Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o E&A

Pracowałeś w firmie E&A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-12 11:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ie na telefon o ofercie pracy ?
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-15 22:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dlugo czekaliscie na telefon w sprawie pracy ?
zdjecie uzytkownika
misior132 - 2014-07-17 20:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-07-15 22:28:30]:
tydzień
zdjecie uzytkownika
szary - 2014-07-17 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
E&A to jeden wielki wyzysk w parze z MEGA nieprofesjonalizmem. Ceny za mieszkanie gigantyczne. Od znajomych mieszkających w tilburgu słyszałem o grzybach na ścianie. W klasztorze w tilburgu byłem ... masakra, 100 za tydzień za takie warunki: jakiś żółty materac( kiedyś był biały), wspólna kuchnia na 150 osób i wspólne toalety 1 na piętro na piętrze różnie do 10 pokoi 2 os.
Nowy 3 gwiazdkowy hotel w Venendaal WOW 1 piekarnik, 5 pralek, 5 suszarek na ponad 150 os.
Sama praca teź nie za ciekawie,( mowa o pracy w AH) normy pozawyżane, trzeba naprawde się spocić żeby ją wyrobić a niekiedy to i to nie wystarczy. Nawet pacujący po 8 lat mówią że zawyżone. Nieodpowiedzialni koordynatorzy, nic nie wiedzący.
Jedyne z czego wywiązuje się ta agencja to z tego że wypłaca co do centa, nic więcej.
Ogólnie szczerze NIE POLECAM, ludzie nie dajcie się zwieść.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-17 21:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misior132 - 2014-07-17 20:52:08]:
a kiedy wyjechales ? slyszalam ze teraz nie biora ludzi...
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-07-20 15:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szary - 2014-07-17 21:21:12]:
Taaa bo lepiej (usunięte przez administratora)za 800 zl miesiecznie na starzu w Polsce...
Wszedzie trzeba ciezko pracowć w Polsce i zagranica i wszedzie trzeba normy wyrabiać... ktoś Ci kiedyś mówił że tam płacą za leżenie ? lub że pieniądze na drzewach rosną ? nigdzie nie ma łatwo. A Polak z tego słynny że ciągle tylo NARZEKA
zdjecie uzytkownika
Gość1234 - 2014-07-22 13:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracowałem przez AGENCJĘ E&A ponad 8 tygodni jakis wielkich zastrzeżen nie mam napewno nie polecam pracy w INFOTHEEK masakra a brygadzistka oczywiście polka... to wcielenie zła i pomiata ludzmi nie polecam
zdjecie uzytkownika
Frau Lee - 2014-07-29 02:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Erza, a co się mogło tak drastycznie zmienić odkąd ostatnio u nich pracowałaś? od 2012 roku minęły tylko 2 lata, a tu taka zmiana o 180 stopni? Widzę teraz, że mają oferty pracy - jak przeglądałam oferty na GoWorku, to znalazłam 5 ofert, z czego aż trzy w Polsce! Bardziej się opłaca pracować w Polsce czy za granicą ze Startpracą.pl? Nigdy jeszcze nie pracowałam za granicą, to by było dla mnie coś nowego :)
zdjecie uzytkownika
deroo - 2014-08-07 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja już się u nich rejestrowałem z miesiąc lub półtora miesiąca temu i odzewu żadnego w sprawie pracy nie ma, więc mnie dziwi trochę że ci co się niecały tydzień wcześniej rejestrowali, tak się niecierpliwią. Byłem na rozmowie, angielski niby komunikatywny u mnie, prawo jazdy mam i lipa.

Dziś wszedłem na stronę agencji i zobaczyłem nowe oferty pracy więc zadzwoniłem a pani z biura grzecznie (dobrze, że chociaż grzecznie) oznajmiła mi, że pracy nie mają. Nie rozumiem jak nie mają, skoro widzę nowe oferty? Teraz się zastanawiam, czy to nie jest po prostu tak, że te oferty pracownicy biura (którzy są zazwyczaj studenciakami) nie są trzymane dla znajomych tych pracowników a inni ludzie, którzy chcą uczciwie zapracować i się łudzą, są po prostu olewani mimo swoich wysiłków.

zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-08-08 15:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram powyższą opinie,pomimo tego że pracowałem u nich i byłem sprawdzonym pracownikiem,oferty pracy zamieszczają na swojej stronie,bo formalność musi być,a
praca dla swoich znajomych,jak kiedyś towar z pod lady,a pytanie do tych pań z biura,niech się zastanowią chwile może ktoś ma dzieci na utrzymaniu,jest jedynym żywicielem i nie ma pracy,nie ma za co żyć i co do gara włożyć,trochę współczucia
i dobrego serca.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-08-08 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
właśnie jestem na urlopie dowiedziałem sie że niemam powrotu do alberta w Tilburgu potym jak przy dzwiganiu ciężkich rzeczy na czas zerwałem przyczep mięśniowy klatki piersiowej dodam że pracowałem od 2010 roku byłem tam dwa razy u lekarza no i paracetamol heh dobry na wszystko zastanawiam sie czy ich nie załatwić z dobrym prawnikiem bo wracał tam nie będe pozdrawiam koordynatorów w Tilburgu ale tylko 3-ech bo jest ich coraz wiecej i mają wywalone na ludzi
zdjecie uzytkownika
ajon - 2014-08-08 17:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej kolego czy chcesz kontakt do dobrego adwokata ?popieram cię we wszystkim walcz nie ma czego się bać pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aadam - 2014-08-09 16:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może mi przybliżyć warunki w hotelu venendaal? Mam tam jechać chciałbym wiedzieć czego się spodziewac
zdjecie uzytkownika
deroo - 2014-08-13 13:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu widze nowe oferty pracy z dzisiejsza data na ich stronie. Ciekawe czy jak zadzwonie to mi powiedza zenie ma pracy haha.
zdjecie uzytkownika
typ - 2014-08-15 15:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misior132 - 2014-06-23 16:22:39]:
tygodniowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Najgorsze biuro - 2014-08-19 11:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie kierujcie sie do biura do Raciborza. Pojechałem z kolegą do pracy w Greenery. Po dojechaniu na miejsce do Roterdamu okazło się że w pokoju brakuje łożka także jeden z nas śpi na podłodze. Koordynatorka po odebraniu telefonu zapytała " Kto rozwalił to łóżko" i tyle w temacie spierda.lamy na nastepny dzien bo nikt z nami nie chciał nawet gadać. Po zadzwonieniu do biura już z Polski bardzo nieprzyjemna pani poprostu perwidnie smiała się gdy tłumaczyłem jej co obiecywali i jakie beda warunkiw "tym syfie". Nie polecam a prościej mówiąc osradzam.
zdjecie uzytkownika
PolnaPol - 2014-09-01 16:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja opinia będzie neutralna, jak najbardziej realistyczna.
Jedno z biur w Polsce pozostawia wiele do życzenia. Pracujący tam ludzie mają istotny bałagan w papierach. Ewidentnie nie nadają się do tej pracy.
Ogólnie praca w Holandii nie należy do najtrudniejszych, ale i tam można spotkać się z brakiem kompetencji (czyt. ludzie pracujący w biurze i koordynatorzy). Jeden z plusów to na pewno wypłacalność wynagrodzenia na konto.
Trzeba notować sobie przepracowane dni i godziny, ponieważ zdarzają się błędy w podliczaniu przepracowanych godzin. Ręka na pulsie i będzie dobrze.
Warunki "mieszkaniowe" - pozostawiają wiele do życzenia. Za takie kwoty potrącane za "mieszkanie" powinny być zdecydowanie lepsze warunki do życia.

zdjecie uzytkownika
Marekk1 - 2014-09-04 15:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jakie pytania sa na tescie angielskiego w biurze w Gliwicach ? PILNE
zdjecie uzytkownika
shrek - 2014-09-05 21:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-07-17 21:57:21]:
Pracowałem i mieszkałem jako jeden z pierwszych w klasztorze i miło wspominam współprace z tą firmą.Tez pracowalem pare lat w ah i robota nie najgorsza i sie podobała.Jeśli żle wspominasz ah to zapraszam do norberta do -26!!!Byłem widziałem,szacunek dla ludzi co tam robią!Firma płaciła na czas wszystko bez żadnego ciulania!!Co do normy w ah,tak jest wszedzie gdzie robią polacy..Jak zaczynalem w ah to szło do kibla isc na pół godziny a potem cóż..Jak teraz patrze z prespektywy porównując inny zakładów tez pikowanie to ta norma min jest sprawiedliwsza co do normy na sztuk cole!!!pozdro dla ludzi co tam robią,fajna ekipa była!!!Dla ludzi co mają inne hobby niz zbieranie znaczków,zbieraja cole szacun!!!Powodzenia w szukaniu pracy
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-05 22:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-06-10 19:32:47]:
kiedys tam robiłem i dziękuje!!jak spotkasz tego Turasa co wbija zamówienia a potem co 2 godziny chodzi z norma i wywala do domu to nakop mu do d..Nie wiem jak teraz kiedys bylo dojazd rowerem 7km ,zdarzało się że się szło na nocke w niedziele a potem na popoludnowke w poniedziałek.Przychodziła nocka w sobote to sie robiło nawet do 12!!Ludzie co pikowali spoko
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-09-05 23:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-02-06 16:55:55]:
to w Coop jest 260 normy a chca dzwignac do 280!!Bo jeden z drugim baranem ma dobre zamówienia to nabija wiecej a pozniej bedzie płacz jak dostanie szmaty zamówienia
zdjecie uzytkownika
Bart - 2014-09-11 17:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko.Jak teraz wyglada sytuacja z pracą i z wyjazdem przez tą agencje.CHodzi o to ze nie chcialbym wyjechac i wracac po 3 tygodniach bo okaze sie ze nie ma pracy
zdjecie uzytkownika
Bart - 2014-09-11 17:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanko.Jak teraz wyglada sytuacja z pracą i z wyjazdem przez tą agencje.CHodzi o to ze nie chcialbym wyjechac i wracac po 3 tygodniach bo okaze sie ze nie ma pracy
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-09-13 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko Eena jest jedną z lepszych agencji pracy , sam pracowałem przez nich 2 razy,
wszystko było okey, przedewszystkim zawsze była praca.polecam.
zdjecie uzytkownika
Bolik - 2014-09-24 01:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy współpracy z którąkolwiek agencją pracy warto dowiedzieć się nie tylko czy można liczyć na stałą pracę ale i stały zarobek. Często bywa z tym duży problem i wiele osób próbuje odzyskiwać swoje wynagrodzenie - często bezskutecznie. E&A wydaje się być dobrze poukładanym pośrednikiem, chociaż opinie często są lepszym wyznacznikiem niż zdobywane tytuły.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x