Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
Comodo - 2015-04-17 00:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem we Francji za 1300-1700 euro netto..w latach 2006-2009r..Firma płaciła mi mieszkanie,dojazd do pracy i zjazdy do kraju co 3-m-ce. Jak czytam, ze robicie za 200 euro tygodniowo..to NIE WIERZE..Do tego opłata za mieszkanie i ubezpieczenie co tydzień..nawet 100e tygodniowo?? LUDZIE..Za 3 tys zł w przeliczeniu to mogę robić na budowie w Polsce..Nie musze nigdzie wyjezdżac..????
zdjecie uzytkownika
zbuj - 2015-04-17 23:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za 300 zł. w Polsce to też mogę pracować !Ale jest jeden problem bo w Polsce nato musze pracować 6 dni a w ACH tylko albo aż 3dni!!!
zdjecie uzytkownika
suzane - 2015-04-18 11:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej . Chce jechac z tej firmy po raz pierwszy tylko boje się . Powiedzcie ktos kto byl czy warto jechac ?
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-04-18 14:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [suzane - 2015-04-18 11:49:48]:
a do jakiej pracy jedziesz?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-04-18 15:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [suzane - 2015-04-18 11:49:48]:
nie warto. pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-04-23 11:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś jedzie w niedziele do Nistelrode na magazyn?? Albo ktos wie cos o tej miejscowosci i moze sie wypowiedziec?!
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-29 15:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś w piatek do pracy na magazynie Hollander z Barendrechtu , a może ktoś juz tam pracował i może podzielić sie opinia .. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-04-29 17:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nistelrode polecam jako fajną miejscówke do mieszkania,ale nie wiem o jakim magazynie mowa
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-04-30 15:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [suzane - 2015-04-18 11:49:48]:
8 tygodni wynosi pierwszy okres pobytu z tą agencją. To niewiele, a można zapoznać się z tym rynkiem i sprawdzić czy się nadajesz do tego typu pracy. Jak się spodoba możesz wskoczyć w dość fajny system 6/2 czyli 6 tygodni pracujesz, 2 tygodnie spędzasz w domu. Jak się nie spodoba to po prostu odpuszczasz. Nie stracisz na tym. Opowieści ludzi, którzy piszą że dołożyli do wyjazdu są zwykle przesadzone (być może z różnych względów wrócili już po np. dwóch tygodniach). Doświadczenie i dodatkowy wpis do CV z takiego wyjazdu też nie są bez znaczenia. Kto nie próbuje, ten nie ma.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-05-03 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś pracuje na kurczakach. proszę napisać jak jest
zdjecie uzytkownika
.ja. - 2015-05-05 18:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok
zdjecie uzytkownika
Mira - 2015-05-06 19:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy ktos jedzie w piątek na orchidee?
zdjecie uzytkownika
tabaka - 2015-05-08 21:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czesc
Forumowicze mam pytanie ponieważ proponują mi wyjazd razem z dziewczyna na jakieś zbieranie zamówień z sałatkami w okolice amsterdamu. Nigdy nie byłem z tej firmy i jak wiadomo dylemat jest czy jechać czy nie.
Ktoś wie może jak wygląda praca w tym zakładzie jak sytuacja z godzinami bo gadać tam nie mm zamiaru utrzymywać komuś mieszkania czy też hotelu. Kobieta w biurze mówi za wszystko ładnie pięknie ale mimo to wolę zapytać tutaj. W poniedziałek mamy z dziewczyna jechać podpisać umowy i wogole więc jeszcze mam czas n zastanowienie się. Będę wdzięczny za pomóc.
Pzdr Tomek
zdjecie uzytkownika
Daria - 2015-05-11 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mamy z chłopakiem jechać w piątek kawałek od Haarlemu , na mięso pakowanie,ciecie boczków coś tam ? Warto ?
zdjecie uzytkownika
Dziunia - 2015-05-12 13:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na boczkach masz dwie zmiany zaczynasz od 7 rano albo od 16, na szczescie nie ma tu zapachu jak na rzezni, bo tu przyjezdza juz takie pociete duze kawalki, pracujesz przy maszynach ktore pakuja boczek, np plastry albo drobno pociety boczeko to sie układa na tacki i foliuje i przygotowuje do kartonow – wpisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] linie ULMA albo bacon skin packaging – takie linie sa wszedzie podobne bo na tych ulmach to też pracowałam jak warzywa pakowałam, temperatura podobna jak na warzywach czyli w jednej hali masz troche wyzej zera, w drugiej okolo 10. Na maila kazdy dostaje druczek ile godzin pracowal i kiedy i ile dostal dodatkow, zawsze sprawdzamy ale u mnie sie zawsze zgadzalo, praca jak praca, lekko nie ma, ale godzin póki co nie brakuje ~ Całuski Dziunka
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-05-15 14:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy agencja E&A jest aktualnie do polecenia? bo mam oferte i nie wiem czy skorzystać. Na forum pogaduchy.nl mają raczej dobre opinie.
zdjecie uzytkownika
jony - 2015-05-19 17:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kastrator - 2015-04-16 13:17:06]:
tak to racaja ,jestes chyba na wiekówce bo masakra co piszesz ,a ja tam troche robie.i zrobisz swoja a ja musze po was kończyc przekazania , bo modzi i myślicie że co ,to sie samo zrobi jak w domu bo tam mama zrobi.
zdjecie uzytkownika
jony - 2015-05-19 17:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbuj - 2015-04-17 23:21:05]:
to ci pasuje a reszta następne dni kofik i sialala ,ale was tam sie k..wa przewineło przez te lata
zdjecie uzytkownika
porażka - 2015-05-20 17:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie firma przyznała nam mieszkanie to po prostu jedna wielka porazka i nawet pies chyba by tam zdechł. Nie polecam tej firmy, zajechaliśmy na miejsce dzwoniłam do koordynatora 10 razy miał mnie w czterech literach . Mieszkanie to po prostu jedna wielka pleśń i grzyb, 4 facetów po 50 w tym samym mieszkaniu ja jedna kobieta i nie zamykana łazienka i ubikacja i oczywiście mój pokój. Czy to warunki zgodne z warunkami mieszkalnymi,sanepidarnymi itd ? Na pewno nie :) NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Agnes - 2015-05-21 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porażka - 2015-05-20 17:52:04]:
To jeszcze napisz, gdzie trafilas, tzn. do ktorego miasta/oddzialu, nie wszedzie jest tak, jak piszesz.
zdjecie uzytkownika
E&A - 2015-05-21 15:56:37 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami dotyczącymi nieprawidłowości związanych z zakwaterowaniem.
Została Pani zakwaterowana ze swoim partnerem w lokacji która umożliwiła wspólne zamieszkanie.
Proszę nie obwiniać naszej firmy za to że współpracuje z osobami w wieku powyżej 50 roku.
Jeżeli chodzi o stan mieszkań to jest to często kwestia samych mieszkańców którzy je zamieszkują, opiekują się nim, dbają o stan w jakim się znajdują i to właśnie oni powiadamiają nas o wszelkich nieprawidłowościach – w przypadku braku zgłoszeń od mieszkańców o nieprawidłowościach, nie jesteśmy w stanie podjąć konkretnych zmian.
Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi na ten problem, przyjrzymy mu się i wystosujemy odpowiednie kroki wobec stanu mieszkania oraz osób które do tego doprowadziły.
Jeżeli chodzi o koordynatorów to rzeczywiście w sobotę nie są oni dyspozycyjni od ręki gdyż dyżurują nad większą ilością pracowników i wykonują swoje obowiązki wg kolejności zgłoszeń jakie otrzymali. Z dostępnych nam informacji, kontakt został podjęty i padły alternatywne propozycje zmiany zakwaterowania, których państwo nie zaakceptowali.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-22 00:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porażka - 2015-05-20 17:52:04]:
Cobyś chciała;a w pałacu mieszkać?Swój pokój swoja łazienka i może jeszcze swoja manikirzystke?Jedziesz do pracy a nie na wczasy!Ja pracuje już dłłłługo i mieszkam w Gelden i niemam powodów do narzekań!Pokój mam tylko po to żeby odpocząć po pracy!
zdjecie uzytkownika
Porażka - 2015-05-22 09:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może chcesz popisać prywatnie i wyślę Ci zdjęca co :D? Bo taki jesteś mądry a nie wiesz co tam jest i co na kogo czeka, w biurze gadają 5-6 osoby domek a potem zastaje Cię to co zastaje. Już sobie wyobrażam jak byś sobie odpoczął w tym śmietniku po ciężkiej pracy , właśnie o to chodzi :). A nie masz pewnie powodów do narzekań, bo masz schludnie i w miarę czysto. A po za tym nie będę dyskutować z jakimś .... :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wydaje mi sie, że bylam tam w biurze najmądrzejszą osobą, mimo że angielskie znam średnio, dogadać sie wszędzie dogadam, gramatykę umiem, to tam w biurze ludzie tępi, mówią pojedzie Pani do pracy gdzieś na krojenie. a na miejscu lodówka, chłodnia. Po angielsku tez: jak sie Pani nazywa? dlaczego chce Pani wyjechać? porażka
Pytania: na szczęscie takich nie dostalam, wolę już kompletną ciszą niż glupie pytania lub głupie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Porażka - 2015-05-22 09:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest portal żeby wyrazić swoją opinię, szkoda że akurat na nas padło , i to nam musiało się to przytrafić. Chociaż to w ogóle według mnie nie powinno mieć miejsca. Ciekawe kto nam zwróci koszty podróży, łatwo się mówi, ale podróż na 5 godzin do Holandi, kosztowała mnóstwo kasy, takto jak mieliśmy jechać tam do każdy się nami interesował, a teraz .. róbcie co chceta :D :). Jak ktoś chciałby zdjęcia , bądź informację, jak to wszytko wygląda. Proszę napisać swojego e-maila w komentarzu :). I wtedy ktoś też będzie mógł napisać opinie dotyczącą tego mieszkania,bo każdemu łatwo się mówi.
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-05-26 19:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYłam dwa razy z tej agencji ... Pierwszym razem pracowałam po 3/4 dni w tygodniu , czasem wyszło wypłaty 50 euro na tydzień , drugim razem po moich 3 tygodniach kazali wszystkim zjechać do Polski bo nie było pracy ;/ .. TAK SIĘ NIE ROBI
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E&A?
Zadaj pytanie
alert