brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

Konduktor 2017-04-15 13:25
Dzięki. Będzie grubo!
Balveena 2017-04-15 13:29
ZAZDRO!!!!
Konduktor 2017-04-15 13:33
Hehe będziemy balować cały Dzień I noc jutro smingus dyngus będziemy się lac woda iii... Hahaha!!! Poleffka na Maxa!
Kapucki 2017-04-15 16:43
Nawzajem programisto wyklenty nawzajem
Kapucki 2017-04-15 16:56
Ja też siedzę w domciu bo rodzina do mnie zjeżdża
florek 2017-04-15 17:29
ja tez w domu ale swienta benda spokójnie bendzie czerwony barszcz z uszkami ryba po grecku bigos pierogi bendzie naprawde smacznie az zglodnialem
enter 2017-04-15 18:13
JAKS FIRMA TACY PRACOWNICY KUPA ANALFABETOW PO BLEDACH WIDZE TU CONAJMNIEJ "TRÓJCE" ma rozdwojenie jaźni !! Wszystko dla saviano !!!!! Złe opinie von !!!!!!!! I TAK CI DOKOPIA TO TYLKO KWESTIA CZASU //////// MIMO TO. ZDROWYCH I SOKOJNYCH SWIAT WSZYSTKIM BEZ WYJATKU ZYCZE JA
voblem 2017-04-15 18:58
sam robisz błendy spójrz na siebie potem innych pouczaj nie zadław sie jutro jajem
joaśka 2017-04-15 19:02
ja za to jade na wycieczke do puław do rodziny i tam bedziemy swietowac wielka noc. wesolego alleluja
joaśka 2017-04-15 19:04
wesołych świat enter
gąbeczka 2017-04-15 19:06
enter ja ci zycze dobrego wszystkiego tylko plis znormalniej i bendzie fajnie wtedy pogadac pozdrawiam
YeeY 2017-04-15 19:08
Ja Na Święta W Domu Siedzę. Oglądam W Tej Chwili Telewizję I Piję Herbatę. A Wy Co Robicie Teraz? Świątecznych Świąt Dla Wszystkich
kasia 2017-04-15 19:10
ja za to przeglondam informacje w internecie i czekam na dobrom pogode ale sie zepsula pogoda prawda
Programista wyklęty 2017-04-15 19:15
ja sie uczę... never stop, ale tak to jest jak się chce zarabiać a nie czekać aż kierownik podniesie
Pozdro
chmurka 2017-04-15 19:16
okropnie sie zniszczyla pogoda!
Bet 2017-04-15 19:38
Programista ty się strasznie wywyzszasz z tego co widze.... Masz o sobie za duże mniemanie jakbyś był jedynym informatykiem w radomiu. Takich jak ty jest kupa a radwag ma Cię w tyłku jak nie ty to następny i bardzo dobrze ze Cię wywalił radwag z roboty... Nie pozdrawiam
2
Programista wyklęty 2017-04-15 21:51
masz racje informatyków jest sporo takich jak w radwagu
współpracuj sobie z ludźmi na swoim miernym poziomie intelektualnym
nie wywyższam się, pisałem, że nie daje się zrównać z miernotami
Każdy widział jaka tam patologia pracuje w dziale IT - łapówki, życzenie śmierci, poniżanie, mobbing,brak kompetencji
również nie pozdrawiam przeciętniaki od flaszki oderwane
Programista wyklęty 2017-04-15 22:16
jestem tak dobrym programistą, że niektórzy nie dość, że na forum życzyli mi śmierci, to jeszcze nie jeden mi groził, bo mam lepsze wyniki niż oni.
Nie byli w stanie znieść konkurencji ze mną, dlatego sugerowali, że znają się z ludźmi z Moskwy. To brzmiało jakby to była groźba mafii.
Nie zgodziłem się pracować za śmieszne pieniądze, zacząłem robić własny marketing, zabolało, że konkurencja zjada, nie chcieli się porozumieć, wszystko chcieli zgarnąć dla siebie.
Próbowano mnie przekupić śmiesznymi kwotami, bym porzucił pracę programisty lub przynajmniej nie promował się w Radomiu.
Jakby mi się jednak coś stało, niektóe firmy z Radomia mogłyby być w cieniu podejrzeń :D Na razie nie napiszę które, chociaż przekazałem taką informację komu trzeba :D
Nie pozdrawiam
Bet 2017-04-15 23:10
Osoba która jest naprawdę dobra w tym co robi nie mówi o tym. Nie przechwala się i nie wywyzsza, zwłaszcza w opiniach o zupełnie innej pracy i innej firmie. Ponadto osoba inteligenta nie mówi o tym ze jest inteligentna. Gdybyś był naprawdę tak mądry I inteligentny to nie pisałbyś opinii na forum saviano o tym że 3000 zł brutto to dla Ciebie śmieszne pieniądze i za takie pieniądze nie będziesz pracował, bo dobrze wiesz, ze tu w saviano ludzie zarabiają zdecydowanie mniej. Jesteś tu po to, żeby dowartościować się, że jesteś niby lepszy i poniekąd starasz śmiać się z osób które tu pracują, chcesz upokorzyć ludzi by się dowartościowywać. Widać, jaki jesteś niedowartosciowany, to wręcz bije od twoich komentarzy i przechwałek. Domniemywam, że są to same kłamstwa i pisze je jakiś małolat, ponieważ poważna osoba mająca swój biznes nie spedzalaby czasu w tak durny sposób by pisać o sobie przechwalki na forum zupełnie innej firmy. Lepiej idź odrób lekcje.
2
Bet 2017-04-16 08:15
Ale po co tak to podkreślasz, masz z tym jakiś problem? Człowiek normalny, któremu stawka nie odpowiada, po prostu rezygnuje z pracy i tyle, a nie wypisuje o tym bez przerwy na forum w dodatku innej firmy, że za mało mu ktoś proponował. Konsultant w call Center zazwyczaj zarabia najniższa krajowa, czyli w chwili obecnej 2000 zł brutto, a nie 3000 zł. Nie rozumiem, masz problem z psychiką, ze bez przerwy musisz pisać o tym radwagu na forum saviano? I w którym miejscu napisałam, po czyjej stronie jestem? Nie rozumiem Tylko, po co tak się wychwalać, wywyższać i pisać ciągle ze 3000 zł brutto to za mało? Ludzie inteligentni naprawdę nie zachowują się w tak głupi sposób, ty zachowujesz się jak 15-letni G*wniarz.
3
styropian 2017-04-16 10:11
przestancie sie kłucić swientujcie dziś wielkanoc wesołych swiat
Programista wyklęty 2017-04-16 14:01
Kierownik radwaga zachował się jak gówniarz 12 letni.
Nie zgodziłem się pracować za 3000 zł brutto jako programista embedded, to powiedział innym, że nie umiem programować. Przeniósł na mnie swoje błędy. Jak można być takim niedouczkiem i świnie podrzucać? Myśleliście, że zamknę usta? Że mnie wystraszycie?

Czy dowodem na dojrzałość jest według Ciebie domaganie się alkoholu w formie łapówki za załatwienie pracy w radwagu oraz życzenie mi śmierci?
Chyba inaczej pojmujemy dojrzałość.

Nadal manipulujesz, jesteś przesiąknięty chęcią łamania prawa i dominacji nad słabszymi, boli cię, bo trafiłeś na mądrzejszego i silniejszego od ciebie. Jesteś socjopatą, który uznaje tylko przemoc fizyczną lub werbalną, z takimi jak ty trzeba krótko jak z prostytutką.

Bronisz radwaga, więc jesteś po jego stronie. Jak boli porażka?
Moje działania i mi podobnych przyniosły efekt, PiS jak dobrze pójdzie zmieni przepisy i podniesie pensje ludziom w kwocie netto, koszty pójdą na pracodawcę. Było nie cwaniakować z Panem Programistą wyklętym. Chcieliście pokazać kto tu rządzi, teraz liczcie straty. Macie całe święta by oszacować koszty starcia :D

Pochwal się na forum, pośmiejemy się :D
W radwagu się hajs nie zgadzał :D
Bet 2017-04-16 16:22
do kogo ty to piszesz? Ja nie jestem kierownikiem radwaga. Skoro piszesz że masz swój biznes to co cię teraz radwag obchodzi? Ile jeszcze czasu będziesz o tym pisał? I dlaczego nie piszesz tego na forum radwaga tylko saviano?
3
joaśka 2017-04-16 19:07
ja dobrze jem szarlotę ale jestem przeżarta trochę ciekawa jestem jak leci impra u konduktora może tu niedługo wpadnie
1
styropian 2017-04-16 19:09
heee uuuu u konduktora pewnie gruuuuboooo jest heeeeee
joaśka 2017-04-16 19:11
bum bum bum!!!! potańczyłabym
Programista wyklęty 2017-04-16 19:12
tyle ile mi się podoba

@styropian, no ja też już nie mogę... Masakra jakaś. Mój ulubiony barszczyk z kiełbachą i z jajeczkiem mniam. Szarlotka i babka piaskowa oraz keks z marketu (bo taki mi smakuje, szarlotkę mama piekła).
Nie mogę sie ruszyć :D
dradmen 2017-04-16 19:15
Keks z marketu w świenta? To kicha fuj i ble
chmurka 2017-04-16 19:22
a co z tego ze z marketu. Ja mam tez w domu barszcz z torebki i taki dobry jest
dradmen 2017-04-16 19:23
Ja nie lubię jeść z marketu
joaśka 2017-04-16 19:25
A ja se zaraz włancze akcent przez twe oczy twe oczy twe oczy oszalałem i potańcze
ania 2017-04-16 20:52
Biały miś jest fajniejszy można się przytulić i jest milo
karolina czarna 2017-04-16 21:26
sawanno sawanno
ty wspaniała panno
szczęście że cie mamy
tą prace kochamy
1
karolina czarna 2017-04-16 21:48
kiedy rano budze sie
masz mnie ty a ja cie
co poranek taka myśl mnie wita
bo ta firma jest znakomita
wstaje znów z humorem dobrym
człowiek w mik staje sie robotnym
jeszcze tylko szybka kawa
i juz czlowiek śmiechem sie napawa
chce sie do tej pracy iść rano
bo widze że tu duże premie otrzymano
atmosfera tu przyjazna
każdy to wie, każdy to zna
nie czekaj więc już dłużej
poznaj firme bliżej
zostaw u nas cv swoje
i niech rośnie konto twoje!
1
wiesiek zakręt 2017-04-17 07:10
karola brawo!!! swietne wierszyki!!! jak sprawuje sie nowy czajnik ktory dostałaś od naszej firmy na świenta? gratulacje!!!
YeeY 2017-04-17 07:19
Wiesiek To Karolinka Dostała Od Nas Czajnik? Wow Świetnie! Gratulacje A Wiersze Są Super Ja To Myślę By Umieścić Je U Nas Na Ścianie Lub Tablicy. Zagadam Jutro Do Timliderki Na Ten Temat, Na Pewno Mnie Wysłucha. Jesteśmy Wszyscy Jedną Drużyną! Pozdrawiam Was I Pamiętajcie Że Razem Damy Radę!
1
wiesiek zakręt 2017-04-17 07:21
twoje slowa są swietne i mega motywujonce. Po tych slowach dzien od razu jest lepszy. Dziekuje!!!!!!!
wiesiek zakręt 2017-04-17 07:33
och dziekuje ci bardzo!! milego dnia!!!!!!!!!!!
karolina czarna 2017-04-17 09:11
tak dostałam taki czajnik zielony wiosenny jest dużo lepszy od tamtego co miałam
zbigi 2017-04-17 10:00
Zasłóżyłaś na to... naprawde wielkie gratulacje. Ja dostałem pomarańczowy kubeczek z napisem Sawiano... też bardzo fajnie hihi
Programista wyklęty 2017-04-17 13:11
fajnie tam u Was, fajny klimat. Humaniści potrafią stworzyć klimacik w firmie, technicy mają z tym gorzej :D
ala 2017-04-23 15:52
Niestety, wielu ludzi nie wie, że na rezygnację z zakupu ma 10 dni. Tym bardziej, że na pokazy zapraszani się głównie ludzie starsi, emeryci. - Ludźmi starszymi, którzy nie zawsze odnajdują się na rynku, nie mają możliwości porównania ofert na przykład w sieci, manipuluje się najłatwiej. Wykorzystuje się ich problemy zdrowotne, żeby wcisnąć rzekomo lecznicze urządzenie - podkreśla psycholog.

Czytaj więcej: http://www.echodnia.eu/radomskie/wiadomosci/radom/art/8682859,oszustwa-na-specjalnych-pokazach-w-radomiu,id,t.html
ala 2017-04-23 16:31

Ile jest warte coś, co kosztuje 4500 zł?

W kwietniu sama uczestniczyłam w "pokazie kulinarnym", podczas którego firma Vital-Mix z Białegostoku sprzedawała garnki. Takie same jak te, które oferowała do niedawna poznańska spółka Eco-Vital założona przez Pawła Martysa. Obie mają Vital w nazwie, wspólnego założyciela i tego samego dostawcę towaru. Jak się dowiedziałam od jednego z byłych pracowników Eco-Vitalu, garnki pochodzą z Niemiec, a były kupowane w hurtowni w Polsce za 30 euro za sztukę, czyli około 120 zł.

Firmy Vital chwalą się, że ich garnki zrobione są ze stopu o nazwie silumin. Oczywiście prozdrowotnego. Naczynia mają też wewnątrz specjalną warstwę, by przygotowywane produkty nie przywierały. Silumin to mieszanka aluminium, krzemu, tytanu i kilku innych metali. Używany jest w motoryzacji i lotnictwie.

Weszłam do internetu i poszukałam garnków z siluminu. Do wyboru do koloru. Porównałam patelnię (24 cm średnicy) z pokrywką ze szkła żaroodpornego. Najtańsza na Allegro - 179 zł. W sklepie internetowym Gustus - 289 zł. Na stronie Eco-Vitalu - 2 tys.
ala 2017-04-23 16:41
- Na jednym pokazie zarabialiśmy od 6 do 15 tys. Bywało, że i 30 tys. zł - ocenia prezenter sprzedający garnki. - W ciągu dnia trzy prezentacje.

Jak się niedawno dowiedziałam, Eco-Vital w najlepszych czasach miała sto grup prezentacyjnych jeżdżących po całej Polsce. Dziś trzykrotnie mniej.

- Grupa zarabiała dla firmy, już po zwrotach, od 180 do 250 tys. miesięcznie. Choć były takie, które potrafiły przywieźć i pół miliona złotych.
magda 2017-04-23 23:32
Tak wiem " Ekowital" to teraz "Saviano" i "Verona " jeden wałek robiłam tam kiedyś na koniec połowę kasy mi odcieli a. Te prezenty to podpucha lepiej by porządnie rozliczali a nie marchewką na kiju to. Są rasowe metoty działania na psychikę T o cwaniaki stwarzają ciśnienie za jebiste za najniższą krajową i wkrecacie się w ten głupi wyścig szczurów dozorca ma więcej wypłaty i ma spoko a z tamtad wracasz jak wór bo to ciśnienie cię wykańcza!!
janka 2017-04-25 21:59
Masz rację ja też pracowałam na Traugutta w Radomiu i myślałam że jest super teraz robię w hucie szkła sprawdzam wyroby i pakuje na magazynie nikt mnie nie dopinguje wiem co mam zrobic efekty widać mam rejestrację i 12 zł na godz do ręki i. Spokój spokój radyjko gra 5 dziewcząt pracujemy kawka cherbatka firma stawia na jakość wysyłek nigdy nie wrócę do tej malpiej roboty!!!! Każdy ma swoją pieczątkę jakości i za to odpowiada!!!!
kremienska zedlaka 2017-04-29 11:08
to jak wolisz robic w hucie szkla to pozdrawiam ja wole cieple biuro nara!
Bryndza 2017-04-29 13:37
w hucie cieplej na produkcji...
kremienska zedlaka 2017-04-30 10:03
Narobisz się jak wół i tyle z tego jest!
maria 2017-04-30 18:09
mam swiadczenia a tu tylko malo malo cisniemy cisniemy za zwolniene chorobowe nie ma urlopu nie ma a rubcie jak te glaby
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o