E&A

Opole

Opinie o E&A

Ola 2017-04-06 13:07
Czy ktoś pracował przy dekoderach w Venray? Jak wygląda praca? Są godziny? Jak z zakwaterowaniem?
Tom Kos 2017-04-07 02:28
miesiecznie netto po odciagnieciu za mieszkanie i inne oplaty firmowe?.....
3
Nick 2017-04-07 09:09
Jakies 800 euro
Katarzyna 2017-04-07 09:41
@Karola podpinam się do pytania, bo również interesuje mnie ta oferta :-)
Miracle mile 2017-04-07 14:32
800 euro to słabo jak dla kogoś kto ma np 30 lat. Jakby te 1200 się zarobiło to można jechać. Za co tak kroją? Pewnie za zakwaterowanie. Lepiej poszukać sobie coś na wlasna reke jak sie zna dobrze jezyk, albo chociaz na poziomie b2. Podobno agencja jest ok i mozna smialo jechać do pracy za ich pośrednictwem ?
3
Maajk 2017-04-07 16:10
87 e za zakwaterowanie plus 20 e za ubezpieczenie i dojazd , ale nie wszedzie pobieraja to 3 e , to jakies 400-500 e ms.
Maajk 2017-04-07 19:34
Bylem rok temu a dokladnie zzakonczylen prace w sierpniu, zakwaterowanie wychodzilo 87 e tyg, ubezpiecznie 20 e tyg . jeszcze jak jest sezon to mozna odlozyc za ms 1200-1500 euro. To zalezy ile wydajesz na zakupy. Ja wydawalem 30 eur tyg . na pierwszy ms mialem jedzenie z domu , makarony , ryze, konserwy , i inne rzeczy, wiec tylko chleb kupowalem i wode. Wlasna patelnia jeden wiekszy garnek i mniejszy , kubek, lyzeczka widelec i to wystarcza. W helmond hessing na produkcji pakowanie salatek , nocki od 20 do 24 jak mialem to po 120 proc. Od 24 do 6 rano 130 proc. Nocki mi wychodzily po 350-450 a dniowki 280-350 . niee narzekalem na pieniadze. Byly swieta to po 200 proc mialem jeden dzien to zarobilem w tydz 600 euro raz i 500e ale to w ms w jednym z tyg tak mialem . praca w chlodni , bylo te 0 stopni ale bylo cieplo bo czlowiek sie caly casz rusza. Co do innych prac innych firm majac 36 godzin czy 40h spokojonie 350 mozna za dniowke zarobic jezeli ktos jest na wiekowce lub po za , majac 20-22 lata da sie zarobic 280-350e. Jesli nie ma pracy lub jest dzien wolny, pracodawca szuka innej pracy na ten dzien. Ale to nie zawsze tez tak jest To od wszystkiego zalezy. Pozdro
1
saper_9 2017-04-07 21:20
Kto jedzie w niedziele na sałatki do Hessing w Helmond? Wiece jak wygląda kwatera? priv saper_9@o2.pl
abcd 2017-04-08 15:12
jak jest na produkcji przy salatkachw helmound? w biurze zaznaczyli umnie podstawe jezyka ale i tak naciaganą ;/ warto jechac jesli nie czuje sie na silach z komunikacja ?
abcd 2017-04-08 15:16
moja znajmosc jezyka jest kiepska w biurze tylko podstawa niech ktos podpowie czy oplaca sie jechac bez znajomosci jezyka do salatek w helmound
Anula 2017-04-09 11:00
Czy ktoś mógłby napisać coś na temat pracy florystki - układanie bukietów w Zwaagdijk? Mam praktykę w takiej pracy i chętnie wyjadę to przynajmniej zarobie dobra kasę.
NIESTELRODE 2017-04-09 16:21
Językiem nie masz się co przejmować, w tym zakładzie pracuje sporo osób które go nie znają - głównie starsze kobiety, sporo osób jest też wkręcana po znajomości i mało kto patrzy na język, poza tym na wielu działach masz polskich przełożonych ;-) głównym problemem są dojazdy do pracy +/- 40km z Niestelrode autami , agencyjnymi, często zdarza się ze i 2h trzeba czekać na kantynie na kierowcę... warunki mieszkaniowe też średnie, jednym odpowiadają innym nie. Pensja za 40h 260 euro na rękę, za 60h 350 euro. Jeśli to wszystko Ci odpowiada to możesz śmiało jechać, praca ciężka nie jest.
2
Michal2414 2017-04-09 20:46
Ma ktoś może zdjęcia jak wyglądają pokoje w nistelrode? Ogólnie jakie są kuchnie,lazienki i pokoje ?

Jak ktoś może niech pośle na maila:michal2414@interia.pl

A osoba w wieku 21 lat ile zarobi na salatkach przy 40h?
Michal2414 2017-04-09 21:10
Ma ktoś zdjęcia jak wygląda hotel w nistelrode?
Pokoje są z lazienkami ?

email:michal2414@interia.pl

Jak ktoś ma niech wyślę :)

Pozdrawiam
Maajk 2017-04-09 22:40
Moj znajomy w poltora miesiaca zarobil wwieku 21 lat 1700 e okol. Pokoje to glownie Meble standardowe z ikea ( szafa, komoda, i stolik) w pokoju jest dosyc duza lodowka ) sa 3 budynki mieszkalne , dwa ladniejsze i jeden w gorszym, w niektorych pokojach jest WC. Mysle ze da sie wytrzymac, jedni narzekaja drugim pasuje.
michal2414 2017-04-10 17:44
a osoba w wieku 24 lat przy 9,80 brutto-40h ile dostanie na reke?po odjeciu domku i ubezpieczenia?
Maajk 2017-04-11 09:05
Ja zarobilem rok temu majac (23l) za 2 ms 2700e ale dokladnienie pamietam , dodam ze ludzie poza wiekowka maja zabierany wiekszy podatek, a ludzie przed wiekowka mniejszy podatek. Pozdro
Zainteresowana 2017-04-11 23:54
Czy ktoś zamierza wybrać się początkiem maja do Holandii do pracy dotyczącej branży ogrodniczej?
mimi 2017-04-12 08:21
Też jestem zainteresowana tą ofertą. Ktoś się podzieli opinią? Jakie są warunki w pracy, jak z zakwaterowaniem (domki czy hotel), do pracy trzeba dojeżdżać rowerem?? Będę wdzięczna za pomoc!
WOW 2017-04-13 14:44
JAK SA JAKIES OPLATY Z GORY NP JAKAS PROWIZJA, JAKAS REZERWACJA, OPLATA ZA DOMEK, ITP TO LICZ SIE Z TYM ZE NA 99.9% JEST TO WALEK ALBO JAKAS PSEUDO AGENCJA KTORA CIE ZERZNIE!
1
Hm... 2017-04-14 15:58
A można wiedzieć więcej o ofercie która jesteście zainteresowane ?
mimi 2017-04-15 12:07
Florysta - układanie bukietów
Dla jednego z naszych holenderskich klientów wyspecjalizowanego w ogrodnictwie w miejscowości Zwaagdijk, poszukujemy kandydatów do pracy przy układaniu bukietów kwiatowych.

Zakres obowiązków:
Do Twoich obowiązków na tym stanowisku pracy będzie należało układanie bukietów kwiatowych oraz wiązanie i pakowanie kwiatów. Jest to stosunkowo łatwa praca stojąca na hali, ale jej tempo jest szybkie. Praca odbywa się w systemie dwuzmianowym od 6:00 do 18:00 i od 18:00 do 6:00 od poniedziałku do soboty.
Hm... 2017-04-16 13:18
Jeżeli mam być szczery... Praca jak praca, lecz straszna atmosfera, wyzwiska są na porządku dziennym. Nie dziwne, że akurat ta oferta pojawia się często, ludzie odchodzą albo wylatują często i szybko, mało kto nerwowo wytrzymuje. Co do mieszkań, zależy gdzie trafisz i z kim będziesz mieszkać. Ale jedno mogę Cię zapewnić, jak wytrzymasz to zarobisz naprawdę ładne pieniążki, zapomnij od dwóch zmianach... jest jedna, od 6 lub 7 do nie wiadomo której :) jeżeli chcesz więcej szczerych info. zostaw po sobie namiar
mimi 2017-04-16 22:49
Moj namiar : ona_258@wp.pl :)
m 2017-04-18 12:22
również poproszę o informację dotyczące tej pracy: zielonaznatury@gmail.com
Ola 2017-04-18 14:29
Pracował ktoś może na dekoderach w Vernay? Mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda tam praca. zakwaterowanie. Godziny pracy? Będę bardzo wdzięczna. mam jechać 21.04. Jedzie ktoś może jeszcze? Mail alex.kielb7@Gmail.com
jack 2017-04-19 11:48
Cześć,

Ktoś pracuje/pracował/wybiera się do Hoogeveen do chłodni? Kierownictwo w miarę OK? Da się wyrobić normy? Jak warunki mieszkaniowe?

Dzięki!
Klaudius27 2017-04-19 16:19
W przyszla niedziele tj 23.04 wyjezdzam na salatki do Nl jedzie ktos z rzeszowa? Moze ktos napisac cos wiecej o tej pracy?
Maajk 2017-04-20 11:25
Zakwaterowanie prawdopodobnie w nistelrode, duzym minusem jest transport do pracy, 40 minut no i powrot , czasem trzeba czekac na kierowce 2 godziny , chyba ze ma sie kierowce z rana ktory Cie odwozil i ktory pracuje na tym samym stanowisku co ty to nie bedziesz mial problemu z powrotem, a co do hotelu w nistelrode to nie jest zle. Jesli nie jestes osoba wymagajaca to bedzie ci pasowac. Kuchnia , pralki, wc, wszystko jest, trzeba tylko ze soba wziasc pare rzeczy zeby sobie jedzienie zrobic, ale to jest oczywiste. Pozdro;)
Klaudius27 2017-04-20 19:19
A jesli chodzi o prace jak wyglada ?? Bardzo ciezko?
Maajk 2017-04-21 13:53
Prosta praca , ale czasem trzeba sie przylozyc , bo praca na niektorych stanowiskach jest szybka. ;)
jaro 2017-04-22 12:32
Moze ktos cos napisze o pracy w Hoogeveen chłodni, dzieki wielkie
Dary2378 2017-04-22 12:54
Pracuje/pracował ktoś przez E&A w Dynalogic na nockach?
Marek 2017-04-22 15:56
E&A to bardzo fajna agencja, zawsze mają dużo ofert i jest z czego wybierać. Mieszkania również są w porządku, nie ma się czego czepiać. Wiadomo jest, że jak jedziemy za granicę tak trzeba się przyłożyć do pracy. Myślę, że nie wszyscy to lubią i dlatego tak narzekają.
5
Justin944 2017-04-24 12:53
proszę o informację j_zeman94@wp.pl
Monia994 2017-04-24 17:08
Był ktoś na pakowaniu dekoderów w Venray ?
Jeśli tak to prosze o opinie ile można zarobic, po ile godzin sie robi, jakie są warunki mieszkaniowe i czy ciężka to praca. Z góry dzięki za opinie.
Daro 2017-04-24 17:47
Ja pracuję
Monia994 2017-04-25 12:38
A moglbys sie podzielic swoja opinia o tej pracy??
Karl 2017-04-25 12:38
Agencja na 5- z lepszą jeszcze nie jeździłem, robota bardzo mi się podoba, kasa zawsze na czas a to najważniejsze. Minus za to że do sklepu trochę daleko, ale to nie problem w sumie bo trzeba po prostu większe zakupy robić. Polecam!
Maveric 2017-04-25 13:56
A jak wyglada praca na czyszczeniu i segregowaniu skrzynek na magazynie? Duzy jest akord i norma do wyrobienia ? Da radę wytrzymac kilka miesiecy?
Agatkanatka 2017-04-25 14:43
Chcialabym sie dowiedziec czegos na temat pracy w magazynie XPO 2 Tilburg i zakwaterowania, dziekuje...
zdecydowany 2017-04-25 18:04
Ja kiedyś pracowałem przy sortowaniu skrzynek ale przez inną agencję i w innym miejscu...dla mnie robota była zajebista,ale (nie)stety skończyłem 23 lata i musiałem zjechać na pauze półroczną,więc teraz jade przez E&A jak będzie lepiej to zostanę na stałe Pozdro i powodzenia!
zumi 2017-04-25 20:58
witam chcialbym sie dowiedziec jak wyglada praca przy salatkach w nistelrode ?da sie zarobic ? i jak z godzinami ile min jest ich tyg wyjezdzam pojutrze
tosiulka 2017-04-26 09:21
Hej!Jest jakaś chętna dziewczyna, która chce wyjechać z E&A a sama nie chce?? Jak tak to odezwij się, we dwie raźniej :) tosiulka1990@wp.pl
Maajk 2017-04-26 11:12
Srednia godzin w tyg to 40,45 czasem nawet 50, na nockach mozna zarobic miedzy 300 a 370 euro a na dniowkach miedzy 280 a 330 e to zalezy czy jestes na wiekowce czy po za wiekowka . mozna troche kasy odlozyc.
Katarzyna90 2017-04-26 12:22
Witam, będzie może ktoś wyjeżdżał do Holandii na robienie sałatek bądź ktoś już jest/był i mógłby coś więcej na ten temat napisać? Byłabym bardzo wdzięczna :)
Domi1234 2017-04-26 14:03
Cześć
chciałam byś się coś wiecej dowiedzieć na temat pakowania sałatek czy mogę prosić do cb kontakt na maila ??
maajk 2017-04-26 21:16
kontakt mail ; micdzi093@interia.eu
maajk 2017-04-26 21:18
ja ze znajomym wyjezdzam w ta niedziele lub nast piatek na salatki do helmond hessing z rzeszowa.
Lucek 2017-04-26 22:19
No to nawet dobra kasa wyjdzie, jesli sie zalapie kilka nocek w miesiacu? A jesli ktos sie zgodzi byc kierowca i bedzie wozil ludzi do pracy, to czy cos za to dorzuca € ? Najwyższe stawki godz są jak sie jest poza wiekówką? Dzieki za odp.
Zostaw swoją opinię o E&A - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A