E&A

Opole

Opinie o E&A

Krakowiak 2017-02-08 02:22
Sylwia 2017-02-06 21:51
Też zamierzam wyjechać z Rzeszowa ; )) Już miałem telefon 05.01 Ale niestety musiałem odłożyć wyjazd z powodów osobistych : / teraz czekam na telefon,ale pewnie jeszcze trochę to może potrwać bo sprawdzałem na stronie i brak ofert :! Ale idzie wiosna więc powinno się też ruszyć.A Ty dopiero planujesz czy też czekasz na magiczny telefon.? ; ))
Kamikopa 2017-02-08 09:38
Hej interesuje mnie opinia o pracy w XPO Logistics w Tilburgu.pod koniec lutego chłopak jedzie tam do pracy czy może ktoś tam był albo jest i mógłby napisać parę słów o panujących tam warunkach mieszkaniowych ,zarobkowych i ogólnie czy idzie tam pracować z góry dziękuję
lUCAS84ksg 2017-02-08 15:33
Ja jade ;D
lUCAS84ksg 2017-02-08 15:33
Ja jade ;D
1
lUCAS84ksg 2017-02-08 15:42
Witam czy wybiera się ktoś w Niedziele 12 Luty do Tiburga ?? ,oraz ktoś cos na temat firmy Capi w Tiburgu mój e-mail kamudalukasz64@gmail.com z gory dziękuje.
Kamikopa 2017-02-09 07:42
Mój e-mail kamila8204@interia.pl jak coś proszę napisać
Kamikopa 2017-02-09 07:45
Kamikopa 2017-02-08 09:38 Hej interesuje mnie opinia o pracy w XPO Logistics w Tilburgu.pod koniec lutego chłopak jedzie tam do pracy czy może ktoś tam był albo jest i mógłby napisać parę słów o panujących tam warunkach mieszkaniowych ,zarobkowych i ogólnie czy idzie tam pracować z góry dziękuję mój e-mail kamila8204@interia.pl proszę o info jak ktoś coś wie na ten temat
markus.krk 2017-02-09 15:20
w logistyce są spoko warunki, ale to kwestia gustu, w szklarni bym się nie odnalazł, co kto lubi, nie oceniam, tam dłubać przy tych kwiatach trzeba mieć cierpliwość, koleżanka sobie chwaliła, a co do samej agencji to polecam, mało jest tak rzetelnych pośredników jak EA
Lola 2017-02-10 18:31
Ja pracowałam na szklarni ponad rok właśnie przez e&A było fajnie ;) praca spoko godziny też zawsze były. Każdego tyg 40h nigdy przez ponad rok nie było mniej ;)
Luk 2017-02-11 18:32
Mam takie pytanie po przepracowanych ośmiu tygodniach w xpo logistic można wyjechać na dwa tyg do Polski a moje pytanie dotyczy czy za te dwa tyg pobytu w pl agencja pobiera opłatę odemnie za kwaterę
1
Xander34 2017-02-12 10:11
Cześć Wszystkim. XPO HOOGEVEEN ktoś coś ? :)
2
Dariusz 2017-02-12 10:29
Agencja nie pobiera opłat za mieszkanie podczas Twojego pobytu w Polsce.
an.szukam. 2017-02-12 12:32
Hej mam takie pytanko czy mieliście może jakaś rozmowę kwalifikacyjna w tym biurze ? jest obowiązkowa?
Fiolka 2017-02-12 16:59
Dobra agencja warto z nimi współpracować bo nigdy nie wiadomo czy nie będziesz potrzebował wyjechać, żeby szybko dorobić!! Zarobki są spoko, robota zorganizowana tak jak być powinno. Kwatery również sa ok.
fred 2017-02-12 17:45
tak obowiazkowa sprawdzaja angielski
januzaj 2017-02-14 09:08
którego się wybierasz kolego Xander34 i czy pierwszy raz ?
Bartol 2017-02-14 19:50
No ja czekam juz chwile na jakąś robótke, ale poki co nici. Rz
Xander34 2017-02-14 21:58
#januzaj
Jadę 20stego lutego. Jeżeli chodzi o pracę w Holandii to pierwszy raz bo jeździłem po jako przedstawiciel z Polskiej firmy. Jak masz jakieś info co i jak to odezwij się na mojego maila a_galas@interia.pl Dzięki z góry i pozdrawiam.
jaion 2017-02-15 12:26
Jezeli chodzi o chlodnie -28, to jest ok. Kasa jest dobra, a same warunki pracy nie sa tak ciezkie jak na to wygladaja. Agecja jest dobra w porownaniu do innych biur posrednictwa pracy. Polecam jezeli macie ochote do pracy!
nitka 2017-02-15 12:53
dokladnie mam takie samo zdanie, jak masz checi i jestes pracowity to wszedzie sie odnajdziesz, ja tez polecam wspolprace z E&A
Ancze003 2017-02-15 14:54
Witam jakie pytania zadaja w języku ang ? Trudna ta rozmowa jest ?
XPO 2017-02-15 19:28
Witam
Pracuje przez E&a od listopada 2016. Jestem zadowolona, pieniądze na czas, czysta lokacja, sprawny rower, a w razie awarii szybka pomoc. Z umowieniem się np. do lekarza tez nie ma problemu.
Pozdrawiam
Berolek 2017-02-16 02:16
Witam. Jedzie ktoś może w piątek o 13;15 do tilburga :) ?
Bati 2017-02-16 17:20
Berolek ja jutro jadę do tilburga do jakiej firmy jedziesz i z jakiego miasta
Bartol 2017-02-17 15:18
Poniedzialek 13 15 do Barendrechtu.
Z Rzeszowa.
Ktos sie wybiera?
blanka 2017-02-17 22:39
hej z tego co wiem romzowa jest obowiazkowa . Ja mialam w jezyku angielskim , kilka prostych pytan typu : jak masz na imie? co robiles wczoraj ? powiedz, ktora jest godzina ? itp. Rozmowa przeprowadzona byla sparwnie , a dzieki niej mozna pokazac, na jakim poziomie jest Twoj jezyk :)
Rowerek123 2017-02-18 06:44
Pracowal ktos w Amsterdamie na lotnisku przy sałatkach??
Prosze o opinie

Kiedys pracowalam w Lisse w firmie c&a cieekawa jestem co i tam sie dzieje
Sebo 2017-02-19 15:04
Witam. Mam zamiar wypelnic formularz. Czy warto od nich jechać? Rozmawialem kiedys z jednym gosciem to mówil, ze jezdzi od nich juz 3 rok do NL i ze jest ok. Często przenoszą z fabryki do fabryki czy jest raczej stabilnie? Pozdro
Ona22 2017-02-20 00:23
Jak wygląda praca kobiet w magazynach hm w Tilburgu? Czy jest ciężko? Czym się konkretnie zajmują????
Sylwia 2017-02-20 11:21
Jakie macie oferty pracy aktualnie z biura z Rzeszowa ??? (oprócz tych na stronie) Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tego regionu?
eryk89 2017-02-20 12:29
ja właśnie też czekam na jakieś oferty (rzeszów) na razie cisza trzeba pewnie jutro zadzwonic żeby się zapytać
Sebastian 2017-02-20 18:56
Hej. Mi w tamtym roku oferowali prace przy myjce ciśnieniowej lub przy pakowaniu dań i owocòw w ròżne zestawy. W sumie to jest duzo ofert, których nie ma w zakladce- oferty pracy. No i w najbliższym czasie liczę na podobne oferty, o ile takie beda mogli zaoferować :-) też z Rzeszowa bym sie wybierał.
Drupi 2017-02-20 20:43
Od Rzeszowa cisza. Żadnych nowości. Powiedzieli,że jak będzie dla pary praca to odezwą się na maila . Dotąd cisza od 15 lutego. Jutro będę tam dzwonić bo na stronie EA jest straszna bieda, oferty są stare, z 8 lutego i wcześniej. Myślicie,że jest na co czekać ?
maks 2017-02-21 12:55
ja czekam od 15 stycznia, ale szukam na magazynie i przypisano mnie do Alberta aa tam przyjecia prawdopodobnie od marca
magda88 2017-02-21 18:31
ile wychodzi tygodniówka po odliczeniu mieszkania/ubezpieczenia podatku z 9,8 euro brutto (bez wiekówki) bo widze oferty i jestem ciekawy ile to wychodzi na czysto
Franek 2017-02-21 19:10
Pracowałem z nimi już kilka razy i nie mogę narzekać. Wszystko było zorganizowane tak jak być powinno, praca mieszkanie i dojazdy. Spokojnie można z nimi pracować, zarobki są różne ale wiadomo, że zależą od rodzaju pracy. Ja ogólnie byłem zadowolony.
Maciek_opo 2017-02-23 12:23
to moj pierwszy wyjazd do holandii i wszystko jest dla mnie nowe, tym bardziej ciesze sie ze pomogli mi z wszystkimi papierami i pokierowali gdzie trzeba bo sam bym sobie z tym nie poradzil, robota poki co jest ok, czasami ciezko ale ja jestem pracowity wiec to nie problem, tym bardziej ze na koniec hajs sie zgadza co jest najwazniejsze dla mnie
Karolina 2017-02-23 18:59
Maciek, ile czasu minęło odkąd się zarejestrowałeś i kliknąłeś aplikuj do czasu wyjazdu ?
Dawido 2017-02-24 01:44
Witam. Bede pracował w xpo nieuwegein. Jade najpierw do biura e&a venneldaal. Wiecie gdzie prawdopodobnie mnie rzuca na mieszkanie ,domek czy hotel? I w jakiej mejscowosci?
Bede wdzieczny za pomoc!
pracowity 2017-02-24 13:14
Siema Wszystkim!Aplikowałem właśnie na ofertę pracy na lotnisko Schiphol w Amsterdamie,po jakiś 10 minutach oddzwoniła pani z biura i zarejestrowała mnie na rozmowę w Rzeszowie.Tylko problem w tym że nie wiedziała o żadnej takiej ofercie,a widnieje ona na stronie Jobs.pl.Wie ktoś coś na ten temat, lub chciałby się też tam wybrać?Pozdro;)
Kamil 2017-02-24 14:16
Sporo ofert jest na innych serwisach, których nie ma na stronie głównej a są dodane przez agencje.
1
Sebo 2017-02-24 14:18
czy opłata za miesieczne zakwaterowanie jest pobierana z góry zaraz po przybyciu na miejsce czy jest odliczana od pierwdzego wynagrodzenia?
Xyz 2017-02-25 08:09
Odliczana od pierwszego wynagrodzenia.
Sebo 2017-02-25 10:25
Dzięki za odpowiedź. A ile wynoszą te opłaty za zakwaterowanie?
Fiołek 2017-02-25 12:55
Bardzo dobra agencja , byłam już z nimi na rozszczepianiu sadzonek i było super. Mam zamiar jechać ponownie, czy stawki sie może zmieniły . Jak ktoś wie?
Michaello 2017-02-26 08:46
Nistelrode najprawdopodobniej jesli jedziesz sam ;) Troche tu slabo, zwlaszcza jesli trafisz na blok A :)
Sebo 2017-02-26 10:47
Pokoje są w miarę znośne? Są częste rotacje z fabryki do innej fabryki?
Sylwester 1992 2017-02-26 15:19
powiedzcie mi jak wychodzi z tymi podatkami ?? ile wychodzi na czysto z 9.8 EUR ?? moj mail sylwester.dutko@o2.pl prosze o odp i z gory dziekuje :)
Misia Pysia 2017-02-27 14:22
Witam , bardzo proszę o info na temat pracy w firmie Netrest ,oraz zakwaterowania na hotelu pracowniczym w Beverwijk u ?
Z góry dziekuje
ANONIM1 2017-02-27 16:04
Wie ktos cos o pracy w BERG Toys w Ede? Albo zakwaterowaniu na hotelu w Veenendaal?
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A