Opinie o AJAKS S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJAKS S.A.

Feliks

Ostatnia rekrutacja tej firmy to nieporozumienie , po pewnym czasie oczekiwanie miałem możliwość rozmowy z jakimś młodym kierownikiem lecz zamiast rozmawiać ze mną bez przerwy rozmawiał przez telefon - zero profesjonalizmu , zero przekazania informacji ze strony firmy .

Dr NO.
@Tomas 27.11.2017 18:41

Co masz na myśli pisząc "ogromne wymogi"? Jeśli są jasno określone wymagania, kasa uczciwa i dwie strony grają fair, to czemu nie...Chyba, że jest inaczej. Będę wdzięczny za Twoją opinie.

piotrek
@Tomas 27.11.2017 18:41

mozesz rozwinac co masz na mysli mowiac ze jest trudno? trudno sie dostac czy praca ciezka?

KM 1234

Rozwazam zatrudnienie sie tam czy jest moze jakis obecny pracownik ktory powie jak czesto sie wyjezdza na delegacje i jak wyglada praca w dziale technicznym

Pablo

Jakie tam są zarobki ?

Sławek

Jak zarabiają fizyczni na rafinerjach?? Czy ktoś jasno i wyraźnie może sie tu określić???

wlkp
@Sławek 27.12.2017 09:03

Podpinam się pod pytanie, jakie stawki i jaka umowa?

Dzikudziku

Ktoś pracuje przy katalizatorach i reaktorach jak praca i zarobki?

Bartosz

Słyszałem sporo dobrego o firmie jako pracodawcy. Może podpowiecie jak przebiega proces rekrutacji? Warto starac się o pracę w firmie?

Pyrkosz
@Bartosz 04.12.2017 09:38

(usunięte przez administratora) nie idzcie tam pracować

Colombo

Witam, Co powiecie o czyszczeniu katalizatorów i reaktorów? Warto tam pracować ? Jakie zarobki? Bezpieczne to?

Adam
@Colombo 12.09.2016 15:30

Niezbyt bezpieczne, ale mają dobry sprzęt

lh

Witam,pracuję w tej firmie od kilka lat i jestem bardzo zadowolona , firma do wszystkiego podchodzi uczciwie pensja na czas. Z doświadczenia wiem że ilu ludzi tyle opinii,dlatego najlepiej sam sprubój. Ja ze swej strony gorąco polecam.

saj
@lh 05.11.2015 18:49

pisze się -spróbuj włącz w kompie poprawę błędów

wert5678

hmm no w sumie to nie widze żeby była taka oferta pracy do nich tak na prawde..widze ze szukają na chwile obecna technika katalizatorów - praca w przestrzeniach zamkniętych miedzy innymi w Bydgoszczy..

Kama92

Witam.. Na jakie wynagrodzenie mogę mniej więcej liczyć na stanowisku Piaskarza? Warto stawić się na rozmowie? i jak są wyjazdy to na weekendy jest się w domu? Proszę o odpowiedź.

arson

W ostatnim czasie pojawiło się kilka nowych rekrutacji, np. poszukiwany jest piaskarz do pracy w przestrzeniach zamkniętych.

ew

no to skoro tak napisali to chyba faktycznie atmosfera dopisuje :)

bubu

ta oferta @cebula właśnie zniknęła, już jej nie widać, teraz grafika i marketing ludzi potrzebuje

jazon

kazdy kto tam pracuje jest masochistą

anonim

(usunięte przez administratora)

Paluch
@dzimek 09.05.2016 11:20

Panie "dzimek" może jakieś konkrety, jakie zarobki,jak wychodzicie na zagranicznych kontraktach, jakie warunki tam macie ? Jak widzę sporo osób narzekających rozpisuje się ale nikt nic konkretnego nie pisze. Przecież zachowują anonimowość, więc nie wiem o co chodzi?

dzimek
@Paluch 20.06.2016 18:57

nie wszystko można napisać

Dzimek

Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam.

operator

hahahaha premie dobre sobie.

jolo

jakie są zarobki na stanowisku technik katalizatorów? warto złożyć cv?

Zaintereoswany

Witam, a jak wyglądają warunki pracy i atmosfera na magazynie w Poznaniu? Dziękuję.

dynia98

kochani, czy ktoś wie ile można zarobić u nich na stanowisku oferowanym teraz specjalisty ds. kontraktów? skoro sprzedaż w UE i wym,agany niemiecki to spodziewam się dużej forsy

konkurencja

Witam wiecie moze dlaczego wasza konkurencja z plocka nie ma pracy na orlenie albo musza robic jako podwykonawcy?co za wałki poszly?

rigo

ciekawe, ze praca jako Technik Katalizatorów jest tylko w przestrzeniach zamkniętych, ale z drugiej strony jest to bezpieczniejsze na pewno, no i można tutaj zarobić dobrze.

dredy

Cześć :) Zastanawiam się, czy Ajaks to w ogóle zbiera jakieś opinie.. Wpadła mi w oko oferta na administratora budynków, w sumie praca nie jest ciężka, a zapewniają stabilne zatrudnienie. Pytanie czy to praca dobra w Bydgoszczy

Jar

No ja też słyszałam Marzena, że jest spoko i właśnie dlatego wysłałem cv na stanowisko operatora sprzętu wysokociśnieniowego w Poznaniu. Trzeba mieć wykształcenie zawodowe - techniczne lub mechaniczne a do tego być gotowym na to, że się pracuje w całej Polsce i często są wyjazdy. Mi się tam właśnie to podoba.

wert5678

jezeli ktos bylby zainteresowany praca u nich to maja kilka ofert na przyklad na specjalsite d spraw zakupow technicznych taka osoba bedzie odpowiedzialna mi.in. za przygotowywanie zapytań ofertowych na zakup artykułów technicznych

jordan

Mam fatalne zdanie o tej firmie

Marzena

Jestem tego samego zdania co Ty @ska i powiem ci, że możemy aplikować tam razem, we dwie, strasznie się jaram, bo potrzebuje prace a tu podobno jest naprawdę spoko

Były

brak słów...i tyle.

Ska

to dobrze @xoxo bo się trochę przejmowałem jak tam jest, ale też czuje że raczej okej i nie ma się co rzucac, powiedz jaka kasa i jaka umowa czy taka o prace?

Buchen

Transfer Buchen -> Ajax opłaca się??

XoXo

Wszystko ok

Klaudia

Polecam

Gary

@ANT3K- no popatrz- jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził :)

ANT3K

Nie mam dobrego zdania na temat tej firmy.

olala

dobrze, ze frma zapewnia szkolenia, nzawe jako piaskarz są na poczatku szkolenia i też wiem, ze w branzy handlowej na pewno też mają tylko później też.

murek

Firma AJAKS S.A. szuka obecnie piaskarzy, gdyby ktoś szukał. Wymagają dobrego stanu zdrowia i niekaralności. Zapewniają szkolenia, co mnie dziwi trochę.

eryk

Gdyby ktoś się jednak do firmy nie zraził, to szukają obecnie piaskarzy. Wymagają predyspozycji fizycznych i psychicznych do ww rodzaju prac, bardzo dobrego stanu zdrowia i niekaralności.

Tymon

A jak tam atmosfera w oracy

były

Witam chyba nikt nie wierzy w takie brednie co tu sa wypisywane ???

hit

nie powinno się kogoś przez to dyskryminować, a z drugiej jednak strony stwarzanie waurnków odrębnych dla palaczy też jest pewną formą niesprawiedliwości

Milik

A jak wygląda sprawa z paleniem? Czy jak jestem osobą palącą to przekreśla moje zatrudnienie w firmie?

wadim

Witam serdecznie. Firma na pewno jest dobra dla osób, które jeszcze nigdy nie pracowały i dopiero zaczynają samodzielne życie. Nie należy może do tych z najwyższej pólki ale daje możliwość przyuczenia się. Sam będę próbował dostać się na stanowisko specjalisty ds zakupów technicznych. Podobno dobre pieniądze

Aneta G

Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę. Ich działalność jest bardzo specyficzna. Stąd duży nacisk kładą na profesjonalny sprzęt i wyszkolenie pracowników. Warto zajrzeć na strone firmy Ajaks.pl i zobaczyć jak bogatą maja ofertę. Poza tym bardzo miła atmosfera powoduje że człowiek z radością pracuje i czuje się doceniony.

kandydat

Witam, Wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do działu księgowego. Czy może ktoś z obecnych pracowników jest w stanie napisać jaka jest atmosfera w tym dziale? Jaki jest przedział wynagrodzenia i czy warto? Byłbym bardzo wdzięczny za rzetelne opinie...

EM

Wszystkim osobom niepełnosprawnym życzę takiego pracodawcy jakim jest Ajaks S.A. Pracując w tej firmie zapominam o własnych ograniczeniach wynikających z niepełnosprawności, którą posiadam. Tutaj zawsze spotykam się z życzliwością i zrozumieniem. Z Ajaksu powinny brać przykład wszystkie firmy zatrudniające osoby niepełnosprawne.

herbapect
@EM 28.10.2015 22:18

Jeśli o to chodzi, Pani vice-prezes czytała ostatnio w mojej obecności kserokopię artykułu pt. "konsekwencje odebrania firmie statusu zakładu pracy chronionej".

nmd

Firma godna podziwu! Tak rzetelnych miejsc pracy brakuje!

jo

Ajaks to firma godna zaufania. Pracodawca zawsze płaci pensję na czas. Pracownicy są pomocni i mają dużą wiedzę. Chciałabym tam jeszcze trochę pobyć.

xuz

Najlepsza firma!

Aneta G

Pracuję w tej firmie parę lat ,i uważam że jest na najwyższym poziomie profesjonalizmu .

On

Pracuję już jakiś czas w Ajaksie i nie spotkałem się z zarzutami, jakie przeczytałem tutaj na forum. Pracować trzeba wszędzie a w Ajaksie pieniądze za wynagrodzenie są zawsze na czas.

Zostaw opinię o AJAKS S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJAKS S.A.