Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
hej - 2016-03-16 11:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chcialam wyjechac do magazynu albert heijn w tilburgu. b. dobrze poszedl mi test na rozmowie kwalifikacyjnej, znam swietnie angielski,jestem w dobrej formie fizycznej, ale nie mam doswiadczenia i jestem dosc niska (1,59). czy jest to jakas przeszkoda, moge liczyc na telefon z agencji? z gory dzieki za pomoc
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-16 13:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam wszystkich , jak chcecie stracić kasę na wyjazd i mieszkać w zapleśniałych melinach i płacić za to 100€ tygodniowo to polecam tą firmę , poza tym będziecie siedzieć na rezerwach ....

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mks - 2016-03-16 14:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie polecam :-( pracuje tu i od 6 tygodni jest baardzo malo godzin. Wyplaty po 50-130 euro, chyba ze na nockach popracujesz 4-5 dni, wtedy 250-330 euro ale to rzadkosc..
Jesli jednak sie zdecydujesz (firma sciaga ludzi pomimo tego ze nie ma duzo pracy! Pamietaj ze najpierw kontraktowcom daja prace pozniej dopiero pracownikom agencji) to uprzedzam ze w wakacje znow bedzie lipa.
Mowie o Hessing w Zwaagdijk.
zdjecie uzytkownika
Liberty - 2016-03-16 15:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kris - 2016-03-13 10:58:57]:
Nie wiem jak w innych firmach ale tu w Albercie w Tilburgu nie ma co liczyc nawet na faze B nie mowiac juz o umowie na stale a co do nauki jezyka tak samo nie organizuja zadnych kursow...Ogolnie jest to praca na akord czego oczywiscie nikomu nowemu w Polsce nie powiedza...Zdarzaja sie cwaniacy pupile biurowi ktorzy podlizujac sie tu do koordynatorow po roku zamiast isc na przerwe polroczna "szkola" nowych-teraz akurat widze az 3 takie przypadki i to az razi w oczy kogos kto na codzien ostro zapieprza robiac wygorowana norme od wielu lat...
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-16 16:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Info dla przyszłych pracowników: XPO Nieuweigen: praca fajna, przyjemna, temperatura 2-5 stopni znośna. Zakwaterowanie: hotele robotnicze Venedal, Ede, itp... Dojazd do pracy 30 -40 minut, firma rozwija się, potężny zakład pracy (nowiutki).Minusy: brak dodatków za pracę na zmianę nocną ????(o dziwo), dodatek ADV- nisko :0,13 E/h; na zmianie dziennej pracuje się 6-7 godzin maks,4 dni w tygodniu, czasami pięć, czyli wypłata nikła, na nockach lepiej, jest więcej godzin. Tyle moge powiedzieć, jestem tu 3 tygodnie i ogólnie mam mieszane uczucia, przynajmniej co do ilości godzin..... ale liczę, że może to się zmieni, bo mają otworzyć kolejną halę tzw "multi". Pozdro
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2016-03-17 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hej - 2016-03-16 11:29:50]:
1,59 cm wzrostu to rzeczywiscie troche za malo, bo towar, ktory pakujesz na kontanery musi byc dobrze poukladany a niejednokrotnie musisz pakowac do samej gory na kontenerze. Nie jest to wymysl biura, tylko odgornie ustalone przez AH. Wiec marne szanse, ze do Ciebei zadzwonia.
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-03-17 13:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hej - 2016-03-16 11:29:50]:
Brak doświadczenia w większości ofert nie jest przeszkodą. Ludzie często nawet jeżdżą do NL żeby je właśnie w takiej pracy zdobyć. Waga i wzrost- jeśli nie idziesz do załadunku, rozładunku - też nie powinny stanowić problemu. Generalnie jak jesteś młoda, znasz angielski, pracę powinnaś jakąś spokojnie dostać.
„gość” z postu obok nieco przesadził pisząc, że opłata za domek to 100 Euro. Na stronie nawet piszą, że to 87. W skali miesiąca to jednak spora różnica :)
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2016-03-17 14:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy Hessing, praca nie jest ciężka ale mało godzin ,nie opłaca się.
zdjecie uzytkownika
pan jan - 2016-03-17 19:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o to ja sobie poradzę skoro doświadczenie mam w polsce jako monter wind a oni teraz szukają na takie stanowisko w Utrechcie. tylko angielski... ale luzik, podszkolę:P)
zdjecie uzytkownika
lena - 2016-03-18 11:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, wybiera się ktoś w niedziele 20.03 do Helmond na Hessing?
zdjecie uzytkownika
czoło - 2016-03-19 20:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm @lena tu to raczej nie trafisz na odpowiedź.. w ogóle ostatnio za wiele komentarzy się nie pojawia. @pan jan z angielskim podstawowym na pewno można dać radę
zdjecie uzytkownika
Never - 2016-03-21 10:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Dziś mam być w biurze ,wpłacić kaske na wyjazd do AH w Tilburgu,który ma być w ten piątek..Przed wycieczką do biura,telefonicznie zapytam się gdzie te mieszkania są, bo jak w klasztorze ,to nie jade. Byłem już w Nl i słyszałem z różnych miejsc o klasztorze i o tym co tam się dzieje :D
zdjecie uzytkownika
Albert Tilburg - 2016-03-21 14:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Dzieki" e&a za to ze sie nas wieloletnich pracownikow pozbywacie z "Alberta" wraz z koncem marca...W ten sposob pokazaliscie ze ludzie sa dla was nic nie warci i ze te 1 euro wiecej na godzine w waszej a nie pracownika kieszeni jest dla was wazniejsze niz ludzie ktorzy kawal swojego zycia poswiecili dla was...Ladna w ten sposob opinie sami o sobie wystawiacie...
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-03-21 21:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do ostatniego wpisu, zastanawiam się, o co dokładnie chodzi. Czyżby pracownicy ubiegali się o podwyżkę, a za to zostali zwolnieni? o którym mieście mowa dokładnie
zdjecie uzytkownika
9xxx - 2016-03-22 22:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kasia pytałaś o godz na heemskerk ? średnio 38h ? gdzieś ale jeśli chodzi o szklarnie kokosów nie ma, chyba że jakieś nadgodziny ci wpadną na weekendzie. Praca jest stała, jeśli są ektremalne sytuacje (czegoś nie dowieźli np materiału) to agencja stara sie zapewnić na te kilka dni inna prace. ale tak sie prawie wogóle nie zdarza
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-03-24 09:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pytania do pracownikow z Xpo z Nieuweigen : slyszalem ze macie tak samo placone za nocki jak i za dniowki i ze po 4 dni w tygodniu tam pracujecie,ile wam tygodniowki wychodzi po potraceniu za pokoj i dojazd do pracy? jaka macie tam stawke za godzine? jakas srednia za nocki/dniowki czy lyse 100%? Bardzo gonia z norma? Pracujecie tam na "betejach" jak w Albercie? Koordynatorzy w miare normalni? Macie tam jakis hotel pracowniczy z pokojami jednoosobowymi? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-25 14:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-24 09:36:15]:
Tom : nocki i dniówki płacone są identycznie- 115 % podstawy .Pracuje sie po 4 dni w tygodniu.Hotele 2 osobowe, dojazd do pracy 3 Euro. Norma jest ok. Wózki typu roll pcha się o własnych siłach, nie ma BT, wypłata dniówka 150-250 Euro, nocki 200-300 euro
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-26 09:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co piszesz @Rafał to nie jest aż tak źle jak tutaj wszyscy przedstawiają, zastanawiam się nad wyjazdem do Bredy jako magazynier właśnie mam nadzieje, że bd tak tak piszesz
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-03-28 15:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2016-03-25 14:10:37]:
dzieki za odp.Pytam bo z Alberta w Tiburgu wielu nas do Was wysylaja z powodu nie przedluzenia umow.Ile macie z tego hotelu do pracy? Napisales ze 3 euro oplata czyli dojazd rowerem? jaka stawka za godzine? pracujecie tez tam w niedziele? jaka stawka za niedziele? w Albercie bylo 200%.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-03-29 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2016-03-01 17:49:18]:
no tak ,byłem tam na początku w listopadzie jaja 8 dni byłem 1 robiłem teraz ponoć jest ok jak piszą kumplke ale kumpel był od listopada jak ja został tam i miał jechać do domu koło ŚW.Wielkanochch co mu powiedzieli nigdzie nie pojedziesz zostajeszz wię co zrobił spakował sie i papa
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-03-29 17:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakim stanowisku dokładnie piszecie @Tom bo ja chciałbym z komisjonerem coś zakręcić i tam widziałem, że stawka na godzinę to 8,63 euro na h może to Ci w czym pomoże, pozdro
zdjecie uzytkownika
julka07 - 2016-04-02 14:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś jest teraz na pakowaniu boczku w Haarlemie, czy są tam teraz godziny godziny (czy jest praca) bo widzę częste ogłoszenia na to, ale nie chcę pojechać i pracować po 3 dni w tygodni.
z góry dziękuję za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
gen - 2016-04-02 14:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany, stawka zaczynająca się od 8,63 euro jest rzeczywiście bardzo dobra, bo przecież są to zarobki nieosiągalne w Polsce. Ale wypłata pojawia się w terminie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2016-04-05 11:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gen - 2016-04-02 14:33:24]:
W terminie
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-04-05 11:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jest dobra oferta pracy jako pomoc i sprzątacza biurowe, hotelowe i pokrewne, tylko że potrzebują tutaj całą ekipę tak naparwde, a nie pojedyncza osobe.
zdjecie uzytkownika
ula92 - 2016-04-05 22:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,chcesz jechać za granicę do pracy a nie chcesz sama jak i ja?jestem z podkarpacia,24lata,byłam raz w Holandii i chciałam wrócić a wiadomo zawsze to raźniej z drugą osobą,jeśli ktoś zainteresowany to piszcie:)gotowa do pracy jestem od zaraz,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
responD - 2016-04-06 12:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula92 - 2016-04-05 22:24:14]:
Też z Podkarpacia jestem i zastanawiam się nad wyjazdem do NL przed E&A. W zasadzie jestem już spakowany, czekam tylko na odpowiednią ofertę (produkcja, magazyny preferuję). Raz nawet byłem w NL, ale źle trafiłem i trochę obawiam się "powtórki z rozrywki". Wiem - trafiłem na gnoja, ale złe wspomnienia zawsze długo siedzą w głowie.
zdjecie uzytkownika
polsa - 2016-04-07 10:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest lektor do wyboru w AH tilburgu?
zdjecie uzytkownika
Polsa - 2016-04-07 11:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaki jest lektor wgrany na słuchawce w AH Tilburg?
zdjecie uzytkownika
polsa - 2016-04-07 13:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest lektor na słuchawce do wyboru w AH Tilburg?
zdjecie uzytkownika
utah33 - 2016-04-07 19:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polsa - 2016-04-07 13:55:30]:
Polski lub Angielski lub Holenderski (do wyboru)
zdjecie uzytkownika
Cinzano - 2016-04-07 22:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W najbliższy poniedziałek wyjeżdżam za pośrednictwem EENA do pracy w Bredzie w Dynalogic. Proszę o obiektywne opinie wszystkich byłych i aktualnych pracowników tej firmy o tej pracy, zakwaterowaniu, kordynatorach... Jak wygląda sytuacja z godzinami? ile można zarobić tygodniowo? jaka jest odległość miejsca pracy od miejsca zamieszkania ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-04-08 17:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja szukam pracy mam26 lat, daj jakis kontakt do siebie
zdjecie uzytkownika
xxxim - 2016-04-09 22:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio na dniówkach w xpo Nieuwegein tylko 15-250 E myślałam że przy takiej pracy to 230 będzie najmniej... otto też tam rekrutuje moze tam będzie więcej?
zdjecie uzytkownika
JK - 2016-04-10 14:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxim - 2016-04-09 22:03:14]:
tylko nie otto ,chyba że lubisz być oszukiwany...
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-10 16:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie znajduje sie tzw "klasztor" ?
zdjecie uzytkownika
kokon - 2016-04-10 23:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cinzano - 2016-04-07 22:52:04]:
Odleglosc od pracy 7,5 km dojazd rowerem,6 dni pracy,wynagrodzenie od 280 i wiecej.Koordynatorzy ok...Praca ciezka!!!
zdjecie uzytkownika
Cinzano - 2016-04-10 23:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Klasztor" jest w Tilburgu
zdjecie uzytkownika
xxim - 2016-04-11 10:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otto to podobno zależy jak sie trafi jak ze wszystkimi pośrednikami... a co do klasztorów to jest ich sporo... nie tylko w tilburgu na Dynalogic można prosić o więcej szczegółów? jakie zmiany tam są? na czym polega praca dokładnie? czy dla kobiet też tam sie znajdzie jakaś praca?
zdjecie uzytkownika
kokon - 2016-04-11 23:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxim - 2016-04-11 10:01:06]:
Dla kobiet raczej nie,praca polega na rozladunku i umieszczaniu na lokacjach sprzetu agd oraz mebli.Przewaznie zmiana nocna...
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-04-12 12:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś coś wie o zakwaterowaniu na hotelu Bewerwijk i pracy przy rozsczepianiu Orchidei?
zdjecie uzytkownika
rafi - 2016-04-12 22:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-28 15:01:14]:
nie polecam pracowałem 4 miechy pralki 102 kg do tego polak koordynator i do pracy 9 km rowerem sam naprawiasz
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2016-04-16 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ona bardzo fajna praca i jest caly czas tylko godziny popoludniowe bo to jest w laboratorium
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2016-04-16 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Na siłę trzeba jechać ich busem pomimo wyrażenia chęci przyjazdu własnym samochodem. Tłumaczenia o jakiś kontrolach i przeszukiwań samochodów do mnie nie przemawiają. Jeśli chcesz jechać swoim samochodem to tylko na zasadzie: w jednym dniu tyg. przyjeżdżasz ich busem, a później na weekend możesz zjechać do PL i zabrać swój samochód, bo niby wcześniej będąc nie zarejestrowanych są kontrole. A co? - to ja już turystycznie do NL nie mogę przyjechać? JA NA PEWNO Z NIMI SIĘ NIE WYBIORĘ. Narzeczony jak się dowiedział o tym, to zapytał się tylko czy jak nas do tego zmuszają to czy nam też dowody zabiorą, więc nawet ich nie obdarzę żadnym zaufaniem.
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-04-29 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelina - 2016-04-16 21:12:45]:
Tylko dlatego nie ufać, bo wolą żeby skorzystać z ich transportu? To nie tylko u nich tak jest. A z własnym samochodem wiele nie oszczędzisz - paliwo tanie nie jest. Poza tym E&A w większości przypadków zapewnia darmowy dojazd do pracy, czego w innych agencjach nie ma.
zdjecie uzytkownika
Albert Tilburg - 2016-04-29 14:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2016-04-29 11:48:22]:
w jakim miejscu zapewniaja te darmowe transporty do pracy? od stycznia biora za dojazd autem 15 euro tygodniowo a za rower 3 euro tygodniowo....Te darmowe transporty to dla koordynatorow pewnie?....
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-04-29 14:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje ktos w Amsterdamie przez e&a w logistyce? Mozecie cos napisac jak z dojazdem do pracy gdzie tam mieszkacie jakie warunki mieszkaniowe domki czy cos w stylu klasztoru w Tilburgu? jak z norma? jaka stawka na godzine? ile godzin tygodniowo? Ile tygodniowo zarabiacie? macie nocki (platne lepiej?). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-29 18:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, otrzymałem oferte pracy przy selekcji i kontroli sadzonek orchideii w Heemerskerk. Czy w ogóle jest szansa na te 40h tygodniowo i jak wyglada to zakwaterowanie w Beverwijk(domek, mieszkanke czy jakiś "hotel"?)??

Z gory dzięki za info.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zaraz po wejściu, przywitała mnie bardzo miła Pani Justyna. Przedstawiła mi wszystko o pracy, zaczeliśmy od razu załatwiać wszystko formalności papierkowe i na końcu sprawdziła moje znajomości języka i dała mi testy do uzupełnienia. Jesli chodzi o rekrutację to nie mam zastrzeżeń ale nie wydaje mi sie, żeby było wszystko jak zostało mi to przedstawione. Więc w praniu wyjdzie jakiś haczyk zapewne. Podpisałem umowę i za tydzień już wyjeżdżam :)
Pytania: Pytania po angielsku to głównie z życia wzięte : Jak się nazywasz, gdzie mieszkasz, z kim mieszkasz, co robisz na co dzień, kim są Twoi rodzice, dlaczego chcesz wyjechać i takie tam. Łatwizna
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-29 18:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie na temat zakładu w Haarlem przy obróbce boczku.Czekam na opinie.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-29 23:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 16 do 23 plus soboty kasa na czas 227 euro na konto tygodniowo.Mieszkanie spoko a w pracy presja psychiczna .Życzę powodzenia !!!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie E&A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert