E&A

Opole

Opinie o E&A

Darek 2017-05-31 19:12
Cześć. Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w magazynie odzieżowym w miejscowości Lisse ? Jakie jest zakwaterowanie ?
2
Albert Tilburg 2017-05-31 22:08
Jedz lepiej do Czech tam zarobisz więcej niż w Albercie W Tilburgu gdzie mało godzin i duże opłaty...
8
Perzik 2017-06-02 12:25
Witam. Czy ktoś może coś powiedzieć o warunkach pracy przy rozszczepianiu orchidei w Heemskerk? Jakie warunki mieszkaniowe są w Beverwijk?
1
Fiołek 2017-06-04 23:16
E&A radzą sobie dobrze z organizacją wyjazdów, gorzej jest z pracownikami.
3
ikaika 2017-06-06 11:01
Jadę w piątek z malopolski do Tilburga. Dziewczyna , 24 lata.
Jak ktos chce sie zgadac to : eths@interia.pl
Necik 2017-06-06 11:37
Cześć, napisałam do Ciebie. Ja i mój narzeczony też w ten piątek jedziemy do Tilburga :)
1
Ola 2017-06-06 19:45
ja również dostałam taką oferte, możesz powiedzieć jak tam jest?
Dario 2017-06-07 16:43
Albo zarobkami tzn przyzwoita iloscia godzin.
1
ja 2017-06-08 14:17
do xpo wymagają zaświadczenia o niekaralności
1
Malaa 2017-06-12 11:55
Wybieram sie dopiero na rozmowe do agencji, jak ona przebiega? I co z jezykiem ang? Serio trzeba sie bardzo prZygotowac czy to tylko pic na wode i biora kazdego?
Boxer 2017-06-13 08:03
Ja mam wyjazd 23 czerwca podobno stawka 12 euro brutto I nadgodziny.. 400 do 600euro na czysto czy to realne ??
Lucek 2017-06-13 13:46
O ile bedzie odpowiednia ilosc godzin. O ile beda.
1
Nick 2017-06-13 17:11
Na miesiąc na czysto? Gdzie?
1
szczery 2017-06-13 23:25
Chyba śnisz człowieku...stawkę taką masz ale w Newrest na Schipholu po przepracowaniu pół roku dostajesz 11 brutto z hakiem,jednak mało kto tam "daje rade" i wytrzymuje dłużej jak tydzień:) więc jeśli tam jedziesz to zapnij pasy POWODZENIA!
3
Tweety 2017-06-14 20:58
Orientuje się ktoś co robią w przypadku gdy np, po miesiącu zrezygnuje i chce wracać, a umowę mam na 8 tyg?
Eger 2017-06-15 04:33
W umowie masz chyba 2tyg na rezygnację, po miesiącu chyba karę płacisz za niewywiazanie się z umowy.

Inne pytanie, dlaczego od 2 miesięcy szukają non stop do Lisse do C&Ą taka rotacja tam jest czy co?
3
Albert Tilburg 2017-06-15 15:16
ktoś wie cos na temat obniżenia stawki w albercie? Chodza takie plotki ze ten caly strajk w Albercie w Tilburgu ma na celu to żeby obnizyc nam stawke... Nie wiem na ile to prawda ale my mamy 10,76 euro brutto a wiatraki kontraktowe 16 euro i nam maja obnizyc a nie im?!
1
Boxer 2017-06-15 15:25
Dostalem umowe do tilburga na magazyn xpro. 11'98 eur brutto po odliczeniach 8.7eur na godz srednio 10 h dziennie. Jest to mroznia -28 .
Jade 23 czerwca nie mam juz wyjscia :-)
2
boxer 2017-06-15 19:41
Jedzie ktos z gdyni trojmiasta 23-czerwca ??
Judyta 2017-06-15 23:38
Witam, czy pracował ktoś z was przy rozszczepianiu sadzonek orchidei w Heemskerk? Proszę o opinie
1
Pirat 2017-06-16 00:26
Pracuję miesiąc przez tą agencję w Holandii i nadal nie mam nuneru sofi, jak wiele innych osób.
2
Ada 2017-06-18 00:07
Tez mam zamiar tam jechać.. warto?
Kari 2017-06-18 00:19
I jak, jest praca? Warto przyjeżdżać???
bolec 2017-06-18 00:39
No to nieźle jesteś ruchany!i nawet wiesz otym brawo ty.Na takich frajerach to sie kręci hajs!
berti 2017-06-18 00:54
czy jest ktoś tutaj kto pracuje w hm Tillburg ? może powiedzieć jak jest ?
1
Kama 2017-06-18 16:46
Planujemy wyjechać z chłopakiem początkiem lipca. Polecacie ta agencję? Bo czytając komentarze mam mieszane uczucia... pozdrawiam.
1
ii 2017-06-18 16:54
Czyli pracujesz nielegalnie. Zgłoś to do biura jak najszybciej.
1
ii 2017-06-18 16:56
Praca jest ok, o ile zapewnią ci godziny, a z tym to różnie bywa. Gorzej jest z zakwaterowaniem. Mogą dać cię do hotelu pracowniczego.
2
Jaruś 69 2017-06-18 18:29
Czy pracuje ktoś w Hoogeveen przez E&A w chłodni jako Order picker? Jakie są warunki w tej pracy, jaka temperatura, ile na minusie, jakie tempo pracy, jakimi wózkami się pikuje, czy dostaje się odpowiednie ubranie, czy jest kantyna z ciepłymi posiłkami, jak daleko jest zakwaterowanie od miejsca pracy?
Luiza 2017-06-18 19:16
Czy można dobrze zarobić jako pakowacz-etykieciarz? Jakie mieszkania wynajmują? Czy język niemiecki jest konieczny?
Kserkses 2017-06-18 21:43
Mnie też ciekawi co dzieje się teraz w magazynach C&A w Lisse. Oferta mi odpowiada ale chciałbym poznać jakieś opinie na temat tej pracy i zakwaterowania.
klasztor 2017-06-19 14:48
e&a powinno zajac się egzekwowaniem swojego regulaminu który wywiesilo w każdym pokoju w klasztorze w Tilburgu a którego jeden z punktów mowi o zachowaniu "ciszy nocnej" miedzy 22.00 a 6.00 co ma gdzies ekipa kilku osob glosno się zachowujaca i puszczająca muzyke do późnych godzin nocnych a w weekendy do samego rana... Tak się sklada ze większość ludzi pracuje w soboty i niedziele na 5.00 lub 7.00 rano a towarzystwo w/w musi się bawic... Polecam im kluby nocne w Tilburgu których nie brakuje a firmie egzekwowanie swoich przepisów by nasz wspólny pobyt w Holandii był jak najbardziej przyjemny...
5
Necik 2017-06-19 14:55
Jestem tutaj od początku czerwca wraz z narzeczonym. Pierwszy tydzień pracy po 3 godziny, w drugim tygodniu mój narzeczony pracuje już 5 dni, a ja cztery, ale w tym jest jedna sobota. Praca nie jest zła, załapiesz w góra dwie godziny o co chodzi. Jest tyle Polaków, że czujesz się jak w kraju. Póki co nie chwalę ani nie narzekam, na to potrzeba więcej czasu ;)
Zakwaterowanie w Tilburgu w szeregowym domku 5-osobowym także czytając inne opinie można by rzec - luksus ;)
Jak pobędę dłużej to napiszę co i jak, bo po takim czasie to mam więcej domysłów i przekminek niż wiedzy ;)
3
Kam 2017-06-19 18:58
Witam mam pytanko czy ktos z was pracuje w xpo logistic przy pakowaniu dekoderow ?
1
boxer 2017-06-19 20:43
Daleko do centrum miasta jakies sklepy w poblirzu ?? Jest czas na jakies zwiedzanie itp ??
1
boxer 2017-06-19 22:04
Daleko do centrum miasta jakies sklepy w poblirzu ?? Jest czas na jakies zwiedzanie itp ??
1
Radzio 2017-06-20 17:34
Jasne że jest czas, robota robotą ale jak sobie ułożysz wolny czas to już inna sprawa. Czasami jest tyle godzin że nie ma na nic czasu ale nikt nikogo do niczego nie zmusza, zawsze to się super zwraca w kasie, więc tak czy owak jest ok. Pzdr dla kumatych!
3
Raczkowsky 2017-06-21 14:43
Siemanko, prawdopodobnie ja będę jechał z okolic Gdańska do Bredy na magazyn AGD. A TY dokąd się dostałeś?
Fiołek 2017-06-21 22:54
Szukałem dobrej agencji i usłyszałem o E&A, że sa dobrzy i maja zawsze dużo ofert w wielu miejscach. Czy mógłby ktoś dodać jeszcze jakie warunki mieszkaniowe zapewnia agencja i czy maja kury językowe?
1
Caroline0604 2017-06-22 12:50
Hej ;) zamierzam jechać do pracy w następnym tygodniu. Mam 23 lata i szukam kogoś w podobnym wieku kto też planuje jechać.
Proszę o kontakt na mail carolinee0604@gmail.com
2
sysiakowa2o 2017-06-22 14:22
Jutro z chłopakiem jedziemy sie zapisac do agencji E&A . moze ktos powiedziec ile tak plus minus się czeka, az znajda jakas oferte? Zalezy mi zeby jak najszybciej dostac prace i gdzie najlepiej jechac?
Prosze o odp na wp, sylwiamarszalek2@wp.pl
lub tutaj ;*
1
Boxer 2017-06-22 15:16
Ja do tilburga na magazyn mroznie. Jade 23:06 z gdyni :-) do bredy to nie tak daleko
Albert Tilburg 2017-06-22 16:51
Do Alberta w Tilburgu cały czas każdego tygodnia przyjmuja nowych ludzi wiec jak wam zależy na takiej pracy to was pewnie przyjmą. Trzeba tylko pytać i się przypominać w biurze bo oni maja np w bazie w Opolu 40.000 ludzi zapisanych i sprawa losowa kogo zatrudnia... Ja tu już pracuje kilka lat i tez na początku często dzwoniłem do biura i pytałem o prace;-)
1
Albert Tilburg 2017-06-22 18:35
A może być ktoś kto już tu pracuje;-)?
1
fdf 2017-06-22 19:01
Ludzie weźcie pod uwagę, że tutaj dla świeżaka stawki tygodniowe to 250-290 euro. Oczywiście, jeśli ktoś w ogóle nie pracuje to mu różnicy nie robi zarabianie 2300 zł na czysto po odliczeniu wszystkiego.
Marek 2017-06-23 14:29
Cześć wam. Mam takie pytanko, E&A proponuje mi wyjazd do magazynu RTV i AGD, byłem tam rok temu i szczerze powiem lipa, mało godzin i nieco ponad 200e na tydzień. Zastanawia mnie sytuacja jak jest teraz, bo gość w biurze mi powiedział ze teraz tam jest dużo godzin i 500e tygodniówki. Proszę wypowiedź osób co tam pracują
1
wiem jak jest 2017-06-23 23:09
konkretnie to o jakiej pracy z e&a piszesz?
1
ziomal 2017-06-24 09:31
Wszędzie byle nie do Czech, tam to dopiero koordynatorzy kłamią, a agentury okradają pracowników. Jeśli myślisz o Skodzie to ewentualnie poza agenturą bezpośrednio pod Skodą, ale to nie prosta droga. Praca ciężka ze względu na tempo, a zarobki zbliżone do polskich więc szału nie ma, nie wiele odłożysz. Jeśli chodzi o agentury kasują za wszystko, a opłaty za "ubytownię" czyli pożal się boże coś co udaje hotel robotniczy tyle co w Holi. Żeby trafic na dobrą linkę w miarę fajnymi ludźmi graniczy z cudem, reszta to dziobaki, świry i fałszywce. Mi się udało po 2 miesiącach tyranii, w skodzie byłem pół roku i dziękuje za ten cyrk. W logistyce masz w miarę dobrą robotę, ale dostac się do logistyki chocby na widlaki to nie takie proste. Ja juz miałem przejśc do logistyki zrobiłem uprawnienia na wózki, ale jednak za Czechy podziękuje. Jedyne co mają dobre to piwo w pubach. Będę próbował na zachodzie, myślałem o Hollandii. Pozdrawiam i Czechy odradzam.
2
Oddany pracownik 2017-06-25 00:27
Twój wpis sprzed prawie 4 lat a nic się w e&a pod tym względem nie zmienilo... Tilburg Albert 2017 rok co mamy? Karoline która nie wiadomo z jakiej przyczyny po tym jak była 'ladowaczem' została koordynatorem a dziś biega jak nawiedzona po korytarzach cieplej hali czasami z cieplym markiem skarzac mu się jak to jej jest ciężko na nockach i ze ona 'pier**** te nocki bo jest tylko sama na nockach.... ps e&a proszę was zastanowcie się co wy robicie? czemu takie osoby jak kamila awansują po roku a starych dobrych wieloletnich pracowników nie dostrzegacie? czy naprawdę trzeba być ściemniaczem cwaniakiem 'ladowaczem' by awansować? ja pracuje u was ponad 10 lat,robie norme,pracuje na zimnej i cieplej hali,jestem na kazde wezwanie,znam angielski jak Patrycja która awansowaliście na "planiste'' i ja nadal "pikuje" wiec jaka jest wasza recepta na awans drogie e&a?
3
Fiołek 2017-06-25 09:43
Czy rozszczepianie sadzonek do dobrze płatna robota? Może ktoś wie i mógłby coś podpowiedzieć innym?
1
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A