Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?
No po tym jak Pan Dyrektor postanowił zamknąć boisko szkolne do piłki nożnej, wprowadzając zakaz gry na przerwach to nie liczyłbym na pozytywne opinie, dodatkowo pracownia (elektronik) z Panem Dyrektorem wyglądała tak, że dostawało się instrukcje i nie można było o nic zapytać, bo się dostawało informacje, że to o co się pyta to się powinno wiedzieć. Pozdrawiam serdecznie - były uczestnik obozu surwiwalowego pod nazwą "ZSŁ" ;)
Panie nie szanowny dyrektorze, po wieloletnim treningu survivalowym dla mojej psychiki i ciała (zwłaszcza zimą kiedy temperatura w szkole spadała do 10-15 stopni) mogę stwierdzić, że nie ma absolutnie nic pozytywnego do napisania o tej szkole. Wieczne znęcanie się nauczycieli nad uczniami, brak kompetentnych nauczycieli od zawodowych a tych kompetentnych i chcących przekazać wiedzę uczniom, wręcz gnębi się. Trucie i zastraszanie uczniów na lekcjach WF-u na sali Posnania,, gdzie smród i widoczna pleśń nie wystarczyła aby przerwać prowadzenie tam zajęć. Pamiętna afera z zamknięciem ubikacji, gdzie był to totalny fikołek intelektualny i uczniom została tylko 1 ubikacja. I oczywiście esencja czyli system wyjęty z Korei, prace społeczne w szkole pod groźbą skreślenia z listy uczniów co jest niezgodne z prawem. Wymieniać można długo te negatywne jednak jest jeden plus, nie wrócę tam już jako uczeń :D Nie pozdrawiam
Nie jestem absolwentem ani uczniem tej szkoły, ale w niej pracuje. Na pewno szkoła - jak wiele innych - boryka się z problemem niedostatku nauczycieli przedmiotów zawodowych. Poza tym myślę, że nie wyróżnia się negatywnie na tle innych szkół a opinie są jakie są. Zwykle wypowiadają się Ci którzy mają negatywne emocje do przekazania. Osoby zadwolone z reguły znacznie rzadziej się odzywają. Z mojej perspektywy widać przede wszystkim zaangażowanie Dyrekcji w podniesienie/utrzymanie poziomu szkoły.
Czy może Pan podać przykłady? To moje pierwsze pytanie. Drugie: Co Pan sądzi o samorządzie szkolnym? Czekam na odpowiedź :)
Warto się starać o przyjęcie? Fajna ta szkoła? Pozdrawiam tych co to czytają!
Czy szkoła jest teraz zamknięta i działa zdalnie?
Jak nastroje wśród pedagogów panują? Koronawirus tak zamieszał , że trudno będzie teraz nadrobić?
@Ja Szkoda, że zabrakło konkretów uzasadniających taki wpis....
@KtosTam1 Zgadzam się z tą opinią. Tylko , że negatywne opinie umieszczane w internecie rzutują źle na firmę.
JEDNA WIELKA POMYLKA ZYCIOWA , ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! Moje sugestie dla Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika: ZAMKNIJCIE TO (usunięte przez administratora) , ALBO ZMIENCIE NAUCZYCIELI Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: ZAMKNAC
Nie polecam. Bardzo słabi nauczyciele, plan lekcji. Dyrekcja, która wszystko olewa. Towarzystwo na bardzo złym poziomie: w szkole palone są papierosy a nauczycielom to nie przeszkadza. Na zajęciach wychowania fizycznego oceny są stawiane losowo. Podsumowując nie posyłajcie tam swoich dzieci.
Nigdy nie poślę tam dziecka!!! Nie w takie towarzystwo.
Nie polecam tej szkoły spokojnym i ambitnym, bo to szkoła wspiera jedynie łobuzów krzywdzących spojonych uczniów. Inteligentny spokojny uczeń jest tam zahukany, a tego agresywnego dyrekcja wspiera. Aby tam przetrwać trzeba być (usunięte przez administratora)
Ludzie serio nie składajcie tam papierów ta szkoła to jest crosfit umysłu tam nie istnieje logika a o słowie sprawiedliwość czy równość to lepiej zapomnij.
Chu*nia po calości, nie polecam. Nauczyciele beznadziejni, najlepsi już opuścili szkołę, dyrekcja i nauczyciele nie liczą się ze zdaniem ucznia, liczą się dla nich tylko statystyki.
Cała prawda, nic dodać nic ująć... A właściwie dodać można by wiele, ale negatywnego. Jestem po rozmowie z dyrekcją wspólnie z innymi rodzicami. Tego nie da się opisać jednym zdaniem. Na to potrzeba elaboratu. Jedyne co mi przychodzi do głowy, aby określić to jednym słowem to słowo: "Matrix" lub "Ubik" Po wyjściu z gabinetu dyrektora poczułem się jakbym opuscił wspaniałą, acz szaloną głowę Philipa K. Dicka :) resztę dopiszcie sobie sami. Rodzic jednego z uczniów.
Jak się pracuje w Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika?
Zobacz opinie na temat firmy Zespół Szkół Łączności im. M. Kopernika tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.