E&A

Opole

Opinie o E&A

picker_XPO 2016-10-24 16:45:36
Większość najważniejszych rzeczy na plus, kasa do przodu, terminy też, formalności ogarnięte mają. Jak ktoś się waha to polecam. Praca jak to praca, robić trzeba.
jaca 2016-10-26 11:02:23
czy ktos pracowal jako operator reach przez EA i moze powiedziec cos wiecej? odwiedzilem biuro i jestem na 90% zdecydowany, poniewaz widac ze dzialaja profesjonalnie, a opinie w necie tez agencja ma dobre, bede wdzieczny za kazde info, pzdr
Żaneta 2016-10-27 01:14:58
Witam. Jestem zainteresowana podjęciem pracy za pośrednictwem tej agencji. Najlepiej na produkcji ( sałatki itp.) Interesująca wydaje mi się również praca jako order picker w XPO, dlatego moje pytanie brzmi czy jako kobieta mam szansę dostać pracę w XPO? A jeśli chodzi o sałatki ( hessing) to czy przyjmują tam teraz do pracy ? Pozdrawiam.
skorpion 2016-10-27 07:13:37
Do Hessingu często przyjmują , pracowałem tam kiedyś .
Varsovian 2016-10-27 14:23:21
Witam. Jutro wyjeżdżam do pracy do Alberta w Tilburgu. Chciałbym poznać opinie byłych i aktualnych pracowników na temat warunków pracy, atmosfery, godzin itp. itd. Pozdrawiam.
2
jus 2016-10-27 17:33:44
@toobi jedziesz jutro?
justyna 2016-10-27 17:45:32
jedziesz jutro? gdzie bedziesz mieszkal?
1
justyna 2016-10-27 17:51:47
toobi 2016-10-22 22:11:59
Jesdzieszjutro? Gdzie bedziesz mieszkał?
Agata 2016-10-27 18:20:50
Cześć. Niedawno zakończyłam współpracę z agencją EENA (nie przedłużyłam kontraktu). Moje pytanie brzmi po jakim czasie od ustania stosunku pracy zostaną mi wypłacone niewykorzystane środki rezerwowe (pieniądze wakacyjne i urlopowe) Pozdro.
toobi 2016-10-27 23:39:39
tak do miejscowosci Kwadijk - tam bedziemy mieszkac... Ktos cos o tym wie ? Warunki itp ( praca przy cebulkach na hali Lico )
toobi 2016-10-27 23:46:23
tak na cebuli... miejscowosc Kwadijk (tam nocleg) a hala Lico... ktos cos o tym slyszal, warunki itp?
Mati 2016-10-28 12:29:49
Czy ktoś z Was pracował bądź pracuje w Haarlemie na produkcji i pakowaniu boczku. Prosiłbym o opinie na temat tej pracy. Czy są godziny ? Czy są jakieś dodatki do stawki godzinowej np. zmianowe itp. ?
6
Justyna 2016-10-28 12:45:53
Kurde no ja nocego mam na gerrit wlasni tez jade i nie za bardzo wiem. Ale praca przy tym samym
Łukasz 2016-10-29 13:14:03
Witam. Czy ktoś ma jakieś informacje na temat pracy w magazynie odzieżowym XPO Tilburg II ?jak wygląda sytuacja z godzinami ? Czy są jakieś dodatki do podstawowej stawki ?
5
kolorowamucha 2016-10-29 19:13:19
do 6 tygodni. Z reguły w 6 tygodniu sa pieniadze na koncie
1
Uparta10009 2016-10-30 23:06:46
Dzwonili do mnie z Agencji chcieli mnie skierować do pracy przy zbieraniu zamówień ale chyba nie bardzo taka praca pewnie ciężka??
forfiter 2016-10-31 09:53:59
zalezy co lubisz, pracowalem jako picker i mi taka robota pasuje, nie potrafilbym pracowac np na lini produkcyjnej, pikowanie jest fajne bo jestem raczej aktywna osoba a czy ciezkie? nie, raczej nie
Dex 2016-10-31 11:17:37
Praca jako order-picker na ogół wiąże się z koniecznością wyrobienia narzuconej "normy". Tzn. W ciągu godziny trzeba załadować określoną ilość produktów. Zdarza się że zadanie to jest bardzo trudne, a czasami wręcz niewykonalne, bardzo często z przyczyn niezależnych od pracownika. Każdy kto pracował jako order-picker np. w Albercie lub XPO dobrze wie co mam na myśli...
2
Sentinel 2016-10-31 13:52:12
Hej. Czy ktoś z Was pracuje lub pracował na sałatkach w miejscowości Zwagdijk i mógłby podzielić się opinią na temat pracy i zakwaterowania w tym miejscu ?
skorpion 2016-10-31 21:00:51
Pracowałem przy zbieraniu zamówień w magazynie owoców i warzyw , w Hessingu dostjesz liste zamówień na sklepy tzw. Bon, i według tej listy zbierasz zamówienia , chodząc po całym Magazynie , cały czas pchasz przed sobą wózek na który układzasz skrzynki itd. Dużo chodzenia, trochę skrzynek do p
przerzucenia, w miarę szybkim tempie.Dziewczyny też pracowały dawały radę.
Temperatury minusowe wiadomo owoce i warzywa.
Neska 2016-10-31 23:12:47
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy jako komisjoner w XPO w Nieuwegein ? Ile da się tam zarobić po odtrąceniach ? Co to jest dodatek ATV ? Czy jako dziewczyna mam szansę dostać się do tej pracy ?
aneta.kato 2016-11-02 09:04:23
pracowalam przy zbieraniu zamowien ale w innym zakladzie, ile zarobisz zalezy od roznych rzeczy m.in tez od dodatkow, na pewno wszystko jest uczciwie wyliczone i tutaj duzy plus dla agencji, praca przyjemna, ludzie tez
dobry chlop 2016-11-02 20:42:56
a jak z normami i atmosfera w pracy na XPO Hoogeveen,czy normalny czlowiek jest w stanie to ogarnac_?
raczek11 2016-11-03 22:19:14
Witam czy pracował ktoś w Nieuwkuijk przy produkcji zupek ? Jak z zakwaterowaniem ?
POLACZEK221 2016-11-05 17:51:36
NAJGORSZE BIURO !! NIE POLECAM NIKOMU , (usunięte przez administratora) NAWET NA MAILE NIE ODPISUJA .
2
Kamil 2016-11-06 20:40:30
Czy pracuje ktoś w w nowych magazynach H&M w Tilburgu? Czy mógłby ktoś powiedzieć coś o zakwaterowaniu i kilka słów o pracy.
5
krzychu 2016-11-07 07:06:14
Witam. Pracowałem w fabryce sera żółtego w miejscowości Wolvega przez eena. Przerobiłem rok czasu czyli cały kontrakt. Pracodawca ok, warunki dobre, wypłaty zawsze bez problemów na konto. Agencja godna uwagi. Moze z dwa razy do roku były jakieś niedociągnięcia ale po skontaktowaniu sie od razu wszystko wyjasnili. Ogólnie polecam agencje i wróciłbym ponownie do tej fabryki.
szminka_23 2016-11-07 12:06:02
wróciłyśmy z koleżankami po 5 miesiącach pracy przy kwiatach, wszystko dograne do ostatnich szczegółów, najważniejsze że wypłaty zawsze były na czas, warunki też ok, z ludźmi bywało różnie ale generalnie ekipa spoko, pozdrawiam wszystkich
2
Kamil 2016-11-09 12:04:12
wszystko ok
Mały 2016-11-09 13:43:12
Witam. Wyjeżdza ktoś na produkcje boczku itp. Czy opłaca sie wyjechać , Jakie zarobki , koszt mieszkania ?? Może ktoś opisze co i jak praca żeby nie jechac w ciemno i zaraz wrócić .
xyz 2016-11-12 16:26:14
Czyli AH Tilburg:
jeśli chce się nie narobić i zdobyć doświadczenie - polecacie;
jeśli chce się zarobić - nie polecacie ?
Tomasz 2016-11-12 16:31:31
toobi i jak tam warunki w Kwadijk?? co powiesz o pracy ??
why oh why 2016-11-14 13:16:21
pozdrawiam przesympatyczne Panie z biura w Raciborzu które rekrutowały mnie do pracy na pikowaniu, wszystko jest ok tak jak było powiedziane, so far so good;)
xxx 2016-11-14 19:46:34
chyba max do 8 tygodni po zakonczeniu pracy
Krzychu 2016-11-15 18:41:50
Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat pracy w Hollandrze ? Ile godzin? Jak zarobki ? W ogłoszeniu jest napisane że magazyn funkcjonuje 3 zmianowo przez 7 dni w tygodniu. A więc czy są jakieś dodatki do podstawowej stawki jeśli praca jest na popołudnia, nocki lub w weekendy ?
lukasek 95 2016-11-16 11:10:16
witam , czy był ktoś na płukaniu i pakowaniu sadzonek lilii w Andijk ??? Jeśli tak to proszę o jakieś informacje na ten temat
sami_23 2016-11-16 12:06:53
ja byłam na produkcji ale kilka dziewczyn które poznałam chwaliły sobie prace przy kwiatach, nie pamiętam czy chodziło dokładnie o lilie ale w tej agencji jak już trafią się oferta na kwiaty to warto atakować bo generalnie taka robota jest spoko, ja wracam po nowym roku do pracy i też myślę o czymś w szklarni albo na hali przy kwiatach
lukasek 95 2016-11-16 14:35:37
Dzięki za info ;) a orientujesz się może jak to wygląda z wynagrodzeniem i warunkami mieszkalnymi ??
walkig dead 2016-11-16 15:40:31
Czy był ktoś w Harlem w pracy przy boczku ?? Jakie są warunki mieszkaniowe ?? Ile godzin tygodniowo wychodzi i najważniejsze jak z wynagrodzeniem ??
1
Torino 2016-11-19 14:28:11
Wprost przeciwnie - praca lipna bo ciężka - ciągłe schylanie się z różnej masy towarem.
Jeśli chodzi o zarobek ciężko znaleźć lepszą stawke w tej agencji czy innej.
1
boss 2016-11-22 20:55:29
Witam..mam okazję wyjechać z bióra e&a XPO w Nieuwegein Polecacie ta prace?Jakie tam są warunki i normy? pozdrawiam,
xyz 2016-11-23 00:30:53
1 kuchnia na 100 osób
To jest kuchnia czy stołówka?
Karolka 2016-11-23 21:03:42
Hej. Czy EENA przyjmuje do pracy kobiety w XPO logistics czy tylko mężczyzn ?
1
Pytanie mam 2016-11-28 17:09:24
a co z numerem Sofii ? pomagają załatwić tę sprawę ?
Dariusz 2016-11-28 19:51:34
Tak pomagają. Jeśli jeszcze nigdy nie pracowałeś/aś w Holandii i nie masz numeru Sofi to zaraz po przyjeździe jeden z pracowników biura zabierze Cię do odpowiedniego urzędu i pomoże w jego wyrobieniu. Ogólnie jeśli chodzi o kwestie formalne, administracyjne, mieszkaniowe, kontakt z pracownikami biura itp. itd. to E&A jest bardzo dobrą jeżeli nie najlepszą agencją pracy za granicą.
myszka 2016-11-29 19:06:11
Jak tam na cebulkach Justyna??
Marcin 2016-11-30 19:35:54
Witam czy można wyjechać swoim transportem. Np własnym autem lub busem innego przewoźnika
t 2016-11-30 19:40:23
Wyjazd z własnej ręki jest możliwy czy tylko przez przewoźnika co współpracuje z E&A ?
Dariusz 2016-12-02 22:05:10
W E&A jest taka zasada, że wyjeżdżając pierwszy raz do pracy przez tą agencję, musisz jechać ich transportem czyli Józwą. Każdy kolejny wyjazd do Holandii przez E&A i zjazdy do Polski można zorganizować sobie na własną rękę.
Paweł 2016-12-06 15:09:37
A jak wyglądał nocleg i mieszkanie ?
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A