DWS Draexlmaier

Jelenia góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 705 ocen.

DWS Draexlmaier
3705

Opinie o DWS Draexlmaier

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier

Misiulek magazyn

Ej ale nadal pracuje ten magazynier od kasi z macana bo ja jezdze i go już nie widuje o co kaman (usunięte przez administratora) się czy siedzi u innej i kleczy pod stolem jak u kasi

Do zobaczenia niedługo
@Bemorehappy 25.05.2018 21:49

uuuuuu na samom myśl mam obrzydzenie :D ahahahah

janek magazyn

halo halo slyszeliscie koniec zwiazku kasi z macana i karola z magazynu ale jaja poszedl chlop do matki mieszkac hahah za takiego mopa to nawet zul by sie nie wzial karol karol haha

K
@janek magazyn 11.05.2018 01:17

pomyliłeś się nadal ,, MIŁOŚĆ KWITNIE''

Admin

Witam, orientuję sìę ktoś może czy koszta dojazdu dalej bezpłatne?

Darek

Cześć wam. Mam pytanie odnośnie górnej hali. Kto tam szyje na zmianie A na Landku ? Same imiona starcza, reszta nieistotna.

Darek
@Darek 24.05.2018 19:54

I co dokładnie tam wyszywaja?

milek

slyszeliscie ludzie ze kasia znowu mieszka z karolkiem z magazynu czy bujda na resorach

Marzena-Mercedes

Uwaga na Magdę zwana dalej suką z magazynu 15. Podjebuje wszystkich jak leci. Baba ma jakieś problemy w domu, chyba stary ja (usunięte przez administratora) na boku z inną i się teraz wyżywa w pracy. Jedzie równo na swoich kolegów z 15 stki po projektach. Do tego stopnia ze chce zmienić magazyn. To samo zrobiła w Castoramie, narobić smrodu i (usunięte przez administratora) i jeszcze ta jej koleżaneczka z magazynu 03,Ania . Obleśne grube babsko, obie mielą jęzorami na lewo i prawo . Jak zachodzi na mercedesa do nie dobrze mi się robi jak na nia patrzę. Na twarzy wypisane ma ( jestem suką) nie podchodź !!!!

nick
@K 23.05.2018 06:13

nie rozpisuj się więcej

papi

Czy to prawda że już wożą z lwowka slaksiego?

Nwyku

witam mam pytanko mianowicie co to są te zmiany minusowe i jak działają?

Iks
@Nwyku 24.05.2018 14:03

Zmiany minusowe polegają na tym ,że jeśli w tygodniu masz wolne (które narzucza pracodawca),to zoobowiazany jesteś do odrobienia soboty - podpisujesz specjalny papierek . Co za ludzie ,brudy innych wylewają na forum ,ale o co z czym chodzi w zakładzie to milczą.

Karolina

Wszystkim użytkownikom wypowiadającym się w wątku o firmie DWS Draexlmaier przypominam o regulaminie forum. Niektóre z Waszych wypowiedzi nie wnoszą nic do tematu i zostały zgłoszone do Administratora jako spam. Zachęcam do wypowiadania się na temat i zgodnie z regulaminem forum. Potencjalni kandydaci do pracy poszukują wartościowych informacji o firmie.

Bemorehappy
@Karolina 22.05.2018 09:55

ciekawe która to Karolina pisze :D

ak landek

Jestem zakochany w kimś z hAli pożyczy mi ktoś wózek żebym robił podjazdy?:D

anonim

(usunięte przez administratora)

Waszka

No co kabluje i donosi i (usunięte przez administratora) obrabia czyli bez zmian

...

ile zarabia qs a ile magazyn?

Mąż Ani

Jak ktoś ma do mnie problem to czekam we wtorek na auli macan od 8 do 14 pokażcie że macie jaja CIOTY

Ferdek
@an 21.05.2018 06:14

Znalazł się jednostrzalowiec

Łukasz

Magdzie przeszkadza muzyka w pracy a nie jednokrotnie widziałem ja w słuchawkach na uszach w pracy, ona może inni nie.

Magdalena
@Łukasz 20.05.2018 09:20

Mój drogi Łukaszu masz złe wiadomości bo uwielbiam muzykę i jestem za tym by była puszczana z głośników więc nie pitol głupot

janek magazyn

frajera krotko do parteru cwaniaka je........go ciota brodata wozi sie po zakladzie jak by byl jakims kierownikiem

mag
@Marzenka-Mercedes 18.05.2018 23:31

to ty p... czy twoja następna się żali

Yogi

Z Filetową pracowałem jakiś czas, a pamiętam ją jeszcze z kabli. Jedna z inteligentniejszych( takie trudne słowo) osób jakie poznałem, a nie jesteśmy koleżeństwem(też trudne słowo). Erwin to cymbał.

Ktoś
@Zbyszek 13.05.2018 01:07

Nie wiem jak Ty kolego ale ja na starym projekcie miałem dobrych brygadzistów. Mało razy Marzena, Renata a nawet Danka od szycia stawały i z......... y raz z nami. Jak trzeba było to o pieprzyły ale zdanie,, dziękuję za dobrą pracę,, też umiały powiedzieć.

Kkkokoko

A co z tym naszym wspaniałym dyrektorem? Podobno wylatuje....

stary pracownik
@:D 17.05.2018 12:21

no tak :) dobre !

W213

DAJCIE POWYŻKE NA KASZEROWANIU TO LUDZIE NIE BEDĄ UCIEKAĆ

Erudyta pisowni
@Ja 15.05.2018 16:08

*zabłysnął

Karolina

Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że komentarze nie mające związku z wyrażaniem swojej rzetelnej i merytorycznej opinii na temat pracodawcy oraz pisane w obraźliwym tonie nie będą tolerowane na GoWork.pl i zostaną usunięte przez administratora forum. Co możecie powiedzieć o pracy w DWS Draexlmaier? Jak oceniacie tego pracodawcę pod względem warunków, jakie oferuje?

Jajo

Kantyna sie poprawila.jeszcze troche i bedzie doskonale:)

Paulina
@Jajo 19.04.2018 03:34

A co już biegunek nie masz, że mówisz jak to kantyna się poprawiła?

Polka

Tego jeszcze nie bylo ukraincy beda nas tu uczyc zachowania!!

anonymous
@Polka 06.04.2018 19:04

To nie prawda my pracujemy z nimi i nie ma żadnych problemów...

.

jaka różnica w zarobkach między magazynem a QS?

mag
@K 08.05.2018 00:01

oczywiście nie chodzi tobie ile za pracę bo to wszyscy wiedzą

Brygadzista

Odnośnie brygadzistów to jesteśmy dla nich takim samym plebsem jak wy, tylko mordy nami sobie wycierają. Oczywiście nie wszyscy bo są też pupile i ludzie nie do ruszenia patrz: wykrywanie albo nowa Pani od szkoleniówki z szycia... No ale jak się daje tak się kraje. Akurat dyrektor z tych działów niby ogarnięty ale stwarza pozory nieogara...A szkoda

Justa

Cześć, poszukuję świeżych i szczerych informacji odnośnie zatrudnienia w firmie na produkcji. Jak wyglądają warunki zatrudnienia? czy obecnie zatrudniają kobiety i na jakich działach???... jakieś wskazówki, dobre rady... dla nowej? pozdrawiam

Własność zakładu
@Justa 29.04.2018 10:23

Najważniejsze informacje : Nawet za jeden dzień L4 krad/zabieraja całą premię i za urlop na żądanie też co jest jakąś paranoją . Brygadziści widzą tylko czubek własnej d. i traktują ludzi jak swoją własność , urlopu nie dostaniesz kiedy tobie pasuje tylko kiedy firmie pasuje. Jest dużo zaległych co nie powinno mieć miejsca. Ciekawe jak to rozwiążą jak wejdzie nowa ustawa i nie będzie można kolekcjonować urlopów. Jakby nie było ludzi to by kazali zdychać a robić po 12 godzin. Firma antyrodzinna!. Wybór należy do ciebie

duch zmian w zakładzie!

ludzie, dlaczego nie założycie związku zawodowego w tym cyrku? nie jesteście skazani na dyktat! za uczciwą pracę należy się godziwa zapłata! tylko od was zależy jak będziecie traktowani - wystarczy kilka dni by wypracować zdrowe relacje! to się kręci tylko dzięki wam i tylko wy możecie dokonać zmian na lepsze!

Ghost
@Odp 27.04.2018 13:44

Sam jesteš kasta nie mierz wszystkich jedną miarą

Starszy staże pracownik

Tumanów z biura prosimy niech zaczną po ludzku robić grafiki na dłuższe świąteczne weekendy zamiast planować w kratkę tak jak teraz . Można zaczynać noce w niedziele a le na koniec tygodnia powinna być za to wolne . Jak jakaś grupa ma część zrobioną na kilka dni do przodu to jeszcze powinien być jakiś dodatkowy dzień urlopu a nie cała firma jednakowo. W obecnym układzie nawet nie ma jak się z dziećmi w góry ruszyć przez czyjeś kretyńskie pomysły . Bardzo proszę o wnikliwe przemyślenie powyższego . Jest jeszcze kilka dni na zmiany!

xxx
@Starszy staże pracownik 28.04.2018 16:16

No niestety planowanie to nie jest najmocniejsza strona niektórych działów w tym zakładzie . Jestem pracownikiem magazynu i w piątek po południu nie mam żadnych informacji jak będą poukładane transporty w następnym tygodniu , Żadnych planów , żadnych informacji , więc nie wiem którego dnia w przyszłym tygodniu będę pracował , a którego będę miał wolne . Może się okazać , że pojadę do pracy w poniedziałek i nie będę miał co robić ponieważ mój dział nie będzie w tym dniu organizował transportów do klienta . Więc też bardzo dziękuję firmie , że pomyślała o swoich pracownikach , ich rodzinach i w sposób kreatywny zapełnia im czas wolny .

przepisy nie dla wszystkich?

Pan Dyrektor jak robi obchód po hali magazynowej to zawsze w kamizelce a wczoraj zastępujący go chyba dyrektor produkcji bez, drugi też , Pani dyr kamizelka w ręce, część kierowników również bez. może ktoś wie jak z butami bo kierowców zaraz przy rampach ścigają więc chyba jest obowiązek. BHP uczestniczy w obchodzie a boi się zwrócić uwagę czy jak? szaremu pracownikowi to zaraz zwrócą uwagę a tutaj większość uważa się chyba za kogoś ważniejszego niż sam DYRO. współczucia dla niego że ma zastępców którzy powinni świecić przykładem w podstawowych sprawach a dają plamę. strach wózkiem jechać bo i tak winny będzie kierowca a nie taki jeden z drugim mało widoczny. sam od nas wymaga to może zdyscyplinuje najbliższych podwładnych? jak to jest?

Starszy stażem pracownik
@Jajo 19.04.2018 09:28

Następne przejście będzie w młodym damskim gronie bez ubrań

23445

Ile do pensji za tydzień 12 na godzinkach rannych wychodzi

Antyfalsz
@Tygffu 21.04.2018 02:39

A do Niemiec myć (usunięte przez administratora) starym niemrom , to nie jeden z przyjemnością pojedzie . Byle tylko pare "ojro" do przodu . Ale jak na miejscu mozna dorobic to krzyczą że wielki wyzysk. Fałsz i obłuda

Innocenty

Jeśli taką macie atmosferę w firmie jak tu na forum to bardzo współczuje dobrym pracownikom.

Yogi

A ja Gulcza lubię, bo my kumple od x lat. Smarujcie dalej swoje przemyślenia i żale. Czytam i beka w Ch..

Zostaw opinię o DWS Draexlmaier - Jelenia góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DWS Draexlmaier