robiło nas 30 więcej na lince więc nie piernicz głupot a z elastycznością nie ma to nic wspólnego tylko z wyzyskiem i niewolnictwem powiedz liderowi niech będzie elastyczny najbardziej w h wali a czek lista to coś dla (usunięte przez administratora) w wielu firmach tego nie ma i jest dobrze wiadomo ważne żeby było na kogo zwalić w razie co gdyby było tak jak mówisz co 5 min ogłoszenie by się nie pojawiało robią tam tylko ludzie mentalności muła ,i ci co się nie szanują wystarczy popatrzeć na ludzi jakie maja skwaszone miny

Aha
@............................ 26.07.2018 11:42

Aha, czyli wykorzystywanie czasu, za który płaci pracodawca, na dłubanie w nosie, to nie jest wyzysk pracodawcy? ;)

OoO
@............................ 26.07.2018 11:42

Zapomniałeś dodać ze spajderzy nic nie robia... dłub dalej w nosie typowy nosaczu...

............................
@Aha 26.07.2018 12:05

dłubanie to synonim głąbie i trzeba to wypośrodkować na pewno nie powinno być jak teraz a chwila oddechu też się należy a nie co 3 sekundy żeby jechać a spajderzy nic nie robią sam byłem spajderem to wiem typowe fikcyjne stanowisko w każdej innej firmie wózkowy dowozi np śruby na regal a pracownik sam se dosypuje popatrz uczciwie na tych co ciężko pracują np na msi a skoro pracodawca chce zwiększyć produkcje niech 2 linke zbuduje i zatrudni ludzi przejedz się do wabco w innym kraju zobacz jak się pracuje a nie pitol głupoty człowiek to nie maszyna

OoO
@............................ 29.07.2018 06:29

synonim głąbie, (usunięte przez administratora) teraz wiem czemu wabco nie pasowało

............................
@OoO 31.07.2018 08:14

tak jak nie pasuje 60% tym co odchodzą po paru dniach ,tygodniach inteligentny człowiek tam nie robi za 3 i nie mądruj pustaku przyponij sobie jak to wygladało 5-7 lat temu a teraz robiło się z reguły na 1 stanowisku było średnio 3 ludzi więcej na każdej lince myślisz ze skąd to się wzięło bo wabco jak powstawało to wzorowało się na innej filii gdzie nie ma wyzysku a polak pokazał to ma

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@OoO 31.07.2018 08:14

tak jak nie pasuje 40 % ludzi co się zwalniają przyjmują każdego byle 2 ręce i nogi miał a kiedyś tak ciężko było się dostać i ludzie się trzymają nawet takich upośledzonych jak OoO wyżej

OoO
@,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 17.09.2018 09:27

Otóż mój drogi, pisząc upośledzony proponuję przeczytać to co sam napisałeś. Sposób wypowiedzi, obrażanie innych świadczący o braku argumentów i generalnie w oczy bijąca tępota. Fajnie, że ilość zwalniających się spadła, pewnie dlatego że nie muszą oglądać w pracy takich dzbanów jak ty (specjalnie z małej). Nie sil się więcej na wypowiedzi, żaden z ciebie (specjalnie z małej) partner do rozmowy.

Moski456

Cześć, Ile na start dostanie w wabco inżynier konstruktor przy dwuletnim doświadczeniu? Chciałem też spytać, jak wygląda praca konstruktora? Konstruowanie nowych rozwiązań, czy raczej zrysowanie tego, co starszy konstruktor wymyśli? Pzdr

bwbc
@Moski456 21.08.2018 17:26

3000-3500 a może teraz już więcej Negocjuj, dużo ludzi ostatnimi czasy uciekło

Monter
@bwbc 07.09.2018 14:33

Jeśli inżynier konstruktor ma mieć 3000-3500 to podziękuj i szukaj dalej . Bo produkcja ma więcej :D

Ala

Może ktos coś napisać o pracy w ksiegowosci ? Jaka kasa, atmosfera? Nadgodziny?

Lalunia
@Ala 31.07.2018 13:11

Kasa taka sobie, atmosfera zależna od zespołu-ale jak na taką skromną halę to czuć wielkie korpo i wielkie spiski , nadgodziny gwarantowane.

Były pracownik

Firma dużo obiecuje a tak naprawdę Tylko mobing i wykorzystywanie pracowników... Wymagania dla pracownika nie adekwatne do jego wynagrodzenia wykorzystywanie osób z uprawnieniami do pracy dodatkowych za które przysługują dodatki funkcyjne oraz co za tym idzie wykonywanie tych prac dodatkowo nie odpłatnie. Niektóre osoby natomiast. Kierownik śpi na nockach zamiast pilnować zaspołu... Kompletna paranoja. Ale wracając do tego o czym wspominałem wcześniej najgorszy jest ten mobing właśnie ze strony kierownictwa oraz nie dawno utworzonego stanowiska " Funkcji " kordynatora obszaru... By siedzieć za kimś całą godzinę i patrzeć na ręce i poganiać to Robem metody Niemców z (usunięte przez administratora) dla Polaków i Żydów... Nie polecam

lola

Cześć, napiszcie proszę, czy możliwa jest podstawa 3000 brutto na produkcji, idę niedługo na rozmowę i nie wiem ile im krzyknąć na dzien dobry.

tak sobie
@lola 11.07.2018 12:26

Jeśli masz jakieś podstawy (doświadczenie, kwalifikacje), to oczywiście, targuj się. 3000 - 3200 jest całkiem realne

............................
@lola 11.07.2018 12:26

3100 to max co wabco daje nie licz na tyle chyba ze wózkowy możesz liczyć raczej między 2700-2900 ale wielu ludzi by nie chciało tam robić nawet za 5000 robi się za 3 tak naprawdę jeszcze 4 lata temu zarabiało się tam więcej bo robiło się na 1 stanowisku nie na 3 jak teraz koszty życia były mniejsze paliwo ecetera także podziel te 2800 na 3 to wyjdzie ci że zarabiasz 900 zl i firmy się cieszą że mają ludzi za darmo bo skoro robisz za 3 na 3 stanowiskach to tak jakbyś robił na 3 etaty

OoO
@............................ 14.07.2018 06:37

No, najlepiej posłuchaj idioty co nawet pisać nie umie...

XxX
@lola 11.07.2018 12:26

Witam. Od razu krzycz 5000zł netto. Pozdr

zainteresowany

Cześć jak wygląda praca operatora wózka widłowego? Zapieprz, czy raczej normalna praca i jak z kasą?

Anettt

A ten lovelas i alk....ik z kompresorów jeszcze pracuje? chyba Piotrek miał na imię. Zastanawiam się czy nie wrocic do wabco,ale slyszlam ze teraz kobiety pracują na tych samych stanowiskach co faceci

Kramer
@Anettt 28.07.2018 09:58

Pewnie masz na myśli piotrka nowa....,o dziwo pracuje,ale nie zajmuje się już kompresorami,pewnie zobaczyli co to za ziolko

Mati
@Kramer 29.07.2018 19:47

Jezeli chodzi Ci o cyle to kobiety pracuja tam, ale tylko na lekkich stanowiskach czyli albo gary albo tłoki.

,,,,,,,,,

Potwierdzam ............. tak niestety się pozmienialo 6 lat temu ,musi się oplacac firmie

Pracownik

Witam chciałem się dowiedzieć jak wygląda sytuacja na stanowisku utrzymanie ruchu. Ktoś jest wstanie coś na ten temat powiedzieć

Optymalnie

Popieram przedmówcę, w wabco coraz lepiej się pracuje,co prawda jeszcze kilku wielbicieli Pana sroki trzeba wyeliminować,ale poprawę atmosfery pracy się czuje

............................
@Optymalnie 04.07.2018 17:16

PRZESTAŃCIE ŚCIEMNIAĆ skoro tak lepiej czemu co 15 minut pojawia się ogłoszenie żeby było dobrze musieli by się cofnąć do tego jak było kiedyś czyli nie jak teraz pracuje 6-7 osób na lince tylko wtedy robiło 9-11 są stanowiska lżejsze ale to dla elity nawet jedzenie jest gorsze niż było 3 lata temu i droższe spytaj ile osób ma przeciążone stawy ile ludzi co tydz się zwalnia bhp tylko na papierze i wymyślają jeszcze gdzie by tu zabrać pracownika dodać roboty żeby zaoszczędzić

Ok
@Optymalnie 04.07.2018 17:16

Popieram i zgadzam się...dużo upłynie wody za nim nowy prezes posprzata po poprzedniku

Agata

@Franko, naprawdę WABCO opłaca się zatrudniać ludzi, którzy nic nie robią i nie wypełniają swoich obowiązków? Dopytuję, bo trudno w to uwierzyć w dzisiejszych czasach. Na stronie wyczytałam też, że jako cała firma dostali nagrody dla najlepszego pracodawcy i dla najlepszego miejsca, w którym można się uczyć. Jak jest naprawdę w takim razie?

Franko
@Agata 05.05.2018 14:20

To oczywiście sarkazm nie pracowałem w biurze tylko na produkcji 6 lat wiadomo ze zależy gdzie trafisz na prod.jest wszędzie zapierd. ale w biurze są stanowiska gdzie można ściemniać nie wszystkie, przede wszystkim wabco mało płaci za to co trzeba tam robić i czego wymagają jak rozejrzałem się po rynku pracy we wrocku to naprawdę małe pieniądze to był główny powód mojej rezygnacji tam jest zasada przeżuć i wypluć pracownika nie inwestują w starszych pracowników oni zarabiają tyle co ci co przyszli niedawno dużo starych bab które chcą pokazać ze są lepsze nadają się jeszcze do czegoś ale niektóre młode też nie są lepsze przez co normy są coraz wyższe to wszystko tam idzie w złym kierunku teraz jest nowy dyro może coś się zmieni ale ja już bym tam nie chciał wracać no chyba ze z kamieniołomów :)

tak sobie
@Agata 05.05.2018 14:20

Na jakiej stronie i jaki tytuł dostało WABCO

..........................
@Agata 05.05.2018 14:20

a kogo obchodzą ich kupione tytuły na świecie nie wiedzą ze traktują ludzi jak niewolników nie szanują ,że płacą mniej niż minimalna krajowa średnio jakieś 5 zł na godz bo robisz za 3 czyli dzielisz to co zarobisz na 3 a oni się cieszą dlatego taki robią najlepiej mieć pracownika za kromkę chleba a kiedyś było fajnie ale polak zawsze se śrubę dokręci co myśleli że te pugłuwki nie widzą jak dłubią w nosie więc dodali im roboty normalny człowiek chociaż udaje że coś robi a kolegów w pracy nie ma to udawanie że mówimy se na ty że każdy jest równy

ja
@.......................... 09.05.2018 17:17

Pięknie się wpisujesz w typowy obraz. Tytuły kupione - bo przecież nikt nie jest na tyle mądry żeby studia skończyć Traktują ludzi jak niewolników - bzdety, hajlajf mamy w porównaniu z "dawnymi czasami", co ty wiesz o niewolnictwie. Robi za 3 - no teraz to mnie rozbawiłeś/aś, co ty pierdzielisz? Przez 6 sobie podziel Ortografia dopełnia obrazu typowego młota, jakich na szczeście coraz mniej.

............................
@ja 30.05.2018 08:42

kiedyś głąbie robiło nas nawet 11 na linii a teraz góra 8 i to rzadko kiedy z reguły 7 widać tępaku że masz fuchę albo jesteś z biura co 3 osoba ma nadwyrężone ścięgna u rąk

Budvar
@Agata 05.05.2018 14:20

dość dobre miejsce do uczenia się pracy , co do nagrody to Solidny Pracodawca, nagroda wręczana przez pracodawców, czyli samym sobie, trochę to śmieszne. Czekamy, aż będzie to tak dobry pracodawca, że nagrodę wręczą pracownicy.

anonymous
@............................ 01.06.2018 16:26

...i robicie teraz tyle co w 11 osób?

..............................
@anonymous 04.06.2018 12:05

więcej

Zostaw opinię o WABCO - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WABCO