logo Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Poznań

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

kikaaa 2014-09-21 15:30:58
Z przykrością informuję, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką agencją jak ta !! Odradzam współpracy
To są jakieś kpiny, żeby kilka razy dzwonić i prosić się o pieniądze, które już dawno powinny być przelane na koncie. Agencja nie wywiązuje się z umowy w dodatku ciągle kłamią odnośnie realizowanych przelewów .
Nigdy więcej !
1
serwisantturisdis 2014-10-06 14:25:58
Regularnie zawieram z tą kiepską firmą umowy-zlecenia i za każdym razem muszę czekać na zarobione pieniądze min 3 miesiące. Za każdym razem muszę się dopominać o wypłąte po kilka razy i za każdym razem słyszę to samo. To zwykłe cwaniactwo, zarabianie na krwawicy najmniej zarabiających. Prawdopodobnie wpłacają na konto nasze pieniądze i czekają aż procent wzrośnie a wypłacają jak już mają nóż na gardle. Za ostatni miesiąc mojej pracy zapłacą mi w sądzie. Nie pójdę na ugodę. Zapłacą naszemu państwu za to że są nieuczciwi.
1
hostessa 2014-11-10 16:53:30
Nikomu nie polecam pracy w tej agencji. Mimo setek wykonanych telefonów i wysłanych maili, wciąż czekam na umowę, nie wspominając o pieniądzach. Najpierw słyszałam od koordynatorki obietnice, że wyjaśni sprawę, teraz moje połączenia są odrzucane. Najgorsza firma, z jaką miałam do czynienia, banda oszustów i krętaczy.
hostessa 2014-12-02 16:25:58
umowy sa wysyłane z innego miastka,bo siedzbibe mają w Poznaniu i dlatego ja tez czekam na umowe zoabczymy czy wyślą;)
hostessa22 2014-12-22 21:13:15
Nie polecam . Moim zdaniem ta agencja to totalne bagno, nie trzymaja się umowy, kłamią, nie odbierają i nie wiedzą co to kalendarz. Proszenie się o zarobione pieniądze to chyba standard z tego co widze.
raratosk 2014-12-23 10:46:00
Ja również czekam na pieniądze.Pani Wioleta poleciała, telefonów nie odbiera, biuro zablokowało mi numer jak przedstawiłam sytuację, PAN BARTOSZ miał oddzwonić i wyjaśnić sprawę-teraz nie odbiera telefonu. Jakaś kpina i żenada. Pierwszy raz spotakałam się z taką agencją.
tirr 2015-01-01 16:47:32
Ci przechuje nadal nie wysłali pieniądze, już ile czasu dzwonię, próbuje, ale to bez sensu. NIGDY nie podejmujcie pracę z tą firmą!
lalal 2015-01-05 12:49:04
Też czekam na kasę już miesiąc.. telefonów nie odbierają.. dramat..
1
hostessa 2015-01-16 22:14:28
JA TEZ CZEKAM NA PIENIADZE!!!
Moja koordynatorką była wioletta Olejnik przestrzegam .
4
hos 2015-01-16 23:43:05
piszcie tutaj ile osó czeka na pięniadze znów będzie tzreba coś z tym zrobić chyba...
1
szok 2015-01-17 23:07:25
NAJGORSZA AGENCJA JAK MOZE ISTNIEĆ TO JEST MEEGGGA PORAZKA ZŁODZIEJE PŁACĄ JAK IM PASUJE NIE W TERMINIE SPÓZNIENIA O 3,4 MIESIĄCE JAK SIE NIE UPOMNISZ NIE DOSTANIESZ WOGULE NA TYM KONIU JADA
SZOK 2015-01-17 23:13:47
POWIEDZ MI SKĄD PISZESZ BO MI WISZĄ TEZ KASĘ I TO DUZO
promo 2015-01-25 15:10:01
Ja od 22.01. do 24.01.2015 stałam na promocji.
Wszystko zapowiada się dobrze, ale zobaczymy jak to będzie za miesiąc.
Czytając te opinie jestem przerażona :( zobaczymy czy mi prześlą w terminie kasę.
Moją koordynatorką była Wioleta Olejnik.
raratosk 2015-02-12 22:06:04
Moją koordynatorką też była wioleta olejnik, w koncu przysłali mi od grudnia umowę po kilku rozmowach i telefonach. Niestety w umowie wpisali mi 7 zł netto za godzinę, mimo ze była cały czas mowa o 12zl. Ale nadal nie dostałam przelewu
1
www 2015-02-16 13:26:45
raratosk - mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty. Miało być 12 a wpisali 7. Bezczelność Pani Wioletty nie zna granic, pomimo iż mnie oszukała jeszcze dwukrotnie proponowała mi pracę. Oczywiście na moje wiadomości nie raczyła odpowiedzieć.
Czekam jeszcze tydzień na pieniądze a jak ich nie otrzymam to zgłaszam sprawę do sądu.
www 2015-02-18 22:39:34
Szukam dziewczyn, którym nadal nie zapłacono. Planuję wkroczyć na drogę prawną.
Jeśli chcesz się dołączyć to napisz na meila: w.wisniewska@onet.pl
promo 2015-02-28 14:38:04
Dostałam umowę, ale w umowie wpisali mi 7zł a mowa była o 10zł.
Nadal nie dostałam pieniędzy.
Nikomu nie polecam tej agencji!!!
1
www 2015-03-03 20:08:07
Dziewczyny!

Odezwały się do mnie tylko dwie z Was. A dobrze wiemy, że oszukanych jest o wiele więcej. Aby coś wywalczyć w grupie na drodze prawnej musi być nas min.10 (pozew grupowy).
www 2015-03-03 20:10:33
poprawka - nazywa się to pozew zbiorowy

Myślę, że wtedy dostaliby nauczkę.
1
promo 2015-03-22 19:41:31
Dostałam pieniądze po 45 dniach tak jak było w umowie, i dostałam tyle ile było mi obiecane.
asia 2015-03-23 10:23:09
Uwaga na nich. Dopóki byłam hostessą, dostawałam pieniądze na czas, po tych umownych 3 miesiącach, ale od momentu gdy "awansowałam" na koordynatora lokalnego, to wraz z 2 razy większą ilością pracy i 3 razy większym stresem nie dostałam niczego w zamian- nie tylko ja, hostessy, które nadzorowałam również. Na szczęście po trzech miesiącach się wycofałam. Teraz jest marzec, o kasie z czerwca, lipca i sierpnia prawie zapomniałam, ale teraz czas rozliczyć się z US, a oni do tej pory nie wysłali PIT-u.Super, nie...Proszę, jeśli ktoś będzie organizować jakiś pozew zbiorowy, to bardzo chęnie się pod nim podpiszę. Jestem w stanie pojechać w tej sprawie na drugi koniec Polski.
Angela 2015-07-23 10:03:55
Moją koordynatorką również jest Wioleta Olejnik, cholerna oszustka. Mój numer telefonu zablokowała, nie odpisuje na wiadomości, umowę podpisałam ale pieniędzy nie ma. NIE POLECAM NIKOMU.
Klaudia 2015-07-26 21:58:11
Moją koordynatorką była również Wioletta Olejnik, kasy do tej pory nie otrzymałam, telefonów nie odbiera ani nie odpisuje na wiadomości. Umowy też do tej pory nie wysłała.
Dlaczego nikt nic z tym nie robi?
Ja mam zamiar sprawę zgłosić na policję! Przecież kamery są na markecie w którym pracowałam a to i tak już duże dowody!
Klaudia 2015-07-26 22:00:51
W jakim markecie stałaś ? i gdzie?
hostessa vectra lodz 2015-07-27 10:35:41
Ja również nie dostałam pieniędzy zero odzewu, nie możemy tego tak zostawic!
Hostessaa 2015-07-27 12:44:46
W Carrefourze w Kaliszu
Klaudia 2015-07-27 18:20:11
Do mnie Pani W.O się odezwała,że pieniądzę zostaną wysłane, trzeba dzwonić i się dopominać. Jak już mówiłam kamery są na markecie i na pewno przed wejściem trzeba się wpisać na listę i nastepny dowód jest.
gosia 2015-07-27 19:56:18
uwazajcie! klamia, nie placa, pani violetta olejnik mowila ze pieniadze beda 20 lipca najpozniej, nie ma ich nadal, nie odbiera ode mnie, nie odpisuje na smsy maile!!!! uwazajcie, to oszusci najgorsza firma jaka znam! do sadu z nimi!!!
malgosia 2015-07-27 19:58:50
uwazajcie na violette olejnik i na cale biuro i sekretariat!
to sa tacy oszusci uje jakich malo. klamstwa za klamstwami. Pani z biura nie raczyla sie przedstawic nie chciala podac nazwiska jak dzwonilam, byla bezczelna i nie dala mi dojsc do slowa. raz powiedziala ze pieniadze przyjda w piatek , najpozniej w poniedzialek a czekam juz miesiac
Klaudia 2015-07-28 00:25:45
Haha mi też tak mówiła, po prostu jest żałosna i śmieszna .. i jeszcze mówi,że to nie ona jest odpowiedzialna za przelewy
Hostessaa 2015-07-28 11:16:41
Ja czekam , przelewy podobno mają być w następnym tygodniu
artysta 2015-07-28 12:45:43
Nie ma co sie dziwic ze sa z nimi takie problemy skoro w biurze u nich pracuja 3 osoby. Jesli nie bedziecie sie upominac o pieniadze to wynagrodzenia nie otrzymacie. Klamcy i oszusci.
3
madzia 2015-07-28 12:50:55
Wg mnie Wioleta nie jest tutaj az tak winna. Tylko szef calej agencji ten caly Nowak, który nie potafi nad niczym zapanowac wiec pozostaje mu tylko mydlenie oczu pracownikom.
1
Ania 2015-07-30 08:04:28
Mi to samo mowila ! Jakby nie była winna to by nie klamala na początku a mogla zmienić warunki umowy bo ja sie upominalam bo w ogloszeniu wypkata do 20 a w umowie do 35 dni. A macie umowe podpisana? Mi nie wyslali nadal. Żałuję ze sie dalam tak oszukac
Hostes 2015-07-30 08:07:11
Kamery sa dowody mamy zróbmy cos! Chociaz bez umowy to same mozemy miec problemy bo wyjdzie na to ze pracowaliśmy na czarno. .. ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale musi sie dac cos z tym zrobić. Macie jakies namiary na ta firme poza tymi z ich strony? Jakies nazwisko inne niz violetta olejnik? Numer? Cokolwiek?
Jahostessa 2015-07-30 08:28:31
Ja chce zorganizować pozew zbiorowy kto chetny ? Jakas dziewczyna nizej cos pisala o pozwie zbiorowym zróbmy cos!
lorak 2015-08-09 20:35:32
żeby rozwiać Twoje wątpliwości to ja nie mam pieniędzy od listopada a jest sierpień .Daj sobie spokój. W tym tygodniu się do nich wybieram i to będzie grubsza sprawa. Sąd, urząd skarbowy, inspekcja pracy i policja. Zalegają mi około 5000 zł netto.:-)
1
kat gra 2015-08-12 23:24:18
jestem zainteresowana pozwem zbiorowym, jak się możemy skontaktować ?
gniew23 2015-08-26 11:08:55
Ja byłem przez miesiąc serwisantem w sieci Tesco w Lesznie. Nie dostałem za to ani grosza. Nie polecam, trzymajcie się z dala od tej "agencji". Mój brat który również pracował dla tej agencji normalnie na umowie o pracę również nie otrzymywał wynagrodzenia!
huzar 2015-10-14 18:58:40
pracowałem dla nich kilka lat. musiałem zrezygnować i nie mogę się doprosić pieniędzy za 3 miesiące. to prawdwa co piszecie że są kłamcami. bo im płacą za kłamstwa. zobaczcie ile jest osób które nie dostały pieniędzy i tak to pomnożyć przez chociaż 100 zł (a mnie są winni 3x 300zł) to już firma ma dla pani Miskiewicz czy innej, która wyzwała mnie (jak padło pytanie z mojej strony a za co ona żyje i utrzymuje rodzine, czy też na raty, tak jak oni nam płacą?) ze nie będzie ze mną gadać na tematy prywatne.Bogacą się dzięki nam. Pozabijać to za mało. i tu przypomina nam się HISTORIA ludzie ludziom gotują taki los, brat brata okrada, zabija. Nic dobrego na tym świecie. A swoją drogą czy Pani Miśkiewicz i Pani księgowa to już pochowały całą rodzinę i znajomych, bo wiecznie kiedy bym nie dzwonił to jest na pogrzebie. Bardzo współczuję ich rodzinom...
1
michał 2015-10-14 19:10:20
Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszukują, co innego mówią, obiecują a co innego dają, o ile dają. Firma się chwali że prężnie działa, taaak za nasze pieniądze.Nasze ręce pracowały,a oni nasze pieniądze brali i biorą. Rozmawiałem z przedstawicielami firm dla których wykonywałem usługę i powiedział, że jego firma na czas płaci do vectry, to oni kręcą. A dlaczego firma Sarantis odeszła z vectry bo ich też oszukiwali i okradali jak nic.Ja skarżę się do przedsawicieli że nie dostaję pieniędzy i to oni wydzwaniają do nich. Bo ja już nie mam siły tam dzwonić. Do sądu z nimi. PIH powinien się nimi zainteresować.
Basik60 2016-01-04 08:58:28
też się na nich nadziałam działają nadal bardzo prężnie i po złodziejsku , zatrudniają ludzi poprzez umieszczanie ogłoszeń na OLX dotarli już na Górny Śląsk. W dniach 05.12.2015 06.12.2015 realizowali inwentaryzację w Pyskowicach w magazynach Rossman , do dzisiaj czekam na umowę i pieniądze , oczywiście po jednokrotnym kontakcie telefonicznym już więcej telefonów nie odbierają. Ja nie zamierzam już czekać ale i nie zamierzam im tego odpuścić nie będę złodziejom ułatwiała a wręcz przeciwnie postaram się aby uśmiechy zniknęły z ich bezczelnych gębusi
Basik60 2016-01-04 08:58:30
też się na nich nadziałam działają nadal bardzo prężnie i po złodziejsku , zatrudniają ludzi poprzez umieszczanie ogłoszeń na OLX dotarli już na Górny Śląsk. W dniach 05.12.2015 06.12.2015 realizowali inwentaryzację w Pyskowicach w magazynach Rossman , do dzisiaj czekam na umowę i pieniądze , oczywiście po jednokrotnym kontakcie telefonicznym już więcej telefonów nie odbierają. Ja nie zamierzam już czekać ale i nie zamierzam im tego odpuścić nie będę złodziejom ułatwiała a wręcz przeciwnie postaram się aby uśmiechy zniknęły z ich bezczelnych gębusi
WALDI 2016-01-27 17:19:14
Omijać szerokim łukiem. Brak kasy za zlecenia wykonane.
wkurzona ! 2016-01-30 23:43:53
(usunięte przez administratora) tak pani olejnik w 2015 bylam na inwentaryzacji w będzinie w magazynie C , no bylo jak bylo mialo byc 10 h bylo 8 h , pieniadze jakos wysłali chociaz nie w terminie a teraz pisze do tej kobiety na nr kom bo potrzebuje pewnych informacji a tu zero odpowiedzi no kpina jakas , brak odpowiedzialnosci to jest zenujące !! nie polecam wspolpracy poprzez ta osobę !
sylwia1910 2016-02-27 10:34:19
kochani to jest nic ! Ja własnie otrzymalam Pit-a a tam zarobiona kwota,ktorej nigdy na oczy nie widzialam !! polecam sprawdzic Pit-y !!
Ja juz napisalam pismo do urzedu skarbowego ze Pit jest błędny a jest to oszustwo skarbowe !!
1
Maniek 2016-05-21 11:55:59
mamy maj a ja czekam na wynamgrodzenie od grudnia 2015. Nie przedłużam z nimi umowy. Winni sa ok 2000 zł. Zapłacą po dobroci albo Pan Mariusz Nowak i jego siostra księgowa przekonają się co to znaczy zdesperowany człowiek. Złodziejska firma nie polecam
2
Ewa 2016-05-23 19:59:55
Zalegają za grudzień 2015, styczeń-marzec 2016, Złodzieje.
2
Kodzir 2016-07-14 09:08:24
Tez czekam na kase od nich. Nigdy nie wyplacili mi w terminie zawsze po interwencji telefonicznej. Wisza mi kasa marzec ktora powinni mi w maja przelac. Jest lipiec i kasy nie ma. Dzwonie to nie odnieraja dopiero jak z innego numeru zadzwonie to wtedy jest szansa sie wyzalic gdzie moja kasa. Ale standardowa odpowiedz. Przekaze szefowi. Szefa nie ma itp. Juz sie zastanawiam gdzie udezyc zeby ich zmusic do zaplaty
3
hg 2016-08-15 14:27:38
starsznie słąbe jest że nie odbierają jak widza twój numer, to tylko świadczy o firmie. Szkoda. Bo myślałam że Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” jest ok
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”