E&A

Opole

Opinie o E&A

gregory 2017-01-03 13:36:51
Siema.
A ja takie pytsnie z innej beczki :)
Jak wygląda praca w E&A w Holandii , płace, mieszkanie itd.Mam jechać w lutym i chciałbym wiedzieć czego się spodziewać.
Dzięki za informację
greg 2017-01-03 16:33:53
ja mam zamiar z Rzeszowa wyjechać z tą firmą, w tym tygodniu mam rozmowę sprawdzającą angielski.
greg 2017-01-03 16:47:41
ja zamierzam wyjechać z Rzeszowa wyjechać, jutro rozmowa sprawdzająca język.
DzikzKrakowa 2017-01-03 21:09:52
Witam!

Zamierzam wyjechać z dziewczyną przez agencję E & A czy jest ktoś w stanie opisać mieszkanie,prace,zarobki ? Pozdrawiam
rabarbar 2017-01-04 00:05:20
Hejj pracowałem przez agencje E&A tyle ze z rzeszowa i pracowalem w Hollandrze w Barendrechcie, ogólnie praca ciezka ale bez przesady warunki mieszkaniowe są w porządku kasa na koncie co do minuty taakże polecam
anonim8 2017-01-04 11:09:47
Jak poszło? Czy był test sprawdzający czy tylko rozmowa?
kserk 2017-01-05 12:36:57
Jeśli chodzi o test ze znajomości języka to jest to tak naprawde tylko kilka prostych pytań zadanych w biurze podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Przykładowe i często pojawiające się pytania to: Kiedy się urodziłeś/aś ? Czemu chcesz jechać do Holandii i jak długo chcesz tam zostać ? jakie są Twoje zainteresowania ? itp.
Ola 2017-01-05 17:21:47
hej. Czy polecacie jakąś pracę dla dziewczyny z E&A ?
Tomasz 2017-01-06 09:53:48
Hej czy ktoś kto był przez tą firmę może napisać jsk to jest z tymi busami one zawożą cie do Holandii do tego biura bo sprawdzałem na internecie i adres to jest do tej firmy e&a a co dalej jsk się dostanę do domu w którym będę miał mieszkać ten bus będzie czekał czy ta firma już zawiezie nas bo jadę z koleżanką i mamy trochę dużo bagaży i tak się zastanawiam co będzie po przyjeździe pozdrawiam
robictrzaapiwabrak 2017-01-06 13:42:52
Nowych przywoza do biura odbiera cie kordynator i zawozi do twojego domu - jak jestes zawozony na adres mieszkania to odbiera cie hajsmaster i ponoc biuro musi mu za ten odbior jakas kase doplacic.
Mateusz 2017-01-06 16:22:02
A ja mam pytanie z innej beczki jacy są Polacy w Holandii da się z nimi pogadać pomogą Ci z czymś czy lepiej omijać ich z daleka pozdrawiam
2
jechać czy nie 2017-01-06 20:21:26
Czy ktoś pracuje/pracował przez E&A na zbieraniu zamówień w centrum dystrybucji H&M (Tilburg zdaje się)?
5
greg 2017-01-07 10:53:13
rozmowa kilka pytań , osobiście zgodziłem się jak będzie praca w holandii to priorytet to tilburg bo brat tam był i dobre warunki tam mial
1
anonim8 2017-01-07 13:47:07
Dzięki za odpowiedź. Ja mam rozmowę w przyszłym tygodniu bo wcześniej byłam chora (też Tilburg).
Martwię się tylko o godziny... Nie uśmiecha mi się siedzieć 3 dni w tygodniu w mieszkaniu, a wiadomo, że tak też może się zdarzyć.
Kuba 2017-01-07 15:51:24
Polacy są rożni zależy na kogo trafisz, ale z reguły pomogą jak jest potrzeba. mi pomagali znaleźć mieszkanie jak chciałem pracować przez agencje ale mieszkać osobno i E&A nie robi z tym problemu
1
XXXXXX 2017-01-07 18:30:41
Na pracę w XPO Nieuwegein nie ma co narzekać, zarobki bez wiekówki wahają się między 250 a 390 EURO, sama praca raczej luźna, czasami wręcz monotonna. Najgorzej w tym miejscu wypada same biuro E&A w XPO. Płace zazwyczaj na czas, maksymalny poślizg 2 dni
Mateo 2017-01-08 22:11:46
My tez chcemy jechać z dziewczyna tylko,ze na początku lutego. Tez z Krk jesteśmy :D
greg 2017-01-09 10:06:21
Nom zgadza się, ale tego chyba nie zagwarantują.
Marc 2017-01-10 09:05:55
czy ktor pracował namagazynie H&M w Tilburgu??
edys23 2017-01-10 13:03:18
hejj jedzie ktos na kwiatki z rzeszowa ? a dokładnie na układanie bukietow ? albo był juz ktos na tym i moze sie podzielic swoja opinia na ten temat ? :)
1
ed222 2017-01-10 16:25:50
byłes/bylas moze na rozmowie i jak poszło jaka prace Ci zapproponowali ?
Maslak 2017-01-10 19:33:30
Nawet luźno pytają po angielsku jak się nazywasz ile masz lat , z jad jesteś, mi się udało jutro jadę podpisywać umowę , o drugiej w nocy z soboty na niedzielę jadę , z Rzeszowa , mam nadzieję że kogoś fajnego poznan
Jarus 2017-01-10 20:43:05
Jak wygląda dostarczenie świadectwa o niekaralności? Trzeba przed podpisaniem umowy dostarczyć czy sami występują?
lala22 2017-01-10 22:18:52
Trzeba sie umawiac na ta rozmowe sprawdzajaca czy po prostu podjechac do biura? Bo dzisiaj dostalam smsa z zaproszeniem na rozmowe i nie wiem co robic.
edys23 2017-01-10 22:48:50
oo tez jade z rzeszowa z soboty na niedziele a na co jedziesz ? :)
Dariusz 2017-01-11 09:38:47
Możesz dostarczyć zaświadczenie o niekaralności przed podpisaniem umowy lub udzielić E&A upoważnienia do sprawdzenia niekaralności w Twoim imieniu. W tym drugim przypadku trzeba liczyć się z dodatkowym kosztem (ok.20zł)
Dariusz 2017-01-11 09:41:43
Na rozmowę trzeba stawić się w godzinach otwarcia biura. Nie trzeba się wcześniej umawiać.
greg 2017-01-11 11:45:16
nic nie zaproponowali bo ofert narazie nie ma, tylko zaznaczylem ze na magazynach i przy pakowaniu moge pracowac i jakby praca byla w tilburgu i od kiedy moge wyjechac, troszkę ciężko się samemu zdecydować w pojedynkę jechać a ty też się wybierasz do biura?
Patrycja 2017-01-11 12:39:13
Co jakiś czas na stronie E&A pojawia się oferta pracy przy pakowaniu, znakowaniu i skanowaniu dekoderów telewizyjnych. Stawka to 9.96€ + 0.13€ dodatku ATV. Czy macie jakieś informacje na temat tej pracy i zakwaterowania ?
lala22 2017-01-11 13:27:26
Ktos jedzie 23 stycznia na magazyn H&M do Tilburga? Albo moze juz tam ktos pracuje i moze sie wypowiedziec?
greg 2017-01-11 14:30:51
też jestem ciekawy wie ktoś może coś?
Mis 2017-01-11 18:00:21
Ja najprawdopodobniej jadę, ale też nic nie wiem jak tam jest i czego się spodziewać :/ Jeśli ktoś był proszę o opinie
Minor 2017-01-11 19:25:38
Dostałam propozycje na układanie bukietów . Czy ta praca jest opłacalna? Boje sie tymbarskiej ze jade sama...
Klaudia 2017-01-11 19:54:20
Ja dostałam tą ofertę ale wlasnie sie zastanawiam
lala22 2017-01-12 08:56:39
Ja jadę, wydaje mi sie, ze sie oplaci :)
lala22 2017-01-12 10:36:49
Ja czytalam ogolne opinie o pracy na magazynach w Tilburgu i wydaje mi sie, ze bedzie ok. Pani w biurze mowila, ze to nie jest ciezka praca, raczej monotonna bo to metkowanie ciuchow, naklejki ochronne, klipsy i takie tam. Ja jade z Krakowa i fajnie by bylo sie z kims zgadac wczesniej :)
Mis 2017-01-12 20:44:36
Aha, ja jadę z Reszowa. Mi też pani w biurze mówila ze praca nie jest cięzka tylko nie wiadomo jak z godzinami. Powiedziała ze tego nie może zagwarantować... Jeśli nie będzie ich wiele to niezbyt będzie to opłacalne
Mis 2017-01-12 20:53:24
Ja jade z Rzeszowa. Mi pani w biurze też mówiła ze praca nie jest cięzka tylko nie wiadomo jak z godzinami. powiedziała ze tego nie jest w stanie zagwarantować... a jeśli bedzie ich niewiele to niezbyt bedzie to oplacalne.
Ale miejmy nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :)
mariusz 2017-01-12 23:01:26
XPO Nieuweigen, jadę 20 stycznia, ktoś jakieś opinie? Ile można zarobić pracując te 40 godzin tygodniowo na rękę? No i jak z warunkami do mieszkania?
Christmas 2017-01-13 13:25:42
Tylko do firmy w ktorej pracowales.
lala22 2017-01-13 14:02:35
Moge Cie prosic o kontakt? Bo przypuszczam, ze predzej czy pozniej sie spotkamy, jak nie w busie to moze w pracy :)
Mis 2017-01-13 18:31:50
Odezwij się na tego maila: ka_la.90@wp.pl :)
kasjan 2017-01-16 12:34:26
Roznie... Na roznych ludzi trafilem... Niektorzy w porzadku niektorzy uwielbiaja dupe rąbac... Inni jeszcze ci pod gorke beda robic... Zalezy od ludzi... Jak zawsze i wszedzie... Ja podchodze nieufnie....
konan barbarzyńca 2017-01-17 22:13:00
witam czy ktos wie cos wiecej o ofertach pracy w tilburgu? bo prowadza nabor na kolejny wyjazd i podobno nie maja jeszcze informacji co do ofert
greg 2017-01-18 08:59:51
na ich stronie nic nie pisze o ofertach z tilburga
Fiołek 2017-01-18 10:12:44
Słyszałem że jest dobrze. Najważniejsze trafić na dobrych ludzi.
zorientowany 2017-01-18 10:45:50
to co jest na stronie to tylko część z dostępnych ofert, jeżdżę z nimi od lat a teraz kolejny wyjazd i zawsze najlepiej kontaktować się z biurem, wtedy wybór jest większy
greg 2017-01-18 10:58:22
a do jakich prac jeździsz?
zorientowany 2017-01-18 11:42:36
najczęściej pikowanie
Zainteresowany 2017-01-18 14:56:57
Witam. Też mam propozycję wyzjadu do Tilburgu Wiek 21 lat 7,97€/h + ADV 0,89€/h. Mógłby mi ktoś podać ile tak naprawdę miałbym na godzinę? Czy to się po prostu opłaci ?
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A