Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o E&A

Pracowałeś w firmie E&A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-04 15:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
E&A jest dość dobrą firmą,wypłaty na czas i warunki mieszkaniowe ok.,ale od jakiegoś czasu przejazdy z Polski do Holandii i z powrotem to tragedia!!! coraz częśćiej się zdarza że autokar jest przepełniony,a napewno już przeładowany-torby po sam sufit załadowane w ubikacji i do tego na przejsćiu w autokarze ustawionych z 20 bagaży-no i w takich warunkach ludzie mają jechać 1200 km.do pracy,płacąc za przejazd,to też chce się coś w zamian i E&A powinno to wyjaśnić żeby więcej takich sytuacji nie było,bo psuje to opinię o firmie,a napewno już o przewozniku!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-06 21:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gaaa - 2014-05-15 15:55:00]:
wydaje mi sie ze lepiej ze Ci powiedzieli ze nie ma pracy i zebys poczekala troche z wyjazdem niz zeby Cie sciagneli do Holandii i tam mialabys sie dowiedziec ze nie masz pracy. A uwierz mi ze sa biura ktore potrafia sciagnac ludzi a ludzie siedza pozniej na domku i pracy nie maja.
zdjecie uzytkownika
janoo - 2014-06-08 14:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli ktoś jest obecnie z tej fifmy za granicą proszę o opinie.
Zastanawiam się jak mi się to bd opłacało(i czy wgl będzie) na wiekówce
zdjecie uzytkownika
honorcia - 2014-06-09 13:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Powiem tak,NIE POLECAM.W biurze obiecuja zlote gory, a na miejscu okazuje sie calkiem co innego.W biurze w Tilburgu banda oszustow i nie kompetentych ludzi.Kazdego traktuja z gory.Nie mozna przyjechac do pracy wlasnym samochodem bo jest firmowy.Owszem jest, ale po pracy czekasz po 3-4 godziny zeby ktos po Ciebie przyjechal.Jedyna mila i zyczliwa osoba jest pani Jola.
zdjecie uzytkownika
Ostatni Sprawiedliwy - 2014-06-09 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janoo - 2014-06-08 14:49:48]:
Jak jestes na wiekowce i wybierasz sie do Alberta w Tilburgu to masz zagwarantowane 5 dni w tygodniu bo na wiekowce zarabia sie najmniej.Oplaty za klasztor na ktory wciskaja zawsze nowych to 65 euro za miejsce w pokoju + minimum 25 euro za "media"...Ludzie pracujacy za normalna stawke 10,23 euro brutto jak ja robia przewaznie tu po 3 dni w tygodniu a od wielkiego swieta po 4 dni...
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-06-10 19:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje lub pracował ktoś w firmie Norbert Dentressangle ?
W Tilburgu ? Czy jest 40 h tygodniowo ? pozdrawiam.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-06-03
Żródło: startpraca.pl
Heemskerk
(zagranica)
E&A spółka z o.o. wchodzi w skład grupy kapitałowej t-groep skupiającej holenderskie i belgijskie agencje zatrudnienia. W Polsce działamy od 2000 roku, specjalizujemy się w rekrutacji i pośrednictwie pracy za granicą. Jesteśmy zarejestrowani w Krajowym Rejestrze Zatrudnienia pod nr 385.Opis stanowiska pracy: Praca jako komisjoner, przy zbieraniu zamówień z sadzonkami orchidei za pomocą listy.Wymagania: znajomość języka niderlan
zdjecie uzytkownika
akcent - 2014-06-11 19:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-11 19:05:20]:
co to jest za oferta pracy, komisjoner jusus christ - i kto zna niderlandzi w polsce normalnie pracujacy, zycze firmie wiele powodzenia ale moze akurat im sie uda, kto to wie
zdjecie uzytkownika
P.i.e.r.d.o.l.i.c.i.e głupoty - 2014-06-20 03:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje przez EA w tilburgu i jakos nie narzekam . pracuje w bakker logistiek i jakos na godzin nie narzekam. wyplaty ponad 400 a wy piepryzcie glubpoty- no downy polecam biuro z Tilburga
zdjecie uzytkownika
Spor - 2014-06-20 08:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponad 400 euro miesięcznie? I uważasz, że to jest dobra wypłata miesięczna??? No ja nie wiem czy za granicą dałbym radę za to się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
misior132 - 2014-06-23 16:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos może probował swoich sił przy serach w wolvega??? jade 4lipca przez e&a...
zdjecie uzytkownika
Spor - 2014-06-24 01:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dawno temu była rekrutacja na to stanowisko, bo nie widziałem wcześniej oferty na taką pracę z E&A..
zdjecie uzytkownika
misior132 - 2014-06-24 13:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Spor - 2014-06-24 01:55:53]:
..tej oferty nie było chyba na stronie...zadzwonili do mnie z e&a to się zgłosiłem...jestem ciekaw warunków i pracy w miejscowości wolvega...
zdjecie uzytkownika
Andre - 2014-06-25 13:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misior132 - 2014-06-23 16:22:39]:
to wypłata na tydzień, uitzenbureau wypłacają pensję co tydzień
zdjecie uzytkownika
ladybug - 2014-06-25 15:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi powiedzieć ile czekał na jakąś ofertę z e&a? Zapisałam się z moim narzeczonym na 20 czerwca i do tej pory nie mają dla nas oferty. Proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
Spor - 2014-06-26 02:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami zadzwonili??? To jestem w szoku. Rozumiem, że kiedyś do nich aplikowałeś i mieli Twoje CV? Miło z ich strony.
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-06-26 20:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich co wiecie o pracy w Belgii, przy pakowaniu owoców i warzyw,czy
ktoś coś słyszał?
zdjecie uzytkownika
Ostatni Sprawiedliwy - 2014-07-10 14:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostrzegam przed powrotem z urlopu w piatek bo moga Was tak zalatwic jak mnie w czerwcu.Jade jeszcze przez Polske w piatek wieczorem autokarem a dzwoni koordynatorka ze w sobote mam isc na 12.00 do pracy i jak mi rozliczyli ta sobote? Nie dosc ze ten 1 dzien policzyli jako tydzien czyli odpadl mi tydzien i zamiast 52 tyg na fazie A mam 51 to jeszcze zaplacili tylko 100% za godziny do 19.00 a po 19.00 135% a ustawowo sobota od 7.00 do 19.00 platna 135% a od 19.00 170% czyli jestem stratny na samym tylko okantowaniu procentowym 28,65 euro brutto nie mowiac juz o tym ze gdybym rozpoczal prace w poniedzialek to pracowalbym minimum 4 dni ( bo wakacje a normalnie pracuje sie w Albercie 3 dni w tyg od pazdziernika do kwietnia jak sie nie jest na wiekowce)...Bezczelnosc tej firmy nie zna granic czlowiek jedzie nawet 15 godzin w ciasnym autokarze w ktorym nie da sie spac a jeszcze prawie natychmiast ma byc gotowy do pracy i tracic na tym.Wiec zastanowcie sie kiedy wracacacie z urlopu zwlszcza do Alberta w Tilburgu bo jak w piatek to stracicie na tym ponad 200 euro...
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-12 11:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ie na telefon o ofercie pracy ?
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-15 22:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dlugo czekaliscie na telefon w sprawie pracy ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: startpraca.pl
Aalsmeer
(zagranica)
E&A spółka z o.o. wchodzi w skład grupy kapitałowej t-groep skupiającej holenderskie i belgijskie agencje zatrudnienia. W Polsce działamy od 2000 roku, specjalizujemy się w rekrutacji i pośrednictwie pracy za granicą. Jesteśmy zarejestrowani w Krajowym Rejestrze Zatrudnienia pod nr 385.Opis stanowiska pracy: Praca na stanowisku kierownika zmiany w firmie, która zajmuję się wynajmem i naprawą maszyn. Do zadań kandydata będzie nal
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
misior132 - 2014-07-17 20:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-07-15 22:28:30]:
tydzień
zdjecie uzytkownika
szary - 2014-07-17 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
E&A to jeden wielki wyzysk w parze z MEGA nieprofesjonalizmem. Ceny za mieszkanie gigantyczne. Od znajomych mieszkających w tilburgu słyszałem o grzybach na ścianie. W klasztorze w tilburgu byłem ... masakra, 100 za tydzień za takie warunki: jakiś żółty materac( kiedyś był biały), wspólna kuchnia na 150 osób i wspólne toalety 1 na piętro na piętrze różnie do 10 pokoi 2 os.
Nowy 3 gwiazdkowy hotel w Venendaal WOW 1 piekarnik, 5 pralek, 5 suszarek na ponad 150 os.
Sama praca teź nie za ciekawie,( mowa o pracy w AH) normy pozawyżane, trzeba naprawde się spocić żeby ją wyrobić a niekiedy to i to nie wystarczy. Nawet pacujący po 8 lat mówią że zawyżone. Nieodpowiedzialni koordynatorzy, nic nie wiedzący.
Jedyne z czego wywiązuje się ta agencja to z tego że wypłaca co do centa, nic więcej.
Ogólnie szczerze NIE POLECAM, ludzie nie dajcie się zwieść.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-17 21:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misior132 - 2014-07-17 20:52:08]:
a kiedy wyjechales ? slyszalam ze teraz nie biora ludzi...
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-20 15:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szary - 2014-07-17 21:21:12]:
Taaa bo lepiej (usunięte przez administratora)za 800 zl miesiecznie na starzu w Polsce...
Wszedzie trzeba ciezko pracowć w Polsce i zagranica i wszedzie trzeba normy wyrabiać... ktoś Ci kiedyś mówił że tam płacą za leżenie ? lub że pieniądze na drzewach rosną ? nigdzie nie ma łatwo. A Polak z tego słynny że ciągle tylo NARZEKA
zdjecie uzytkownika
Gość1234 - 2014-07-22 13:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem przez AGENCJĘ E&A ponad 8 tygodni jakis wielkich zastrzeżen nie mam napewno nie polecam pracy w INFOTHEEK masakra a brygadzistka oczywiście polka... to wcielenie zła i pomiata ludzmi nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x