Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: E&A

zdjecie uzytkownika
isia - 2015-07-14 23:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-07-13 17:08:57]:
w Raciborz.. :/
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-15 12:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e&a juz Was chcialem pochwalic za to ze wrescie od poczatku lipca sa jakies godziny dla starych pracownikow czyli mamy po 5 dni w Albercie w Tilburgu a Wy tu wyskakujecie na swojej stronie ze zmiana przewoznika? Czyli co teraz codzienne transporty w mikrobusie bez WC przez minimum 12 godzin od wrzesnia???
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-16 09:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy ktoś mógłby mi podać dokładny adres hotelu czy mieszkania w którym się mieszka w Geldermalsen? Bo mogę wylądować w Veenendalu albo właśnie w Geldermalsen i chciałbym zobaczyć na mapie jak to wygląda. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-16 10:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy mógłby mi ktoś podać adres hotelu w którym się mieszka w Geldermalsen? bo mogę wylądować w Veenendaalu albo właśnie w Geldermalsen i chciałbym zobaczyć na mapie jak to wygląda. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Goszczyla - 2015-07-16 17:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"liberty' - typowy Polak, zawsze znajdzie się powód do narzekania. Jak był Sołtsik/Sindbad to wszyscy krzyczeli, że za długo jedzie, że dużo za nadbagaż itp. teraz zmiana i też nie pasuje, a jeszcze nawet nie weszła w życie. Jak ja nie cierpię tego naszego polskiego podejścia do życia :/ Czytam te wasze opinie i śmiać mi się chce, nie potraficie sami sobie zorganizować pracy, korzystacie z pośrednika i się dziwicie, że są jakieś opłaty, że koordynatorzy nie tacy itp. Czy ktoś was zmusza do pracy za pośrednictwem tej agencji? Prawda jest taka, że na miejscu też Polacy nie robią dobrego wrażenia, piją, ćpają, nie chodzą do pracy.. Pracowałam parę ładnych lat dla E&A i owszem zdarzały się problemy jak wszędzie bo jesteśmy tylko ludźmi, każdy popełnia błędy, bywało lepiej i gorzej. Moja rada: nie podoba się praca w Holandii? wróć do Polski, nie Podoba Ci się w Polsce? gratulacje: jesteś typowym Polakiem, który zawsze narzeka :)
zdjecie uzytkownika
Biurowy - 2015-07-17 12:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjazdowy - 2015-07-06 13:17:09]:
Jak się będziesz zastanawiać (i siedzieć na forach), to pewnie ostatecznie zostaniesz w Polsce;) A sprawdzić zarówno ich jak i siebie warto. Można wybrać ofertę na 8 tygodni, a takie też się zdarzają i zobaczyć jak to wygląda. Fajnie, że kwestie pieniężne są w E&A bardzo przejrzyste. Żeby nie było nieporozumień co tydzień dają zestawienie z wyszczególnioną liczbą przepracowanych godzin i stawką netto do wypłaty. Regularnie co tydzień na rachunki przelewają eurosy. Jeśli będziesz pracować w godzinach popołudniowych lub w nocy dostaniesz dodatek procentowy. I tak - aktualnie wysyłają tylko do Holandii lub Belgii.
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-07-17 21:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ile wynosi wiekowka w tej firmie dla 20-latkow?
zdjecie uzytkownika
Sajonara - 2015-07-18 08:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Johny - 2014-04-02 03:20:29]:
Czytam te wasze opinie to myślę ze piszecie o innej firmie .Moim zdaniem e&a to jeden z najlepszych pośredników pracy nie myślcie sobie ze liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie jestem dla nich łatwym pracownikiem co mi nie pasuje to jadę do biura wygarnąć .Pracuje na zimnej chłodni w tilburgu drugi rok z przerwami mam średnio 45-50 godz tygodniowo zarobki 350-400 euro na tydz i szczerze mowie ze wolałbym robić po 40 godz tyg bo normy są mocno wyśrubowane i nie ma czasu się zregenerować jeśli chodzi o warunki mieszkalne są przyzwoite obsługa w biurze na poziomie nie ma chamstwa menadżer jest holendrem i moim zdaniem jest wporzadku idzie się z nim dogadać a jeśli chodzi o wiekowke to na zimnej chłodni jej po prostu nie ma młodzi zarabiają tyle samo co starzy doświadczeni pracownicy wielu na to narzeka lecz moim zdaniem to jest sprawiedliwy układ .
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-07-18 11:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anne - 2015-07-17 21:27:30]:
Z tego co mi wiadomo pierwsza wypłata dopiero za 3 tygodnie,jeśli chodzi o rozliczenia to w odpowiedzi na biurowy ja osobiście nie miałem solarisów tygodniowych chociaż o takie prosiłem ogólnie jeden mętlik w tej firmie i niejasne kontrakty niby w 2 językach warunki mieszkaniowe fatalne stare prycze syf i brud ,małe lodówki a ludzi sporo no i dla mnie porażka brak polskiej telewizji pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-19 01:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sajonara - 2015-07-18 08:18:03]:
Witaj kolezanko z zimnej hali...Co Ty za bzdety piszesz ze nie ma wiekowki na zimnej hali??? To jak myslisz dlaczego e&a kazdego tygodnia przyjmuje po 6 nowych osob w wieku 18/22 lata? Bo sa najtansi!!! Piszesz ze podono masz po nawet srednio tygodniowo 50 godzin...Mozliwe ze prawda ze tyle mialas ale zapomnialas napisac ze tyle godzin masz teraz w lipcu gdy jest wiecej pracy...Tak sie sklada ze my na stawce "nie wiekowce" starzy pracownicy "przewaznie" teraz jak to napisalas pracujemy po 4 dni a w tygodniach nr 27 i 28 gdy byly tu tzw "Chomiki" w albercie i upaly w Holandii pracowalismy wiecej godzin jednak jakos dziwnie zapomnialas wspomniec ze w tym tygodniu wielu osobom odwolywali prace a w niedziele miniona puszczali ludzi juz po 2 i 4 godzinach do domu wiec jak Ty "przewaznie" jestes w stanie tu pracowac po 5o godzin???
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-19 22:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adas1979 - 2015-06-29 16:07:25]:
Jak przegrali to mam nadzieje ze tych palantow nie wcisnal nam teraz do Tilburga ostatniego alberta e&a...Mamy tu dobrego menagera/szefa Petera Mathijsena i nie trzeba nam syfow typu Ci dwaj ktorzy dzialaja na niekorzysc pracownikow i firmy...
zdjecie uzytkownika
sajonara - 2015-07-20 08:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liberty - 2015-07-19 22:54:49]:
Chyba żeśmy się nie zrozumieli liberty.Pisząc o zimnej hali miałem na myśli -28 stopni salvesen a nie albert ps.Nie jestem koleżanką jak już to kolega .
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-07-20 21:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [seba - 2015-07-18 11:27:37]:
Witam przy podpisywaniu umowy miałem dostać konkretną kasę a tu patrzę w umowie niby polsko-holenderskiej brak jakichkolwiek zarobków za godzinę nie wiem o co chodzi myślałem, ,że to normalna sprawa przy zawieraniu umowy o pracę a le widać się myliłem i te globusy w Holandii sprytnie to wykorzystują pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-07-20 22:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sajonara - 2015-07-18 08:18:03]:
witam mam prosbe moglibysmy sie skontaktowac przez maila?
zdjecie uzytkownika
Shonen - 2015-07-22 07:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam srodkowym palcem kordynatorke z zimnej Hali w Tilburgu, Joanne bodajze. Po 4 tygodniach dalem sobie na wstrzymanie, takie wredne babsko, czepia sie o wszystko, gnebi. Szacunek za szacunek.
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-22 22:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sajonara - 2015-07-20 08:31:37]:
Moj blad ale nie napisales w pierwszej opinii nazwy pracodawcy to myslalem ze jak wiekszosc pracujesz w Albercie.Tez mam ogolnie dobre zdanie o firmie ale denerwuje mnie to ze e&a stawia na wiekowke caly czas sciaga do nas po 6 osob tygodniowo...Biora jak leci byle kogo z lapanki niedoswiadczonych malolatow dla ktorych to pierwsza praca a ktorzy tak naprawde przyjezdzaja najarac sie trawy i rozne numery juz tu na klasztorze z udzialem takich sie dzialy np skoczyl jeden z dachu inny przyklad para 19 latkow nawalila sie jakis czas temu potem on ja dusil...Nadal sciagajcie takich a stracicie i alberta w Tilburgu...
zdjecie uzytkownika
kayah - 2015-07-23 12:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie czy bez znajomości języka są jakieś szanse wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2015-07-23 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez Eena 2 razy ,w porównaniu do innych firm są naprawdę wporządku
zawsze była praca z godzinami raz mniej raz więcej i kasa zawsze na czas.Polecam.
zdjecie uzytkownika
kayah - 2015-07-23 15:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie czy znajomość języka jest tam konieczny? nie znam go a chciałabym wyjechać.
zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-23 21:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kayah - 2015-07-23 15:36:16]:
Jesli jestes w wieku preferowanym przez e&a na tzw wiekowce 18/22 to i tak Cie przyjma do alberta bez znajomosci jezyka obcego bo tu mamy polskich kordynatorow wiec jezyk obcy Ci w pracy nie potrzebny.Ps nie radze Ci sie godzic na prace na zimnej hali tu w Tilburgu norma strasznie zawyzona i ledwo idzie ja zrobic,radze lepiej pytac sie o prace na cieplej hali.
zdjecie uzytkownika
kwiatpaproci - 2015-07-26 22:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuje na zimnej i nie narzekam: norma jest, godziny sa, kasa jest!

Ale sie pytam, czy szefostwo e&a zajmie sie w koncu tym syfem na klasztorze?
To co tu sie dzieje, to juz nie jest kpina, to jest zwykla tragedia!
Klasztorem rzadzi gang dilerow i kryminalistow poszukiwanych w Polsce, a hajsmastry
udaja ze nic sie nie dzieje! Takie warunki mieszkalne wolaja o pomste do Boga!
To musi sie skonczyc!!!!!

zdjecie uzytkownika
liberty - 2015-07-28 13:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kwiatpaproci - 2015-07-26 22:43:04]:
Wlasnie sie zajeli od dzisiaj mamy nowych hausmajstrow a co do normy na zimnej hali u nas w Tilburgu to tez wola o pomste do Boga...Spojrz jaka jest norma na cieplej hali a na zimnej...ta sama firma albert a rozne normy...Na zimnej na duze zamowienie na owocach na korytarzu np 279 gdzie ciezkie pudla z bananami po 20 kg kazde masz nedzne mniej niz 30 minut korytarze ciasne przed Toba 5 "beteji" i 3 "heftrykow" dokladajacych towar do tego musisz zakladac na kontenery te "kondony"...Na innych korytarzach podobna sytuacja i to wedlug Ciebie jest normalne??? To gratuluje dobrze Cie wytresowali na tej zimnej hali kolezanko...
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-07-29 20:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wyjeżdża niedługo przez tą firmę w parze? Ile wynosi wiekówka dla 20latków? Ile procent płacone są nocki, weekendy i nadgodziny?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wydaje mi sie, że bylam tam w biurze najmądrzejszą osobą, mimo że angielskie znam średnio, dogadać sie wszędzie dogadam, gramatykę umiem, to tam w biurze ludzie tępi, mówią pojedzie Pani do pracy gdzieś na krojenie. a na miejscu lodówka, chłodnia. Po angielsku tez: jak sie Pani nazywa? dlaczego chce Pani wyjechać? porażka
Pytania: na szczęscie takich nie dostalam, wolę już kompletną ciszą niż glupie pytania lub głupie odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-07-30 11:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planuję wyjechać na ok 12tyg ,powiedzcie tak po ludzku po opłaceniu mieskzania,przejazdu i podstawowego wyżywienia ile jestem w stanie zarobić? Wiek 27 lat doświadczenie w tego typu placówkach łacznie ok 5 lat
zdjecie uzytkownika
DamiX - 2015-07-30 16:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko,wiecie cos moze wiecej o pracy na magazynach przez firme e&a,z tego co wiem to nie wszedzie na magazynach sa wiekówki.Teraz pracuje na szkalrniach w holandii ale przez ''NL Jobs'' na wiekówce ale zaczeło wychodzic po max 35h na tydzien co w moim przypadku sie nie oplaca bo tyle samo w polsce zarobie,wiec mysle nad praca przez e&a na magazynach
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E&A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy E&A?
Zadaj pytanie
alert