2.7/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Global Telemarketing S.C

Opinie o Global Telemarketing S.C Kraków

Nie przegap nowości o Global Telemarketing S.C!

Mash

02.10.2019 19:54

Bonusy na najbliższe miesiące wyglądają wyśmienicie, aż chce się pracować. Global przeszedł sam siebie z tymi samochodami na konkursy. Dobrze, że zostałam i na pewno zostanę na długo. Pozdr
    Pracownica0@2

27.11.2019 13:02

Właśnie Łazarzu wieśniaku, złóż CV, zainteresuj się marketingiem i poczekaj na swoją szansę. Skoro dużo chlałeś w towarzystwie, to może oznaczać, że masz spoko kontakt z ludźmi.

03.12.2019 14:19

Mamy dużo konkursów z bardzo fajnymi nagrodami m.in. samochody służbowe do dyspozycji prywatnej na określony czas. Zapraszamy do obserwowania Naszego profilu Global Telemarketing na Facebook.
    Zakręcony

01.10.2019 22:54

Relacje w firmie są tak koleżeńskie, ze ciężko sobie wyobrazić lepsze... serio stary, każdy jest dla siebie przyjacielem, pomaga sobie, chodzi na piwko... ekstra, mam prawdę ZAJEBISCIEEE
    Kamil

13.08.2019 13:26

Nie miałem doświadczenia, ale spoko jest szkolenie tygodniowe dużo uczą. Na początku miałem trochę stres czy podołam. Po dwóch mc pracy stwierdzam, że WARTO było i dziękuję Pani Sylwii za zaufanie i propozycję pracy. Teraz pracuje na luzie i robię wynik, więc wypłata jest zacna.

12.12.2018 18:53

Wow jestem bardzo pozytywnie zaskoczony pracą w tej firmie. Wypłaty po 3-4 tysiące to tam normalka... tylko problem że jest dużo chętnych i ciężko sie tam dostać:( jednak dla takiej pracy zawsze warto poczekać

02.04.2026 21:37

Jak ta firma działa to ja nie wiem, umowy na 20 godzin w miesiącu. Reszta pod stołem. Dziwie się, ze taka duża marka jak Orange pracuje z taka firma. Mam nadzieje, ze w końcu ktoś to zgłosi
    #KonsultantTelefoniczny

Klaudia

12.12.2024 10:25

Dobrze że tu weszłam i zobaczyłam te komentarze bo jutro mam mieć rozmowę która właśnie odwołuje w tym momencie. Dzięki za pomoc bo bym wpadła w (usunięte przez administratora)

IL FENOMENO

21.06.2024 08:40

Hej Pracodawca spoko. Wypłaty zawsze na czas, możliwość otrzymania zaliczki, duże bonusy, elastyczne godziny pracy, Kierownicy empatyczni....to plusy Minusy...trzeba sporo energii włożyć aby sporo zarobić bo praca łatwą nie jest. ( jak to praca z klientem :)) Wypłata jak się ma dobry/ świetny wynik wynagradza trud włożony przez cały miesiąc. Widełki wypłat 3,5-12 tyś... rozstrzał spory natomiast główna część wynagrodzenia to prowizje więc najlepsi zgarniają najwięcej. Firmę polecam dla osób z energią, którzy chcą się czegoś nauczyć i zarobić konkretny pieniądz. IL FENOMENO

Maciej

13.06.2024 13:10

Firma jak najbardziej ok. Przy mocnym zaangażowaniu można "godnie zarobić" Dodatkowym plusem jest możliwość elastycznych godzin pracy i w każdej kwestii przy dobrych wynikach można dogadać się z kierownikiem. Są też również minusy jak presja wyniku czasu i oczekiwań. Ale ogólnie praca w porządku i większość weekendów wolne:)
    Adrian W

10.06.2024 14:48

Dla mnie firma jak najbardziej w porządku. Nie raz spotkałem się z opiniami, że pracować jako telemarketer to ujma - dla mnie nic bardziej mylnego. Plusy: + przyjazna atmosfera w pracy, ludzie sobie pomagają, chyba, że sam się ich zrazi do siebie + praktyczne szkolenia z rozwoju zawodowego i obsługi klienta (pracodawcy bardzo poważają ludzi, którzy pracowali z klientami) + wyrozumiałość ze strony przełożonych i kadr (można porozmawiać po ludzku z kierownikiem/prezesem/kadrową i się po prostu dogadać gdy jest jakiś problem bądź wyzwanie) + wpływ na swój dodatkowy zarobek miesięczny a nie jak w niektórych firmach, że trzeba płakać prezesowi aby dostać premię za dodatkowe zaangażowanie Minusy: - nie praca dla leniwych ludzi (jak chcesz przyjść i nic nie robić a dostawać godzinówkę to polecam inną firmę znaleźć) - nieustanny rozwój (w takich firmach trzeba się nieustannie rozwijać a więc wymaga to zaangażowania lecz po takiej pracy czuję lekkość na rynku pracy - jak mówiłem wcześniej pracodawcy poważają takie stanowiska) - praca raczej umysłowa (jeśli chcesz przerzucać żelastwa czy po prostu pracować fizycznie i dostawać podstawową stawkę bez wysilania umysłu to praca raczej nie dla Ciebie - ja wolałem pracować mądrze niż zasuwać jak koń fizycznie) Ale nie słuchaj mnie, bo opinie zawsze to słowa a słowa mało kosztują. Najlepiej jak sam/sama sprawdzisz i ocenisz.
    Dawid

08.04.2024 09:45

Nie polecam firmy GT, chcialbym opisac swoja historie po moich przeszlo trzech latach w tej firmie, zakończyłem współpracę pod koniec lutego wiec spokojnie czekalem na odbior wyplaty pod koniec marca w tym samym czasie przyszla reklamacja na moje zamówienie na firme ktora zostala uznana, standardowo po takich rzeczach zabierana byla prowizja sprzedawcy w wysokości maksymalnie 100% tego co zarobil za dane zamówienie [ za zamowienie wzialem 100zl wiec i 100zl mogli mi zabrac, bylem na to gotowy ] gdzies na poczatku miesiaca firma dostala kare za zamówienie po czym uznala ze zamiast zrobic to jak zawsze zostane pozbawiony calej prowizji jaka zarobilem, gdy chcialem o tym porozmawiac z dyrektorką tej firmy zapytalem dlaczego nie zostalem potraktowany zgodnie z umowa, dostalem jedynie chamskie i nie profesjonalne odpowiedzi o tym jak wyglada rzeczywistosc mojej umowy [w umowie nie mam obowiazku placic za kary agenta wiec napomnialem to szanownej pani dyrektor na co ta odpowiedziala "rownie dobrze bazujac na umowie mozemy Ci zaplacic ze pracujesz 20godzin i nie dostajesz zadnych prowizji" w tej sytuacji zostalem bezradny]. Potwierdzenia kary nie dostalem. Nachodzi mnie jedno pytanie jak taka duza firma posiadajaca kontrakt z Orange moze tak traktowac pracownikow ktorzy dowozili jedne z lepszych wynikow finansowych dla firmy. Pytanie jest tez takie jak firma zatrudnia 100 osob na umowie zlecenie po 20h gdy prawie kazdy pracuje tam ich 140h. Jedynie garstka osob ma umowe o prace a kazdy odbiera wyplate pod stolem w kopercie w 2024r. Po takich slowach od glowy firmy osoby ktora powinna ja reprezentowac nie moge polecic jej juz nikomu.@Pracodawca (:
    IL FENOMENO

02.02.2024 10:08

Witam Pracowałem w firmie dobrych kilka lat. Generalnie zarobki bardzo rozbieżne ale wynikają ilości zrobionych kontraktów. ( to normalne w takiej branży) Dolnych stawek nie znam bo one mnie nie interesowały. Można zarobić nawet powyżej 10 tyś netto ( tak to nie żart), natomiast trzeba być kozakiem. Uważam, że Ktoś kto sumiennie pracuje i mu się chce spokojnie zarobi 5 tyś. netto. Atmosfera ok, oczywiście jest delikatna presja sprzedażowa ale gdzie tego nie ma w tej branży....? Przełożeni ok, wynagrodzenie na czas, możliwość uzyskania umowy o pracę przy dobrych wynikach. Są mankamenty jak pewnie prawie w każdej pracy...jednak uważam, że nie jest źle. pozdrawiam obiektywny pracownik

28.03.2023 11:02

Jak się pracuje z ludźmi z Global Telemarketing S.C?
    Ewcia

28.03.2023 14:40

Dobrze, atmosfera fajna,ludzie pomocni.
    Alejandro Balde

27.03.2023 15:49

Firma, w której nigdy nie jest nudno a zarobki godne przy 100% zaangażowaniu!!!! Miła atmosfera w pracy i możliwość "dogadania się" na wielu płaszczyznach. Doświadczenie, które zawsze można wykorzystać. Polecam !!!
    Wiesław W

27.03.2023 15:46

Hej Firma rzetelna pod względem wynagrodzeń. Jeśli ktoś pracuje to zarobi. Sprzedaż, także nie każdy się nadaje ale można się dzięki szkoleniom wiele się nauczyć. Pomimo wieloletniego doświadczenia na wielu stanowiskach w tej branży piszę z perspektywy sprzedawcy, który godnie zarabia także można. Polecam!!!

09.12.2022 09:22

Jaka umowa obowiązuje w Global Telemarketing S.C podczas okresu próbnego?
    Nikt

09.12.2022 13:03

Tam jest praktycznie cały czas umowa zlecenie mało kto dostaje umowę o pracę. Trzeba pracować bardzo długo i mieć świetne wynik. Ale i rąk ta umowa jest na miesiąc, dwa
    Asia

12.12.2022 08:58

umowa zlecenie
    Ml

12.08.2022 14:28

Nie polecam nikomu pracy w Orange, chyba, że chce sie czuć jak szczur w kołowrotku. Presja na sprzedaż jest ogromna, zaś wynagrodzenie nie jest w żadnym stopniu proporcjonalne do ilości pracy, jaką trzeba tam wykonać. Teraz mam pracę w małej firmie, która szanuje pracowników i klientów, w tak dużej korporacji nie można liczyć na nic takiego. Człowiek jest traktowany jak robot, którego trzeba szybko wdrożyć, a potem jak najmocniej wycisnąć z niego co sie da, rotacja nowych pracowników jest co tydzień, co też dużo mówi o tym miejscu.
    Nikt

08.12.2022 19:27

Potwierdzam, ba samym początku są mili i pomocni, a po czasie, nikt się tobą nie interesuje i nie pomaga. Tylko ciągła presją na wynik.

27.08.2022 16:25

Czy nadal na umowie są 2 Stówy,a reszta do koperty? Brak L4, (usunięte przez administratora) po najniższej stawce i kasa dla Adriana zostaje w kieszeni? Starsnie wygląda ten lans jaka to nowoczesna firma z nowoczesną siedzibą,a wypłaty do koperty i omijanie podatków.
    Elia

16.09.2022 16:54

Firma nie przestrzega prawa podatkowego, do tego na umowie masz podane 19,70, w rzeczywistości dostajesz 15 zł z czego też często masz obcinane przez brak wyrobionego planu lub toka. A no I nie polecam słuchać, że będą płacić za Ciebie jakie kolwiek skladki ;)
    Elia

19.09.2022 10:31

Powiedzieli, że 19,70 zł tyczy się tych z wyrobionym planem, cytując: "Razem z prowizją na pewno tyle dostaniesz". Spoiler: nigdy w życiu tyle nie dostałam. Czyli generalnie jak nie robisz planu to jesteś w czarnej (usunięte przez administratora)
    były pracownik

14.08.2022 04:33

Tragedia, pieniądze do koperty zamiast na konto, pomniejszone wynagrodzenie bez powodu, zawiść u pracowników, jeden wielki cyrk. Do firmy powinna zawitać kontrola.
    Magdaa

12.08.2022 21:01

Pytanie, czy jest coś takiego jak wyrobienie toka? Chodzi o rozmowy z klientami ze są jakieś wytyczne odnośnie rozmów
    Tymoteusz

28.07.2022 11:54

Smutne, że żeby chociaż uzyskać opinie 2/5 potrzebna jest masa fejkowych opinii. Ogólnie cały Kraków trąbi, że Global nie przestrzega prawa podatkowego. Tylko czekać na problemy..

28.07.2022 11:53

Nie przestrzegają obowiązującego prawa podatkowego! Niech się ktoś tym wyłudzaczom dobierze do zarządu..!

30.12.2021 09:35

Czy Global Telemarketing S.C oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
    pajac

07.04.2022 18:38

Wypłata pod stołem
    Karolajna

12.07.2022 14:33

Hmmmm umowa zlecenie i to na 200 zł za miesiąc, reszta wypłacana jest pod stołem, a jak już wyprosisz po długim czasie umowę o prace to tak czy siak musisz robić plany itp. bo jakby się noga powineła to a następnym miesiącu ściągną Ci kasę itak z podstawy…

08.08.2021 11:18

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Global Telemarketing S.C?
    Gabi

30.08.2021 10:39

Atmosfera na salach jest naprawde super, ludzie sa pomocni, jest wesolo i przede wszystkim nie ma tu wyscigu szczurów. Naprawde polecam
    tak

07.04.2022 18:39

Bo kłamie
    Novik

22.01.2022 08:28

Czy po szkoleniu każdego zatrudnią nawet jak mu z początku słabo idzie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Global Telemarketing S.C?

Kontakt - Global Telemarketing S.C

Pleszowska 29 31-228 Kraków

Branża główna: Call Center i obsługa klienta

Sonia

18.01.2022 21:33

Znowu się wywaliłam o metalową skrzynkę, w przejściu do sali sprzedażowej, a jak przyszedł pip to pogonili chlopa.
    Zainteresowany

14.08.2021 23:51

Witam, czy można być spokojnym o to, że idąc do pracy będzie się w niej tyle ile ma się być?. Często piszą tu o szkoleniach i eventach, które odbywają się...no właśnie, w godzinach pracy, przypuszczam, że raczej nie, zadając to pytanie mam na myśli sporą ilość obowiązków poza pracą(kto ich nie ma?), więc zależy mi na stabliności i przejrzystym grafiku. Pozdrawiam
    Tomek

17.08.2021 12:15

Pracujesz tyle ile masz ustalone bez nadgodzin. Możesz uzgodnić z kierownikiem ile godzin chcesz pracować. Ja godzę studia z pracą i mam jeszcze czas na życie towarzyskie. Eventy, konkursy są w trakcie pracy. Wyjścia integracyjne są po pracy, ale masz wszystko opłacone. Atmosfera bez spiny, nie ma kar jak w innych call center i są wysokie prowizje bo co Ci po godzinówce, jak prowizje będziesz miał niskie.
    Zainteresowany

18.08.2021 16:47

W porządku, dziękuje za odpowiedź. Skoro godziny jasno ustalone z kierownikiem to w porządku, zależało mi na odpowiedzi bo słyszałem, że są osoby, które pracują nawet so 20, inne informacje są podczas rozmowy, inne na szkoleniu i jeszcze inne w opiniach. Lubię mieć wszystko czarno na białym dlatego pytam po prostu.
    Pytajnik

24.03.2021 19:22

Jak obecnie wygląda praca w global telemarketing? Ciężko sie wdrożyć? Jaka atmosfera i czy cele realne do wyrobienia?
    xzcut

10.08.2021 22:19

mam wrażenie ze szkolenia są co chwile - dosłownie co tydzien przychodzą nowe osoby na projekty wdrażanie się to moim zdaniem najmilsza czesc tej pracy, potem już nawet po 2 tygodniach wjeżdża pewna rutyna ludzie są naprawde przemili, każdy pomaga i na szkoleniach i na sali gdzie się pracuje z celami do wyrobienia bym dyskutował akurat... czasem jest to troche „aż za bardzo”
    Lelu

23.03.2021 15:09

Można liczyć na umowę o pracę?
    tupak

09.07.2021 08:21

po czasie można dostać umowę o pracę
    Winter

25.07.2021 22:13

O bonusach i dodatkach to najlepiej dyskutować na rozmowie
    Magda

19.01.2021 23:02

Witam czy w firmie pracuje się na umowę zlecenie czy jest możliwość umowy o prace ?
    Karo0lina

11.01.2021 15:55

Ile trwa przerwa w pracy?

09.01.2021 19:03

Czy jest mozliwosc pracy zdalnej ?

11.01.2021 15:41

Doświadczonym pracownikom umożliwiamy pracę zdalną. Początkującym zapewniamy komfortowe warunki pracy w biurze oraz profesjonalne wsparcie Trenerów i Kierowników.

09.01.2021 19:04

Jakie jest minimalne wynagrodzenie ?

11.01.2021 15:37

Witam, Kandydacie szczegóły dotyczące wynagrodzenia oraz benefitów omawiamy podczas rozmowy rekrutacyjnej. Zapraszamy na Nasz profil na facebook - GlobalTelemarketing,

09.01.2021 15:46

Jakie jest minimalne wynagrodzenie ? Czy są jakieś benefity ?

11.01.2021 15:37

Nowy

17.12.2020 22:48

Ludzie uważajcie bo mówią na szkoleniu ze sprzedasz 40 terminali a ludzie do których dzwonisz maja to lub wogule nie potrzebują wiec to nie jest łatwy projekt Orange jest łatwiejszy dużo. . Mnie olali zdałem szkolenie ale coś trenerowi się nie spodobało już miałem rozmowę sprzedana powiedział mi ze ma są twardy głos co mam być baba wiadomo ze facet ma twardy głos .
    Lesz

21.10.2020 20:18

Szukam pracy i jestem pod wrażeniem ilości pozytywnych komentarzy o Firmie zważywszy, że telemarketing raczej nie cieszy się dobrą sławą wśród pracowników jak i tych co takie telefony otrzymują. Nie każdy nadaje się do każdej pracy i to stwierdzenie uniwersalne aczkolwiek nieustanna rekrutacja nie świadczy najlepiej, gdyż przez tyle lat powinno się wyklarować właśnie grono tych, którzy się do niej nadają. A jeśli ktoś napisze, że to są ludzie na tyle młodzi, że nie myślą o tym w charakterze pracy stałej, no to też nie najlepiej, bo dlaczego, skoro to praca ciągła nie traktować tego jako zajęcia stałego, do utrzymania rodziny itp. Z mojego doświadczenia zamiast skupić się na atmosferze, bo jest aż tak cukierkowo, że mam wrażenie, że ludzie tutaj kolegów szukają na pierwszym miejscu- warto spytać o monitorowanie sprzedanych umów, bo największe oszustwa ( piszę o konkurencji) są właśnie na tym. Przykładowo pracownik za normę godzin zarabia xx zł a za sprzedaż drugie xx ( zapisuje sobie w kajecie w dniu xy godz 16:00 pani (usunięte przez administratora) sprzedano produkt x w pakiecie y) i przy wypłacie się nie zgadza. Zdaniem firmy pani (usunięte przez administratora) zrezygnowała w ustawowym czasie. Czy można to sprawdzić i zadzwonić do Pani- nie. Z tym się spotkałem. Co do wynagrodzenia 2000 tyś netto na umowę zlecenie, 160h pracy i spelnioną normę? Nędza
    Zuzi

24.09.2020 09:54

Serdecznie polecam pracę. Zostałam kompleksowo przeszkolona i bardzo miło przyjęta. Praca umiarkowanie trudna - wystarczą dobre chęci i motywacja. Można ładnie i bezstresowo zarobić.

21.09.2020 11:33

Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Global Telemarketing S.C?
    Krystek

22.09.2020 17:42

I to jakie! Auta firmowe toyoty Yaris na miesiąc za sprzedaż! Raz w roku jakiś extra konkurs z wyjazdem z granicę. W tamtym roku był Dubaj. Raz w tygodniu bony, zimne piwka, nagrody rzeczowe. Ogólnie dużo fajnych konkursów.

23.09.2020 10:26

Zapraszamy na Nasz fanpage na facebook Global Telemarketing. Zobaczysz zdjęcia z konkursów i wydarzeń.
    Wwwwwww

17.08.2020 15:39

Przyszłam tylko na wakacje ale zostanę na dłużej :) kierownik spoko, ludzie w firmie tez - każdy się uśmiecha i pomoże. Paca wiadomo nie jest super łatwa ale Spokojnie znośna. pracowałam w sklepie i jeszcze gorzej z klientami trzeba się użerać niż tu na słuchawce. Tu jak coś nie odpowiada to można się przynajmniej rozłączyć i po problemie. Jestem po trzeciej wypłacie i jestem zadowolona, akurat nie trudno mi się sprzedaje więc wchodzi dobra prowizja. Przyciągnęłam 2 koleżanki do naszej grupy i sobie chwalą. Na plus na pewno fajna atmosfera i widać że Ci ludzie turaj się po prostu najzwyczajniej wszyscy lubią.
    Przemek

30.07.2020 15:51

Nie pracowałem nigdy wcześniej w CC, także będę pisał bez porównania. Atmosfera była super, mój kierownik (Kuba) również - bez stresowania, pomagał zawsze kiedy trzeba było, podobnie trenerzy, naprawdę ciężko tu na coś narzekać, luz, spokój, empatia i poczucie humoru ze strony kierownictwa, współpracownicy podobnie. Szukałem czegokolwiek, bo przeprowadziłem się do Krakowa i potrzebowałem pracy, popracowałem 2 miechy i chyba nigdy wcześniej tak bardzo nie wymęczyłem sie psychicznie. Nie jest to absolutnie wina samej firmy, po prostu jeśli nie potraficie sprzedawać zbędnych klientom rzeczy (podmianka biurówki, która zupełnie nic nie daje, a obciąża klienta na dobre 100 zł pozdrawia ; )) i nie lubicie za bardzo gadać z ludźmi, to radzę trzymać się z daleka, bo wypłaty mogą boleć (cięcia za brak wygadanego czasu, za brak planu itd.), a uczucie wyczerpania po powrocie do domu jest gorsze niż po 12h na budowie. Jednak jeśli lubicie sprzedaż i możecie pozwolić sobie na niestałe finanse (nie wszystko zależy od Ciebie - czasem, a w moim przypadku dość często - były dni, w których zwyczajnie nikt nie chce z Tobą gadać, bądź nikt nie odbiera), to prawdopodobnie będzie to dobry wybór z godziwym zarobkiem, fajnymi konkursami i miłą atmosferą. Reasumując - firma pozytywnie, praca zupełnie nie dla mnie, ludzie z żyłką do handlu powinni być zadowoleni, przynajmniej w grupie utrzymaniowej ; )
    Ania

12.05.2020 18:39

Witam, czy firma oferuje system zaliczkowy? Na jakiej zasadzie i po jakim czasie?

14.05.2020 12:18

Witamy, Pani Anno umożliwiamy Naszym pracownikom możliwość uzyskania zaliczki. Wszystkich informacji udziela kierownik Zespołu.

26.04.2020 15:49

Polecam

22.02.2020 10:42

Czy Global Telemarketing S.C zapewnia kartę multisportu?
    Xyz

27.02.2020 07:20

Tak
    Zzza

04.03.2020 15:54

Tak :)

12.02.2020 23:31

2 miesiące przepracowane i powiem całkiem szczerze. Jeśli już nie macie innego wyjścia to idźcie tam pracować, tyle ze podczas rozmowy spytajcie o szczegóły typu jak dokladnie płacone jest za szkolenie i za co nie wypłacają całej kasy. Ja kilka razy sam prosiłem o rozmowę i dodatkowe szkolenie a zostałem olany po całości.(usunięte przez administratora)
    Osoba Gucio

13.11.2019 16:16

Przyszli kandydaci uważajcie na tę firmę, bo na rozmowie naobiecują, zaproszą na szkolenie, a tu okazuje się na koniec szkolenia, jak minie te 5 dni intensywnej pracy i człowiek z reguły z powodu atmosfery i zaangażowania da z siebie wszystko, odrzucą, nie dopuszczą dalej nawet połowy ludzi biorących udział w szkoleniu i to po zaliczeniu egzaminu. Można by powiedzieć np., że jeśli ktoś nie nadaje się, to nie będą go trzymać, ale kryteria jakimi się kierują są dużo niejasne. Wymyślają jakieś powody bardzo kontrowersyjne i może też być tak, że oni już w czwartek rano upatrzyli sobie osobę do odwalenia, a trzymają ją do piątku wieczorem, aby powiedzieć, jaka ona jest niezwykle słaba, albo, że nie nadaje się do tej pracy, bo będzie się stresować. Nowi kandydaci uważajcie na tę firmę, bo proces rekrutacji jest bardzo niejasny i wielu z Was może poczuć się wykorzystanymi i wyrolowanymi.
    Baśka

09.12.2019 12:06

A skąd wiecie, że to mężczyzna? Może to kobieta.

31.01.2020 20:36

A łatwo się dostać do pracy u Was? Ile jest osób na jedno miejsce?

Zostaw merytoryczną opinię o Global Telemarketing S.C