Auto Partner SA
3 184

Opinie o Auto Partner SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA

Angol

Odradzam prace w tej firmie. Człowiek się stara a ta banda złodziei z centrali i tak zrobi wszystko żeby Cię wykorzystać, zwolnić i zastąpić kolejnym jeleniem na Twoim stanowisku. Jeśli choć trochę się szanujesz to w momencie znajdziesz dużo lepszą pracę. Atmosfera-do bani, każdy się uśmiecha a za plecami obrabia Ci (usunięte przez administratora)

   
Lidia

@AnyMoUsSs, może warto było jeszcze trochę popracować i poczekać z ostateczną decyzją o odejściu? Każda firma miewa lepsze i gorsze etapy. Czy próbowałeś w jakiś pozytywny sposób wpłynąć na atmosferę w firmie Auto Partner? Jak myślisz, co było główną przyczyną braku organizacji w firmie? Czy proponowałeś jakieś rozwiązania tej sytuacji?

   
AnyMoUsSs

Cześć , chodzi mi o Auto Partner w Opolu n ul. Głogowskiej 39. Byłem pracownikiem magazynu... Chaos.. układane wszystko w chaosie... ciągła rotacja pracowników, co roku odpowiedzialność materialna - z tego co mi wiadomo wszyscy pracownicy płacą raty przez kolejny rok do kolejnej inwentaryzacji za braki na magazynie !! ... potracają z wynagrodzenia!! Nie zgodziłem się na taką opcje bo w połowie roku jak sie zatrudniłem nie byłem w stanie sprawdzić i policzyć wszystkiego. Uciekłem szybciutko... (usunięte przez administratora) i tyle. Zarobki też nie są adekwatne do wykonywanej pracy w szybkim tempie... bo trzeba robić wysyłki i rozkładać towar w pocie czoła ... szybko szybko szybko.... NIE ZGADZAJ SIE NA TO! Poszukaj pracy w miejscu gdzie na 1st jest szacunek. Cześć.

   
MAKOS

Praca na magazynie w pruszkowie. Opiniuje na podstawie roku pracy. Zarobki- zeby zarobic 3000zl. Trzeba przyjsc w 4 soboty i na trzepac nadgodzin. Praca cięzka, dzwiganie i pospiech. Kierownicy wiecznie sfochowani. Jedyną kompetentna osoba jest tam kierownik Tomek. Reszta "tych" kierownikow nie potrafi nic zalatwic. Spychologia. Główny kierownik taki łysy kurdupel znęca się psychicznie, a jego przydupas to lamus ze hoho. Wspominajac o drektorze osoba ktora ucieka przed pracownikami gdy maja jakis problem. Co miesiac brakujace kilka stowek w wyplacie ktore jest tlumaczone tak "ah bo tam sie pomylilem" itd. Wyplata 10tego. Ale gdy 10 wypada w piatek to wplywa na konto w poniedzialek. Podsumowujac, jak chcesz pracowac 6 dni w tygodniu z nadgodzinami byc traktowany jak śmieć dzwigać ciężary i zarabiac mniej jak 3 tys to smialo. Dobrze trafiles(za palenie papierosow w palarni płaci się 75zł) a kierownicy palą i nie płacą Ps PAMIĘTAJCIE W TEJ FIRMIE KAŻDY TRAKTOWANY JEST JAK (usunięte przez administratora)

   
Re
@MAKOS 10.03.2018 10:17

Zapomniales dodac ze w lato temperatura na antresoli siega 35 stopni a w zime na dole, parter magazynu 5 stopni. Firma oszczedza. Za 2100 kupic benzyne lub gaz na dojazdy na to zapupie i okazuje sie ze w osiedlowym sklepie masz lepsza robote, przynajmniej czysto a nie kurz w oczach i nosie.

   
Adam

Czy są jakieś nadzieje, że firma podniesie zarobki?

   
Sz

Jeśli ktoś chce współpracować z kierownikiem którego brak kompetencji przeraża to zapraszam do oddziału Dąbrowa Górnicza... Pracownik jest traktowany jak śmieć, teksty w stylu " liczy się tylko klient a ty jako pracownik nie" są na porządku dziennym. Klienci też narzekają na dzielenie zamówień mimo, że złożyli jedno zamówienie lub na brak odzewu na ich uwagi. Pan kierownik wyżej sra niż (usunięte przez administratora) ma po prostu. Także niech nie zmylą Was głodne teksty korposzczurów o super pracy. Gorąco odradzam Wam pracę z Panem Robertem w oddziale Dąbrowa Górnicza.

   
maciekfz6

Słabo wygląda firma Auto Partner w oczach pracowników ,którzy pracując kilkanaście lat otrzymują na rękę 2500 zł. W tym 3 soboty ,jakieś nadgodziny(w czasie obsługi klienta-sprzedaż, rozliczanie tras firm transportowych, praca zamiennie z kasjerką,jak jest "sraczka" na magazynie to i magazyn ),promocje ,maxgeromania itp. "Firma to ludzie"-niestety tylko do roboty i najlepiej żeby pot po plecach ciekł !!! Pozdrawiam pracownik filii we Wrocławiu.

   
KobietaX

Pracuje w ap bierun od 2 lat, praca nie nalezy do lekkich. Szczegolnie na zbieraniu czy dostawach. Jak dla mnie duzo dzwigania i to nie samych filterkow tylko jak ida tarcze to po calych tyg. Wynagrodzenie? Chcesz zarobic to widzimy się w sobote. Przynajmniej ze dwie soboty. Wyplata z 2 sobota 2700

   
Demon
@KobietaX 17.04.2018 22:39

A za co masz te premie pracując na magazynie? Premie to mają sprzedawcy.

   
Lidia

@anonymous, rozumiem, że Twoje niezadowolenie wzbudza poziom wynagrodzenia w firmie Auto Partner. Czy warunki wynagrodzenia zostały Ci przedstawione na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy próbowałeś je negocjować z pracodawcą? Jeżeli udowodnisz, że jesteś ważnym elementem zespołu, może łatwiej będzie Ci wynegocjować podwyżkę? Czy zależy Ci na rozwoju tej firmy?

   
Poszukujący pracy

Witam. Pytanie jak zarabiają kierowcy w tej firmie jako dostawcy w Krosno (podkarpackie)? Oferta pracy pojawiła sie przez firmę Nowaja pani Payrycja Niepkój oferuje taką pracę na um-zlecenie netto 1900zł z sobotami? Oferta była w lipcu 2017 teraz ponownie, więc nie wiadomo, czy ktoś ZREZYGNOWAŁ, czy potrzebują kolejnego kierowcy. Proszę o opinię już pracujących jako kierowcy w tej firmie.

   
anonymous
@Poszukujący pracy 03.04.2018 17:57

Kierowcy w AP trasy od 330-380 km dziennie od rana od 6 do 17-17.30 wszystkie soboty w pracy a zarobek 2 tys Naprawdę smieszne

   
Lidia

@KobietaX, czyli jednak da się jeszcze więcej wyciągnąć, piszesz, że trzeba chcieć, czyli co dokładnie trzeba robić, żeby sobie na tą premię zapracować? @Krzysztof W. wiesz coś więcej teraz na ten temat, może byłeś już na rozmowie rekrutacyjnej?

   
Krzysztof W.

Witam. Co powiecie o pracy na stanowisku kierowcy w filii w Ostrowie Wielkopolskim? Jakie są zarobki na danym stanowisku?

   
drops

Lublin, jak odwiedziłem to .... Pracownicy na magazynie każdy w co innego ubrany. To daje do myślenia. Myślę ,że firma nie jest ok bo liczy się tylko kasa dla nich. Wy robole macie robić tę kasę a oni was i tak wyrolują. Ja tak nie traktuje swoich pracowników. Stwierdzam ,że okropna firma jak na te lata. Współczucia dla pracowników...

   
Alojz z Tychów
@drops 28.03.2018 14:14

Lublin... Hmmm... Mam nadzieję że ten troll kurdupel zasmarkany nie jest już tam pseudo dyrektorem... Ha ha. Ciul jakich mało

   
Lidia

@Jupik, a jest to uregulowane w umowie z AutoPartnerem? Może warto zajrzeć jakie dokładnie obowiązki powinien wykonywać sprzedawca i powołać się na nie? Zastanawia mnie jeszcze ta kwestia premii. Co dokładnie decyduje o tym jakie są progi i dlaczego zawsze są one zaniżone?

   
Jupik

Sama praca nie jest zła warunki też jeżeli chodzi o płace to mogło by być lepiej zwłaszcza gdy pracuje się parę lat (2640,00 na rękę dwie soboty premii brak progi sprzedażowe za wysokie)pozostaje zarządzanie na filii przez kierownika i tu pojawia się problem ponieważ jesteśmy jako sprzedawcy zatrudnieni do sprzedawania towaru a tu dochodzi jeszcze wydawanie towaru sprzedanego klientom indywidualnym z Lady robienia zwrotów od klientów z Lady wydawanie towaru dla klientów na odbiór własny a jest nas 4 sprzedawców(dwóch na 8 do 16 i dwóch na 10 do 18 tej ) i trzech magazynierów(którzy powinni mieć na takie godziny do pracy żeby to działało a przychodzą jak im pasuje) którzy powinni te czynności obsługiwać w ramach swoich obowiązków ale tego nie robią za aprobatą kierownika który notabene rozlicza Nas z obrotu że sprzedaży ( jesteśmy bez premii ) (magazynierzy co mc 100 zł premii)koło się zamyka bezsilność ręce opadają nie chce się pracować i jeszcze jedno magazynierzy biorą nadgodziny ale i tak nie wykonują swojej pracy czyli nie wydają towaru w opisanych sytuacjach na to wszystko kierownik mówi że klienci się skarżą że my jako sprzedawcy nie odbieramy telefonów i klienci nie mogą się do Nas dodzwonić(my w tym czasie wydajemy towar z magazynu) tak to wygląda z perspektywy piecioletniej jednej z filii w Polsce

   
Jupik
@Bobik 07.04.2018 10:08

Bobik ty chyba nie czytasz tekstu ze zrozumieniem,Twoja wrzutka odnośnie tekstu w poście ni jak się ma do rzeczywistości ponieważ jak ja pamietam nigdy reklamacje nie były robione przez nikogo innego jak przez sprzdawców(obowiązki sprzedawcy zatrudnionym na tym stanowisku),więc albo nie rozumiesz o czym ja piszę albo nie panujesz nad tym co sie dzieje.Trzeba się wziąć do roboty(każdy za to za co odpowiada i do czego jest zatrudniony,ale to też trzeba ustalić) i będzie dobrze.Nie bierz tego emocjonalnie tylko zrób porządek to może wszystko zadziała.

   
Rafcio

Pracuję od miesiąca (oddział w Dąbrowie Górniczej), jestem bardzo zadowolony, praca w fajnej atmosferze z miłymi i bardzo pomocnymi ludźmi. Jak najbardziej polecam ;)

   
Poszukiwacz
@Rafcio 29.03.2018 18:43

sa do was przyjecia? musze miec doswiadczenei na magazynie?

   
Filip

Można odpoczywać i nie zarabiać. Każdy ma wybór, właśnie firma daje taka możliwość.

   
Kiniuk
@Filip 20.03.2018 17:01

Można nie pracować i nie zarobić oraz zapieprzać i zarobić 300 zł więcej.

   
Tuśka

Jak wygląda praca na stanowisku kasjer/kasjerka na filiach? I jakie są zarobki? :)

   
kasjer
@Tuśka 02.03.2018 13:22

Może i stanowisko "kasjerka" ale dodatkowo księgowa, sekretarka i nie wiadomo co jeszcze (oczywiście bez podtekstów)

   
Ax

W sobotę był 10, a wypłaty nie było w piątek. Kochana Centralo czy tak trudno było puścić przelew przed 13 by do wieczora znalazł się na koncie?? Macie nas za nic i tyle w temacie...

   
FZ6

Witam. I znów wypłata będzie nie w terminie! Ma być do 10 każdego miesiąca, będzie 12. Wypadało by chociaż przeprosić.

   
Ehhhh
@FZ6 10.03.2018 07:09

Serio? A ja jak ostatni (usunięte przez administratora) co chwilę patrzę na konto ...

   
Nowa

Dzień Dobry czy jeździć ktoś z Chełmu Śląskiego lub Kopciowic do ap na rana zmianę lub popołudniową ?i mógłby mnie zabierać kontakt na mailu [email protected]

   
kjhkhh

A jak wygląda praca w filiach? Zarówno od strony handlowca jak i magazyniera?

   
anonymous

pajac na pajacu i pajacem pogania ale my jesteśmy spółką akcyjną jak mawia pani X

   
Gacek

w sumie jak sprowokowałeś to napiszę. Ja jestem mega zadowolony. Pracuję od ponad 2 lat w centrali na biurach. Jestem mega zadowolony. Mam 3200-3500 na rękę i dla mnie to dużo/wystarczająco. Znam ludzi którzy mają taką ratę za dom więc dla niech to będzie za mało. Ale uważam że to dobre pieniądze za to co robię. Psychicznie się dobrze czuję. Atmosfera jest ok. Wszystkie działy współpracujące ok. W porządku kierownicy działów, widać że z głową ktoś to wszystko poukładał. Jest mega ok. Z minusów - angielski powinien być częściej i za free. Może więcej imprez rodzinnych? No i może zwkłego ludzkiego "brawo, świetnie pracujesz". Reszta mega plus po moich wcześniejszych pracach, stażowo leci 11 rok. Chciałeś to napisałem szczrze. Tak jak mówisz.......... ci co zadowoleni rzadko piszą ale ja przez przypadek przeglądałem to mówię - napiszę. Statysyka działa, zawsze kilka procent będzie niezawodolonych i będzie bełkot jaki to zły pracowdawca i tu mogą oni wylać swoje żale.

   
anonymous
@Prawda 19.05.2017 19:16

do tego 500 +

   
Prawda

Ciekawe kto tu ciągle wypisuje takie bzdety jaka to świetna i rozwojowa firma. Po pierwsze to nie firma tylko zwykły magazyn hurtownia gdzie trzeba ludzi do ładowania na palety i wózki i nic więcej. Po drugie ci co pracowali tam w latach 2008 -2011 jeszcze na Oświęcimskiej i w odpowiednim czasie uciekli (usunięte przez administratora)

   
anonymous
@Prawda 25.03.2017 11:46

ale masz bruzdy na mózgu

   
anonymous

co żeby admin usunął krytykę racja masz znajomości dostajesz pracę jesteś sprzedawcą i nie zna rysunku technicznego średnica podziałowa to dla niego jakaś tajemna sprawa a pani X jest zadowolona jak małpa z banana

   
pfffef

Witam, Pracuje w centrali. na magazynie. Praca jest bardzo fajna i atmosfera wśród ludzi genialna. Jedyny minus to zarobki w stosunku do pracy. Pracuje się ciężko i ja jako dziewczyna muszę dźwigać wiele ciężarów. Fakt jest taki, że jak człowiek chce zarobić 3k to musi poświęcić swój wolny czas i weekendy na to, a nie raz zostajemy zmuszeni do zostawania na nadgodzinach informowani godzinę przed końcem zmiany. Jak na Polskie standardy magazyn jest bardzo czysty, dbają o bezpieczeństwo pracowników i nie ma żadnych problemów z kierownictwem. Myślę, że sporo jeszcze jest do poprawki, bo socjal słaby, daremne paczki na święta i tylko jedna wycieczka dla pracowników w roku. Generalnie firma ma plus i jak ktoś chce pracować w dobrej atmosferze to nie ma na co narzekać. Znam osoby które pracują tam od początku tej firmy (tj 1993r) i nie zamierzają zmieniać pracy.

   
anonymous
@trutututu 30.09.2017 09:12

bo jak Ferdek Kiepski do tego się nadajesz z twoim wykształceniem

   
anonymous

zmuszanie na inwentury nie tylko w centrali ale na filie też oczywiście inwetura w centrali za dzień wolny bo (usunięte przez administratora)ludziom nie mogą dać kasy (usunięte przez administratora) i te żałosne paczki co na święta będą paczka wartości 100 zł masz 100 zł i idż do sklepu i co kupisz ? w jednorazówce zakupy się zmieszczą przy tej drozyznie Tych paczek to nie powinnyśmy brać do domu może to by dało im coś do myślenie za cały rok (usunięte przez administratora)i taka nagroda a może paczek nie będzie w tym roku ino bon 100 zł cały sklep wykupimy Z tego co mi wiadomo i ludzie w szatni gadają w innych zakładach bony ,paczki dla dzieci co mają ,premię świąteczne a u nas h********ja dostaniesz

   
anonymous
@Kamil_Dost 04.12.2017 09:10

ile dostałeś za wylizanie (usunięte przez administratora) pracujemy to wiemy robimy jak konie a zarabiamy jak kucyki

   
Zadowolona ze zmiany

Hah pracowałam w centrali . Super nepotyzm i agencja towarzyska :) trzeba wiedzieć jak się zakręcić żeby mieć swoje. Dzięki Bogu od dwóch lat mam spokój z ta firma, ale to co dochodzi do mnie od znajomych dalej tam pracujących to masakra

   
KTOSIK

Centrala to połączenie korporacji z firmą kogucik. Praktycznie całkowity brak możliwości awansu dla osoby zaczynającej od zera, AP to jedna wielka rodzina. Lepsze stanowiska zajmowane są na zasadzie nepotyzmu towarzyskiego bądź rodzinnego. Spoufalanie się dyrektorów i kierownictwa z podwładnymi to standard.

   

Zostaw opinię o Auto Partner SA - Bieruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA