Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-06-18 13:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2015-06-12 20:05:21]:
Jeśli piszesz o ofercie z Geldermalsen (dystrybucja produktów spożywczych) to jest ok. Zmianowa i potrafi namęczyć, ale stawka fajna. Oczywiście wiekówka ale poniżej 10 E/h na pewno nie schodzi. Pracujesz tam chyba 8 tygodni więc jak nie będziesz zadowolony po prostu wracasz po tym czasie. Warunki mieszkaniowe - zależy gdzie trafisz:) Najlepiej do pokoju 1 osobowego, najwyżej posprzątasz jak będzie brudny i będziesz miał spokój;)
zdjecie uzytkownika
grzes - 2015-06-18 14:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co soadzicie o ofercie do thoul? mycie baniakow mam 26 lat wiec stawka max ale co myslec hmm ?:D
zdjecie uzytkownika
dzida - 2015-06-19 13:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heej . wybieram sie niedługo do nl przez agencje e&a jesli sie uda.. i chce znać Wasze opinie na temat tej agencji ( w sensie czy sa wypłacalni ? czy zapewniaja te 45-50h jak piszą ? ) , pracy na miejscu i oczywiscie warunkach mieszkaniowych ? będzie to moj pierwszy wyjazd i chce wiedziec wszystko co sie da zeby byc przygotowaną na wszystko :) da się zarobić ??
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-06-19 17:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2015-06-18 13:52:11]:
od kiedy to Gelden maja pokoje jednoosobowe? Swoja droga nie ma raczej co narzekac na te wasze pokoje zwlaszcza tu na klasztorze w Tilburgu da sie wytrzymac a i hausmajstrzy sa porzadni i w porzadku a jedyne na co moge narzekac to to ze w Albercie w Tilburgu e&a daje zarobic tylko wiekowce ktora pracuje nawet po 6 dni w tygodniu i ma nocki lepiej platne i niedziele platne 200% a my starzy pracownicy pracujemy po niepelne 4 dniowki w tygodniu po 24 godziny czyli wychodza z tego 3 dni i to jest wedlug Was w porzadku wobec nas???
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-06-19 17:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzida - 2015-06-19 13:33:33]:
jak jestes w wieku 18 do 22 to rzeczywiscie mozesz miec tyle godzin w Albercie do ktorego sciagaja z Polski ile sie da...Ps na Twoim miejscu bym nie zgodzil sie pracowac na zimnej hali w Tilburgu bo tu norma podkrecona na maxa trzeba biegac zeby ja zrobic a na zamowienia strasznie malo czasu daja...
zdjecie uzytkownika
matti - 2015-06-23 12:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jest normalna praktyka że dostaję się sms o ofercie w sobotę, a wyjazd jest już w poniedziałek ? Takie info powinno jednak byc kilka dni wcześniej...
zdjecie uzytkownika
mam pytanie - 2015-06-23 14:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wiem ze praca na mroźni jest ciężka ale czy da się wytrzymać te minus 30 stopni ? bo właśnie się zastanawiam czy się zdecydować proszę o jakieś opinie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
g45 - 2015-06-24 12:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matti - 2015-06-23 12:56:18]:
zdarza się, że dostajesz sms w sobote koło 12.00 ze wyjazd w niedzielę, troche to chore ;) w dodatku to że dostaniesz smsa nie znaczy że już masz pracę, mi np jak zadzwoniłem po smsie powiedzieli że jak nie znajdą kogoś w NL na miejscu na to stanowisko to jeszcze oddzwonią i w końcu nie oddzwonili..
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-24 12:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mam pytanie - 2015-06-23 14:00:42]:
witam ,mój mąż pracuje na chlodni w Hoogeveen już 4 lata,nie jest żle :)pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-06-24 15:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z zarobkami? ile faktycznnie można przywieźć do polski po odliczeniu opłat i kosztów skromnego życia???
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-06-25 06:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do wszystkich którzy sie zastanawiają czy warto jechać do pracy z e&a - tak,warto.Firma gwarantuje wam prace,dojazd do pracy,niezłe mieszkania i opieke na miejscu.Wypłate macie co tydzień na koncie - nie słyszałem żeby komukolwiek brakowało jakis pieniedzy.Jesli czytacie to forum i sie zastanawiacie czy jechać to zwróccie uwage,ze za pośrednictwem tej firmy pracuje teraz kilkaset osób ( nie wiem ile dokładnie) a marudzą dwie lub trzy.A do marudy który sie podpisuje liberty chciałem napisac kilka słów. Czemu ty sie człowieku dziwisz,że pracujesz po 3 dni a nowi na wiekówce czasem po 6 ? Robią z uśmiechem po 120 procent i są od ciebie duzo tańsi.A ty,skoro masz tylko 3 dni pracy to poswięć wreszcie troche czasu i zacznij sie uczyć tutejszego języka - tylko na tym skorzystasz.
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-06-25 12:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak jest z tymi zarobkami? ile faktycznie tak średnio można przywiezc do polski za miesiąc pracy po odliczeniu oplat i życia na miejscu?
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-06-25 12:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak jest z tymi zarobkami? ile faktycznie tak średnio można przywiezc do polski za miesiąc pracy po odliczeniu oplat i życia na miejscu?
zdjecie uzytkownika
zalew - 2015-06-25 12:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie jak jest z tymi zarobkami? ile mozna wyjsc na czysto po odliczeniu zycia i opłat?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-25 16:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2015-06-24 15:30:11]:
zależy od godzin,ale tygodniowo po dliczeniu oplat przewaznie ok 350 euro,teraz ma duzo godzin to wyplaty sa po ponad 400euro tyg.
zdjecie uzytkownika
adas - 2015-06-25 17:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matt - 2015-06-25 12:47:26]:
Jak się dobrze postarasz to za 2 miesiące 2000 przywieziesz!
zdjecie uzytkownika
matt - 2015-06-25 22:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 euro?
zdjecie uzytkownika
do adas - 2015-06-26 09:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już chyba nie te czasy? :), tym bardziej że w AH wolą wiekówke przyjmować
zdjecie uzytkownika
ADRES - 2015-06-27 20:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adas - 2015-06-25 17:21:17]:
podaj adres gdzie e&a tyle płaci i napisz ile godzin pracujesz zeby odłożyc 1000 euro na m-c. Wiekszość osób pracują 40 godzin otrzymuje 200 euro za tydzień na ręke,a przecież trzeba jeszcze coś jeśc i o czasu do czasu kupić jakies środki czystości.Obiecujesz gruszki na wierzbie.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-29 01:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje za pośrednictwem E&A od kilku miesięcy w AH. Mam wiekówkę 20 lat i zarabiam jakieś 150 euro na tydzień za dniówki i około 220 euro za nocki (zwykle mam na przemian tydzień dniówki i tydzień nocki) po odliczeniu mieszkania (87,5) i ubezpieczenia (17,3). Pracuje po 4-5 dni tygodniowo. Warunki mieszkalne są jakie są, ja trafiłam na klasztor (Tilburg). Mieszkam z chłopakiem, on zarabia znacznie więcej mimo, że ma 21 lat. Ogólnie nie jest źle, normę da się zrobić wystarczy tylko trochę dać z siebie. Zarobki nie są tak genialne jak jest napisane na ulotce, którą dostajesz w biurze. Dla 18-19 lat wynoszą 5,93 euro/h, 20 lat
- 6.78 euro/h, 21 lat- 7.87 euro na godzinę, 22 lata- 8,90 euro/h, 23 lata i więcej -10,13 euro/h. Do tego dochodzi jeszcze dodatek ADV ale nie pamiętam dokładnie ile, no i za normę masz dodatkową kase. Nocki są płatne 139%, soboty 135-150%, święta też są jakoś ekstra płacone ale nie wiem ile dokładnie. Ogólnie jakbym była bez chłopaka to pewnie by mi się nie opłacało, ale jego wypłatę odkładamy na konto ,a z mojej żyjemy :). W Tilburgu minusem jest to, że internet jest tylko na klasztorze, mimo, że firma ma wiele zakwaterowań w mieście. Pokoje są 1 lub 2 osobowe. Pary mieszkają razem, z kierownikami w firmie da się dogadać. Firma robi również problemy, gdy ktoś chce przyjechać swoim samochodem (wtedy zazwyczaj trzeba znaleźć sobie mieszkanie na własną rękę). Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem.
zdjecie uzytkownika
adas1979 - 2015-06-29 16:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratulacje dla Lobosa i Eryka za następny przegrany przetarg E&A
zdjecie uzytkownika
M21p - 2015-06-30 12:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jakaś dziewczyna wybiera się do pracy z tego biura? Dziewczyny ciężką mają tam z pracą? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-06-30 14:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie co do wyjazdu przez firmę E&A na dłuższy czas a mianowicie o to jakie w umowie sa konsekwencje jeżeli będę musiała zerwać umowe ? Proszę o w miare szybką odpowiedz.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wydaje mi sie, że bylam tam w biurze najmądrzejszą osobą, mimo że angielskie znam średnio, dogadać sie wszędzie dogadam, gramatykę umiem, to tam w biurze ludzie tępi, mówią pojedzie Pani do pracy gdzieś na krojenie. a na miejscu lodówka, chłodnia. Po angielsku tez: jak sie Pani nazywa? dlaczego chce Pani wyjechać? porażka
Pytania: na szczęscie takich nie dostalam, wolę już kompletną ciszą niż glupie pytania lub głupie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-07-01 11:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2015-06-30 14:26:50]:
Nie ma żadnych konsekwencji.Jeśli masz ważny powód to zawsze możesz zerwać umowe i zjechać do Polski.
zdjecie uzytkownika
pan jan - 2015-07-01 14:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadnych konsekwencji nie ma.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E&A?
Zadaj pytanie
alert