brak logo

Sept Wiry

Poznań

Opinie o Sept Wiry

oszukana 2010-11-23 11:57:47
wiele wymagań, zero poszanowania pracownika, brak wypłat przez parę miesięcy, brak badań lekarskich, brak szkoleń bhp, brak konkretnych wytycznych dotyczących wykonywanej pracy, zastraszanie pracownika, zrzucanie na pracownika odpowiedzialności za błędy popełnione przez osoby podejmujące decyzje w firmie, złe warunki pracy, kamera i podsłuch bez zgody pracownika
anonim 2011-02-01 14:15:40
Nie polecam tego Pracodawce... dużo obietnic nie potwierdzonych. stres, zamieszanie nikt nic nie wie... wieczne pretensje, szukanie winnych.
metal 2011-12-19 17:36:41
Mołody szef chodzi z głową w chmurach nic mu się nie chce, potrafi tylko zwracać uwagę że jest żle posprzątane, nie miły arogancki!!!
nienormal 2011-12-23 10:55:46
Zyczę na Święta firmie SEPT aby w końcu zamknęła wrota tego piekła. Zrobili krzywde pracownikom na Święta to jest nie wybaczalne. Ludzie czytajcie opinie o tej prowizorycznej firmie za nim bedziecie chcieli wpaść w te bagno śmierdzące dosłownie!!! Chyba że chcecie być zadłużeni bardziej niż kiedykolwiek!!!!!!!!!!1
Były praownik 2012-11-05 12:15:24
Firma Sept to jedena wielka pomyłka.Ostrzegam tych którzy mają zamiar podjąć tam pracę. Nigdy nie dostaniecie należnego wam wynagrodzenia Jeśli marzy wam się wolontariat to drzwi Septu są otwarte!
anonim 2012-12-12 23:52:19
Ta firma to jedna wielka porażka! Brak wypłat, trująca atmosfera, szef to jakiś śmiech - chłopaczek.
1
anonim 2013-07-10 11:01:26
Niestety nadal jest tak słabo, już drugi rok czekamy na kasę..
1
Dawid 2014-12-31 20:25:24
Staszek i inni użytkownicy - powiem szczerze nie ma co czekać z pracą, bo jeśli pracodawcy nie będziecie potrzebni to też możecie nagle stracić pracę i nikt nie będzie czekał. Nie mówię o sep wirze ale tak generalnie. ile ktoś najdłużej czeka na kasę ? bo dwa lata to kupa czasu na prawdę potężna.
romuald 2015-03-19 12:49:21
@Dawid, jak to ludzie na swoje pieniądze po dwa lata czekają, o co chodzi? myslałem, z eta firma to ma sie dobrze i ż ejest wypłacalna przede wszystkim, ale ładne kwiatki tutaj są, całe szczęscie, że znaolazłem to forum. Kurcze, a jest tutaj moz ejakas osoba, która aktulanie pracuje w tej firmie, bo mam kilk pytań jeszcze?
drajn 2016-05-20 22:30:46
wydaje się to całkiem interesująca praca. W sept wiry muszą w takim razie płacić całkiem nieźle ...
Zostaw swoją opinię o Sept Wiry - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sept Wiry