brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

podwójny facet 2017-07-08 08:07
Chyba jestes z pisu bo pis tez oszukuje!!!!
f 2017-07-08 10:06
Mylisz sie, naprawde ci dam te pieniadze...

Nie rozumiesz...

Ja mam misje. Jestem powolany do tego by czesc swoich pieniedzy oddac komus. Ale musze sie czegos o tobie dowiedziec. Powiedz mi na co przeznaczysz te tysiac zloty
podwójny facet 2017-07-08 11:26
Jedzenie kupie dla rodziny i ubrania dla dzieci
f 2017-07-09 08:11
Rozumiem. Dobrze spotkajmy sie dzisiaj o 13 w parku kosciuszki. Dam naprawde ci te pieniadze
podwójny facet 2017-07-09 10:58
Ta napewno! Za darmo dasz mi 1000 zl.
eńka 2017-07-09 13:46
i po co sie pod niego potszywasz zazdroscisz mu tego zulwia widze strasznie a ja tez chce tysionc zlotych ale kto mi tyle da
eńka 2017-07-09 20:06
a to swietnie ze sie polubili super jutro do pracy zobaczymy sie znowu po wekendzie
wiesiek zaktet 2017-07-09 21:33
Sekretarz musi się pofszkolic z oftrgrafi poyrenuje. Patykiem na piahu
eńka 2017-07-09 22:05
zazdroscisz mu tej posady co
eńka 2017-07-09 22:06
a dlaczego masz wolne
wiesiek zakręt 2017-07-10 12:38
oczywiscie
eńka 2017-07-10 19:19
aha to nowy kolega nam dojdzie
szary 2017-07-12 23:49
Ale modele !!!!! Pracujeciei wtej firmie?????
rivietta 2017-07-13 09:13
ja pracuje wiesiek tez eńka tez anita tez magda tez i inni tez a co
szary 2017-07-13 09:59
Pocieszne teksty piszecie tam musi być wesoło ??
eńka 2017-07-13 13:43
u nas jest mila atmosfera jak chcesz to mozesz do nas przyjsc pracowac
gouyshee-sveekuoo 2017-07-13 20:12
Dzień dobry eńka potwierdzam w tej pracy jest genialna atmosfera, ludzie ciepli i mili aż się chce tu przychodzić... Polecam!!!!
anita spodzińska 2017-07-14 07:22
dziendobry!!!! do pracy ludzie do pracy dzis piontek a wiec dajemy z siebie wszystko!!!!
wiesiek zakręt 2017-07-14 08:20
tak tak do pracy do pracy hej!!!
Aneta 2017-07-14 14:12
Widzę, że praca w firmie Wam odpowiada i nawet z chęcią się do niej wybieracie. Moglibyście jednak tak w skrócie podsumować, jakie są plusy pracy właśnie w Saviano?
ela 2017-07-16 16:52
Tak to prawda nie ma co brać tej pracy bo rozczarowanie będzie zaraz i zdziwienie gatka gatka i ciach po kieszeni wiem pracowałam tam bo blisko miałam ale to porażka szkoda czasu są lepsze miejsca nie będę się podlizywac !!!!!!!!!
elyssa 2017-07-17 12:21
Debata była rzeczowa, konkretna.
Maekintoosh 2017-07-17 14:25
Potwierdzam
duomuo 2017-07-17 17:39
Ja też sie z tym zgadzam
wiesiek zakręt 2017-07-18 08:51
ale ja mam umowe o prace o co ci chodzi
mussa 2017-07-22 21:35
Bo taka jest prawda ale kto w tej dziadoskiej firmie może pracować? Tylko polglowki
3
jolka 2017-07-23 15:20
ZOBACZ JAK ZMANIEROWANE JEST TO TOWARZYSTWO (KILKA LUB JEDNA /DWIE OSOBY) ROBIA ZASLONE DYMNA!!!!!!!
RESZTA BOI SIE ODEZWAC I POWIEDZIEC PRAWDY BO TERROR. JEST PSYCHICZNY!!!!
MYSLA ZE PANA BOGA ZA NOGI CHWYCILI A ZARAZ I TAK NA PYSK WYLADUJA!!!!!
2
mussa 2017-07-24 11:13
o dennym poziomie tej firmy
D u p a 2017-07-25 21:55
Ty walony lewaku
1
byla 2017-07-26 21:40
Tu jest tak zawsze tacy ludzie tam pracują @@@
Jaka firma tacy pracownicy nic ująć nic dodać!!!!
3
sawianczyk 2017-07-30 23:16
Siemasz flaszka wpisowego taki u nas zwyczaj
Nie wylamuj się i tu trzeba tępić wszystkie opinie ma być tylko nasz grajdol jasne !!! Tak robić aby innych odrzucalo z góry wielkie dzięki sawianczyk
henryk baćmaga 2017-08-03 07:37
z tego co zauważyłem i co mi opowiadano to występujesz pod kilkoma różnymi ksywkami i opowiadasz nie stwożone rzeczy o tej firmie. podobno slyniesz z tego że za kołnież nie wylewasz, nie garniesz sie do pracy, a twoje warunki mieszkaniowe pozostawiają wiele do życzenia i nie zamierzasz nic z tym zrobić. twoim osiedlowym zajęciem jest podobno szukanie różnych nieciekawych rzeczy w , śmietnikach, pracujesz 2 razyw tygodniu w zieleni miejskiej i masz zamiar niedługo rzucić nawet tą prace i korzystac z mopsu. twoje wpisy nie są dla mnie wiarygodne- przykro mi. henryk baćmaga
ania 2017-08-03 11:07
ja to slyszalam rozne opinie nalepiej samemu sprawdzic
Mikołaj Strzeliński 2017-08-08 18:08
Głodny jestem
Mikołaj Strzeliński 2017-08-08 21:22
Bimgo bimgo parara!!!
maarcineek 2017-08-08 22:06
pracuje tu od kiedy skonczylem pelnoletnosc: teraz mam 20 lat. jest to moja pierwsza praca. balem sie tu pojsc: mama miala niedobre doswiadczenia z roznymi firmami typu: nie wyplacanie pieniedzy, zla atmosfera, klotnie a czasami szarpaniny. zaryzykowalem chociaz mama mnie ostrzegala. naprawde bardzo sie balem podjac prace. ale zrobilem wlasnie ten krok: zatrudnilem sie: i nie zaluje wcale. krotko mowiac: robie pieniadze, pieniadze, pieniadze. a jak mowie ze robie pieniadze to chodzi o grubsze kwoty. powiem tylko, ze 2670 zl to byla moja jedyna najnizsza: tak, najnizsza: wyplata netto. jesli kogos interesuja konkretne pieniadze, a nie zabawa: to naprawde polecam ta prace. make MONEY, not war!
melcia 2017-08-09 07:36
kiedys nym ci nie uwierzyla ale teraz to porwierdzam. tu mozna naprawde dobrze zarobic. moze jedynym mankamentem rej firmy jest wystroj... Kolory scian moglybybyc ladniejsze, mwble ladniejsze... ale wazne sa pieniadze dlatego pracije tu ja moja kolezanka i moja ciocia. pozdrowionka
zupa pomidorowa 2017-08-09 18:22
nierozumiem ludzi co krytykują savianon ja osobiście bardzo dobrze wspominam tu pracę. zawsze przychodzę tu na wakacje popracować, bo potem musze wyjehac na studia. ja nie moge nic złego na temat saviano powiedzieć
rak 2017-08-09 20:30
i ja teraz moge wszystkim polecic prace w sawannie. kiedys bylem bardzo zle nastawiony do tej firmy. praca mi nie szla dobrze, nie umialem robic zaproszen szlo mi kiepsko. pewnego dnia timliderka przywolala mnie do swojego stanowiska. zapytala czy wszystko jest ok ja powiedzialem ze tak. ona na to ze niewiezy mi za bardzo i zapytala czy przejmuje sie wynikami i ja krzyknolem na cala sale TAK!!! i wybuchlem placzem. ona mnie bardzo pocieszala powiedziala bym sie nie przejmowal. zrobila mi 3 godzinne szkolenie i teraz co? odbilem sie z dna i teraz moja srednia ilosc zaproszen to 30 zaproszen dziennie!!! wszyscy sa ze mnie dumni i ja sie bardzo tez ciesze. kiedys z nerwow pisalem duzo zlych postow a teraz? kocham ta prace
kaczor 2017-08-09 21:59
Jestem zachwycony nogami liderki moze pokaże więcej
A gdyby nie fajne Laski to bym już tam nie robił bo to syf nie robota ale są fajne dziewczyny można poznać coś fajnego i tyle
Data 2017-08-11 22:40
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o Cię? Przecież to kolchoz?!!
Mikołaj Strzeliński 2017-08-13 16:12
Cmyk cmyk lalala
Mikołaj Strzeliński 2017-08-13 16:16
Trzeba walczyć walczyć walczyć jak wojownik
Mikołaj Strzeliński 2017-08-13 16:19
Pić pić pić!!!
wiesiek zakręt 2017-08-14 11:14
dziendobry sawianczycy
flesz 2017-08-15 16:07
Same popaprance na tej stronie i w tym chlewie nic dodać nic ująć towarzystwo doborowe
ania 2017-08-15 16:17
Dostajesz za dbanie o opinie na stronie premie ok 100zl dlatego tak tu się dzieje aby nie ploszyc nowych nabytków
Bo tu ciągle potrzeba frajerów
flesz 2017-08-17 10:46
lubie kupy
ania 2017-08-17 12:48
ja tez
flesz 2017-08-17 21:44
lubie robic kupe
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o