brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

enter 2017-03-15 08:35
To są debile do kwadratu komu to może przeszkadzać jak mieszkam syndrom nie zadawaj się z nimi bo to są ludzie debile. Powiedz mi czy przeszkadza ci to ze nie mam okien w domu ?????
enter 2017-03-15 08:45
Syndrom jesteś walonym debilem nie szanuje Cie za to że zadajesz się z nimi a nie ze mną!!!!!!
halina 2017-03-15 08:54
Zakochałam się w tobie bo jestes super gość chce mieć z tobą dzieci!!! Będą takie mądre jak myyy
halina 2017-03-15 09:03
Enter. Jest za gupi dla mnie wolę z tobom miedź dzieci BEDOM mondre i. Ładne jak ja i ty na kafie się wyznajesz a on nie . Ja juz wszow łonowych nie mam bo sobie ogolilam i muchozolem popryskalam bo się na tym znam
halina 2017-03-15 10:54
Jesteś nienormalny komunista bo podszywasz się pode mnie enter ty jelenou tobie zwiendl patyk
enter 2017-03-15 11:15
I co z tego ze mi zwiedl patyk przynajmniej jeszcze nie odpadł a Ty masz wszy w majtkach. Jesteś nietolerancyjba i tyle ci powiem bo czepiasz się ze mieszkam w domu bez okien!!!!!!!!
halina 2017-03-15 18:33
enter ja cie znam ty masz chalupe zabita dehami zamiast okien masz dehy korniki cie wyrzeraja i spisz na workach wypelnionych smieciami np rozkladajoncymi sie bananami jablkami jajkami i wszystkim innym bo ty gromadzisz smiecie i na nich spisz i otaczasz sie smieciami. ostatnio widzialam cie na osiedlu jak nurkowales w kontenerze nie bylo cie widac tylko twoje nogi wystawaly a ty byles przykryty smieciami tylko nogi wystawaly ze smieci potem wylazles caly uwalony i brudny i smierdzoncy jak brudas i smieciarz w jednym. wyciongnoles wtedy 2 worki zgnitych ziemniakow 2 worki zgnitych burakow smierdzialo na cale osiedle od ciebie. caly umazany byles na ciemny bronz. ja cie znam jestes maly liliput i okropnie tlusty ledwo lazisz. jestes nienormalny
1
syndrom programisty z radwaga 2017-03-15 19:21
Nie przeszkadza mi. Możesz mieć dom bez okien, jeśli wolisz. To wolny kraj.
Halinka, a fe

wolałbym pracować w Saviano, bo się można pośmiać, niż w radwagu, gdzie morowo, nic się nie można nauczyć, koledzy owszem pomogą, ale mało, bo są zajęci, wymagania kosmos, na wczoraj i straszenie sądami pracy, cywilnym, każdym innym, bo to wielcy znawcy prawa ;)

W call center masz tak na prawdę wpływ na zarobki, jak się podszkolisz (sam w domu) to sprzedasz i zarobisz. Ja nadal handluje, głównie swoimi usługami i w CC się sporo nauczyłem (nie Saviano)
Poza tym w call center poznałem wiele ładnych i fajnych dziewczyn, z którymi mam o czym porozmawiać. Jeśli chodzi o radwag, to niestety tylko z nielicznymi da się zamienić słowo. Więcej znajomych mam z fajnych CC.

Gdy podrywam fajną laskę w Radomiu, jeśli mi się z nią dobrze rozmawia, po pytaniu gdzie pracuje, zazwyczaj pada odpowiedź, że w jednym z CC.
Pozdrawiam
syndrom programisty z radwaga 2017-03-15 20:42
wole ich niż ireczka z pensją 2200 brutto
wiem, że masz się za lepszego, bo jesteś poważny, ale twoja powaga, to tylko powierzchowność, gdybym chciał z tobą porozmawiać na poważne tematy, to bym stracił czas, albo się załamał. z większością z radomia się porozmawiać w ten sposób nie da i nie ma sensu, bo bym musiał co 15 minut dawać wam wykład, takie głupoty opowiadacie w tym radomiu. ludzie po studiach. po radomskiej uczelni. przy piwku wielka bohema. przy sajgonkach burżuazja
wolę się pośmiać, przynajmniej się relaksuje wtedy, oszczędzam czas i pieniądze na kabarecie (w większości na dennych kabaretach)
również nie pozdrawiam
enter 2017-03-15 21:07
To wypierpapier do Krakowa po co tu siedzisz jak ci Radom nie pasuje wieśniaku!!!!!!???? Jesteś zwykłym kartoflanym wiesniakiem
enter 2017-03-15 21:09
Jak to relax na Twoim poziomie ? Dobrej zabawy!!
halina 2017-03-15 21:17
Enter ty sprzontnij swój dom i okna zamontuj
syndrom programisty z radwaga 2017-03-15 23:33
żeby się relaksować na twoim poziomie, musiałbym zjechać windą do piwnicy :P
halina 2017-03-16 10:45
Jesteś walonym szczurem a ty Halina odpierpapier się ode mnie
kasia 2017-03-16 12:40
Chocta lepi do nasz pracować i nie klucta się o byle co!! tak!! U nasz jest superowo mamy premie za uczciwą pracę dom fajowe komputery i jest miło i można pzysc na piesza zmniane albo jak kto morze być potem kierowniczki się godzom zapraszam pracowitych ludzi
syndrom programisty z radwaga 2017-03-16 12:45
chamek ze wsi się wypowiedział na poziomie piwnicy (piętro minus 30)
halina 2017-03-16 12:54
Enter chciałeś się pode mnie Podszyć ale się pomyliłeś podpisałes się jako Halina A kazales wypieprapier halinie haha debil!!!
kasia 2017-03-16 13:13
Jak pań morze być tak nietaktnym do kobiet pan jest lobuzem nasza kierowniczka to Zara by panu powiedziała!! Nie lubię ją takich jak pan
kasia 2017-03-16 13:21
Pan by u nasz nie awansował a unasz morzna awansować i mniec wyniki wysokie morzna nagrody dostawać ale kurturalnym tzeba być szanowac kierownictwo bo nam dobrom pracę dajom !!!
kasia 2017-03-16 13:24
A pan się nie zna na naszej pracy pan jakieś syndromy robi a to nie u nasz!!
rak 2017-03-16 19:25
ja bardzo lubie sawiano i kaska idz stont bo jestes glupia ja bardzo lubie sawiano
rak 2017-03-16 19:35
prawda jest taka że wszyscy źle piszoncy o sawiano sami są sobie winni. ludzie firma jest naprawde w porzondku!!!!! ja powiem tak że byłem zawsze taka powsinoga latałem po firmie jak ta powsinoga. byłem smutny załamany a mnie timliderka tak wyszkoliła że codziennie wale po 30 zaproszeń dziennie. naprawde nie wstyćcie sie iść po pomoc. powiem wam, że ci co pisza źle o firmie to takie powsinogi tak jak ja kiedyś byłem co zaprze sie jak baran że nie pójdzie po pomoc i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo mu duma niepozwala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzienki timliderkom zrozumiałem że warto iść po pomoc a dumę wsadzić gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! timliderki sa przemiłe chętnie biegną z pomocą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idźcie nawet w 4 oczy nie musicie przecież prosić o pomoc przy wszyskich jak się wstydzicie!!!!!!!!!!!!!!! z całego siebie polecam sawiano wszyskim
kasia 2017-03-16 20:33
No właśnie tu jest fajowo ja też tu kite odwalam a jakie inteligentne tu ludzie sa moszna poplotkowac pośmiać i tak. Zapraszamy wszystkich mondrych i wesołych do pracy my tu robim i fajowo
kasia 2017-03-16 20:41
A tamten pan to jakie syndromy robi? Bo my to tu nie mamy takich garnkuf tylko prestiż??
kasia 2017-03-16 21:37
Wiesz ja to nie wiem ktura to ta Halina nie wiem ale w pracy to mnie. Lubieja nawet mi herbatkie zalejo i porzyczo cokru ale ja się pszyjsze i zobaczę cieszę się że jotro do pracy. Na kompoterze będę dzwonić i dozo rozmawiać
avyioko_agoqoustyua_nu_tuerpuyiko 2017-03-17 10:36
Kasia dobrze gadasz popieram Cię jestem za tobą trzymaj się niech ci praca dobrze idzie
radosław zawierzycki 2017-03-17 11:23
Kasiu miłego dnia ci życzymy
grega 2017-03-17 11:49
Kasia jesteś super naprawdę polubiłam Cię pozdrawiam mocniutko
clemens 2017-03-17 12:40
Kasia jesteś fajna kobieta
delicja 2017-03-17 12:53
Pozdrawiamy Cię Kasia ;-)
angie 2017-03-17 20:14
kasia gotujesz coś jutro na obiad
kasia 2017-03-17 20:47
Dziękuję za pozdrowienia ja lubię pisać na kompoteze ale w pracy pani nie pozwala tylko morzna adresy pisać i godziny spodkan naszych klientów !!! A i tak czasem kzyczy że za dozo napisalam
LG 2017-03-20 20:37
CZY TAM SAME GLUPKI PRACUJA?? BO NA TO WYGLADA!!!!!
piosenka dla Kasi 2017-03-20 21:16
Jak była tym słoneczkiem na niebie to nie świeciła bym jak tylko dla ciebie ani na góry ani na lasy ale po wszystkie czasy
jad 2017-03-21 09:05
Ja też mam wrażenie że same głupki tu siedzą czytając te opinie
dana 2017-03-21 10:00
SZUKAM ROBOTY W CALL ALE TU TO NIC SIE NIE DOWIESZ SAME PIERDOLY
janka 2017-03-21 22:15
Zalapalam się na trochę ale nie podoba mi się mam druga zmianę żałuję że się tu wpakowalam wymagania wymagania wymagania tylko pieniądze nie bardzo a dyscyplina no i scieme się podaje podobno witają jak króla żegnają jak dziada nie polecam
jagoda 2017-03-22 17:00
Zmiany można ustalić co tydzień jest grafik. A pieniądze takie jak w większości call Center. Z dyscyplina to tez nie przesadzajmy bo nikt z pasem nie chodzi. A jak ktos chce pracować na swoich warunkach to może założyć własną firmę wtedy będzie Panem na swoich włościach.
janka 2017-03-22 22:38
Tak można ale po co bar kupować aby się kawy napić to robota nie wdzięczna i upierdliwa czas leci i się nie wróci trzeba czerpać życie bardziej tu można żyły pruć i efekty będą mizerne a na awans to mogę liczyć hahaha brak rozwoju brak rozwoju
jagoda 2017-03-23 06:41
Janka w każdym Call Center jest parcie na wynik, taka praca. Chcesz się rozwijać? Świetnie, są kursy, szkolenia. Przecież to zostanie dla Ciebie i wydaje mi się że swoje kwalifikacje podnosisz tylko dla siebie. A sprzedawać, umawiać czy zapraszać czy w saviano czy w każdej innej firmie trzeba i na pewno idąc do pracy o tym wiedziałaś. A jeżeli masz jakieś wyniki albo przyzwoite jakościowo rozmowy to i szansa ba rozwój jest. Żeby coś osiągnąć trzeba najpierw się wykazać i tak jest zawsze i wszędzie. Tak to wygląda i chyba o tym wiesz.
Programista wyklęty 2017-03-23 18:48
z tym, że trzeba się wykazać to lekka przesada.
Każdy pracodawca chce, by ktoś się wykazał u NIEGO. Nie liczą się inne sukcesy.
Niestety specjalista wysokiej klasy nie będzie się gimnastykował u każdego pracodawcy, by udowodnić swoją wartość. Pracodawca dostaje CV i widzi potencjał albo nie widzi.
Ja np owszem z wieloma osobami współpracowałem tak, że zaczynałem od 150 zł za zlecenie, z tego robiło się 400 zł, bo jeszcze to jeszcze tamto trzeba zrobić i miałem płacone 20 zł za godzinę, teraz ten sam zleceniodawca mi płaci 30 zł za godzinę za Wordpressa.
Jak pracodawca zaczyna od tego, że pracownik ma się po raz setny wykazać, to ręce opadają, odechciewa się wszystkiego, pensja nie jawna, ile wyrwiesz tyle Twoje, a niestety często to wygląda tak, że masz mega kwalifikacje, a szef Ci powie, no słuchaj mogę Ci zapłacić tylko tyle. I po 3 czy 6 miesiącach wykazywania się nie wiesz czy płakać czy mu przywalić, bo Cię wykorzystał.
Niestety to "wykazywanie" to czas, w którym pracodawca chce Was wykorzystać maksymalnie, a potem szuka następnego, który ma się wykazać.
Gdyby pracodawca był uczciwy, powiedziałby - masz tu tyle i tyle, jak się wykażesz (zarobisz tyle i tyle) to dostaniesz tyle i tyle. Niestety pracodawcy chcą, byście osiągnęli swoje maksima, a zapłacą Wam jak najmniej.
Praktyka niestety potwierdzona przeze mnie. Smutne ale prawdziwe, dlatego nie ma sensu się starać dla niektórych. Cały pic w życiu polega na tym, że trzeba znaleźć ludzi, dla których warto się starać, bo potrafią się odwdzięczyć, reszta niestety ma tylko wymagania (jak feministki)
Pozdrawiam
jagida 2017-03-23 19:24
Jasne. Tyle tylko że konsultant telefoniczny a programista to jednak różnica. Jeżeli ktos przychodzi do Call Center i siada na słuchawkach a chce awansować to jednak wykazać się czymś musi. Nikt nie zrobi z telemarketera trenera jeżeli nie realizuje celu założonego przez zleceniodawcę. Trener ma pomagać swoim doradcom, a jeżeli niewiele potrafi , to nie oszukujmy się, nie pomoże. Tym bardziej jeżeli wcześniej tak samo jak doradcy siedział na słuchawce. Bo jego dotychczasowi współpracownicy, z którymi narzekał jak to jest źle i trudno, i oczywiście że tylko wymagają na pewno nie będą się cieszyć sukcesem tego trenera. Poza tym doskonale będą pamiętać jakim był telemarketerem i z całą pewnością powiedzą, prędzej czy później że nie będzie ich pouczać, bo jeszcze chwilę temu siedział obok nich. Wiec, żeby awansować właśnie w Call Center trzeba się wykazać. Inaczej marny trener z takiej osoby. Nie będzie mieć absolutnie żadnego autorytetu.
Programista wyklęty 2017-03-23 19:41
Wiesz, jeśli w innej pracy telemarketer osiągał sukcesy to i w tej osiągnie. To moim zdaniem jest bardzo prawdopodobne, ewentualne problemy mogą wynikać z braku wiedzy na temat sprzedawanego produktu od strony technicznej - ktoś może nie umieć czegoś sprzedać, bo nie zna produktu na wylot.

Poza tym przypadkiem jak ktoś umie sprzedać jedną rzecz to umie i inną, sprzeda i pastę do zębów i samochód (no chyba, że nie zna się dobrze na Toyotach bo jeździ Fiatem)

Wiadomo, że warto by taka osoba się sprawdziła na stanowisku sprzedawcy i dopiero aż zacznie osiągać sukcesy, powinna nauczać innych na stanowisku trenera (najlepsi sprzedawcy zostają trenerami). W sprzedaży to też jest tak, że ktoś świetnie sprzedaje np kwiatki, a nie może sprzedać książki, ale to wynika w sporej mierze z tego, że nie znalazła ta osoba dobrej metody dotarcia do klienta (psychologicznie, emocjonalnie, merytorycznie). I jeśli ktoś był trenerem w sprzedaży książek, to nie koniecznie będzie trenerem w sprzedaży mydła. Jednak w sprzedaży może sobie spokojnie poradzić, w byciu liderem/trenerem nie koniecznie.

Pozdrawiam
gregorianka 2017-03-23 20:03
ta w tym saviano trzeba sie tak wykazac jak nei wiem. dajcie spokoj to firma krzak co to za firma jak pracownikom daje umowe na 210 zl. to w ogole wstyd dla takiej "firmy". czesto "trenerkami" sa osoby ktore maja znajomosci a nie ze byly w czyms dobre. bo same nic nie potrafia. zwlaszcza w takiej firmie jak saviano. opisujesz ta firme jakby byla jakas godna poszanowania a tym czasem to zwykle smieci za ktore juz ktos dawno powinien sie wziac i je sprzatnac
Programista wyklęty 2017-03-23 20:35
ja tam nie wiem, nie pracowałem w Saviano
Wiem tylko, że w dobrych Call Center liderami zostają osoby, które sprzedają najwięcej, by uczyć innych osiągać podobne efekty. Pytanie czy jak liderka nauczy innych, to czy nie pójdzie na bruk... tak niestety jest w Radomiu z wykazywaniem się... Ty zrobisz, a zamiast "dziękuję" dostaniesz wypowiedzenie umowy, bo my już mamy dobrych sprzedawców (czy innych programistów/specjalistów) :D
bies 2017-03-23 20:59
TAK NIE MOZNA SIE WYCHYLAC BO W RYJ I NA BRUK LEPIEJ MALYMI LYZECZKAMI JESC BO moznaSIE ZADLAWIC
bies 2017-03-23 21:16
Tylko że tutaj siejesz głupotę i złodziejke bo taki mają projekt chyba bardzo popłatny skoro się go tak trzymają --- inaczej wygląda prawdziwy i uczciwy marketing !!! Ludzie bliźnia do słuchawki i ty grzecznie tego słuchasz!!!
Bo wiesz że nabijasz ich w butelkę no ale chcesz zarobić !!
Tego nie każdy wytrzyma!!
jagoda 2017-03-23 22:08
Gregorianka czytamy ze zrozumieniem. Dyskusja dotyczy Call Center ogólnie, a nie Saviano konkretnie. Firma krzak? Chyba nie, bo jakiś czas jest już na rynku, a z tego co wiem to mają ludzi, którzy jakiś czas tam pracują. A umowy z tego co mi wiadomo są na kwotę stawki godzinowej brutto. Tak więc nie do końca jest tak piszesz. I ludzie litości. Myślicie że ktoś Was posadzi na krześle przy biurku, Wy będziecie jęczeć i narzekać a brać kasę za d...godziny? W Call Center każdym, podkreślam każdym liczy się wynik. I jeżeli ktoś decyduje się na taka pracę to jest tego świadomy. I nie mówcie że na szkoleniu mówią Wam ze jest inaczej. Bo nie jest. I jeszcze coś. Czy Saviano, stragan na targu czy super butik. Cel jest jeden. I caly czas ten sam. Liczy się wynik. W banku? Wynik. Więc zamiast jęczeć i narzekać, bo takie są nasze cechy narodowe, weźcie się ludzie do pracy. Tak sumiennie.
Pozdrawiam
Programista wyklęty 2017-03-23 23:27
ja nigdy nie pracowałem w Saviano i nie wiem co sprzedają.
Nie wiem co masz na myśli pisząc, że nabija się ludzi w butelkę. Jeśli na allegro towar np maskotkę batmana sprzedają za 20zł, a Ty ją komuś chcesz sprzedać za 50zł, to oszustwo nie jest.
To jest niemoralne, ale całkowicie legalne.
Nie raz kupowałem w centrum Warszawy swój ulubiony napój za 6 zł (1,5 litra) mimo, że tam gdzie mieszkałem mogłem go kupić za 4 zł, ale akurat zapomniałem kupić i byłem w centrum i chciało mi się pić.
Handel to gra. Gra emocji, transfer emocji. Ludzie kupują od Ciebie 2 razy drożej niż u Stefana na targu, bo Cię lubią i tyle.

Zależy co rozumiesz pod pojęciem uczciwy marketing. Ja jestem programistą i lubię marketing internetowy, gdzie klient szuka tego czego chce, a ja chce by on znalazł właśnie mnie. Wciskanie komuś czegoś to też marketing, po prostu inny. Trzeba w kimś wzbudzić potrzebę, uzmysłowić mu, że potrzebuje czegoś, jednak nikt spluwy do głowy nie przykłada

jak możesz, to napisz co sprzedajecie, to się odniosę.
Pozdro
gregorianka 2017-03-24 08:45
Mają ludzi widać jakich, wystarczy poczytać wpisy na tej stronie, jakie buractwo i prostactwo u was pracuje. Tu jest zwykły wyzysk ludzi jest umowa na 210 zł I odprowadzanie najniższych składek albo na czarno. Możesz pisać tu ze swoimi mądrymi pracownikami jak jest tu super Ale każdy wie jak jest
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o