brak logo

HART

Opole

Opinie o HART

pseudo 2012-04-20 14:22:24
Witam.A orientuje się ktoś jak jest w Wieliczce w oddziale???Bo ide na rozmowe, praca w biurze.Jakies opinie na temat pani [usunięte przez administratora]??
someone 2012-10-31 15:16:22
Polecam dział IT i dział handlowy (miła/znośna atmosfera), odradzam działy eksportu, importu, sprzedaży, hr, finansów. Pomimo, że to jedna firma to różnica między pierwszymi dwoma a resztą jest znaczna i zależna w dużej mierze od kierowników.
3
RAFAŁ 2013-01-20 17:22:39
Pracowałem 13lat temu w Bytomiu, na tamte czasy zarabiałem 1950zł rewelacja wypłaty zawsze na czas niestety zmieniono kierowniczkę cięcia wypłat no i musiałem zrezygnować fakt że praca ciężka ale kiedyś przynajmniej zarobki były rewelacyjne właściciel [usunięte przez administratora] również bardzo miły
gość 2013-02-10 10:53:45
A ja pomijając te negatywne opinie chciałabym w Harcie pracować. Jest taka niepisana zasada: Polak potrafi ciężko pracować ale za granicą! Więc jak wszyscy niezadowoleni wyjadą do Anglii czy też Holandii to może mnie przyjmą na ich miejsce, bo jak na razie aplikuje bezskutecznie. Nie wiem czym się kierują przy naborze pracowników.Miodu holenderskiego mam już dosyć!!! Może ktoś mi powie jak dostać pracę w Harcie?
były pracowik 2013-06-16 23:58:52
Stawiają przede wszystkim na doświadczenie. Wykształcenie, płeć, wiek czy języki obce tak naprawdę nie mają znaczenia. Grunt to znjajomość branży.
anonim 2013-07-10 22:49:11
Największą zaletą w Harcie jest pracownik po studiach z wiedzą na poziomie , w wieku 22-30 lat , ponieważ jest bardzo plastyczny i dobry do wkomponowania w zespół.
naj 2013-11-23 23:56:57
W kwestii pensji miesięcznych na stanowiskach biurowych. Na początek dostajesz netto 1500-2000 (w zależności jak wynegocjujesz). Po okresie próbnym płaca wzrasta co miesiąc o kilkadziesiąt pln, do poziomu około 2500. Później trzeba się postarać o podwyżkę, co może okazać się trudne ale nie niemożliwe. Wg. mnie max to 3500 netto po 3-4 latach na stanowiskach niekierowniczych.
Harta polecam mimo wielu jego niedoskonałości. Firma jest stabilna mimo, że w dość dużym stopniu niedynamiczna.
2
KJR 2014-01-11 16:52:20
A jak kształtują się zarobki przedstawicieli handlowych?
g... 2014-01-30 16:12:31
Niestety nie mam dobrej opinii o tej firmie. Pracowałaem tam prawie rok na stanowisku przedstawiciela. Masakra(usunięte przez administratora)
3
pozytyw 2014-01-31 19:31:16
Co do narzekania to ucieka się do internetu, jak widzę, ale po ilości opinii widać, że nie jest tam źle, nawet przedstawiciel nie był wygadany jak widzę po jego wpisie:) w połowie usunięty przez admina. Ciekaw jestem czy by mnie przyjęli na rejon śląska za sprzedawcę czy przedstawiciela. Obecnie działam w tej branży i nie narzekam choć bardziej zajmuję się dystrybucją. Pozdrawiam i więcej pozytywnych wpisów się nie spodziewam, bo ten co mu dobrze nie będzie sobie szkodził pisząc 'jasne chodźcie tu wszyscy bo jest manna z nieba, możecie mnie wygryźć':) Na jakie wy wpisy liczycie?? Nie tylko w sprawie tej firmy, ale co do każdej interesującej nas firmy można tylko liczyć na narzekanie w internecie.
1
marcinooo 2014-03-18 17:34:30
Jutro mam iść na rozmowę jako magazynier. Wie ktoś jak pracuję się w tej firmie na magazynie i jakie są zarobki ?
15
trololo 2014-11-27 01:35:00
Coś mało tych opinii a mam iść na rozmowę :/
gość 2014-11-28 18:45:22
Najlepiej idź i sam się przekonaj.Hart mimo swoich niedoskonałości jest dobrą firmą,a negatywne opinie zawsze były,są i będą.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Ja niestety po raz kolejny aplikowałam bezskutecznie.Powodzenia!
były 2015-01-28 17:01:40
Atmosfera bardzo nieprzyjazna. Motywacja przez zastraszanie. Nadmiernie rozwinięta biurokracja i nieżyczliwość. Zdecydowanie nie polecam.
8
halinka90 2015-03-10 18:22:41
też uważam że powinna firma zainwestowac w jakąś reklamę i marketing bo pomimo wysokiej jakości nadal w oczach powszechnego konsumenta wydaje się nie istnieć ale niech się Hart nie martwi, oto jestem ja, młoda zdolna pani od reklamy i marketingu po studiach na świeżo. chętnie zatrudnię się u was i wam pomogę. Tylko jakie byłby kuszące warunki takiego zatrudnienia?
1
obecny 2015-03-13 06:46:23
Bylem ale na szczescie juz nie jestem :)
Były Mazowieckie 2015-07-08 16:32:16
Witam,
Jestem byłym pracownikiem Harta na Mazowszu. Nie polecam nikomu tej firmy. Praca to tona papierów. Wypłaty? nie dość że kiepskie to na umowie najniższa krajowa a reszta wypłacana w formie premii , premii którą tną za byle co. Zastanówcie się zanim złożycie CV
3
Pracownik sprzedazy 2015-09-02 12:01:16
Witam kolege wyzej.
Tez pracowalem w Harcie , dobrze wiedziec jak zarabia IT. Tylko jest to firma ktora sprzedaje czesci a nie oferuje uslugi w sektorze IT. Wiec sam sektor informatyczny to tylko zaplecze. Powinnismy sie skupic tutaj na ocenie miejsc pracy jak sprzedawca czesci ktory jest podstawa dzialania firmy. Ja osobiscie wyciagalem prawie 2000 , mimo to nie sadze zeby czas spedzony w tej pracy byl tego wart. Jak juz wczesniej wspomniane , papierologia.. głowny blad tej firmy. Gdy polowe dnia pracujesz a druga polowe starasz sie ogarnac papiery to nie jest tak jak byc powinno. I wlasnie przez te papiery trzeba klepac nadgodziny albo szykowac sie na telefon od Opola i premia idzie w dol. Wszystko jest dla ludzi ale praca w Harcie bez dobrej i zgranej ekipy w oddziale to praca dla desperatów. Moja ocena firmy to 2/10 , i to tylko i wylacznie ze ludzie w moim zespole byli naprawde w porzadku. Gdyby nie to firma dostalaby ocene na poziomie 1 o ile to nie jest za duzo..
3
gość 2015-09-07 18:25:46
Jestem byłym pracownikiem. Teraz szczęśliwym człowiekiem. Firma wyssie z Ciebie co najlepsze. Każdy czeka na potkniecie żeby Ci je wytknąć, mowie także o współpracy pomiędzy centrala-filie, filie-filie. Niech sobie pisza co chca jak tam cudownie, NIE JEST CUDOWNIE!. każdy kto stamtąd odszedł i znalazł zatrudnienie w innej firmie chwali sobie odejscie, a znam wiele takich osób. Donoszenie, lizusostwo, nierówne traktowanie to cechy pożądane. To jest moja subiektywna ocena, ale szczera i poparta wieloletnimi obserwacjami.
5
piotrekw0 2016-02-11 16:13:54
Ciężko jest na tym magazynie??? I jak sprawy z wypłatą ile można wyciągnąć?
piotrekw0 2016-02-12 15:50:41
@Jax te 2200zł to na rękę czy brutto, bo nie wiem czy będzie mi się opłacało dojeżdżać 40km.
realny 2016-03-02 11:51:06
Pracuję w Harcie w Centrali już kilka lat. Na spory PLUS na pewno: umowa o pracę, wynagrodzenie zawsze na koncie co miesiąc, bufet pracowniczy. Zarobki nie małe i uważam, że godne tego co się robi. Opłaca mi się dojeżdżać kilkadziesiąt kilometrów codziennie do pracy.
Dużej rotacji w pracownikach nie ma. W centrali pracują te same osoby od lat co świadczy o tym, że im tu dobrze. Nadgodziny płatne. Nikt tu za darmo cię nie wykorzystuje.
Wiadomo są działy lepsze i gorsze. Sporo zależy też od tego z jakimi ludźmi pracujesz.
realny 2016-03-14 16:20:19
Dojazd we własnym zakresie. W zależności od stanowiska można czasami zdalnie popracować
gość 2016-06-02 08:55:14
a jak pracuje sie w warszawie?
Maria 2016-08-18 13:00:33
Najgorsza firma, mobbing na porządku dziennym. Człowiek jest rozliczany ze wszystkiego, włącznie z tym, co jadł na śniadanie, ile wody wypił i co robi w łazience. Pracowałam w dziale export-import i ucierpiałam na zdrowiu. U pani kierowniczki działu export import strach oddychać, bo i do tego ktoś może się przyczepić. Nie zapomnę, jak jej klakierzyca (ta po WSB w Opolu), pisała karteczki z donosami na wszystkich pracowników. Ona jest bardzo agresywna i nieprzyjemna, potrafi pójść za innym pracownikiem do łazienki i podsłuchiwać pod drzwiami, co też tam robi. Karteczki wkłada pani kierownik pod drukarkę. Jak nie umie policzyć skserowanych stron, to potrafi rzucić nimi w pracownika. Uchodzi jej to na sucho, bo pani kierownik ma z niej pożytek. Jest jej uchem. Kamery są dosłownie wszędzie, dlatego też kierowniczka od razu wie, że np. zamawia się tylko sałatki, czego nie omieszka skomentować. Nie polecam pracy w tym dziale, podobnie jak w sprzedaży i na magazynie. Graficy i informatycy mają tam względnie w porządku atmosferę. Import-export jest strasznym działem. Każdy na każdego donosi, na dodatek na zamówieniach są ciągle jakieś błędy, system informatyczny nie działa sprawnie, przez co człowiek tylko żyje w stresie.
5
Maro 2016-08-25 12:19:51
Na pierwsze 3 miesice -1800zl + premia. Pozniej 2000zl podstawa. Ja wyciagam okolo 2700zl do reki. Oplacaja mi sie dojazdy zza Opola. Pracujace soboty - platne. Ni to odpowiada. Za darmo tu sie nie pracuje. Zasuwasz - zarabiasz. Wyzysk..... tak pisze mlodziez ktora w zyciu tylko smieci wyrzucala bo mama im tak kazala. Wiec normalna praca to juz wyzysk.
Sebb94 2016-08-28 11:07:41
Witam ja osobiście nie polecam tej firmy .. Jestem z Łodzi i HART ma tutaj swój oddział .. Po prostu robienie z człowieka debila itp i zarobki też są wielką ściemą .. Byłem na rozmowie , to kierownik kurw.. gadał zamiast o pracy itp , to te 20min o swoim znajomym , którego też osobiście znam , hmm nie wiem jaki to miało cel ? by se o znajomym pogadać ?? Myślałem że może dzięki temu się załapię to HARTa , bo i tak wszystkie wymogi spełniałem ... Czekam ponad 2 tyg , zero telefonu , zero e-maila .. Nie polecam
Pr34 2016-08-29 17:00:38
Witam,

Czy ktoś wie Ile zarabia magazynier ?
Pr34 2016-08-29 17:00:58
Witam,

Czy ktoś wie Ile zarabia magazynier ?
Sebb94 2016-08-29 18:18:25
Jak byłem na rozmowie na Magazyn w Łodzi to tak , 1 miech 1700 , 2 1800 , 3 1900 . I po tym czasie umowe podpisujesz to 2000-2500 NA RĘKĘ
Sebb94 2016-08-29 20:00:18
To jest śmieszna firma , czytaj mój wpis trochę wyżej :) ?
zmęczony 2016-10-04 09:31:26
Witam pracowałem w filii radom masakra kierownik mozna piwiedziec ze nie swiadomie albo świadomie uzywa mobbingu jak trafi na czlowieka to mu pokaże pracownicy sa dla niego smieciami on jest bogiem jest paru co liza mu d..e. teraz slyszalem ze wyzucil firme transportowa ktora od 8 lat jezdzila dla hart i wziął sobie znajomego z ktorym dziela sie we dwóch pieniedzmi z przejechanych kilometrów maja układ wydaje misie ze kierownik nie moze czerpać korzysci materialnych z takich rZeczy. Moim zdaniem powinny być przetargi przez gore a nie kierownik decyduje kto bedzie latal na trasach a moze on sam kupil i wstawil auta a na papierze jest kto inny. Kto wie?? Nie polecam pracy w Radomiu.
2
srebrny 2016-10-04 09:37:52
Magazynier od 2200 do 3400 (brygadzista) kierownik magazynu 3550zl
be 2016-10-04 12:05:57
sigur a co chcesz wiedzieć konkretnie? przede wszystkom to szukają osoby bardzo twórczej i komunikatywnej ze zmysłem plastycznym i estetycznym co już na starcie zaostrza sito rekrutacyjne, ale jak najbardziej to popieram. poza tym, bardzo solidna firma
szczery 2016-11-02 21:42:27
Radom kierwnik tej filii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak burak z kozienic ma paru zolniezy co dupsko mu liza ze sprzedazy masakra tam jest. Nic nie maja na miejscu wszystko na zamowienie.
4
Wstyd 2016-12-02 00:38:30
Hart Komorniki. Magazynier

Omijajcie ich z daleka przynajmniej filie w komornikach, praca na 2 zmiany 4-12 ( a tak naprawdę to do 13-14 nie da rady wyjść wcześniej to norma ze zostaje się na tej zmianie w pracy dłużej, oczywiście na rozmowie wam tego nie powiedza..) i 12-20 tutaj sytuacja podobne ciężko wyjść punktualnie.. umowa o pracę najniższa krajowa.. bez komentarza będą was łudzić ze premie są, ale to ściema sam zostałem oszukany przez kierownika fili i dostalem sama podstawę, mimo iz mialem dostac x kwote minimum. Zwykły klamaca wiec dajcie sobie spokój i szukajcie dalej bo też was zrobi w...

Zostaw swoją opinię o HART - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HART