Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o E&A

Pracowałeś w firmie E&A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-03-17 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [brinx - 2015-03-17 00:37:57]:
tak e&a byla dobra agencja pracy jeszcze 2 lata temu teraz nastawili sie bardziej na wyzysk pracownika nie interesuje ich ile masz godzin ile czasu pracujesz tylko to zeby potracic za domek.Maja bardzo duzo mieszkan i na nich zarabiaja ludzie pracuja po 4 dni bo jest zbyt duzo ludzi i zbyt malo roboty zeby zapewnic ludziom przynajmniej 5 dni pracy.I jak wczesniej wspomnialem zarabiaja na mieszkaniach dlatego wszystkie sa pelne i co tydzien 85eur na konto e&a.
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-03-18 00:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ponownie.Wczoraj miałem kilka dobrych rad dla nowych pracowników.Dziś moja dobra rada dla ,,starszych,, Moja rada brzmi tak - jeśli cos ci sie nie podoba w twoim życiu - zmień to. Nie podoba ci sie twoja praca -zmień prace.Nie podobają ci sie warunki w których mieszkasz - przeprowadź sie.Nie podoba ci sie wszystko w twoim nudnym życiu - zmień wszystko.Zrób cokolwiek tylko przestań wylewać swoje żale w necie bo jesteś żałosny.Naprawde liczycie na to,że ktoś to przeczyta i nagle powie - tak,ten człowiek ma racje,od dziś będą wszyscy pracować po 6 dni w tygodniu,obnizymy norme,opłata za mieszkanie spadnie do 15 euro za tydzień, no i oczywiście zamiast bartusia będziemy zapewnimy ludziom darmowego wizzara???? obudźcie sie panowie.wy chcecie strajkować ? jesteście śmieszni.tysiące zadowolonych pracowników (byłych i obecnych)a wy chcecie strajkować ? we trzech ??? Jeżeli nic nie zmienicie w swoim zyciu to e&a za was tego nie zrobi.Na tym skończe i sie żegnam.Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie takich bzdur.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-03-18 13:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wujek Dobra Rada - 2015-03-18 00:23:53]:
Masz odwagę, napisz gdzie można cię spotkać cwaniaczku biurowy. Co za kretyn.
W cywilizowanym świecie jest ustalony porządek, min. dotyczący pracy, zakwaterowań i każdy winien stosować się do tego.
Mam zmieniać pracę bo dwóch idiotów nęka ludzi aby tylko wygrać przetarg z OTTO. Każdy z pracujących np. w Geldermalsen wywiązuje się ze swych obowiązków więc i biurowi niech robią to samo. I przyjmij do wiadomości palancie że są ludzie którzy nie będą wiecznie uciekać, coś zmieniać bo ty masz kaprys ich okradać.
zdjecie uzytkownika
ejna - 2015-03-18 14:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wujek Dobra Rada - 2015-03-18 00:23:53]:
No tak, gdyby to wszystko było takie proste... :) wszyscy wyrażający swoją opinię mają nadzieję, że w końcu ktoś zainteresuje się tym co się dzieje w tej chwili w Geldermalsen, że to bezprawie się skończy i Lobos trafi na to, na co zasługuje.
zdjecie uzytkownika
polaczek - 2015-03-18 21:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl ktos w pracy w Hollander?
zdjecie uzytkownika
ciezkie czasy - 2015-03-19 02:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zle w E&A?
Chyba co niektorzy jeszcze solidnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dostali?
Zobaczcie jak jest w innych firmach.
Tutaj mala probka:

http://www.omroepbrabant.nl/?news/226411512/Staking+70+Poolse+seizoensarbeiders+bij+plantenkwekerij+Van+Gennip+in+Gerwen+.aspx

Polecam filmik... moze co niektorzy zejda w koncu na ziemie?
Nie wazne, ze ludzie musza tam zwracac zarobione pieniazki, bo zbyt wiele im wyplacili(???),
do tego maja zapewnione zajebiste warunki mieszkalne ... w 12 na pokoju i ta sala rekreacyjna:/
Moj kuzyn tam sie wpakowal i teraz wspomina klasztor jak niebo na ziemi...
zdjecie uzytkownika
Szala - 2015-03-19 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciezkie czasy - 2015-03-19 02:08:14]:
Gościu chcesz powiedzieć że po obejrzeniu tego filmiku mamy być szczęśliwi z tego co mamy i trzymać mordy w kubeł?! Takimi kategoriami myślą biurowi nie my ciężko pracujący. G... mnie obchodzi jak jest gdzie indziej. Ja chcę mieszkać jak człowiek i mieć zapłacone za uczciwą pracę. Wszystko w temacie.
Wy biurowi agenci macie na celu mydlić nam oczy ale na szczęście coraz więcej osób uświadamia sobie że nie jesteśmy niewolnikami i należą się nam godne warunki pracy, płacy i zakwaterowań.
Tworzycie sitwy i oczywiście wam należy się wszystko co najlepsze a nas, roboli traktujecie jak ludzi gorszy sort.
zdjecie uzytkownika
Solidarność NL - 2015-03-19 15:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie z Gelde zróbmy coś żeby władze Alberta zauważyły nasze problemy! Może przed każdą zmianą odbijmy się na zegarze, pobierzmy terminale i nie pobierając zamówień zaczekajmy 15 minut może pół godziny albo godzinę aż ludzie z góry zobaczą że jest coś nie tak! Wtedy sami się zainteresują i oni zrobią z tym porządek. Władze alberta bardzo nie lubią jeśli jest o nich negatywny szum informacyjny. Jest jeden warunek aby się to udało muszą do tego przystąpić wszyscy albo przynajmniej zdecydowana większość. Jak będzie potrzeba to będziemy próbowali się dogadać ze związkami.
zdjecie uzytkownika
CHYBA TY - 2015-03-19 22:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baraquda - 2015-03-16 15:21:52]:
z przepalonym mózgiem to nie wyjdzie bo nie pale. to że koordynator na okręg zaandam na koniec sezonu podchodzi z szefem i mówi że dziękuje za pracę(tak mówi szef) i w razie potrzeby proszę dzwonić(to mówi koordynator) tak na prawde koordynator ma wyje**ne czy Ty przyjedziesz czy nie. na koniec sezonu jest odpowiedzialnych parę osób które były najbliżej pracowników na zdanie szefowi opinii kto i jak pracował kto mógłby przyjechać ponownie kto lepiej żeby nie przyjeżdżał. tak jak mówili, szef stał za drzwiami i obserwował kto i jak pracuje. pozdrawiam i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-03-20 10:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać „biurowy” to na tym forum osoba, która dostrzega pozytywy, więc przyznaję się - jestem „biurowy”. Fajnie, że ludzie dzielą się opiniami, szkoda tylko, że osoby piszące dobrze o E&A są piętnowane. Ciężko napisać coś konstruktywnego, pokazać inną stronę medalu, skoro kilku stałych bywalców forum od razu obrzuca go epitetami w stylu „kretyn”, „cwaniaczek” (że wymienię te najłagodniejsze). Nie wiem kim jest np. „wujek dobra rada”, ale nie sądzę by siedział za biurkiem i pisał rzeczy wyssane z palca. Człowiek podzielił się swoimi spostrzeżeniami i z marszu został brzydko skrytykowany. Trudno się potem dziwić, że na forum zostają osoby o negatywnym nastawieniu, które w dodatku wzajemnie się podburzają. Każdy, kto zechce napisać tu coś dobrego, będzie miał opory. Ja miałem. Bo kto lubi być wyzywany za to, co myśli?
zdjecie uzytkownika
Szala - 2015-03-20 13:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Biurowy - 2015-03-20 10:36:12]:
Kolego z biura, dziwisz się? Ludzie którzy ciężko i uczciwie pracują(też na was)np. przez E&A AH Geldermalsen chcą mieć za tę pracę zapłacone, chcą mieszkać w godziwych warunkach, oczekują rzetelności, uczciwości od hausmajstrów, koordynatorów czy od zakłamanego, nie liczącego się z nikim "Pana" Lobosa.
I nie uogólniaj, większość forumowiczów podkreśla że jeszcze kilka miesięcy temu E&A było porządnym biurem. Przede wszystkim nie okradało pracowników. Obecnie W E&A AH Geldermalsen "wały" finansowe są nagminne, Lobos sieje terror, wymusza coraz to wyższą normę itd. Wiesz jakie rodzi się poczucie wśród pracowników? Niewolnika. A znasz powiedzenie "z niewolnika nie będzie pracownika"? Łudzę się że w końcu polityka Lobosa doprowadzi do tego że ludzie staną a wtedy będę jednym z pierwszych który stanie na ich czele.
O jakich pozytywach ty piszesz?! Myślę że sam tworzysz, bądź jest was tu kilku biurowych tworzących fikcyjne treści typu "Wujek Dobra Rada" itp. Nie słuchacie ludzi, jakie mają problemy tylko wciskacie dyrdymały. Bo kogo obchodzi co ty bądź "Wujek..." myśli?! Ludzie nie chcą być oszukiwani, okradani, terroryzowani, zastraszani. Ty jako biurowy widząc tu często pojawiające się wpisy np. o jakiejś Alicji z AH w Tilburgu, podle traktujących pracowników winieneś zareagować, przyjrzeć się delikwentce, zgłosić dalej jeżeli jest z nią jakiś problem.
Ludzie z E&A AH Geldermalsen piszą w prost że są okradani, zabiera im się minuty pracy, zastrasza, wymusza wyższą normę, wskazują głównie Lobosa jako winnego tych sytuacji. Dlaczego nikt z tym nic nie robi?! Ludzie piszą tu o realiach nie o tym co myślą. Nie ściemniają, nie wymyślają tylko piszą o faktach. Zresztą wiele z nich znam z autopsji. Dlaczego nic z tym nie robicie, nie robisz?! Bo macie wyj... na ludzi.
Liczę na twoją wyczerpującą, nie odbiegającą od rzeczywistości odpowiedz.
Do forumowiczów.
W połowie przyszłego tygodnia wysyłam list do Dyrekcji AH w Geldermalsen opisując bezprawne poczynania Lobosa w stosunku do nas. Jeżeli ktoś chce może tutaj napisać o swoich bolączkach, wydrukuję to i załączę do listu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-20 16:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo, jeśli macie tego rodzaju historie do opowiedzenia, z własnego lub znajomych doświadczenia, proszę napiszcie na adres redakcji poPolsku: redactie@popolsku.nu , a ja chętnie z Wami porozmawiam i opiszę sprawę. Jak sami tego nie nagłośnimy, to się nami pies z kulawą nogą nie zainteresuje. Dlatego zależy mi, ażeby to, co teraz piszę i ten artykuł trafił do jak największej liczby Czytelników. Liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam serdecznie. Ewa Grochowska
zdjecie uzytkownika
gosia85 - 2015-03-20 23:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć jadę do Heemeskerk, na rozszczepianie orchideii, czy ktoś? coś? może doradzić lub odradzić? Jakie warunki mieszkaniowe, jak dojeżdża się do pracy? I czy stawki z umowy są zgodne z rzeczywistością?
zdjecie uzytkownika
kickass - 2015-03-21 19:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-20 16:12:42]:
Czy to NASZA Ewa, koordynator z eena w Geldermalsen?
zdjecie uzytkownika
Szala - 2015-03-21 21:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kickass - 2015-03-21 19:38:24]:
Czy coś insynuujesz?! Ewa, koordynatorka E&A AH Geldermalsen to porządna dziewczyna. Jedna z nielicznych która wywiązuje się z obowiązków.
A kim jest Ewa Grochowska sprawdź sobie w necie.
Na przyszłość bez sarkazmu bo szkodzisz porządnym ludziom.
zdjecie uzytkownika
kickass - 2015-03-22 12:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szala - 2015-03-21 21:26:02]:
Tu nie było żadnego sarkazmu, wręcz przeciwnie. Myslałam, że nawet koordynatorka się zaangażowała w naszą sprawę ale już wiem, że to nie ona.
zdjecie uzytkownika
Pracownik_Gelder - 2015-03-22 19:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety ale faktycznie od pewnego czasu E&A upadło, nawet niżej niż Otto.
Kiedy była Bernadeta (Majka) było OK, było bardziej rodzinnie. Mogłeś przyjść do biura w każdej chwili z każdą sprawą.
Od kiedy przyszedł Lobos jest gorzej, znacznie gorzej. Ten człowieczyna powinien być wyrzucony na zbity pysk! Trzeba zrobić z nim porządek!
Co do Eryka to wydaje się nienajgorszy. Miałem z nim okazję porozmawiać ponad godzinę o Albercie, jego planach. Było to na jesieni.
Wydaje się człowiekiem bardziej ugodowym niż Lobos.

Tak czy inaczej chamstwem było wyrzucenie z roli trenerów Jerzego Denischa i wrzucenie na jego miejsce tego smarkacza Marcina.

Chamstwem było wyrzucenie ludzi bo upominali się o kradzione pieniądze.

Co do koordynatorów to Benjamin bardzo się pogorszył - o ile kiedyś był równy chłop tak teraz stał się Gestapo. Tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoim gadaniem o normie.

Sucha Anka zmieniła się na plus, nie jest taka jędzowata i odpychająca jak kiedyś. Nawet się uśmiechnie co kiedyś było ewenementem na skalę odkrycia nowej planety.

Andrzej jaki był taki jest - w porządku, nie gania ludzi po sztrekach bez powodu jak robił to Harry Potter, który wszędzie widział problemy. Andrzej jak zajdzie do biura to z niego prawie nie wychodzi.

Karolina chyba wciąż jest OK, często jej nie ma więc w sumie nie wiadomo...

Oliwia jest spoko, tylko czasami ma spojrzenie, że lepiej do niej nie podchodzić.

Estera jest nowa i jeszcze nie dopadła jej mania ganiania ludzi, oby nigdy nie dopadła.

Ewa jest nowym nabytkiem i jest to najlepsza osoba do tej pory. Równa babka, zawsze podchodzi do człowieka z szacunkiem i życzliwością. Można pogadać na każdy temat. Takich ludzi trzeba. Eryk zrobił dobrą rzecz przenosząc ją tutaj.

Za niedługo przeterg, że jeśli nie zmieni się nic w biurze czyli ten "wielki szef" Lobos zostanie to życzę E&A przegranej.

Wiemy, że on to czyta, tak więc panie L., miej pan godność i odejdź stamtąd gdzie cię nie chcą. Kończ waść wstydu oszczędź chłopie.
Nigdy nie będziesz mieć szacunku u pracowników, którzy na ciebie i twoją mamuśkę pracują.

Mam nadzieję, że związki zawodowe, AH i inni zainteresują się tym co się dzieje w E&A, firmie, która kiedyś była dobra.
zdjecie uzytkownika
orderpicker - 2015-03-22 21:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik_Gelder - 2015-03-22 19:01:07]:
co do notorycznego urywania minut i często nie pasujących godzin,to się zgodzę że to jest chamstwo,bo ludzie ciężko na to pracują,lecz też nie mam pewośći czy to jest zasługa M.Lobosa czy Eryka.Ja przychodząc z jakąś sprawą do biura nie uważam że teraz jest dużo gorzej,bo kiedyś kto się dobrze uśmiechał do Bernadety to wszystko załatwił,a ta osoba co przyszła z problemem do biura raz na miesiąc i trafiła na zły humor Bernadety,to i tak nic nie załatwiła.Chyba każdy przyzna że Eryk z Marcinem dużo bardziej interesują się tą pracą jak poprzedni menadżer Roy,a przede wszystkim mają dobry kontakt z DirkJan i to jest na duży plus dla E&A.
Co do szkolącego Marcina to uważam że dość dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków,choć faktycznie za długo na zbieraniu colli nie popracował.Jak ja zaczynałem to pamiętam szkolących Roberta,Adama,Norberta-dobrze szkolili i znali się na tej pracy.
co do koodynatorki Anki to nie uważam że zmieniła się na plus,ponieważ dalej jest chamska do ludzi,a sama nie pamięta jak jej było ciężko jak pracowała na zbieraniu colli,a miła to jest tylko wtedy jak w pobliżu jest Eryk.
Benjamin jest dobrym koordynatorem,lecz chciałby żeby każdy wykonywał normę 110%,a gdyby sam miał zbierać colli to kiepsko go widzę,bo nigdy nie pracował na produkcji i nie ma pojęcia jak ciężko trzeba się napracować nawet na te 100%.
Zgadzam się z tobą że Andrzej,Oliwia,Karolina i przede wszystkim Ewa-to są osoby na odpowiednim stanowisku,a że Andrzej nieraz z biura nie wychodzi,to tylko przez to że też mają dość dużo papierkowej roboty,lecz jak jest na produkcji to potrafi wszystko ogarnąć.
Ja życzę E&A jak najlepiej i mam nadzięję że przetarg wygrają i dalej będziemy mogli pracować z nimi w A.H Geldermalsen.
zdjecie uzytkownika
Pracownik_Gelder - 2015-03-23 13:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orderpicker - 2015-03-22 21:10:18]:
Co do biura to miałem na myśli przyjaźniejszą atmosferę. Obecnie panuje tam dość chłodno i np. u M. Lobosa czy dobry humor czy zły i tak odnosi się do ciebie jak do podczłowieka.
Nie wiem pod jakim względem Eryk i Marcin bardziej interesują się pracą w porównaniu do Roya, ale wiem, że przed Erykiem i Lobosem było zdecydowanie lepiej dla pracownika.
Co do szkolących to powinien zostać Jerzy, a Marcina w ogóle nie powinno być na tej funkcji - E&A bardzo nieładnie potraktowało starego pracownika. Ale cóż, nowa ekipa to i nowe zasady, szkoda, że obniżające standardy E&A, które wcześniej za kadencji Bernadety były wyższe.
Natomiast koordynatorzy są ogółem lepsi - Ania w moim odczuciu wyraźnie stała się przyjaźniejsza i nie lata jak furiat po hali. Zaczęła też o siebie dbać.
Natomiast Benek się pogorszył, ale może wróci do dawnej formy - jest zbyt wielkim formalistą, nie widzi pracy, a tylko statystyki. W końcu jak każdy będzie mieć 110% to oni mają premie.
O Andrzeju wspomniałem jak najbardziej pozytywnie - siedzi w biurze i nie zawraca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Ja życzę natomiast zmiany podejścia E&A do ludzi bo długo tak nie pociągnie.
Było dobrze dopóki była stara ekipa. Przyszli nowi, wszystko padło.
Jeśli tak ma to trwać lepiej by E&A zostało wyrzucone i przyszło Adecco.
Pracownicy produkcji nie mają się czego bać - to koordynatorzy i biuro musiałoby odejść.
Wraz z nimi wszelkie przydupasy.
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-03-25 12:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie można mnie spotkać? A po co ty chcesz sie ze mna spotkać? Jeśli sie spotykasz z facetami poznanymi przez internet to sie spotykaj,nie moja sprawa.Ale ja nie jestem zainteresowany.Ale,że jestem Wujek Dobra Rada i mam dobre serce to dam wam ostatnią dobrą rade.Umówcie sie na tym śmiesznym profilu(Albercik Hajnik) że każda zmiana pobiera terminale i nie bierze zamówienia tylko idzie sobie w umówione miejsce np.do akumana,do bunkra czy do gangu 502.Postoicie sobie 10-15 minut,pogadacie i dopiero pobierzecie zamówienia i zaczniecie prace.Każda zmiana,codziennie.Po pierwsze zasygnalizowalibyscie Holendrom,że macie problem - bo nie rozpoczynacie pracy i gromadzicie sie w jednym miejscu a po drugie sami zobaczylibyście ilu was jest,was-niezadowolonych.(taka mała próba przed strajkiem)I jak ? podoba sie rada ? tylko prawda jest taka,że nie przyjdzie nikt - bo jest was tu tylko troje i pewnie siedzicie w dodatku na półrocznym zasiłku.Tak to jest w przypadku takich kretynów jak wy - najgłośniej krzyczycie kiedy jesteście daleko i anonimowi.miłego dnia życzę
zdjecie uzytkownika
kak123 - 2015-03-25 13:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Prosze o informacje na temat pracy dla dziewczyn przy boczku w Verspack.
czy praca jest ciezko? jak z mieszkaniem? dojazdem do pracy? ogolna atmosfera?
plisssss..
zdjecie uzytkownika
Birdman - 2015-03-26 01:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Wujek Dobra Rada - 2015-03-25 12:23:09]:
Jest nas dupku kapo e&a wiecej a twoje zalosne rady o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obic bo wiemy jak zalatwic wyzyskiwaczy i wciaz zbieramy na Was dowody...
zdjecie uzytkownika
doinformowany - 2015-03-27 12:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra informacja dla niezadowolonych.. E&A wylatuje z Geldermalsen i zostanie tylko Otto, więc na pewno Wam się polepszy.. W kwietniu przetarg, ale już teraz wiadomo, że tak będzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zarejestrowałem się na ich stronie, w ciągu 2 dni dostałem wiadomość, żeby przyjechać do Opola na rozmowę, sprawdzili znajomość języka, świadectwa pracy, ukończenia szkoły, standard. Nic specjalnego czy wymagającego. Po rozmowie prawie co tydzień dzwonili, albo wysyłali wiadomości, że jest praca i czy chcę wyjechać.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
niedoinformowany - 2015-03-27 12:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doinformowany: stuknij sie w ten pusty leb!
Od kiedy w OTTO jest tak dobrze? Poczytaj sobie co pracownicy tego OTTO pisza na forach...

Pewnie jestes jakims przydupasem biurowym z OTTO?
zdjecie uzytkownika
doinformowany - 2015-03-27 14:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak w zeszłym roku wiedziałem, że E&A wyleci z Nieuwegein, tak teraz wiem to.. Dlatego już nie pracuję dla E&A bo są inne lepsze agencje. Znam Szymskiego, Lobosa i Becxa i wiele innych osób z E&A, a Ty sam lepiej stuknij się w łeb..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E&A?
Zadaj pytanie