Opinie o Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika w Poznań

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - działalność wspomagająca

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika w Poznań

Jerzy

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Blę
@Jerzy

Nic pozytywnego nie można napisać niestety

Absolwent ZSŁ Nowy wpis
@Jerzy

No po tym jak Pan Dyrektor postanowił zamknąć boisko szkolne do piłki nożnej, wprowadzając zakaz gry na przerwach to nie liczyłbym na pozytywne opinie, dodatkowo pracownia (elektronik) z Panem Dyrektorem wyglądała tak, że dostawało się instrukcje i nie można było o nic zapytać, bo się dostawało informacje, że to o co się pyta to się powinno wiedzieć. Pozdrawiam serdecznie - były uczestnik obozu surwiwalowego pod nazwą "ZSŁ" ;)

Majster Nowy wpis
@Jerzy

Panie nie szanowny dyrektorze, po wieloletnim treningu survivalowym dla mojej psychiki i ciała (zwłaszcza zimą kiedy temperatura w szkole spadała do 10-15 stopni) mogę stwierdzić, że nie ma absolutnie nic pozytywnego do napisania o tej szkole. Wieczne znęcanie się nauczycieli nad uczniami, brak kompetentnych nauczycieli od zawodowych a tych kompetentnych i chcących przekazać wiedzę uczniom, wręcz gnębi się. Trucie i zastraszanie uczniów na lekcjach WF-u na sali Posnania,, gdzie smród i widoczna pleśń nie wystarczyła aby przerwać prowadzenie tam zajęć. Pamiętna afera z zamknięciem ubikacji, gdzie był to totalny fikołek intelektualny i uczniom została tylko 1 ubikacja. I oczywiście esencja czyli system wyjęty z Korei, prace społeczne w szkole pod groźbą skreślenia z listy uczniów co jest niezgodne z prawem. Wymieniać można długo te negatywne jednak jest jeden plus, nie wrócę tam już jako uczeń :D Nie pozdrawiam

KtosTam1

Nie jestem absolwentem ani uczniem tej szkoły, ale w niej pracuje. Na pewno szkoła - jak wiele innych - boryka się z problemem niedostatku nauczycieli przedmiotów zawodowych. Poza tym myślę, że nie wyróżnia się negatywnie na tle innych szkół a opinie są jakie są. Zwykle wypowiadają się Ci którzy mają negatywne emocje do przekazania. Osoby zadwolone z reguły znacznie rzadziej się odzywają. Z mojej perspektywy widać przede wszystkim zaangażowanie Dyrekcji w podniesienie/utrzymanie poziomu szkoły.

. Nowy wpis
@KtosTam1

Czy może Pan podać przykłady? To moje pierwsze pytanie. Drugie: Co Pan sądzi o samorządzie szkolnym? Czekam na odpowiedź :)

Edit Nickname Nowy wpis

Warto się starać o przyjęcie? Fajna ta szkoła? Pozdrawiam tych co to czytają!

Maciek

Czy szkoła jest teraz zamknięta i działa zdalnie?

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?
Ulka

Jak nastroje wśród pedagogów panują? Koronawirus tak zamieszał , że trudno będzie teraz nadrobić?

Zadowolony

@Ja Szkoda, że zabrakło konkretów uzasadniających taki wpis....

Czarek

@KtosTam1 Zgadzam się z tą opinią. Tylko , że negatywne opinie umieszczane w internecie rzutują źle na firmę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
UczenZSL

JEDNA WIELKA POMYLKA ZYCIOWA , ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! Moje sugestie dla Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika: ZAMKNIJCIE TO (usunięte przez administratora) , ALBO ZMIENCIE NAUCZYCIELI Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: ZAMKNAC

KW0610

Nie polecam. Bardzo słabi nauczyciele, plan lekcji. Dyrekcja, która wszystko olewa. Towarzystwo na bardzo złym poziomie: w szkole palone są papierosy a nauczycielom to nie przeszkadza. Na zajęciach wychowania fizycznego oceny są stawiane losowo. Podsumowując nie posyłajcie tam swoich dzieci.

MEX

Nigdy nie poślę tam dziecka!!! Nie w takie towarzystwo.

MEX

Nie polecam tej szkoły spokojnym i ambitnym, bo to szkoła wspiera jedynie łobuzów krzywdzących spojonych uczniów. Inteligentny spokojny uczeń jest tam zahukany, a tego agresywnego dyrekcja wspiera. Aby tam przetrwać trzeba być (usunięte przez administratora)

Bolek

Ludzie serio nie składajcie tam papierów ta szkoła to jest crosfit umysłu tam nie istnieje logika a o słowie sprawiedliwość czy równość to lepiej zapomnij.

Excel.exe

Chu*nia po calości, nie polecam. Nauczyciele beznadziejni, najlepsi już opuścili szkołę, dyrekcja i nauczyciele nie liczą się ze zdaniem ucznia, liczą się dla nich tylko statystyki.

D.N.
@Excel.exe

Cała prawda, nic dodać nic ująć... A właściwie dodać można by wiele, ale negatywnego. Jestem po rozmowie z dyrekcją wspólnie z innymi rodzicami. Tego nie da się opisać jednym zdaniem. Na to potrzeba elaboratu. Jedyne co mi przychodzi do głowy, aby określić to jednym słowem to słowo: "Matrix" lub "Ubik" Po wyjściu z gabinetu dyrektora poczułem się jakbym opuscił wspaniałą, acz szaloną głowę Philipa K. Dicka :) resztę dopiszcie sobie sami. Rodzic jednego z uczniów.

Zostaw merytoryczną opinię o Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika?

Zobacz opinie na temat firmy Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika
  • Przełajowa 4
    61-622 Poznań
  • NIP: 9720811760 REGON: 000255361
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)