brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

majli 2016-04-06 13:03:24
Czegoś chyba nie rozumiem, pracuję w tej firmie od roku jeszcze kiedy miała swoją siedzibę na ul. Toruńskiej i jak w każdej pracy raz jest gorzej a raz lepiej. Starać się trzeba, ale to chyba jak wszędzie, no chyba że ktoś chce tylko siedzieć i pachnieć tyle, że w takiej sytuacji będzie narzekał na każdą pracę. A jeśli ktoś tymi opiniami chce się odgryźć na firmie, bo go zwolniono to może niech zacznie od zabrania się do roboty bo z takim podejściem zwalniać będą was wszędzie.
1
młoda 2016-04-07 20:10:56
Jak to wygląda z wypłatami? Nadal nie płacą pracownikom?
konsultant 2016-04-28 21:19:35
pracuje w tej firmie od miesiaca i nie zdarzaja sie sytuacje zeby ktos zostal zwolniony za nic, badz za to ze jest wesoly, poniewaz w pracy panuje ogolnie luzna i przyjazna atmosfera , nie ma problemu z dniami wolnuymi badz wczesniejszymi wyjsciami a jesli ktos nie potrafi stosowac sie do regul jakie panuja w pracy badz nie robi wyniku i niechce mu sie pracowac to niech sie nie wyzywa na forum tylko lepiej pomysli nad soba czy jest z nim wszystko w porzadku
2
misiaaaa 2016-04-29 09:07:34
dokładnie.też pracuje w tej firmie dość długo i nie było nigdy sytuacji zeby ktoś został zwolniony bez powodu.jezeli robi sie wynik i nie pajacuje to nikt sie nie czepia.ja jestem zadowolona.inni ktorzy pracuja widocznie tez skoro nie odchodzą z pracy.
2
szalooonaaaa 2016-04-29 09:18:43
zaczelam niedawno prace w tej firmie i jestem zadowolona.atmosfera luzna,nikt nie stoi nad toba z batem i sie nie czepia.z kadra da sie pozartowac i dogadac w kazdej kwestii.ldzie sobie chwala ta prace i chyba nie jest zle skoro sa tu osoby pracujace ponad rok
2
monia 2016-06-08 15:20:02
Jestem pracownikiem tej firmy i firma nie zajmuje się sprzedaża produktów od ponad roku więc nie wiem, co autor ma na myśli
1
milena 2016-06-13 12:22:47
Jestem pracownikiem tej firmy i firma juz od bardzo dawna nie zajmuje się żadna sprzedażą, z wynagrodzeniem nigdy nie było problemu, zawsze wypłacane na czas, godziny pracy również do dogadania.
1
Piotrek 2016-06-13 16:36:31
Firme Saviano oceniam na duzy plus, nigdy nie miałem problemu z nimi, jesli chodzi o wynagrodzenie czy grafik.
1
nick 2016-06-22 08:25:51
JEST PRACA W GARDEN PHARM W RADOMIU NA UL. STAROMIEJSKIEJ NIE WIEM JAKIE WARUNKI ALE TO CALL CENTER
OPINIA 2016-06-22 15:21:32
praca jest w Garden Pharm w Radomiu cv złozyć trzeba osobiście w siedzibie na ulicy staromiejskiej, za godzinę podobno 12 zł brutto plus premie, na obsłudze klienta
Klaudia 2016-06-30 10:14:46
Ta firme oceniam na mega wielki plus, nigdy nie miałam z nimi problemu, pieniązki wyplacane na czas (co jest najwazniejsze) ze wszystkim można się dogadać bezproblemowo. Z czystym sumieniem polecam prace każdemu.
1
Maturzystki 2016-07-20 19:10:03
Oszustwa ? Wydaje mi się że chyba chodzi wam o inną firmę. Bo ja jestem tylko na okres wakacji i pensja jest na czas. Zarówno w te wakacje jak i w poprzednie. Nie rozumiem tych opinii.. wydaje mi się że ludzie mylą ta firmę z inną bo innego wytłumaczenia nie ma na to
2
Uwaga 2016-07-20 19:26:27
Ludzie! Uważajcie .
moja koleżanka pracuje też w telemarketingu ale w innej firmie. Z tego co się dowiedziałam to konkurencja wystawia notorycznie te negatywne opinie właśnie o tej firmie. To jest po prostu niewiarygodne. Po co? Żeby firma nie cieszyła się zainteresowaniem .
Uważajcie jak czytacie te opinie bo to fikcja. Ja byłam w Saviano na rozmowie i poczekałam aż ludzie wyjdą na przerwę i z pogadalam sobie o pracy. Bardzo sobie chwalą. Mówili o bardzo dużych premiach które każdy dostaje. Bo na godzinę płacą normalnie jak to na słuchawce. Ale premiami ludzie dorabiają drugie tyle. I nie ma żadnych zwolnień chyba że ktoś notorycznie łamie warunki umowy. Czekam aż zadzwonia do mnie o szkolenie. To wam napiszę jak było. Pozdrawiam
3
Oleńka 2016-07-25 18:23:02
Byłam dzisiaj na szkoleniu w tej firmie, warunki korzystne, wszystko wyjaśnione od początku do końca, wystarczy przestrzegać zasad panujących w firmie. Rozmawiałam na przerwie w trakcie szkolenia z konsultantami i każdy sobie chwalił pracę tutaj. Kierownictwo i trenerzy sympatyczni, wysokie premie liczne konkursy. Idę jutro na pierwszy dzień zobaczymy.
4
Kitka 2016-07-26 20:52:32
No i widać kto dobrze wywiązuje się z obowiązków . Bo telemarketer ma obowiązek przedstawić pokaz osobie do której dzwoni. I to nie w jednym słowie tylko przedstawić go w sposób odpowiedni i interesujący. Z tego co wiem to większość to robi. Zresztą taki los telemarketera. Wszędzie tak ta praca wygląda. Dzwoni się do ludzi którzy nie chcą rozmawiać. Norma . W całej Polsce tak jest.
4
Pamelka 2016-08-02 20:48:56
A ja wręcz przeciwnie. Pracuje w Saviano od 2,5 miesiąca i jest całkiem ok. Są czasem górki.. jeżeli siedzi się zerem przez 3h np. Ale to się zdarza sparodycznie i trenerki są wyrozumiałe. Każdy ma gorszy dzień. Po za tym pensja na czas i duże premie. Ja jestem bardzo zadowolona. POLECAM
2
Lolka 2016-08-03 19:45:58
Pracuję w Saviano od Kwietnia. Fajna atmosfera. Mam porównanie z innym CC. Trenerzy ok. Pomagają zawsze. Wygrałam 3 razy konkurs miesięczny. Premie są wysokie . Kasa zawsze na czas. Wiadomo że jak się uczciwie pracuje i wyrabia normę to jest ok . Nie mam zastrzeżeń i z czystym sumieniem polecam.
3
Norbis 2016-08-04 08:45:09
Pracowalam na wakacje i w tym roki o w ubieglym i za rok tez wroce. Jestem studentem dziennym. Firma oceniona przeze mnie na duzy plus. Warunki sa jasne. Kadra uprzejma i profesjonalna. Jak potrzebowalem z przyczyn naglych wolnego na tydzien dostalem bez problemu. Kasa sie zgadza. Fajni ludzie (telemarketerzy). Polecam .
1
Elizabeth 2016-08-04 08:50:54
Bylam na szkoleniu. Mam zaczac od poniedzialku bo zalatwiam sprawy w obecnej pracy. Bardzo pizytywne wrazenie. Szkolenie odbywa sie w milej atmosferze. Napala optymizmem. Wszystko od deski do deski piwiedziane. Pitem odsluch. Siedzialam u jednej kolezanki ktora wszystko mi objasnila byla bardzo mila. Chcialan sprawdzic czy to tak jest serio tam i poszlam z nia na przerwe i na papierosie pidpytalam konsultantow jak to wyglada. Mowia ze jest ok . wszystko sie zgadza . pracuja nuektorzy 2 lata (od poczatku). Za wyniki sa doceniani. Takze czekam na poniedzialek :)
1
oli 2016-08-04 11:42:45
hej :)

właśnie wróciłem do Saviano po 2 miesiącach . miałem przerwe ze względu na zdrowie. miło wspominam pracę tam i teraz po tym czasie tez jest dobrze. Praca od pon- do pt. można zostawać dłużej. Premia plus gorace koperty . Ciekawe konkursy. W mojej grupie teraz można wygrać karnety na siłownie. Myślę że negatywy wystawiają osoby które nie czytają zasad (umowy) . i dlatego są oburzone. Zasady są proste i uczciwe wystarczy przeczytać i sie zapoznać. pozdrawiam :)
OLI :P
1
Pracownica 2016-08-04 15:29:10
pracuję tu od początku i uważam że jest dobrze . Warunki są w porządku . wielokrotnie wygrywałam kasę w konkursach czy to tzw. "gorące koperty" czy konkursy miesięczne. Dosyć dobre zarobki plus premia (wysoka) pozwalają mi na utrzymanie siebie i dziecka co świadczy o tym że firma docenia pracowników. Kasa zawsze jest na czas. premia tez. komunikacja pracownik- kadra na wysokim poziomie . duży plus dla Saviano. a w wakacje polecę nawet swoją siostrzenice z czystym sumieniem.
1
milenka 2016-08-04 15:34:32
100% racji Oli . Każdy kto zna zasady pracy w CC to nie wystawia negatywów. :) . Moja siora tu pracuje . chwali sobie .
1
Michalina 2016-08-04 23:22:37
ide Jutro na rozmowę. Pani przez telefon wszystko mi wyjaśniła. wyglada obiecujaco . Stawka godzinowa ok. System premiowy i motywacyjny mi pasuje. Umowa. Praca 5 dni w tyg. Moge robic 2 zmiany ciagle bo na tym mi zależało. Znajoma mi poleciła ta firmę. Ona tam pracuje na innym dziale od początku imowi że jest dobrze. Mam Nadzieje że wypadnę jutro dobrze :)
1
aleks 2016-08-10 14:27:25
pracuje juz 4 miesiace i nie wiem o czym piszecie
jest spoko , fajne premie , zarobki na czas albo i wcześniej nigdy się nie opóźniło nawet o jeden dzień jak tu niektórzy piszą .
pozdrawiam
1
pat 2016-08-11 12:40:14
w garden pharm jest super jak na radom 12 zł premie dodatki 8 godzin
nina 2016-08-11 13:21:22
hej co to za zmienne opinie masakra szkoda ze mozna ukrywac sie za pseudonimem gdyby trzeba było oficjalnie to nikt by hejtu nie wylewal dzieciaki myslaly ze za piekne oczy im zapłaca a wszyscy wbijali pomylki firma spoko POLECAM
1
EXTRA 2016-08-26 14:48:13
CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ NA OBSŁUDZE KLIENTA W GARDEN PHARM W RADOMIU PODOBNO ATMOSFERA NA TELEFONACH EXTRA 12 ZETA BRUTTO GODZINA PLUS BONUSY , NIE MA NACISKU NA SPRZEDAŻ
anna24 2016-09-07 16:17:35
co za bzdury piszecie!!!! nikt nikogo nie oszukuje na kase, wyplata zawsze na czas , plus premie, jak komus nie chce sie pracowac i potem ma pretensje to juz jego problem , ja pracuje w tej firmie od 5 miesiecy i jest ok :)
1
I.Mi 2016-09-07 21:57:58
Szczerze polecam firmę Saviano. Jeśli nie umiesz liczyć: ile godzin przepracowałeś, ile należy Ci się kasy, nie upominasz się o premie, to jesteś "dobrym" pracownikiem dla tej firmy. Premia na zaproszeniach to jest od 2 zł do 5 zł, czyli miesięcznie to 15 d0 30 zł. Acha premie są na koniec następnego miesiąca za miesiąc poprzedni. Życzę powodzenia
1
panda 2016-09-09 10:29:55
a ja bym chciała aplikować do garden pharm w radomiu na telefony podobno jest super atmosfera kasa też dobra
mliekub 2016-09-13 16:45:04
Jeżeli jest tak jak pisze Artur to jest totalna żenada. Pieniądze tylko za zaproszenia a nie za godziny pracy ? (w przypadku zwolnienia).Pracowałem tam przez jakiś czas, atmosfera jest ok, mili ludzie, ( usunięte przez administratora ). Słuchajcie, jeżeli są negatywne opinie to muszą być z jakiegoś powodu.

Pozdrawiam.
2
mariola 2016-09-14 11:18:54
Witam bardzo dobra firma pracuje tu od 3 miesięcy i osobiście polecam wszystkim !
1
Jadzia 2016-09-14 16:42:19
Byłam na szkoleniu i pracuje kilka dni i jestem zadowolona z warunków pierwsze premie juz dostałam bo gotówka do ręki taki był konkurs
1
felga 2016-09-20 21:51:49
jestem za
2
tt 2016-09-30 16:17:38
@felga ale nie rozumiem do końca za czym jesteś ??
sylwia m 2016-10-25 13:27:29
praca ok hurrraaaaa dostałam podwyżkę można można
1
wika 2016-10-25 13:28:21
hahahahahah co to za chłam ? pracuje tu juz 4 miesiac są wypłaty na czas albo KILKA DNI PRZED ! premie zawsze ostatniego dnia miesiąca . Codziennie odbywają się konkursy z fajnymi nagrodami ( osobiście zgarnęłam już 3 nagrody ) Zejdźcie na ziemie . Ja polecam gorąco firmę :) uczciwe i przejrzyste zasady
1
sylwia 2016-11-08 14:27:45
pracuje 2 lata i jakoś zawsze mam kase na czas co za bzdury
wika 2016-11-08 14:28:39
Praca godna polecenia ! Bez żadnych zastrzeżeń
1
iza 2016-11-08 14:32:04
fajne miejsce i ludzie podrawiam grupe p Ewy
kas 2016-11-08 14:38:01
PRacuje w tej firmie rok i dwa miesiace ! Fajna firma fajna atmosfera polecam !
DOM 2016-11-08 14:40:17
fAJNA FIRMA I KADRA WARTO PRACOWAC
klaudia 2016-11-08 14:42:43
tak jak wyzej firma godna polecenia ! fajnie i miło ! dobre warunki pracy !
Bilski 2016-11-08 19:17:18
Praca jak dla mnie bardzo dobra , mili ludzie i warto było rozpocząć prace z ta firma
Barszcz 2016-11-15 19:00:16
Pracowałem tam przez 1,5 msc w wakacje
I powiem tak
Na początku super fajnie, jak dobry wynik, chwalą, ale wystraczy pobyć troszeczke dłużej i wszystko wychodzi
Zostałem oszukany o 250 zł
Dla mnie-osoby uczącej to dużo
Tydzień pracy na darmo
A nie jest to łatwa praca
Okropna presja, przy biurku nic nie można robić
Nawet kiedy rysowałem sobie w zeszycie zostałam mocno upomniana,
Ciężko jest wyrobić normę 3 zaproszeń na godzine zwłaszcza kiedy wpada jedno połączenie na 2 godziny
I to jest nasza wina
Strasznie źle wspominam pobyt w tej firmie
Elastyczny grafik? Chyba dla nich, bo każdy dzień oni mi zaplanowali
Z całego serca NIE POLECAM ;)
2
megs 2016-11-15 21:05:36
Barszcz już nie wiem czy jesteś facetem czy kobieta...? Coś mi tu nie gra. Tym bardziej, że to co mówisz nie pokrywa się z moimi doświadczeniami z tą pracą. Po pierwsze, praca to praca, są pewnie zasady, a rysowanie nawet jeśli Cię to nie rozprasza to jest nie na miejscu, za rysowanie nikt tam nie płaci... Kiedy chciałam to zawsze mogłam sobie przyjść na drugą zmianę, wystarczy tylko poprosić, bo wiadomo, że nie ma typowej samowolki jeśli chodzi o godziny pracy i grafik musi być ustalony. A pieniądze? No niestety, nikt nie będzie Ci płacił za coś czego nie wykonałeś, pomysl sobie, że masz płatne od zaproszeń wtedy podejrzewam, że dużo więcej byś stracił/a, a mogę Ci zagwarantowac, że w mało którym telemarketingu płacą za godzinę.. To tyle, ja pracę polecam, naprawdę można sporo zarobić, wystarczy tylko przyłożyć się do pracy.
Ewelina 2016-11-16 00:40:53
Pracuje tam już dłuższy czas, jak ktoś przychodzi do
Pracy i nie robi wszystko to co do niego nie należy to wiadomo ze kadra zwraca uwagę, Ja pracuje sumiennie wyrabiam minimalna normę ustalona przez szefowe i nie mam problemów,

A jak ktoś nawet nie ma odwagi napisać swojego imienia tylko jakieś wymyślone nicki to pozdrawiam serdecznie.
kasia 2016-11-17 11:59:00
po co konkurencja tu wypisuje czyżby była kadra eco vital nie radziła sobie z włąsną rekrutacją
karolina 2016-11-17 12:00:06
po co konkurencja tu wypisuje czyżby była kadra eco vital nie radziła sobie z włąsną rekrutacją
Kryśka 2016-11-23 15:15:09
A ja nie polecam, znam firmę. Atmosfera z pozoru fajna, kłótnie między kadrą były żenujące. Może teraz się coś zmieniło. Opr...dostawały osoby często nie za swoje winy. Umiem liczyć....nie wszystko się zgadza, zwłaszcza kasa, niby niedużo: 5, 10, 15 zł. Jedyny plus - stawki najwyższe w Radomiu zarówno na zaproszeniach i potwierdzeniach, no i wypłata na czas, tylko 20-ego lub po za miesiąc poprzedni. A premie....pod koniec miesiąca za poprzedni miesiąc.
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o