brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

I.Mi 2016-09-07 21:57:58
Szczerze polecam firmę Saviano. Jeśli nie umiesz liczyć: ile godzin przepracowałeś, ile należy Ci się kasy, nie upominasz się o premie, to jesteś "dobrym" pracownikiem dla tej firmy. Premia na zaproszeniach to jest od 2 zł do 5 zł, czyli miesięcznie to 15 d0 30 zł. Acha premie są na koniec następnego miesiąca za miesiąc poprzedni. Życzę powodzenia
1
panda 2016-09-09 10:29:55
a ja bym chciała aplikować do garden pharm w radomiu na telefony podobno jest super atmosfera kasa też dobra
mliekub 2016-09-13 16:45:04
Jeżeli jest tak jak pisze Artur to jest totalna żenada. Pieniądze tylko za zaproszenia a nie za godziny pracy ? (w przypadku zwolnienia).Pracowałem tam przez jakiś czas, atmosfera jest ok, mili ludzie, ( usunięte przez administratora ). Słuchajcie, jeżeli są negatywne opinie to muszą być z jakiegoś powodu.

Pozdrawiam.
2
mariola 2016-09-14 11:18:54
Witam bardzo dobra firma pracuje tu od 3 miesięcy i osobiście polecam wszystkim !
1
Jadzia 2016-09-14 16:42:19
Byłam na szkoleniu i pracuje kilka dni i jestem zadowolona z warunków pierwsze premie juz dostałam bo gotówka do ręki taki był konkurs
1
felga 2016-09-20 21:51:49
jestem za
2
tt 2016-09-30 16:17:38
@felga ale nie rozumiem do końca za czym jesteś ??
sylwia m 2016-10-25 13:27:29
praca ok hurrraaaaa dostałam podwyżkę można można
1
wika 2016-10-25 13:28:21
hahahahahah co to za chłam ? pracuje tu juz 4 miesiac są wypłaty na czas albo KILKA DNI PRZED ! premie zawsze ostatniego dnia miesiąca . Codziennie odbywają się konkursy z fajnymi nagrodami ( osobiście zgarnęłam już 3 nagrody ) Zejdźcie na ziemie . Ja polecam gorąco firmę :) uczciwe i przejrzyste zasady
1
sylwia 2016-11-08 14:27:45
pracuje 2 lata i jakoś zawsze mam kase na czas co za bzdury
1
wika 2016-11-08 14:28:39
Praca godna polecenia ! Bez żadnych zastrzeżeń
1
iza 2016-11-08 14:32:04
fajne miejsce i ludzie podrawiam grupe p Ewy
1
kas 2016-11-08 14:38:01
PRacuje w tej firmie rok i dwa miesiace ! Fajna firma fajna atmosfera polecam !
1
DOM 2016-11-08 14:40:17
fAJNA FIRMA I KADRA WARTO PRACOWAC
1
klaudia 2016-11-08 14:42:43
tak jak wyzej firma godna polecenia ! fajnie i miło ! dobre warunki pracy !
1
Bilski 2016-11-08 19:17:18
Praca jak dla mnie bardzo dobra , mili ludzie i warto było rozpocząć prace z ta firma
1
megs 2016-11-15 21:05:36
Barszcz już nie wiem czy jesteś facetem czy kobieta...? Coś mi tu nie gra. Tym bardziej, że to co mówisz nie pokrywa się z moimi doświadczeniami z tą pracą. Po pierwsze, praca to praca, są pewnie zasady, a rysowanie nawet jeśli Cię to nie rozprasza to jest nie na miejscu, za rysowanie nikt tam nie płaci... Kiedy chciałam to zawsze mogłam sobie przyjść na drugą zmianę, wystarczy tylko poprosić, bo wiadomo, że nie ma typowej samowolki jeśli chodzi o godziny pracy i grafik musi być ustalony. A pieniądze? No niestety, nikt nie będzie Ci płacił za coś czego nie wykonałeś, pomysl sobie, że masz płatne od zaproszeń wtedy podejrzewam, że dużo więcej byś stracił/a, a mogę Ci zagwarantowac, że w mało którym telemarketingu płacą za godzinę.. To tyle, ja pracę polecam, naprawdę można sporo zarobić, wystarczy tylko przyłożyć się do pracy.
1
Ewelina 2016-11-16 00:40:53
Pracuje tam już dłuższy czas, jak ktoś przychodzi do
Pracy i nie robi wszystko to co do niego nie należy to wiadomo ze kadra zwraca uwagę, Ja pracuje sumiennie wyrabiam minimalna normę ustalona przez szefowe i nie mam problemów,

A jak ktoś nawet nie ma odwagi napisać swojego imienia tylko jakieś wymyślone nicki to pozdrawiam serdecznie.
kasia 2016-11-17 11:59:00
po co konkurencja tu wypisuje czyżby była kadra eco vital nie radziła sobie z włąsną rekrutacją
2
karolina 2016-11-17 12:00:06
po co konkurencja tu wypisuje czyżby była kadra eco vital nie radziła sobie z włąsną rekrutacją
1
Kryśka 2016-11-23 15:15:09
A ja nie polecam, znam firmę. Atmosfera z pozoru fajna, kłótnie między kadrą były żenujące. Może teraz się coś zmieniło. Opr...dostawały osoby często nie za swoje winy. Umiem liczyć....nie wszystko się zgadza, zwłaszcza kasa, niby niedużo: 5, 10, 15 zł. Jedyny plus - stawki najwyższe w Radomiu zarówno na zaproszeniach i potwierdzeniach, no i wypłata na czas, tylko 20-ego lub po za miesiąc poprzedni. A premie....pod koniec miesiąca za poprzedni miesiąc.
kosmos 2016-12-09 11:34:44
Przykładowe umawianie spotkań o co tu chodzi. Jeśli sprzedaż to czego
PROSZE O NASWIETLENIE BO MAM ZAMIAR SPROBOWAC TEJ PRACY?:
kosmos 2016-12-09 16:07:17
CZY NAPRAWDE CHODZI O SPRZET WOJSKOWY LUB NARKOTYKI CZEMU NIKT NIE WYPOWIE SIE NA JAKIE SPOTKANIA UMAWIAC TRZEBA LUDZI??????????? BO NIEMAM ZAMIARU ROBIC Z SIEBIE GLOPKA W TELEWIZJI W WIADOMOSCIACH PRZESTRZEGAJA PRZED TYMI **UMAWIANIAMI ** PROSZE O KONKRETNA ODPOWIEDZ
1
wilk 2016-12-09 16:14:27
umawiasz na prezentacje materace kołdry gary
wilk 2016-12-09 16:22:20
wielkie oszustwo robisz ludzi w trąbkę a ty kosmos robisz tam?
1
wilk 2016-12-09 16:31:08
mnie nie wypłacili 800 zł
3
kosmos 2016-12-09 17:03:06
Wilku macam i badam sprawę bo po co robić z ludzi jak i z siebie durnia pozdro
kosmos 2016-12-09 17:12:41
DZISIEJ RANO PRZESTRZEGALI W TV W WIADOMOSCIACH O TYCH SPOTKANIACH ZE TO NACIAGANIE I OSZUSTWO TO JAK MOZNA POTEM NAKLONIC KOGOS NA TAKIE SPOTKANIE KAZDY PIERDYKNIE SLUCHAWKA JESZCZE NAUBLIZA OD ZLODZIEJI A SZEFOSTWO WYMAGA WYNIKOW TO JAK MASZ ZAROBIC ??????
1
kosmos 2016-12-09 18:08:15
@WIKA @
Z całym szacunek coś mi tu sciemniasz firma dała Ci wypłatę kilka dni przed terminem czyli co ? za nie przepracowane dni też. JASNOWIDZE czy co CUKRZYSZ CHYBA a że miła atmosfera możliwe obsługa b.mila to fakt
1
kosmos 2016-12-09 18:32:40
CIEKAWE CZY TO MOZLIWE 20 OSOB DZIENNIE UMOWIC NA TE GARY I KAPOTY TYLE MARKETOW PROMOCJI A JESZCZE POMNOZYC 20. OSOB PRZEZ TYLU PRACOWNIKOW ???? NO ALE FIRMA JAKOS ISTNIEJE LUDZIE PRACUJA MECZE SIE PRZED DECYZJA NAPISZCIE COS WIECEJ ALE BEZ SCIEMY
ola 2016-12-09 19:52:56
super praca
super płaca
polecam
JOGI 2016-12-09 20:00:46
Ola plecie bo donosi
JOGI 2016-12-09 20:18:32
Kosmos obiecaj flaszkę każdemu co przyjdzie a zleza się jak muchy do g......a i premia murowana!!!!
Marian 2016-12-09 20:54:35
Jogi skończ z tym spirytusem ja trafiłem na odtrucie ale wracam tam niedlugo
krysia 2016-12-09 21:07:45
W sawiano jest ok fajni ludzie i atmosfera ja zadowolona
faja 2016-12-09 21:29:15
kosmos od kiedy tam robisz
kosmos 2016-12-10 01:35:51
FAJA SLUCHAJ TO JEST INTERNET TO SA OPINIE TO POWINNO BYC KULTURALNIE. (PRZYZWOICIE) OKRESLONE ODPISUJESZ JAKO FAJA NAPISZ SWOJE IMIE NAZWISKO ADRES I JAKIE MASZ TAM STANOWISKO
POPROSTU SAM WYWAL SIE Z ROBOTY I ILE TY NAPRAWDE ZARABIASZ
I ZA CO A JA NAZYWAM SIE JANUSZ MARIAN PAZDZIOCH I PAN PANIE FAJA WIELU RZECZY O MNIE NIE WIESZ NAWET TAKICH CO SIE FIZJOLOGOM NIE SNILY NAWET NIE WIESZ ZE MAM DODATKOWO SZCZEKE NA KOREJU I JESTEM Z ZAWODU BIZNESMENEM I SZANUJE WSZYSTKICH BIZNESMENOW CIEBIE TEZ
kosmos 2016-12-10 01:43:37
PONIZEJ JEST REKLAMA TECHNIKA DENTYSTYCZNEGO NIE WIEM CO TO ZA SUGESTIA WIEC Z DANYMI OSOBOWYMI LEPIEJ UWAZAC JAK MYSLISZ?¿???????
faja 2016-12-10 13:46:00
kosmos po co tyle pytań za dużo bys hciał wiedzieć i więcej sie nie dowiesz hi hi dentysta czeka
xyz 2016-12-13 17:18:33
dokładnie oszukją jak nie wiem co.
Mi potrącili 100 pln ale mam z każdego dnia raport ile wysłąąłm zaproszeń według umowy nie powinni mi tyle potrącić i mam zamiar się sądzić i zrobić neizły rozgłos o nich aby nikt nie pracował w tej chorej firmie!
3
Ewelina 23 2016-12-17 11:32:51
To są oszustki i naciągaczki,kary finansowe za wszystko a jak się zwolnisz to pieniędzy nie zobaczysz,to byłe Eco Vital czyli TelePromo ,podzieliło się teraz na 2 małe firmy Saviano i Verona.
4
ELA 2016-12-23 17:39:13
SAVIANO JEST SUPER A TO DLATEGO BO JEST POTRZEBNE ABY GLUPKOW ROZUMU NAUCZYC ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
krosta na twarzy 2016-12-25 19:12:51
dla mnie praca jest fajna lekka a ci co narzekajom to robic im sie nie chce!!!!!!!
Bart 2016-12-27 21:10:54
Jakiś zmęczony jestem dziś...
Bart 2016-12-27 21:47:21
Senny dzień. Ziewy łapałem raz po raz.
Halo 2017-01-02 16:56:41
O czym ty piszesz?! Tu opinie o FIRMIE są, halo!
urka 2017-01-06 10:50:42
Saviano to oszuści!!!! Jedyne co potrafią to wyżywać się na ludziach!
Zmieniły lokal ponieważ w poprzednim na Toruńskiej nie płaciły i uciekły. Ściga ich komornik.
Ciekawe ile tak pociągną.
EWA 2017-01-12 06:10:24
KIEROWNICTWO POWINNO ZASTANOWIC SIE DOBRZE CO MOGA SWOIMI POSUNIECIAMI UCZYNIC JESLI KTOS TO PRZECZYTAL NIECH DOBRZE SIE ZASTANOWI I PRZEMYSLI BO ZROBICIE DROGIE PANIE BURZE JAKIEJ NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!
Kumbugalangunga 2017-01-16 18:29:10
Jak się pracować nie chce to się narzeka dla mnie praca jest najlepsza na świecie
Olga 2017-01-20 05:44:33
TELBRIDGE TO FIRMA KTOREJ JAKOS NIKT NIE BLUZNI I TAM PROBLEMOW NIE MA
DOBRALA SIE KLIKA CWANIAKOW I ROBIA CO CHCA BO NIKT ICH JESZCZE ZA TAKIE OSZUSTWA NIE UZIEMNIL . KAZDY JAK TAM WDEPNIE JEST ZADOWOLONY ALE WYSTARCZY TROCHE CZASU I POCZUJE POTEZNY SMROD STRATA CZASU I PIENIEDZY BYLAM TAM KTO NIE WIERZY NIECH ZOBACZY NIEWOLNICTWO 2017
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o