Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
pwj - 2016-01-06 17:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@order zdaje się, ze godzinowo jesteś na pełnym etatcie ale zdarzają się też nadgodziny na pewno z tego co wiem, poza tym na pewno szukają teraz na magazyn ludzi.
zdjecie uzytkownika
kula - 2016-01-06 23:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Macie jakiś kontakt do kogo można zadzwonić w sprawie pracy w Albercie w Tilburgu?
zdjecie uzytkownika
Kurski - 2016-01-07 16:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DYNALOGIC BV BREDA praca na magazynie, ktoś coś o tej pracy mi powie ?
zdjecie uzytkownika
jago - 2016-01-08 17:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mniej wieciej trzeba czekac na ofertę ja byłem na rozmowie 21.12 i jescze nic ?
zdjecie uzytkownika
boruc - 2016-01-08 20:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kurski - 2016-01-07 16:08:54]:
Witam użytkowników i powiązanych z tą firmą. Poszukuje informacji na temat tego jak wygląda sytuacja z umowami tutaj. Co do kasy to słyszałem , że podobno parę dobrych koła
zdjecie uzytkownika
timi - 2016-01-11 02:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@boruc gdzie tak słyszałeś? No nie wiem na jakim stanowisku można tutaj tyle zarobić, chyba tylko będąc asytentem prezasa, bo na wyższe stanowiska nie ma ofert.
zdjecie uzytkownika
pracownik alberta - 2016-01-12 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E&A w Tilburgu i klasztor,Pracowałem około pol roku warunki mieszkalne nie sa najgorsze trzeba sie przyzwyczaic do 1 kuchni na 110 osob i wspulnych prysznicy.Ale sama praca na albercie to wykorzystywanie ludzi normy dla pracowników cały czas zawyzane holender robi 60% a ty musisz przynajmniej 100%robic bo inaczej kordynatorzy cie mecza i predzej czy puzniej bez wczesniejszego powiadomnienia do domu wyslą.ogolnie to charówka trzeba miec naprawde dobra kondycje fizyczną. nie polecam nikomu.jesli nie chcesz miec garba przed 30stka.skoda zdrowia!!
zdjecie uzytkownika
Gumi - 2016-01-13 16:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@timi te pare dobrych koła to może już chodziło w przeliczeniu na złotówki. A to jest bardzo możliwe akurat. Nawet takie stanowisko ogrodnika w Zaandam jest bardzo opłacalne. Wiadomo, praca nie jest lekka, ale za to dają atrakcyjne wynagrodzenie w euro 9,35€/h brutto.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-01-14 21:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest tu ktoś kto pracuje/pracował w Hessingu? Chciałbym się dowiedzieć czy warto aplikować na ofertę przy produkcji sałatek.
Czy jest sporo godzin w tygodniu?
Gdzie się mieszka?
Czy praca jest b.ciężka?
Ogólnie jaka atmosfera panuje w zakładzie pracy?

Dzięki.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-01-16 00:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie @zainteresowany, jeśli ktoś chce pisać się na wyjazd za granicę do pracy, to musi liczyć się z dużą ilością zajęć. E&A szuka także na inne stanowiska, może rozejrzyj się jeszcze.
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-16 20:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-01-14 21:38:22]:
Witaj Ja pracowałem w Hessingu w 2012 roku ,mieszkałem około 7 kilometrów od Uden,na hotelu,miejscowości nie pamiętam,do pracy musiałem dojeżdżać rowerem i to w zimie,jak wszyscy na hotelu,biuro tym się nie przejmowało wcale że na dworze jest mróz i śnieg,co do samej pracy;ogólnie nie jest ciężko,praca na lini przy pakowaniu sałatek do szalek ,lub na ekspedycji zbieranie zamówień,z godzinami nie jest za ciekawie,po 5,8 godzin czasem jakaś 10 wpadła,brygadziści spoko,pracowałem z Litwinami,Holendrami i Grekami,atmosfera była okey .
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-01-17 11:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Skorpion za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
smitty89 - 2016-01-17 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, rozważam wyjazd na stałe do Holandii, na początku z firmą E&A, jestem grafikiem komputeorowym bez doświadczenia (po studiach mgr) czy trafiają się tam jakieś oferty poza praca fizyczną? Czy jest się na nią skazanym od poczatku? :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Liberty - 2016-01-17 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [smitty89 - 2016-01-17 11:48:10]:
Niestety e&a w wiekszosci ma takie oferty z ciezka praca fizyczna...Jak nie chcesz sie narobic a zarobic radze sprawdzac w e&a oferty pracy dla koordynatorow ktorzy tu maja jak paczki w masle...Praca "lajtowa" czesto mieszkanie za darmo zadnych stresow tylko laza po hali i gadaja ze soba...
zdjecie uzytkownika
Liberty - 2016-01-17 16:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w albercie w Tilburgu prawie 10 lat i roznie bywalo z praca czesto w tym okresie pracowalo sie po 3 dni w tygodniu,teraz mamy dobry okres bo e&a ma dwie hale zimna i ciepla wiec po te 4 dni w tygodniu sie pracuje wiec na to nie mam powodu narzekac.Co innego az razi w oczy otoz za duza liczba koordynatorow i wszelkiej masci "szkolacych" nowych pracownikow podczas gdy sama firma oszczedza nawet na jednorazowych rekawiczkach...Tu maja najlepiej wszelkiej masci lizusy,bo jak nazwac przypadek kiedy przychodzi ktos nowy do pracy i jak Marchewka po 3 miesiacach zostaje koordynatorem(juz go nie ma bo zrezygnowal gdy grozila mu praca fizyczna) inny przyklad patrycja znajoma dzastiny tez chwilke porobila na "ladowaniu'' potem podlizywanie sie i dzis 'faza c"...Najnowszy przyklad lizusostwa? kazdy powinien isc po 2 latach na roczna przerwe ale jak sie podlizujesz w biurze to zamiast tego mozesz pozostac i dostac umowe jako szkolacy nowych pracownikow...
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-17 17:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-01-17 11:15:57]:
Nie ma za co, jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem,byłem w Holandii 6 razy
z 4 firm,przy różnych pracach.
zdjecie uzytkownika
Albert - 2016-01-17 19:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Agencjach jest zazwyczaj tylko praca fizyczna.
zdjecie uzytkownika
Stefa - 2016-01-17 21:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skorpion - 2016-01-17 17:31:57]:
Witam, a z jakich firm jeszcze byłeś i którą byś najbardziej polecił? Szukamy z narzeczonym jakiejś sprawdzonej agencji, a opinie są bardzo skrajne. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
smitty89 - 2016-01-18 10:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Liberty - 2016-01-17 15:58:25]:
Hej, dzięki za odpowiedź. Nie przeraża mnie praca fizyczna, na początek liczę się z tym, z tym, że nie stać mnie na samodzielny wyjazd. Rozważam właśnie E&A jako początkowy etap no odnalezienie się w tym kraju, nigdy nie pracowałem za granicą, pracuję jeszcze w swojej pierwszej i jedynej pracy do końca czerwca (branża sportowa). Polecano mi E&A stąd moje zapytanie. Stresuje mnie też znajomość języka angielskiego w wersji podstawowej, a pewni aby dostać lepszą pracę trzeba wymiatać :)
zdjecie uzytkownika
Gość 11 - 2016-01-18 11:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Aplikuję do tej agencji na wózek widłowy .Nie dostałem żadnej konkretnej oferty i mam czekać na telefon.Co najlepiej wybrać jak dostane propozycję ?i jak wygląda praca i zarobki ?Z góry dzięki i może jest jakas osoba co by chciała pogadać i opowiedziec o swoich doswiadczeniach.Byłbym wdzięczny i proszę o maila lukaszkarolina1986@o2.pl
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-01-18 11:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefa - 2016-01-17 21:50:53]:
Witaj firmy z których byłem to europen people at work-już nieistnieje,hollandcontracting-nikomu nie polecam tej firmy,worktoday-są wporządku,ena-jedna z lepszych firm,słyszałem też bardzo dobre opinie o firmie nl-jobs,nie pracowałem u nich,ale ludzie sobie chwalą tą firme.Wybór pozostawiam.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-18 11:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, wyjezdzam za tydzien do miejscowosci Tilburg, do pracy na magazynie Albert Hejin jako order picker z agencji E&A, mam pytanko do was, moglibyscie mi opowiedziec jak wyglada praca u was? jaka jest atmosfera w pracy ? Trudno sie przyzwyczaic na emigraji ? :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hop - 2016-01-18 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @JJ, że skoro udało Ci się dostać, to nie szukaj teraz odpowiedzi tylko jedź i ciesz się z tej szansy. Praca magazyniera może być oplacalna za granicą.
zdjecie uzytkownika
biurowy1 - 2016-01-18 22:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JJ - 2016-01-18 11:59:27]:
W jakim stopniu znasz język angielski?
zdjecie uzytkownika
Liberty - 2016-01-19 13:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JJ - 2016-01-18 11:59:27]:
Witam ja pracuje w tym albercie juz prawie 10 lat.Teraz mamy w miare dobry okres bo e&a ma dwie hale to pracujemy po te 4 dni w tygodniu.Jadac do Holandii zwlaszcza Alberta w Tilburgu trzeba sie nastawic na ciezka prace i robienie zawyzonej normy.Na cieplej hali ta norme jeszcze jakos w miare da sie zrobic ale juz na zimnej hali porazka totalna w tym temacie...Mamy np zamowienie na 1300 kg pomaranczy w kartonach ktore to musimy w pospiechu i nerwach zrobic w 22 minuty...Atmosfera no coz na cieplej hali jest w porzadku ale na zimnej to nerwowka od pierwszej do ostatniej minuty pracy...Przyzwyczaic jakos sie idzie z czasem ale pierwszy wyjazd jest najgorszy potem juz wszystko idzie dobrze:-)
zdjecie uzytkownika
biurowy - 2016-01-20 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefa - 2016-01-17 21:50:53]:
E&A jest sprawdzona i należy do tych lepszych. Oczywiście oferta ofercie nie równa. Jak nie masz umiejętności to zostaje produkcja. Sałatki nie są złe dla kobiet - nie nosisz ciężarów, raczej będziesz zbierać zamówienia i obsługiwać maszyny. Na miejscu pokażą co i jak. Opinie są często skrajne bo niektórym nie podoba sie np współlokator i przez to cały wyjazd wyjdaje im się porażką. Jak przymkniesz oko na pewne niedogodności, jest ok.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2016-01-20 19:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biurowy - 2016-01-20 12:35:26]:
Ale na sałatki już nikogo nie szukają. Dziwne bo oferta wisi cały czas...
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-22 13:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje wam za odpowiedzi, sorka ze tak pozno odpisuje, ale przeprowadzka i zamieszanie ;p w takim razie za niedlugo sie widzimy ;) pozdrawiam, JJ
zdjecie uzytkownika
PIotr - 2016-01-22 14:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sluchajcie co z jezykiem trzeba znac aby wyjechac?
zdjecie uzytkownika
morian - 2016-01-23 11:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PIotr, jak ja przeglądałem ogłoszenie na stanowisko magazyniera w tilburgu to jasno napisali w wymaganiach komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego. Nie wiem jak na innych stanowiskach, ale pewnie tak samo.
zdjecie uzytkownika
PIotr - 2016-01-26 07:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Morian dzieki za info . No nic trzeba bedzie jeszcze troche sie podszkolic z jezyka . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-01-26 16:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos moze cos powiedziec na temat xpo logistic nieuwegein, bo mam propozycje wyjazdu i czy jest to praca na dluzej ??
zdjecie uzytkownika
rafał - 2016-01-26 16:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś moze cos powiedziec o pracy w xpo logistic nieuwegein i czy jest to praca na dłuzej ??
zdjecie uzytkownika
umowa - 2016-01-27 22:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dam wam tu taką ciekawostkę która jest umieszczona na samym końcu umowy.
oświadcza pan/i:
d)dochowa pan/i tajemnicy odnoszącej się do wszystkiego, co zobaczy pan/i lub usłyszy podczas pracy , a mogłoby przynieść szkodę nam i/lub zleceniodawcy, jeśli zostałoby ujawnione

i)w przypadku niejasności lub sprzeczności decydujące znaczenie ma wersja umowy w języku niderlandzkim


a dodatkowo podobno nie mogą odciągać kasy za domki ponieważ mamy za małe wynagrodzenie to wymyślili coś takiego jak koszty ekstraterytorialne(których się zrzekamy na korzyść firmy) które idą na poczet opłat domku,
zdjecie uzytkownika
do hassan - 2016-01-28 19:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to czemu nie ma juz na cetlach "huur" czyli opłaty za pokoj jak to bylo jeszcze kilka lat temu a sa za to koszty " ekstra terytorialne"? Jak by mogli bez przeszkód zarabiac to by nie uciekali sie do takich sztuczek na cetlach... A co powiesz na to ze w Holandii "norma" jest nielegalna a oni nas cisną na maxa z ta chora zawyzona norma w Albercie w Tilburgu i do tego jeszcze bezczelnie nam mowia żebyśmy uważali bo duzo jest wypadków...PARANOJA...Ps przyjrzyj sobie umowe jaka podpisujemy NIE MA TAM NIGDZIE NAPISANE ze musimy robic norme wiec jak by byla norma legalna w Holandii to nie uważasz ze tak istotna czesc naszej pracy nie byla by wyszczególniona w umowie?....
zdjecie uzytkownika
piter - 2016-01-29 11:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos cos o XPO ??
zdjecie uzytkownika
hassan - 2016-01-29 13:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to czemu? Temu, bo kilka lat temu weszla w zycie ta regulacja i od tego czasu wszystkie biura to stosuja. Co jest zreszta bardzo korzystne dla nas. Co do normy sie nie wypowiadam, bo nie wiem jak to wyglada. Ale zycie znajac, kontrakt jest dopiety na ostatni guzik, bo jesli by tak bylo jak piszesz, ze sa tam jakies nielegalne akcje, to dawno by sie nimi zajela inspekcja pracy albo zwiazki zawodowe...
Mozesz zreszta wyslac umowe do SNCU i oni wszystko sprawdza;)
zdjecie uzytkownika
orderpicker - 2016-01-30 10:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piter - 2016-01-29 11:36:22]:
podbijam pytanie, jak z godzinami w tym zakładzie ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-31 09:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam .Moze mi ktos odpowiedziec dla czego NIE autem wlasnym.Czy nie ma PARKINGOW?
zdjecie uzytkownika
aa - 2016-01-31 14:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się pisać po polsku, to może ktoś odpowie ci na twoje pytanie.
zdjecie uzytkownika
greg - 2016-01-31 23:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie cos na temat firmy xpo logistcic w nieuwegein, bo mam propozycje wyjazdu
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-02-02 11:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka,
wyjeżdża ktoś jutro 03.02.2016 do Zwaagdijk? Jadę na sałatki ;)
Razem raźniej
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-02-02 11:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2016-01-20 19:42:05]:
Hej, ja jadę jutro na sałatki.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-02-04 09:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niech ktoś jeszcze wrzuci opinię o XPO Logistic ....
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2016-02-09 01:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xpo logistcic w nieuwegein ? Ktos cos ? Jak tam wychodzi sie z godzinami? Jakie warunki mieszkaniowe? Mam propozycje wyjazdu. Czekam na wasze opinie.
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-02-10 13:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hassan - 2016-01-29 13:02:15]:
Jest jak piszesz. Widzę na stronie, że E&A działa od 2000 roku. Gdyby stosowano jakieś nielegalne chwyty, już dawno by tej firmy nie było. Wszystkie KRAZY-y, OKAPY też mają więc na pewno nie jest to jakaś firma „znikąd” i nie ma się co jej bać.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-02-10 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2016-02-10 13:06:15]:
Dobra, a co jeśli okaże się, że na miejscu nie będzie roboty, albo będzie jej bardzo mało? Czy firma znajdzie mi inne zajęcie (które z chęcią bym wziął), czy człek będzie siedział jak kołek na domku bezczynnie?
zdjecie uzytkownika
m. - 2016-02-10 21:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałem ofertę na wyjazd do Tilburgu jako order picker. Ktoś może przybliżyć szczegóły, jak ta praca tam wygląda? Są godziny, warto w ogóle tam się wybierać?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zaraz po wejściu, przywitała mnie bardzo miła Pani Justyna. Przedstawiła mi wszystko o pracy, zaczeliśmy od razu załatwiać wszystko formalności papierkowe i na końcu sprawdziła moje znajomości języka i dała mi testy do uzupełnienia. Jesli chodzi o rekrutację to nie mam zastrzeżeń ale nie wydaje mi sie, żeby było wszystko jak zostało mi to przedstawione. Więc w praniu wyjdzie jakiś haczyk zapewne. Podpisałem umowę i za tydzień już wyjeżdżam :)
Pytania: Pytania po angielsku to głównie z życia wzięte : Jak się nazywasz, gdzie mieszkasz, z kim mieszkasz, co robisz na co dzień, kim są Twoi rodzice, dlaczego chcesz wyjechać i takie tam. Łatwizna
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2016-02-11 09:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mozesz napisac dlaczego az tak starnie jestes na nie? Uzasadnij swoja negatywna opinie.
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-02-11 11:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIotr - 2016-01-26 07:38:10]:
Bez języka teraz faktycznie trudno gdzieś się zahaczyć. Kiedyś jeszcze dało radę z podstawowym ale teraz komunikatywny to takie minimum. Trochę się Holendrzy wybredni zrobili:) Z drugiej strony nic dziwnego - jesteś efektywniejszy gdy masz dobry kontakt z przełożonym, a czas to pieniądz. Nie mówiąc juz o tym, że z językiem więcej sam załatwisz i nie musisz ciągle „polować” na polskiego rezydenta.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie E&A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert