brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

marek 2017-06-15 13:17
Ale ja się na tym nie znam !! Jest jakiś kurs czy coś w tym rodzaju i ile zarobię ! Bo za mieszkanie 500 zł chcą no i dojazdy autobusami plus opłaty na wynajmie
wiesiek zakręt 2017-06-15 13:33
szkolenie ci zrobi timliderka
marek 2017-06-15 14:29
Da radę mnie szybko nauczyć ? Ja znam się na innych sprawach nie mam nic wspólnego ze zdrowym żywieniem
Technologie obróbki drewna i planowanie choroby leśne i itd organizacja pracy leśnej krótko i długo terminowej !!!!i
!td . A ile zarobię ??
marek 2017-06-15 14:34
Bo do rozwożenia pizzy kombinuje
wiesiek zakręt 2017-06-15 15:09
no muwie ze timliderka cie przeszkoli 2 dni. wynagrodzenie solidne jest 11 zl na renke i premie i nagrody
wiesiek zakręt 2017-06-15 15:12
ja czensto zarabiam 2200 - 2300 zl na renke na czysto i zgarnolem tableta
marek 2017-06-15 15:34
No to w miarę jakoś muszę przemyśleć koszta moje a nagrody to wiadomo najlepsi dostaną
wiesiek zakręt 2017-06-15 16:00
ok jak bendziesz chcial to zadzwon i umuw sie na rozmowe
marek 2017-06-15 16:14
To ile ty tam godzin robisz że 2300 do ręki BIERZE sz
wiesiek zakręt 2017-06-15 16:46
8 godzin i premie wliczylem w to
Nick 2017-06-15 18:22
Nie mąc w głowie gościowi to czemu takie opinie tu piszą ?? Z palca wyssali ? Gdyby tak słodko było to miejsc by nie było to chyba normalne a tam zawsze przyjęcia są i opinie byle jakie !!!!!!!!
płatek 2017-06-15 18:46
ja tam widze ze tu sa dobre opinie
... 2017-06-15 23:27
Tu jest idiotyzm wycinanie normalnych ocen i wypowiedzi
To po co ta strona jest do czytania bzdur że fortunę zarobił przecież to kłamstwo gigant aż szkoda pisać bo to i tak bez sensu tylko pogłębia pewność o ZAKLAMANIEU i wciskania zaklamania
FANKA 2017-06-16 21:11
Bo tam to same chciwe gęby rządzą. Zaczynając od kierowniczki Izy która nawet córkę wkreci. Opinie o niej to nie są tu najlepsze. To chciwe, głupia i podla baba która nawet obsługiwać kompa nie potrafi. I to jest kierownik? Żenada.
3
FANKA 2017-06-17 09:41
W psychiatryku macie internet? A ja czlowieczku pisze prawdę i po to żeby młodzi ludzie nie dali się nabrać na obietnice waszej pani kierownik Izy, bo szkoda ludzi którzy poświęca swój czas na prace i zostaną oszukani. Tylko swojej córeczki nie oszukał jak ta pracowała. Obie wstydu za grosz.
1
ostrowiec swietokrzyski 2017-06-17 10:34
witam! z tej strony ostrowiec swietokrzyski.

jestem pod wrazeniem po przeczytaniu twojej historii. mozna powiedziec, ze wlasnie tu, w saviano, ulozyles sobie zycie. zarobiles pieniadze, stawiasz dom, ozeniles sie... brakuje tylko malego brzdaca do szczescia :-)

ja rowniez mam pozytywne wrazenia do tej firmy. pracowalem w niej 2 lata. ja rowniez tak jak ty czulem sie osamotniony w radomiu. i przypadkowo trafilem wlasnie do tej firmy.

moje pierwsze pieniadze, moja pierwsza wyplata... cos niesamowitego...

po 2 latach odszedlem z wielkim bolem serca. odszedlem, bo chcialem rowniez - tak jak i ty - spelnic swoje marzenie. otworzyc swoj wlasny biznes. tak. przez 2 lata bylem w stanie zaoszczedzic dzieki saviano tyle pieniedzy, ze teraz stac mnie na swoja dzialalnosc.

biznes sie rozkreca. mam coraz wiecej klientow. coraz wieksze zyski. z wielkim sentymentem wspominam prace w tej firmie. pomocni i zyczliwi ludzie. otwarci i mili. no i te pieniadze...

polecam kazdemu to miejsce. ta firma naprawde ma cos w sobie. jakas moc, jakas magie. to jest po prostu cos niesamowitego i kazdy powinien tu przyjsc by tego doznac...

pozdrawiam...
FANKA 2017-06-17 10:40
A psychiatra wie ze ci się pogorszyło?
1
ostrowiec swietokrzyski 2017-06-17 10:46
obserwuje cie od dluzszego czasu i ty chyba bardzo nie szczesliwym czlowiekiem jestes. wszedzie do wszystkich plujesz jadem. nawet do takiego wieska, ktory czesto tu pisze, lub tez jego znajomych taki jestes. skad w tobie tyle agresji? dlaczego probujesz na sile komus zniszczyc zycie?
FANKA 2017-06-17 11:34
Uuu mam obserwatora. Hahaha. Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem zapewniam cię. Nikomu nie niszcze życia, jakbyś zapomniał to przypominam, ta strona jest po to żeby każdy, powtarzam każdy mógł napisać opinie na temat firmy. Nie wątpię że dalej jesteś pracownikiem wiec udajesz obrońcę wiedząc co tam się dzieje..Przykre jest tylko to ze wasza pani kierownik za moving, chamstwo, kłamstwa nie ponosi żadnych konsekwencji. Ale karma wraca pani Izo.
2
ostrowiec swietokrzyski 2017-06-17 11:51
ja juz tu nie pracuje, czytanie ze zrozumieniem widze kuleje. moze zamiast sluchac czyichs opini to przyjdz tu i sam sie prekonaj jak tu jest? bo masz nieprawdziwe informacje na temat firmy
FANKA 2017-06-17 12:17
No to dla twojej wiadomości, jestem byłym pracownikiem tej firmy, znam z autopsji moving tej pseudo kierowniczki pani Izy, poznaliśmy wszyscy jej chamstwo, słyszeliśmy wszyscy jej wulgaryzmy. Widzieliśmy jak faworyzuje swoją córkę i inne rzeczy, szkoda ze prezesi tego nie zauważają i ze pozwalają na to. Może warto by ktoś się temu przyjrzał. Może mniej ludzi by dochodziło
1
Programista wyklęty 2017-06-17 12:30
ja nie chce, by mnie ludzi dochodziło :(
będę płakał...
ja lubię dochodzić...
chętnie poznam Panią Izę :)
FANKA 2017-06-17 12:37
W ramach poprawy poprzedniego wpisu, mniej ludzi odchodzilo, panią Ize poznasz w saviano, wątpię czy dojdziesz. Ale niektórych jaraja wulgaryzmy. Hahaha
ostrowiec swietokrzyski 2017-06-17 13:20
pogadaj sobie z tym programista, swoja niska inteligencja pasujecie do siebie
1
Programista wyklęty 2017-06-17 15:33
Przecież, ja niziutka inteligencja, najniższa, tak postanowiła tajna rada radomia przy butelce z czerowną kartką. flaszkę wypili, mi wręczili etykietę jak sędzia na boisku.
za dużo umiałem, nie trzymałem mordy na kłódkę i przez to wszystko zarabiam teraz więcej niż w radwagu.
ja sie pochlastam.
ja lubie agresywne zabawy... bluzgi też... wymiękasz?
trochę pikanterii zawsze mile widziane... ja nie Roman Tyczka.
salsa 2017-06-17 15:37
ty masz kompleks chyba na punkcie pieniedzy bo ciagle sie wychwalasz jaki jestes zdolny i jak cie nikt nie docenia ojoj to bardzo smutne naprawde
1
magda 2017-06-17 16:52
istna tragedia, popłaczemy się zaraz nad tą historią
1
Programista wyklęty 2017-06-17 18:04
gary sie nie sprzedają? Kryszak się wkurzył i strajkuje?
FANKA 2017-06-17 19:03
Czasem lepiej milczeć, niech myślą że jesteś idiotą niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
eńka 2017-06-17 21:38
hej wiesiu slyszalam ze awansowales gratuluje
wiesiek zakręt 2017-06-17 22:38
tak jestem teraz sekretarkiem bende pomagal karolinie w roznych rzeczach. dzienkuje
anita spodzińska 2017-06-18 07:55
ja tez ci gratuluje gratulowalam juz w pracy ale tu tez pogratuluje gratulacje gratulacje
rivietta 2017-06-18 09:17
ja takze przylonczam sie do gratulacji
Kamil Bruzda 2017-06-22 17:57
Agnieszka Poglaska zadzwoniła do Martyny Zamborskiej i powiedziała, że swoje zaległości spłaci w terminie 7 licząc od dnia dzisiejszego.
Kamil Bruzda 2017-06-22 19:08
Mateusz Wirzyński zakomunikował Damianowi Bilskiemu, że jest on niezwłocznie wzywany do stawienia się osobiście u Pani Grażyny Grosz-Kapustki.
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:03
Maciej Zabłoski wysłał Tadeuszowi Żakowi informację na maila i liczy na informację zwrotną.
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:14
Michał Damiński, Zuzanna Krawczynoga, Felicjan Ziembski oraz Dagmara Stalczyk wybierają się wspólnie na pieszą wycieczkę. Zaczynają w piątek o godzinie 9:00.
Niemir 2017-06-22 20:19
Heh u Was sa zawsze przyjecia, a to o czyms swiadczy... pracowalem i nie polecam na rozmowie oczy zamydla...firma zarabia na karach pracownikow i niewyplacaniu pensji nie dosc ze pracujesz caly miesiac to czekasz na wyplate ponad 20 dni bo wiecznie brak platnosci w terminie i jeszcze Ci upierd... i pracuj najlepiej za darmo... ta firma nie powinna istniec; a tak Pani Izo karma wracaa... nigdy nie spotkalem sie z tak bezczelnym i zaklamanym kierownikiem.. sumienia nie ma Pani... a wypisywanie waszych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic tu nie da bo kazdy kto juz tam trafi i sie przekona na sobie odejdzie szybciej niz przyszedl
1
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:34
Emil Liliański z wykształcenia jest historykiem, zaś jego koleżanka Agata Kustosz - matematykiem.
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:37
Ewa Lorna uszkodziła sobie rower podczas jazdy.
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:40
Mikołaj Rymski w maju zwiedził Londyn. Planuje zwiedzić Madryt i Istambuł jeszcze w tym roku.
Kamil Bruzda 2017-06-22 20:43
Ewelina Stańska uwielbia morskie kąpiele. Chce namówić swoją siostrę Barbarę Kielkę na wspólną podróż nad Morze Śródziemne.
FANKA 2017-06-22 23:02
Brawo. Wreszcie ktoś pisze prawdę o pani kierownik Izie. Podłe, wredne babsko czuje się tam bezkarnie. Robi co chce i nikt tego nie kontroluje. Kasy tez chyba prezeski nie umieją liczyć bo kontuje je na czym może. Jak przyjęła swoją córeczkę do pracy to myśleliśmy ze padniemy jak dawała jej nagrody za niby najlepsze wyniki, hahaha pazerne obie jak widać. Za krzywdy kiedyś przyjdzie zapłacić pani Iza! !!!!!!
wiesiek zakręt 2017-06-23 04:07
ty piszesz w koło to samo pani iza i pani iza zacioles sie jak stara plyta czy jeszcze przez nastempne miesionce bendziesz pisal pani iza pani iza czy dasz sobie w koncu spokuj bo ty juz bardzo dlugo tutaj piszesz to samo jak stara plyta stary dziad
wiesiek zakręt 2017-06-23 04:18
za oczernianie ludzi i pomuwienia mozna powzionc kroki prawne to nie sa zarty
rivietta 2017-06-23 05:16
oczywiscie ze tak wiesiek masz racje
eńka 2017-06-23 05:38
oczywiscie. ja tez tak sondze
anita spodzińska 2017-06-23 05:55
oczywiscie. zgadzam sie rowniez z wami
obserwator 2017-06-23 07:07
OSLY I ANALFABECI JESTESCIE I TYLE. Te wpisy są tak tępe i niepoprawne ortograficznie że sami wystarczająca opinie sobie wystawianie !!! NIC UJAC. NIC. DODAC!!!!
FANKA 2017-06-23 07:11
Pomówienia są wtedy kiedy nie mówisz prawdy. Kiedy oczerniasz kogoś, kłamiesz na jego temat. To są pomówienia a nie prawda o tym co robi ktoś i jak postepuje. Wiec skończ z ta obrona adwokacja.
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o