GOOD JOB Aleksander Nowak

Wodzisław Śląski

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 220 ocen.

GOOD JOB Aleksander Nowak
4 220 6 1

Opinie o GOOD JOB Aleksander Nowak

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Paula 455

Byl ktos rok temu z tej agencji na zbiorach jablek I gruszek ? Polecacie ? Podzielcie sie doswiadczeniami ? Ciezka praca jak warunki mieszkaniowe ? Praca na akord czy godziny?

Justynka

Wyjechałam przez ta agencje razem z chłopakiem do pracy przy sortowaniu owoców przez biuro w Toruniu, mogę polecić ta agencje bo praca jest taka jak opisana podczas rozmowy w biurze, tak samo zakwaterowanie pokój dla pary. My jesteśmy zadowoleni z tej pracy, nasz znajomy przez ta agencje zaczął prace na filetach z kurczaka i tak samo nie narzeka. Jest inaczej niż w poprzedniej agencji bo do nich zawsze można zadzwonić i pomagaja jak jest jakiś problem, w innej agencji mieliśmy tak ze pojechaliśmy i potem już z nimi nie było zadnego kontaktu

Luki
@Piotr84 12.12.2017 18:26

Ja pracuje na kostce brukowej od kilku miesięcy, zakwaterowanie fakt nie jest super, ale wiedziałem o tym przed wyjazdem ze są tam tylko faceci i nie ma super warunków od agencji. Z zarobkow jestem zadowolony , zjazdy do polski co półtora miesiaca, umowa na długo. Praca jest ciezka i dlatego dużo ludzi młodych rezygnuje, ale sam jestem bardzo zadowolony i zamierzam pracował jak najdłużej

jusss3

witam, był ktoś na jabłkach i gruszkach. podzielcie się opinia na temat zbiorów.

Adam83
@jusss3 07.08.2018 21:05

Ja byłem w zeszłym roku na zbiorach przez inne biuro, teraz jadę z Good Job. Ogolem, polecam, można fajnie zarobic przez 3 tygodnie, trzeba liczyć się oczywiście z tym, że praca jest tez jak pada deszc, polecam zabrac sobie jakis deszczakz. Zakwaterowanie jest w porządku albo firmowe albo w domu jednorodzinnym kolo sadu. Większosc ludzi wraca co roku do tej pracy i zapisują się już w czerwcu na wyjazd we wrzesniu

Jakub

Witam, ktoś się wybiera na zbiory jabłek ?

Gumiś
@Jakub 06.08.2018 12:20

Ja też planuje wyjechać na 3-4 tygodnie na jabłka ale pr zy tym co pisze widzę różnie może być

hhg

ne polecam nikomu.

Do hhg
@hhg 09.08.2018 17:41

Czemu nie polecasz?

Karolina

Cześć jedzie ktoś lub był na ogórkach w okolicach Ijsselmuiden? Jak tam jest z godzinami, dojazdami i z zakwaterowaniem?

Ewelina

Czy jest ktoś może w Oosterhout na magazynach przy pakowaniu żywności? Jakies opinie ?

Jakub

Witam, ktoś się wybiera na zbiory jabłek ?

Aga
@Jakub 06.08.2018 12:19

Ja

Tonik

Podpowiedzcie czy agencja oferuje pracę tylko w Niemczech czy jeszczer gdzieś?

olo

Oferujecie 9,40 euro brutto, gwarantując min.40 godzin tygodniowo. Więc jeśli coś się wydarzy i nie bedzie pracy oraz godzin zredukujecie je do min 120, spoko. Chcecie 90euro za chate, jeszcze idzie to przeboleć. Co tydzień chcecie zabierać od 20-25 euro za to, że ktoś ma być kierowcą i użyje je w celach prywatnych, a jak go nie użyje w tych celach to co.. ? . Brak gps w aucie, brak ubrań roboczych, stawka żałosna możliwe, że zakwaterowanie gdzieś na zadupiu to nie świadczy o was dobrze. 7, 50 euro za sprzątanie auta w tyg dla kierowcy to kpina z nas Polaków. Hanysy i wszystko jasne. Ciule

Michal92
@olo 06.06.2018 16:52

No nie wiem, ja w Polsce za przejazd do pracy nie dostaje żadnej dopłaty, a wy dostaniecie auto służbowe, z którego możecie korzystać prywatnie i wam jeszcze źle? Pracuje w TempoTeam wyjeżdżam przez good job dwa razy i i valy czas jestem zadowolony. Zakwaterowania są w porządku, ale pewnie wszystko zależy od ludzi którzy tam mieszkają i jaki poezadek utrzymuja

Super

Ja jadę juz kolejny raz przez good job. Zawsze było wszysdko było ok godziny i zakwaterowanie tez spoko jest wiadomo że ludzie zawsze gadać bendom bo ile ludzi tyle opini ja tam zlego slowa powiedziec nie mogę pracowalem i na sortowaniu jajek i na szklarnj teraz jade na magazyn poczytalem se te wszytskie opinie i postanowilem napisac cos odsiebie. Bo ja zadowolony jestem zawsze jak zadzwonie to odbiorom i pomogom.

Kaska
@Maciek 21.06.2018 17:24

Tez tak mysle, de berkt ma fajne domki i są tylko na 3 osoby, fajna atmosfera. Nigdy nie było problemu w kontakcie z biurem, może trzeba wam trochę cierpliwości, nie zawsze odbieraja wtedy wysyłam sms i oddzwaniaja zawsze

Ciekawska

To może i Ja dodam od siebie opinię, aby też przestrzec przed niniejszą agencją. Otóż kilka dni temu napisałam tutaj komentarz odnośnie pracy przy pizzy. Niestety nie dostałam odpowiedzi, a szkoda, bo nie pojechałabym 1300km w jedną stronę, aby zobaczyć owe biuro. Tak było, pojechałam w niedziele, na własny koszt autem, z lubelskiej wsi, przejechać przez całą Polskę, przez całe Niemcy i poł Holandii. Okazało się, że Pani A. z biura obiecała nam domek wyłącznie dla 3 osób, pracę na zmiany razem! A co się okazało? Panowie w Holandii nic na ten temat nie wiedzą, w ogóle byli zdziwienie, że przyjechałam dzisiaj (nie sama, ale z koleżanką i bratem). Najgorsze było to, że jechaliśmy jak bezdomni z autem pełnym wyposażenia domowego :D łyżki, widelce, garnki nawet durszlak wzięłam! a co! :D a okazało się że wszystko tam jest. Pani A. nie powiedziała nam o kolorze butów z blachą, kupiłam sobie siwe, a trzeba białe, numer soffi za 20 euro, gdzie w innych agencjach jest za darmo. I pojechaliśmy na darmo, prawie 3 tyś. kilometrów..chciałam to zgłosić do odpowiednich ludzi, ale szkoda nerwów, mam nadzieję, że moja opinia komuś pomoże. Rozumiem, że są ludzie zadowoleni. Tylko gdybym wiedziała, że będę dzielić łazienkę na 9 pokoi, będę mieszkać z 3 obcymi osobami nie pojechałabym. Proszę uważać na agencję, bo obiecują wiele, a zdesperowani ludzie zostaną tam, bo nikt nie chce wracać do Polski w ciągu jednego dnia. A co do pracy przy pizzach, rozbawiło mnie zostawianie dokumentów, portfela itd w pokoju : ale przepraszam wiem, że są kamery dla bezpieczeństwa :D pozdrawiam Panów, szczególnie zdenerwowanego Pana Miłosza :P

Michał
@Ciekawska 13.07.2018 16:00

Też jestem z Lubelskiego :) znaleźliście już pracę? dajcie namiar do siebie to ogarniemy pracę bo też szukam :)

Ciekawska

Oczywiście, że próbowałam. Pani koordynator zapewniała nas, że wszystko okej, jeszcze ponaglała wyjazd na sobotę, ale my wyjechaliśmy w niedzielę, dotarliśmy w poniedziałek w południe. Najlepsze jest to, że numery do Panów z biura Energieweg 12... Pani A. podała błędne, przez co nie mogliśmy się do nich dodzwonić. Dzwoniłam do Pani A. po całej sytuacji, nie odebrała telefonu, kontaktowałam się z Panem Szefem firmy, ale niestety na swoje nieszczęście trafiałam na momenty, że go nie było (niby). Odpuściłam sobie, chociaż straty finansowe są ogromne, przejechaliśmy prawie 3 tyś. kilometrów (!), szukam teraz pracy przez inną agencję. Chociaż po tych wydarzeniach boję się powtórki. Może ktoś z tutaj poleca dobrą agencję, przynajmniej która mówi prawdę, a nie organizuje nam wycieczki krajoznawcze na nas własny koszt?

Joanna

@Ciekawska Dziękuję za wypowiedź. Czy próbowałaś w takim razie kontaktować się z firmą GOOD JOB, aby wszystko zostało dopięte tak, jak zostało to ustalone wcześniej? Jeżeli tak, to napisz jak się to skończyło, ewentualnie informuj nas na bieżąco. Będę Ci wdzięczna.

ciekawa

Czy jedzie ktoś teraz w sobotę do pracy przy cykorii?

Elson

Siema pracował ktoś w dpd ? Jak warunki i godziny i mieszkanie i dojazdy ?

Mal
@Ktos 03.05.2018 14:03

Podobnie jest w pracy w każdym DHLu, pracowałam w Niemczech w Nauen, wytrzymałam z przymusu 6 tygodni. Nie polecam i w pełni potwierdzam powyższą opinię!

ciekawska

Cześć :) mam pytanie odnośnie pracy przy przygotowywaniu pizzy itd. Czy ktoś może powiedzieć jak mniej więcej to wygląda? Jak z godzinami? Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam :)

ryzyko emigracyjne

Gdzie jest wypłata ?

Nunuska

Witam, pojechałam z kolegą do pracy na borówki. Po czym dostaliśmy mieszkanie , ale od 5 dni nie ma dla nas pracy. Kordynator tutaj jest mało poinformowany, polska nie dopełnia swoich obowiązków. Nie polecam

Aga

Nie polecam... Po dojechaniu na miejsce okazało się ,że biuro w pl nie dopełniło obowiązków i nikt w Holandii nie wiedział o naszym przyjeździe. Lokalizacja na jaką trafiliśmy to poprostu moloch w którym nikt nie powinien kwaterować ludzi. Oczywiście udokumentowane zdjęciami i zgłoszone go gemente.... Dla chętnych mogę podeslac zdjęcia syfu... Łazienki nieczynne bo koleś się Opil i wymiotował i oddawał mocz na podłogi... To usłyszeliśmy od dziewczyny która nas oprowadzała po tym obiekcie... W pokoju spalone ściany i fragmenty dywanu... Kuchnia z której nie dało się korzystać ponieważ wszędzie stare jedzenie....po ciągłych obietnicach biura,że załatwia coś innego poprostu wyjechaliśmy,bo biuro szczerze miało to w (usunięte przez administratora)

Izz

Omijajcie z daleka tą agencję! Wszystkie negatywne opinie są prawdziwe.. Nie polecam!

patryk23
@Izz 23.05.2018 16:38

a jaką agencje polecasz ?

Czarna

Witam. Mam pytanie czy pracował ktoś z tej firmy na cebulkach lub przy pakowaniu sałatek? Jest zainteresowana pracą i chciałabym coś wiedzieć więcej na ten temat. ????

Zadyma

Dzien dobry. Jakie warunki są w hotelu w Veenendaal. Jade z GOOD Job pod A bost. Jak z godzinami na fabryce sera? Prosze o odpis nie na pechlukasz@gmail.com

Gfhhgvg
@Zadyma 27.05.2018 10:27

Mieszkałem obok tego hotelu, z zewnątrz wygląda kiepsko a w środku nie wiem

Wojtas

Witam czy ktoś jedzie do Warmenhuizen na chłodnie do warzyw i owoców lub był tam i ma jakaś opinie na ten temat?

4 gwiazdki to kpina

Problemy z wypłatą pensji , ryzyko pracy za darmo , odradzam

Zniesmaczona

Witam was wszystkich ! Nie polecam tej agencji sami (usunięte przez administratora) , przekręt na przekrecie! Ponieważ wyjazd miałam z 4 osobami dokładnie 21.04.2018 r dojechalismy na miejsce w niedziele i w poniedzialek uciekalismy do pol ! Obiecali dobre zarobki , warunki mieszkaniowe a wyszlo wszystko na jaw. Warunki to maja nie do opisania tragedia porazka same menele olane materace , podpaski w szawkach brudne po prostu slamsy ! 1 pralka na 30 osób wszedzie grzyb bród i ubustwo jeden klucz do pokoi sluzy do kazdego z innych pokoi zamieszkujacych ubikacje nie ma drzwi zaslona , jezeli chodzi o prysznice woda to jak ksiadz kropidlem po lał nie ma drzwi zaslona jezeli chodzi o prace to robisz tylko na mieszkanie zero zarobku zero niczego ! Jezeli chodzi o opiekunka porazka mial nas odebrac na miejscu nie bylo go kazal nam sobie znalezsc lokum i pokoje rece opadaja mial byc o 17 godz w koncu nerwa mnie wziela zadzw przyjechal na 22 godz olal nas po prostu mial nas gdzie smial nam sie prosto w oczy ! Zapytalam go czy polozylby sie na takim olanym materacu odp ze nie to gdzie ja mialam do .... spac ? Wyszedl ani me ani be ani pocaluj mnie w ..... ! Wszystko zakazone tam na tych slamach wyszla mi jakas wysypka ciul wie co to. Plakac sie chcialo jezeli chodzi o sprzataczki one nawet nie wiedzialy ze ktos tu mieszka , myslaly ze to opuszczony budynek a tu nie prawda. Ludzie omijajcie ta agencje szerokim lukiem leje na nich ! Niszcza ludzie zycie i kaza spac w takich warunkach co swinia ma lepiej i czysciej w chlewie. A co do pracy okradna was z kazdego grosza jezeli nikt nie wierzy mam zdiecia ktore po robilam w tym (usunięte przez administratora) na koniec. Ps. Jezeli chcecie tak dalej robic ludzi w ciula radze wam przestac bo za nie dlugo nie bedzie mial kto dla was pracowac jezeli jestescie tacy cwani idzcie sami robcie za smieszne pieniadze i mieszkajcie w (usunięte przez administratora) !

Izabelka
@Zniesmaczona 26.04.2018 17:21

a na jakim byłaś zakładzie??

Hollender

Hej, wyjechalem do pracy za posrednictwem agencji pracy Goodjob do pracy na marketach w okolicach Amsterdamu, pani Ania i Asia w Toruniu zalatwily mi prace, pomogly zorganizowac transport i wszystko dokladnie wyjasnily, sama praca ok, akurat mialem doswiadczenie pracujac wczesniej w Polsce w Tesco - zarobki dobre, wysoka stawka, mieszkanie blisko Amsterdamu :)na plus. Ogolnie caly czas mialem kontakt z paniami z Gooodjob z Torunia i jesli cos chcialem dopytac to nigdy nie bylo problemu, bardzo polecam agencje i w tym roku znowu wybieram sie do pracy do NL :)za ich posrednictwem, Polecam!

Ona123

Witam, wyjechałam z Goodjob z Wodzisławia do pracy w NL. Panie z biura przedstawiły mi kilka ofert pracy, wszystkie opisały bardzo dokładnie. Wybrałam ofertę pracy na magazynie. Godziny były w porządku, wypłaty terminowe, jeśli był jakiś problem zawsze mogłam liczyć na pomoc Pań z biura w Wodzislawiu. Wrocilam do Polski na jakiś czas, ale na pewno wrócę do dziewczyn z goodjob. Szczerze polecam!

Aleksander Nowak - właściciel

Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " ) Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :) Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : biuro@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535 . Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania się z nimi. Z wyrazami szacunku Aleksander Nowak

agata1818

Witam, chciałam zapytać czy ktoś był na sortowaniu warzyw i owoców. Jest sens wyjechać czy lepiej odpuścić?

Lidka8343
@agata1818 09.04.2018 16:45

Na sortownie warto, plan z góry tydzień wcześniej to i można sobie wolne zaplanować, dodatki do zmian. Na szklarnie tez jeździliśmy z ta firma i tez mieliśmy godziny i wypłaca jest co tydzien nie co miesiac

Zostaw opinię o GOOD JOB Aleksander Nowak - Wodzisław Śląski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Aleksander Nowak