Time2Work Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 16 ocen.

Time2Work Sp. z o.o.
4 16 6 1

Opinie o Time2Work Sp. z o.o.

Anon

Czy praca przez Time2Work jest bardzo ciężka? Czy pracodawcy są mili?

Time2Work Sp. z o.o.
pracodawca
@Anon 25.10.2018 06:46

Witamy, posiadamy różne oferty pracy, zapraszamy do zadawania pytań dotyczących konkretnych ofert naszemu rekruterowi pod numerem: 502 084 236 :) Pozdrawiamy, do usłyszenia

Natalia 123

Nie polecam w tej firmie pracy (usunięte przez administratora) nic więcej pierw 20euro za dzień za mieszkanie a puzniej 30euro z dietami piszą że 55euro diety jest a to nie prawda tylko 20 godzin nie możesz więcej zrobić niż 35h bo diety nie dostaniesz (usunięte przez administratora) i tyle nie polecam pracę w tej firmie

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Natalia 123 26.08.2018 12:16

Dzień dobry, pani Natalio, czy nie pomyliła Pani firm? W żadnej z naszych ofert (archiwalnych i aktualnych) nie oferowaliśmy i nie oferujemy diet pracownikom. Dodatkowo, koszt mieszkania zawsze podajemy w wymiarze tygodniowym. Prosimy o powtórne sprawdzenie czy korzystała Pani z naszego pośrednictwa, zweryfikowanie wystawionej oceny lub kontakt poprzez e-mail w celu wyjaśnienia tej sytuacji.

Monika

Dzień dobry, czy trzeba mieć wyższe wykształcenie, żeby dostać pracę?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Monika 20.08.2018 13:05

Dzień dobry, wymagania uzależnione są ściśle od oferty pracy, jednak w większości znaczenie ma dla nas doświadczenie zawodowe, zapraszamy do przesłania CV przez formularz na https://time2work.com.pl/rejestracja/ lub kontaktu z rekruterem 502 084 236

Jacek

Niedawno wróciliśmy z partnerką z pracy w Holandii. To był mój drugi wyjazd do pracy zorganizowany przez Time2work. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu,poprzednio byłem sam i mam takie same odczucia. Pracownice agencji pracy profesjonalnie podchodziły do sprawy za kazdym razem. Informacja o miejscu pracy jak również miejscu zakwaterowania była w 100% rzetelna. Jeżeli były później jakieś drobne zmiany w miejscu pracy to wynioały jedynie ze strony pracodawcy. Ostatni pobyt zorganizowany przez Panią Darię zapamiętamy chyba do końca życia. Zakwaterowani byliśmy w bajkowym miejscu w okolicy gdzie sami Holendrzy pchają się żeby spędzić w spokoku weekend poza domem. Okolica przepiękna. Chyba jedynym dowodem na nasze zadowolenie z wyjazdów będzie chęć dalszej współpracy z agencją Time2 work którą serdecznie polecam.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Jacek 04.06.2018 19:36

Dziękujemy, nic tak nie cieszy jak pozytywna opinia od Pracownika :) Pozdrawiamy

Igor

Ja również słyszałem, że agencja ma opinię świetnego pracodawcy. Jak można się tu zaczepić?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Igor 07.06.2018 16:17

Witamy, cieszą nas pozytywne opinie, nasze oferty - znajdzie Pan na https://time2work.com.pl/oferty-pracy/ przy każdej ofercie może Pan przesłać aplikację, jeżeli nie znajdzie Pan dla siebie interesującej oferty, zapraszamy do zgłoszenia ogólnego przez formularz: https://time2work.com.pl/rejestracja/ . Jeżeli chce Pan być rekrutowany przez nas prosimy o zaznaczenie kwadracika przy "pogrubionej" informacji o wielokrotnej rekrutacji. Pozdrawiamy i do usłyszenia!!

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja time2work sp. z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Opole i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

anonymous

Witam,czy to prawda,że po otrzymaniu karty tymczasowego pobytu w waszej firmie,nie wolno opuścić granicy Polski przez 10 miesięcy?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 17.04.2018 18:31

Jeżeli otrzyma Pan kartę tymczasowego pobytu, pracodawca nie może narzucić Panu okresu stałej pracy (zabronić wyjazdu). Posiadając kartę tymczasowego pobytu pracownik może przekraczać granicę, pamiętając jednak o konieczności skorzystania z urlopu jaki mu przysługuje. Jako pracodawca nie praktykujemy utrudniania pracownikom opuszczania terenu PL. Prosimy o informację skąd uzyskał Pan taką informację. Zapraszamy do kontaktu mailowego pod adresem: marketing@time2work.com.pl. Pozdrawiamy

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego wpisu zmieniło się w time2work sp. z o.o. w kwestii wynagrodzeń?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Administrator 13.04.2018 10:15

Dziękujemy za zapytanie, prosimy o wyjaśnienie jaki ostatni wpis jest przedmiotem zapytania, mówimy o ostatniej dodanej opinii? Dodatkowo, nie wiemy czy pytanie dotyczy systemu wynagrodzenia pracowników wewnętrznych czy tych, którzy podejmują zatrudnienie w NL? Ponadto, zapraszamy do przeniesienia tej konwersacji na drogę mailową - zapraszamy do przesłania wiadomości na marketing@time2work.com.pl. Pozdrawiamy

aLeKsanDra82

Pracowałam z Time2work w holandii kilka msc. powiem tak, jestem wiecej niż zadowolona, praca jak deklarowana, wynagrodzenie też, warunki mieszkaniowe ok, a kiedy miałam trudnosci uzyskiwałam pomoc. Ja wspominam to bardzo pozytywnie i żałuję, że już nie mogę podjąć pracy za granicą, a tą agencje polecam z całego serca.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@aLeKsanDra82 11.02.2018 13:43

Dziękujemy za opinie, cieszy nas jej pozytywny charakter :)

Ghj

Witam czy pracuje ktoś w Harderwijk na produkcji łososia ? Jak z pracą godzinami i zakwaterowaniem ?

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Ghj 13.03.2018 09:44

Witamy, przedstawiając ofertę możemy powiedzieć, że godziny pracy planowane są codzienne (z dnia na dzień) średnio 40 godz. pracy w tygodniu. Z naszej wiedzy wynika, że oceny dot. pracodawcy są bardzo pozytywne, w temacie zakwaterowania: jest ono w domkach na terenie parku. Pozdrawiamy

anonymous

Nie mam zamiaru rozmawiac z Opolem..ciekaw jestem o rozmowe z siedziba by zapytac o rzetelnoisc uslug..ale to juz nie wazne.Proponuje potencjalnych kandydatow upewnic sie ze ta praca jest a nie czekac w nieskonczonosc perspektywami bez pokrycia. Niestety stracilem czas i musze ponowic [proces rekrutacyjny.Moze ktos inny bedzie mial wiecej szczesia..zycze powodzenia.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 08.02.2018 16:42

Jeżeli jest Pan innym Użytkownikiem niż ROZCZAROWANY prosimy o Pana o kontakt mailowy pod adresem marketing@time2work.com.pl. W wiadomości prosimy o przesłanie danych identyfikacyjnych i informacji dlaczego nie zamierza Pan rozmawiać z nami na temat naszej rzetelności. Podkreślmy, że na chwilę obecną biuro w Opolu jest naszą jedyną siedzibą. Jeżeli wcześniej pisał Pan jako ROZCZAROWANY bardzo prosimy o nie tworzenie nowych opinii, szczególnie jako inny Użytkownik. Dziękujemy.

rozczarowany

Siedziba główna spółki: ul. Dworcowa 73 85-009 Bydgoszcz tel. (52) 370 53 40 fax (52) 370 53 41 e-mail: office@timework.pl Dział handlowy: tel. 52 307 03 40 Godziny pracy biura: 08.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku Proby kontaktu spezly jak widzac na niczym choc na internecie sa dane podane gdzie jest siedziba spolki. To byly moje ostatnie kroki podjecia dialogu z niesolidna firma.Odpowiedzi jekie otrzymalem byly klamliwe swiadczace braku klasy tej firmy. Zycze wszystkim powodzenia ale ja napewno nie bede kontynuowal wspolpracy z takimi agencjami a samej agencji zycze powodzenia w naborze nowyck kadr

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Wszystko się zgadza firma timework posiada centralę w Bydgoszczy, pragniemy zwrócić uwagę na drobny szczegół: kontaktował się Pan z firmą time2work. Podkreślamy 2 między "time" a "work". Nasza firma time2work ma siedzibę w Opolu i nie jest powiązana z timework. Prosimy publikować w postaci odpowiedzi (serwis Gowork daje Panu te możliwość), a nie nowych opinii,

rozczarowany
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Nie widze mozliwosci rozmowy z kadra ktora wprowadzala mnie w blad z perspektywami pracy a potem rzeczywistosc okazala sie poprostu zludna.. sa agencje ktore potrafia zalatwic formalnosci w tydzien czasu oraz podjecie pracy w ciagu 7-9 dni ale z ta agencja moglbym czekac chyba do starosci.. Uzgodniono wycofuje aplikacje.Zaluje ze stracilem tyle czasu opierajac sie na bajkach o pracy. Potencjalnym pracownikom proponuje upewnmic sie ze praca jest zalatwiona a nie czekac i liczyc na cud....

rozczarowany
@rozczarowany 08.02.2018 15:45

Ze wzgledu na sytuacje nie widze mozliwosci dalszej rozmowy z opolem to rowna sie ze strata czasu.Faktem jest ze pracy za posrednictwem tej firmy nie mam.Sa solidniejsze agencje.Nie mam wiecej komentarzy

rozczarowany

Proba kontaktu telefonicznego z biurem z siedziba w Bydgoszczy rowniez nie przynosi rezultatu.Probowalem trojkrotnie jednak bez skutku. Bez komentarza. Doradzam kontakt naprawde z rzetelna agencja.

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 14:37

Nie posiadamy i nie posiadaliśmy biura w Bydgoszczy. Aktualnie kontakt jest możliwy z naszą centralą w Opolu.

rozczarowany

Witam Wszystkich.Majac nadzieje na prace w Holandii poprosilem agencje o pomoc w pozyskanie pracy.Na poczatku wszystko ok.Mam bogate CV doswiadczenie bardzo dobry angielski zawod, kursy itp.Komunikacja bardzodzo dobra jednak bez rezultatow..Potem coraz gorzej.Sciemnianie i nic wiecej.stracilem czas i nic wiezej.Zaluje straconego czasu.NIE POLECAM.PS pragne zaznaczyc iz mam doswiadczenie oraz prace w Holandii oraz BSN numer.Mam dosc wspolpracy z fikcyjnymi agencjam! ! !!!i

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@rozczarowany 08.02.2018 11:30

Dzień dobry, aby przekazana przez Pana informacja wpłynęła na podniesienie jakości naszych usług prosimy o przesłanie na adres: marketing@time2work.com.pl Pańskich danych, które pozwolą nam na ustalenie z kim i kiedy się Pan kontaktował. Sprawdzimy czy doszło do błędów ze strony rekrutera. Będziemy wdzięczni za przekazanie w tej wiadomości także Pańskich uwag. Nie jesteśmy fikcyjną agencją, codziennie pomagamy naszym kandydatom w znalezieniu pracy na terenie Holandii. Czekamy więc na informację od Pana, dziękujemy.

Tomek

Dużo tych agencji na rynku ale to przynajmniej nie jakieś korpo.można z nimi normalnie rozmawiać. Ja pojechałem przez nich do nl i generalnie stawki i mieszkanie się zgadzamy z tym co było w Opolu mówione

time2work sp. z o.o.
pracodawca
@Tomek 31.01.2018 22:41

Dziękujemy!

Zainteresowany

time2work ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czyli można spokojnie skorzystać z ich ofert.?

agaata

pracuje w tej firmie na szklarniach, wszystko jest tak jak obiecali.

daro

pracuje ktos za posrednictwem tej agencji w Putten na paletach?

Piotr

Nie jestem pracownikiem, chodzi mi jak z noclegami bo chyba jakis pokój zalatwiaja, mieszkanie ? Ile mozna zarobic ?

Time2work
@Piotr 06.10.2017 10:51

Dzień dobry, oferujemy zakwaterowanie agencyjne dla naszych pracowników, jednak często jego koszty uzależnione są od oferty. By precyzyjnie odpowiedzieć na Pańskie pytanie prosimy o skonkretyzowanie pytania. Nasze oferty znajdzie Pan na stronie https://www.baza.time2work.com.pl/pl/oferty-pracy - jeżeli znajdzie Pan ofertę, która Pana zainteresuje prosimy i kontakt telefoniczny bądź mailowy. Chętnie udzielimy szczegółowych informacji.

Maja

@Piotr w jakim sensie z „domkami”? Masz na myśli konkretną prace oferowaną przez time2work? Którą dokładniej? Więcej informacji pozwoli zidentyfikować, co masz na myśli. Jak rozumiem - Ty nie jesteś pracownikiem agencji?

Piotr

A jak z domkami ? Ile wyciagacie na miesiac kasy?

Maja

@Robson czyli to jak wyglądały warunki pracy, wyglądały tak jak przedstawił Ci to przedstawiciel firmy. To na pewno ważna informacja dla osób, które zastanawiają się nad skorzystaniem z usług time2work. Korzystałeś kiedyś z usług innych agencji pracy? Jeśli tak, to jak oceniasz swoją współpracę z time2work na tle wcześniejszych doświadczeń?

Robson

I kasa też się zgadza z tym co mówili a to jest najważniejsze bo bywa różnie w tych agencjach

Robson

To przynajmniej nie moloch tylko firma która ma pracowników za ludzi i po ludzku ich traktuje. Ja pracuje w Holandii przez nich i jestem zadowolony bo robota jest taka jak mówiły babki w biurze w Rzeszowie i gicio

Madzia

hej, w necie znalazlam oferty zagraniczne od tej firmy, zainteresowalam sie i zadzwonilam. pojechalam do tej pracy i powiem wam ze nie zaluje, bo warunki całkiem spoko i placa tez dobrze. polecam

Maja

@Rockychętnie dowiemy się więcej na temat Twojej współpracy z time2work. W jaki sposób agencja ułatwiła Ci podjęcie pracy za granicą? Jak długo minęło od czasu przesłania CV do momentu rozpoczęcia pracy? Jak teraz wygląda komunikacja z firmą? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo cenne do osób, które zastanawiają się nad wyborem agencji pracy.

Rocky
@Maja 24.05.2017 10:11

O tym czasie to ci nie powiem bo nie pamiętam, było na pewno szybciej niz u innych. Ja wciaz pracuję przez nich i gdy mam potrzebę to dzwonię i załatwiam co trzeba. Póki co nadal sobie chwalę.

Rocky

Siemka, dziwne, że jeszcze nikt nie dodal komentarza. Ja robie przez nich w Waalwijk - to co uslyszalem w biurze zgadza się. Wszystko ok, jestem zadowolony, pozdro!

YM

Fajne warunki pracy zaproponowała ta agencja pracy. I właśnie u nich można znaleźć wiele ciekawych ofert pracy.

Adam

Agencja godna polecenia, rzetelne pośrednictwo. Potwierdzam, że warunki pracy i wysokość wynagrodzenia są zgodne z ofertą, naprawdę polecam

anna

Super agencja! To co było uzgodnione to firma się z tego wywiązała, polecam

Zostaw opinię o Time2Work Sp. z o.o. - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Time2Work Sp. z o.o.