Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.
5 25 6 1

Opinie o Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.

Andrzej

Czy ktoś z Was kontaktował się ostatnio z Agencją Pracy Giger? Ile czasu należy liczyć od pierwszego kontaktu z tą firmą do podjęcia pracy w docelowym miejscu? Widziałem, że ta agencja proponuje pracę w wielu zawodach (https://www.giger.pl/oferty-pracy.html ). Może ktoś wyjeżdżał niedawno do pracy?

maciej
@Andrzej 29.11.2018 16:00

hej. ja z kolega chciałem wyjechać jak najszybciej i w 2 dni zalatwili wyjazzd lacznie z busem. dzialaja szybko. w koncu kase na tym robia ;)

Helena
@maciej 29.11.2018 16:41

Dziękuję za odpowiedź! Czyli wygląda na to, że już pracujecie za pośrednictwem tej agencji, tak? Napisz proszę, czym się zajmujesz. Czy w razie jakichkolwiek problemów już tam na miejscu, możesz liczyć na pomoc ze strony Agencji Pracy Giger?

Kwiatuszek

Witam :) Czy ktoś pracuje przez tą agencje zatrudniony na kwiatkach ? Proszę o opinie :)

lila

hej pracuje ktos przez nich na szklarniach? mam kilka pytan

amelka
@lila 09.11.2018 12:13

hej. ja pracue juz 3 tygodnie i jest naprawde ok. duzo godzin, fajni ludzie

lila
@amelka 09.11.2018 18:55

dzieki amelka. a powiedz jeszcze jak z zakwaterowaniem?

amelka
@lila 09.11.2018 19:42

jest tak jak obiecują. mieszkania albo domki na naprawde fajnym poziomie. pracowałam już w kilku innych agencjach i tu jest najlepsze zakwaterowanie. mozesz sie smiało się decydować

ASIK
@amelka 09.11.2018 20:08

hej ja pracowałem tam 4 miesiące ale musiałam zjehac do domu. nie dlugo znow sie wybieram do pracy i tez bede chciała do nich jechać.

Andrzej
@amelka 09.11.2018 20:08

Fajnie, że jesteś zadowolona ze współpracy z Agencją Pracy Giger i że chciałaś napisać co nieco na ten temat na forum. Czy mogę zapytać, jak oceniasz kontakt z agencją podczas swojej pracy? Czy w razie jakichkolwiek problemów zawsze możesz się do nich zgłosić?

Grzes
@amelka 09.11.2018 20:08

Mogę prosić o maila?

Aga

Bardzo prosze o opinie mam zamiar wyjechac na filetowanie i pakowanie kurczakow jade sama i pierwszy jakie ss warunki i jaka firma giger

Grzes
@Aga 26.09.2018 08:12

Podaj maila jak możesz.

AGA

Hej, ja pracuje już 3 miesiące jako pokojówka i zostaje na kolejne 3. Fajna robota, fajni ludzie.

nes
@AGA 03.09.2018 14:51

hej, podasz maila, chcialam zapytac o szczegoly tej ofert, jak to naprawde wyglada :)

Ewelina
@AGA 03.09.2018 14:51

Mogę również prosić o kontakt w sprawie pracy jako pokojówka ? :) Będę bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

luki

ja na miesie juz 5 miesiecy. duzo godzin wiec fajna kasa. zakwaterowanie jest srednie ale idzie wytszymac. widzialem duzo gorsze

zbych

Witam czy ktoś może pracuje juz przy tym skladaniu rowerow elektycznych? pare pytan mam

arczi

Witam czy ktoś wyjechał z biura Giger do pracy na budowie bo ja sie wybieram i chce waszej opini o tej firmie czy nie uszukuje co obiecała

zbych
@arczi 06.09.2018 19:00

ja pracuje już 2 miesiac. na rzie wszystko wporzatku

Łuki

Hej. ja juz od tygodnia na kurczakach robie. puki co jest dobrze. warunki zakwaterowania na dobrym poziomie i na najwarzniejsze dla mnie duza ilosc godzin rzeczywiscie jest

Pedro

Czy jest jakiś powód, że taka cisza panuje na forum? Szkoda, ludzie szukają pracy i zaglądają.

Zainteresowany

Podpowiedzcie jak organizują warunki pobytu za granicą? Czy pracy mają dużo?

Nick Slaughter

Dobry kontakt z biurem.

Zuzanna

@Rafał Dziękuję za opinię. Czy możesz przybliżyć, jakie były godziny pracy, o których piszesz? Ponadto, przy pracy wyjazdowej ważne jest ubezpieczenie. Czy Agencja Pracy Giger takowe zapewnia? Jeśli tak, to jakie ono jest? Są to informacje nieuwzględnione do tej pory w wątku, a na pewno są ważne, zatem zachęcam Cię do wypowiedzi.

Ona.

Witam. Pojawiło się ogłoszenie do pracy w hotelu na terenie Holandii , czy któraś z Pań była, bądź obecnie jest , pracuję i mogłaby powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia , warunków mieszkalnych oraz czy wymagany jest język holenderski. ? Będę wdzięczna za wszelkie informacje

Sandra
@Ona. 28.04.2018 17:21

Proszę o jakiekolwiek info, czy warto?

Anna

Cześć, Czy wybiera się ktoś może do pracy w sieci hoteli w Holandii?

Ola
@Anna 11.04.2018 15:28

Ja wybieram się przez tą agencje, proponowali mi prace w hotelu Hil.. ale mam tatuaż w widocznym miejscu i to mnie zdyskwalifikowało. A zdecydowałaś się już na tą konkretną pracę w hotelu?

Edyta
@Anna 11.04.2018 15:28

Ja jadę bo stawka mega dobra a moim zdaniem sprzątanie ciężkie nie jest. To twój pierwszy raz na sprzątaniu?

Anna
@Edyta 12.04.2018 02:46

Właśnie mam się dzisiaj określić żeby mieć miejsce zarezerwowane, jadę sama i trochę się boje wiec chciałam podpytać czy ktoś się wybiera. Jechałabym w przyszlym tygodniu.

Weronika
@Anna 11.04.2018 15:28

Witam. Ja i moja koleżanka jedziemy 28 kwietnia :)

Ola
@Anna 11.04.2018 15:28

I jak dziewczyny? Warto pracować przez tą agencję? Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy, sprzątanie hoteli w Amsterdamie i chciałabym wiedzieć, czy to na pewno sprzątanie, no i jak z wypłacalnością

Patrycja
@Ola 24.05.2018 20:09

Ja jadę w połowie lipca.

anonymous
@Anna 12.04.2018 07:47

I jak to wygląda na miejscu?

anonymous
@Patrycja 26.06.2018 11:34

I jak to wygląda na miejscu?

anonymous
@Weronika 12.04.2018 14:07

I jak to wygląda na miejscu?

Patrycja
@anonymous 01.07.2018 18:17

Niestety nie wiem. Bo wyjazd mam dopiero 17lipca, a nikt nie pisze opin jak to wyglada na miejscu.

Sandra
@Patrycja 07.07.2018 19:19

Czy ktoś już tam był? też mam jechać w lipcu z tego co mówią jest ok ale jak jest w rzeczywistości? trochę się boje.

anonim

Wyjeżdża ktoś w tą niedzielę na kurczaki ?

Ala
@anonim 21.06.2018 14:01

Witam, czy jest ktos w pracy na kurczakach?

Rafał

Zaufany pośrednik, mają bardzo dużą ofertę ogłoszeń jednak ja wybrałam zbiory papryki. Godziny w pracy korzystne (kto jezdzi do holandii ten wie). Zakwaterowanie w porządku, nie ma szału. Koordynator mega w porządku, pomocny. Na razie podpisałem umowę na 3msc ale myślę że przedłuże.

Zuzanna

@Ala, rozumiem, że warunki zakwaterowania, jakie zapewniała Agencja Pracy Giger nie były dla Ciebie satysfakcjonujące, tak? Może jednak sama praca oferowana przez tę firmę okazałaby się OK? @Ona., zdecydowałaś się wyjechać do pracy z Agencja Pracy Giger? @Karolina, a jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Karolina

Dobry serwis na miejscu w Holandii, jak są jakieś problemy to można zadzownić do biura w Polsce i zawsze ci pomoga. Jestem na zbieraniu pomidorów, chodzimy po szklarni i zrywamy pomidory. Pracowałam już na szklarni więc jestem przystosowana do tego typu warunków. Pieniądze się zgadzają :)

Zainteresowany

Czy firma potrzebuje jeszcze magazyniera, może ktoś wie?

Ola

A czy ktoś wybiera się na pomidory pod koniec kwietnia z dziewczyn?

Weronika

Witam. Jeśli ktoś pracuje w Holandii w hotelu to proszę o informacje jak tam jest;) bardzo mi zależy na tym .

Żona

Słyszałm że ludzie sobie chwalą pracę w Gigerze dlatego wybieram się na sprzątanie. Czy ktoś już tam jest i może się udzielić? Wiem że mają też inne oferty, mój partner jest na pomidorach i to on zachęcił mnie do wyjazdu z nimi. Czekam na jakieś relację i pozdrawiam.

Anna

Cześć, Czy ktoś wybiera się może do Holandii do pracy w sieci hoteli z woj. lubelskiego?

Ola

Cześć czy któraś z dziewczyn wybiera się do pracy w Holandii przez tą agencję około końca kwietnia/początek maja? :-)

Werka
@Ola 10.04.2018 11:12

Tak. Ja

Ola

Hej jestem ze Świętokrzyskiego myślę o wyjeździe do Holandii z tej agencji w połowie kwietnia, dzwonili do mnie już 2 razy. Czy ktoś z dziewczyn się wybiera w podobnym terminie? na pewno było by mi raźniej:-)

Matikar
@Ola 02.04.2018 21:01

Witam, również otrzymałam telefon dziś o pracy, wyjazd ok 15.04 Małopolska do jakiej pracy jedziesz ?

Cliffjumper
@Ola 02.04.2018 21:01

Ja tez mysle o wyjeździe jestem z kielc ile masz lat ?

Ania
@Ola 02.04.2018 21:01

Tak wybieram się,jestem z Podkarpacia i szukam tez kogoś. Tez dostałam telefon

ALEKSANDRA
@Cliffjumper 05.04.2018 13:29

mam 29 l. a Ty? chcę wyjechać pod koniec kwietnia/początek maja, kazali mi tydzień wcześniej zadzw. jak się zdecyduje:-)

Ola
@Ania 06.04.2018 13:54

W jakim wieku jest ? i kiedy byś chciała wyjechać? Ja się już nastawiłam na koniec kwietnia/początek maja.Tylko stresuje mnie wyjazd w pojedynke ;-)

Karolina

Witam, jadę niedługo do Holandii do pracy przy kwiatach. Mam kilka pytań i liczę, że ktoś doświadczony mi odpowie ;) Macie jakieś sprawdzone rzeczy, które warto ze sobą wziąć? Jakie ubrania? Czy faktycznie te wszystkie rzeczy napisane na stronie agencji są potrzebne? Pozdrawiam :)

Marcin

Na ekspresach praca nie jest wyczerpująca ale monotonna jak każda na taśmie, przełożoni są w porządku może tylko jeden nie jest, ale organizacja planningi i transport zawsze zorganizowane. Pokoje są dwusosobowe często na domkach, u mnie na lokacji jest ok.20 osoób. To mój trzeci miesiąc pracy przez tą agencję i narazie wszystko się zgadza.

Zuzanna

@Sandra, czy osoby, które są Twoimi przełożonymi są pomocne, jak oceniasz warunki proponowane przez Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.? @Lechu, to, o czym piszesz, brzmi naprawdę ciekawie! :) Czy sama praca jest ciężka i wyczerpująca, czy może jednak taka spokojniejsza? Planujecie pracować tu dłużej?

Elvis

Czy ta agencja przerzuca pracownika do agencji Axell? Bo oferty pracy mają takie same jak 3 lata temu Axell, magazyn Syncreon Tilburg - Dell, magazyn Syncreon Waalwijk - Apple, Soda Stream w Rijen (bardzo nudna praca, nie jest ciężko, czas wolno leci). Ktoś napisze jak to wygląda tam dokładnie? Czy mieszka się na Hooge Mierde/Laage Mierde? Raamsdonk? Kerkdriel najgorsze hotele, pokoje były 4 osobowe małe klitki 2 łóżka piętrowe, kuchnia w korytarzu 1m szerokości, łazienka w pokoju. Może się zmieniło po tylu latach. Na lage mierde nie było neta, ale było fajnie

Zostaw opinię o Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Giger sp. z o.o. sp.k.