GOOD JOB Aleksander Nowak

Adres: ul. Wałowa 47, 44-300 Wodzisław Śląski

NIP: 6472280642 REGON: 240320428

GOOD JOB Aleksander Nowak
4 228 6 1

Opinie o GOOD JOB Aleksander Nowak

Zażenowany

Strasznie niekompetentni ludzie traktują swoich klientów przedmiotowo będąc w Polsce umówiłem się na pracę w Holandii Przyjechałem na miejsce tydzień czasu jestem bez pracy agencja przez 2 dni nie odbierała telefonu Po czym dostałem sms-a że niestety nie mogą mi zapewnić oferty pracy a miejsce w którym miałem pracować okazuje się niemożliwe

Pan ktoś

(usunięte przez administratora) ! Gdzie moje 300 euro !!!!

Aleksander Nowak

Witam serdecznie wszystkich kandydatów którzy są zainteresowani opiniami na temat Good Job oraz również witam wszystkich hejterów i konkurencje która próbuje nam uprzykrzyć rekrutacje :) oraz zniekształca rzeczywisty obraz na temat naszej Agencji. Nazywam sie Aleksander Nowak i jestem właścicielem Good job. Zdaje sobie sprawę że GJ jest agencją która znajduje prace tysiącom ludzi i nie zawsze jesteśmy w stanie zadowolić wszystkich. Z mojej strony mogę Państwa zapewnić, że dokładamy wszelkich starań aby każdy kandydat otrzymał pracę, która da mu możliwość zarobienia godnych pieniędzy. Opinie które tu są zamieszczone w większości nie są prawdziwe. Nie mogę na forum pisać o szczegółach nieuczciwej konkurencji, także tyle co mogę jeszcze dla Was zrobić to podać mail na który proszę wysyłać wszelkie pytania na które na pewno odpowiemy lub numery telefonów do poszczególnych biur na które również można kierować wątpliwości. mail: pomoc@goodjob.com.pl Telefon Wodzisław +48 535 474 535 Telefon Toruń +48 575 105 222 telefon Rzeszów +48 662 372 123 Pozdrawiam Aleksander Nowak Good Job

xxx
@Aleksander Nowak 28.08.2018 09:16

Dzwonie dzisiaj do nich caly dzien na numery w Wodzislawiu Slaskim, Toruniu i Rzeszowie i kicha nikt nie odbiera..... dokladacie wszelkich staran? Kogo wy oszukujecie? Oszukujecie na pieniadze w Holandii, proponujecie niskie zarobki a potem probujecie wyludzic pieniadze pol roku po rozwiazaniu umowy.... a jak chcesz zmienic prace to wrzeszcza na ciebie ze cooo znowu cos ci sie nie podoba? Patologia nie agencja. Nie jedzcie przez ta firme bo beda tylko same frustracje. Pozdrawiam Pan X

Aga15243
@Aleksander Nowak 28.08.2018 09:16

Witam po przyjezdzie do holandi musielismy czekać az biuro otworzą dwie godziny na mrozie bo wszystko pozamykane. jeszcxe tego samego dnia wracalam do pl. Warunki w których mieliśmy mieszkać byly tragiczne wszedzie brudno o robalach nie wspomne. Jeszcze jakies dziwne koszty o ktorych odwiadujesz sie na miejscu. Jest to absurd czekać półtorej godziny na mrozie na kierowce ktory rozwozi ludzi do pracy powinno to wszystko lepiej zostac zorganizowane. Stoisz i wypatrujesz auta ktore ma wolne miejsca smiezne to po prostu jest. Kontaktuje sie z agencja w Toruniu a oni nawet nie racza odebrać.

Tetris

Witam, ma ktoś telefon kontaktowy do szefa firmy p. Nowaka ?

Pepina

Piekarnia ciastek neerlandia w Bunschoten polecacie ?? Jakie warunki????

Ola
@Pepina 20.10.2018 16:02

Pracowałam na Neerlandii rok przez inną agencje i była to moja nalepsza praca jaka dotychczas miałam a siedze tu juz półtora roku. W Bunschoten jest pelno Polaków - dla jednych to plus innych minus - na różnych zakladach a pracy jest tutaj pelno. Oprocz tego sa tez 2 polskir sklepy. To moja pierwsza mieści i ciężko mi stąd wyjechać. Polecam serdecznie! :)

techniczny3

Mam bardzo przyjemne wspomnienia związane z firmą good job agencja w Rzeszowie a przemiła konsultantka Pani Aleksandra Bereś załatwiłam mi bardzo przyjemną pracę. Pracowałem przy pakowaniu i rozpakowywaniu różnych akcesoriów medycznych praca cicha czysta przyjemna ludzie dookoła wspaniali.

Ooo

Czy ktoś coś wie na temat ciastek w Buschoten??

Andżelika

Nie polecam tej firmy. Właśnie stoję na jakimś parkingu z chłopakiem nie wiemy co zrobić. Byliśmy na domku po czym musieliśmy się przenieść, a kiedy już to zrobiliśmy każdy miał nas w (usunięte przez administratora). Pan który miał nas zaprowadzić do domku i okazało się że nawet taki Pan tam nie pracuje. Nie polecam tej firmy

Nowk

Sortowanie owocow w Geldermalsen, czy warto?

Szebasztian

Jestem bardzo zadowolony dzięki good job udało mi się osiągnąć to co chciałem. Miła obsługa zwłaszcza Pani Joanna Sz., która w każdej sytuacji służy pomocą i dobra radą. Dzięki Wam jestem tu gdzie jestem i każdy dzień jest naprawdę super. Good job forever ☺☺☺☺

Ziomek
@Szebasztian 31.01.2018 15:11

A na jakim zakładzie pracujesz? Na ile umowę dostałeś i czy została przedłużona? Dostałem propozycja pracujy na magazynie i się zastanawiam czy warto.

Xxx
@Szebasztian 31.01.2018 15:11

Jedzie ktoś jutro na zbiory albo jest na miejscu i mógłby powiedzieć jak zakwaterowanie czy godziny pracy są i czy wogole warto?

Groszek
@Xxx 02.09.2018 16:57

My przyjechalismy w zeszlym tygodniu, 2 osoby z Holandii i jedna z polski zakwaterowanie jest bardzo fajne i nadgodziny tez sa, w internecie mozna zobaczyc zdjecia z zakwaterowania

gaga34
@Groszek 05.09.2018 12:43

A gdzie pracujecie? Ja sie zastanawiam zeby przejsc na order picker ze skanerem. Proszę napiszcie cos o tej pracy i mieszkaniach.

a

Jedzie ktoś do pracy w UTRECHT na magazyn, lub pracował ?

magda32
@a 03.10.2018 00:16

Czy ktoś pracował jako order picker na magazynie w Waalwijk?

Myszkamiki1234
@magda32 05.10.2018 16:43

A mieszkania jakie tam mają?

Ajax

Mieliście problem z logowaniem na ten good job ? Nie mogę się zalogować !!!

Ciekawska

Oczywiście, że próbowałam. Pani koordynator zapewniała nas, że wszystko okej, jeszcze ponaglała wyjazd na sobotę, ale my wyjechaliśmy w niedzielę, dotarliśmy w poniedziałek w południe. Najlepsze jest to, że numery do Panów z biura Energieweg 12... Pani A. podała błędne, przez co nie mogliśmy się do nich dodzwonić. Dzwoniłam do Pani A. po całej sytuacji, nie odebrała telefonu, kontaktowałam się z Panem Szefem firmy, ale niestety na swoje nieszczęście trafiałam na momenty, że go nie było (niby). Odpuściłam sobie, chociaż straty finansowe są ogromne, przejechaliśmy prawie 3 tyś. kilometrów (!), szukam teraz pracy przez inną agencję. Chociaż po tych wydarzeniach boję się powtórki. Może ktoś z tutaj poleca dobrą agencję, przynajmniej która mówi prawdę, a nie organizuje nam wycieczki krajoznawcze na nas własny koszt?

Marcin 111
@Ciekawska 13.07.2018 17:18

Level One emmelord. Polecam!

ktosik
@Marcin 111 19.08.2018 16:21

hahahaha dobre. kupa dziadostwa i tyle.

Kamila93
@Ciekawska 13.07.2018 17:18

Active personell polecam gorąco!

Niezadowolony

Nie polecam tej firmy i pracy w DPD . Hotel porażka sama patologia ludzie naćpani i pijani. Dźwiganie po 40 kg gdzie niby nie wolno. Tygodniówka wychodzi niecałe 300 euro i to jeżeli robi się nocki. Pani w Polsce obiecuję 12 euro a na miejscu okazuje się że jest nie całe 10 euro.

Badboy

Witam wyjeżdża ktoś w tą sobotę do Holandii z ul Stojałowskiego stacja Shell?

anonymous

Wszystko pięknie pani Ania z biura przedstawiła .Dzieciaczki pojechały w piątek bo do soboty do 19.00 miały się stawić na domku gdzie będą z innymi osobami. Czar prysl po dojechaniu na miejsce.kemping brud robaki niema w czym ugotować nawet zrobić herbatę. Kordynator miał czekać do tej ory się nie zjawił. Dzwoniła pani Kordynator alarmowa i kochane dzieci ale ja was nie mam systemie.porażka. Dzieciaki pierwszy raz za granicą. Jak tak można nie będę bluznic bo nie wypada. Ale to nie jest biuro godne pochwały. Wstyd i hańba. Opiszę was gdzie tylko będę mogła. Ludzie dobrego serca juz im pomogli zgłoszą sprawę do odpowiednich instytucji.

Szymon

Ja pracuje na piekarni od kilku tygodni i jestem zadowolony, ania z good job to fajna dziewczyna i teraz tez załatwila prace moim znajomym i tez im odpowiada ale pracują w innym miejscu niż ja. Zakwaterowanie jest w porzaadku dla mnie i mamy domek w 6 osob. Ja polecam

ciekawy
@Szymon 06.03.2018 04:00

jak to z tym językiem jak mówią, że wymagają totalnie podstawy?

magda
@Szymon 06.03.2018 04:00

W jakiej piekarni pracujesz?? Bo dostałam wraz z partnerem ofertę pracy na przyszły tydzień.

anette
@Szymon 06.03.2018 04:00

Witam czy ktoś jadzie na zbiór jabłek i gruszek w poniedziałek 03.09 2018 z good job

Jarek

Jak się współpracuje z agencją czy spokojnie można z nimi pracować? Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Lukasz
@Jarek 21.08.2018 19:17

Myślę, że moge okreslic współpracę pozytywnie. Do GJ zawsze można zadzwonić jak jest jakiś problem i się wszystkim zajmują. Jeżeli chodzi o pracę to zależy też od oferty na jednej będą nadgodziny na i nej mniej. Jeżeli chodzi o zbiory to tam pracy nie brakuje, można dużo pracowac. Zakwaterowanie tez spoko, przeważnie dostaje się pokój 2 osoby. Na zbiory warto jechać, krótki czas i dobry zarobek, my w tym roku wracamy za tydzień

Paula 455

Byl ktos rok temu z tej agencji na zbiorach jablek I gruszek ? Polecacie ? Podzielcie sie doswiadczeniami ? Ciezka praca jak warunki mieszkaniowe ? Praca na akord czy godziny?

Justynka

Wyjechałam przez ta agencje razem z chłopakiem do pracy przy sortowaniu owoców przez biuro w Toruniu, mogę polecić ta agencje bo praca jest taka jak opisana podczas rozmowy w biurze, tak samo zakwaterowanie pokój dla pary. My jesteśmy zadowoleni z tej pracy, nasz znajomy przez ta agencje zaczął prace na filetach z kurczaka i tak samo nie narzeka. Jest inaczej niż w poprzedniej agencji bo do nich zawsze można zadzwonić i pomagaja jak jest jakiś problem, w innej agencji mieliśmy tak ze pojechaliśmy i potem już z nimi nie było zadnego kontaktu

Piotr84
@Justynka 11.12.2017 22:01

Ja jechalem w pazdzierniku przez torunskie biuro i pacowalem 2 dni potem nie było kontaktu od koordynatora przez dzień to dzwoniłem do facetki z Torunia i ona się kontaktowała z firmą w holandii i zaraz potem dzwonił do mnie koordynator, że na następny dzień idę do pracy i od tamtej pory juz pracuje cały casz bez przerwy. Agencja jak agencja, ale dzwonią co jakiś czas i pytają czy nie brakuje godzin i czy wszystko pasuje, wiec są pomocni jak się jest juz na miejscu w holandii

Luki
@Piotr84 12.12.2017 18:26

Ja pracuje na kostce brukowej od kilku miesięcy, zakwaterowanie fakt nie jest super, ale wiedziałem o tym przed wyjazdem ze są tam tylko faceci i nie ma super warunków od agencji. Z zarobkow jestem zadowolony , zjazdy do polski co półtora miesiaca, umowa na długo. Praca jest ciezka i dlatego dużo ludzi młodych rezygnuje, ale sam jestem bardzo zadowolony i zamierzam pracował jak najdłużej

jusss3

witam, był ktoś na jabłkach i gruszkach. podzielcie się opinia na temat zbiorów.

Adam83
@jusss3 07.08.2018 21:05

Ja byłem w zeszłym roku na zbiorach przez inne biuro, teraz jadę z Good Job. Ogolem, polecam, można fajnie zarobic przez 3 tygodnie, trzeba liczyć się oczywiście z tym, że praca jest tez jak pada deszc, polecam zabrac sobie jakis deszczakz. Zakwaterowanie jest w porządku albo firmowe albo w domu jednorodzinnym kolo sadu. Większosc ludzi wraca co roku do tej pracy i zapisują się już w czerwcu na wyjazd we wrzesniu

Jakub

Witam, ktoś się wybiera na zbiory jabłek ?

Aga
@Jakub 06.08.2018 12:19

Ja

Jakub

Witam, ktoś się wybiera na zbiory jabłek ?

Mysia
@Jakub 06.08.2018 12:20

Ja jadę od 24.08

lopez
@Jakub 06.08.2018 12:20

Wybieram sie tam z dziewczyna i pierwszy raz przez to biuro.Jestesmy z Pomorza

marian
@Jakub 06.08.2018 12:20

ja tez sie wybieram. nie wiecie jak z tym zbieraniem, na drabinie czy normalnie na ziemi na stojąco ?

Zainteresowana
@Mysia 07.08.2018 19:40

Mysia, możesz napisać coś więcej? Jechałaś z tą firmą już może?

Kala
@Jakub 06.08.2018 12:20

Ja też się wybieram z narzeczonym pierwszy raz na jabłka zastanawiamy się jak wygląda zakwaterowanie ktoś coś wie? Pozdrawiam????

Gumiś
@Jakub 06.08.2018 12:20

Ja też planuje wyjechać na 3-4 tygodnie na jabłka ale pr zy tym co pisze widzę różnie może być

hhg

ne polecam nikomu.

Do hhg
@hhg 09.08.2018 17:41

Czemu nie polecasz?

Karolina

Cześć jedzie ktoś lub był na ogórkach w okolicach Ijsselmuiden? Jak tam jest z godzinami, dojazdami i z zakwaterowaniem?

Ewelina

Czy jest ktoś może w Oosterhout na magazynach przy pakowaniu żywności? Jakies opinie ?

Tonik

Podpowiedzcie czy agencja oferuje pracę tylko w Niemczech czy jeszczer gdzieś?

olo

Oferujecie 9,40 euro brutto, gwarantując min.40 godzin tygodniowo. Więc jeśli coś się wydarzy i nie bedzie pracy oraz godzin zredukujecie je do min 120, spoko. Chcecie 90euro za chate, jeszcze idzie to przeboleć. Co tydzień chcecie zabierać od 20-25 euro za to, że ktoś ma być kierowcą i użyje je w celach prywatnych, a jak go nie użyje w tych celach to co.. ? . Brak gps w aucie, brak ubrań roboczych, stawka żałosna możliwe, że zakwaterowanie gdzieś na zadupiu to nie świadczy o was dobrze. 7, 50 euro za sprzątanie auta w tyg dla kierowcy to kpina z nas Polaków. Hanysy i wszystko jasne. Ciule

Michal92
@olo 06.06.2018 16:52

No nie wiem, ja w Polsce za przejazd do pracy nie dostaje żadnej dopłaty, a wy dostaniecie auto służbowe, z którego możecie korzystać prywatnie i wam jeszcze źle? Pracuje w TempoTeam wyjeżdżam przez good job dwa razy i i valy czas jestem zadowolony. Zakwaterowania są w porządku, ale pewnie wszystko zależy od ludzi którzy tam mieszkają i jaki poezadek utrzymuja

Super

Ja jadę juz kolejny raz przez good job. Zawsze było wszysdko było ok godziny i zakwaterowanie tez spoko jest wiadomo że ludzie zawsze gadać bendom bo ile ludzi tyle opini ja tam zlego slowa powiedziec nie mogę pracowalem i na sortowaniu jajek i na szklarnj teraz jade na magazyn poczytalem se te wszytskie opinie i postanowilem napisac cos odsiebie. Bo ja zadowolony jestem zawsze jak zadzwonie to odbiorom i pomogom.

papeć
@Super 30.05.2018 23:37

A gdzie byłeś zakwaterowany?

papeć
@Super 30.05.2018 23:37

A gdzie byłeś zakwaterowany?

Maciek
@papeć 20.06.2018 11:35

Ja polecam zakwaterowanie w Baarlo i prace na szklarniach, małe domki, godziny sa pewne, dobry kontakt z koorduynatorem

Kaska
@Maciek 21.06.2018 17:24

Tez tak mysle, de berkt ma fajne domki i są tylko na 3 osoby, fajna atmosfera. Nigdy nie było problemu w kontakcie z biurem, może trzeba wam trochę cierpliwości, nie zawsze odbieraja wtedy wysyłam sms i oddzwaniaja zawsze

Ciekawska

To może i Ja dodam od siebie opinię, aby też przestrzec przed niniejszą agencją. Otóż kilka dni temu napisałam tutaj komentarz odnośnie pracy przy pizzy. Niestety nie dostałam odpowiedzi, a szkoda, bo nie pojechałabym 1300km w jedną stronę, aby zobaczyć owe biuro. Tak było, pojechałam w niedziele, na własny koszt autem, z lubelskiej wsi, przejechać przez całą Polskę, przez całe Niemcy i poł Holandii. Okazało się, że Pani A. z biura obiecała nam domek wyłącznie dla 3 osób, pracę na zmiany razem! A co się okazało? Panowie w Holandii nic na ten temat nie wiedzą, w ogóle byli zdziwienie, że przyjechałam dzisiaj (nie sama, ale z koleżanką i bratem). Najgorsze było to, że jechaliśmy jak bezdomni z autem pełnym wyposażenia domowego :D łyżki, widelce, garnki nawet durszlak wzięłam! a co! :D a okazało się że wszystko tam jest. Pani A. nie powiedziała nam o kolorze butów z blachą, kupiłam sobie siwe, a trzeba białe, numer soffi za 20 euro, gdzie w innych agencjach jest za darmo. I pojechaliśmy na darmo, prawie 3 tyś. kilometrów..chciałam to zgłosić do odpowiednich ludzi, ale szkoda nerwów, mam nadzieję, że moja opinia komuś pomoże. Rozumiem, że są ludzie zadowoleni. Tylko gdybym wiedziała, że będę dzielić łazienkę na 9 pokoi, będę mieszkać z 3 obcymi osobami nie pojechałabym. Proszę uważać na agencję, bo obiecują wiele, a zdesperowani ludzie zostaną tam, bo nikt nie chce wracać do Polski w ciągu jednego dnia. A co do pracy przy pizzach, rozbawiło mnie zostawianie dokumentów, portfela itd w pokoju : ale przepraszam wiem, że są kamery dla bezpieczeństwa :D pozdrawiam Panów, szczególnie zdenerwowanego Pana Miłosza :P

Michał
@Ciekawska 13.07.2018 16:00

Też jestem z Lubelskiego :) znaleźliście już pracę? dajcie namiar do siebie to ogarniemy pracę bo też szukam :)

Zostaw opinię o GOOD JOB Aleksander Nowak - Wodzisław Śląski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Aleksander Nowak