logo Europe Calling

Europe Calling

Radom

Opinie o Europe Calling

ggkytfk 2016-03-21 20:37:46
pewnie jesteś studentką więc ciebie zadowoli 1200 zł z premią 50 zł dla studentów to tak naprawdę każda firma jest dobra bo im nie zależy na tym ile zarobią ważne że coś mają a te ostatnie wpisy to chyba liderki wpisują bo nieuwieże że konsultanci tak piszą przecież każdy tam wie jak jest z tymi premiami i że liderka podchodzi do odpowiednich osób i im wciska pakiety do sprzedania wszyscy o tym wiedzą ciebie zwolnią bo pakietów nie robisz a temu drugiemu wcisną pakiety do sprzedania i nigdy go nie zwolnią
alina 2016-03-22 16:29:27
No to wszystko co ludzie tu pisza, to prawda jest niestety, tam premie sa smieszne, spytajcie sie kazdego pracownika to kazdy sie tam z tych premi smieje a mnie wkurzaja liderzy bo spoznisz sie z przerwy o jedna sekunde i atak jest jakbys spoznil sie z tej przerwy o pol godziny
2
ggkytfk 2016-03-28 10:08:53
to chyba nie umiesz szukać radom to zbiorowisko call center wszędzie jest umowa zlecenie więc zwalniasz się kiedy chcesz żaden problem na cv odpowiadają już na drugi dzień jeśli chodzi o call center więc można wybierać pomiędzy stawkami a europe calling to żaden rarytas żadnych premii nie ma więc z podstawy wyciągasz tylko 1200
2
Józek 2016-03-31 08:45:17
Praca jak praca. Jeżeli nie jesteś z klanu kumpelek, przyjaciółeczek C+ to tylko praca na słuchawkach. Ot cała prawda.
2
Alajla 2016-04-01 00:43:26
Pracowalem tam kilka miesięcy. Bylem studentem, także pensja nie była najgorsza. Pieniądze zawsze na czas. Ale jeżeli nie masz tak "fajnego" poczucia humoru jak liderzy to raczej długo tam nie zagrzejesz miejsca. Inni dostają ochrzan za przekroczenie przerwy o pół minuty, pupile natomiast siedzą sobie na kanapie z liderami po pół godziny i się zasmiewaja. Wiem, widziałem nie raz taka sytuacje. Oczywiście bazy z samymi pocztami głosowymi są tylko i wyłącznie wina konsultanta. Także gorąco NIE POLECAM!
5
Alajla 2016-04-01 00:46:31
I nie dajcie się oszukać na rozmowie kwalifikacyjnej stwierdzeniem "elastyczny grafik, potrafimy się dostosować'. Ściema, ściema i jeszcze raz ściema.
3
iwa 2016-04-01 16:29:24
zgadzam się w stu procentach z Tobą Alajla i ze wszystkimi powyższymi wpisami, pupile kierowniczki i liderek siedzą na kanapie po pół godziny kilka razy dziennie, biorą się na przerwa-szkolenie i udają lidera, czyli chodzą po sali i nic nie robią, tam zawsze baza jest świetna, nawet jak masz taką bazę że ludzie się wydzierają to też zawsze wina jest konsultanta, premie są rzadkością w tej firmie i to też jest prawda, aha i darcie jest niesamowite, liderka krzyczy na całą sale INFOLINIA!!! i w d... ma innych konsultantów że rozmawaiją, wszystko się na grywa, liderki bluźnią, słyszą to w słuchawce klienci i musisz się nieraz gęsto klientowi tłumaczyć dlaczego słyszy bluzgi w telefonie, darcie, krzyki, bluzgi to wszystko jest na porządku dziennym, kiedyś rozmawiałam z klientem i klient się pytał dlaczego słyszy takie bluzgi i takie sytuacje byly nieraz, aha i liderzy nie mają zielonego pojęcia na temat sprzedaży bo kiedyś jak jeszcze byli konsultantami to sami żadnych sprzedaży nie mieli, sami mówili że baza jest z... a teraż udają wielkich znawców, szkoda nerwów i to za jakie piniądze, 1300 zł bez premii, to już lepiej na jakieś ankiety iść tyle samo się weźmie
3
ggkytfk 2016-04-03 09:14:31
pani teamliderce już dziękujemy
1
ggkytfk 2016-04-05 20:04:21
to może pracowałaś dwa lata temu albo trzy ale firma już czasy świetności ma za sobą ludzie się zmienili firma jest inna niż kiedyś teraz nie ma żadnych premii a jak są to rzędu 70 złotych tu nikogo nie trzeba przekonywać każdy jak pójdzie to zobaczy że sprzedaże są bardzo kiepskie i to naprawdę bardzo chcecie to idźcie i sami zobaczycie projekt kuleje już od dawna to nie żadna tajemnica ale sami są sobie winni bo bazy mają do niczego ale winę wmawiają konsultantom a mówię może studenci będą zadowoleni bo im to i 500 zł starczy ale studenci są tylko na 2-3 miesiące a potem znowu nie ma komu pracować ja tu głównie wypowiadam się o pieniądzach bo chyba po to idzie się do pracy zresztą jak chcecie to spróbujcie i tak się przekonacie że pieniędzy tam nie znajdziecie chyba że was 1200 zadowoli
1
ups 2016-04-21 17:44:15
To jedno wielkie SZAMBO, nie polecam
4
elrik 2016-04-21 20:46:53
nie nabierzcie sie tez na nowa oferte europe calling 15 zl za godzine - to sciema jakich malo - zeby miec taka stawke trzeba miec 8 sprzedazy na 8 godzin DZIEN W DZIEN co jest nierealne - ha ha ha - czyli co 40 sprzedazy tygodniowo - a miesiecznie ile 160 ha ha ha NIE DA SIE TEGO ZROBIC NIE DAJCIE SIE NABRAC ha ha
2
pracujący 2016-04-21 21:56:27
a skąd masz takie informacje że trzeba mieć aż 8 sprzedaży dziennie?? pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i tak NIE JEST, owszem trzeba mieć sprzedaże ale nie aż tyle i ilość sprzedaży do zrobienia by zarabiać 15zł/h jest jak najbardziej realna. Więc najpierw uzyskaj konkretne informacje dopiero później się wypowiadaj, bo wprowadzasz ludzi w błąd. pozdrawiam
Hastalavista 2016-04-22 17:32:26
Nie wiem ile trzeba mieć sprzedaży żeby mieć 15 zł ale jedno wiem na 100 procent tam naprawdę nie ma żadnej sprzedaży jak jest 6 sprzedaży to jest sukces, 6 sprzedaży na cała grupę nie ja jedna osobę. Praca w godzinach 12-20 i nie ma możliwości przyjść na 8-16. Mówię o sprzedaży nie o infolinii. Także tam nieosiągalne jest żeby zdobyć jakakolwiek premię, a co dopiero mieć 15 zł naprawdę wam tej firmy nie polecam
1
Ania 2016-04-22 21:43:10
Czytam i nie wierzę w to co czytam pracowałam tam w 2014/2015 roku i nie powiem złego słowa potem miałam przerwę i teraz chce tam wrócić bo dowiedziałam się o rekrutacji na infolinię stawka jak w większości call Center umowa zlecenie tez pewnie ludzie na słuchawkach się zmienili bo to taki rodzaj pracy jak wszędzie przychodzą i odchodzą ale w żadnym call nie ma takiej atmosfery
Milka 2016-04-22 21:58:21
A co to za tam atmosfera taka fajna, bluzgi i nic więcej, ludzi nie ma i co chwila krzyki liderki i innych pracowników
3
Jojo 2016-04-23 08:25:03
lepsze bluzgi niż terror pracowałam w takim call Center gdzie odezwać się nie było można z tego co widzę to kasa w terminie a nie wszędzie tak płacą w większości w Radomiu albo opóźnienia albo w ratach a najezdzac można na wszystkich jak się już nie pracuje wtedy każdy były pracodawca jest beeee
flower 2016-04-23 09:05:47
nie prawda w większości call center kasę dają na czas chyba tylko w saviano jest inaczej nie każdy były praco dawca jest be ja byłam zadowolona z moich poprzednch tylko musiałam zrezygnować bo wyjechałam a w europe to prawda krzyki bluzgi jest cały czas nawet liderka i kierownictwo bluzni z tym 15 zł też słyszałam że to ściema na całego
maciek 2016-04-23 11:29:36
A dajcie spokój z tą firmą, ostatnio się wkurzyłem na tę firmę, bo w ogłoszeniu piszą o atrakcyjnych premiach i zarobkach, a co do czego to kurde 1000 zł zarobiłem bez żadnych premii, zwolniłem się tuż po wypłacie, liczyłem na jakieś 500 zł premii, skoro takie są atrakcyjne zarobki, jak w ogłoszeniu piszą, żałosne! I jeszcze przychodzić trzeba w godzinach 12-20 od poniedziałku do piątku. Nie polecam nikomu!
kasztan_nowy 2016-04-23 17:33:04
Niech im infolinia robi pakiety hahaha bo na takich bazach to nic nie zrobisz albo niech Ci wszyscy liderzy i od jakości usiądą i niech robią pakiety bez premii!! Wszyscy tylko się mądrzą i powtarzają to twoja wina że pakietów nie ma, to twoja wina ze klienci się drą, bo przecież to nie wina bazy haha! Ciągle wmawiają że wszystko jest twoją winą! Paranoja A jak uda Ci się jakimś cudem zrobić jedna sprzedaż to: "no widzisz? Jak chcesz to potrafisz. Tak narzekałaś na bazę a zrobiłaś ". A potem jak nie robisz bo musi się cud stać żeby sprzedać choć jeden pakiet to znowu jest wszystko twoją winą. A infolinii liderka wciska pakiety do sprzedania a reszta siedzi na beznadziejnej bazie hahaha taka to polityka tej firmy! Specjaliści od jakości żałośni
4
EW 2016-04-24 11:42:48
Z tego co wiem liderka która była beznadziejna i darla sie jak poparzona już się zwolniła jeszcze tylko została kiepska żałosna do bólu jakość kierownik jest spoko może teraz będzie ok po takich informacjach jakie mam wrócę tam znowu dodam że zarabiania się w europe w zależności od przepracowanych godzin czyli za wiele godzin nie pracowaliscie skoro 1000 zł wypłaty to ile zrobicie od Was zależy a premie jak premie sprzedajesz masz nie sprzedajesz nie masz jak wszedzie
bąbel 2016-04-24 17:23:44
z godzin to zarobisz okolo 1300 pracujac od poniedzialku do piatku po 8 godzin, a premii nie wyrobisz bo nie ma na czym, a to w sumie tez zalezy od ich widzimisie bo premie masz od pakietow od ktorych klient nie odstapil, a jak ty sprawdzisz tak naprawde ile odstapilo a ile nie? oni ci tylko powiedza ze odstapilo 15 osob a moze tak naprawde odstapilo tylko 5 i juz ci z premii poleca. ta od jakosci to rzeczywiscie zalosna jest, wszyscy tylko lataja i sie przymilaja. ta firma w ogole jest glupia, infolinia robi pakiety, ulubiency liderow i kierownikow siedza po pol godziny na kanapie, tak naprawde to zawsze moga ci zabrac premie bo jak sprawdzisz ile osob odstapilo? wcisna ci kazda bzdure, niby jest tam jakis system w ktorym mozna sprawdzic, ale wierzycie w to ze tak wszyscy odstepuja? to by przeciez ta opieka prywatna nie wspolpracowala z ta firma jakby tak wszyscy odstepowali. ja uwazam ze tez troche kreca z premiami. podobno tez nie wszystkich pracownikow mozna w tym systemie sprawdzic. a co to za problem zaznaczyc w systemie dla pracownikow ze umowa nie weszla w zycie, a tak naprawde weszla i nie zaplacic premii? ja uwazam ze cos jest na rzeczy
georg 2016-04-27 08:04:41
he widzę że nie tylko ja mam taka opinie o europe callinh hah ja tam byłem już dawno i dość krótko bo i tak szukałem pracy tylko na jakiś czas ale jak ja byłem to było coś takiego ze 3 czy 4 chłopaków nie pamiętam już dokładnie było podłączonych do innej bazy a reszta siedziała chyba na pocztavh i jeden chłopak co siedział na tej innej bazie dostawał co tydzień 50 zł czyli w miesiącu dostał 200 zł premi a reszta oczywiście nic nie polecam
franek 2016-05-08 10:45:26
ta firma to już się ledwo trzyma sami są sobie winni. co z tego że ta liderka się zwolniła skoro tam w tej firmie każdy może być leaderem. leaderem powinna być osoba która miała dobre wyniki w sprzedaży a nie np osoba która NIGDY nie siedziała na sprzedaży tylko na windykacji czy na vc i jest leaderem. właśnie ten leader to zawsze ma najwięcej do powiedzenia w sprawie sprzedaży a sam nigdy nic nie sprzedał. ja to bym chciał żeby ci wszyscy leaderzy i kierownicy a zwłaszcza żeby ten leader sam usiadł parę dni i niech sprzedaje. niech wszyscy usiądą na słuchawkach za 1200 zł. ale niestety właśnie tacy leaderzy już obrosli w pióra i najlepiej jest wszystkich pouczać jak sprzedawać nie umiejąc samemu sprzedawać. właśnie tam pracują tacy specjaliści od jakości i leaderzy - sami nigdy nic nie sprzedali.
1
niksa 2016-05-11 21:47:34
jesli chodzi o leaderów oraz osoby od jakosci to nie raz siedzieli, rozmawiali z Klientami i też sprzedawali żeby zjednać się z konsultantami, sama byłam tego świadkiem, praca jest dobra, jeżeli ktoś chce pracować to i może dobrze tam zarobić.pensja zawsze na czas, co jest bardzo ważne!!! Atmosfera super w porównaniu z innymi call center, gdzie pracowałam i było kiepsko.tu nie ma żadnej spiny nawet jak się nie ma sprzedazy, polecam
grzyb 2016-05-12 18:48:55
ta nie ma spiny jasne są zebrania na kanapie i ciągle dlaczego nie ma sprzedaży no dlaczego źle z nimi rozmawiacie śmiejcie się do klientów itd itd atmosfera dobra dla kogoś kto lubi wulgaryzmy i krzyki już przestańcie się bronić tak za wszelką cenę bo waszym jedynym plusem jest wypłata na czas i ładny wystrój firmy a pieniądze to jakaś kicha
3
telo 2016-05-12 22:14:12
pracowałam tam w okresie wakacyjnym, ponieważ później wyjechałam na studia, praca była spoko, zdziwiona jestem tymi komentarzami, pomimo to zamierzam tam wrócić niebawem
kola 2016-05-19 21:15:53
bylam tam i nie polecam nikomu. dlugo tam nie zagrzejecie miejsca wywalaja za brak wyniku ktorego nikt nie jest w stanie wyrobic.
1
graja 2016-05-25 13:43:12
z tego co mówili znajomi nie jest tam tak zle oni pracuja i sa zadowoleni. a co do wyniku to wynik trzeba robic wszedzie w kazdym call center, pracownik ktory nie przynosi korzysci zwyczajnie jest nie oplacalny dla firmy, nie tylko w tego typu branzy
kruk 2016-05-31 19:36:22
europe calling... dobre dla kogos kto malo do pracy chodzi chyba czyli dla uczniakow... dla mnie 1200 zl to za malo tym bardziej ze sa call gdzie mozna duzo wiecej zarobic
1
bebnik 2016-06-06 18:37:40
byłem i widziałem sytuację - osoba z infolinii robiła pakiety - z przyrkością stwierdzam że wszystkie powyższe wpisy dotyczące infolinii i wypłaty są prawdą - niektórzy konsultanci przekłamuja klientów wprowadzają ich w bląd i też mają premie - wielki p... nie ma żadnego lidera nikt niczego nie pilnuje - pomyślałem co to za firma jak nie ma lidera - zobaczyłem że jednak te wpisy są prawdą i odeszłem
1
r 2016-06-18 10:38:05
dosprzedaż jest raczej łatwiejsza. firma byłaby ok gdyby te zarobki były lepsze no 1300 zł to dla mnie zdecydowanie za mało bez premii bez niczego robisz jak murzyn...
r 2016-06-19 19:35:53
w sprawie premi już pisałam inni też a stanowisko konsultant telefoniczny
robson 2016-07-28 17:37:00
układy układy i jeszcze raz układy. jak masz układy to i premie lepsze masz i bazy. nie polecam
Nick 2016-08-19 07:06:45
Szczera prawda o tej firmie
niezadowolona 2016-08-31 18:22:13
w tej firmie nie ma na czym pracować. bazy to same poczty przeważnie. siedziałam nieraz 8 godzin i cały czas zamykałam poczty, w ciągu 8 godzin porozmawiałam z klientem może ze 4 razy. premie są w teorii, w praktyce nie ma ich w ogóle - oj, przepraszam, dostaje ją osoba, która siedzi na innej bazie niż wszyscy, gdzie kierownictwo i liderzy idą do niej z klientami z infolinii i tak robi sobie premię, a reszta siedzi na pocztach i nie ma premii. czyli przymilanie się jest tu wskazane wręcz - inaczej zarobisz jakieś 900 zł. dziwna panuje tam atmosfera. nie polecam tej firmy, ponieważ jak byk widać, kto jakie z kim ma układy, z góry jest już ustalone, kto na jakiej bazie ma siedzieć (wszyscy bezczynnie siedzą i zamykają poczty, a jedna osoba wciąż ma z kim rozmawiać i liderzy co i rusz podsuwają jej rekordy - więc chyba wiadomo, o co chodzi). bardzo często wywalają do domu, ja często pracowałam po 4 godziny.
3
niezadowolona 2016-09-01 06:46:36
Może najpierw przeczytaj coś 3 razy, zanim odpowiesz. Przecież pisałam, że wszyscy siedzą na samych pocztach, prócz jednej osoby - to jakim cudem na pocztach zrobisz premię? I jeszcze wywalają do domu, jak za dużo osób do pracy przyjdzie.
niezadowolona 2016-09-01 17:18:01
jak tak bardzo chcesz, to idź i się przekonaj. w ogłoszeniu można napisać wszystko, co się chce. przecież byłam tam, to wiem, co mówię. jeżeli wolisz wierzyć w to, co piszą w ogłoszeniu, niż ludziom, którzy tam byli i pracowali, no to cóż...
niezadowolona 2016-09-02 06:05:23
Ciekawe, kto z liderów takie piękne komentarze pisze. Ha ha ha. Jakoś nikt tej premii nie ma, prócz jednej osoby, która zawsze dostaje inną bazę i klientów z infolinii.
niezadowolona 2016-09-02 16:28:11
to po co piszesz tu na forum i marnujesz czas, skoro to taka super firma i są tak wspaniałe zarobki, to nie trać tu czasu, tylko idź do pracy, dlaczego jeszcze cię tam nie ma???
Angela 2016-09-03 21:58:15
Graniczna 17 przyjdz na 3 piętro i zostaw CV. Tu się każdy dostaje i zarabia 1000zł
ufo 2016-09-04 16:17:48
Właśnie trwa rekrutacja dla naiwnych. Zarobki w granicach 1000-1100 zł i to ma być Prężnie Rozwijająca się Firma ha ha ha ŻENADA
1
ufo 2016-09-04 16:34:16
NIEZADOWOLONA pisze prawdę.
1
w 2016-09-06 14:28:06
podobno na słuchawce to 12 zł brutto około 8, 70 z groszami netto ok 1500 plus dodatki
fiolet 2016-09-07 13:59:25
widze ze leaderzy w garden pharm nie maja co robic tylko siedza na stronach i wypisuja glupie komentarze
Piotrek. 2016-09-22 16:34:38
a ja jestem zadowolony i polecam
1
jasio 2016-09-29 15:47:53
Od 1 października podnoszą stawkę za godz. teraz będzie 12 zł/h brutto + premie, umowa zlecenie ze składkami zusoskimi.
Klik 2016-10-05 06:45:52
No tak... Podnieśli stawkę bo i tak od stycznia wszędzie będzie ta sama - 13 zł brutto. Ciekawe gdzie jest haczyk, czy wywalają do domu po 4 godzinach i tak sobie odrobią te 12 zł czy firma zmieniła zasady w co raczej wątpię... Zobaczymy
1
tic_tac 2016-10-08 11:33:11
jak najdalej od tej firmy nikomu jej nie polecam
tic_tac 2016-10-08 11:45:26
poczytajcie sobie opinie na stronie 5 tam sa prawdziwe opinie o firmie
Rykoo 2016-10-23 14:30:19
Beka z Was ludzie ;) Nie wiecie o firmie nic jak czytam a wypowiadacie sie ;) Sam obecnie tam pracuje i powiem Wam ze 100-300 na dzien bez problemu ;) Dowiedzcie sie wiecej o firmie i o NOWYCH STANOWISKACH I PREMIACH ;)
Zostaw swoją opinię o Europe Calling - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europe Calling