Agencja Pracy PanPol

Kielce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 139 ocen.

Opinie o Agencja Pracy PanPol

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy PanPol

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Nie polecam . czy powiesz coś więcej na temat rekrutacji? Dlaczego uważasz, że Agencja Pracy PanPol stwarza tyle problemów? Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat pracy przez agencję? Jak oceniacie współpracę z agencją?

Nie polecam .

Ostatnio mnie rozśmieszyli i ale na pewno nie zdziwili ?Szukali monterów prowadzących juz lub od nowego roku ,na miesiąc.. Miałem z nimi okazje rozmawiać_myślę ze stwarzają za dużo problemów przy rekrutacji w porównaniu z innym agencjami >.

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Złudne nadzieje czemu tak uważasz, że Agencja Pracy PanPol jest niewiarygodna? Trzeba też liczyć się z tym, że przez agencję pracy są inne warunki niż gdy szukasz pracy bezpośrednio.

Welder 141

Ogólnie nie polecam tej firmy .Dużo obiecują _nic poza tym .Współpracują z nie godnymi polecenia agencjami w Holandii np. Hobji ,Optima/ kary za wszystko i drogie certyfikaty / itp.

Z branży
@Welder 141 24.06.2017, 07:52
Ogólnie nie polecam tej firmy .Dużo obiecują _nic poza tym .Współpracują z nie godnymi polecenia agencjami w Holandii np. Hobji...

Musze się z tobą zgodzić ..To prawda -też się dobrze nie wyrażę na temat w,w agencji _Mysle że trzeba szukać pracy bezpośrednio w agencjach Holenderskich bez pośredników.

koleś

Rotterdam - petrochemia. Ktoś? Coś?

Welder
@koleś 21.02.2017, 18:43
Rotterdam - petrochemia. Ktoś? Coś?

Z tego co mi wiadomo coś ma być ale prze Hobij dla Engine _A jak ktoś się orientuje _Podobno ten Hobji z Opola nie ciesz y się dobra renomo ...Wart poczytać opinie ..i nie wiem czy zaryzykować ? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,20865

koleś
@Welder 22.02.2017, 08:18
Z tego co mi wiadomo coś ma być ale prze Hobij dla Engine _A jak ktoś się orientuje _Podobno ten Hobji z Opola nie ciesz y si...

Dzięki za info. Rzeczywiście opinie te Hobji ma słabe.

maja
użytkownik zarejestrowany

Pewnie, że na przeróżne stanowiska szukają, ale ciekawe jakich zarobków można się spodziewać przy zbieraniu jabłek i gruszek. Oczekują gotowości do pracy zmianowej, ale skoro zatrudnienie odbywa się na pełen etat to nie tak źle, bo na pewno stawki są odpowiednie.

Złudne nadzieje

Ta agencje straciła w moich oczach w jakość i wiarygodności -po rekrutacja dla Shella ..Omijać takie agencję .. Totalny brak profesjonalizmu a jeszcze ktoś pisze ze zostali z rekrutowaniu ludzie którzy tam pracowali na nowo .

W temacie

Agencja PAnPol ogłosił taki duży nabór ludzi na SHELLA -Projekt ''Hycon''- Okazał się ze Shelle wziął sobie zaledwie garstkę ludzi za pośrednictw tej agencyjki ...A na prawdę miało być tyle miejsc pracy ...Ludzie zaliczyli testy i co ..i NIC.

raider23
@W temacie 16.09.2016, 06:22
Agencja PAnPol ogłosił taki duży nabór ludzi na SHELLA -Projekt ''Hycon''- Okazał się ze Shelle wziął so...

pewnie dlatego tak niewielu dostalo prace bo w pierwszej kolejnosci ida ci co pracowali juz dla cofely aktualnie engie normalna rzecz

W temacie 2
@raider23 16.09.2016, 17:42
pewnie dlatego tak niewielu dostalo prace bo w pierwszej kolejnosci ida ci co pracowali juz dla cofely aktualnie engie normalna...

To jaki sens miała zrobiona cała ta rekrutacja jeśli tak jak napisałeś kolego z biura -dostali się pracownicy którzy wcześnie pracowali ..No jaki sens ???? Testy itp ..pierdoły ..

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Zainteresowany

A co z projektem Hycon -Miały być taki duży nabór a tu nic prawie nic 5 osób ....zaledwie .

Skromny

Tak wielki nabór ludzi ogłosił PANPOL na projekt HYCON na SZelu ,co to miało nie być ,testy szkolenia tylu ludzi miało pracować a tu ledwie skończyło się na delikatnym pier...ciu .Podobno garstki e /4-5/ludzi Shel potrzebował przez tą firmę . Podobno odeszła Pani która rekrutował bo miał dość .....itp ?!

Precz z Cenzuro !

Nie piszcie negatywnych opinii bo to nie ma sensu .Przekonałem się ze najpierw są one sprawdzane prze pracowników PanPol /cenzura / nie wiem jak to możliwe ale tak jest . Go Work przestał być obiektywnym portalem który miął pomagać pracownikom a nie trzymać stronę pracodawców . Np. Temat 2000 tys godzin do odrobienia ..Nie ma pytania ,komentarzy są same odpowiedzi pisane prze chyba prze pracowników .

Kontraktowiec

Ale nie jest nigdzie normo taka duża ilość godzin tzn.2000 godzin do odrobienia za zrobiony certyfikat ..Wiem bo nieraz miałem robi przez firmę .

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Anty PP

Idioto 2 tys złotych w Holandii

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

raider23
@Kontraktowiec 03.09.2016, 15:38
Po ostatnich wpisach wnioskuje że jest duża interwencja w wpisy ludzi powiązanych z firmo Pan Pol. Jak dla mnie 2000 ty godzin...

lojalkie masz ustalona przez prawo pracy w zaleznosci od ceny szkolen wedlog tabeli masz do przepracowania dana ilosc tygodni ale to sie oplaca bo w interesie firmy jest zapewnienie tobie pracy ty pracujesz zarabiasz a uprawnienia sa twoje

raider23
@Kontraktowiec 03.09.2016, 15:38
Po ostatnich wpisach wnioskuje że jest duża interwencja w wpisy ludzi powiązanych z firmo Pan Pol. Jak dla mnie 2000 ty godzin...

lojalkie masz ustalona przez prawo pracy w zaleznosci od ceny szkolen wedlog tabeli masz do przepracowania dana ilosc tygodni ale to sie oplaca bo w interesie firmy jest zapewnienie tobie pracy ty pracujesz zarabiasz a uprawnienia sa twoje

too long

W nowej propozycji pracy w Holandii ,firma proponuje nam zrobienie certyfikatów /jeśli ich nie masz /które przejdą na własność po przepracowaniu 2000 tys godzin zarazem oferując prace na 1 góra 2 m-ce ..czyli bedziesz musiał związać się z firmo na całe życie lub Cie tak skasują ze wypłaty będzie tyle co NIC .. Wiem że inne firmę mają krótszy okres tzw : lojalności do firmy za certyfikaty lub robią za darmo . A cały ten Szef firmy z którym kiedyś miałem okazje rozmawiac nie zrobił na mnie dobrego wrażenie . Czytając te opinie myślę ze duża ingerencje mają tu ludzie z biura w/w firmy .

Latający Holender .

Nie wiem dlaczego ale z nimi jest utrudniony kontakt ? Odbieraj telefony kiedy chcą .Co już mnie do nich zniechęca .

prosiak

fajnie wytłumaczył gościu,tylko nienapinaj się tak,bo Ci żyłka pęknie ;D

Ja

Absolutnie unikajcie firmy Pan Pol!!!! Nie ponoszą odpowiedzialności ,gdzie i do kogo jedziecie, podchwytliwe stawki jak np: Stawka godzinowa netto: 9,65 - 10 Euro (stawka uzależniona od wysokości podatku) wciskają później tyle ze jest taki podatek ze wychodzi ci 6.50 na godzinę.... Osobiście pracowałem tam jako rzeznik (w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z 14 osobami w mieszkaniu 3 pokojowym) Turcy w fabryce zrobia z was niewolników: DZIĘKUJE PAN POL !!!!!!!!!

Hejt = oszczerstwo
@Ja 20.05.2016, 10:04
Absolutnie unikajcie firmy Pan Pol!!!! Nie ponoszą odpowiedzialności ,gdzie i do kogo jedziecie, podchwytliwe stawki jak np: St...

Drodzy Forumowicze, Ten wpis to typowy hejt i poświadczenie nieprawdy. Po pierwsze: widełki płacowe są pomiędzy 9,65 a 10 Euro netto / godzinę. Stawka uzależniona od wysokości podatku zamyka się w tych widełkach, więc dlaczego osoba wpisująca twierdzi, że w rzeczywistości to wychodzi 6,50 wie tylko ona. Warunki finansowe dla rzeźników pracujących w Belgii przez naszą Agencję są następujące: • 13,60 -14,00 Euro brutto = 9,65 - 10 Euro netto. Konkretna stawka uzależniona od skali podatkowej pracownika. • Do zarobków dochodzą bony żywnościowe w wys. 2.12 Euro / za dzień pracy. • Możliwość spożywania posiłków w stołówce firmowej po bardzo korzystnych cenach (są to prawie darmowe obiady). • Możliwość zakupu mięsa i wędlin firmowych po bardzo korzystnych cenach. • Nadgodziny płacone zgodnie z prawem belgijskim • 13-tka, wypłacana w styczniu za poprzedni rok. Wynosi 8,33% liczone od zarobków brutto w okresie od 01.07 do 30.06, ale pod warunkiem, że w tym okresie pracownik przepracował minimum 60 dni. • Podatek jest opłacany przez pracodawcę • Podatek dochodowy, zgodnie z prawem belgijskim jest opłacany przez pracownika. Pracownik dostanie ulgi z podatku dochodowego na dzieci w wieku szkolnym płatne zgodnie z prawem belgijskim. Generalnie, przy tych stawkach otrzymuje się więcej zwrotu podatku niż się go płaci. • Tygodniowe wypłaty na konto. Pracownik powinien mieć numer konta bankowego w Polsce + IBAN lub SWIFT, bo dla pracownika nierezydent jest trudno w Belgii wyrobić rachunek bankowy • Kwoty podstawowe zasiłku rodzinnego są następujące: • na pierwsze dziecko: 90,28 euro na miesiąc, • na drugie dziecko: 167,05 euro na miesiąc, • na każde kolejne dziecko: 249,41 euro na miesiąc. Nasze warunki są przedstawiane na piśmie, z każdym jest podpisywana umowa pośrednictwa i na tych warunkach podpisują pracownicy umowy w Belgii po zdaniu testu. Aczkolwiek, często się zdarza, że po testach Pracownicy mają od razu podwyższaną stawkę, bo się okazuje, że są bardzo dobrzy w tym zawodzie. Ale taka polityka pracodawcy belgijskiego jest na plus dla niego gdyż docenia od samego początku dobrych pracowników i uczciwie ich wycenia. Pokoje są jednoosobowe. W wyjątkowych wypadkach dwuosobowe, ale to jest uzgadniane z wyjeżdżającym przed jego wyjazdem z Polski. Najczęściej pokoje dwuosobowe akceptują koledzy, którzy się znają od lat. W domach mieszka po 3-4 osoby więc skąd informacja o 14 osobach w mieszkaniu i po 3 osoby w pokoju, wie zapewne tylko sam autor wpisu. Nasz partner to druga agencja w Belgii i czwarta w Europie, są notowani na giełdzie i mają certyfikat ISO poprawnej działalności. Opiekunami Polaków są Polki pracujące w tej firmie od ponad 10 lat i osiadłe na stałe w Belgii. Nigdy osobą kontaktową nie był Turek. A propos: my współpracujemy z tym partnerem od 2008 roku. Podstawową informacją jest to, że jest to praca stała na umowie belgijskiej ze wszystkimi świadczeniami z tym związanymi. Niniejszym informuje forumowiczów, że jeśli ktokolwiek będzie na tym forum umieszczał oszczercze informacje na temat Agencji Zatrudnienia PanPol zostanie podany do Sądu zgodnie z ustawą o tzw. "hejcie". Pozdrawiam, Marek Panek Prezes Zarządu PanPol sp. z o.o. PS. Strona internetowa na tą chwilę nie działa, bo jest przenoszona na inny serwer.

bob

Witam ,,,,czy ktos pracuje ,badz pracowal jako spawacz ????? z ta agencja ,,,,,,,za odp,,dzieki

życzliwy

Ten perfidny zLodziej jeszcze żyje ,kazał mi spać ze szczurami i casem w aucie za jedyne 250 euro miesięcznie ,teraz to ja robię w Belgii kokosy

JakD

Witam Czy ktoś obecnie pracuje jako spawacz w Holandii przez Pan Pol? Dawno nie były zamieszczane opinie, a przydałyby się...także bardzo proszę. Pozdrawiam :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Latający Holender .

Jak kochasz mocno to nie puszczaj do Holandii ...Tam szybko o grzech i wszędzie czeka pokusa ..Piwo dobre wódka tez ,piękne wysokie Holenderki przede wszystkim Cafe Shopy ..

spawacz

Nie odbiera bo często jet ''uzerty ''

mat

Napisze krótko nikomu nie polecam PanPol o pieniądze walczyłem ponad miesiąc żeby wypłacili a o totalnej dezorganizacji na każdym kroku nie wspomnę

Czesław

Zastanawiam się czy ktoś z Was kiedykolwiek pracował w Firmie Pan-Pol . Pracowałem dla nich przez okres około 2 miesiecy i wszystko było zgodnie z umowa. Kasa była na czas płacona co tydzień mieszkanie opłacone plus samochód służbowy. Wiadomo wymagali znajomość języka angielskiego. Ja pracowałem u nich na remoncie Global 1200 . Oczywiście Pan-Pol jest tylko pośrednikiem ale nie pobiera za to żadnej stawki od nas. Stawki które były uzgodnione zostały wypłacone co do euro. Moja rada panowie uczcie się języka i negocjujcie bo jedziecie do pracy nie znaci języka podpisujecie każdy papier a potem macie pretensje.

prawda

Monterzy izolacji to tłuki bez szkoły marzy im się wyjazd do RPA za 20euroh. u Panachuja ludzie do szkoły i do normalnych firm

sufler

Dla tych co niewiedzą.Agencja pracy Pan Pol jako taka nie istnieje.Gościu to zwykły naganiacz do innych firm,między innymi do firmy inaxtion w Holandii.Bierze kasę za zwerbowanego a dalej martw się sam.Mój brat pojechał właśnie przez tą pseudo agencję do pracy w Holandii jako spawacz i okazało się na miejscu że mieli przyjechać ale tydzień później.Zakwaterowanie nie było załatwione i musieli wracać do kraju.Właściciel agencji Pan Pol oczywiście nie odbierał telefonu no bo jak ktoś dzwoni z zagranicy to na pewno ma jakiś problem a problemów należy unikać.Po przyjeżdzie do kraju jeszcze próbował się skontaktować z Pan Polem ale w dalszym ciągu facet nie odbierał telefonu.Na tym się skończyło.Inny znajomy który rzeczywiście pracował przez tą agencję również jej nie poleca ale dla tych nie znających języka.Musisz znać język bardzo komunikatywnie żeby dogadać się na miejscu bo na Pan Pol nie masz co liczyć.Gościu tylko tyle że wysyła cię do pracy za granicę i zapomina o tobie.

Krzysiek S.
@sufler 21.04.2015, 14:17
Dla tych co niewiedzą.Agencja pracy Pan Pol jako taka nie istnieje.Gościu to zwykły naganiacz do innych firm,między innymi do f...

Bajkopisarz i kłamca jesteś, ot co. Ja pracuję przez PanPol od kilku lat. Bylem przez nich w pracy w Holandii w kilku agencjach i na 100% wiem, że od 2013 roku nie współpracują już z Inaxtion, bo też tam przez nich pracowałem wcześniej. TO JAKIM CUDEM TWÓJ BRAT POJECHAŁ DO INAXTION PRZEZ PANPOL W 2015 ???

gosc

Maja, ty się zastanów co piszesz. Jak mogą specjalnie nikogo rekrutacji? ?! Co za tapet.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Wiesio

Jak ich nie ma jak ja przez Panpol jestem na projekcie od lutego w Holandii do tej pory ?? Jest nas 8 spawaczy w tej samej firmie a ma jeszcze dojechać kilku. Jak spełniasz wymagania i znasz angielskiego to masz szanse. Mnie powiedzieli, żeby mnie nie wysłać na "wycieczkę turystyczną" to muszą mnie prześwietlić na wylot. I prześwietlili, jak rentgenem. Mnie się udało i pracuje non stop. Agencja nie bierze żadnej kasy za to. A jak miałem grypę to pomogli znaleźć lekarza. Od spawaczy jest Pani Ania i zna się na spawalnictwie lepiej niż niejeden spawacz.

nowy

panowie wie ktos cos o rpa kiedy ruszaja izolacje bo pojawiaja sie oferty pracy a jak przyjdzie co do czego to nikt nic nie wie a telefony milcza?

jo

do rpa pojedze kto zna jezyk a kto tam bedze pracowal jak nie patrza na kwalifikacje tylko tymaczy potrzeba kto bedze pracował

jedrula

czy ktos wie cos na temat ogloszenia firmy do pracy do RPA monter izolacji

Dragonxxx

Witam ! Panowie mam pytanko... In action? czym się zajmuje ta firma? Mam duże doświadczenie w produkcji, serwisie ,montażu rurociągów, Zbiorników z Tworzywa Wzmocnionego Szkłem... Chętnie zmieniłbym pracodawce chętnie zagranica... Macie jakiś konkretny namiar na solidną firmę??

kris
@Dragonxxx 15.02.2015, 09:44
Witam ! Panowie mam pytanko... In action? czym się zajmuje ta firma? Mam duże doświadczenie w produkcji, serwisie ,montażu ruro...

in axtion ,zajebista firma, koniec, pracuje z nia juz 2 lata ,wszystkie benefity, platne przerwy po 2 godz , koniec

raider23
@kris 18.08.2016, 21:35
in axtion ,zajebista firma, koniec, pracuje z nia juz 2 lata ,wszystkie benefity, platne przerwy po 2 godz , koniec...

ja pracuje w in axtion juz ponad cztery lata i zlego slowa nie powiem ani na pan pol ani in axtion

Angol

raider. A ty(usunięte przez administratora) za kogo sie masz?! Myślisz ze robisz 13 lat za granica to co jestes taki fachura po byku??!! Dobrze, ze co dzien pod biurkiem musiales siedziec. Pracowałem w Panamie 5lat z takimi tukami ze szok

bzyk457
@Angol 02.02.2015, 21:57
raider. A ty(usunięte przez administratora) za kogo sie masz?! Myślisz ze robisz 13 lat za granica to co jestes taki fachura po...

Bo wchodzisz na zla strone...ich strona to www.euroworker.pl

Mat
użytkownik zarejestrowany

Jeżeli ktoś rzeczywiście jest zainteresowany współpracą z PanPolem to podejmie taki trud i wysiłek i dowie się czegoś na temat tej firmy. Najgorsze jednak jest to, że nie można w żaden sposób uzyskać od nich informacji, ponieważ strona jest w modernizacji http://www.panpol.com.pl/ Co prawda są numery telefonów więc można próbować dzwonić.

Bytom

Interesuje mnie wyjazd do Niemiec na kopalnie czy ktoś ma dla mnie jakieś wiadomości.Proszę. O Info. ponawiam

ziotek

Interesuje mnie wyjazd do Niemiec na kopalnie czy ktoś ma dla mnie jakieś wiadomości.Proszę.

raider23

posty pewnie wpisywal ktos niezadowolony bez kwalifikacji i doswiadczenia pewnie rowniez nie znal jezyka obcego oprucz rosyjskiego i sie nie zakwalifikowal a takich nawet teraz do zbioru truskawek nie chcam brac.ja na Panpol nie narzekam zalatwili mi raz kontrakt w wenezueli na platformie o od trzech lat pracuje dla jednej agencji w holandii pieniazki ok ludzie rowniez czego wiecej chciec od zycia jest stabilizacja stale przelewy i zyje sie spokojniej i bez stresu.Ja od siebie mogie tylko polecic firme PanPOL (usunięte przez administratora)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

derrrrrrrrr

gdzie robiłeś huet/bosiet?

zbyś

Nie będę się tu rozpisywał.Ludzie!!!Omijać szerokim łukiem tą ,,firmę''!!!

anonim

Stawki oferowane w tej DZIWNEJ firmie ( telefon komórkowy + notes w Kielcach )sa nie realnie niskie.

On

Co to za firma która nie podaje numeru telefonu na swojej stronie internetowej ? Albo nie odbiera telefonow ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

krzychu

pracuje na offshorach za 2800 Euro / miesiac, czyli okolo 12000 zlociszy. I nie narzekam bo co 2 tygodnie jestem w domu z rodziną. Można "marzyć" o więcej, ale jako elektryk przemysłowy nikt mi nie chciał dać więcej i dzięki Bogu, że ta agencja mnie w tym pomogła.(usunięte przez administratora)

anton

Pan z PANPOLU chce wysylac ludzi na platformy wiertnicze do Holandii za 16 euro ?????? Przeciez nie ma takich zarobkow !!!??? Stawka zaczyna się od 27 euro netto w Holandii.Cos tu jest nie tak

raider23

jak juz wczesniej pisalem jestem teraz w holandi i jedzenie kupuje sobie sam a jesli chodzi o uzywki to ziolo mnie nie pociaga pije sobie naspokojnie piwko

raider23

rozrywkam jest praca a pracuje 40h tygodniowo przy tej stawce wystarczy

raider23

gdybys pewnie mial odpowiednie kwalifikacje a nie byl typowym polaczkiem ktory zazdrosci rodakom ze lepiej od ciebie zarabiajam poniewaz majam wyzsze kwalifikacje to twoja geba tez by tam byla!

raider23

po drogie to nie prezes pisze tylko byly pracownik bo teraz pracuje bezposrednio dla holenderskiego biura in axtion.i nie wiem czemu szkalujecie kogos jesli wam nie wyszlo.ja pracuje za granisam juz 13lat i wiem ze trzeba pokazac co sie potrafi w swoim zawodzie!a nie porozumiewac sie na migi i udawac ze cos sie wie!

raider23

ja od wyjazdu do wenezuleli mam prace caly czas dla in axtion do ktorej wyslal mnie pan pol jak juz wczesniej pisalem moze masz problem z kwalifikacjami i nie inwestujesz w szkolenia i nie znasz jezyka!ale to juz nie moj problem tylko twoj kolego.

oszukany

tej agencji nikomu nie polecam a bajki pisze sam prezes chyba ze do wenezueli tam potrzebuja

Zostaw opinię o Agencja Pracy PanPol - Kielce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy PanPol