Hejoooo, czy jest szansa na to, że ruszy u nich rekrutacja? Dawno też się tutaj nikt nie wypowiadał i tak się zastanawiam czego to jest przyczyna? Chociaż wychodzę ze wstępnego założenia, że jeśli nikt nie pisze, to znaczy ze firma dobrze prosperuje i dba o pracowników. Pisaliście, że nie bardzo u nich występują benefity, że brak jest opieki medycznej, zastanawiam się, czy przez te dwa lata coś się zmieniło? Możecie napisać co oferują pracownikom? I czy jest szansa na stabilne zatrudnienie u nich ?:)
Jak jest z pakietem medycznym w Jan Guss ,,Gwarancja” Biuro Consultingowo-Handlowe? Można dołączyć rodzinę?
Czy w Jan Guss ,,Gwarancja” Biuro Consultingowo-Handlowe są szkolenia zewnętrzne?
Profesjonalna firma. Kompetentni wykładowcy. Serdecznie polecam!
„NIEMIECKI DLA OSÓB WYJEŻDŻAJĄCYCH DO PRACY”.
Termin rozpoczęcia kursu: marzec 2020r.
Nabór trwa do końca lutego 2020r.
Cena kursu: 350zł
Czas realizacji: 3 miesiące (18 godz. kursu)
Prosimy o przesyłanie zgłoszeń bezpośrednio na adres mailowy: gwarancja@gwarancja.com.pl
Profesjonalna firma, bardzo miła współpraca. Fachowe podejście do klienta. Polecam z czystym sumieniem.
"Angielski w pracy i biznesie".
Termin rozpoczęcia kursu: marzec 2020r.
Nabór trwa do końca lutego 2020r.
Cena kursu: 350zł
Czas realizacji: 3 miesiące (18 godz. kursu)
w którym konieczne jest posługiwanie się językiem angielskim.
Zapraszamy!
Profesjonalne zorganizowane szkolenie zawodowe. Wykładowca przekazywał wiedzę w sposób przejrzysty i zrozumiały. Pełen pozytyw!
Przyjazna atmosfera w pracy, zgrany zespół :)
Czy firma normalnie prowadzi swoją działalność? Zupełnie przestaliście korzystać z forum.
Smutne jest to co piszecie. Myślałem składać cv i teraz zupełnie nie wiem co robić.
Firma jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.(usunięte przez administratora) Lepiej uważać.
@Ania,(usunięte przez administratora) Na podstawie jakiej umowy pracowałaś w Biuro Consultingowo-Handlowe "Gwarancja" Jan Guss? Czy ktoś z Was także pracował lub pracuje w tym miejscu? Jak oceniacie tego pracodawcę?
Byłam na stażu w projekcie organizowanym przez tą firmę pod koniec listopada 2017 trafiłam na blok operacyjny 6 grudnia kończyła mi się umowa z piekarnia między czasie piekarnie zamknięto jest kwiecień staż rozpoczęłam we wrześniu do dziś nie mam wypłaty za grudzień i za dojazdy od września nie polecam okropna firma. Ciągle zmienia się kadra i ciągle chcą coś nowego oddali mnie do prawnika że ten stwierdził że prawnie powinni wypłacić mi kasę to teraz czekają na mecenasa wstyd i hańba
@Aga, rozumiem, że pracowałaś jako stażystka w Biuro Consultingowo-Handlowe "Gwarancja" Jan Guss. Czy otrzymałaś swoje zaległe wynagrodzenie? Może firma miała tylko jakieś przejściowe problemy? Na stronie internetowej firmy znaleźć można wiele aktualnych ofert pracy - http://www.gwarancja.com.pl/oferty-pracy/ . Aplikowaliście już na któreś ze stanowisk? Jeśli ktoś brał niedawno udział w procesie rekrutacyjnym, to może powie coś na temat jego przebiegu?
pracowałem i nie polecam..
masz racje (usunięte przez administratora) nie polecam sataży kursów (usunięte przez administratora)
dlaczego opinie na temat znikają a pozostają te nie wiadomo o czym???
@kubek wiesz jak to jest w pracy w korpo. Duży przemiał ludzi nie za ładnie mówiąc, ciagle trzeba kogoś uczyc i nie kazdy sie do tego nadaje. taka prawda
wreszcie ktoś napisał na ten temat.... bardzo ciekawa i trafna opinia ale to i tak pewnie nikogo nie ruszy tak jak do tej pory szkoda ze nie wiem kto ty bo bym ci piąteczkę przybił