To prawda, że mają wziąć się za tych zjeb*w z magazynu (i nie tylko), którzy na 2 zmianach wychodzą, aby przeparkować swoje zardzewiałe złomy bliżej portierni w (usunięte przez administratora) wie jakim celu? (Ponoć, aby szybciej wyjechać po 22 i móc szybko jechać do swoich melin, aby napić się harnasia ze swoimi Grażynami). Ponoć ma być jakaś akcja. Dostaną po premii to im się odechce Harnasi te 2 minuty wcześniej.
Gościu malinowy skoro tak cię to boli że magazyn zarabia więcej to nic nie stoi na przeszkodzie wyłożyć tysiąc złoty z tej biedackiej produkcyjnej wypłaty zrobić kurs i przenieść się na magazyn :*
Dajcie spokój z tym magazynem. Oni i tak coś robią. To w biurach nic nie robią. A my musimy na nich pracować. A oni kawka, fejsbuku, kantyna, telefonik, śmichy chichy. To my pracujemy na ich wypłaty. A oni przychodzą do pracy wyspani i dobrze się bawią.
Reklamują się, że oferują darmowe dojazdy teraz podwyżki i będziemy płacić wyższy podatek od dojazdów. Było by ok gdybyśmy mieli chociaż dobre warunki w busie. A bus to gasnący w czasie jazdy trup z zepsutym ogrzewaniem i odstępami między siedzeniami do przedszkolaków. Trzeba siedzieć w bok bo nogi się nie mieszczą.
Zawsze możesz zmienić pracę na miejscu po co tracić czas i dojeżdżać 2 godz nie rozumiem trzeba być d.e.b.i.l.e.m
Inteligencja to Ty nie grzeszysz. Mam dwa spożywcze na wiosce i jak mamy tam wszyscy pracować? Mam chorych rodziców i też im pomagam, a wydatki nie pozwalają na zakup samochodu. Żyć, jeść trzeba więc d.e.b.i.l.k.o pomyśl, że muszę dać też jeść dzieciom więc z braku wyboru wolę dojeżdżać do pracy i mieć na życie niż głodzić rodzinę. Ale jak to zrozumieć jak jest się rozpieszczonym bezmyślnym bachorem.
Ludzie siedliście strasznie na tego Grzegorza J. może wyszło troche krzywo z tym romansem w pracy ale to wina tej durnej blondynki Oliwii to ona do niego codzienie wypisywała od rana do wieczora na whatsaapie to ona wysyłała mu zdięcia i to ona za nim latała po zakładzie. Zresztą chłopy kto z nas kiedyą nie miał romansu w pracy lub z jakąś mężatką (-:. Grzegorz może i jest troche zboczeńcem i podrywa te baby szuka sobie przyjaciołek ale brygadzistą jest najlepszym jakiego znam w draexlmaier. A to że urwał romans i chciał jeszcze płacić tej łatwej Oliwi to moim zdaniem zachował sie szlachetnie. Dajcie już spokuj jestesmy tylko ludźmi
Pracuje w biurze. Jestem osobą wykształconą i jak czytam te wasze wypociny co wy tam chołoto od czrnej roboty robicie to mi sie rzygac chce. Kto was przyjmuje do pracy i gdzie wasze kierownictwo ?. Wszystkich was powini zwolnić razem z tym brygadzistą Grzegorzem. I mniej was tym mniej brudu w draxlmajer. Prosze Kierowniczke o przyglądnieciu się sprawie. Z poważaniem kadry.
Widzę że tylko oczytany bo z ortografią już problem. No i u Ciebie wykształcenie nie idzie w parze z kulturą osobistą. Nazywanie wszystkich pracowników produkcji "hołota, plebs" jest niestosowne i obraźliwe. Na problemy gastryczne ZALECAM ZMIANĘ OTOCZENIA (czyt. pracę). Może w innej firmie kadry Cię zatrudnią a od kierownika przyjmiesz obowiązki na stanowisku pracy. Polecam również zajrzeć w słownik ortograficzny. Z poważaniem Pioter z Hołoty.
Super praca. Dodatki premie itp. Już kupiłem mieszkanie, a wszystko dzięki super premii. Dają umowę na stałe już po 6 miesiącach pracy.
Są rekrutację wewnętrzne. Informacje znajdziesz na tv multimedialnych. Jeżeli coś sobą reprezentujesz to można awansować. Szkolenia są zależne od potrzeby na danym stanowisku.
Fajnie jest. Jeżeli ktoś pracuje uczciwie, to nie ma się o co bać.
No dobra ale co to znaczy, że jest fajnie? Już ktoś pisał, że wypłata nie jest fajna. To co w takim wypadku jest tym plusem który powoduje, że można tak powiedzieć?
Mozesz np. wysłac tu swoją kobiete to jakiś brygadzista tak jak zrobił to Grzegorz J. może chcieć ją zaliczyć od tyłu i od przodu... tu tak jak ten Grzrgorz pseudo brygadzista wykorzystuje swoją pozycje w pracy żeby dobierać się do pracownic.
Czemu hejtują oczerniają plotkują i obgadują tylko przeważnie kobiety kobiety zakompleksione depresyjne z problemami zaniedbane kwaśne i z okropnym charakterem ? Czemu osoby szczęśliwe które coś osiągnęły w życiu zadbane piękne nie mają takich problemów nikogo nie obrażają nie oczerniają nie piszą złych i nie prawdziwych opinii? Czemu osoby nieszczęśliwe wyładowują swoje flustracje na kimś kogo tak naprawdę nie znają nie zamienili z nią nawet zdania i nie wiedzą naprawdę jakim jest człowiekiem ? Czemu jeden drugiego tak nienawidzi ? Czemu kobieta która np fajnie wygląda umyła włosy i pięknie pachnie jest od razu hejtowana itp czemu zaniedbane kobiety nie lubią tych zadbanych które zwracają na siebie uwagę swoją kobiecością? Często 50 tki lepiej wyglądają od tych 30 tek wziąć d.....pe w troki i coś robić ze swoim życiem ale nie najlepiej kogoś opisać na GoWorku itp słabe to wszystko do wszystkich nieszczęśliwych ludzi zajmijcie się swoim życiem swoim ciałem swoim materacem a poczujecie ulgę serio ja wam to mówię.
Tępaku ?. To zapraszam w drexie na face to face. I uważaj bo moj przyjaciel Jabłoński jak by cie z brzucha piwnego pociongnął to by ci sie nasienie z wczorajszej nocki odbiło !
Mozesz co najwyżej mojemu przyjacielowi Grzegorzowi J. co najwyżej 9cm stulejke wylizać z potu pod napletkiem. A tak ogolnie on jest potężnym brygadzistą wiec uważaj bo cie zwolni i bedziesz musiał mu muszelke wulizać w przrprosiny bo inaczej dadzą innego (usunięte przez administratora) na twoje marne miejsce ukraińcu...
Są sygnały, że u was można znaleźć pracę marzeń. ;) to może chociaż podacie porady dla kandydatów odnośnie tego co zwiększa szanse, żeby się do was dostać?
Witam Wiadomo może jakie nowe projekty się pojawią?
Powiedziałem co wiem, oni czego oczekują i co maja, na czym polega praca, było kilka pytań technicznych. Pytali o angielski i dlatego nie dostałem pracy, bo już długo nie używam.
O doświadczenie, wiedzę techniczna , co robiłem, sprawdzali język angielski, o finanse, okres wypowiedzenia
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Kiedy płacą świąteczne ?
A ta z tym warkoczem dalej plotkuje na każdym projekcie na nikim suchej nitki nie zostawiła co za baba okropna
Chyba największą plotkara to raczej jest marzenka z tłustymi włosami. ta to dopiero wszystko wie a jak nie wie to sobie dopowie kto z kim i gdzie o pozycji już nie wspomnę dobrze że już nie pracuje i tego cyrku nie widzę i nie słyszę ale zawsze mogę sobie coś przypomnieć i zagościć na go worku od czasu do czasu
Ale te ukr to (usunięte przez administratora) poznać je można nawet jak r.....ja nie otwierają
Powinniśmy być wdzięczni osobom zwolnionym, a nie ich oczerniać, bo dzięki nim dostaniemy premię. Dobrze, że zwolnili tyle osób, bo i tak nie byli potrzebni i szkoda marnować na nich pieniądze. Lepiej dołożyć nam. Teraz cisza i spokój na zakładzie, bo coraz mniej fizoli się kręci po zakładzie. Nie ma roboty od rana i można spokojnie pójść na kawkę i na wszystko jest czas.
Odpowiem za koleżankę. Bo jestem głup... I zawsze mi źle. Lubię narzekać na los którego nie chce zmieniać. Wolę się żalić i zazdrościć innym bo jestem prawdziwą kobietą z Polski. Lubię namieszać.
A modliszka to już spłaciła długi ? Że taka biznesmenka teraz
I jak wam się podoba podwyżka 200 brutto minus 100 zł z benefitów = 100zł . Jednak benefity podobno nie wszyscy podpisali i dostają dalej to samo. Od nowego roku to już szykujcie się na minimalną pensję a i teraz jest nie wiele więcej
Nie tylko robole mają zobowiązania panowie i panie z biura to nawet mają windykację bo tacy zadłużeni i kredycikow się nie spłaca udają że tacy zamożni wszystko na kredyt a potem pieniążki chcą pożyczać
Uwielbiam ludzi z dreksa czy to z produkcji czy to z biura są tacy życzliwi przyjaźnie nastawieni nie obgadują nie plotkują uwielbiam tam przychodzić jest taka rodzinna sympatyczna atmosfera te super kobiety ci piękni mężczyźni ach och jest tak fajnie że jak piątek przychodzi to mnie serce boli że muszę na dwa dni się rozstać z tymi kochającymi się wspierającymi ludźmi jest mi wtedy tak smutno
To tak jak u mnie uwielbiam tu przychodzić w domu mam tak nudno a tu zawsze coś się dzieje i kocham ludzi z dreksa są tacy niesamowici inteligentni pomocni tyle przyjaciółek poznałam szczerych jednym słowem sielanka
Ukraiński (usunięte przez administratora) z ludźmi ktorzy robią z siebie kochankow a poznien do domu do rodziny.
W tej firmie nigdy nie będzie dobrze, bo jednak większość pracujących to kulowiercy. Takim da się wcisnąć każdy kit. Takimi to można manipulować wykorzystywać itp. Szkoda, że przy okazji tracą też inteligentni ludzie, bo nic nie ugrają jako mniejszość.
USTA WIĘKSZE OD Tyłka ha ha rzeczywiście dobre brawo za komentarz a to chyba z ukr. Ta jest Hi hi
Porządny normalny facet Polak nie będzie się interesował cwaniarami a szczególnie z ukr. Reszta to p.a.t.o.l.o.g.i.a i f.r.a.j.e.r.s.t.w.o koniec kropka
Znowu jakieś ukr się szarpały w tygodniu za włosy pewnie o jakiegoś polskiego i.d.i..o.t.ę desperata
Ej tępaki czytacie dalej Goworka ? Mało inteligentne móżdżki nic innego nie potrafią ani napisać ani przeczytać
To po prostu nasze społeczeństwo. Tacy jesteśmy. Jesteśmy zlepka zawistnych, nie szanujących innych kombinatorów nie chcących zmian, ciągle narzekających ludzi nazywanych Polakami.
Takie dzidzie piernik się leje jak np. były mąż w sumie się nie dziwię nawet były kanar jej pod domem wp.......lił dostała po r.y.j.u
No biedna jeszcze ma pasożyta w domu starego byka syneczka musi go utrzymywać i dlatego nerwowa
A ta mało inteligentna blondi renia jest jeszcze brygadzistka?

Jak się pracuje w DWS Draexlmaier?
+Zobacz opinie na temat firmy DWS Draexlmaier tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 758.
Jakie są opinie pracowników o pracy w DWS Draexlmaier?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 702, z czego 234 to opinie pozytywne, 170 to opinie negatywne, a 298 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy DWS Draexlmaier?
+Kandydaci do pracy w DWS Draexlmaier napisali 8 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.