Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
kwiatpaproci - 2015-07-26 22:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje na zimnej i nie narzekam: norma jest, godziny sa, kasa jest!

Ale sie pytam, czy szefostwo e&a zajmie sie w koncu tym syfem na klasztorze?
To co tu sie dzieje, to juz nie jest kpina, to jest zwykla tragedia!
Klasztorem rzadzi gang dilerow i kryminalistow poszukiwanych w Polsce, a hajsmastry
udaja ze nic sie nie dzieje! Takie warunki mieszkalne wolaja o pomste do Boga!
To musi sie skonczyc!!!!!

zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-28 13:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kwiatpaproci - 2015-07-26 22:43:04]:
Wlasnie sie zajeli od dzisiaj mamy nowych hausmajstrow a co do normy na zimnej hali u nas w Tilburgu to tez wola o pomste do Boga...Spojrz jaka jest norma na cieplej hali a na zimnej...ta sama firma albert a rozne normy...Na zimnej na duze zamowienie na owocach na korytarzu np 279 gdzie ciezkie pudla z bananami po 20 kg kazde masz nedzne mniej niz 30 minut korytarze ciasne przed Toba 5 "beteji" i 3 "heftrykow" dokladajacych towar do tego musisz zakladac na kontenery te "kondony"...Na innych korytarzach podobna sytuacja i to wedlug Ciebie jest normalne??? To gratuluje dobrze Cie wytresowali na tej zimnej hali kolezanko...
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-07-29 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdża niedługo przez tą firmę w parze? Ile wynosi wiekówka dla 20latków? Ile procent płacone są nocki, weekendy i nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-30 11:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planuję wyjechać na ok 12tyg ,powiedzcie tak po ludzku po opłaceniu mieskzania,przejazdu i podstawowego wyżywienia ile jestem w stanie zarobić? Wiek 27 lat doświadczenie w tego typu placówkach łacznie ok 5 lat
zdjecie uzytkownika
DamiX - 2015-07-30 16:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko,wiecie cos moze wiecej o pracy na magazynach przez firme e&a,z tego co wiem to nie wszedzie na magazynach sa wiekówki.Teraz pracuje na szkalrniach w holandii ale przez ''NL Jobs'' na wiekówce ale zaczeło wychodzic po max 35h na tydzien co w moim przypadku sie nie oplaca bo tyle samo w polsce zarobie,wiec mysle nad praca przez e&a na magazynach
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-08-03 21:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2015-07-30 11:20:42]:
Roznie bywa z godzinami,nikt Ci tu niczego nie zagwarantuje poza pewnymi oplatami za miejsce w pokoju wiec ciezko wrozyc nawet mi pracownikowi ze stazem wieloletnim ile sie na bank odlozy w ciagu 12 tygodni...Ps w Twoim wieku 27 lat jesli do tej pory nie wspolpracowales z e&a to do Alberta sie nie dostaniesz bo przyjmuja do nas tylko na wiekowke 18/22.Pewnie zaproponuja Ci prace ktora malo kto chce czyli chlodnie Salvesen gdzie praca w minus 28 stopni ale na Twoim miejscu nie bral bym takiej pracy...
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-08-03 21:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DamiX - 2015-07-30 16:05:45]:
E&A jedyna oferte jaka ma bez wiekowki to chlodnia "salvesen" gdzie praca w temperaturze minus 28 stopni...Ja bym nie wzial takiej oferty niby wiecej zarobisz niz w albercie na wiekowce ale za jaka cene...
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-08-04 14:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2015-07-17 12:14:02]:
jesteś tempym człekiem,jechałem raz sindbadem,wsiadłem w Rzeszowie,podróz tym shitem to był koszmar,komplet ludzi w autokarze ok. ale bagaże były na całej długości autokaru wewnontrz,w kiblu bagaże,dwie przesiadki,podczas gdy już autokar był zapełniony ludźmi kierowcy jeździli i zbierali paczki! pieprzone paczki i bagaże,to był pierwszy i ostatni raz jak pojechałem tym shitem,jeśłi ludzie narzekają to znaczy że są ku temu powody,jeżdże do nl ok 8 lat,jeździłem swoim autem jak i kożystałem z usług przewoźników ale takiego syfu jak podróz sindbadem-bartusiem to sie z czymś takim nie spotkałem.... jeśłi chodzi o samo biuro to daje rade,wypłacalność to podstawa,o nic nie musiałem sie upominać,rodzaje prac też nie najgorsze a koordynatorzy...? no cóż nie będe komentował.
zdjecie uzytkownika
panna elżbieta - 2015-08-05 18:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś nie widziałam ofert pracy w chłodni o których wspominacie od nich, a chętnie bym się do takiej roboty załapała i doświadczenie już mam w takim zatrudnieniu. no ale nie lamentujcie bo przecież jak idziecie do pracy w chłodni to narzekacie że tam zimno... na tropiki liczycie? wiecie w co wchodzicie więc bez płaczu proszę
zdjecie uzytkownika
Maciek Urbaniak - 2015-08-05 20:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POLECAM w 100%

Pracowałem przez E&A w firmie Newrest na amsterdamskim lotnisku. Mieszkałem w Amsterdamie na Osdorperweg. Ludzie w mieszkaniu świetni, pomocni. Domek bardzo dobrze funkcjonujący pod względem organizacji sprzątania itp.
Pracowałem na myjce w Newrest. Polecam każdemu tę pracę. Praca w zespole wielonarodowościowym, więc komunikatywna znajomość angielskiego wymagana i można było język podszlifować, co mi odpowiadało. Praca nie jest w ogóle ciężka, w super warunkach. W kantynie darmowe kawa, herbata itp. Super ludzie w pracy, wszyscy mili i uśmiechnięci - od najzwyklejszych pracowników do szefów.

POLECAM POLECAM POLECAM bardzo!

W razie pytań zapraszam na: mejshek.yaa@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-08-06 12:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2015-08-04 14:02:16]:
Hmm, nie pisałem przecież nic o autokarach, ani transporcie. Ale skoro już poruszyłeś ten wątek to widziałem, że E&A zakończyła na szczęście współpracę z Sindbadem. Oprócz tego chyba od września firma przestawia się na mikrobusy renault traffic. Znam te auta i myślę, że nie ma co narzekać. Miejsca na nogi całkiem sporo, klima i wifi w standardzie.
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-08-09 22:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ktos moze pracowal na wozkach widlowych w miejscowosci Nistelrode.
Jak wyglada tam praca, zakwaterowanie i jak z godzinami pracy.????
zdjecie uzytkownika
anoni - 2015-08-12 13:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-12 13:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się zapytac jak wyglada praca przy zbieraniu zamowien, bo dostalem oferte 9,54 euro + dodatki(taka treść sms,a) jak tam jest z normami? łatwo je wyrobic? i przy czym najczesciej sie zbiera te zamowienia? ps. mam 20 lat, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-08-14 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-08-12 13:14:40]:
Dostales pewnie do Alberta w Tilburgu? Mamy dwie hale ciepla i zimna.Norma na cieplej jest wysoka ale do zrobienia a na zimnej porazka potwornie norma zawyzona wiec nie polecam zimnej ciezko zrobic ta norme na ktora na poczatku sa dwa tygodnie zeby wyrobic i wiele nowych z tego powodu zwalniaja...
zdjecie uzytkownika
emigrant123 - 2015-08-14 21:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-08-12 13:14:40]:
jeśli masz 20 lat to pewnie dostaniesz stawkę wiekową czyli jakieś 60% z tych 9.54E na godzinę, możesz sprawdzić stawki wiekowe w NL na rok 2015 na google pl
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-08-17 16:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem przez Eena z Opola to naprawde porządna firma godna polecenia,Ja pracowałem w dewender przy pakowaniu mięsa oraz w uden zbieranie zamówień w hessingu , kasa zawsze na czas i wszystko się zgadzało, z godzinami różnie,domki zależy od szczęścia.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-08-17 18:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest wporządku, pracowałem przez nich przy pakowaniu mięsa, i w Uden przy zbieraniu zamówień w Hessingu,kasa zawsze na czas i wszystko się zgadzało,domki zależy od szczęścia,z kim się mieszka , warunki mieszkaniowe do przeżycia,osobiście polecam prace przez EENA.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-18 11:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liberty - 2015-07-22 22:40:35]:
a co takiego zlego Ci zrobila ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 00:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-08-19 00:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polak - 2015-08-04 14:02:16]:
bez wiekówki mają też pracę przy owocach/warzywach w Belgii
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-08-21 15:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-08-18 11:54:00]:
e&a czy wiekowka? e&a uwazam ogolnie za dobra firme chociaz kiedys byla lepsza bardziej dbala o pracownika teraz przestawili sie na tryb "fabryki" przetwozyc jak najwiecej i jak najwiecej zarobic...Wiekowka a co tacy w wieku 1822 maja we lbie? W wiekszosci tylko najac sie trawy za te nedzne pare euro ktore tu zarobia nic poza tym...Jak by na powaznie mysleli o tej pracy jak ja to firma nie musiala by sciagac po minimum 6 osob nowych tygodniowo...e&a nie tedy droga do sukcesu,nie lepiej sciagac ludzi powyzej 22 lat ktorzy powaznie potraktuja Was i prace? Czy nie o to chodzi w tym wszystkim???
zdjecie uzytkownika
warto? - 2015-08-23 15:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w biurze w gliwicach , czekam na telefon z biura ,ale zastanawiam sie czy warto:D Niby spróbować można ,ale jak mam wegetować i mieszkać w piątke w pokoju. Warto???
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2015-08-26 07:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie mam szanse na prace z tego biura jeżeli nie znam angielskiego , miałem test i go niestety oblałem , nie mam tez prawka, i innych kwalifikacji typu wózki widłowe . Pani w biurze mi powiedziała zebym czekał na telefon ,
ad.1 ile trzeba czekać na telefon
Ad.2 weżną mnie jak mam 28 lat wiadomo nie jestem na wiekówce
Ad.3 ile dni przed wyjazdem jestem powiadamiany o wyjeździe
z góry dziekuje
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wydaje mi sie, że bylam tam w biurze najmądrzejszą osobą, mimo że angielskie znam średnio, dogadać sie wszędzie dogadam, gramatykę umiem, to tam w biurze ludzie tępi, mówią pojedzie Pani do pracy gdzieś na krojenie. a na miejscu lodówka, chłodnia. Po angielsku tez: jak sie Pani nazywa? dlaczego chce Pani wyjechać? porażka
Pytania: na szczęscie takich nie dostalam, wolę już kompletną ciszą niż glupie pytania lub głupie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 11:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-08-28 11:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warto? - 2015-08-23 15:06:48]:
Nigdy się nie dowiesz, jak nie spróbujesz:) Fora są mocno subiektywne. To, że coś komuś się zdarzyło nie oznacza reguły. Jeśli nie jesteś specem w jakieś dziedzinie i nie masz wygórowanych oczekiwań to weź ofertę na 8 tygodni w magazynie czy linii produkcyjnej. Wypłata w granicach 10 eurosów za h wciąż jest atrakcyjna. Sprawdź jak ci przypasuje. Do odważnych świat należy!
zdjecie uzytkownika
olean - 2015-08-28 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pawel - 2015-08-26 07:29:44]:
ad.1 różnie, kilka dni, tydzień, czasem dłużej, w najgorszym wypadku nie zadzwonią wcale
ad.2 nie wiem
ad.3 dzień, dwa
Najlepiej będzie jak zadzwonisz do biura i się upewnisz, przypomnisz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E&A?
Zadaj pytanie
alert