TP Warszawa

Nasze środowisko

Filozofia oraz wartości

Jak wygląda rekrutacja

Benefity

Katowice - TP Katowice Sp. z o. o.
Warszawa - CTM Teleperformance

5. Opinie o TP Warszawa Sp. z o. o.

Opinie o TP Warszawa Warszawa

Nie przegap nowości o TP Warszawa Sp. z o. o.!

Kamil

07.10.2025 23:52

Bardzo niskie zarobki i BRAK JAKICHKOLWIEK PODWYŻEK
    Były pracownik - ODRADZAM!

18.08.2025 23:15

Pracowałem w tej firmie ponad rok i niestety był to jeden z najgorszych okresów zawodowych w moim życiu. Ponad 10 razy pensja nie została wypłacona w terminie, a w 9 przypadkach była zaniżona i musiałem miesiącami czekać na wyrównania. Organizacja pracy była fatalna – osoby na stanowiskach kierowniczych często nie miały kompetencji, a mimo licznych skarg i oficjalnych zgłoszeń do kadr, nie podejmowano żadnych działań. Szczególnie rażące było to, że supervisor, który kompletnie nie radził sobie z obowiązkami, pozostawał na stanowisku przez rok mimo negatywnych opinii zespołu. Wymagania stawiane przez klienta były kompletnie nierealne, a całą odpowiedzialność zrzucano na pracowników. Zamiast wsparcia – grożono zwolnieniami i nakładano kary. Wielu nowych pracowników, mimo zaangażowania, było zwalnianych już po pierwszym miesiącu. Atmosfera w firmie była toksyczna, a poczucie stabilności praktycznie nie istniało. Nie polecam tej firmy nikomu, kto szuka uczciwego i profesjonalnego miejsca pracy.
    Podzielam.

03.09.2025 10:49

Ooo a cóż to za projekt, podzielam twoją opinię liderzy nic nie wiedzą jako pracownik który ponad rok tam przepracował zetknąłem się z tym że często musiałem pomagać liderce, bo nie umiała czegoś przenieść w excelu, no ja bardzo przepraszam ale jest to w jej gestii aby to umieć dodam że zgłaszałem wielokrotnie do HR rzeczy które zostały skierowane w moim kierunku, otóż HR nie zrobił nic pisałem też do związków, ale związku w sumie nic nie zrobiły.
    Nie warto

04.10.2025 13:31

Telefony każą zostawić w szafkach i słusznie, ale szkoda, że sami Ciebie nagrywają tylko po to aby szantażować jakimś bliżej nieokreślonymi niedociągnięciami, dowodów na maila nie dostaniesz. Reprymenda face to face bez świadków, aby Ciebie psychicznie zmiękczyć. Nie polecam, skutki psychiczne będziesz odczuwał długo a ewentualna terapia zeżre gro tego co u nich dostałeś - ostatecznie z jałmużny zostanie nic. Zmiana logotypu na czerń z przaśnego różowego i tworzenie alternatywnych profili do wstawiania laurek mówi sama za siebie.
    Wiki89

04.10.2025 13:13

miałam okazję pracować od marca na jednym z projektów firmy. Firma nie traktuje cię jak człowieka tylko jak narzędzie do zarabiania kasy kontakt z przełożonymi tragiczny może tylko 2 osoby z całego temu okazały się kompetentne i pomocne reszta tragedia stawka oczywiście najniższa tylko umowa zlecenie straszne parcie na wyniki minio że klienci są dla ciebie nie mili obrażają cię ty i tak masz być miły i przepraszać kompletna patologia serdecznie odradzam pracę w tej firmie
    Agnieszka

01.10.2025 15:33

Dużo się zmieniło na przestrzeni ostatnich kilku lat, szczególnie po połączeniu spółek, część rzeczy na dobre, a cześć na złe. Nadal jest trochę chaos. W porównaniu do innych korpo jest okej. Najlepsze, że nikt tu nie planuje nakazu powrotu do biur, dopóki jest zdalka, jakoś to będzie.
    kamil

02.10.2025 09:57

W porównaniu do innych korpo jest słabo. Inne korpo mają JAKIEKOLWIEK podwyżki i nie płacą mniej niż na kasie w biedrze
    Agnieszka

03.10.2025 11:37

Tylko że na kasie w biedrze masz pracę fizyczną i biegasz z paletami, a tu siedzisz przed kompem z kawą i odbierasz telefony/maile. Mówimy o korpo z branży, wiadomo że w IT warunki będą inne, chociaż teraz i tam chyba nie ma kolorado
    nowa_

02.10.2025 22:31

Hej, czy ktoś pracował jako konsultant ds obsługi klienta z językiem polskim jeśli chodzi o platformę do zamawiania jedzenia (nie wiem czy mogę napisać nazwę)?? Potrzebuje opinii na temat pracy, warunków itp - im więcej tym lepiej będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc.
    Ghhh

30.09.2025 15:26

Brak szacunku dla pracownika Wieczne pretensje Nie podając powodu zwolnienia
    Były zleceniobiorca

20.09.2025 09:24

Zleceniobiorca, bo pracę ten przybytek oferował tylko wybranym i tylko na wybranych "projektach". Projekty natomiast zamykały się niekiedy szybciej niż zepsute drzwi autobusu na staruszce, o czym informowano zatrudnione tam osoby bez należytego wyprzedzenia. Stawka "tłumacza" języka obcego niczym za godzinę promowania uśmiechem stanowiska w mięsnym. Zarządzanie przez chaos. Treść umowy otwierająca furtkę do nadużyć i przenosin dosłownie na każdy projekt, nie tylko na to, na co aplikowano. Rozmowa kadry kierowniczej o tym, jak należy szukać głównie wśród przybyszów spoza UE (jako przykład padło Maroko), bo "mniej chorują, mniej rotują" i zadowolą się hostelem na pierwszy miesiąc w ramach relokacji (rozmowa nie była nawet prywatna, nasz ówczesny kierownik odpalił spotkanie ma głośniku przy swoich podwładnych i 5 osób słuchało, że Polacy są zbyt kosztowni i roszczeniowi, bo zdarza im się chodzić do lekarza lub jechać na wakacje). Dzisiaj mignęła mi oferta pracy w charakterze tłumacza ustnego i wciąż widzę, że panie z rekrutacji PIP się nie boją, bo oczekują od kandydatów gotowości do pracy na pełen etat w ramach umowy zlecenia. Nie dziwi zatem, że w 2021 roku przy Wołoskiej krążyły plotki o tym, ile spraw sądowych w toku miał oddział warszawski. Kto wie, ile ma teraz - powolutku coraz mniej osób godzi się na bycie (usunięte przez administratora) Przedsiębiorstwo często chwaliło się kolejnym wyróżnieniem w konkursie typu "świetne miejsce do pracy". Tymczasem o samą PRACĘ było w nim trudno. Nie dajcie sobie wmówić, że to tylko na przeczekanie. Przeczekiwać można w wielu innych miejscach i z prawem do urlopu wypoczynkowego. Ani wam to doświadczenie zbytnio nie pomoże w budowaniu solidnej kariery, a zyskacie jedynie słaby benchmark dla przyszłych porównań.
    dumny z osoby powyzej

28.09.2025 12:52

jedyna osoba z godnoscia, gonic ten januszeks teleperformance. zycze sukcesu tobie i innym, ale zlecenia zostaly zmienione na umowe o prace (albo wyplacone ekwiwalenty).

25.09.2025 12:19

Straszne pato odnośnie rekrutacji - pierwszy raz w życiu ktoś kazał mi wypełnić cały wywiad o tym jaki mam internet - gdzie nawet rekruterka nie wiedziała co duża część rzeczy oznacza. Kilkukrotny language test który zawierał też telefon w randomowym dniu i o randomowej godzinie kilka dni po ostatniej rozmowie, żądanie żeby wysłać zrzut ekranu z testu prędkości internetu i testu szybkości pisania na klawiaturze? Cyrk na kółkach i to z ofertą tzw. śmieciówki. Lepiej omijać, żeby nie tracić czasu.
    rak

16.09.2025 23:32

Od dwoch lat ANI JEDNEJ PODWYZKI chocby o 1%. Kasjerka w biedrze wyciaga wiecej
    O supervisorach

26.07.2025 10:26

SPV z projektu nikotynowego byli totalnymi (. ) otwierali nam kolejki wrzucali kejsy bez ostrzeżenia w tym po godzinach, ingerowali w naszą pracę jak kap o i wysyłali na nas raporty. Do tego podobno mieli dostęp do prywatnych rozmów pracowników z komunikatora podczas pracy zdalnej. Po za tym trener i ACM był całkiem ok ale jak zgłosiłeś nieprawidłowe zachowanie przełożonego to kierownicy zbiorczo nie udzielili w tej sprawie odpowiedzi 😉 polski standard
    Jack

28.07.2025 12:28

Ja nie napisałem nic pozytywnego czy negatywnego o obecnym TP, bo jak zauważyłeś już tam nie pracuje od jakiegoś czasu, dostałem korzystniejszą ofertę, więc nie wypowiem się jak to obecnie wygląda, za moich czasów to było standardowe korpo. Ale po co pisać o jakichś projektach z przed 2 lat które nie istnieją. Co do czytania wiadomości to wystarczy 10 min poczytać w Internecie że tylko admini organizacji komunikatora mają taką możliwość, a że Teams są jedne na całą organizację przecież to nawet nikt w Polsce nie ma dostępu do czegoś takiego, najprostsze zgłoszenie techniczne zajmowało tam sto lat to na pewno siedzą wszyscy, wyciągają i czytają losowe wiadomość
    Nanaa

16.09.2025 12:41

Cały czas rekrutują na ten projekt "tytoniowy", sam jestem obecnie w rekrutacji. Warto tam w ogóle aplikować, czy opinie tutaj są prawdziwe? Proponują 30,5 zł/h brutto, niby jest to odpowiadanie na pytania klientów mailowo, na czacie i telefonicznie. Czy jednak to bardziej obsługa telefoniczna? Praca poniedziałek-niedziela w wybranych przez siebie godzinach, 8 h dziennie, czy to jest zgodne z prawdą? Czy pracuje się 7 dni w tygodniu?
    MiskaRyżu

09.09.2022 18:13

Opowiem wam o projekcie nikotynowym. W słowniku brakuje słów wystarczająco obelżywych na to co się tu dzieje. Jest to (usunięte przez administratora) na wyższym poziomie obłudy. Po pierwsze narząd mowy pracownika i psychika wykorzystywany jest do granic możliwości i pracodawca żąda niemożliwych wyników długości rozmowy i jeszcze jak królewna na ziarnku grochu grymasi i zmienia zdanie co miesiąc. Zdarzało się wielokrotnie, że w czasie przerwy loguję sprawy by nie narazić się na niedopełnienie obowiązków, jesteśmy skrajnie wyczerpani. Tabelek mierzących jaki jesteś kiepski w pracy jest multum i ciut ciut , nagrywane rozmowy są przesłuchiwane, oceniane często jak mówi wiele osób. Zdarzało się też że bez naszej zgody słuchano nas na żywo. Tak, tak jeśli słyszeliście o firmach gdzie na siku trzeba się meldować to zapraszamy, to jest właśnie ten poziom kultury. Częste dynamiczne zmiany produktowe lecz czas na ich wprowadzenie zupełnie oderwany od od rzeczywistości. - niska kasa w stosunku do wykonanej pracy - brak pomocy od przełożonych - płacz i zgrzytanie zębami, ponieważ TP godzi się na wszystko co każe płacący za to Klient. my na najniższych stanowiskach po prostu nie mamy złudzeń, że traktowani jesteśmy jak przedmioty przez Zleceniodawcę a TP po prostu by przetrwać godzi się na takie traktowanie nas. Przyjęli 2 osoby z szeroko zakrojonej rekrutacji w sierpniu. Kurtyna opada. oj - biedacy. nawet nie wiedzą że zlikwidowano dział reklamacyjny i te trudne zadania przekazano na zwykłego pracownika. Dostaliśmy dużo więcej obowiązków. Nie starcza nam do wypłaty. Nie robią nam prawie wcale szkoleń, spotkań wdrożeniowych. Mamy poczucie że to wszystko się zamyka/ za (usunięte przez administratora).. co najbardziej przykre to sknerstwo Klienta jest żenujące. mamy dobrze mówić o jego produkcie podczas, gdy nie doceniają nas.

25.04.2025 13:21

Czy ten projekt jeszcze istnieje?
    ...

14.09.2025 19:35

nie istnieje - chyba od wakacji 2023, ale tego nie wiem na pewno. na pewno już go nie ma.
    zaciekawiony

18.04.2025 17:05

O co chodzi z tą firmą? Aplikuję od ponad roku na kilka stanowisk i nikt się do mnie nie odzywa. Mam kilka lat doświadczenia w CC, również w pracy zdalnej i nawet żadnego maila zwrotnego nie wysłano z informacją, że mnie nie chcą. Czuję się po prostu beznadziejnie, żadnego kontaktu. Nic. Czy ta firma to jakiś scam? Może serio się do niczego nie nadaję, psycha siada, masakra.

25.04.2025 13:08

To kogo szukają, skoro nie chcą osoby, która ma wszystko czego oni 'wymagają'?
    ...

14.09.2025 19:33

moje cv zostalo kiedyś olane, ale jak poleciła mnie znajoma na ten sam projekt i zglosiła do swojego menago, że jestem - wtedy ktoś oddzwonił i zaczęłam pracę. projekt nie istnieje. cos mi się majaczy, że na szkoleniu miałam dziewczynę, która miała podobną historię. trzeba z polecenia.

14.09.2025 01:18

Prawie 300 połączeń odebranych w jeden dzień. Proszę ocenić samemu jaka to firma.

19.08.2025 12:32

Praca na infolinii sklepu spożywczego stała się dramatem. Traktowanie jak robota, który musi wszystko wytrzymać. Żaden człowiek nie jest w stanie odebrać 80 telefonów w ciągu dnia i być tak samo efektywnym, to nie realne. Praca stała się koszmarem, choćbym chciał inaczej. Team leaderzy natomiast bez zarzutu, brakuje tylko ludzi do pracy.
    Niezadowolony

21.08.2025 10:02

Akurat 80 połączeń na infolinii to nie jest aż tak sporo, pracowałem w call center gdzie tych połączeń dobijało do 200 i trzeba było zachować efektywność, więc jeżeli jest ciężko na słuchawce to mam radę,proszę zmienić pracę mimo że sam nie jest zadowolony z pracy w TP ale bawi mnie coś takiego Że ktoś narzeka przy takiej ilości leadòw, a co do Team leaderòw, w większości są to ludzie niekompetentni co przyszli z innego projektu, wobec tego sugeruje zmianę projektu tudzież zatrudnienia.
    Holahola93

12.08.2025 19:43

Wczoraj wysłałam swoje cv przez stronę karieratp.pl. Dzisiaj rozmawiałam z pracownicą przez telefon jako pierwszy stopień rekrutacji. Następnie poproszono mnie mailowo o przesłanie zdjęcia dowodu osobistego, paszportu lub karty pobytu by potwierdzić tożsamość nfc. Mail brzmiał imię[email protected]. Czy ten mail i ta oferta jest prawdziwa? I dlaczego firma ma dwie strony internetowe: karieratp.pl i teleperformance.com. Nadmienię, że jestem z Hiszpanii. Prosiłabym o odpowiedź bo zaczynam się martwić
    Dobry pracownik, chyba

13.08.2025 09:25

Tak mail jest prawdziwy, ale pierwszy raz słyszę o takiej metodzie rekrutacji, jeżeli poinformujesz mnie jaki to projekt to mogę to zweryfikować.
    TP Warszawa Sp. z o. o.

13.08.2025 12:39

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Podana domena imię[email protected] należy do naszych pracowników (po połączeniu spółek wśród naszych adresów można znaleźć domeny @mj.teleperformance.com @pl.teleperformance.com oraz @teleperformance.com. Strona webowa karieratp.pl jest uproszczoną wersją strony globalnej teleperformance - pozwala na lepsze przedstawienie ofert i benefitów dla osób aplikuących z Polski. Potwierdzenie tożsamości jest standardową procedurą przy zatrudnieniu obcokrajowców.
    S

12.08.2025 14:05

Teleperformance przez długi czas realizowało projekt dla klienta, na którego – moim zdaniem – absolutnie nie zasługiwało. Praca przez ponad dwa lata była nieustanną walką z tą firmą. Na kluczowych stanowiskach znajdowały się nieodpowiednie i niekompetentne osoby, brakowało umiejętności zarządzania oraz sprawnej komunikacji. Dodatkowo pojawiały się niejasne zasady rozliczania premii. Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą.
    Blunt

11.08.2025 02:55

Jeśli masz dobre życie i chcesz zaznać w nim nieco goryczy to praca koniecznie w Teleperformance - Great Place to Work 💀 Po kilku latach pracy w tej firmie wizyty u psychologa to najlżejsze co może Cię spotkać XD chociaż pewnie jutro będziesz kminić skąd wziąć hajs na obiad bo 1000 zł zarobione w tp za abstrakcyjnie niską ilość godzin rozeszło się jak kamfora Po kilku latach pracy, co można też nazwać jawym wyzyskiem (manipulowali celowo wynikami tak, abyś nie dostał premii ), „użerania się” z mobbingiem i z nieuczciwymi praktykami zostaniesz(usunięte przez administratora)i nie dowiesz się dlaczego Polecam wszystkim masochistom!!
    Kier

09.08.2025 16:01

Brak podwyżek. Płacą troszke wiecej niż minimalna/...szkoda czasu
    As Pik

10.08.2025 09:17

Dokładnie tak, a oprócz tego firma określa się mianem Great place to work, a niszczą pracownika ja nabawiłem się np. Ataków Paniki oraz stanów depresyjnych, to istny skandal co się tam dzieje a wyrobienie premii tam to śmiech na sali.
    MarleY

07.07.2025 09:59

Pracowałem już w swoim życiu w kilku miejscach i kilku branżach ale czegośtakiego nigdy nie doświadczyłęm jak w tej nędznej firmie. Wypłaty opóżniane, przełożeni tam raczej są z przypadku nie z wiedzy i doświadczenia jakiegoś w branży, łamanie praw pracownika mimo że co tydzień są wystawiane jakieś biuletyny czy też pseudo szkolenia na temat etyki i kultury pracy. Brak stabilności w każdy możliwy sposob, mogą Cie zwolnić z dnia na dzień, obcinają godziny nie trzymaja sie żadnych zasad oraz totalny brak szacunku do pracownika jako człowieka. Najniższa krajowa to standard mimo że wykonujesz prace która się do tego nie kwalifikuje. Problemy zgłaszane są bagatelizowane oraz olewane mimo że ewidetnie zwiększą efektywność, produktywność ale również kulture i komfort pracy. Jednym słowem masakra i (usunięte przez administratora) Szczerze nie wiem jak w naszych czasach jest jeszcze możliwe takie (usunięte przez administratora) na rynku pracy.
    Telepele dobrze wie kim jestem

07.07.2025 20:39

Zgadzam się, doświadczyłem tego samego a na dodatek określają się mianem Gresy place to work, a nie tolerują osób niepełnosprawnych i są w stanie je zniszczyć psychicznie, przez nich jestem na ciężkich lekach nie docenili mnie oraz pomówili Supervisorzy którzy chyba za flaszkę dostali awans bo na pewno nie przez umiejętności brak etyki pracy, opłaty opóźniane, też mnie to spotkało nie raz opłaty rzekomo zawsze mają być na czas a nie są, wobec tego ta firma jest w stanie człowieka nawet doprowadzić do ataków paniki i ciężkiej depresji leczonej tak jak wspomniałem wcześniej mocnymi lekami, wszystko przez pomówienia które firma wystosowała w moim kierunku a mianowicie jeden projekt, mimo że wykonywałem swoją pracę w sposób prawidłowy z dnia na dzień otrzymałem negatywną informacje na swój temat i bezpodstawne oskarżenia, i nie otrzymałem nawet przeprosin za sposób w jaki zostałem poinformowany o tym i do dziś ta sytuacja nie została wyjaśniona w sposób odpowiedni, nie polecam pracy bo naprawdę jest wiele więcej uczciwszych firm, które bardziej szanują dobrych pracowników w dodatku z niepełnosprawnościami a podobno jest to firma Great place to Work, tak jak poinformowałem pozdrawiam cieplutko, nie aplikujcie tam, to już lepiej pracować w innym call center.

30.06.2025 15:34

Z ogłoszenia na pracuj.pl wynika, że można zarobić nawet 9500 zł brutto na umowę o pracę. Zostało to potwierdzone przez rekruterkę. Z poniższych opinii wynika coś zupełnie innego. Jestem przekonany, że 9500 zł na umowę o pracę w tej firmie może być nierealne, ale czy 8000 - 8500 z językiem niemieckim wchodzi w grę?
    hahah

03.07.2025 23:09

Zapomnij.. Właśnie wczoraj rozmawiałem z nowoprzyjętym, (też z niemieckim robię) i możesz spokojnie odjąć od tego ponad 2..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TP Warszawa?

Kontakt - TP Warszawa Sp. z o. o.

Domaniewska 50 02-672 Warszawa

Branża główna: Call Center i obsługa klienta

28.06.2025 03:29

3 lata, zero podwyżki ale zatrudnia na Twoje miejsce 200 Nigeryjczyków. Mobbing ze strony supervisorki p. Karoliny na projekcie mechanicznym. ACM nie zwraca na to uwagi, uważa że jest to „sprawa między nami”; HR nie wnika w takie sprawy, chcą cię zdegradować kiedy bierzesz L4 (chodź odprowadzasz na to podatki), najgorsza firma w jakiejkolwiek dane mi było pracować, bez pozdrowień

13.06.2025 01:03

Firma ma dużo problemów z terminowymi wypłatami (przez 1,5 roku mojego zatrudnienia, bardzo częste problemy z niezgadzającym się wynagrodzeniem albo opóźnionym u mnie albo u innych) i stabilnym zatrudnieniem dla pracowników - mogą zwolnić najlepszych pracowników z dnia na dzień, bez powodu i okresu wypowiedzenia. Zarobki dosyć niskie. Przełożeni są czasami dość nie ogarnięci. ALE nie wszystko jest takie złe, są też fajni ludzie i pracę jest łatwo dostać i można zbudować sobie jakoś CV i dostać potem lepszą pracę.
    Oczytany

16.06.2025 10:20

Zgadzam się z tym że są nie terminowi, jeżeli chodzi o firmę są w stanie ci nie zapłacić w terminie a jak do nich piszesz w tej kwestii to ci nie odpisują a jak mają zapłacić odsetki, które standardowo powinny wynosić dużo więcej to wysyłają ci 5 złotych naplują na mordę i wszystko gra.
    Kamil

22.05.2025 09:16

Co tu dużo komentować? Zarobki niskie (uwierzcie mi, w jakimkolwiek sklepie zarabia sie więcej) brak podwyżek nawet tych inflacyjnych, jakasntam premia kwartalna wpadnie ale to są grosze. Tyle dobrego, że praca łatwa przynajmniej u mnie na projekcie ale nie warto za takie pieniądze
    Precz z Komunom.

22.05.2025 18:17

Czy mogę cię prosić o informację o jaki konkretnie chodzi projekt, bo chciałbym go unikać?
    xyz

15.04.2025 15:51

Cóż, aplikując do tej firmy miałam wielkie nadzieje, że jest to jedno z lepszych Call Center w Polsce. Jakież rozczarowanie, że okazało się wielkim fakapem. Niestety zarządzanie leży, przepływ informacji leży, kontakt pracownik- kierownik leży. Brak pomocy od strony IT w weekendy jest przerażający. Nie polecam. Zarobki standardowe 30,50 brutto.
    Życziwy Samarytanin

08.04.2025 22:52

Jeżeli zastanawiasz się nad tym czy rozpocząć pracę w tej firmie, chce rozwiać twoją decyzję, stosunkowo jestem osobą która posiada bogaty staż w tej po żal się Boże korporacji, jesteś w stanie stracić pracę z dnia na dzień, przychodzisz sobie do pracy, pracujesz dwie godziny po czym otrzymujesz informacje że masz się wylogować z systemów jesteś zwolniony bez podania powodu, natychmiastowe wypowiedzenie umowy bez okresu wypowiedzenia. W Firmie na jednym z projektów, jest to projekt Glovo panuje wyjątkowo zgniła atmosfera, Supervisorzy wybierani po znajomości realizacji zadań na projekcie uczą ludzie którzy wogòle takich zadań wcześniej nie realizowali sam byłem w teamie u takiej osoby która wcześniej pracowała na innym projekcie, przez co jej zakres kompetencji był ograniczony, po czym zostałem przesunięty do SV który miał staż zaledwie pół roku i awansował. Firma to jeden wielki wyścig szczurów, nie zważają na dobro pracownika, nie robisz wyników to robią z tobą zdzwonki, jak masz wyniki to się nie odzywają i siedzą cicho. Nie płacą za polecenie pracownika, mimo że deklarują że taka kwota należy się osobie polecającej, 2000 zł nie zostało mi wypłacone mimo że otrzymałem informację drogą mailową że osoba dostała się z mojego polecenia. firma nie szanuje pracowników pod kątem wiedzy, są w stanie cię zdegradować wymyślając powód że powiedziałeś coś nie tak prowadząc szkolenie z agentem nie argumentując tego w żadnym wypadku. Jeżeli miałbym określić pracę na ten moment na projekcie Glovo odradzam, chyba że zależy ci jedynie być agentem który użera się z klientami i jak jesteś dobry, to firma coś wymyśli żebyś nigdy się nie wybił.
    abcd

11.04.2025 15:49

Zauważyłem na rozmowie kwalifikacyjnej, że wszystkie merytoryczne pytania są niemile widziane.
    Życzliwy Samarytanin

12.04.2025 10:16

Jeżeli za bardzo dociekasz to cię nie zatrudnią, i tak samo jak już tam pracujesz jeżeli bronisz swoich praw, jesteś sumiennym pracownikiem robisz wyniki z miesiąca na miesiąc ale wiadomo nie satysfakcjonuje cię stanowisko zwykłego agenta, to są w stanie przypiąć ci jakomś łatke, żebyś nigdy się już nie wybił, dlaczego szczerze odradzam na rynku pracy widziałem dużo lepszych firm zdalnie i to takich co oferują umowę o pracę.
    tkaF

11.04.2025 21:35

Dziwna sytuacja. Wysłanie CV przez portal z ogłoszeniami o pracę. Rekrutacja przez AI. Pytania zamknięte (tak/nie). Zaproszenie na podpisanie umowy. Teleperformance ma wszystkie moje dane: PESEL, numer konta, dane kontaktowe. Na kilka dni przed rozpoczęciem pracy dzwoni jakaś kobieta z informacją, że niestety projekt został anulowany i może mi zaproponować inne zajecie/projekt od przyszłego miesiąca. Wchodzę na GoWork, czytam opinie o firmie... I trochę się boję czy ktoś nie weźmie na mnie pożyczki/kredytu w parabanku. Sprawa dla GIODO i PIPy.

04.04.2025 17:39

Czy w Teleperformance jest szansa na umowę o pracę czy cały czas dają zlecenie? Po jakim czasie można pracować zdalnie?
    Życzliwy Samarytanin

09.04.2025 17:35

Nie ma takiej możliwości, jeśli nie pracujesz od początku nie ma szans na umowę o pracę.
    Magda

09.04.2025 09:31

@teleperformancepoland jak można się z Wami bezpośrednio skontaktować? Numer podany na Google nie odpowiada. Jestem byłym pracownikiem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
    TP Warszawa Sp. z o. o.

09.04.2025 09:58

Proszę o kontakt pod adresem; [email protected], przekierujemy wiadomość do odpowiedniego działu
    Ostrzegam

27.03.2025 19:58

Dziwnym trafem po wysłaniu aplikacji i rozmowach rekrutacyjnych rozdzwoniły się do mnie telefony od dziwnych firm z ofertami rzeczy kompletnie zbednych. Rekruter rozmawiał ze mną bokiem, zaprawdę godne to i sprawiedliwe a przede wszystkim ukazujące, z jaką pogardą ze strony pracodawcy spotka się przyszły pracownik. Nie winię tego rekrutera, on po prostu oddaje to czego sam doświadcza.

31.03.2025 15:59

Do mnie tak samo dzownią bez przerwy dziwne numery. Mają układ i sprzedają numery kandydatów i pracowników do (usunięte przez administratora)

31.03.2025 15:59

NIE POLECAM

13.09.2024 19:33

BARDZIEJ NIEPOWAŻNEJ FIRMY NIE ZNAM. JESTEM PO POZYTYWNYM WYNIKU REKRUTACJI, PAN Z DZIAŁU HR POWIEDZIAŁ, ŻE MAM OCZEKIWAĆ NA KONTAKT ZE STRONY KADR PO WYPEŁNIENIU FORMULARZA Z DANYMI I KONTAKT SIĘ URWAŁ. PAN Z HR NIE ODPISUJE NIE ODPOWIADA NA MAILE, SMSY, TELEFONY. SZKOLENIE MIAŁO ZACZĄC SIĘ NIEBAWEM A JA ZREZYGNOWAWASZY Z INNEJ OFERTY PRACY JESTEM BEZ ŻADNEJ PRACY! GRATULUJĘ NIEPOWAŻNEMU PANU Z HR, SAM SOBIE WYSTAWIŁ OCENĘ, TAK NIE POSTĘPUJE NORMALNA OSOBA I UCZCIWA FIRMA.
    RODO-srodo

25.02.2025 20:20

Wysyłanie do nich aplikacji to gwarancja nerwów, braku odzewu i nawały telefonów od fotowoltaniki - taki jest układ.

19.03.2025 10:42

O a ja zastanawiałam się skąd mam tyle podejrzanych telefonów, odkąd zaczęłam tam pracować to po 2,3 telefony dziennie od (usunięte przez administratora) nieźle.
    Lovely

17.02.2025 07:26

Rzadko dodaje jakąś opinie, ale kurde proces rekrutacji to porażka. Osoby rekrutujące nie znają języka - poziom podstawowy lub są odpowiedzialne za dany rynek nie znając nawet podstaw. Słabo

19.03.2025 10:33

Dokładnie, ja pracowałam w jednym projekcie, chciałam przejść do innego, ale nie zostałam przyjęta bo podobno mój poziom języka jest niewstarczający, a osoba sprawdzająca poziom języka mówiła gorzej ode mnie.
    Ex Telepele

12.03.2025 11:54

W Teleperformance jak wszędzie wiele zależy od zarządzających - od CEO po zwykłego supervisora. Kiedyś się starali, ale obecnie w tej firmie już nie szanuje się siły roboczej, nawet po całkiem długim okresie zatrudnienia. Projekt pada, więc pracowników z dużym stażem, wiedzą i szczególnymi umiejętnościami po prostu się zwalnia. Nikt nie angażuje się na serio w utrzymanie pracownika, zapewnienie mu ciągłości zatrudnienia w firmie, dalsze korzystanie np. z wysokiego poziomu rzadkiego języka na sensownym stanowisku. Oczywiście podwyżek ‚inflacyjnych’ w tej firmie nie ma. Supervsorzy nie mają przygotowania do zarządzania kadrą - jedyne, co potrafią to wypełniać excelka, prowadzić rozmowy dyscyplinujące, nie obchodzi ich dobrostan pracownika, a jedynie KPI itp. Gdy pracownik się skarży na poziom stresu grożący jego zdrowiu to słyszy tylko, żeby broń Boże nie szedł na L4, bo supervisor będzie miał nieprzyjemności. Mnie nie ma w tej firmie od 4 miesięcy i dopiero teraz widzę jak szkodliwy był styl pracy w TP (bo sama praca była ciekawa).
    Wojtek

06.02.2025 16:52

Zdecydowanie nie polecam procesu rekrutacyjnego w Teleperformance Poland. Wszystko jest całkowicie zautomatyzowane i pozbawione jakiegokolwiek kontaktu z żywym człowiekiem, co sprawia, że całość wydaje się wręcz absurdalna. Po wysłaniu CV zadzwonił do mnie numer, którego nie znałem – dwukrotnie, wczesnym rankiem. Kiedy oddzwoniłem, odezwał się... automat, który przeprowadził mnie przez trzy pytania, na które miałem odpowiadać „tak” lub „nie”. Po tej „rozmowie” otrzymałem informację, że ktoś skontaktuje się ze mną telefonicznie lub mailowo. Dwa dni później dostałem SMS-a z informacją, że zaraz ktoś do mnie zadzwoni – ale nikt nie zadzwonił. W wiadomości podano numer do oddzwonienia, ale za każdym razem rozmowa była natychmiast rozłączana, jakby numer był nieaktywny. Próbowałem kontaktować się wielokrotnie, w różnych dniach – bez skutku. Brak kontaktu mailowego, brak możliwości porozmawiania z rekruterem, jedynie bezduszna automatyzacja, która w moim przypadku po prostu przestała działać. Jeśli tak wygląda rekrutacja, to aż strach pomyśleć, jak wygląda sama praca. Nieprofesjonalne i rozczarowujące podejście do kandydatów.
    nick

14.02.2025 13:25

nie bronie firmy bo jeszcze jej nie znam ale rekruterka sama mi powiedziała, że mają ponad 500 aplikacji na to stanowisko. to logiczne że do wszystkich nie zadzwonią. ja się dostałem na projekt i rekrutacja przebiegła bez problemu.
    Bajeczki

18.02.2025 17:28

I ty wierzysz w te bajki? 500 aplikacji na jedno stanowisko haha dobry żarcik. Firma która zatrudnia na umowe zlecenie, płaci stawkę zbliżoną do najniższej krajowej ma 500 aplikacji na jedno stanowisko ha ha ha koń by się uśmiał.

02.01.2025 22:58

Po 33 miesiącach umowy o pracę zaproponowano mi umowę zlecenie na firmę TP w Katowicach, żeby ominąć prawo. Sprawa została zgłoszona do inspekcji pracy w ramach mojej odpowiedzi.

17.02.2025 12:03

Hej, a ile czasu przed zakończeniem umowy zaproponowali? Czy trzeba zapytać o inne stanowisko czy sami wychodzą z inicjatywą?
    Niewazne

13.02.2025 14:22

W ostatnim czasie coraz gorzej dzieje się w tej firmie, jeśli ktoś wam kiedyś polecał to najprawdopodobniej te czasy już minęły, praca za najniższą krajową, dają niby jakieś bonusy w postaci mybenefit ale zmuszonym się jest do korzystania z konkrentych usług. Zero mowy o podwyżkach, a mimo to wymagania i ilość nowych rzeczy wciąż wzrasta. Ty jako agent musisz znać ileś ich wymogów, znać projekt i mnóstwo innych rzeczy a wypłatę dostajesz taką samą jak ochroniarz który głównie siedzi i nie musi znać jakiś śmiesznych regułek. Na plus możliwość pracy zdalnej i wypłaty mniej więcej na czas ale na tym by się to chyba kończyło. O umowie o prace można pomarzyć, albo zlecenie albo wypowiedzenie nie ma innych opcji. Na projektach często panuje chaos no i oczywiście nierówne traktowanie.
    Philipp

07.02.2025 01:24

Musze przyznać ze ta firma to kolejne totalnie nie porozumienie i to od momentu rekrutacji, wprowadzanie celowe w błąd fachowo się nazywa gaslajting co ma miejsce w trakcie 1 rozmowy juz. Z taką porazką nigdy nie miałem do czynienia jak ta firma, chwalą Cie w trakcie rozmowy, zwodzą, obiecuja telefon nawet zwrotny na kolejny etap a nastepnego dnia brak odezu i to przez cały dzien, na maile tez nie odpisują. A dnia 3ciego nagle dzwonią i twierdzą ze zapomnieli. No jak mozna zapomniec w HR o tak waznej rozmowie? Idąc dalej HR to jakies dzieci a nie wyszkoleni ludzie, ich język Niemiecki to jest na poziomie podstawówki a nie na poziomie kontrolujacy gdzie oceniaja jeszcze potencjalych pracowników. Szukają napewno ludzi ktorzy nie odezwa się słowem kiedy bedzie mialo miesce wyzwanie innego pracownika czy (usunięte przez administratora) ABSOLUTNIE ODRADZAM TĄ FIRME
    anonimowy

29.01.2025 23:19

Teleperformance jest liderem w (usunięte przez administratora) i nie bez powodu - bo jest tani. Odbija się to niestety znacznie na pracownikach i jakości obsługi klientów. Ciągle zaciskanie targetów i KPI przy równoległym obcinaniem bonusów kwartalnych i brakiem podwyżek. Stale dokładanie obowiązków z brakiem propozycji pozytywnych aspektów lub nagradzania za ponad produktywność. Na koszt dobrze wyszkolonego pracownika wolą przyjąć nową osobę lub przenieść usługę do Indii/Ghany. Management rozkłada ręce podsumowując nasze obawy/niezadowolenie stwierdzeniami natury „zawsze Klient może zamknąć/przenieść projekt”.
    P

02.02.2025 20:07

Teleperformance Krakow is firing employees within a month with illogical reasons. The trainer fired me just before Christmas vacation of 2024 with unintelligible reasons, The examination of process knowledge (whatever employees imbibed during the training period from the beginning of December 2024 to the Christmas Vacation of 2024) was supposed to be conducted in January 2025. The trainer fired me before that examinations and assured that he was confident enough that I wouldn't be able to perform in the exam too. I couldn't contact no one due to Christmas vacation. When I wrote emails to the HR, Candidate Recruiter, and the other two people from Talent Acquisition team; I got an automated response that they are out of office and would be back on January 2, 2025 in office. When I wrote email to the HR about this issue and about further steps, the HR told me that she would talk to the trainer but I still haven't got a response yet. Abrupt termination, demoralization from trainers, negligence of employees and unresponsive HR are altogether damaging the reputation of entire Telepeformance.
    HR

02.02.2025 19:56

Jak wyglada praca w HR?

31.10.2024 14:49

Jestem wdzięczna Teleperformance za pracę na UoP, w trudnym czasie mogłam pracować zdalnie. Szkolenie było stacjonarne z przemiłą trenerką. Współpraca trwała około 8 miesięcy i projekt został zamknięty. Management trzymał to w tajemnicy do ostatnich dni.
    Ts

03.11.2024 07:28

Na projektach nie ma umowy o pracę. Jest tylko zlecenie.
    Telecfele

25.01.2025 19:25

Ta umowa o pracę chyba ci się przyśniła
    xy

17.01.2025 13:39

Musi być już bardzo źle skoro wysyłają mi lewe zaproszenia do aplikowania na stanowisko Contact center advisor.

Zostaw merytoryczną opinię o TP Warszawa Sp. z o. o.