Gallup Polska

Ruda Śląska

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 547 ocen.

Gallup Polska
3 547 6 1

Opinie o Gallup Polska

ROMANS a REKRUTACJA

czy kobieta od romansu z szefem to ta sama która zaprasza pracowników na rozmowy rekrutacyjne do firmy i która z nimi prowadzi rozmowy rekrutacyjne ?

Twoj Tata
@ROMANS a REKRUTACJA 03.10.2018 17:39

Nie, Twoja mama nie pracuje u nas.

ROMANS
@Twoj Tata 04.10.2018 15:10

powiesz to swojemu dziecku ?

Haha
@ROMANS 05.10.2018 15:23

Nie, Tobie mówię, internetowy tchórzu bez honoru i ambicji :)

ROMANS
@Haha 05.10.2018 15:30

jaki to honor i ambicja awansować przez romans z szefem ?

ROMANS
@Haha 05.10.2018 15:30

no właśnie, może to był romans z szefem osoby bez honoru i ambicji która w inny sposób nie osiągnęłaby tego awansu ?

Oszołomiona ludzką głupotą
@ROMANS 05.10.2018 15:55

Ja tak to czytam, to zastanawiam się nad logiką Twoich wypowiedzi/opinii... Nawet jeśli myślisz, że jakikolwiek romans miał miejsce, jeśli z różnych powodów podejrzewasz (choć uważam, że niesłusznie), iż awans spowodowany był jakimś romansem - to czy możesz podważyć kompetencje/umiejętności wskazanego rekrutera? bo ten portal powinien być wiarygodnym, opartym na prawdziwych argumentach informatorem o PRACODAWCACH. Jeśli uważasz, że niesłusznie kogoś awansowano, że ktoś jest faworyzowany, jeśli masz dowody, na podstawie których masz podstawy do takich opinii - dlaczego nie zgłosisz się do Prezesa ze swoimi wątpliwościami? Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem... może zamiast wypisywać takie oszczerstwa na forum poświęcisz ten czas na pogłębianie wiedzy i swoich kompetencji i zaproponujesz wówczas swoją kandydaturę na inne stanowisko? Choć obawiam się, że to za dużo wysiłku do poświęcenia... lepiej chcieć komuś zaszkodzić, prawda? ale pamiętaj - KARMA WRACA...

Oszołomiona ludzką głupotą
@ROMANS 05.10.2018 15:55

Ja tak to czytam, to zastanawiam się nad logiką Twoich wypowiedzi/opinii... Nawet jeśli myślisz, że jakikolwiek romans miał miejsce, jeśli z różnych powodów podejrzewasz (choć uważam, że niesłusznie), iż awans spowodowany był jakimś romansem - to czy możesz podważyć kompetencje/umiejętności wskazanego rekrutera? bo ten portal powinien być wiarygodnym, opartym na prawdziwych argumentach informatorem o PRACODAWCACH. Jeśli uważasz, że niesłusznie kogoś awansowano, że ktoś jest faworyzowany, jeśli masz dowody, na podstawie których masz podstawy do takich opinii - dlaczego nie zgłosisz się do Prezesa ze swoimi wątpliwościami? Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem... może zamiast wypisywać takie oszczerstwa na forum poświęcisz ten czas na pogłębianie wiedzy i swoich kompetencji i zaproponujesz wówczas swoją kandydaturę na inne stanowisko? Choć obawiam się, że to za dużo wysiłku do poświęcenia... lepiej chcieć komuś zaszkodzić, prawda? ale pamiętaj - KARMA WRACA...

ROMANS
@Oszołomiona ludzką głupotą 08.10.2018 09:49

KARMA WRACA - no tak, może do ciebie teraz wraca ta KARMA, a może jeszcze wróci, kto to może wiedzieć

Roksana
@ROMANS 05.10.2018 17:51

też mi się tak wydaje

Roksana
@Roksana 17.10.2018 15:50

osoba która ma honor i ambicje nie zgodziłaby się na romans z szefem

Jacek

Słyszałem, ze firma ma opinię dobrego pracownika i sądzę, że tu trzeba dobrze pracować żeby awansować.

Roksana
@Jacek 16.10.2018 20:02

a ja słyszałam, że awansuje się przez romans z szefem ?

happy#person

Najgorsza firma na świecie. Osoby zarządzające firmą są zakłamane i fałszywe. Jeden kierownik nadaje na drugiego. Nie ma żadnej współpracy. Ludzie na stanowiskach dla kasy są w stanie zrobić wszystko. Zero poszanowania konsultanta. Nie polecam. Firma nie inwestuje w pracowników, nie mają pakietu socjalnego, nie dają możliwości rozwoju. Porażka.

Ebola
@happy#person 19.01.2018 13:07

Najgorsza firma na świecie. = że co? I jeszcze w niej pracujesz? Osoby zarządzające firmą są zakłamane i fałszywe. Jeden kierownik nadaje na drugiego. = Witamy w Polsce! Tak jest wszędzie, mega kuźwa odkrycie... Zero poszanowania konsultanta. Nie polecam. Firma nie inwestuje w pracowników, nie mają pakietu socjalnego, nie dają możliwości rozwoju.= jaki projekt? jakie argumenty? Szkoleń jest czasami aż za dużo... Ja pracuję na jednym z nich i jestem zadowolona. Może nie dostałeś/aś awansu i boli? I dobrze, bo widzę żółć i brak jakiejkolwiek konstruktywnej krytyki.

happy#person
@Ebola 20.01.2018 23:44

Nie pracuję już na szczęście Ebola. Co ma ewentualny brak awansu do opinii na temat firmy bo nie rozumiem. wystarczy przeczytać wcześniejsze wypowiedzi i wszystko jasne. Spełnienia życzę

Horacy
@happy#person 19.01.2018 13:07

Święte słowa!! Amen :)

Roksana
@happy#person 19.01.2018 13:07

dlatego firma woli dać ogłoszenie i zatrudnić nowych których będzie tak samo traktować ?

Aga

Ja naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy piszą negatywnie o firmie, a codziennie do niej idą… jaki tu sens? Ja widzę to tak, że w naturze nas Polaków leży już narzekanie, zamiast poszukać rozwiązania :) np. zmiana pracy jeśli tak bardzo Cię męczy. Ja pracuję już od kilku lat i mi też nie wszystko odpowiada, ale czytając Wasze opinie włos dęba staje co za bzdury opisujecie.

cool
@Aga 11.06.2014 18:25

nie bzdury tylko szczera prawda, a wały przy mś w Katarze to rasizm :D

taki
@Aga 11.06.2014 18:25

taki sens bo przychodzą faktury do domu i trzeba je opłacać ? wprost powiedziec nie można bo zwolnienie a tak przeczytaja tu i się może poprawi

Roksana
@taki 17.05.2018 22:05

to zrób sobie faktury na maila, po co przepłacasz za papierowe

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Możesz już skończyć zakompleksiona nieudacznico? Weź się za robotę, a jak ci nie pasuje, to się zwolnij. Daj żyć...

ROMANS AWANS
@anonymous 09.10.2018 20:33

ale o co chodzi ? jak ktoś się decyduje na romans z szefem który kieruje pracownikami to na swoje życzenie robi z tego romansu sprawę firmową, więc o co chodzi ?

Roksana
@ROMANS AWANS 10.10.2018 16:04

dokładnie tak!

Pracownik

A ja polecam :)

ale co
@Pracownik 09.10.2018 10:59

co polecasz :) ?

Do zoba w pracy :)
@ale co 09.10.2018 18:09

Chyba Pania rekruterkę hehe

Pracownik
@Do zoba w pracy :) 09.10.2018 22:46

Pracę polecam, po to chyba jest ta strona? Żeby wypowiedzieć się na temat pracodawcy? Chociaż widzę, że niektórzy tego nie rozumieją.

ale co
@Pracownik 10.10.2018 10:55

polecasz prace w szarości z rozpadającymi się krzesłami i myszkami z rekruterką od romansu z szefem ? serio ?

Do zoba w pracy :)

No nie możliwe (usunięte przez administratora) wie jak się ustawić w pracy. (usunięte przez administratora) Ale patrzac na to z drugiej strony nie piszcie o faworyzowaniu kogokolwiek bo każdy w Gallupie ma takie same szanse na awans. Na prawdę jeżeli tylko mocno tego chcecie, będzieci zdeterminowani, postaracie się, włożycie przynajmniej 1% więcej swojego wysiłu i zaangażowania od innych to też (usunięte przez administratora) Życzę Wam tego z całego serca :) A teraz marsz nieroby i nieudacznicy (tzn. kochani pracownicy) do roboty bo SL Nam spada :*

anonim

(usunięte przez administratora)

olo

Przeczytałam to i popłakałam się ze śmiechu ... Jestem pracownikiem firmy (również konsultant), ale żadna z wyżej opisanych sytuacji nie miała miejsca. „mobbing, poniżanie pracowników, częste zmuszanie by zostać godzinę dłużej - szczególnie ze strony koordynatorki, M.CH.” - co takiego ? Nie mogę w to uwierzyć. M.CH. jest koordynatorem, który widzi w pracowniku człowieka. Jeżeli masz jakiś problem zawsze możesz do Niej przyjść, na pewno nie odeśle Cię z kwitkiem. Chyba zapomniałaś o tym, ze owa koordynatorka również jest tylko pracownikiem i wykonuje swoje obowiązki. A jeżeli chodzi o zostawanie dłużej, nigdy nie było sytuacji, żeby ktoś był do tego zmuszony. Zdarza się, ze jest taka potrzeba, ale zawsze jesteśmy o tym informowani z wyprzedzeniem( wiadomo, ze niektórzy mają dzieci, którym trzeba zapewnić opiekę).Za każdym razem koordynatorzy proszą dzień wcześniej na spotkaniu, aby w miarę możliwości zostać. A skoro twierdzisz, ze „ludzie nie dają tam rady” to jakim cudem są osoby, które pracują w firmie po kilka lat? Świetne zarobki jak i system premiowania. Mało tego na 8h pracy przysługuje 50 min przerwy, w dzisiejszych czasach ciężko o taką prace. Nadmienię jeszcze, ze długo myślałam nad pracą w tej firmie właśnie dlatego, ze przeczytałam kiedyś podobną opinie, ale warto było spróbować i przekonać się na własnej skórze, ze nie jest to prawda. Najwidoczniej niektórzy zapominają, ze to jest PRACA i trzeba dać coś od siebie.

była konsultantka
@olo 14.11.2017 19:13

Monika widzi w pracowniku człowieka? To mobbingowy kat, który znęca się nad pracownikami, bo nie ma targetu. Nikt nie informuje z wyprzedzeniem, że trzeba zostać dłużej, a infiormacje wychodzą od koordynatorów tego samego dnia - nie zostaniesz to jesteś gorzej traktowany i krzywo na Ciebie patrzą. Osoby, które pracują tam kilka lat nie mają już perspektyw zawodowych i to ich jedyna możliwa praca, dzięki czemu mają lżej u kierownika projektu. Jeśli pójdziesz na przerwę to nie masz produktywności i nie dostajesz premii, więc najlepiej byłoby nie chodzić na przerwy tylko robić target, żeby dostać marna premie. Gallup to firma, która myśli, że ludzie to roboty i mogą bez przerwy rozmawiać przez telefon bez chwili tchu i zebrania myśli przed kolejnym trudnym klientem. I tak, to jest praca, więc powinno się szanować pracownika. NIE POLECAM.

była konsultantka

Czasem mam wrażenie, że M.CH. sama odpisuje na to, co jest tutaj zamieszczane... Naprawdę, wyrażenie własnego zdania bez obrażania kogokolwiek jest podstawową wolnością słowa. Nigdzie nie napisałam, że nie chce mi się rozmawiać z klientami - po prostu byłam w tej pracy szykanowana i niedoceniana przez koordynatorów, dlatego odeszłam... Także naprawdę, proszę sobie darować komentarze odnośnie mojego stanu społecznego, bo od lat nie mieszkam z rodzicami... i szczerze? Jaki to ma wpływ na opinię? Widzę, że ktoś tutaj ma niezłe plecy w tej firmie.

konsultantka
@była konsultantka 15.11.2017 23:57

Cześć Moja opinia na temat tej pracy i ludzi jest podzielona.Czytając wasze komentarze zastanawiam się nad jedną rzeczą czy ktoś z Was kiedykolwiek wystawił pozytywną opinię? Czy to na allegro czy na innym portalu? Sądzę, że nie! piszemy negatywną opinię wtedy gdy coś jest nie po naszej myśli.. komuś premię zabrano bo nie wyrobił parametrów? Jeśli do pracy przychodzisz pić kawę i nie dajesz rady to dobrze że zmieniłaś pracę. Ja daję radę, mam parametry o których mnie informowano na szkoleniach i mimo to, że też pije kawusie???? hehe to daje radę. I mogę powiedzieć że po części zawdzięczam to koordynatorce M.CH To że czasem nas przyciśnie.. Czy kontroluje nasze wyniki hmm jest nie fajne.. Ale co się dziwić jak na przerwie słyszę "po co mam się męczyć , jak wystarczy mi 16 zł" to sądzę że po prostu pracować Ci się nie chce albo siedzisz na garnuszku mamy i czekasz aż pieniądze same Ci spadną z nieba???? Co do Anety to zachęca do pracy i się uśmiecha, mówi jak jest bosko i często tak jest.. Chodź nie wszystko jest tak kolorowe jak opisywała.. Ale najlepsze jest to że to tylko nasze opinie a prawda leży po środku????

myslacypl
@konsultantka 16.11.2017 22:33

Trudno oczekiwać, że Aneta która jest rozliczana za liczbę zatrudnionych osób będzie mówiła na "dzień dobry" negatywne rzeczy o firmie ze smutną miną.

była konsultantka
@konsultantka 16.11.2017 22:33

Nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi i oceniania mnie czy innych pod pretekstem opinii na allegro. Współpracowałam sporo z firmą Gallup i naprawdę wiem, co tam się dzieje - rotacja pracowników, brak odpowiednich warunków pracy, notoryczne zmiany miejsca pracy, bo przyjmują nowych i stałych trzeba wyrzucić w kąt. Także owszem, zdania są podzielone, ale przeważnie słyszy się negatywne. :)

Monika Chilińska

Zanim osadzisz mnie i moje życie , włóż moje buty przejdź ścieżki życia które ja już przeszłam. Wytrwaj tyle ile ja wytrwałam, upadnij tam gdzie ja upadłam i podnieść się tak samo jak ja! Kiedy już poznasz moja historię wtedy będziesz mogła mnie oceniać puki co mam prawo popełniać błędy i mam prawo ich później żałować lub nie żałować. Nikt nie ma jednak prawa mnie za to oceniać, a tym bardziej krytykować czy obrażać! Jestem człowiekiem- czuje wiedzę i rozumie -tego samego oczekuje od innych. Jeśli poczułaś się gorzej traktowana to pamiętaj, że to tylko twoje odczucie bo ja w pracy wszystkich traktuje równo! Wystarczyło podejść i porozmawiać..

alien
@Monika Chilińska 19.11.2017 14:24

O kur** :D Jak Jezus!

Rooda
@Monika Chilińska 19.11.2017 14:24

Pomyliły ci się zawody: jestes na stanowisku kierowniczym wiec kazdy ma prawo cię oceniać, jak również krytykować

Miodek byłby dumny
@Monika Chilińska 19.11.2017 14:24

Ale byków narobiłaś tyle w swojej wypowiedzi, że to wiele wyjaśnia..... Nie ma nic śmieszniejszego jak dupny kierownik, który nie zna pisowni ojczystego języka ???? a tym bardziej nie ma za grosz ambicji, by wypowiedź porównać ze słownikiem.....

maniakpopcornu
@Miodek byłby dumny 19.11.2017 17:05

Popcorn gotowy.

była konsultantka
@Monika Chilińska 19.11.2017 14:24

Droga Moniko, szanowałam Cię jak każdego mojego pracodawcę z którym współpracowałam - od lat siedzisz w firmie Gallup i Twoim jedynym osiągnięciem jest tyranie pracowników, którzy... chcąc nie chcąc mieli do Ciebie szacunek jako koordynatora, ale po tym, co robisz nie da się dłużej niż miesiąc wytrzymać na projekcie TAURON przy Niedurnego 99 w Rudzie Śląskiej. Po prostu się nie da. Ja nic nie napisałam o Twoim życiu prywatnym i szczerze mnie to nie obchodzi, nie zostałaś też obrażona... może jak jesteś na stanowisku koordynatora, to chociażby sięgnij po słownik języka polskiego i naucz się czytania ze zrozumieniem? Naprawdę... twoje zachowanie jest godne politowania. Większość osób w tej firmie, która pracuje potwierdza, że nękasz ludzi i nie dasz chwili wytchnienia. Tak, moi Drodzy... kiedy wpada nam połączenie, to tylko czekamy, aż będzie można chwilę odetchnąć, ale nie... Monika nie pozwala, bo target się nie zgadza i najlepiej, jakby pracownicy byli robotami, którzy czytają wszystko z kartki bez przerwy. Szkoda słów... mogłabyś się chociaż przyznać do swojego mobbingowego podejścia, bo na ten moment to się nadaje do Państwowej Inspekcji Pracy w Katowicach... i kto wie, czy ktoś tego w przyszłości nie zgłosi. PS. Pamiętaj. To, że siedziałaś lata na słuchawkach, a później dostałaś awans na koordynatora nie czyni Cię lepszą od innych. Zastanów się, co robisz i co mówisz ludziom - oni też mają uczucia. Warto pamiętać, że w dobrej atmosferze lepiej się pracuje... dlatego ja już nie pracuję. Powodzenia w karierze zawodowej... koordynatorki od siedmiu boleści. :)

Horacy
@olo 14.11.2017 19:13

Hmm pewnie kolega jakiegos kierowniczka ale pracownik kadr hehe

Roksana

to prawda, że osoba rekrutująca pracowników miała romans z szefem ? jeśli tak o muszę szukać pracy gdzieś indziej

Roksana

to prawda, że osoba rekrutująca pracowników miała romans ze swoim szefem ? jeśli tak to muszę szukać pracy gdzieś indziej

UWAGA UWAGA UWAGA

na tej stronie znikają komentarze - czy firma ma dostęp do panelu administracyjnego go work ?

g
@UWAGA UWAGA UWAGA 03.10.2018 17:37

Proszę zapoznać się z regulaminem. Nie można umieszczać komentarzy pozwalających na identyfikację osoby.

ROMANS
@g 05.10.2018 13:14

R(usunięte przez administratora) tak tego nie lubi, że usuwa komentarze ?

anonim

(usunięte przez administratora)

RODO

Komentarze pozwalające na zidentyfikowanie pracownika są niezgodne z regulaminem serwisu gowork.pl RODO

ROMANS
@RODO 28.09.2018 10:05

a romans szefa z pracownicą jest zgodny z prawem ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Durex

Żywa reklama Durexu-Roxi show!

:)
@Durex 15.03.2018 18:41

haha, dobre :)

może być gorzej ?

kiedy się przychodzi do tej firmy to jest to firma w złej lokalizacji, oprócz tego jak się wchodzi do firmy to jest "szaro", ciemno w środku - jasne, że okna są ale jest tak jakoś beznadziejnie, do tego bardzo malutka sala szkoleniowa do której ładują ludzi na szkolenie którzy w takich warunkach mają się szkolić, pracownicy chodzą na przerwach po firmie jak na ścięcie, a do tego krzesła, które się rozwalają

Piękna
@może być gorzej ? 09.09.2018 15:10

Racja

anonim

(usunięte przez administratora)

u kogo ?

u kogo firma ma taką opinie ?

indzipindzi88

"bardzo dobrego pracodawcy". Hahhah buab ahbabh abaahaha.

Kto z Liderów to napisał-a?

kto z liderów to napisał-a ? przyznać się

Mfort2

Opinie dobrego pracodawcy..Hmm dobrze,że tylko opinie taka ma! Prawda jest inna I przestańcie mydlić innym oczy.Wszyscy wiemy,że nie jest tak kolorowo jak mówią .. pracy coraz więcej,zarobki stoją w miejscu a premię ha ha xD obiecują ogromną,a finalnie jej nie ma.. Brak poszanowania pracownika.. Uciekajcie puki czas-Nie polecam!

Mama255

Co się dzieje ostatnio w tej firmie? Kilka lat do tyłu firma cieszyła się dobra opinia. Przyjmowali osoby tylko z średnim wykształceniem.Osoby,które coś sobą reprezentują-A teraz? Nędza I rozpacz po prostu brak słów-przemilcze to!! Kolejna srawa za wszystko biorą premię-pytam dlaczego? Nie zasługuje na nią pracując cały miesiąc? Zostając godzinę dłużej czy przychodząc godzinę wcześniej.Do tego osobne umowy na premię?!-czy to zgodne z prawem? Może warto zgłosić to do odpowiedniej instytucji? No i częsta zmiana spółki by nie otrzymać umowy o pracę, czy umowy na czas nieokreślony? Mając dwójkę dzieci jest to ważne dla mnie! Niech góra w końcu otworzy oczy! I zacznie coś działać! Bo pracownik jak i pracodawca mają swoje prawa jaki I obowiązki!

Januszz
@Mama255 18.09.2018 23:22

Zastanawiam się nad złożeniem cv do Was, natomiast jak to macie osobne umowy na premię?

anonim

(usunięte przez administratora)

rak11

Wycinanie komórek rakowych.

Henry

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy

kto nakłamał ?
@Henry 17.05.2018 22:16

kto ci takich głupot naopowiadał ?

szkoda czasu

Lipa, szkoda czasu na tą firmę

Patrycja

@Norma Bates, obsługa klienta nigdy nie należała do łatwych prac, ale jeżeli ktoś to lubi i ma wyniki to może liczyć na stałe zatrudnienie o umowę o pracę, w pełnym wymiarze godzin? Jak według Ciebie wygląda atmosfera w pracy? Czy harmonogram czasu pracy jest ustalany indywidualnie?

Patrycja

@misza, dziękuję za Twoją wypowiedź. Możesz nam jeszcze napisać jak wygląda system czasu pracy? Czy osoby, które chcą sobie dorobić też mogą pracować na umowę zlecenie? Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie tylko są zmiany poranne, od czego to zależy, czy można samemu wnioskować w jakich godzinach dogodniej jest nam pracować? Czy praca również weekendowo?

Patrycja

Na stronie firmy Gallup Polska są zamieszczone oferty pracy. Możecie powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV? Jak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej? Czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? Zatrudnienie w pełnym wymiarze czasu pracy? Wynagrodzenie adekwatne do wykonywanej pracy? Jak wygląda możliwość rozwoju i szkoleń? Czy firma oferuje dodatkowy system benefitów pozapłacowych? Podzielenie się takimi informacjami będzie przydatne dla osób myślących zaaplikować do firmy.

misza
@Patrycja 31.05.2018 20:17

Generalnie to biorą prawie każdego, więc na rozmowę nie trzeba się bardzo przygotowywać, zwykła luźna rozmowa. Żadnych scenek, sprzedaży, podchwytliwych pytanie, oprócz tego od kiedy możesz zacząć :D Umowa o praca TYLKO dla najlepszych i tych najdłużej pracujących. Reszta leci na zleceniu. Więc stabilizacja to średnia niestety. Oferują pełen wymiar czasu lub mniej, co jest dogodne dla uczniów/studentów. Pracuję na projekcie tauron zmiany poranne, niestety bardzo często pomimo 8h w grafiku puszczają do domu wcześniej, bo jest mało klientów na linii, więc tych godzin w miesiącu jest wtedy mniej.Szkolenia są, wysyłają na kolejne kolejki by móc obsługiwać więcej spraw, jednak nie idą za tym żadne większe pieniądze, stawka ta sama. Z benefitów pozapłacowych jest karta OK system i to na tyle :) generalnie praca z klientem wiadomo, czasami do łatwych nie należy, ale bardzo łatwo można się wdrożyć. Atmosfera patrząc na całokształt jest jednak średnia w moim odczuciu. Da się pracować, ale przyjaznym środowiskiem bym tego w 100% nie nazwała.

Ja.w

Hej, mam pytanie czy obecnie są przyjęcia do pracy w gallup? Jakie są kryteria przyjęcia do pracy?

Administrator

Jakiś pracownik chciałby opowiedzieć o swojej pracy w gallup polska? Wiele osób w dzisiejszych czasach szuka pracy, więc informacje na forum są bardzo przydatne.

Hej

To strona do opinii o pracodawcach a to, ze sie natrafi na opinie o niektórych osobach to nie pierwsza tutaj taka sytuacja, mowa juz byla o nie jednej osobie z firmy, ktora reprezentuje wyzsze stanowisko, od Panow po Panie, moral taki, gownoburza sama przejdzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Od kiedy stwierdzenie faktów jest pomówieniem? Nie znasz jej i już wiadomo dlaczego uważasz te posty za pomówienie.

Roxana

Spokojnie, sprawa w toku ;)

Ktoś

Niesamowite że ludzie o tak słabo rozwiniętych płatach czołowych mają tak bujne wyobraźnie ????

ilemozna

Jesteście pierdolnięci.

Nick

Interesuje mnie opinia o projekcie niemieckojezycznym. Może ktoś coś więcej o tym opowiedzieć?

hej :)
@Nick 07.03.2018 13:55

Nie wiem, jak wygląda praca na innych projektach, ale na niemieckojęzycznym jest super atmosfera. Ludzie są naprawdę swietni. Fajne zarobki. Nasz projekt ma oddzielne pomieszczenie, więc nie ma tłoku. I co jest bardzo wazne, pracujemy od samego początku na umowie o prace.

anonim

(usunięte przez administratora)

kanarek8888

Ciekawe komu tak zalazła za skórę, skoro to już 1764 komentarz na Jej temat.

Lolekmatopek

I co? Żal (usunięte przez administratora) ściska? Masz jakiekolwiek dowody na zdradę z kierownikiem projektu bądź też bossem? Nie! To na co takie pisanie? Skup się może na swojej pracy a też zostaniesz doceniona. Dziwi mnie to jak ludzie mogą być tak zawistni! Jak ich boli to, że ktoś dostał awans a co więcej na nowym stanowisku sobie radzi.

Beti

A (usunięte przez administratora) cie obchodzi z kim sypia nie twoja rozczochrana

lolo

ktora Pani ??

Kolejny anonim

Komentarze na tej stronie z założenia dotyczą pracy i opinii o pracodawcy. Poza faktem, że dana osoba pracuje w tej firmie, nie widzę związku z samą firmą. Sam fakt zaistnienia sytuacji także podaje pod wątpliwość, bo wpisy z hejtami są anonimowe. Mnie interesuje praca, zarobki i czy można się z grafikiem dopasować, a tu widzę zażarte dyskusje o osobie, której nawet nie znam.

Nowy
@Kolejny anonim 13.03.2018 19:07

Dokładnie

R
@Kolejny anonim 13.03.2018 19:07

Ino Widzew!!!

łksiok
@R 14.03.2018 08:52

W moich żyłach tylko ŁKS!

Lolo

Praca beznadziejna za byle co upiwrdzielaja pewnie na która trzeba się ciężko napracować

Zostaw opinię o Gallup Polska - Ruda Śląska

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gallup Polska