brak logo

H&M

Poznań

Opinie o H&M

no 2009-06-04 17:04:18
lubie sie spocić w magazynie lubie wąchać swoj pot po robocie w tej firmie pieniadze mnie nieinteresuja lubie jak mnie poganiaja a na koniec pracy niezmieniam skarpetek bo tak supr pachną
Ela 2009-10-21 19:50:07
Na dziale Call Off kwitnie nieróbstwo
Ela 2009-10-21 19:54:30
[usunięte przez moderatora] tylko pilnują komputerów i ładnie [usunięte przez moderatora] na mitingach. W alejkach kwitnie gadulstwo przez 8 godzin,młodzież plotkuje o całym minionym dniu, obgadują kogo się da, a starsze panie zapieprzają żeby wyrobić normę .Na call Off jest przyzwolenie na totalne gadulstwo.Pracuję na innych działach tez i nigdie tego nie ma.
[usunięte przez moderatora] tego nie widzi.Koszmar.[usunięte przez moderatora] nie powinny być liderkami skoro nie pilnują porządku.
2
returns sp.zo.o. 2010-12-07 20:21:20
najlepszą niunią na zwrotach jest [usunięte przez moderatora] ;)
można pogadac, można dużo załatwic i jest słodka!!
przedewszystkim Ona jest dla nas o to w tym wszystkim chodzi.
anonim 2011-01-17 12:21:28
Witam. Tak czytam sobie wasze opinie na temat H&M i az boje isc na rozmowe na która jestem umowiony..... Powiedzcie mi ile zarabia lider/brygadzista i wogóle jako to wyglada, bo z tego co tu wyczytałem w [usunięte przez moderatora] tna cały czas niby...
1
wyw 2011-01-31 10:33:24
Może mi ktoś powiedziec jak wyglada wynagrodzenie po 3 lub wiecej miesiacach pracy? Bo z tego co widze nikt nie przepracowal wiecej niz 2 miesiace i pisze ze fatalna placa
anonim 2011-03-18 11:34:29
wyw - 2011-01-31 10:33:24

Może mi ktoś powiedziec jak wyglada wynagrodzenie po 3 lub wiecej miesiacach pracy? Bo z tego co widze nikt nie przepracowal wiecej niz 2 miesiace i pisze ze fatalna placa

praca jest fajna chcielibyśmy tam pracować ale zwolnili wszystkie autobusy z agencji , pytam sie cz agencje im śmierdzą.My chcemy pracować i zapewnić byt swojej rodzinie
7os1a 2013-08-06 15:47:07
Czy ktoś wie do którego jest wypłacane wynagrodzenie na umowe zlecenie? do 10 dnia każdego miesiąca?
ela 2014-11-30 18:57:00
...nigdzie nie ma lekko!! gdyby tak słuchać zawsze pracowników danej firmy to nigdzie nikt by się nie przyjął. A zauważcie taki fakt , że gdy pytamy pracowników o sytuacje w firmie i warunki pracy, oni mówią, że jest beznadziejnie i wprost tragicznie, żaden z nich mimo wszystko nie ma zamiaru odchodzić. Ja tam pracy się nie boje, pracowalam w spożywczym to i w h&m poradze :-) Napiszcie w jaki sposób pracownik jest tam oceniany i promowany, jakie normy są tam wyrabiane?
lulu 2015-01-02 22:04:55
Sklepy H&M na śląsku to porazka. pracuje i wiem. regionalna do bani, wyzysk, takty srakty. na nic nie ma czasu. Praca ciezka, zarobki marne a wymagania ogromne. Chce ktos wiecej info?? Wszystko powiem jak na spowiedzi :D
2
Klaudia 2015-01-19 06:02:47
zna ktos( usunięte przez administratora ) z H&M
pracownica 2016-02-05 15:54:58
Powiem Wam tak... firma jak każda inna odzieżówka, jednak ten zepierdziel za najniższą krajową to przesada. Dobra praca kiedy się studiuje, mega elastyczna, łatwo idą na rękę przy zmianach etatów czy coś tam. Pracuję łącznie od ponad 3 lat, z czego poł roku jestem na szkoleniu kierowniczym i mam dość. Niemniej atmosfera w firmie, a przynajmniej w moim sklepie genialna. :) z tym że atmosfera mi kasy w portfelu nie dołoży. :/
Aaaa 2016-07-16 12:51:13
Zeby dostać się do hm wcale nie trzeba miec doświadczenia. W sklepach na Śląsku coraz częstsze staje się zjawisko polecania swoich znajomych a osoby te z reguły nie maja przeprowadzanych nawet rozmow kwalifikacyjnych przez co potem okazuje się często ze ich praca pozostawia wiele do życzenia.
Co do wynagrodzenia, nie zmienia się ono od dłuższego czasu, kiedyś faktycznie firma miała konkurencyjne wynagrodzenie w porównaniu do innych sieciowek, teraz wiem ze lepsze warunki pracy i płacy ma np cały Inditex.
Pozdrawiam przyszłych, byłych i obecnych pracownikow HM
xxx 2016-07-16 13:06:37
Zarobki są rzeczywiście dobre @westo, bo sa do tego premie.
Zostaw swoją opinię o H&M - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M