Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
rafi - 2016-04-12 22:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom - 2016-03-28 15:01:14]:
nie polecam pracowałem 4 miechy pralki 102 kg do tego polak koordynator i do pracy 9 km rowerem sam naprawiasz
zdjecie uzytkownika
Mysza - 2016-04-16 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ona bardzo fajna praca i jest caly czas tylko godziny popoludniowe bo to jest w laboratorium
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2016-04-16 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam! Na siłę trzeba jechać ich busem pomimo wyrażenia chęci przyjazdu własnym samochodem. Tłumaczenia o jakiś kontrolach i przeszukiwań samochodów do mnie nie przemawiają. Jeśli chcesz jechać swoim samochodem to tylko na zasadzie: w jednym dniu tyg. przyjeżdżasz ich busem, a później na weekend możesz zjechać do PL i zabrać swój samochód, bo niby wcześniej będąc nie zarejestrowanych są kontrole. A co? - to ja już turystycznie do NL nie mogę przyjechać? JA NA PEWNO Z NIMI SIĘ NIE WYBIORĘ. Narzeczony jak się dowiedział o tym, to zapytał się tylko czy jak nas do tego zmuszają to czy nam też dowody zabiorą, więc nawet ich nie obdarzę żadnym zaufaniem.
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-04-29 11:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelina - 2016-04-16 21:12:45]:
Tylko dlatego nie ufać, bo wolą żeby skorzystać z ich transportu? To nie tylko u nich tak jest. A z własnym samochodem wiele nie oszczędzisz - paliwo tanie nie jest. Poza tym E&A w większości przypadków zapewnia darmowy dojazd do pracy, czego w innych agencjach nie ma.
zdjecie uzytkownika
Albert Tilburg - 2016-04-29 14:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2016-04-29 11:48:22]:
w jakim miejscu zapewniaja te darmowe transporty do pracy? od stycznia biora za dojazd autem 15 euro tygodniowo a za rower 3 euro tygodniowo....Te darmowe transporty to dla koordynatorow pewnie?....
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-04-29 14:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje ktos w Amsterdamie przez e&a w logistyce? Mozecie cos napisac jak z dojazdem do pracy gdzie tam mieszkacie jakie warunki mieszkaniowe domki czy cos w stylu klasztoru w Tilburgu? jak z norma? jaka stawka na godzine? ile godzin tygodniowo? Ile tygodniowo zarabiacie? macie nocki (platne lepiej?). Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-29 18:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, otrzymałem oferte pracy przy selekcji i kontroli sadzonek orchideii w Heemerskerk. Czy w ogóle jest szansa na te 40h tygodniowo i jak wyglada to zakwaterowanie w Beverwijk(domek, mieszkanke czy jakiś "hotel"?)??

Z gory dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-04-29 18:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie na temat zakładu w Haarlem przy obróbce boczku.Czekam na opinie.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-29 23:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-29 18:08:07]:
Praca od 16 do 23 plus soboty kasa na czas 227 euro na konto tygodniowo.Mieszkanie spoko a w pracy presja psychiczna .Życzę powodzenia !!!!!!
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-05-01 19:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

chciałabym wyjechać do pracy z tą agencją najchętniej na lokację w VEENEDAAL lub EDE. Czy ktoś wie do jakiej pracy trzeba wyjechać aby dostać się na te lokacje ?
zdjecie uzytkownika
maledivianboy - 2016-05-01 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, chciałem zapytać jak tam wygląda obecnie sytuacja z pracą w magazynie odzieżowym c&a w Lisse ? Ktoś ostatnio wyjechał/wrócił a może pracuje/wał w niedalekiej przeszłości lub też macie znajomych którzy byli/są właśnie tam i opowiedzieli o pracy. Jaka stawka godzinowa jest tam oferowana ?
Kiedyś byłem w NL przez tę agencję i uważam że są naprawdę uczciwi.
Z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
sbr... - 2016-05-01 21:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hej - 2016-03-16 11:29:50]:
chcesz jechać to jeć zebyś sie niezdziwiła .kiedys firma spoko teraz ogólny syf wyzysk i pomiatanie ludzi a wogóle ta holandia to wielkie gówno
zdjecie uzytkownika
On24 - 2016-05-02 16:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula92 - 2016-04-05 22:24:14]:
Witam,
mam pytanie co do wyjazdu do Holandii do miejscowości Heemskerk do pracy jako ogrodnik przy sadzonkach orchidei, jest ktoś kto tam pracował? Jak wygląda sytuacja na miejscu, jak z wypłatami, jak wygląda praca z perspektywy pracownika, czy są tam jacyś ogarnięci ludzie, ogólnie wszystkie takie najważniejsze sprawy by mnie interesowały. Ktoś, coś ? PS. Jak ktoś ma jakąś opcje wyjadu a nie chce jechać sam, pisać możne akurat się razem zgada i pojedzie :)
zdjecie uzytkownika
On24 - 2016-05-02 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam pytanie co do wyjazdu do Holandii do miejscowości Heemskerk do pracy jako ogrodnik przy sadzonkach orchidei, jest ktoś kto tam pracował? Jak wygląda sytuacja na miejscu, jak z wypłatami, jak wygląda praca z perspektywy pracownika, czy są tam jacyś ogarnięci ludzie, ogólnie wszystkie takie najważniejsze sprawy by mnie interesowały. Ktoś, coś ? PS. Jak ktoś ma jakąś opcje wyjadu a nie chce jechać sam, pisać możne akurat się razem zgada i pojedzie :)
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-05-02 21:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [On24 - 2016-05-02 16:13:37]:
ja pracowalam tam przez 4 miesiace tylko ze bylam na sadzeniu i sortowaniu ale jest taka mozliwosc ze trafisz na szklarnie na sortowanie kwiatow juz w doniczkach nie boj sie jedz ja przyjechalam zadowolona nigdy nie mielismy zadnych przerw co do pracy Dziewczyny naprawde fajne bedziesz zadowolona zobaczysz
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-05-02 22:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-29 18:08:07]:
Tak jest jak najbardziej realna szansa ja tam pracowalam 40 godzin mielismy co tydzien zadnych przerw w pracy Pracowalam 4 miesiace ps popros o klasztor w bevervijk bedziesz mial 7 minut do pracy rowerem
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-05-03 09:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie na temat zakładu w Haarlem przy obróbce boczku.Czekam na opinie.
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-05-04 09:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym sie dowiedziec czy wyjezdzajac przez ta agencje: sa gwarantowane godziny pracy czy nie siedzi sie bez czynnie na domku? Ile da sie netto zarobic na tydzien? Czy pomagaja w otwarciu konta w Holenderskim banku jesli ktos nie chce zakładac w Polsce? Jak wyglada zakwaterowanie i ile sie placi? Czy jest dostep do internetu? Pozdrawiam Dzieki za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
Ziuta - 2016-05-05 09:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [daro - 2016-05-03 09:37:25]:
Praca jest ok wszedzie trzeba pracować. Ludzie jak ludzie są rozni. Mieszkanie normalne trzeba samemu dbac o porzadek wtedy jest czysto. Koordynatorow jest 3 - Polacy. Mozna się dogadac. Godziny są raczej przez caly rok.
zdjecie uzytkownika
madzia - 2016-05-05 12:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie i ja tez chce aplikować na Ogrodnika każdy ma zapewnione godziny do przepracowania w tygodniu?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-05-05 13:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Słuchajcie chciałbym się dowiedzieć jakie warunki pracy i płacy oraz zamieszkania panują w Nieuweigen, dokładniej w firmie XPo. Generalnie ogarniam sobie cały ten wyjazd z biurem OTTO z Poznania. Wiecie nie pracowałem nigdy w Holandii, ale w polskich magazynach jak najbardziej i wiem, że te niektóre negatywne opinie potrafią być wyssane z palca. Dlatego ogromnie proszę o jakąś rzetelną opinię na temat firmy XPo w Nieuweigen. Jak wygląda płaca, praca i mniej więcej zakwaterowanie. Czy wyjazd jest opłacalny jak na takie warunki etc? Będę wdzięczny za rzeczową i sensowną odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-05-05 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki Ziuta. A co z tym kontem w Holenderskim banku mozna zalozyc zamiast w Polsce? i ile tak tygodniowka wychodzi ogolem? I co z tym internetem? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tony Halik - next generation - 2016-05-05 16:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PIOTREK - 2016-05-04 09:39:07]:
Piotrek - gwarancja godzin jest w nielicznych firmach to nie zalezy od posrednika tylko od hali. Najwieksze firmy mogą miec slabsze tygodnie dopiero wtedy wychodzi co moze agencja czy np. przerzuca cie na dwa dni w tygodniu do innej firmy zebys miał caly tydzien prace. Jak ktos ci biadoli ze robi po 3 dni, ale robi juz iles miesiecy to znaczy ze nie jest ostatnia sierota i go nie zwalniaja ale nie jest tak dobry zeby go dac gdzies indziej - kazdy skakal po kilku firmach zanim znalezl firme gdzie pracujemy 45 godz albo tylko na nocki przyjedzie to zakumasz o co chodzi z nockami. Konto w banku musisz miec przed wyjazdem do NL a od tego roku musi byc na Ciebie taki wymog urzedu skarbowego. Koordynatorzy ci pomoga zrobic konto holenderskie ale jak beda mieli na to czas ochote i checi ile ci to zajmie? jak sie dogadasz to bedzie.
Mieszkan jest duzo, na fejsa raczej z tego zdjec nie wrzucisz wszystko jedno z ktorej agencji ponoc gdzies sa jakies lepsze... ;)
Net jest wszedzie to nie jest zaden argument w ofercie ze daja kabel jak nie ma to zazwyczaj dlatego ze cos wymieniaja naprawiaja.
Ucz sie angielskiego jak sie dogadasz to wszystko zalatwisz. Umiesz liczyc - licz na siebie!
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2016-05-05 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli z godzinami nie powinno być problemu. A ile tak tygodniowo się na rękę wychodzi... I co z tym Internetem. .. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-05-06 07:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziekuje (Tony Halik) Bardzo wyczerpujaco i dobitnie mi odpowiedziales z koncem maja sie tam wybieram. Sadze ze z tego co napisales odloze pare groszy... Jak bys jeszcze Mogl to okresl jak tam z ta tygodniowka wychodzi sie? Dzieki jeszcze raz . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Opolanin - 2016-05-07 00:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tony Halik - next generation - 2016-05-05 16:45:19]:
Nie wiem gdzie pracowales przez e&a ale ja w Albercie w Tilburgu przez 9 lat i w tym czasie nie raz sie zdarzalo ze pracowalem wraz z innymi ludzmi po 3 dni w tygodniu i nikt nigdy mi ani innym nie zaproponowal zebysmy dorobili w innej firmie....Jak bylo te 3 dni to ich to nic nie interesowalo bo dla nich najwazniejsze zeby sciagnac jak najwiecej ludzi bo wtedy zarabiaja na domkach i klasztorze a ze ja zarobie 160 tygodniowo za 3 dni to co to obchodzi kogos z biura lub koordynatora ktory ma gwarantowane 40 godzin i 400 euro tygodniowo.... Dodam ze zawsze robilem norme zarowno na zimnej i cieplej hali nawet po 110%....
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2016-05-07 15:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli warto przez to biuro pojechać i nie będzie siedzenia na tak zwanej rezerwie parę razy w tygodniu. I jaką ta tygodniowa wychodzi tak na czysto. Proszę o odpowiedzi osób które tam pracują. Dzięki.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-05-07 19:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I czyją opinią a może własnym rozsądkiem się sugerować przy wyjeździe skoro jeden pisze że są godziny i da się zarobic a drugi ze nie to chyba coś jest nie tak.jeśli jeszcze ktoś może się wypowiedzieć na ten temat. Dzięki
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-05-07 19:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I czyją opinią a może własnym rozsądkiem się sugerować przy wyjeździe skoro jeden pisze że są godziny i da się zarobic a drugi ze nie to chyba coś jest nie tak.jeśli jeszcze ktoś może się wypowiedzieć na ten temat. Dzięki
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-05-09 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Liberty. Rozumiem ale agencja posiada wiele roznych prac np przy kwiatkach, powidorach jak tam jest? wie kto coś o tym bo wszedzie przeciez nie moze byc jednakowo. Bo jedni narzekaja a drudzy nie.
zdjecie uzytkownika
Robin - 2016-05-09 11:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Liberty. Rozumiem ale agencja posiada wiele roznych prac np przy kwiatkach, powidorach jak tam jest? wie kto coś o tym bo wszedzie przeciez nie moze byc jednakowo. Bo jedni narzekaja a drudzy nie.
zdjecie uzytkownika
Liberty - 2016-05-10 14:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robin - 2016-05-09 11:19:38]:
maja duzo ofert musisz dzwonic czesto do nich to cos sie znajdzie na pewno ale jak juz pisalem zdecydowanie nie polecam alberta zwlaszcza zimnej hali w Tilburgu.Totalna porazka praca w ciaglym stresie a i godziny niepewne....Jak sa 4 dni pracy to ludzie sie ciesza...
zdjecie uzytkownika
Domka - 2016-05-10 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest robota to ciągną do końca czasem na dniowce popracujesz 4 godziny 5 wiadomo ze to nie zadowala, bo i wyplata nie taka jakby się chciało. Czasem okroją z godziny lub dwóch przy rozliczeniu i trzeba wtedy się upominać o swoje. Najlepiej zapisywać godziny pracy i przerwy. Nigdy jednak nie zapomną odbic za mieszkanie i dojazd ;) W xpo nocka pewna bo zazwyczaj do końca pracujesz. Szczerze to średnio widzę tu swoją pracę na dłuższy czas. Coś dorobić i do polszy; )
zdjecie uzytkownika
Eoooe - 2016-05-10 20:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Veenendaal . Hehe prawie 200 ludzi na hotelu w sumie to miejsc juz nie ma. Pryjedziesz tu a i tak wywioza Cię gdzieś indziej . Wiec wiesz nie wszystko co w agencjach obiecują to tak jest. Obiecują wieeele a tak naprawdę nie wiedzą jak tu sytuacja wygląda.
zdjecie uzytkownika
Tika - 2016-05-10 20:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otto raczej nie daje więcej.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-05-10 20:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Pracuje przez e&a i jeżdżę do pracy autokarem. Nie prawda że jest przejazd darmowy . 3euro za przepracowany dzień. Nie wiem kto takie rzeczy opowiada . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PIOTREK - 2016-05-11 11:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co piszecie to z robota tam cienko po 5-6 godzin jeszcze na godzinie za chachmęcą to świetna agencja z czego tam siedzieć żeby 100 euro na tydzien zarabiac tyle to w polsce mozna bez wysiłku.........
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2016-05-11 19:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To może i ja się wypowiem. W zeszłym roku pracowałem przez tę agencję kilka tygodni i zjechałem. Zjechałem, bo co innego słyszałem o pracy tam, a co innego było na miejscu(znaczna różnica ustaleń), no ale zawsze trzeba brać poprawkę na głupoty opowiadane w Polsce i z tym się liczyłem. Udało mi się wstrzelić w "złoty okres" godzinowy - przez ten krótki czas naprawdę ładnie zarobiłem i niektórzy pukali się w głowę, gdy słyszeli, że coś mi nie pasuje i uciekam, bo sporo osób siedziało na tyłku i czekało na pracę w tym czasie. No ale wyszło jak wyszło. Co do samej agencji-oceniam ją całkiem wysoko. Kasa się zgadza, nie zarabiają na "domkach", trzymają porządek(imprezująca patologia wylatuje), nie ma kombinowanych solarisów - jak są wątpliwości, to wyjaśniają i korygują. Minus - czekanie na transport(na pracownika przerzucają koszty transportu i Ci wmawiają, że wszystko gra, a Ty czekasz po kilka godzin na powrót do domu) i te nadęte ropuchy z biura, które myślą, ze są boginiami w królestwie Niderlandów, tylko dlatego, że znają tamtejszy język i za wszelką cenę próbują Ci udowodnić tą metodą, że przez to są lepsze... Przez bardzo krótki okres udało mi się na tyle wyrobić dobrą opinię, że w razie czego mam tam powrót, bo pracodawca był bardzo zadowolony i panie z biura w Polsce molestowały mnie przez pewien czas po powrocie do PL, że może jeszcze spróbuję i się odwaliły, gdy dałem jasny sygnał by spadały(ale nie tylko ta agencja obsługuje firmę, w której pracowałem :) ). Wniosek? Jak jedziesz, to głowa nisko, ciężko pracuj, staraj się, nie zasypiaj. Nie rób problemów, nie imprezuj, trzymaj się daleko od polskich intryg, których tam nie brakuje. Rób swoje, a Cię docenią. I znaj cokolwiek język, bo zginiesz bez tego...
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2016-05-13 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sbr... - 2016-05-01 21:07:40]:
"a wogóle ta holandia to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;
Czyli lepiej siedzieć w Polsce i nic nie robić... Pewnie, milionerem po takim wyjeździe nie będziesz, ale jeśli masz 18 czy dwadzieścia kilka lat, nigdzie kokosów nie zarobisz. Mimo wszystko o pracę w Holandii nie trudno i jeszcze długo będzie lepiej płatna niż u nas.
zdjecie uzytkownika
Do biurowy - 2016-05-16 16:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2016-05-13 11:51:29]:
Nie sciemniaj mlodym ze w wieku 18 lat duzo lepiej w Holandii zarobia niz w Polsce...Tak sie sklada ze pracowalem prawie 10 lat w Albercie w Tilburgu.Tam przyjmuja glownie wiekowke i taki mlody w wieku 18 lat za tydzien pracy dostanie 150 euro a po wydatkach na zywnosc o ile nie jara ziola to tyle samo co by zarobil w Polsce a ile nerwow i zdrowia straci w tej pracy? W Holandii to dobrze to dobrze maja tylko tacy jak Ty - "Biurowi" i koordynatorzy ktorzy za lekka prace maja po 500 euro tygodniowo reszta to szara masa ktora pracuje na wasze piekne tygodniowki wiec pamietajcie o tym i ich szanujcie bo bez nich nie ma was.....
zdjecie uzytkownika
Pierwszy wyjazd - 2016-05-17 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej chcialabym sie dowiedziec jak wyglada praca w tej agencji dla osob w w ieku23lata. czy jet ta praca jak sie juz tam zajedzie? jak to wyglada z godzinami w tygodniu? praca jest caly czas czy sa przerwy? i jak to sie przeklada na wynagrodzenie ? i jeszcze jedno powiedzcie cos na temat kwater? Dzieki Pa
zdjecie uzytkownika
pao - 2016-05-17 16:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem 4 lata przez E&A w tilburgu( usunięte przez administratora ) bez wiekówki. Jak ktoś pracuje to i zarabia , ja nie schodziłem poniżej 300 E / tygodniowo. MNÓSTWO dodatków zmianowych %%. Pracowałem nocki / dniowki co tydzien inna zmiana 4-5 dni w Tygodniu. 280-380 Euro co tydzien. Do pracy jezdzilem na rowerze 7,5 km z tzw. klasztoru. Pokoje duże 2osobowe , zalezy kogo trafisz ( duzo malolatów na wiekówce )Jednak nie jest źle. Są też pokoje 1osobowe ( najczęściej dla dziewczyn i stałych bywalców - ja miałem 1-osobowy ) . Można trafić również na domki lub mieszkania w centrum miasta. Co do dojazdu własnym samochodem to po prostu jest problem z parkowaniem auta w poblizu klasztoru , jakby kazdy z nas przyjechał autem to trzeba by zbudować parking. OGÓLNIE POLECAM biuro ok , praca ok , koordynatorzy ok , atmosfera w pracy ok mieszkanie ok TYLKO WTEDY GDY JEDZIESZ PRACOWAĆ a NIE NA WAKACJE Robisz norme i nikt się nic nie czepia możesz miesiąc nie gadać z koordynatorem. KASA SIE ZGADZA ,
zdjecie uzytkownika
Pierwszy wyjazd - 2016-05-18 09:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki (PAO) troche mnie uspokoiles i pomogles podjac decyzje o wyjezdzie. Z tego co napisales to warto.
zdjecie uzytkownika
Do pao - 2016-05-19 21:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pao - 2016-05-17 16:19:07]:
Pracowales w Albercie w Tilburgu? jak tak to czemu nie napiszesz jak sie starych pracownikow pozbyli z powodu zmiany prawa w NL? Ja tam pracowalem prawie 10 lat a nawet nie dali mi do konca te kilka tygodni tak jak i innym przepracowac.... Nie slodz tak o koordynatorach bo jest tylko kilka tam osob porzadnych i kompetentnych takich jak Anna Iwona oraz Kamila (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Shizer - 2016-05-25 11:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam agencji E&A rzeszów. Wróciłem na urop z kolegami, wszyscy dostali urlopowe i wakacyjne do wypłaty a mi nie wypłacili i tłumaczyli z powodu szkód samochodu w którym byłem kierowcą. A koordynator jak zdawałem samochód nie stwierdził żadnych szkód....
zdjecie uzytkownika
ajon - 2016-05-25 18:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Do pao - 2016-05-19 21:23:41]:
witam skoro pracowałeś 10 lat i cię wywalili to dlaczego nie pójdziesz do adwokata o stały kontrakt .ja poszedłem do adwokata i mam stały [fazę C ]po co się wypowiadasz na różne tematy firmy E&A a nie potrafisz podstawowej sprawy załatwić ,Albo Cię wywalili za coś i oczerniasz firmę bez powodu
zdjecie uzytkownika
Xmanfred - 2016-05-25 18:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś o masarni w Deinze. Czy praktycznie bez doświadczenia można dać radę (w PL parenaście pomagałem znajomemu rzeźnikowi, jednak to nie samodzielne...)? Jak ogólne warunki pracy (godzin), płacy, mieszkanie? Z góry dzięki za każde info.
zdjecie uzytkownika
do ajon - 2016-05-25 23:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajon - 2016-05-25 18:00:19]:
Umiesz czytac ze zrozumieniem? Napisalem ze pracowalem tam w Albercie w Tilburgu prawie 10 lat i POZBYLI SIE NAS WIELOLETNICH PRACOWNIKOW ZE WZGLEDU NA ZMIANE prawa w Nl.Nie chcieli nam wiecej placic wiec wielu pracownikow mnie mnie pozbyli sie ostatecznie wraz z koncem marca...Bylem na kazde zawolanie i zawsze robilem nawet po 110% normy ale zmiana prawa i danie pracownikowi 1 euro na godzine wiecej widac ze to wielkie poswiecenie ze strony Alberta i e&a.... Nikogo nie oczerniam czlowieczku bo kazdy kto pracowal w Albercie doskonale wie jaka to praca jaka wysoka norma i jacy tam sa koordynatorzy.... Tak zastanawiam sie nad dolaczeniem do procesu zbiorowego przeciwko Albertowi bo za to jak nas potraktowali to kazdy powinien ich podac do sadu i dostac normalna umowe o prace po tylu latach ciezkiej pracy w ekstremalnych warunkach...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zaraz po wejściu, przywitała mnie bardzo miła Pani Justyna. Przedstawiła mi wszystko o pracy, zaczeliśmy od razu załatwiać wszystko formalności papierkowe i na końcu sprawdziła moje znajomości języka i dała mi testy do uzupełnienia. Jesli chodzi o rekrutację to nie mam zastrzeżeń ale nie wydaje mi sie, żeby było wszystko jak zostało mi to przedstawione. Więc w praniu wyjdzie jakiś haczyk zapewne. Podpisałem umowę i za tydzień już wyjeżdżam :)
Pytania: Pytania po angielsku to głównie z życia wzięte : Jak się nazywasz, gdzie mieszkasz, z kim mieszkasz, co robisz na co dzień, kim są Twoi rodzice, dlaczego chcesz wyjechać i takie tam. Łatwizna
zdjecie uzytkownika
Johny11 - 2016-05-29 17:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowczo odradzam, to co mówią a rzeczywistość to dwie różne rzeczy. Mieszkania porażka a naprawdę nie jestem wybredny. W biurze wiecznie nic nie wiedzą, obiecują że zajmą się problemem i na tym się kończy. Praca 2-3 dni, wypłaty po 100€. Wieczne problemy z internetem. Nie dajcie się omamić tym co mówią w biurze!!
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-05-29 17:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holendrzy podly narod - pracujesz u nich ponad sily a w koncu nawet zasilku nie chca dac ktory sie nalezy bo wola go przeznaczyc dla tych pasozytow islamskich....http://ndie.pl/zbyt-chory-by-pracowac-syryjczyk-otrzyma-zasilek-3-zony-17-dzieci/

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie E&A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert