Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.

Opole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 19 ocen.

Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.
5 19

Opinie o Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.

Rafał

Zaufany pośrednik, mają bardzo dużą ofertę ogłoszeń jednak ja wybrałam zbiory papryki. Godziny w pracy korzystne (kto jezdzi do holandii ten wie). Zakwaterowanie w porządku, nie ma szału. Koordynator mega w porządku, pomocny. Na razie podpisałem umowę na 3msc ale myślę że przedłuże.

   
Anna

Cześć, Czy wybiera się ktoś może do pracy w sieci hoteli w Holandii?

   
Ola
@Anna 11.04.2018 15:28

I jak dziewczyny? Warto pracować przez tą agencję? Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy, sprzątanie hoteli w Amsterdamie i chciałabym wiedzieć, czy to na pewno sprzątanie, no i jak z wypłacalnością

   
Zuzanna

@Ala, rozumiem, że warunki zakwaterowania, jakie zapewniała Agencja Pracy Giger nie były dla Ciebie satysfakcjonujące, tak? Może jednak sama praca oferowana przez tę firmę okazałaby się OK? @Ona., zdecydowałaś się wyjechać do pracy z Agencja Pracy Giger? @Karolina, a jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

   
Ona.

Witam. Pojawiło się ogłoszenie do pracy w hotelu na terenie Holandii , czy któraś z Pań była, bądź obecnie jest , pracuję i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia , warunków mieszkalnych oraz czy wymagany jest język holenderski. ? Będę wdzięczna za wszelkie informacje

   
Karolina

Dobry serwis na miejscu w Holandii, jak są jakieś problemy to można zadzownić do biura w Polsce i zawsze ci pomoga. Jestem na zbieraniu pomidorów, chodzimy po szklarni i zrywamy pomidory. Pracowałam już na szklarni więc jestem przystosowana do tego typu warunków. Pieniądze się zgadzają :)

   
Zainteresowany

Czy firma potrzebuje jeszcze magazyniera, może ktoś wie?

   
Ola

A czy ktoś wybiera się na pomidory pod koniec kwietnia z dziewczyn?

   
Weronika

Witam. Jeśli ktoś pracuje w Holandii w hotelu to proszę o informacje jak tam jest;) bardzo mi zależy na tym .

   
Żona

Słyszałm że ludzie sobie chwalą pracę w Gigerze dlatego wybieram się na sprzątanie. Czy ktoś już tam jest i może się udzielić? Wiem że mają też inne oferty, mój partner jest na pomidorach i to on zachęcił mnie do wyjazdu z nimi. Czekam na jakieś relację i pozdrawiam.

   
Anna

Cześć, Czy ktoś wybiera się może do Holandii do pracy w sieci hoteli z woj. lubelskiego?

   
Ola

Cześć czy któraś z dziewczyn wybiera się do pracy w Holandii przez tą agencję około końca kwietnia/początek maja? :-)

   
Werka
@Ola 10.04.2018 11:12

Tak. Ja

   
Ola

Hej jestem ze Świętokrzyskiego myślę o wyjeździe do Holandii z tej agencji w połowie kwietnia, dzwonili do mnie już 2 razy. Czy ktoś z dziewczyn się wybiera w podobnym terminie? na pewno było by mi raźniej:-)

   
Ola
@Ania 06.04.2018 13:54

W jakim wieku jest ? i kiedy byś chciała wyjechać? Ja się już nastawiłam na koniec kwietnia/początek maja.Tylko stresuje mnie wyjazd w pojedynke ;-)

   
Karolina

Witam, jadę niedługo do Holandii do pracy przy kwiatach. Mam kilka pytań i liczę, że ktoś doświadczony mi odpowie ;) Macie jakieś sprawdzone rzeczy, które warto ze sobą wziąć? Jakie ubrania? Czy faktycznie te wszystkie rzeczy napisane na stronie agencji są potrzebne? Pozdrawiam :)

   
Marcin

Na ekspresach praca nie jest wyczerpująca ale monotonna jak każda na taśmie, przełożoni są w porządku może tylko jeden nie jest, ale organizacja planningi i transport zawsze zorganizowane. Pokoje są dwusosobowe często na domkach, u mnie na lokacji jest ok.20 osoób. To mój trzeci miesiąc pracy przez tą agencję i narazie wszystko się zgadza.

   
Zuzanna

@Sandra, czy osoby, które są Twoimi przełożonymi są pomocne, jak oceniasz warunki proponowane przez Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.? @Lechu, to, o czym piszesz, brzmi naprawdę ciekawie! :) Czy sama praca jest ciężka i wyczerpująca, czy może jednak taka spokojniejsza? Planujecie pracować tu dłużej?

   
Elvis

Czy ta agencja przerzuca pracownika do agencji Axell? Bo oferty pracy mają takie same jak 3 lata temu Axell, magazyn Syncreon Tilburg - Dell, magazyn Syncreon Waalwijk - Apple, Soda Stream w Rijen (bardzo nudna praca, nie jest ciężko, czas wolno leci). Ktoś napisze jak to wygląda tam dokładnie? Czy mieszka się na Hooge Mierde/Laage Mierde? Raamsdonk? Kerkdriel najgorsze hotele, pokoje były 4 osobowe małe klitki 2 łóżka piętrowe, kuchnia w korytarzu 1m szerokości, łazienka w pokoju. Może się zmieniło po tylu latach. Na lage mierde nie było neta, ale było fajnie

   
Sandra

a my wybiermy się na produkcję sprzętu komputerowego a wyjazd mamy w sobotę. Mega się cieszę że tam jedziemy bo przynajmniej odłoże na wakcję. Umowę podpisałam na trzy miesiące, jak ktoś tam jest piszcie: [email protected]

   
anonymous
@Sandra 08.03.2018 23:40

A napisz jak warunki mieszkaniowe ile osob na domku jakie oplaty za mieszkanie czym do pracy dojezdzasz i czy da rade zarobic odlozyc cosik gotowkii

   
Roman

Hej, ktoś pojechał do pracy z tej firmy na operatora CNC? Warunki w ofercie wydają się korzystne jednak chcę się upewnić czy warto. Ktoś coś?

   
Lechu

Też jestem na ekspresach praca jest na trzy zmiany, godzin miedzy 40 a 50 tygodniowo. Lokacje sa dobre bo całe wyposażenie jest na miejscu. Dwójki pokoje, ja z moja dziewczyna mieszkam. Autem slużbowym można do sklepu jeździć, my jedzimy raz w tygodniu na wieksze zakupy.

   
Magda
@kk 13.02.2018 10:15

my nie musimy płacić

   
bastek

Wybiera sie ktos teraz jakos w lutym do Holandii przez Gigera

   
Wojtek

Pracuje przy produkcji ekspresów w Rijen. Jestem na tasmie i skladam czesci, z pieniedzmi do tej pory nie bylo problemow co dobrze wrozy. Mieszkam w pokoju dwuoosbowym na lokacji firmowej. Autem dojezdzam do pracy i zbieram ludzi po drodze. Kontrakt mam na trzy miesiace i tyle chce zostac. Firma w porządku,

   
bastek

Witam wszystkich serdecznie mam pytanie wybiera sie ktos moze w nastepnym tygodniu do Holandii przez GIGERA

   
Picker

Wybiera sie ktos teraz jakos do pracy na magazyn przez tą firme i czy firma jest wiarygodna wyplacalna jak z zakwaterowaniem jak z pracą

   
Vandame
@Anna M 07.02.2018 09:04

A powiedz mi jak warunki mieszkaniowe wygladaja i czy oplaca sie wyjezdzac z tą agencja a co konkretnie robisz na jakim magazynie pracujesz czy masz godziny

   
Sebaa

Witam mam pytanie jaka firma przejmuje pracowników wysyłanych przez firme Giger czy Giger ma tam swoja siedzibe w Holandii

   
MichałNl

Też jadę ale pod koniec tego tygodnia napisze jak jest

   
KONDZIOO
@TrabixxNL 05.02.2018 19:51

No ale busa masz za darmo czy cos ci odciagaja z wypłaty za dojazdy

   
Krzysiek

Jestem w Tilbyurgu przy zbieraniu zamówień z DELLA, godziny co tydzień takie same wiec nie ma stresu, pokoje dwuosobowe na lokacji...

   
Picker

Witam wszystkich mam pytanie co do tej agencji czy trzeba znac dobrze jezyk angielski ,czy pary tez mogą jechac i jakie są warunki zakwaterowania i opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie.Dzieki

   
Patryk

Cena za mieszkanie to 75 euro a ubezpieczenie około 20. Też pracuje na magazynie i jeszcze wóżkiem widłowym albol wydajed towary. Godzin mam średnio 45 na tydzien. Pokoje sa dwu osobowe na mojej lokacji a lazienka jest w pokoju.

   
KK

Kazdy pisze ze jest tam tak super fajnie kasa na czas a nikt nie napisze jakie są warunki mieszkaniowe jak w pracy czy są godziny jakie są opłaty za mieszkanie ile tygodniowo wam wychodzi

   
Natka91
@KiMKK 26.01.2018 14:42

Warunki mieszkaniowe powyżej sredniej. Fajne domki 6 osobowe. Duzo zieleni dookoła. Przyjdzie wiosna to będzie klimat jak na wczasach ;)

   
Aneta

Ja jechałam z Wałbrzycha w zeszłym tygodniu i do Rijen pracuje przy ekspresach, w wielu firmach pracowalam na terenie holandii. powiem ze giger jest okej, na razie nie ma zadnych problemow, dobry kontakt z biurem, nie maja gdzies czlowieka.

   
KONDZIOO
@Paweł K. 23.01.2018 19:35

No mowisz ze wypłata jest na czas tylko napisz ile tej wypłaty masz na czysto do reki po wszystkich opłatach juz i jakie masz warunki zakwaterowania

   

Zostaw opinię o Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k. - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.