GOOD JOB Aleksander Nowak

Wodzisław Śląski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 182 ocen.

Opinie o GOOD JOB Aleksander Nowak

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Aleksander Nowak

Natali950

Hej czy ktoś jedzie 27 na kwiaty? okolice dronten może był ktoś ? jakieś opinie ???

NatalIi
@Natali950 20.02.2018 20:57

ja jadę z chlopakiem i kolega. właśnie też jestem ciekawa

Natalia

Wypowie sie ktos o pracy w szklarni wybieram sie za tydzien i, nie wiemma czego sie spodziewac ... prosze ocie pomoc.

Natali950
@Natalia 20.02.2018 18:59

Hej jaka okolica ja z partnerem też się wybieram okolice dronten

janek

Witam chciałem się spytać czy ktoś pracuje na szklarniach lub w ogrodnictwie z tej agenci i może coś powiedzieć

Seba
@janek 05.02.2018 12:20

Tez jestem ciekawy,dostalem oferte od 12.02.

Natalia
@Seba 08.02.2018 13:33

I co jak na ogrodnictwie ja kasa zakwaterowanie itd

Radik

Hejka jedzie ktoś w sobotę na produkcję

Aneta
@Radik 14.02.2018 20:29

Mój mąż jedzie w sobotę na produkcję kostki

Sl
@Aneta 16.02.2018 20:08

Hej jak tam mąż na tej kostce bo sie tez wybieram

Kukicz

Nie polecam tej agencji nikomu!!! Proszą o podpisanie umowy i wysłanie przez pocztę. Później facetka przesyła adres zamieszkania, gdzie trzeba być na miejscu w NIEDZIELĘ. a wiecie czemu? Bo kiedy dotrzecie na miejsce pod podany adres, to bd w szoku i zaistnienie duuuuuzo pytań do agencji za takie warunki co oni państwu proponują za 85 euro, no , a biura w niedzielę nie pracują! Mogę dużo opowiedzieć jak my z moim partnerem zostali oszukani przez to biuro. Mój email lulandija@gmail.com Obecnie teraz jesteśmy w Holandii przez inne biuro, dzie jesteśmy bardzo zadowoleni :)

syllllll
@Kukicz 03.04.2017 16:14

napisz do mnie proszę sylwester721@icloud.com

Gocha
@Kukicz 03.04.2017 16:14

Mogę wiedzieć przez jakie biuro teraz wyjechaliście? :)

Izz96

Ja wyjechałam na opakowanie kurczaków na początku stycznia przez biuro w Toruniu. Praca jest w chłodni i to są filety i skrzydełka, normalnie pracuje i nie brakuje godzin, od siebie mogę polecić ta prace jak komuś nie przeszkadza w zimnie Zakwaterowanie nie jest zle. Ludzie narzekają a sami odmawiają i nie chodzą do pracy a potem się dziwią, że mają mniej godzin. Jak dla mnie to jest dobra praca i nie ma na co narzekac

Pako
@Izz96 30.01.2018 13:25

Jak tam praca godna polecenia

izz96
@Ania 09.02.2018 14:53

niekoniecznie trzeba znAC jezyk

dragonek

Jedzie ktoś do wezep na szklarnie? Albo ma jakieś informacje praca jest?

poluss_92

Witam wybieram sie do pracy na produkcje kostki brukowej przez agencje goodjob prosze o jakies opinie na temat pracy zakwaterowania i czy firma jest wyplacalna ? z góry dziekuje za pomocne informacje

nieznany
@poluss_92 02.02.2018 11:58

godziny i kasa bedzie. co do zakwaterowania zostan tam gdzie podpisywac bedziesz umowe ;)

Seba

Część.Pracuje ktos,lub pracował na szklarniach kwiaty,warzywa itp?Jakies opinie?Pozdrawiam

janek
@Seba 12.02.2018 12:40

Też chciałem się dowiedziec

Tomek

Siemka jest jakis ziomeczek na kostce brukowej jak tak to napisz mi jakie warunki czy idzie zarobic sa jakieś nadgodziny oraz ile za mieszkanie sie tam placi i czy sa jakies ukryte koszty ;) Dzieki z góry :)

Jan

Witam chciałem się spytać czy ktoś pracuje na szklarniach lub w ogrodnictwie z tej agenci i może coś powiedzieć

Jan

Witam chciałem się spytać czy ktoś pracuje na szklarniach lub w ogrodnictwie z tej agenci i może coś powiedzieć

Jan

Witam chciałem się spytać czy ktoś pracuje na szklarniach lub w ogrodnictwie z tej agenci i może coś powiedzieć

Szebasztian

Jestem bardzo zadowolony dzięki good job udało mi się osiągnąć to co chciałem. Miła obsługa zwłaszcza Pani Joanna Sz., która w każdej sytuacji służy pomocą i dobra radą. Dzięki Wam jestem tu gdzie jestem i każdy dzień jest naprawdę super. Good job forever ☺☺☺☺

Mlody

Ja wyjechałem przez tę agencję do Holandii. Jestem bardzo zadowolony. Pani w biurze w Toruniu szybko i sprawnie wszystko załatwiła. Swoją drogą bardzo sympatyczna Pani! ???? Wszystkie informacje rzetelnie przekazane. Tak jak mówiła tak też było w rzeczywistosci. Pracuje cały czas, mam sporo godzin. Praca ciężka ale daje rade. Zakwaterowanie też jest spoko. Może nie hotel 5* Ale nie narzekam, pojechałem. Tam Pracować a nie spać w luksusach????

Arek
@Mlody 06.12.2017 22:16

I tak trzymac jestem tej samej mysli

kurczakowa

Witam! Wybiera się ktoś przed good job na kurczaki? Jakieś opinie może? :D

@kurczakowa 25.01.2018 08:43

Jestem w tej samek sytuacji:D znasz może miejsce swojego zakwaterowania? A nóż się okaże,że będziemy pracować razem :)

kurczakowa
@Aś 26.01.2018 08:59

Znam :) odezwij sie do mnie na maila andzel90a@gmail.com :)

endzi

Hej! Jedzie ktos na kurczaki do Veenendaal? :)

jan

Witam chciałby się dowiedzieć czy ktoś pracuje lub pracował przy produkcji pizzy Bunschoten

Slawko
@jan 08.01.2018 12:05

Witam ja się wybieram ale nic wiecej nie wiem a kiedy wyjeżdżasz? ??

Slawko

Witam Mam pytanie czy ktoś pracuje lub coś wie na temat pracy przy produkcij pizzy i kanapek w Bunschoten ???

Adam

Wyjeżdżałem z tą agencją 2 razy i 2 razy trafiłem bardzo dobrze.Polecam oferty na kostkę brukową naprawde fajna praca i w miare normalne pieniążki.

Xxx
@Wojo 15.01.2018 09:52

Jedna wielka ściema nie polecam warunki mieszkaniowe jak przytulek dla bezdomnych...

Mony100
@Majk 14.11.2017 13:03

Majk mozesz mi napisac jak tam jest na tej kostce brukowej,piszesz ze masz wyjazd 20 stycznia,ja mam wyjazd 27,i chcialbym cos wiedziec na ten temat.moj meil grzegorzmonkiewicz@tlen.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

Dokładnie obiecują nie wiadomo co A się okazuje że brud smród i ubóstwo

naatalya

Czy jedzie ktoś na 27.01 na orchidee??? Dostalam ofertę i nie wiem czy sie wybierac..

Xxx
@naatalya 19.01.2014 16:43

Nie polecam brud smród i ubóstwo nic więcej z ludzi robią (usunięte przez administratora)

Justynka

Wyjechałam przez ta agencje razem z chłopakiem do pracy przy sortowaniu owoców przez biuro w Toruniu, mogę polecić ta agencje bo praca jest taka jak opisana podczas rozmowy w biurze, tak samo zakwaterowanie pokój dla pary. My jesteśmy zadowoleni z tej pracy, nasz znajomy przez ta agencje zaczął prace na filetach z kurczaka i tak samo nie narzeka. Jest inaczej niż w poprzedniej agencji bo do nich zawsze można zadzwonić i pomagaja jak jest jakiś problem, w innej agencji mieliśmy tak ze pojechaliśmy i potem już z nimi nie było zadnego kontaktu

Piotr84
@Justynka 11.12.2017 22:01

Ja jechalem w pazdzierniku przez torunskie biuro i pacowalem 2 dni potem nie było kontaktu od koordynatora przez dzień to dzwoniłem do facetki z Torunia i ona się kontaktowała z firmą w holandii i zaraz potem dzwonił do mnie koordynator, że na następny dzień idę do pracy i od tamtej pory juz pracuje cały casz bez przerwy. Agencja jak agencja, ale dzwonią co jakiś czas i pytają czy nie brakuje godzin i czy wszystko pasuje, wiec są pomocni jak się jest juz na miejscu w holandii

Mateusz94

witam wszystkim potrzebuje opinie na temtat tej agencji

CNC

Witam. Czy GoodJob to to ten sam mail co goodjob123@op.pl. Jeśli tak, czy ktoś ma jakieś info na temat pracy jako opertor cnc z poniższego linka: https://pl.linkedin.com/pulse/praca-niemcy-grzegorz-walter

Mariusz

Witam wzystkich, za kilka dni wybieram sie do pracy w Tilburgu - czy ktos tez tam jedzie lub ma jakis komentarz odnosnie warunkow pracy?

GIENEK

MAM PYTANIE CZY KTOŚ PRACOWAŁ PRZY PRODUKCJ PIZZY LUB CIASTEK ...MIEJSCOWOŚĆ BUNSCHOTEN PROSZE O OPINIE .....1951gienek@gmail.com

anonymous
@GIENEK 22.11.2017 15:42

RAZEM Z MEZEM SIE WYBIERAMY NA PIZZE , JESTES JUZ TAM ?

anonymous

WITAM CZY PRACOWAL LUB PRACUJE KTOS PRZY PRODUKCJI PIZZY W BNSCHOTEN Z GOOD JOB?

bizi

czy ktos mi powie cos o firmie good job?

akolinek
@bizi 02.11.2017 16:29

Witam syn jest wlasnie w pracy z tej fimy jedna wielka porazka obiecuja gruszki nawierzbie zatrudniaja np na tasme a na miejscu okazuje sie ze nie wiadomo co gdzie i kiedy koordynator olewa totalnie nie odbiera telefonow a info o wyjedzizie na zaklad podaje w esemesach nawet pozno wnocy i nie zawsze dokladne . albo robisz co ci kaza albo sie pakoj niema wyboru .Wiec nie badzcie do konca pewni ze bedziecie robic to co wam obiecuja

akolinek
@bizi 02.11.2017 16:29

dodam ze zero kontaktu rowniez z biorem po wyjezdzie zostajecie sami zdani na laskawosc koordynatorow .Dziwimy sie ze polacy za granica sa w wiekszosci gnebieni i ponizani ,no nie ma sie czemu dziwic skoro polak polakowi wilkiem za granica

Katt/

Hej ! Wybiera się ktoś do pracy w Heerenberg w Holadnii na stanowisku magazyniera ? Jakie opinie ??

aga
@Katt/ 01.11.2017 19:16

ja jadę we wtorek ;) jest tam już ktoś, jakie opinie?

Katt/
@aga 08.11.2017 14:41

Daj znać jakie są warunki w pracy :)

Marta 88

Wybiera sie ktos do weelwijku na sortowanie paczek??

Mrsblood

Na obecną chwilę polecam. Wyjazd doszedł do skutku, na miejscu jest praca, zakwaterowanie w porządku (czysto, wyposażone) wiadomo nie jest to hotel 5 gwiazdkowy :) wszelkimi kwestiami zajmuje się tempo team, wypłaty na czas (koło wtorku), numer bsn wyrobiony po 4 dniach pracy. Zapewniony dojazd z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy. Praca w Hilton meat jak i giant jest ok. Oczywiście jeśli jedzie tam ktoś pracować i zarabiać :) na obecną chwilę pokrylo się 90% rzeczy ustalonych przy podpisaniu umowy.

Mrsblood
@farewell 05.08.2017 01:13

Min. 40h w tygodniu plus możliwe nadgodziny i soboty. W Holandii im więcej pracujesz tym większy podatek. Dlatego optymalnie jest max 50h. Jeśli chodzi o dni wolne w tygodniu to od kiedy tu jestem był tylko raz, wolny piątek bo ogarniali magazyn. Si mieszkam w takim domku, jak najbardziej w porządku 4 osobowy 2 sypialnie, kuchnia, salon, łazienka :) jak coś to pisz na emaila: pinkiijegokumpelmozg@tlen.pl pozdrawiam

okcham
@Mrsblood 10.08.2017 19:47

W jakiej miejscowości jesteś? Ja jadę na kemping Leudal.

Dorota

Tragedia straszna. Wysyłają ludzi w takie miejsca patologiczne że szook. Warunki bytowe straszne. Dojazd do pracy nawet 300 km !!! Nie rozumiem po co biuro zawraca zupę podpisywaniem umowy w pl skoro na miejscu okazuje się co innego i odpisujesz druga umowę- porazka ! Ludzie wydają pieniądze żeby tam dojechać na bilety na jedzenie żeby przetrwać pierwsze dni bez wypłaty i siedzą po tydzień na hotelu żeby iść do roboty ;/ Nie polecam !

Joanna

@Mrsblood to dobre informacje dla osób, które myślą o wyjeździe za pośrednictwem tej agencji. Wspominasz jednak, że na miejscu zgadzało się 90% ustaleń. Czy coś się nie zgadzało, czy też pracujesz jeszcze za krótko by niektóre z nich sprawdzić?

Mrsblood
@Joanna 31.08.2017 09:18

No cóż te 10% to bardziej kiepska organizacja w tempo team. Między innymi problemy z powrotem z miejsca pracy do miejsca zakwaterowania, ogarnięcie planningu, zwalnianie natychmiastowe ludzi gdy składali wypowiedzenie z wyprzedzeniem itp. Ale jeśli chodzi o good job to wywiązali się, a tempo team jest jaki jest :)

pikolo
@Mrsblood 03.09.2017 22:34

a wiesz cos wiecej o tej agencji tempo team,bo czytalem ze to jedna z lepszych a ty piszesz,że nie jest taka "fajna". CZy oni maja jakiesbiuro w Polsce czy tylko mailowo trzeba z nimi zalatwiac? Rozumiem, że GJ i TT wspołprcuja ze soba,pewnie GJ rekrutuje ludzi dla Tempo Team...?

daro

jadę do holten 3.09.17 z Kielc mogę zabrać dwie osoby tel 535089066

Joanna

@marti zdecydowałaś się na wyjazd? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń. @Adam piszesz, że masz dobre doświadczenia ze współpracy z GOOD JOB Alicja Nowak. Na tyle, że nie raz korzystałeś z ich usług. Mógłbyś powiedzieć o nich coś więcej?

BielAK

Jedzie ktos do pracy przy produkcji rowerow?? Mozna sie zgadac, razemponadkilo0@o2.pl

Pfffff

Firma jedyne z czym niesklamala to dojazd reszta to nabijanie w butelke jak sie juz dostaniesz do holandii to jestes zdany sam na siebie koordynator odbierze powie tylko ze nie ma czasu nie darady I odsyla do job coacha ktory umawia spotkanie na sofi 50 km dalej I radz sobie sam transport do pracy tez radz sobie sam zakwaterowania to kpina materac upierdolony tak jak by ktos na nim zszedl jedno gniazdko tv nie dxiala internet jest bo jest ale ciezko pogadac naet na skypie praca obiecywana na 8 czerwca zaczyna sie 12czerwca o ile uda Ci sie zalatwic numer sofi zoorganizowac sobie tm dojazd itd goraca odradzam niepolecam nie ufajcie im wszystko jest pieknie ladnie zanim sie pojedzie jak sie jiz jest na miejscu jestesci zdani sami na siebie pozdro

marti

na drugi dzień po złożeniu u nich dokumentów/rejestracji zadwonili do mnie z ofertą na order pickera. troszkę się teraz wystraszyłam po przeczytaniu niektórych wiadomości. nigdy nie byłam w pracy zagranicą. moze ktoś mi podesłać informację jak to na miejscu wygląda, ile prawdy jest w tych opiniach ismokeifyousmoke@gmail.com

Joanna

Czy ktoś jedzie albo był na produkcji cukierniczej? Pozdrawiam

Joanna

@qwerty123planujesz starać się o pracę za pośrednictwem firmy? Praca w jakim charakterze Cię interesuje?

qwerty123

przy przepracowanych 40 godzinach tygodniowo ile macie kasy netto dla siebie ?

Joanna

@mirela pracowałaś już za pośrednictwem GOOD JOB Alicja Nowak? Jak oceniasz współpracę z firmą?

adam

ktoś w ten week jedzie do dronten?

Marcin

Jadę w ten weekend ktoś chetny 2 osoby mogę zabrać ewentualnie 3

suz

Hej ,czy ktos pracowal moze na szklarniach w De Lier?? Doslalam oferte i sie mocno zastanawiam ... Jak wygladaja tam warunki pracy, czy jest pelny etat czy wala w c*** mowiac kolokwialnie ;) i chca bys pracowal tylko na ich domek? z gory dzieki :)

razdwatrzy

Czy wie ktoś jak na ten moment wygląda współpraca z Good Job? Mam pewne wątpliwości po przeczytaniu opinii ...

Marnotrawny

Zacznijmy od tego , że podpisujesz umowę z polskim biurem ( stawki godzinowe , i liczba godzin gwarantowanych ) po przyjeździe okazuje się że liczba godzin gwarantowanych wynosi 0 . Na miejscu praca ok, ale ucinaja godziny byś jak najmniej ich wypracował. Nie polecam i ostrzegam

Pawel i Klaudia

Witam dostalismy z dziewczyna oferte dla pary na elektronike,czy ktos tam byl w parze i wie jak to wyglada z praca,iloscia godzin i zakwaterowaniem jakie sa warunli i czy wpgule warto tam jechac jesli chce sie zarobic okraglom sumke

ANdrzej

Witam @Mirelka , @Messi 86 mozecie cos opowiedziec na temat pracy i zakwaterowania ? z gory dziekuje

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
@mirela 17.02.2017 20:25

WITAM JA TEZ MIAŁAM TAKA SAMĄ SYTUACJĘ, ZGUBIENIE DOKUMENTÓW, WSTRZYMANIE WYPŁATY (A JA NIE MIAŁAM ZA CO ŻYĆ , BO JADĄC DO PRACY NIKT NIE BIERZE KASY, JAK W PL BIEDA) TYLKO Z PROGRESSEM Z SINT OEDENRODE, WSZYSCY KOLESIE TO BIURO WRĘCZ UWIELBIALI I ŚWIETNEGO POLACZKA Z WIELKIMI JAJAMI.......ALE NA SZCZĘSCIE WSZYSTKO WYRÓWNALI, ATRAKCJA ......

mirela
@GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG 22.02.2017 16:10

hej :) pieniążki na wyjazd zawsze trzeba miec ,chciałabym jeszcze jechac ..moze sie uda zarobic znow :) to jest jak loteria albo masz godziny albo nie :)

Zostaw opinię o GOOD JOB Aleksander Nowak - Wodzisław Śląski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Aleksander Nowak