3.1/5

Filozofia oraz wartości

Jak wygląda rekrutacja

Benefity

• Ciechanów
Katowice - TP Katowice Sp. z o. o.
Warszawa - CTM Teleperformance

5. Opinie o TP Warszawa Sp. z o. o.

Opinie o TP Warszawa Sp. z o. o. Warszawa

Nie przegap nowości o TP Warszawa Sp. z o. o.!

24.09.2025 15:30

Czy wiedzieliście, że 70% naszej firmy współpracuje w formie zdalnej? Dlatego wrzesień przebiegł pod znakiem inicjatyw zdalnych.
    - Dzień Dobrych Wiadomości
    - Zdjęcie metamorfozy na Dzień Sprzątania Świata
    - Spotkanie TP Passion, gdzie dowiedzieliście się jak zacząć z fotografią
    - oraz turniej E-gamingowy, który cieszył się szczególnym zainteresowaniem (prawie tak dużym jak miesiąc lodów i podwójne bilety do kina dla wszystkich)

Cieszymy się, że lubicie się angażować w nasze działania i zapraszamy nowych kandydatów! 😊
    Antyrasista

30.10.2025 13:15

Czemu na wyższych stanowiskach nie ma żadnych Polaków? To czysty rasizm
    J

10.10.2025 11:58

Pracuję w firmie od dwóch lat, zdalnie. Jest to pierwsze miejsce, w którym miałam szansę tak szybkiego rozwoju i to mimo mieszkania daleko od biura. Trafiłam na bardzo dobrych ludzi, jest to też najlepsza pod względem atmosfery firma, w jakiej miałam szansę pracować.
    K

13.10.2025 09:54

Szkolenia, asesmenty, bywa sporto awansów wewn. , typ umowy na obsłudze UZ, ale jak awansujesz na supa UoP. Wynagrodzenia zależy od języka, z samym polskim raczej najniższa, ale z innymi bywa spoko
    0/10 trollu

19.10.2025 12:46

nie kłam, nie mam nadzieją nowych żuczków. w tym roku wprowadzili zmianę, że awans co najmniej 2 lata, szkolenia w senie nauka do innego bezsensowengo projektu (czyli więcej pracy za taką samą stawkę), ludzie z obcym językiem w miarę popularnym robią za 1,5k PLN więcej niż minimalna. cięcia na wszystkim. do tego historia union bustingu. niby w dokumentach freedom to association, ale jak ktoś zebrał ludzi, to prezes zrobił w majty i zrobił wszystko, żeby (usunięte przez administratora) nie mógł zarabiać więcej niż minimalna xD
    Agnieszka

01.10.2025 15:33

Dużo się zmieniło na przestrzeni ostatnich kilku lat, szczególnie po połączeniu spółek, część rzeczy na dobre, a cześć na złe. Nadal jest trochę chaos. W porównaniu do innych korpo jest okej. Najlepsze, że nikt tu nie planuje nakazu powrotu do biur, dopóki jest zdalka, jakoś to będzie.

02.10.2025 09:57

W porównaniu do innych korpo jest słabo. Inne korpo mają JAKIEKOLWIEK podwyżki i nie płacą mniej niż na kasie w biedrze
    Agnieszka

03.10.2025 11:37

Tylko że na kasie w biedrze masz pracę fizyczną i biegasz z paletami, a tu siedzisz przed kompem z kawą i odbierasz telefony/maile. Mówimy o korpo z branży, wiadomo że w IT warunki będą inne, chociaż teraz i tam chyba nie ma kolorado

MEHTOJIKA

24.06.2026 09:36

Don't recommend to anyone. They wasted two month to hire anyone, constantly delaying and shifting schedules
    #Lingwista

Wiktor

18.06.2026 13:54

Prawie 5 lat w firmie. Wszystko robione na pozór. Jako content analyst z hiszpanskim pracowalem na 2 projektach. Bezmyslne klikanie. Ostatnie 2 lata robiłem dzienny target w 40-45 minut a potem odpalałem macro wysyłające automatycznie taski co 10-15 minut dopóki się nie skapnęli, że coś jest nie tak 😃 Nikt tego nie sprawdzał dopóki hindusi z Genpact nie zobaczyli statystyk. taka to firemka hehehe. QA poprawiali moje błedy na leadzie bo akceptowałem se wszystko nie patrząc czy dobrze task zrobiony czy nie.

09.06.2026 11:08

dalej mam traume po tej firmie

Zadowolona Klientka

03.06.2026 09:25

Jestem bardzo zadowoloną klientką tej firmy. Od pierwszego kontaktu spotkałam się z profesjonalnym i życzliwym podejściem. Obsługa była pomocna, cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania i dbała o sprawną realizację usługi. Cały proces przebiegł bezproblemowo i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Z przyjemnością mogę polecić tę firmę innym osobom.
    Karolina

24.05.2026 15:13

Wykonanie strony internetowej na wysokim poziomie. Strona spełnia moje oczekiwania. Wykonanie szybkie. Bardzo dobry kontakt z koordynatorem. Koordynator odpowiadał na każde moje pytanie. Polecam!
    Patrycja

22.05.2026 12:47

Bardzo udana współpraca, z resztą już kolejna. Polecam!
    #Kosmetolog
    Hydro-PUR Solution

12.05.2026 17:26

Wykonana strona internetowa jest idealna. Współpraca układała się bardzo klarownie i bez problemowo. Moje poprawki zostały szybko wprowadzone w życie. Serdecznie polecam każdemu!
    Ona

09.05.2026 10:25

W porównaniu z Concentrixem wynagrodzenia w Teleperformance wydają się stosunkowo niskie, nawet na stanowiskach wymagających języków obcych. Szczególnie zaskakuje to przy rzadkich językach, które na rynku pracy są zwykle znacznie lepiej wynagradzane. Można też zauważyć, że firma zatrudnia wiele osób spoza UE, dla których taka praca jest często szansą na zdobycie stabilnego pobytu w Unii Europejskiej i późniejszy rozwój kariery w innych krajach. W praktyce sprawia to, że część pracowników jest bardziej skłonna akceptować trudniejsze warunki pracy i niższe wynagrodzenia w zamian za bezpieczeństwo zatrudnienia i możliwość legalnego pobytu. Moim zdaniem budzi to pewne wątpliwości etyczne, ponieważ firmy outsourcingowe mają świadomość tej sytuacji i mogą korzystać z ograniczonej pozycji negocjacyjnej części pracowników.
    Michal

24.04.2026 09:50

Chaos taki, że słyszałem jakoby jedna osoba kilka lat pracowała na jednym z projektów używając macra (w myszce komputerowej) które jej automatycznie klikało i akceptowało/wysyłało taski i góra skapnęła się dopiero gdy hindusi z genpactu wzięli się za rewizję tasków (zastąpili QA) i wyszło, ze 90% zadań było wysłanych w tym samym czasie XDD No to nieżle nikt tego nie zauważył tyle czasu hahaha

17.04.2026 16:04

Moi drodzy proszę uważać na tę firmę! Nie płacą za szkolenie, nawet jak się zrezygnuje w połowie szkolenia, to są (usunięte przez administratora)
    Elka

18.04.2026 09:28

Pewnie jest w umowie żeby ludzie nie przychodzili sobie tylko na szkolenia i rezygnowali zanim zaczną pracować
    LOCATION ISSUES IN OFFICE

07.04.2026 09:50

Jesteśmy na 1 dniu konfiguracji pracy i po prostu (usunięte przez administratora)z Teleperformance podzielili się swoim ekranem z prywatnymi czatami podczas spotkania, gdzie się po prostu (usunięte przez administratora) z ludzi "Ta Pani chyba sobie jaja robi" ""Mnie się jedna pyta gdzie ona ma kabel do monitora podpiąc" " bedzie cięzko" .

01.04.2026 13:07

Rekrutacja jest tragiczna. Obiecano mi rozmowę rekrutacyjną dzisiaj. Specjalnie zwolniłem czas na to i od dwóch godzin od umówionego czasu nadal żadnego kontaktu. No cóż, miły żart na prima aprilis. Radzę oszczędzić swój czas na tę firmę.
    O

17.03.2026 22:51

rekrutacja - kompletna tragedia, strata czasu, chyba, ze oczekujecie na prace za pol roku, wykonujac jakies smieszne testy. Zresztą ciekawe co PIP na ten ich test: "Kodeks uczciwości testu Potwierdź, że przez cały czas trwania testu przestrzegasz poniższych zasad: Potwierdzam, że: Będę rozwiązywać test samodzielnie, w cichym pomieszczeniu. Zamknę wszystkie dodatkowe aplikacje i karty przeglądarki. Wyłączę inne urządzenia elektroniczne i odłożę je poza zasięg. Nie korzystając z żadnych dodatkowych monitorów, głosów Al, narzędzi ani tłumaczy. Nie będę kopiować, robić zrzutów ekranu ani nagrywać żadnych treści testowych. Nazywam się i na prośbę mogę okazać dokument tożsamości ze zdjęciem. Uwaga: TP_Poland otrzyma dane z Twojego testu, aby zweryfikować zgodność z tymi zasadami. Zrezygnuj" Nigdy nie spotkałem się z taką abstrakcyjną formą rekrutacji, sprawdzającą kogoś pod kątem "TESTU osobowości"
    Agawa

08.03.2026 19:38

Niestety (usunięte przez administratora) straszny. Preferencje grafikowe nierespektowane, ogromne kolesiostwo, parcie na cel. Teraz mają nową ere - wolą zwalniać i tak skromnie zarabiających studentów za najniższą, i za to zatrudniać Kazachstańczyków do obsługi klienta PO POLSKU (!) za jakieś kilkaset zł miesięcznie.
    Aaan

23.02.2026 00:44

Po zakończeniu współpracy ze względu na nagłą zmianę umowy nadal nie otrzymałam zestawienia i wynagrodzenia za pracę. Wysyłanie maili i kontakt z kadrami/osobami odpowiedzialnymi nie przynosi skutku. Parodia!! Zlewają moje wiadomości, brak dostępu gdziekolwiek aby sprawdzić pasek wypłat. Omijać szerokim łukiem.

24.02.2026 13:42

Cześć, W kwestiach kadrowo płacowych prosimy w przypadku zatrudnienia na podstawie umowy o pracę prosimy o kontakt pod adresem [email protected].
    Papaja

27.01.2026 11:32

Most of the workers don't know language well and use AI, because they hardly can understand what clients says. They using tools to translate and that make whole process longer and tiring to repeating everything multiple times

20.01.2026 17:23

Brak perspektyw rozwoju.. niskie wypłaty i TLowie którzy powinni zostac przeszkoleni z odmiennych tożsamości płciowych :(

18.01.2026 16:01

Szkoda, że HR jest konfliktowy i mało tolerancyjny.

14.01.2026 13:49

brakuje tolerancji i kultury otwartości na inne orientacje.. szkoda. Mało inkluzywne miejsce

10.01.2026 21:20

Niestety ale w firmie wg mnie brakuje tolerancji i otwartości na inne kultury... HR niemiły

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TP Warszawa Sp. z o. o.?

Kontakt - TP Warszawa Sp. z o. o.

Domaniewska 50 02-672 Warszawa

Branża główna: Call Center i obsługa klienta

Scerbatek

22.12.2025 22:41

W "anonimowej" ankiecie Good place to work trzeba bylo podac nr pracownika. Razem z 3 kolegami wypełniłem taką ankietę. Napisałem prawdę (niemiłą) i w ciągu 3 miesięcy zaczęło się.. sam TL powiedział nam, że wkopaliśmy się tą ankietą.. ostatecznie w 3 poszliśmy do zwolnienia. W zasadzie nas zmuszono.. takie są te anonimowe ankiety :-)
    Antyrasista

23.12.2025 08:59

W firmie jest tragicznie ale co wy macie z tą ankieta? Daj dowody, że tak było. Faktycznie używalo się kodu, który wysyłał hr. W sumie można było jej nie wypełnić, ja to zrobiłem, a ten voucher 50+50 zł dostałem. Jak macie chwilę to zgłosicie to przez whistle blower na stronie gptw. Jak nie kłamiecie z tym, że was nie ma z nami, to szkoda. Trzeba była zacząć działać we związku zawodowym a nie spuszczać się z tą głupią ankieta :(. No powtórzę, ze firma jest tragiczna, ale no w dziale content curation ludzie mają uopy i nie ma takiej rotacji, która niby tutaj wszyscy opisują (jak w działach słuchawkowych gdzie ludzie z obcym językiem mówionym na poziomie C1/C2 robią na zleceniu za minimalną to bardzo niefajnie ;(). Nawet jakieś grosze dali na święta. Z tym luxmedem i jego obcięciem to prawda niestety ;(
    Niepowiem

23.12.2025 16:45

Co mam odpowiedzieć? Dziwne że akurat nas 3 odstrzelili.. i to z content curation właśnie.
    Michal

22.12.2025 22:37

Niskie zarobki, dużo pracy i presji z góry.. do tego HR w ogóle nie pomaga.

18.12.2025 23:41

Brak podwyżek. Na kasie w Biedrze siostra zarabiała więcej więc po 4 latach uciekłem z tego...
    Janek

12.12.2025 01:39

Firma oraz klienci firmy prawie co tydzień dokładają obowiązków, ilość procedur, które trzeba znać jest zatrważająco wielka, to na pracownika liniowego nakłada się najwięcej obowiązków tak żeby ci z góry nic nie musieli robić, a mało tego, oni jeszcze więcej zarabiają. Oczywiście, ilość obowiązków nie idzie w parze z wynagrodzeniem w tej firmie. Większość supervisorów nie ma podstawowego wykształcenia i kompetencji do obejmowania tych funkcji, to samo dotyczy się wyższych stanowisk. Zarząd firmy podejmuje fatalne decyzje. Firma nie słucha pracowników, ucina dodatki, bonusy, dokłada obowiązków i generalnie nie patrzy i nie zważa na najważniejszy filar firmy. Mimo wszystko przepracowałem 2 lata w tej firmie, właściwie tylko dlatego, że praca jest zdalna i elastyczna, nic więcej pracownika tu nie trzyma, bo jak wspomniałem, zarząd nie robi nic by dobrego pracownika liniowego utrzymać, dla nich lepiej jest go zwolnić i zatrudnić nowego, który nie narzeka. UoP ? zapomnij. Możliwość budowania kariery w Tp? zapomnij. Podwyżka? Zapomnij. Dodatek kwartalny? Świąteczny? roczny? Zapomnij. Stabilna praca? Zapominj, zwolnią cię kiedy chcą albo utną ci godziny i w miesiącu zagrafikują ci 70 godzin. Dla kogo polecam pracę? Dla studenta, któremu zależy by dorobić i którego będzie to pierwsza praca. Jeśli masz do utrzymania rodzinę, masz długi i potrzebujesz ciągłości finansowej - nie aplikuj.
    Kamilek

10.12.2025 23:40

Praca zdalna wypada słabo pod względem warunków i podejścia do pracowników. Brak jakiejkolwiek możliwości przejścia z umowy zlecenie na umowę o pracę, w tym roku ta wielka korporacja nawet nie ma pieniędzy na premie świąteczne. Jest ograniczona liczba dni wolnych w roku i bardzo trudno mówić o stabilności czy docenieniu. Do tego dochodzą absurdalne limity przerw - maksymalnie 3 minuty na godzinę pracy siedzącej - to jest jawne ignorowanie podstawowych zasad higieny pracy i ergonomii. Wymagania oraz zakres odpowiedzialności stale rosną, nie idzie za tym jednak ani lepsze wynagrodzenie, ani poprawa warunków, jedynie dodatkowe obciążenie psychiczne. O wszelkich zmianach w obsługiwanej firmie pracownicy dowiadują się jako ostatni, często już w trakcie rozmów z klientami, co powoduje stres i chaos organizacyjny. Żeby zarobić jakiekolwiek sensowne pieniądze trzeba brać dużo godzin w miesiącu kosztem własnego zdrowia psychicznego i fizycznego.
    Pytajnik

03.12.2025 20:26

Bedzie cokolwiek na swieta? Chocby prezent miodzik jakis? Szkoda slow, bo pewnie nie.
    Jack

04.12.2025 08:15

Podniesienie cen za luxmed od nowego roku
    Mick

25.11.2025 17:50

Brak podwyżek. Firma w rozsypce. Nie rekrutujcie się. nawet umowy o prace nie zaoferują
    #OperationsManager
    Kobieta

22.11.2025 23:49

Mobbing, zastraszanie, zmuszanie do darmowej pracy po godzinach, zwalnianie matek wracajacych po urlopie macierzyńskim. TP w pigułce.

25.11.2025 13:09

Cześć, Nie dostaliśmy żadnego formalnego zgłoszenia w tej sprawie, przykro nam, że spotkała Cię nieprzyjemna sytuacja. W naszej organizacji obowiązuje formalna procedura zgłaszania i weryfikacji takich spraw, prosze o przesłanie szczegółów tutaj: tp.integrityline.com
    Michalek

20.11.2025 21:39

Podwyżek brak. Od 2 lat nic ;-)
    #LiderZespoluTeamLeader
    Nie podam

27.10.2025 20:35

Ja zaczęłam prace w tym roku a znajomy w zeszłym, żadnych podwyżek ani on ani ja nie dostaliśmy wypłaty spóźnione, wszystkiego trzeba samemu pilnować. Nie polecam nikomu teraz bo wszyscy gadają ze firma bankrutuje i mają być zwolnienia masowe bo ktoś od związków coś mówił i podobno kolejny projekt się zamyka z końcem roku a inny mają zabrać do innego kraju chyba Grecji Umowy śmieciowe więc nawet na l4 nie pójdę, trzeba szukać nowej będąc w pracy
    As

31.10.2025 12:22

Mi Spv powiedział żeby się nie przejmować bo to tylko wyższe stanowiska i inne działy planują zwalniać nie obsługę klientów
    Ola

31.10.2025 09:01

Dużo czytałam tutaj komentarzy zanim dołączyłam do TP, ale ostatecznie zaryzykowałam bo o innych firmach gdzie chciałam aplikować były podobne komentarze 😃 można byłoby długo wymieniać co mi pasuje a co nie, ale…… jest praca zdalna. To jest dla mnie największa zaleta, bo mieszkam daleko od jakiegokolwiek biura. Pracuję od niedawna (6 msc), podwyżka pewnie byłaby mile widziana a- na ten moment z tego co wiem niestety nieosiągalna. Ogólnie jak jesteś bez doświadczenia i chcesz podszkolić język i pracować z domu to polecam.
    Agnieszka Sz

29.10.2025 19:19

Podwyżek brak. Od kilku lat. Odeszłam po 4 latach..szkoda. Nie ma co harowac za minimalną. Do tego HR nie jest pomocny
    Kamil

27.10.2025 17:04

BRAK PODWYŻEK od kilku lat. Nawet 1% nam nie dają. A na kasie w biedrze więcej sie zarobi. Perspektywy rozwoju zawodowego zerowe. HR zamiast pomóc to wyśmiewa i sugeruje zakończenie umowy
    Aneta

22.10.2025 13:47

Typowy kołochoz pracy, po 2 tygodniach szkolenia oczekują nie wiadomo jakich wyników. Nie dziwi mnie fakt że prowadzą ciągły nabór( szkolenia są zaplanowane z wyprzedzeniem ) Rotacja jest olbrzymia. Generalnie organizacja leży od podstaw, już podczas szkolenia było to widać. Osoby zarządzające nie przyjemne, pomimo faktu że to praca na umowę zlecenie charakter pracy jest jak na Uop, w kwestii wolnego, nieobecności itd. Generalnie nie polecam.
    Pracownik od 5lat

16.10.2025 13:43

Pracuje na Glovo od 5lat. Nie polecam tej firmy. Nie szanują pracowników, jak im zaczyna przeszkadzać to zwalniają z dnia na dzień bez podania przyczyny. Śmieciowe umowy, (usunięte przez administratora)w kadrach, pracujace tam kobiety bez kwalifikacji zawodowych, nie potrafia zgłosić prawidłowo do ubezpieczenia i nie ponoszą odpowiedzialności za błędy. Tylko nasłać inspekcję i nic więcej. Praca dla nastolatków, którzy tylko chcą sobie dorobić na swoje wydatki. Nie jest to praca dla osób dorosłych, brak możliwości rozwoju. Mobbing to ich drugie imie. (usunięte przez administratora) i wodorosty. Może z 3lata temu było w miarę, ale po związaniu się z Meyoralem to tragedia.
    Karolek

14.10.2025 17:18

BRAK PODWYŻEK a pracy dokładają. Nie polecam firmy. Od lat nawet 1% podwyżki..

11.10.2025 11:51

Oczom mym ukazało się ogłoszenie na LinkedIn z szumnym wyrażeniem "tłumacz" języka angielskiego (obsługa połączeń, często alarmowych, od osób polskojęzycznych, bez dostatecznej znajomości angielskiego). Nigdzie nie pada wzmianka o umowie o pracę ("contractual agreement" rozbawi każdego, kto otarł się o tłumaczenia prawne i prawnicze), za to wynagana jest praca "na pełen etat" za oszałamiające 30,40 zł brutto za godzinę. Przypomnę, że z etatem mamy do czynienia wyłącznie, gdy nawiązano stosunek pracy. Podobnie zmienia się perspektywa rozliczania pracy w godzinach nocnych oraz w dni ustawowo wolne od pracy (wymagana praca po północy, w niedziele i święta). Dodam, że sam pracowałem na śmieciówce w TP ponad 3 lata temu i stawka dla naszego projektu wynosiła, o ile mnie pamięć nie myli, 28 zł brutto). Trzy. Lata. Temu. Zachęcam wszystkich stojących przed podjęciem decyzji o "pracy" w tym miejscu, by sprawdzili, ile innych korporacji szukających taniej siły roboczej w Polsce (niekoniecznie BPO) oferuje już teraz umowy o pracę. Jeśli już koniecznie musicie podjąć pracę w zachodnim korpo utrwalającym wyzysk w tym kraju, to przynajmniej pracujcie z płatnym urlopem wypoczynkowym i w zgodzie z prawem. Skoro i tak mają 3 Pakistańczyków lub SI na nasze miejsce, ceńmy swój czas.
    Tłumacz

13.10.2025 09:58

Kila lat temu to był jedyny projekt gdzie wszyscy byli na UZ, ale głównie dlatego że można było pracować pojedyncze godziny, pamiętam że czasem się siedziało po kilka godzin w nocy i można było sobie dorobić na studiach nieźle. Teraz nie wiem
    Kamil

07.10.2025 23:52

Bardzo niskie zarobki i BRAK JAKICHKOLWIEK PODWYŻEK
    Były pracownik - ODRADZAM!

18.08.2025 23:15

Pracowałem w tej firmie ponad rok i niestety był to jeden z najgorszych okresów zawodowych w moim życiu. Ponad 10 razy pensja nie została wypłacona w terminie, a w 9 przypadkach była zaniżona i musiałem miesiącami czekać na wyrównania. Organizacja pracy była fatalna – osoby na stanowiskach kierowniczych często nie miały kompetencji, a mimo licznych skarg i oficjalnych zgłoszeń do kadr, nie podejmowano żadnych działań. Szczególnie rażące było to, że supervisor, który kompletnie nie radził sobie z obowiązkami, pozostawał na stanowisku przez rok mimo negatywnych opinii zespołu. Wymagania stawiane przez klienta były kompletnie nierealne, a całą odpowiedzialność zrzucano na pracowników. Zamiast wsparcia – grożono zwolnieniami i nakładano kary. Wielu nowych pracowników, mimo zaangażowania, było zwalnianych już po pierwszym miesiącu. Atmosfera w firmie była toksyczna, a poczucie stabilności praktycznie nie istniało. Nie polecam tej firmy nikomu, kto szuka uczciwego i profesjonalnego miejsca pracy.
    Podzielam.

03.09.2025 10:49

Ooo a cóż to za projekt, podzielam twoją opinię liderzy nic nie wiedzą jako pracownik który ponad rok tam przepracował zetknąłem się z tym że często musiałem pomagać liderce, bo nie umiała czegoś przenieść w excelu, no ja bardzo przepraszam ale jest to w jej gestii aby to umieć dodam że zgłaszałem wielokrotnie do HR rzeczy które zostały skierowane w moim kierunku, otóż HR nie zrobił nic pisałem też do związków, ale związku w sumie nic nie zrobiły.
    Nie warto

04.10.2025 13:31

Telefony każą zostawić w szafkach i słusznie, ale szkoda, że sami Ciebie nagrywają tylko po to aby szantażować jakimś bliżej nieokreślonymi niedociągnięciami, dowodów na maila nie dostaniesz. Reprymenda face to face bez świadków, aby Ciebie psychicznie zmiękczyć. Nie polecam, skutki psychiczne będziesz odczuwał długo a ewentualna terapia zeżre gro tego co u nich dostałeś - ostatecznie z jałmużny zostanie nic. Zmiana logotypu na czerń z przaśnego różowego i tworzenie alternatywnych profili do wstawiania laurek mówi sama za siebie.
    Wiki89

04.10.2025 13:13

miałam okazję pracować od marca na jednym z projektów firmy. Firma nie traktuje cię jak człowieka tylko jak narzędzie do zarabiania kasy kontakt z przełożonymi tragiczny może tylko 2 osoby z całego temu okazały się kompetentne i pomocne reszta tragedia stawka oczywiście najniższa tylko umowa zlecenie straszne parcie na wyniki minio że klienci są dla ciebie nie mili obrażają cię ty i tak masz być miły i przepraszać kompletna patologia serdecznie odradzam pracę w tej firmie

Zostaw merytoryczną opinię o TP Warszawa Sp. z o. o.