Opinie o Auto Partner SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA

waldek

Autopartner Leszno, generalnie po półtorej roku pracy mogę powiedzieć że to była fajna przygoda, jako pracownik miałem dostęp do cześci po fajnych cenach, pracowałem jako głuwnie kierowca/magazynier/sprzedawca/sporadycznie na kasie. Generalnie klient jest nic nie warty, liczne obelgi pod adresem klientów, (usunięte przez administratora) Wracając do tematu, pensja oczywiście najniższa, ale dużo dodatkowych profitów(usunięte przez administratora)Nie żałuję, (usunięte przez administratora)

Sk

Pieski koordynatora za pisanie głupot awansu nie dostaniecie . Zapisujcie sue na forum wchodzę w tyłek.pl

anonymous

zmuszanie na inwentury nie tylko w centrali ale na filie też oczywiście inwetura w centrali za dzień wolny bo (usunięte przez administratora)ludziom nie mogą dać kasy (usunięte przez administratora) i te żałosne paczki co na święta będą paczka wartości 100 zł masz 100 zł i idż do sklepu i co kupisz ? w jednorazówce zakupy się zmieszczą przy tej drozyznie Tych paczek to nie powinnyśmy brać do domu może to by dało im coś do myślenie za cały rok (usunięte przez administratora)i taka nagroda a może paczek nie będzie w tym roku ino bon 100 zł cały sklep wykupimy Z tego co mi wiadomo i ludzie w szatni gadają w innych zakładach bony ,paczki dla dzieci co mają ,premię świąteczne a u nas h********ja dostaniesz

Kamil_Dost
@anonymous 01.12.2017 22:36
zmuszanie na inwentury nie tylko w centrali ale na filie też oczywiście inwetura w centrali za dzień wolny bo (usunięte prze...

Chłopie to się zwolnij. Ja bym tak zrobił jakby mi coś nie pasowało..... a jest ok. Fakt, ze za duzo to nie jest te 100 złotych ale wole to niz nic. Bo usłyszałeś jedna, dwie opinie, ze gdzies sa paczki to idz tam jak to twoj wyznacznik. aaa i najlepiej nie wez tej kasy-pokaz no, odwage.

DaskoDD
@Kamil_Dost 04.12.2017 09:10
Chłopie to się zwolnij. Ja bym tak zrobił jakby mi coś nie pasowało..... a jest ok. Fakt, ze za duzo to nie jest te 100 złotych...

dokladnie! Zgadzam się. Jak słysze w szatni wlasnie takie narzekanie to ja odrazu pytam ""co tu robisz jeszcze?" dzialaj a nie siedz na (usunięte przez administratora) i narzekaj.

Pracownik

Oddział w Mielcu najpierw obiecuje umowę a potem jej nie daje oraz nie wypłaca pieniędzy za przepracowany czas

trzebasięzainnapracąrozglądać

Zarobki wrzesień 2017 -sprzedawca 2440 zł na rękę w tym 4 soboty i kilka nadgodzin !!

mis
@trzebasięzainnapracąrozglądać 10.10.2017 15:44
Zarobki wrzesień 2017 -sprzedawca 2440 zł na rękę w tym 4 soboty i kilka nadgodzin !!

a jak sie pracuje dziewczynom

Api
@NieNarzekam 27.10.2017 14:14
To zapraszam sprzedawców na magazyn. 2 soboty i 3000 z przodu. Podkreślam pracownik fizyczny ;)

3000 z przodu? To na tym magazynie zarabiacie w starych złotych?

miś

Czy ktoś może napisać jak pracuje się na filii kielce...........

Karola

Ja jestem zadowolona z pracy , chyba reszta mojej ekipy tez. Duzo zalezy na jakiego kierownika oddzialu sie trafi. Pensja tez w porzadku, premie zalezne od obrotu.

pola
@Karola 13.10.2017 19:15
Ja jestem zadowolona z pracy , chyba reszta mojej ekipy tez. Duzo zalezy na jakiego kierownika oddzialu sie trafi. Pensja tez...

jaki oddział.........

Smerfwatch

Firma żenada. Prezes sie wypowiada ze najwazniejsi sa pracownicy a na podwyżki nie ma grosza. Firma sponsoruje drużyne siatkarska i schronisko, a na pracownikach poszukuje oszczędności (usunięte przez administratora) Kiedyś pracodawca roku obecnie raczej nie, poprostu korporacja ... Slupki, wskazniki, tabelki, telemarketing.

Jasiek

Fajna firma i nawet nie mają specjalnie ofert pracy, szkoda.

Marian

Fajna firma i mam zamiar aplikować na kierownika , warto?

ale jaja !
@Marian 11.10.2017 17:27
Fajna firma i mam zamiar aplikować na kierownika , warto?

uaaahahahaha masz zamiar aplikować na stanowisko kierownika ? Nie lepiej na Dyrektora albo Prezesa ? Następny "bystry" z AP robi wpis na zamówienie

JonyQ

...nie zdziwiłbym się gdyby ten co zarobił ponad 3 klocki (buhahaha)to jakiś mądrala kierowniczek. Zdradził go zwrot "wykorzystywać narzędzia" słyszę to kilka razy dziennie...K...wa narzędzia czyli fantastyczne promocje (promocje o 3 zeta i telefon). Wiesz jakie są odpowiedzi przez telefon na te super promocje? "Nie wk...wiaj mnie, po co do mbnei dzwonisz i odrywasz mnie od roboty"

KarlU

kurde ja 2 soboty i grubo ponad 3000. jestem ciekawy czemu ty 2400? moze trzeba w końcu zrozumieć że trzeba chwycic za telefon i podzwonic po klientach, wykorzystac narzędzia a nie czekac jak na zbawienie. przeciez im lepsza marza tym wyplata co mnie nie dziwi. albo sezonowi pracownicy jak to ktos napisal, pokolenie mlode ktore mysli ze pieniedze z nieba poleca.

TakiKlimat
@KarlU 10.10.2017 15:54
kurde ja 2 soboty i grubo ponad 3000. jestem ciekawy czemu ty 2400? moze trzeba w końcu zrozumieć że trzeba chwycic za telefon...

Takie zarobki chyba na centrali, a na oddziałach to lepiej jak pracownik zarabia mało, bo ... koszty są mniejsze - jesteśmy tylko "numerkiem" na liście płac!

AP
@KarlU 10.10.2017 15:54
kurde ja 2 soboty i grubo ponad 3000. jestem ciekawy czemu ty 2400? moze trzeba w końcu zrozumieć że trzeba chwycic za telefon...

Może się pochwal jaką masz podstawę bo to od tego dużo zależy! Niestety podstawy są słabe a na dodatek starzy pracownicy mają mniejsze niż od nowo zatrudnionego i to jest wręcz skandal!!! Parę lat już pracuje i nie jest najgorzej ale trochę lepiej mogłoby być bo od tak podwyżki nie uświadczysz, choćby parę groszy co 2 lata by dali za przepracowany czas to już by to było lepiej. Dużo można by pisać o tej firmie ale trochę mi się nie chce :) ogólnie ujmując to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa ale źle też nie jest.

Lidia

@pfffef jak długo pracujesz w Auto Partner SA? Czy masz umowę o pracę? Czy można w ogóle na taką liczyć? @kwc czy zamierzasz może aplikować do firmy? A może już aplikowałeś i byłeś na rozmowie? Jeśli tak to podziel się z nami informacjami o przebiegu rekrutacji.

pfffef

Witam, Pracuje w centrali. na magazynie. Praca jest bardzo fajna i atmosfera wśród ludzi genialna. Jedyny minus to zarobki w stosunku do pracy. Pracuje się ciężko i ja jako dziewczyna muszę dźwigać wiele ciężarów. Fakt jest taki, że jak człowiek chce zarobić 3k to musi poświęcić swój wolny czas i weekendy na to, a nie raz zostajemy zmuszeni do zostawania na nadgodzinach informowani godzinę przed końcem zmiany. Jak na Polskie standardy magazyn jest bardzo czysty, dbają o bezpieczeństwo pracowników i nie ma żadnych problemów z kierownictwem. Myślę, że sporo jeszcze jest do poprawki, bo socjal słaby, daremne paczki na święta i tylko jedna wycieczka dla pracowników w roku. Generalnie firma ma plus i jak ktoś chce pracować w dobrej atmosferze to nie ma na co narzekać. Znam osoby które pracują tam od początku tej firmy (tj 1993r) i nie zamierzają zmieniać pracy.

trutututu

Czytać nie umiesz??? Przecież ona pisze że 3k to z sobotami i nadgodzinami! Ja pracuję od 2004r. i jakoś ogarniam więc nie pisz bzdetów sezonowy pracowniku!

kwc

Witam jak tam z atmosferą w filii wodzisław śląski i jak wygląda tam praca na magazynie???wiem że zarobki małe i ludzie narzekają ale ja nie o zarobki pytam,proszę o szczerą odpowiedź a nie o desperacką pozdrawiam wszystkich.

Z daleka od AP

Można się ze śmiechu wyłożyć. AP w Bieruniu - zwykły magazyn hurtownia a poszukuje inżynierów , kierowników, menedżerów, administratorów sieci czy sprzedawców handlowych ze znajomością kilku języków obcych. Wszystkie te wpisy robią oczywiście na rozkaz Zarządu i kierownictwa dwa czy trzy niewykształcone pieski magazynowe. Jednym z najlepszych jest "Cudak " co przez trzy wpisy jako stary pracownik wychwalał pod niebiosa ten magazyn a w czwartym wpisie się zapomniał i napisał że chce tam pracować i pyta się jakie są tam warunki. Ci co pracowali w AP jeszcze na starym miejscu za Tychami w stronę Katowic i później na ul Oświęcimskiej w Bieruniu to doskonale pamiętają jakie tam były "warunki" i traktowanie pracowników

Firma to l..,,,,,,

Porażka na kazdym szczeblu, (usunięte przez administratora) . Odbije im sie to czkawką. Szukają ludzi bo duzo ludzi pracujach dziś szuka pracy lub juz się dogadali z innymi i odchodzą

Lidia

@Czekanik co powiesz jeszcze o warunkach pracy w firmie Auto Partner SA? Jaka panuje atmosfera? Czy są jakieś dodatkowe premie? @Krisfly czy nie ma możliwości awansowania na wyższe stanowisko? Jeśli tak to po jakim czasie pracy?

Czekanik

Wysokość wynagrodzenia to odwieczny problem między stronami. Sądzę, że niedługo rynek pracy wymusi na firmach podwyżki!

Krisfly

Firma która za nic ma zwykłych ludzi, kiedyś motto (usunięte przez administratora) brzmiało: firma to ludzie! (usunięte przez administratora) Jedne sprawny na plus (rozwój firmy) inne na minus - traktowanie pracowników. Ciężko tam o godziwe wynagrodzenie przynajmniej na oddziałach. Premię uwalają za widzimisię. Wielka szkoda że podstawa i premia dla ludzi z 10 letnimi stażem to 2500 netto. Nie pracuję już tam - na moje szczęście oczywiście.

maciek

zarobki w AP -sprzedawca 5 lat w "firmie roku" -sierpień 2017 2580zł na rękę z trzema sobotami i 12-stu nadgodzinami. Bez komentarza.

Lidia

@Pracownik na jakim stanowisku pracujesz? Na jakie warunki pracy można liczyć? @seba2000 czyli możliwość podwyżek jakaś jest? Aktualnie oszukują na stanowisko Inżynier Utrzymania Sieci. Z ich oferty pracy wynika, że gwarantują pracę w dużej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, stabilne warunki zatrudnienia, atrakcyjne warunki zatrudnienia i płacy, możliwość rozwoju, profesjonalne narzędzia pracy.

Tymoteusz

Widziałem i aktualnej ofercie pracy, że maja trochę potrzeb kadrowych i w związku z tym mam zamiar aplikować. Wie, że Auto Partner to dobry pracodawca, a jak się teraz pracuje? Na jaką umowę mogę liczyć na początek?

Matek

Co ciekawego dzieje się w firmie? Aplikuję na stanowisko programisty baz danych i chciałbym dowiedzieć się coś więcej. Wprawdzie robiłem mały wywiad i słyszałem sporo dobrego ale wiedzy nigdy mało. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy są jakieś dodatki socjalne?

Jarek.
@Matek 12.08.2017 13:51
Co ciekawego dzieje się w firmie? Aplikuję na stanowisko programisty baz danych i chciałbym dowiedzieć się coś więcej. Wprawdzi...

Aplikuję na stanowisko administratora, chętnie poznam również obiektywne opinie na temat podobnych stanowisk.

Nieznośny

Czyżby obrażanie innych było najlepszym zajęciem? Jeśli ktoś ma taki sam nick to nie znaczy, że to ta sama osoba!!

Pracownik

Tak mała aktywność na forum świadczy o tym, że w firmie jest dobrze, mają nową ofertę prac i uważam, że jest dobrze. Ja na zarobki nie narzekam ale też nie obijam się.

Cudak

Jak się pracuje w firmie? Interesuje mnie ponieważ mam chęć aplikować na pracownika działu eksportu. Jak myślicie jakie wymagania może postawić firma przed kandydatem? Czy trudno jest się dostać do pracy?

ale jaja !
@Cudak 25.06.2017 21:48
Jak się pracuje w firmie? Interesuje mnie ponieważ mam chęć aplikować na pracownika działu eksportu. Jak myślicie jakie wymagan...

jesteś gościu nienormalny ? Kilka wpisów wyżej piszesz ze jesteś długoletnim pracownikiem AP a teraz w kolejnym wpisie pytasz się jak się tam pracuje bo chcesz pracować w AP

Incognito

Znalazłem ofertę pracy w Słupsku . Na magazyn i rozwożenie towaru po klientach . Ktoś coś wie jak to wygląda ? Zarobki, atmosfera itp ?

Cudak

Auto Partner ma jakiś wysyp zapotrzebowania na handlowców?

Ph help desk

Ktoś aplikuje do Warszawy na PH i potrzebuje informacji?

Cezary

Mają całkiem sporą ofertę pracy! Słyszałem sporo dobrego o firmie i aplikowałem do działu sprzedaży. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się w firmie pracuje?

Cudak

Czy wiecie , że Auto Partner dostał wyróżnienie "Solidny Pracodawca Roku za 2016" ? Gdyby firma była taka jak tu na forum piszecie to chyba nie otrzymałaby takiego wyróżnienia? Może trzeba spojrzeć w lustro?

Lolo

Ap w Bieruniu starym to (usunięte przez administratora)

Cudak

@Prawda Uważam, że jesteś jednym z tych frustratów o których pisze @Czarek. Złość przez Ciebie przemawia. Uważasz, że prawo do pisania opinii mają jedynie ludzie niezadowoleni z pracy i z firmy, wszyscy je mają!!!!!

Gacek

w sumie jak sprowokowałeś to napiszę. Ja jestem mega zadowolony. Pracuję od ponad 2 lat w centrali na biurach. Jestem mega zadowolony. Mam 3200-3500 na rękę i dla mnie to dużo/wystarczająco. Znam ludzi którzy mają taką ratę za dom więc dla niech to będzie za mało. Ale uważam że to dobre pieniądze za to co robię. Psychicznie się dobrze czuję. Atmosfera jest ok. Wszystkie działy współpracujące ok. W porządku kierownicy działów, widać że z głową ktoś to wszystko poukładał. Jest mega ok. Z minusów - angielski powinien być częściej i za free. Może więcej imprez rodzinnych? No i może zwkłego ludzkiego "brawo, świetnie pracujesz". Reszta mega plus po moich wcześniejszych pracach, stażowo leci 11 rok. Chciałeś to napisałem szczrze. Tak jak mówisz.......... ci co zadowoleni rzadko piszą ale ja przez przypadek przeglądałem to mówię - napiszę. Statysyka działa, zawsze kilka procent będzie niezawodolonych i będzie bełkot jaki to zły pracowdawca i tu mogą oni wylać swoje żale.

Prawda
@Gacek 17.05.2017 22:44
w sumie jak sprowokowałeś to napiszę. Ja jestem mega zadowolony. Pracuję od ponad 2 lat w centrali na biurach. Jestem mega zado...

Te - gacek - A co to za centrala tego magazynu hurtowni ? Gdzie ona jest ? Te 3200 zł na mc to oczywiście z wszystkimi sobotami i niedzielami bo inaczej nikt nie uwierzy. Do ładowania towaru na palety i wózki trzeba języka angielskiego ? I kup sobie okulary bo nie doczytałeś się że wszystkie wpisy mówiące prawdę o tym ....AP w Bieruniu robili i robią ludzie którzy dawno tam nie pracują - zwolnili się sami czy zostali zwolnieni za nie wykonywanie pomylonych poleceń i mówienie prawdy o tym magazynie bałaganie - oni robią to po to by ostrzec młodych naiwnych przed dostaniem się w to badziewie zwane AP

Czarek

Szkoda, że na forum tak mało wpisów robią ludzie zadowoleni z pracy w firmie a często frustraci i nieudacznicy.

ŚMIESZNE
@Czarek 16.05.2017 11:03
Szkoda, że na forum tak mało wpisów robią ludzie zadowoleni z pracy w firmie a często frustraci i nieudacznicy....

"CZARUJESZ" ??

Śmiech na sali

czy te wszystkie tępogłowe wpisy w rodzaju -" to świetna firma, firma rozwojowa, straszna złość przemawia przez tych co krytykują" - czy te wszystkie wpisy robią jacyś kompletni organicznicy na rozkaz Zarządu AP czy kierowników zmianowych i kontroli ? Byłem w AP w Bieruniu (oczywiście jak przystało na każdego na poziomie tylko kilka miesięcy) ponad sześć lat temu i dobrze pamiętam co się tam działo szczególnie na dziale kompletacji

Chrabia

Na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel handlowy w Opolu? Oczywiście chodzi mi o widełki. Jak sie pracuje w firmie?

Markoni

Powiem tylko tyle, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!!

Bez odbioru

I znów to samo na tej stronie - aby ukryć wszystkie prawdziwe opinie o magazynie AP w Bieruniu ( oczywiście te które przejdą przez cenzurę portalu) kilku wciąż tych samych piesków na rozkaz zarządu i kierownictwa AP Bieruń robi wciąż te same wpisy chwalące magazyn albo te odwracające uwagę w rodzaju - czy jest szybka kariera, czy są nowoczesne pakiety ... Jednym słowem śmiech i zażenowanie

Tonik

Słyszałem sporo dobrych opinii o firmie i mam zamiar złożyć cv na przedstawiciela handlowego . Może ktoś dodać kilka informacji? Lubię wiedzieć jak firma działa zanim pójdę na rozmowę, będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi.

elo

a jest ktoś z jutrzenki? jakie warunki na filii, dział sprzedaży ?

Cudak

Myślę, że straszna złość przemawia @Prawda , w garażu nie zmieści sie tyle osób.

Prawda

Ciekawe kto tu ciągle wypisuje takie bzdety jaka to świetna i rozwojowa firma. Po pierwsze to nie firma tylko zwykły magazyn hurtownia gdzie trzeba ludzi do ładowania na palety i wózki i nic więcej. Po drugie ci co pracowali tam w latach 2008 -2011 jeszcze na Oświęcimskiej i w odpowiednim czasie uciekli (usunięte przez administratora)

Uciekam

Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach! Warunki płacowe: Stawka godzinowa 13,77 pln brutto 15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy 300 pln brutto premii miesięcznej 31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży 100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy Żaba i Formpol tez podciągnęły wynagrodzenia Zobaczymy jak na to zareagują nasi możnowładcy

Ciekawy
@Uciekam 17.03.2017 12:10
Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach! Warunki płacowe: Stawka godzinowa 13,77 pln brutto 15 pln netto dodatku za k...

co to jest SPM ?

Iza

Auto Partner SA to fajna firma. Dziwię się niektórym wpisom!

Leszek
@Iza 15.03.2017 17:53
Auto Partner SA to fajna firma. Dziwię się niektórym wpisom!

Popracuj na magazynie za te pieniądze to będziesz się mogła wypowiedzieć

Gks Tychy

Nie polecam AP w bieruniu,totalne dno i padaka,zarobki na poziomie 1500-1600,zero dodatków,nawet na święta nic nie dają gdzie w innych zakładach 2000 zł to jest norma.Nie polecam nikomu

Oszukany przez Auto Partner w Bieruniu

Spółka Auto Partner to nieporozumienie. Nie opłacone składki ubezpieczeniowe w Auto Partner to standard. Proszę potwierdzić w Okręgowym Inspektoracie Pracy w Katowicach jaką mają opinie o tym pracodawcy. Dodatkowo oszukują na prowizjach i dodatkach. Przedstawiciel handlowy ma obowiązek oszukiwania klientów. Pracodawca to kompletna porażka.

Sebastian G.

Nie polecam .

Lidia

St czy informacje o wysokości zarobków nie były podane w umowie?

oszukany przez Auto Partner
@Lidia 08.03.2017 15:46
St czy informacje o wysokości zarobków nie były podane w umowie?

...prop9nuje,nie zadawac tego rodzaju pytan. Obowiazek ubezpieczenia pracownika i zaplacenie za niego podatkow jest sprawa OCZYWISTA! Spolka Auto Parter SA takich skladek za mnie nie zaplacila UWAGA za okres 5 miesiecy! pozdrawaim

Zostaw opinię o Auto Partner SA - Bieruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA