E&A

Opole

Opinie o E&A

maniek 2016-08-02 14:25:40
Pracownik załadunku i rozładunku towarów jest teraz potrzebny z tego co widze.
Nowy 2016-08-03 11:18:38
Witam, czy pracował ktoś w Haarlem przy produkcji boczku ? jeżeli tak to poprosiłbym o krotki opis tej pracy i warunki mieszkalne jakie tam są. Z góry dziękuje .
arek 2016-08-03 11:22:01
@maniek sporo jest rekrutacji, ja wysyłam cv na Pracownika linii produkcyjnej w Nieuwkuijk
cwg4u 2016-08-03 13:18:45
sprawdzona agencja, przeżyłem już kilka i E&A niewiele można zarzucić, pracować trzeba jak wszędzie, to normalne
2
arek 2016-08-03 13:29:06
Spoko jest to, że w każdym z tych ogłoszeń podają stawkę np. na takiego ogronika jest ponad 9 euro na godzinę więc od razu wiesz na czym stoisz i możesz to sobie przeliczyć przez wysłaniem cv a nie jak w większości innych ofert nie ma tego w ogóle podanego
tomas 2016-08-03 15:27:44
witam.a w jakim miescie..się znajdująte chłodnie....z góry dziekuje...
ona24 2016-08-03 15:34:50
@madzia i co wybierasz się?

O co pytają na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy wystarczą podstawy języka?
Nowy 2016-08-03 15:35:08
Witam, czy pracował ktoś w Haarlem przy produkcji boczku ? jeżeli tak to poprosiłbym o krotki opis tej pracy i warunki mieszkalne jakie tam są. Z góry dziękuje .
ewa 2016-08-03 15:47:28
zamierzam się wybrać do was do pracy jako Pracownik załadunku i rozładunku towarów do Barendrecht - czy ktoś z tutaj obecnych posiada podobne doświadczenie i mógłby podzielić się ze mną wiedzą na temat tego wyjazdu?
o.n.a 2016-08-04 11:25:41
Wystarcza podstawy:) pytania są na prawdę bardzo proste:)
o.n.a 2016-08-04 11:28:23
Hejka:),
Niebawem rozpocznę pracę na magazynie z odzieżą w Tilburgu. Mam kilka wątpliwości a zatem jeśli ktos z Was miał okazję tam pracować to proszę o kilka szczegółów:)) a mianowicie jak tam wygląda sytuacja z ilością godzin w tygodniu?? Jest szansa pracować więcej niż to przewiduje umowa?? Daleko jest zakład pracy od zakwaterowania?? jak wygląda ogólna atmosfera pracy i w zakwaterowaniu? Baardzo proszę o wszelkie info:)

Pozdro:)
ala 2016-08-04 11:32:36
@ewa ogólnie współpracowałam z E&A i nie narzekam. Akurat w miejscu, które wymieniłaś nie byłam, ale wydaje mi się, że warto spróbować. Jeśli nie byłaś nigdy w pracy za granicą to dobra okazja, żeby się sprawdzić
Ona24 2016-08-04 18:19:06
o.n.a. a o co pytają? Ile czekała na telefon?kiedy wyjezdzasz ?jesteś na wiekowce?
Ola 2016-08-04 18:20:55
Ja również jeśli mogę to dołączę do pytań koleżanki powyżej jak to wszystko dokładnie wygląda bardziej prosiłabym o info od osób które już tam jeździły a nie pseudo pracowników. Jaka umowa/wynagrodzenie
o.n.a 2016-08-04 23:28:32
ja zgłoszenie wysłałam....nie czekałam zbyt wiele, zaraz dostałam smsa z zaproszeniem na rozmowę. Podczas rozmowy była weryfikacja poziomu z j. ang. kilka prostych pytań:) jutro jadę podpisać umowę:) w nd wyjazd:) podzwoniłam troszkę aby uzyskać więcej szczegółów:) dodzwoniłam się do opiekuna projektu i jestem spokojniejsza:) Mam nadzieję, że będzie GIT:) Dam Wam niebawem znać:)


Ps. Trzymajcie kciuki!:)
o.n.a 2016-08-04 23:54:41
Czyli rozumiem że chyba dołączasz się również do pytań "pseudo pracownika" extra! Osobiście nie nazwałabym tak osoby, która wykłada karty na stół z prośbą o wszelkie info!. Widać jasno, że szacunek do innych to stoi u Ciebie na "najwyższym" miejscu.

Powodzenia "nie pseudo Pracowniku;]...albo pracownico:)"
basia 2016-08-05 09:50:24
a możesz mniej więcej powiedzieć jakie to były pytania? mój angielski nie jest rewelacyjny, więc chciałbym sie mniej więcej czego mogłabym się spodziewać na takim teście językowym - a możesz powiedzieć na jakie stanowisko dokładnie cię rekrutowana?
ona24 2016-08-05 11:00:00
o.n.a ale o co pytali po angielsku;)?
Beciek 2016-08-05 11:17:12
Potrzebni są na szybko Operatorzy maszyn i urządzeń do produkcji wyrobów spożywczych i pokrewni tutaj do firmy, ogólnie za granicę oczywiście, wiadomo jak to jest, trzeba się tego trzymać i mocno podchodzić do sprawy, wiadomo że to chodzi o naszą przyszłość
o.n.a 2016-08-05 12:41:43
Od podstaw jak mam na imię i ile mam lat:) potem jakie mam hobby i na koniec dlaczego postanowiłam rozpocząć prace w Holandii więcej juz nie chciała weryfikować moich umiejętności :) atmosfera przyjazna - glowa do góry będzie dobrze:) na stanowisko magazyniera dzial z odzieżą:) w Tilburg.
Wnoga 2016-08-05 13:02:37
A jak dla mnie pensja tutaj jest bardzo godziwa przecież
arek 2016-08-05 16:53:32
@Wnoga no nie jest zła, fatycznie. Ale to jak zwykle zależy od punktu widzenia i wydatków, potrzeb. Ogólnie dla mnie też jak najbardziej ok. Dużo jest teraz rekrutacji, sam nie wiem gdzie najlepiej podesłać cv, bo kierunek wyjazdu za granicę nie jest dla mnie najważniejszy. Ktoś poleci coś?
Pracownik e&a 2016-08-07 20:20:52
O.N.A pytanie zadal tomas....Czytanie ze zrozumieniem sprawia ci trudności ze ów tomas mnie pytal gdzie znajduje sie chlodnia o ktorej pisalem? To przy okazji odpisze temu tomasowi ze chlodnia o ktora pytal znajduje sie 7 km jazdy rowerem od klasztoru na ktorym zawsze mieszkam gdy akurat nie znajduje sie na przerwie z winy e&a.....
2
Mikser 2016-08-07 20:43:28
Pracownicy od załadunków mają tutaj naprawdę fajne stawki
hjhg 2016-08-08 22:16:57
@ Mikser "naprawde fajne stawki" naprawde niewiele mi mówią. Podaj prosze jakieś konkrety. dzięki.
mario_bros 2016-08-10 12:51:09
siemka napisz cos wiecej o tej pracy moj mail djbeat1980@gmail.com dzieki pozdro
Józek 2016-08-10 12:55:27
Chyba w dalszym ciągu nie dowiemy się jak wyglądają zarobki u nich. Może będzie ktoś tak miły i napisze jak to faktycznie wygląda. Jestem laikiem bo to byłby mój pierwszy wyjazd i zastanawiam sie jak to wyszko wygląda, napiszcie chociaż jak zakwaterowanie
mario 2016-08-10 17:35:00
witam xpo logistics nieuwegein z firmy e&a ktos cos ? moj mail djbeat1980@gmail.com dzieki,pozdro.
Ania 2016-08-10 19:18:46
Przecież wiadomo, że wyglądają dość dobrze i są duże
pracownik e&a 2016-08-11 13:17:27
Najczęściej przyjmują do Alberta w Tilburgu gdzie stawka wiekowa obowiązuje.Poza stawka wiekowa jak masz ponad 22 lata to na godzinę 10,70 euro brutto.Fakt stawka ladna ale jaka bedziesz mial tygodniówkę nigdy nie wiadomo bo można pracowac czesto po 3 dni w tygodniu....Zakwaterowanie ok.Najczęściej dają ludzi na klasztor gdzie moze byc nawet 120 osob.Pokoje dwuosobowe,wspólne łazienki i wc na korytarzach.Jedna kuchnia z lodówkami,jedzenie trzeba pilnować przed wielbicielami trawy którzy lubią sie do niego przytulic.Dozorcy Asia i Lukasz porzadni ludzie.Blisko do centrum i do pracy rowerem dojazd w 10 minut.Koordynatorzy w większości w porządku chociaz jest kilka takich sztuk jak policjanci z "Pianisty".
1
arek 2016-08-11 13:18:44
Widzę, że na stanowisku etykieciarza pakowacza oferują 9,38 € brutto / godzinę (stawka wiekowa). Co to oznacza?
rtyun 2016-08-13 10:24:06
dobre pytanie bo ja wlasnie tez to akurat zauwazlem w ogłoszeniu i kompletenie nie wiem o co chodzi ze jak to zależy od wieku może to wynagrodzenie?:D
LoneLy 2016-08-15 09:57:47
Dzisiaj wyjezdzam do NL do firmy XPO Nieuwegein. Chcialbym sie zapytac jak tam teraz jest w sensie ile godzin w tygodniu idzie zrobic i jak z norma - ciezko ja wyrobic?
Mo 2016-08-15 10:14:47
No co moge powiedzieć, generalnie tutaj jest potrzebna silna ręka z tego co wiem, nie powinno nikogo dziwić to jak jest, zwłaszcza, że robota jest zagranicą np. w amsterdami i jeszcze kilku innych miastach
LoneLy 2016-08-15 12:23:52
Witam, dzisiaj wyjezdzam do NL do firmy XPO Nieuwegein. Jade przez agencje E&A i mam pytanie a mianowicie ile mozna w tym okresie wyciagnac godzin tygodniowo i czy norma 350 zamowien na godzine jest jakos bardzo trudna do zrobienia?
arek 2016-08-15 13:35:54
Tak, takie @rtuyn jest prawo u nich jak masz powyżej 22 lat to wtedy ponoszą ci stawkę i masz ponad 10 euro na godzinę więc w sumie nie jest najgorzej
Biurowy 2016-08-18 13:52:42
U nich w sensie w Holandii. Żeby nie było, że stawki wiekowe to wymysł agencji pracy :) W Holandii tak jest chyba od zawsze. Nastolatek zarobi trochę mniej niż np. 22-letni pracownik. Inna rzecz, że stawki wiekowe to takie minimum. Po prostu pracodawca nie może ci zapłacić niższej kwoty. Nie pozwala na to prawo. Jeśli jednak będzie z ciebie zadowolony, bez problemu może stawkę podnieść :)
Ich 2016-08-18 14:10:32
Generalnie to jeśli byliście kiedyś operatorami wózków widłowych to chyba nie powinniście się martwic, praca jest łatwa i przyjemna tutaj, na spokojnie
Mirka 2016-08-18 20:19:08
Hej. We wrześniu ma ktoś ochotę na wspólny wyjazd do pracy przez tą agencję? Agencja jest jedną z najlepszych z tego co wiem.
1
rtyun 2016-08-18 21:45:43
nie tylko jako operator bo widze ze ofert sporo maja tez na przykład na stanowisko praocwnika linii produkcyjnjej
Misjonarz 2016-08-20 13:40:32
siemka pytanie sortowanie cebulek z e&a ktos cos wie pzdr moj mail djbeat1980@gmail.com
kisia 2016-08-20 18:48:42
wlasnie, tez widzialem, ze kilka ofert jest pracy w ktorych zamieszczone są przedzialy wiekowe i kwoty wynagrodzen na nie zalezne od wieku, troche to beznadziej,e bo młody może zasuwać dużo lepiej i szybciej niż starsza osoba a nawet jest odwertonie wiec to nie sprawiedliwe
Pracownik e&a 2016-08-21 13:48:01
W większości ci młodzi przyjeżdżają do Holandii najarac sie trawy....Pracowalem w Albercie w Tilburgu prawie 10 lat i nie raz juz mialem do czynienia z tzw wiekowka ktora na klasztorze mieszka.Oni po nocce nawet nie idą sie myc odrazu a tylko idą jarac trawę przed klasztorem...Jakos nie zauważyłem zeby te typy ode mnie lepiej peacowaly jak ja zawsze robilem "normę" nawet na zimnej hali...Mysle ze wiekowka powinna być zniesiona a trawa w Polsce zalegalizowana to wtedy byś zobaczyła ilu młodym tak naprawde zalezy na pracy...
1
Pracownik e&a 2016-08-21 13:48:52
W większości ci młodzi przyjeżdżają do Holandii najarac sie trawy....Pracowalem w Albercie w Tilburgu prawie 10 lat i nie raz juz mialem do czynienia z tzw wiekowka ktora na klasztorze mieszka.Oni po nocce nawet nie idą sie myc odrazu a tylko idą jarac trawę przed klasztorem...Jakos nie zauważyłem zeby te typy ode mnie lepiej peacowaly jak ja zawsze robilem "normę" nawet na zimnej hali...Mysle ze wiekowka powinna być zniesiona a trawa w Polsce zalegalizowana to wtedy byś zobaczyła ilu młodym tak naprawde zalezy na pracy...
1
mrówka 2016-08-21 16:26:47
@ kisia no w sumei słuszna uwaga to jest. No ale coż taka jest oferta i albo sie na nią godzisz, albo nie
Minia123 2016-08-22 14:32:16
Jeśli macie stawkę np 9,83 i kolo niej znajduje sie wyraz wiekowka, to znaczy ze musicie sie spodziewać o wiele mniejszej niż widnieje.
Ja aktualnie jestem w Holandii, obok Rotterdamu, stawka mam 9,83, ale na wiekowce wychodzi to 7,04.
xxx343 2016-08-22 15:54:40
jakby ktoś szukał fajnej pracy to w Heemskerk jest poszukiwany obecnie klasyfikator, kontroler jakości - tylko trzeba być gotowym na pracę w wysokich temperaturach
Rafał. 2016-08-22 19:00:33
Cześć. Ja planuję wyjazd.
seba 2016-08-22 19:28:31
czyli podsumowując wasze wypowiedzi polecacie robotę u nich? Cholera chyba i ja ię zdecyduję napiszcie mi proszę jak wygląda umowa z nimi i ogólne zatrudnienie
hjghj 2016-08-24 21:51:32
@ seba znaczy chciałes zapytać jak rozumiem o rodzaj umowy
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A