Witam,
Wszystkie nasze oferty pracy zamieszczamy na portalu www.infopraca.pl W tych ofertach świadomie i celowo nie podajemy naszych danych teleadresowych gdyż można aplikować na naszą ofertę bezpośrednio na tym portalu. Dodatkowo, poprzez pytania selekcyjne zawarte w ogłoszeniu, dokonujemy pre-selekcji kandydatów w wyniku czego kontaktujemy się tylko z tymi kandydatami, którzy spełniają minimum wymaganych umiejętności. W przeciwnym bowiem wypadku musielibyśmy odpowiadać na niezliczone telefony i e-maile osób nie spełniających wymagań danej oferty co w znaczny sposób opóźniłoby proces rekrutacji właściwych osób. Generalizując, czas to pieniądz. A my szukamy bardzo często wybitnych specjalistów w określonych zawodach i system pytań pre-selekcyjnych w znacznym stopniu ułatwia nam pracę. Dlatego też, prosimy o składanie kandydatury do oferty, która Pana / Panią interesuje za pośrednictwem www.infopraca.pl i odpowiedzieć na pytania selekcyjne tam zawarte.
Tak, a propos, pięknie nagranej "sekretareczki", to mam wrażenie, że się Panu coś z czymś pomyliło, gdyż na sekretarce firmowej jest nagrany głos męski, nota bene Prezesa Zarządu, podający tylko i wyłącznie dni i godziny otwarcia biura.
Mamy nadzieję, iż nasze intencje zostaną zrozumiane i odebrane pozytywnie.
Prezes Zarządu
[usunięte przez moderatora]