brak logo

Saviano sp.z o.o

Radom

Opinie o Saviano sp.z o.o

iniejka 2017-02-11 11:57
I ja również przyłączam się do protestu!!! Precz z komuną!!! Precz z komuną!!! Gazowane pierdy ty komunisto!!!
waniliada 2017-02-11 12:07
Dokładnie! Precz z komuną!
protest 2017-02-11 13:11
PRO TEST PRO TEST PRO TEST NIE DAMY SIĘ KOMUNIE PRO TEST PRO TEST PRO TEST DEMOKRACJA ZWYCIEZA PRO TEST PRZECIW GAZOWANYM PIERDOM I PRZECIW JANUSZOWI MIKKIEMU! JEDNOCZYMY SIĘ Z CAŁEGO ŚWIATA WSPÓLNYMI SIŁAMI POKONAMY GAZOWANE PIERDY!
gazowane pierdy 2017-02-11 14:32
Powalilo was ludzie co za debile żenua
koko 2017-02-11 15:11
PROTEST POCZYTAJ O KORWINIE I NIE NAZYWAJ GO KOMUNISTA BO DALEKO MU DO TEGO JEST LIBERALEM JEST CZLOWIEKIEM WYKSZTALCONYM ALE Z JEGO POLITYKA TRUDNO SIE DO KONCA ZGODZIC BO WEDLUG. MNIE JEST MALO UNIWERSALNA ZBYT RADYKALIZUJE PEWNE SPRAWY CO MOGLO BY ZASZKODZIC CZESCI SPOLECZENSTWA. DLATEGO JESLI SIE KOGOS OCENIA TRZEBA COS O NIM WIEDZIEC!!!!!!
koko 2017-02-11 15:22
Gazowany lepiej napisz co w saviano słychać bo to jest do tego przeznaczona strona tam lepszy kabaret niż w polityce "mocium panie".
hell 2017-02-11 16:20
Uwaga ludzie, protestujemy przeciwko gazowanym pierdom i koko!!! Protest!!! Protest!!! Protest!!!
hell 2017-02-11 17:17
Koko i gazowane pierdy idźcie stąd, odbieram wam prawo przebywania i pisania na tej stronie, zakaz obowiązuje od natychmiast. Wynocha!!!
rak 2017-02-11 17:29
Zrób se dziecko lewatywe
kredka 2017-02-11 20:48
Ej ludzie chyba wam się coś pomyliło to jest strona opiniami o firmie A nie wasze głupie wywody o korwinie i Kaczyńskim.

W saviano fajnie jest do czasu potem zaczynają się zgrzyt o wynik którego nie da się zrobić bo ludzie rzucają słuchawkami. Wcale nie ma się co dziwić przecież te garnki to Ściema. Najgorsze jest to ze oszukują przy wypłacie. Jak najdalej od nich, z całego serca nie polecam
ulka 2017-02-12 07:09
Rak ty łamańcu wynocha stej strony patyku głupi
rak 2017-02-12 09:54
Ulka ja Cię bardzo lubię a Ty tak do mnie !?
rybka 2017-02-12 10:04
Kredka robisz tam jeszcze?? Bo ja jeszcze robię zobaczymy na koniec miesiąca bo mnie też bliźniak i policja straszą no ale Idę jutro normy to chyba nie wyrobie
kredka 2017-02-12 10:18
Nie pracuję tam już zwolnilam się
rybka 2017-02-12 10:27
Co Cię wkurzylo ? A wogle długo tu pracowałas ??
kredka 2017-02-12 10:34
5 miesięcy. Głupia atmosfera i nawoływania do pracy do pracy. Poza tym nie pasuje mi umowa na 210 zł ta firma to była dla mnie przejściowa sprawa
rybka 2017-02-12 10:44
A ja dopiero zaczęłam i nie wiem czy dobrze zrobilam
hell 2017-02-12 10:54
dzieci i ryby głosu nie maja
fokus 2017-02-12 16:04
Co tu za pigalak jest to o naszej kochanej firmie Saviano tu pozytywne opowieści być powinny a nie o waszych smrodach prewetach i oborach ..TU PROSZE LADNIE PISAC O NASZYM KOCHANYM SAVIANO O UMILOWANEJ KIEROWNICZCE O NASZYM CUDOWNYM PROJEKCIE O SUPEROSKICH NAGRODACH I T.D. SAVIANO PERŁĄ RADOMIA MA BYC !!!!!!!!co mnie obchodzą śmierdzące gacie jak ktoś se wywiesil albo gnoju nawozil !!!!!!!!!------@@@@ jedne!!!!
smrod w calej halupie, calym podworku i miescie 2017-02-12 22:21
Fokus to ty zes tak narobil takiego smrodu na cale miasto a malo tego moze ty zes w gacie napendzlowal!?
1
smrod w calej halupie, calym podworku i miescie 2017-02-12 22:23
Fokus to chyba tak napendzlowales w majty ze jak sciongles to kicha na caly radom poszla wszyscy poczuli nawet za radomiem!
1
smrod w calej halupie, calym podworku i miescie 2017-02-13 09:17
Smierdzi w calym radomiu bo fokus sie spendzlowal w majty
1
fokus 2017-02-13 11:56
Piszesz nie na temat idź na piwo i tam się żal
mucha 2017-02-13 21:39
SMROD W CALEJ HALUPIE ty też pracujesz tu z nami w naszym kochanym Saviano?? Oj to fajnie jakiś ty mądry !
smrod w calej halupie, calym podworku i miescie 2017-02-13 21:47
Ja z sawiano juz dawno sie wynioslem co tak smierdzi k***** w tym radomiu
smrod w calej halupie, calym podworku i miescie 2017-02-13 21:49
Fokus tak naj**** w majty K****
mucha 2017-02-13 22:43
A to ty SMROD W CALEJ HALUPIE I OKOLICY nic nie wiesz??? Nasz kibelek się zapchal i to dlatego
mucha 2017-02-13 22:53
SMROD W CALEJ OKOLICY. a ty to byś taki kibelek umiał naprawić???
XXX 2017-02-14 14:36
Witam, pracowałam w Saviano przez pare miesięcy. To była najgorsza praca jaką do tej pory miałam. Ciągłe "zachęcanie" do pracy (czyt. darcie sie za uchem), dopytywanie: pani XXX co się dzieje, czemu taki słaby wynik? Hasła typu: palicie baze, rozmawiać z klientami, słuchać ich itp.bezsensowane pierdoły. Tak, są również nagrody, które mają zmoywować do działania, ale dostaje je zawsze ta sama osoba, lub elita osób, które niby maja najwyższy wynik a w rzeczywistości wysyłają niepewne zaproszenia, któryh inni wysyłaćnie mogą i dostją za to zje**e. Wypłate też przewalaja. Zdecydowanie NIE polecam.
marta 2017-02-14 20:38
Miałam tam iść do pracy jak tam naprawdę jest??
dcfghvbjnkm 2017-02-15 18:31
Okropnie, nie idz tam. Uciekaj gdzie sie da, byleby nie tam.
marta 2017-02-15 20:29
Przeciez tak zachęcają że jest miło i przyjemnie i grafik elastyczny??
syndrom programisty z radwaga 2017-02-16 05:26
składaj papiery do Saviana śmiało, albo do innej firmy, wszędzie szukają za minimalno z orzeczeniem
rybka 2017-02-16 10:14
A co ma Radwag do Saviano???? Coś ty za włóczykij pomyliles strony????
rybka 2017-02-16 10:19
Wąż elektryczny nie ma pojęcia o naszej robocie!
pod pachami 2017-02-16 20:37
Ale mam spiczaste włosy pod pachami aż kłują, przedziurawiają swetry i wystają kiedy podnoszę ręce
fiona58 2017-02-16 21:49
No dobra ale ludzie mi Kaczyński telefon wyłączył halo!!!!!!!!!
babu 2017-02-16 21:54
To se grzechotkę kup!!!!!!!!
pod pachami 2017-02-16 22:01
Ja mam pomysł wstawcie zdjęcia gdzieś na stronę swoich włosów pod pachami ją wstawię swoje i ocenimy swoje pachy co wy na to
pod pachami 2017-02-16 22:07
To który z panów chętny by pokazać swoje nagie pachy....
pod pachami 2017-02-17 14:25
Który z panów jest odważny???
pod pachami 2017-02-19 21:28
Hej, kto pokaże nagie pachy??? Odwagi!!!
rak 2017-02-23 09:13
Szukasz podniet pedale idź gdzie indziej obrzydliwcu
pod pachami 2017-02-24 20:12
Nieładnie... Pokaż pachy
marta 2017-02-25 21:46
Nie polecam pracy tutej pełno czubow takich jak ten z tymi pachami to jeden z tych podlizuchow co sprzyjają i donosza!!
miks 2017-02-26 07:50
Pisze się TUTAJ PRZEZ A a nie TUTEJ!!! Kto tak pisze tutej? Jakiś debil!
rak 2017-02-26 08:03
Marta to Stara alkoholiczka nie od dziś o tym wiadomo kiedyś się cjwalila w firmie i pokazywała papiery ze była na obserwacji w szpitalu. To stara kampera
Sony 2017-02-26 08:37
Potwierdzam Marta to alkoholiczka i kampera w jednym jest pośmiechowiskiem na ulicy to moja sonsiadka i wszystko widze
robert 2017-02-26 10:44
JAKIES OSLY OPLACANE PRZEZ SAVIANO BURZA OPINIE O TEJ FIRMIE IDZ ZOBACZ JEDEN Z DRUGIM TO ZOBACZYSZ
A OSOBA KTORA PODSZYWA SIE POD ROZNE NICKI TO GLUPIA KLAKIERKA KTORA I TAK WYWALA NA ZBITY RYJ TO KWESTIA CZASU !!! NAWET W NIEDZIELE PRACUJE ALE JA NAKRECILI!!!!!!!!!!!! IDZ DZIECKO DO KOSCIOLA I SIE WYSPOWIADAJ BO DIABLY BEDA CI SIE SNILY!!!!!
dżony 2017-02-26 11:57
To ty jesteś opłacany przez konkurencję by niszczyć opinię o saviano to ty piszesz o pachach my wiemy kim jestes
Zostaw swoją opinię o Saviano sp.z o.o - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saviano sp.z o.o