Time2Work Sp. z o.o.
4 17 6 1

Opinie o Time2Work Sp. z o.o.

Anonymous

Dlaczego piszecie w nowym ogłoszeniu na infopraca o dodatkach za pracę w weekendy skoro takich dodatków nie ma? Praca w weekendy jest tylko dla kilku osób a wypracowane godziny można przeznaczyć TYLKO NA PŁATNY URLOP. Nie jestem pewien czy jest wypłacany dodatek za pracę zmianową. Nie ma żadnego kontraktu z holenderskim pracodawcą tylko umowa agencyjna z holenderskim pośrednikiem. I to raczej na słabych warunkach. Dlatego warto popytać u konkurencji na literę L która też zatrudnia w tym samym zakładzie w Elburg ale na trochę lepszych warunkach...

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Anonymous 15.12.2018 10:00

Dzień dobry, prosimy Pana o kontakt drogą mailową w celu wyjaśnienia Pańskich wątpliwości: holandia@time2work.pl lub telefoniczne nr. 502 084 236 Dziękujemy

quazi
@Anonymous 15.12.2018 10:00

W zasadzie wszystko co piszesz się zgadza. Sobota tylko do zamiany na płatny urlop. Brak dodatku zmianowego, o ile się nie mylę w umowach z DD jest jedna zmiana a faktycznie we fabryce są dwie. Brak karty ubezpieczeniowej. Larex od początku roku ma płacone wszystkie nadgodziny, nawet w niedzielę. Natomiast DD płaci tylko za 40 godzin tygodniowo i to słabo płaci. Dlatego większość chce przejść do Larex.

NL Girl

Oferta na produkcji jest w porządku, zaryzykowałam (przetwórstwo rybne wydawało mi się być srednio atrakcyjne) ale nie żałuje. Agencja na +

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@NL Girl 13.12.2018 08:42

Dziękujemy za opinię, cieszy nas jej pozytywny charakter. Zapraszamy ponownie

Marek

Byłem z nimi w Holandii. Praca przy rybach w miarę okej, zakwaterowanie dobre jak na holenderskie realia. znajomi jadą teraz na budowlanke zobaczymy jak tam to wygląda.

Anon

Czy praca przez Time2Work jest bardzo ciężka? Czy pracodawcy są mili?

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Anon 25.10.2018 06:46

Witamy, posiadamy różne oferty pracy, zapraszamy do zadawania pytań dotyczących konkretnych ofert naszemu rekruterowi pod numerem: 502 084 236 :) Pozdrawiamy, do usłyszenia

Natalia 123

Nie polecam w tej firmie pracy (usunięte przez administratora) nic więcej pierw 20euro za dzień za mieszkanie a puzniej 30euro z dietami piszą że 55euro diety jest a to nie prawda tylko 20 godzin nie możesz więcej zrobić niż 35h bo diety nie dostaniesz (usunięte przez administratora) i tyle nie polecam pracę w tej firmie

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Natalia 123 26.08.2018 12:16

Dzień dobry, pani Natalio, czy nie pomyliła Pani firm? W żadnej z naszych ofert (archiwalnych i aktualnych) nie oferowaliśmy i nie oferujemy diet pracownikom. Dodatkowo, koszt mieszkania zawsze podajemy w wymiarze tygodniowym. Prosimy o powtórne sprawdzenie czy korzystała Pani z naszego pośrednictwa, zweryfikowanie wystawionej oceny lub kontakt poprzez e-mail w celu wyjaśnienia tej sytuacji.

Monika

Dzień dobry, czy trzeba mieć wyższe wykształcenie, żeby dostać pracę?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Monika 20.08.2018 13:05

Dzień dobry, wymagania uzależnione są ściśle od oferty pracy, jednak w większości znaczenie ma dla nas doświadczenie zawodowe, zapraszamy do przesłania CV przez formularz na https://time2work.com.pl/rejestracja/ lub kontaktu z rekruterem 502 084 236

Jacek

Niedawno wróciliśmy z partnerką z pracy w Holandii. To był mój drugi wyjazd do pracy zorganizowany przez Time2work. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu,poprzednio byłem sam i mam takie same odczucia. Pracownice agencji pracy profesjonalnie podchodziły do sprawy za kazdym razem. Informacja o miejscu pracy jak również miejscu zakwaterowania była w 100% rzetelna. Jeżeli były później jakieś drobne zmiany w miejscu pracy to wynioały jedynie ze strony pracodawcy. Ostatni pobyt zorganizowany przez Panią Darię zapamiętamy chyba do końca życia. Zakwaterowani byliśmy w bajkowym miejscu w okolicy gdzie sami Holendrzy pchają się żeby spędzić w spokoku weekend poza domem. Okolica przepiękna. Chyba jedynym dowodem na nasze zadowolenie z wyjazdów będzie chęć dalszej współpracy z agencją Time2 work którą serdecznie polecam.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Jacek 04.06.2018 19:36

Dziękujemy, nic tak nie cieszy jak pozytywna opinia od Pracownika :) Pozdrawiamy

Igor

Ja również słyszałem, że agencja ma opinię świetnego pracodawcy. Jak można się tu zaczepić?

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Igor 07.06.2018 16:17

Witamy, cieszą nas pozytywne opinie, nasze oferty - znajdzie Pan na https://time2work.com.pl/oferty-pracy/ przy każdej ofercie może Pan przesłać aplikację, jeżeli nie znajdzie Pan dla siebie interesującej oferty, zapraszamy do zgłoszenia ogólnego przez formularz: https://time2work.com.pl/rejestracja/ . Jeżeli chce Pan być rekrutowany przez nas prosimy o zaznaczenie kwadracika przy "pogrubionej" informacji o wielokrotnej rekrutacji. Pozdrawiamy i do usłyszenia!!

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja time2work sp. z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Opole i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

anonymous

Witam,czy to prawda,że po otrzymaniu karty tymczasowego pobytu w waszej firmie,nie wolno opuścić granicy Polski przez 10 miesięcy?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 17.04.2018 18:31

Jeżeli otrzyma Pan kartę tymczasowego pobytu, pracodawca nie może narzucić Panu okresu stałej pracy (zabronić wyjazdu). Posiadając kartę tymczasowego pobytu pracownik może przekraczać granicę, pamiętając jednak o konieczności skorzystania z urlopu jaki mu przysługuje. Jako pracodawca nie praktykujemy utrudniania pracownikom opuszczania terenu PL. Prosimy o informację skąd uzyskał Pan taką informację. Zapraszamy do kontaktu mailowego pod adresem: marketing@time2work.com.pl. Pozdrawiamy

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego wpisu zmieniło się w time2work sp. z o.o. w kwestii wynagrodzeń?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Administrator 13.04.2018 10:15

Dziękujemy za zapytanie, prosimy o wyjaśnienie jaki ostatni wpis jest przedmiotem zapytania, mówimy o ostatniej dodanej opinii? Dodatkowo, nie wiemy czy pytanie dotyczy systemu wynagrodzenia pracowników wewnętrznych czy tych, którzy podejmują zatrudnienie w NL? Ponadto, zapraszamy do przeniesienia tej konwersacji na drogę mailową - zapraszamy do przesłania wiadomości na marketing@time2work.com.pl. Pozdrawiamy

aLeKsanDra82

Pracowałam z Time2work w holandii kilka msc. powiem tak, jestem wiecej niż zadowolona, praca jak deklarowana, wynagrodzenie też, warunki mieszkaniowe ok, a kiedy miałam trudnosci uzyskiwałam pomoc. Ja wspominam to bardzo pozytywnie i żałuję, że już nie mogę podjąć pracy za granicą, a tą agencje polecam z całego serca.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@aLeKsanDra82 11.02.2018 13:43

Dziękujemy za opinie, cieszy nas jej pozytywny charakter :)

Ghj

Witam czy pracuje ktoś w Harderwijk na produkcji łososia ? Jak z pracą godzinami i zakwaterowaniem ?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Ghj 13.03.2018 09:44

Witamy, przedstawiając ofertę możemy powiedzieć, że godziny pracy planowane są codzienne (z dnia na dzień) średnio 40 godz. pracy w tygodniu. Z naszej wiedzy wynika, że oceny dot. pracodawcy są bardzo pozytywne, w temacie zakwaterowania: jest ono w domkach na terenie parku. Pozdrawiamy

anonymous

Nie mam zamiaru rozmawiac z Opolem..ciekaw jestem o rozmowe z siedziba by zapytac o rzetelnoisc uslug..ale to juz nie wazne.Proponuje potencjalnych kandydatow upewnic sie ze ta praca jest a nie czekac w nieskonczonosc perspektywami bez pokrycia. Niestety stracilem czas i musze ponowic [proces rekrutacyjny.Moze ktos inny bedzie mial wiecej szczesia..zycze powodzenia.

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 08.02.2018 16:42

Jeżeli jest Pan innym Użytkownikiem niż ROZCZAROWANY prosimy o Pana o kontakt mailowy pod adresem marketing@time2work.com.pl. W wiadomości prosimy o przesłanie danych identyfikacyjnych i informacji dlaczego nie zamierza Pan rozmawiać z nami na temat naszej rzetelności. Podkreślmy, że na chwilę obecną biuro w Opolu jest naszą jedyną siedzibą. Jeżeli wcześniej pisał Pan jako ROZCZAROWANY bardzo prosimy o nie tworzenie nowych opinii, szczególnie jako inny Użytkownik. Dziękujemy.

rozczarowany

Siedziba główna spółki: ul. Dworcowa 73 85-009 Bydgoszcz tel. (52) 370 53 40 fax (52) 370 53 41 e-mail: office@timework.pl Dział handlowy: tel. 52 307 03 40 Godziny pracy biura: 08.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku Proby kontaktu spezly jak widzac na niczym choc na internecie sa dane podane gdzie jest siedziba spolki. To byly moje ostatnie kroki podjecia dialogu z niesolidna firma.Odpowiedzi jekie otrzymalem byly klamliwe swiadczace braku klasy tej firmy. Zycze wszystkim powodzenia ale ja napewno nie bede kontynuowal wspolpracy z takimi agencjami a samej agencji zycze powodzenia w naborze nowyck kadr

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Wszystko się zgadza firma timework posiada centralę w Bydgoszczy, pragniemy zwrócić uwagę na drobny szczegół: kontaktował się Pan z firmą time2work. Podkreślamy 2 między "time" a "work". Nasza firma time2work ma siedzibę w Opolu i nie jest powiązana z timework. Prosimy publikować w postaci odpowiedzi (serwis Gowork daje Panu te możliwość), a nie nowych opinii,

rozczarowany
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Nie widze mozliwosci rozmowy z kadra ktora wprowadzala mnie w blad z perspektywami pracy a potem rzeczywistosc okazala sie poprostu zludna.. sa agencje ktore potrafia zalatwic formalnosci w tydzien czasu oraz podjecie pracy w ciagu 7-9 dni ale z ta agencja moglbym czekac chyba do starosci.. Uzgodniono wycofuje aplikacje.Zaluje ze stracilem tyle czasu opierajac sie na bajkach o pracy. Potencjalnym pracownikom proponuje upewnmic sie ze praca jest zalatwiona a nie czekac i liczyc na cud....

rozczarowany
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Ze wzgledu na sytuacje nie widze mozliwosci dalszej rozmowy z opolem to rowna sie ze strata czasu.Faktem jest ze pracy za posrednictwem tej firmy nie mam.Sa solidniejsze agencje.Nie mam wiecej komentarzy

rozczarowany

Proba kontaktu telefonicznego z biurem z siedziba w Bydgoszczy rowniez nie przynosi rezultatu.Probowalem trojkrotnie jednak bez skutku. Bez komentarza. Doradzam kontakt naprawde z rzetelna agencja.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 14:37

Nie posiadamy i nie posiadaliśmy biura w Bydgoszczy. Aktualnie kontakt jest możliwy z naszą centralą w Opolu.

rozczarowany

Witam Wszystkich.Majac nadzieje na prace w Holandii poprosilem agencje o pomoc w pozyskanie pracy.Na poczatku wszystko ok.Mam bogate CV doswiadczenie bardzo dobry angielski zawod, kursy itp.Komunikacja bardzodzo dobra jednak bez rezultatow..Potem coraz gorzej.Sciemnianie i nic wiecej.stracilem czas i nic wiezej.Zaluje straconego czasu.NIE POLECAM.PS pragne zaznaczyc iz mam doswiadczenie oraz prace w Holandii oraz BSN numer.Mam dosc wspolpracy z fikcyjnymi agencjam! ! !!!i

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 11:30

Dzień dobry, aby przekazana przez Pana informacja wpłynęła na podniesienie jakości naszych usług prosimy o przesłanie na adres: marketing@time2work.com.pl Pańskich danych, które pozwolą nam na ustalenie z kim i kiedy się Pan kontaktował. Sprawdzimy czy doszło do błędów ze strony rekrutera. Będziemy wdzięczni za przekazanie w tej wiadomości także Pańskich uwag. Nie jesteśmy fikcyjną agencją, codziennie pomagamy naszym kandydatom w znalezieniu pracy na terenie Holandii. Czekamy więc na informację od Pana, dziękujemy.

Tomek

Dużo tych agencji na rynku ale to przynajmniej nie jakieś korpo.można z nimi normalnie rozmawiać. Ja pojechałem przez nich do nl i generalnie stawki i mieszkanie się zgadzamy z tym co było w Opolu mówione

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Tomek 31.01.2018 22:41

Dziękujemy!

Zainteresowany

time2work ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czyli można spokojnie skorzystać z ich ofert.?

agaata

pracuje w tej firmie na szklarniach, wszystko jest tak jak obiecali.

daro

pracuje ktos za posrednictwem tej agencji w Putten na paletach?

Piotr

Nie jestem pracownikiem, chodzi mi jak z noclegami bo chyba jakis pokój zalatwiaja, mieszkanie ? Ile mozna zarobic ?

Time2work
@Piotr 06.10.2017 10:51

Dzień dobry, oferujemy zakwaterowanie agencyjne dla naszych pracowników, jednak często jego koszty uzależnione są od oferty. By precyzyjnie odpowiedzieć na Pańskie pytanie prosimy o skonkretyzowanie pytania. Nasze oferty znajdzie Pan na stronie https://www.baza.time2work.com.pl/pl/oferty-pracy - jeżeli znajdzie Pan ofertę, która Pana zainteresuje prosimy i kontakt telefoniczny bądź mailowy. Chętnie udzielimy szczegółowych informacji.

Maja

@Piotr w jakim sensie z „domkami”? Masz na myśli konkretną prace oferowaną przez time2work? Którą dokładniej? Więcej informacji pozwoli zidentyfikować, co masz na myśli. Jak rozumiem - Ty nie jesteś pracownikiem agencji?

Piotr

A jak z domkami ? Ile wyciagacie na miesiac kasy?

Maja

@Robson czyli to jak wyglądały warunki pracy, wyglądały tak jak przedstawił Ci to przedstawiciel firmy. To na pewno ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad skorzystaniem z usług time2work. Korzystałeś kiedyś z usług innych agencji pracy? Jeśli tak, to jak oceniasz swoją współpracę z time2work na tle wcześniejszych doświadczeń?

Robson

I kasa też się zgadza z tym co mówili a to jest najważniejsze bo bywa różnie w tych agencjach

Robson

To przynajmniej nie moloch tylko firma która ma pracowników za ludzi i po ludzku ich traktuje. Ja pracuje w Holandii przez nich i jestem zadowolony bo robota jest taka jak mówiły babki w biurze w Rzeszowie i gicio

Madzia

hej, w necie znalazlam oferty zagraniczne od tej firmy, zainteresowalam sie i zadzwonilam. pojechalam do tej pracy i powiem wam ze nie zaluje, bo warunki całkiem spoko i placa tez dobrze. polecam

Maja

@Rockychętnie dowiemy się więcej na temat Twojej współpracy z time2work. W jaki sposób agencja ułatwiła Ci podjęcie pracy za granicą? Jak długo minęło od czasu przesłania CV do momentu rozpoczęcia pracy? Jak teraz wygląda komunikacja z firmą? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo cenne do osób, które zastanawiają się nad wyborem agencji pracy.

Rocky
@Maja 24.05.2017 10:11

O tym czasie to ci nie powiem bo nie pamiętam, było na pewno szybciej niz u innych. Ja wciaz pracuję przez nich i gdy mam potrzebę to dzwonię i załatwiam co trzeba. Póki co nadal sobie chwalę.

Rocky

Siemka, dziwne, że jeszcze nikt nie dodal komentarza. Ja robie przez nich w Waalwijk - to co uslyszalem w biurze zgadza się. Wszystko ok, jestem zadowolony, pozdro!

Zostaw opinię o Time2Work Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Time2Work Sp. z o.o.