Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Efect Doradztwo Finansowe

Pracowałeś w firmie Efect Doradztwo Finansowe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-13 01:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomnij to nie jest warte tej kasy, korzystaj z beztroski puki możesz, poza tym przeczytaj o kształtowaniu tożsamości u młodych ludzi szukających swojej drogi życiowej bo w chamski sposób na tym żerują. Jest mnóstwo innych opcji na zarobienie pieniędzy mniejszych większych nie będąc akwizytorem.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2009-01-15 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma w Poznaniu takiej firmy z "końcówką" SA.Jest SP z ograniczoną odpowiedzialnością.A to jest coś innego!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-31 22:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SA jest od jakiegos czasu koleżanko gosiu :-). Poza tym jest to firma ktora ma b.dużą rotacje "doradców" nie mniej jednak jak na pierwsza prace to jest tu sporo zalet. Nie uważam jednak zeby było to coś poważniejszego niz tylko tymczasowa praca, jesli kogos finanse nie interesuja a leci na kase to dziekuje ale wole nie spotykac sie z taki pseudo doradca :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-01 22:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Są dwa rodzaje pracowników - doradcy (nazywani przez prezesa szczurami) i pracownicy obsługujący tzw. administracyjni (podludzie, którym prezes nie odpowiada dzień dobry). W obu przypadkach duża rotacja pracowników. W firmie stosowany jest mobbing. Przeklinanie, wrzeszczenie, gnębienie i urabianie pracowników. Co jakiś czas jest wybierana ofiara do gnębienia. Żal czasu na taką firmę - są inne, ale jeżeli ktoś chce sam spróbować... niech próbuje...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-31 11:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poziom merytoryczny doradztwa pozostawiajacy wieeeeele do zyczenia. wielka rotacja pracownikow. zarzadzajacy firma wlascicel i jego zona warci siebie, z kultura osobista ponizej wszelkiej krytyki. odradzam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-19 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto!!
zdjecie uzytkownika
- 2009-05-12 23:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak opini.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-22 11:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rafał Napierała - 2009-05-12 23:47:45

Brak opini.

a propos powyższych wypowiedzi: kultura osobista szefa mobilizuje do pracy. Używa dobitnych słów aby pobudzić nierobów...
zdjecie uzytkownika
kassandra - 2009-07-16 10:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w Efecie jest sie skazanym na wysłuchiwanie zwrotów per "ty idiotko" ( fajnie to kotrastuje z tym Pani Aniu, Panie Tomku), sporej dawki przekleństw. Jest sie też ofiarą prasji, by zostawac po godzinach( bo to jest w dobrym tonie). "sukces" w tej firmie osiągaja ludzie, którzy liżą d... osobom wyżej postawionym, bo te nizej postawione, to w istocie szczurki...
zdjecie uzytkownika
bmw - 2009-08-13 09:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobing? Jaki mobing... Ja pracuje w efekcie od marca i to mnie się kierownik słucha... a jest partnerem, więc niebyle kim. Jak ktoś jest [usuniete przez admina] to się nie nadaje do tej pracy.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2009-11-09 00:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiekszosc tych wypocin to bzdury, nie wiem czy to konkurencja cz frajerzy ktorym faktycznie sie nie udalo! pracuje w poznaniu w biurze P1 i nie ma tu zadnego hamstwa a atmosffera w pracy jest raczej przyjemna, a jesli sie jest w tym dobrym to i o pieniadze nie trudno
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2009-11-24 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Jestem studentem kierunku Finanse i Rachunkowość, w najbliższym czasie wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Efectu - traktuję to raczej jako możliwość rozwoju, a nie zarobku kokosów - jak to niektórzy obiecuję. Za około 2 miesiące postaram się zamieścić, w miarę obiektywną odpinię - przy złożeniu że wytrwam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-02-14 11:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbing - krzyczenie i niecenzuralne słowa kierowane w stronę pracownika czego byłem świadkiem, panowie pod krawatami udają wielkich biznesmenów. Wykorzystywanie na maksa, robią z człowieka roboty, a pani prezes nawet nie raczy odpowiedzieć dzień dobry. Niemiła atmosfera, wyścig szczurów - kto zrobi lepszy wynik. Jeśli ktoś siebie szanuje to nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik efektu - 2010-11-10 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w efekcie. firma dno. Pracowalem 2 lata temu i teraz przysylaja mi wezwania do sadu. Ze mam im zaplacic 106 zeta, kiedy sami wisza mi 384 :/
skur*iele
zdjecie uzytkownika
Crol - 2011-04-15 15:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ich klientem od !!!!5lat!!!!.
określenie klient nie jest na miejscu ponieważ nikt z Efektu nie dla o moje oszczędności a jedynie o swoją prowizję. Zgadzam się z wypowiedzią Jasminy. szukają prowizji , kasy i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2012-03-01 14:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez kilka miesięcy - odradzam wszystkim - w firmie tej jest duża rotacja bo nowi pracownicy spotykają się w ramach treningu ze znajomymi/rodziną wyciągają kontakty do ich znajomych a potem jest kwas - można zrazić do siebie sporo ludzi. Poza tym praca opiera się na wciskaniu, wymuszaniu kontaktów, kłamstwie ... nigdy więcej ...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 21:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze miał podobne doświadczenia w Efect jak Piter? Dają może jakieś narzędzia pracy jak telefon, czy auto? Jaki rodzaj umowy zaproponowali na początku? Co ze szkoleniami, jak często się odbywają?
zdjecie uzytkownika
anomimmmmmmm - 2014-10-23 19:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykła akwizycja i nic więcej, na szkoleniu uczą tylko tyle żebyś mógł zaimponować ciemnym klientom sowją "wiedzą" i "profesjonalizmem", reszta to gadka szmatka naciąganij tylu ludzi ile się tylko da. Zdobywanie wiedzy? Bhaha, zdobywaj ją sobie sam i nie pyskuj młody :P Zarobki? Jak zasuwasz 15h dziennie to może te 3000 miesiecznie zdobędziesz - jak klienci sie nie wycofają z umowy i nie będziesz musiał zwócić prowizji naturalnie. Bo to jest warunkowy kredyt a nie pensja. Powodzenia życzę :P
Wyższa kadra - cwaniackie mordy jak w więzieniu o zaostroznym rygorze :D Na awans bym raczej nie liczył :P Nie bez powodu panuje tam bardzo wysoka rotacja.

Jesli jesteście jak ja kiedyś studentem myślącym o tym jako uzupełnieniu studiów ekonomicznych/finansowych to doradzam za darmo - dajcie sobie z Efectem spokój. Lepiej pójść z kolegami na piwo. A jak na serio chcecie sie uczyć robić kasę, to działalność gospodarcza albo giełda. Ryzyka wielkie ale inaczej sie nie da, trzeba cierpieć i postawić wszystko na szali by się dorobić.
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-31 13:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem akurat świeżo po SHG i szukam pracy w zawodzie, chyba jak każdy, dlatego zastanawiałem się i nad ekonomią, żeby było powiązane i o doradztwie finansowym własnie, a ta firma wydała mi sie idealna, bo podobno oni umożliwiają start, karierę dla młodych ludzi, czyli to wszystko nieprawdą jest???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Efect Doradztwo Finansowe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x