AJAKS S.A.
4799

Opinie o AJAKS S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJAKS S.A.

Karol

Dobry pracownik daje sobie radę i do tego dobrze zarabia!!

Szatan
@Karol 08.04.2018 11:51

Wypowiedź Karola jest jak propaganda w PRL

KM 1234

Rozwazam zatrudnienie sie tam czy jest moze jakis obecny pracownik ktory powie jak czesto sie wyjezdza na delegacje i jak wyglada praca w dziale technicznym

były wieloletni pracownik
@KM 1234 11.01.2018 13:13

Osobiście odradzam, pracowałem tam .....lat i tylko zdrowie można zmarnować, szkoda czasu by się wypowiadać o tej firmie. Pozdrawiam i życzę powodzenia gdzie indziej.

Feliks

Ostatnia rekrutacja tej firmy to nieporozumienie , po pewnym czasie oczekiwanie miałem możliwość rozmowy z jakimś młodym kierownikiem lecz zamiast rozmawiać ze mną bez przerwy rozmawiał przez telefon - zero profesjonalizmu , zero przekazania informacji ze strony firmy .

Dżolas
@Dr NO. 03.01.2018 00:41

Po prostu nie ma takiej osoby która sprostałaby wymaganiom Zarządu..

Administrator

Posiadasz najnowsze informacje dotyczące poziomu wynagrodzeń w AJAKS S.A.? Twoja opinia może okazać się ważna.

Pablo

Jakie tam są zarobki ?

Sławek

Jak zarabiają fizyczni na rafinerjach?? Czy ktoś jasno i wyraźnie może sie tu określić???

wlkp
@Sławek 27.12.2017 09:03

Podpinam się pod pytanie, jakie stawki i jaka umowa?

Dzikudziku

Ktoś pracuje przy katalizatorach i reaktorach jak praca i zarobki?

Bartosz

Słyszałem sporo dobrego o firmie jako pracodawcy. Może podpowiecie jak przebiega proces rekrutacji? Warto starac się o pracę w firmie?

Pyrkosz
@Bartosz 04.12.2017 09:38

(usunięte przez administratora) nie idzcie tam pracować

Colombo

Witam, Co powiecie o czyszczeniu katalizatorów i reaktorów? Warto tam pracować ? Jakie zarobki? Bezpieczne to?

Adam
@Colombo 12.09.2016 15:30

Niezbyt bezpieczne, ale mają dobry sprzęt

lh

Witam,pracuję w tej firmie od kilka lat i jestem bardzo zadowolona , firma do wszystkiego podchodzi uczciwie pensja na czas. Z doświadczenia wiem że ilu ludzi tyle opinii,dlatego najlepiej sam sprubój. Ja ze swej strony gorąco polecam.

saj
@lh 05.11.2015 18:49

pisze się -spróbuj włącz w kompie poprawę błędów

wert5678

hmm no w sumie to nie widze żeby była taka oferta pracy do nich tak na prawde..widze ze szukają na chwile obecna technika katalizatorów - praca w przestrzeniach zamkniętych miedzy innymi w Bydgoszczy..

Kama92

Witam.. Na jakie wynagrodzenie mogę mniej więcej liczyć na stanowisku Piaskarza? Warto stawić się na rozmowie? i jak są wyjazdy to na weekendy jest się w domu? Proszę o odpowiedź.

arson

W ostatnim czasie pojawiło się kilka nowych rekrutacji, np. poszukiwany jest piaskarz do pracy w przestrzeniach zamkniętych.

ew

no to skoro tak napisali to chyba faktycznie atmosfera dopisuje :)

bubu

ta oferta @cebula właśnie zniknęła, już jej nie widać, teraz grafika i marketing ludzi potrzebuje

jazon

kazdy kto tam pracuje jest masochistą

anonim

(usunięte przez administratora)

dzimek
@Paluch 20.06.2016 18:57

nie wszystko można napisać

Dzimek

Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam.

operator

hahahaha premie dobre sobie.

jolo

jakie są zarobki na stanowisku technik katalizatorów? warto złożyć cv?

Zaintereoswany

Witam, a jak wyglądają warunki pracy i atmosfera na magazynie w Poznaniu? Dziękuję.

dynia98

kochani, czy ktoś wie ile można zarobić u nich na stanowisku oferowanym teraz specjalisty ds. kontraktów? skoro sprzedaż w UE i wym,agany niemiecki to spodziewam się dużej forsy

konkurencja

Witam wiecie moze dlaczego wasza konkurencja z plocka nie ma pracy na orlenie albo musza robic jako podwykonawcy?co za wałki poszly?

rigo

ciekawe, ze praca jako Technik Katalizatorów jest tylko w przestrzeniach zamkniętych, ale z drugiej strony jest to bezpieczniejsze na pewno, no i można tutaj zarobić dobrze.

dredy

Cześć :) Zastanawiam się, czy Ajaks to w ogóle zbiera jakieś opinie.. Wpadła mi w oko oferta na administratora budynków, w sumie praca nie jest ciężka, a zapewniają stabilne zatrudnienie. Pytanie czy to praca dobra w Bydgoszczy

Jar

No ja też słyszałam Marzena, że jest spoko i właśnie dlatego wysłałem cv na stanowisko operatora sprzętu wysokociśnieniowego w Poznaniu. Trzeba mieć wykształcenie zawodowe - techniczne lub mechaniczne a do tego być gotowym na to, że się pracuje w całej Polsce i często są wyjazdy. Mi się tam właśnie to podoba.

wert5678

jezeli ktos bylby zainteresowany praca u nich to maja kilka ofert na przyklad na specjalsite d spraw zakupow technicznych taka osoba bedzie odpowiedzialna mi.in. za przygotowywanie zapytań ofertowych na zakup artykułów technicznych

jordan

Mam fatalne zdanie o tej firmie

Marzena

Jestem tego samego zdania co Ty @ska i powiem ci, że możemy aplikować tam razem, we dwie, strasznie się jaram, bo potrzebuje prace a tu podobno jest naprawdę spoko

Były

brak słów...i tyle.

Zostaw opinię o AJAKS S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJAKS S.A.