Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 188 ocen.

Opinie o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.

gowoek

Jeśli ktoś się zastanawia nad podjęciem pracy w Transcomie powiem że warto spróbować. Zawsze nowe doświadczenie. Jeśli chodzi o pracę, cały czas na projekcie przedłużania umów są potrzebni konsultanci, więc jeśli ktoś nie widzi ofert ich pracy, to nic bardziej mylnego. Transcom zatrudnia agencje pracy jak Progress czy Vent Trade i to oni zajmują się zatrudnianiem agentów. Jeśli ktoś jest zainteresowany to ZAWSZE SĄ POTRZEBNI NOWI LUDZIE DO PRACY W TRANSCOMIE.

dupa
@gowoek 03.10.2017 20:34
Jeśli ktoś się zastanawia nad podjęciem pracy w Transcomie powiem że warto spróbować. Zawsze nowe doświadczenie. Jeśli chodzi o...

oh dzieki za info dziale hr transcomu

jul
@gowoek 03.10.2017 20:34
Jeśli ktoś się zastanawia nad podjęciem pracy w Transcomie powiem że warto spróbować. Zawsze nowe doświadczenie. Jeśli chodzi o...

Właśnie super jest to że Transcom ma nagrodę za niezatrudnianie na śmieciówach a zatrudnia przez agencje pracy. BRAWO

D.W.

Super praca dla ludzi ambitnych... Trzeba byc ogarnietym zeby dac sobie tutaj rade. Mega fajna atmosfera+ludzie, dobre godziny pracy, elastyczny grafik, dbaja o pracownika ;)

efouigouh
@D.W. 25.10.2017 16:55
Super praca dla ludzi ambitnych... Trzeba byc ogarnietym zeby dac sobie tutaj rade. Mega fajna atmosfera+ludzie, dobre godziny...

Praca dla ambitnych za 1450zł? W jakim to kabarecie było?

qwerty
@D.W. 25.10.2017 16:55
Super praca dla ludzi ambitnych... Trzeba byc ogarnietym zeby dac sobie tutaj rade. Mega fajna atmosfera+ludzie, dobre godziny...

Praca dla ambitnych za 11zł na godzinę? W jakim kabarecie to było?

Mariusz

Polecam. Przez ta firme zmienilem sobie życie. Mialem slabe nerwy ale dzieki firmie zyskalem pewnosc siebie i odwage zeby zrobic cos co od 5 lat mialem zrobic. Jak na pierwsza prace kasa dobra. Milo wspominam. Ludzie z gory bezkonfliktowi. Nie bylem nawet w pracy przy skladaniu wypowiedzenia.

dno
@Mariusz 16.11.2017 08:22
Polecam. Przez ta firme zmienilem sobie życie. Mialem slabe nerwy ale dzieki firmie zyskalem pewnosc siebie i odwage zeby zrobi...

hahahahha kasa dobra hahahahah. to ty mieszkasz w Bangladeszu?

dddd

1. Umowa zlecenie najlepiej jeśli masz status studenta to maja pół darmowego pracownika i na te formie zatrudnienia pracujesz nieskonczonosc 2. Stawka 13 brutto/godzina i nigdy nie daja wiecej 3, Skoro umowa zlecenie to firma nie przestrzega prawa pracy czyli przerw 5 minutowych od przepracowane godziny oraz nie zleca badan lekarskich ( zrobili tylko szkolenie bhp wtf? po co na smieciowce takie szkolenie) 4. BRAK PRZERW lub przerwy RZADKO o roznych godzinach i nie wtedy kiedy potrzebujesz czyli umierasz z głodu. Ja rozumiem, że nie mozna jesc przy komputerach czy pić ale bez przesady zeby mdlec z glodu, bo trzeba zapisac sie na przerwe i czekac wraz z kilkunastoa osobami w kolejce na przerwe poki lider zgody nie udzieli, zeby finalnie mozna bylo isc do kuchni zjesc.. 5. Firma nie zapewnia wody pracownikom- to fikcja, bo kazdy musi przyniesc swoja wode w butelce, a jak nie to siedzisz o suchym pysku. DNO, DNA!!!! 6. Firma ma swoje automaty w kuchni z kawa i herbata platną i dodatkowo zarabia na pracownikach ( i tak biednych) 7. Jeśli liczysz, że zarobisz minimalna w tej firmie to sie grubo przeliczysz, bo na umowie zlecceniu nie ma takiego obowiazku, zeby pracodawca wypalcal minimalna wiec ile przepracujesz tyle masz, a co najlepsze godziny sa narzucone z gory przez firme jak nie ma zgloszen to idziesz do domu i nie masz pieniedzy! 8. Jak nie ma pracy wiecej zaplanowanej na dany dzien to dniowka to tylko 3 przepracowane godziny!! Szok dlaczego zaden urzad, zadna gazeta nie zajela sie ta firma? 9. KARY!!!!!! 100zl - za nieusprawiedliwiona nieobecnosc, kaza przyniesc zwolnienie, zaden lekarz nie da zwolnienia jak nie jestes ubezpeiczony na smieciowce.. 10 zl za spoznienie i najlepsze!! nie mozesz odejsc z pracy z dnia na dzien, bo wypowiedzenie na smieciowce trwa u nich, a miesiac. Jak nie dotrzymasz terminu to 100 zl kary. 10. Praca u nich jest ciezka psychicznie, klienci rozszczeniowi, kazdy partaczy prace i nic nie wie, bo kazdy praktycznie jest nowy w firmie, bo maja rotacje taką, że az brak słow 11. Robia co miesiac szkolenia, bo rotacja jest ogromna 12. agencja oklamuje ze jest caly etat a tak naprawde nawet 100 godzin sie nie przepracue 13. agencja zajmuje sie tylko liczeniem godzin, bo ze wszystkim innym trzeba sie zwracac do lidera 14. Szkolenie trwa tylko 8 dni i est robione powierzchownie. Nie ma sie zadnej wiedzy i jest sie rzucanym na gleboka wode i kaza Ci mysslec samemu nad rozwiazywaniem najtrudniejszych spraw, ktore zglaszaja klienci, a klienci maja niezla fantazje i niezle i niespotykane problemy, liderzy nie chca pomagac bo maja swoja robote, a jest kolejka konsultantow do liderow,ktorzy nic nie umieja i czekaja na pomoc

fdf
@dddd 25.11.2017 00:32
1. Umowa zlecenie najlepiej jeśli masz status studenta to maja pół darmowego pracownika i na te formie zatrudnienia pracujesz...

elastyczny grafik to fikcja, jest ograniczona ilosc miejsc na dany dzien, ktory mozna oznaczyc sobie jako wolny!! godzin tez nie mozna wybierac czy ranne , czy popoludniowe i finalnie jak nie zdazysz oznaczyc przed innymi to nie ma sie zadnego wplywu na grafik! A akazdy jak najaszybciej klika.

Magdalena

Czy to nie oszusci???

Była pracownica
@Magdalena 14.11.2017 09:50
Czy to nie oszusci???

Są oszustami,kary pieniężne są za byle co i to po 400, 700 zł

Lidia

Czy ktoś z Was aplikował na stanowisko: Specjalista ds. obsługi klienta z językiem francuskim? Jak wygląda proces rekrutacyjny i przebieg rozmowy? Jakie warunki zatrudnienia pracodawca jest w stanie zaoferować przyszłemu pracownikowi na takim stanowisku?

Morusz

Jestem pracownikiem Transcom Worldwide Poland i do tego bardzo zadowolonym pracownikiem. Mam prostą receptę dla osób bardzo niezadowolonych z pracy w firmie. Gdyby każdy pracował z zaangażowaniem i jeszcze myślał to mieliby super pracę. Radzę spróbować.

Mariusz

Co można robić zgodnie z ofertą - Praca od zaraz 4000/msc w Olsztynie? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji?

Robert
@Mariusz 06.10.2017 17:59
Co można robić zgodnie z ofertą - Praca od zaraz 4000/msc w Olsztynie? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji?...

4000 brutto jest na dziale językowym, czyli na rękę wychodzi jakos 3800 jeśli jesteś dziale z językiem niemieckim

rolski
@Robert 11.10.2017 13:07
4000 brutto jest na dziale językowym, czyli na rękę wychodzi jakos 3800 jeśli jesteś dziale z językiem niemieckim...

4000 pln brutto czyli 3800 netto??? dobrze się czujesz?

Mirek

Czy może ktoś napisać jaka jest przyczyna tak długiej ciszy na tym wątku? Ofert pracy Transcom Worldwide również ma bardzo mało. Sadzę, że jest bardzo dobrze i ludzie nie odchodzą. Może ktoś cos napisać?

gowoek

Pracowałem w Transcomie blisko 2 lat. Jeśli chodzi o sam proces rekrutacji, ja dostałem pracę od razu. Tego dnia, co przyszedłem na rozmowę klasyfikacyjną podpisywałem umowę. Nie chcę za bardzo się rozpisać, więc w punktach wymienie plusy i minusy pracy. plusy: - atmosfera w pracy (ludzie tam pracujący są niesamowici tj. zawsze pomocni, uśmiechnięci ,wyluzowani, nie trzeba się bać poznawać nowe osoby) - luźne podejście, z każdym jesteś na "TY" - Duża wiedza Team Liderów - premie od nowych aktywacji, jak i od przedłużenia abonamentu - sporo konkursów, gdzie do wygrania są np telefony, pieniądze - wyjścia integracyjne i spore budżety na nie - elastyczny grafik (można pracować nawet po 5h więc idealnie dla studentów) - jeśli masz dobre stosunki z TLami (tj. nie podpadłeś niczym), jesteś w stanie załatwić sobie wszystko - Team liderzy traktują wszystkich jednakowo - jeśli jesteś w miarę ogarnięty i potrzebujesz pieniędzy tylko na opłacenie mieszkania, przeżycie i nic więcej jesteś w stanie przeżyć za wypłatę - 11 zł na rękę - umowa zlecenie, jak i umowa o pracę (jeśli wykażesz się wynikami) - karty multisport, dofinansowanie do karty miejskiej, LUXMED - Platforma LEVELUP, w której zbiera się punkty i wymienia na ciekawe nagrody - Jeśli byłeś już pracownikiem, masz możliwość powrotu "od zaraz" - relaxroom (możliwość pogrania na xboxie, w ping-ponga, piłkarzyki) - super lokalizacja, pod transcomem sklep spożywczy, niedaleko żabka, skm, przystanki autobusowe jak i tramwajowe i centrum handlowe minusy: - stres - zdenerwowani klienci (do tego przeważnie chcą wszystkiego za darmo) - stanowiska pracy (stare telefony, zamulające komputery,) - coraz wyższe wskaźniki aby uzyskać premię ( w momencie kiedy przychdziłem premie można było dostać od ręki, teraz jest ciężej) - słabe premie (raz premie są dobre, a w następnym miesiącu najlepsi konsultanci dostają po 90zł) - bardzo duży ruch od czerwca- października oraz na swięta bożego narodzenia - krótkie przerwy i bardzo nieregularne (raz czekasz 5h na przerwę, raz 30minut) - system, na którym trzeba pracować - konsultanci nie mają żadnej ingerencji w oferty (dosłownie te same co na stronie internetowej) - duża rotacja - brud na stanowiskach pracy (sprzątaczki dbają tylko o toalety, a wykładziny które są na florze nie widziały odkurzacza przynajmniej od momentu kiedy tam pracuję) Można by wymieniać jeszcze sporo plusów i minusów. Jednak odejście stamtąd było bardzo cieżkie i nie wiem czy kiedyś jeszcze tam nie zawitam. Jednak dla mnie największym plusem są ludzie którzy tam pracują. Oni tworzą tę firmę i dopóki pracują tam tacy ludzie jak teraz, to Transcom nigdy nie zginie. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś poznam podobnych ludzi. Będę wspominał tę pracę z łezką w oku i z dużym sentymentem. :')

Mariusz

Transcom Worldwide ma fajne oferty, czy ktoś już pracuje jako teleurzędnik?

annn

A ile zarabiają osoby na projekcie językowym na rękę?

Mania

Wydaje mi się, że to są fajne etaty? Znam dobrze niemiecki i taka praca w dodatku jak czytam dobrze płatna to może być strzał w dziesiątkę. Powiedzcie mi jeszcze jaka jest atmosfera w pracy? Jakie są umowy?

Monia

Mają super ofertę. Mam pytanie na jakie zarobki można liczyć pracując w Gdańsku jako teleurzędnik?.

Baśka
@Monia 30.06.2017 12:24
Mają super ofertę. Mam pytanie na jakie zarobki można liczyć pracując w Gdańsku jako teleurzędnik?.

Słyszałam, że na tego teleurzędnika 4500 brutto samej podstawy i prowizje. Też byłam na rozmowie wczoraj i w piątek albo pon mają odezwać się z wynikiem. Bardzo fajna Pani od rekrutacji wszystko wyjaśniła, mówiła, że to nowy projekt i polega na weryfikacji tożsamości Niemców online. Bardzo mi się spodobało i słyszałam, że mają też inne projekty z niemieckim.

Baśka
@Monia 30.06.2017 12:24
Mają super ofertę. Mam pytanie na jakie zarobki można liczyć pracując w Gdańsku jako teleurzędnik?.

Słyszałam, że na tego teleurzędnika 4500 brutto samej podstawy i prowizje. Też byłam na rozmowie wczoraj i w piątek albo pon mają odezwać się z wynikiem. Bardzo fajna Pani od rekrutacji wszystko wyjaśniła, mówiła, że to nowy projekt i polega na weryfikacji tożsamości Niemców online. Bardzo mi się spodobało i słyszałam, że mają też inne projekty z niemieckim.

sdaads

dzisiaj mam rozmowe zobaczymy co z tego bedzie

Morusz

Nie mogę znaleźć żadnej oferty pracy w Transcom Worldwide , czy jest jakiś powód takiej sytuacji? Słyszałem sporo dobrego o firmie i chciałem spróbować pracy.

osoba_ktora_znalazla
@Morusz 11.06.2017 20:03
Nie mogę znaleźć żadnej oferty pracy w Transcom Worldwide , czy jest jakiś powód takiej sytuacji? Słyszałem sporo dobrego o fir...

na lento dodaja czasem ogloszenia, nie wiem czy wszystkie placowki

Morusz

Zamiast tak narzekać warto napisać coś konkretnego o firmie. Może rozwijają lub rozbudowują firmę?. Nowi chętni coś by się dowiedzieli!

Hehe

Zapraszamy do TV Okazje Gdańsk!

Stella

Widzę, że mają zapotrzebowanie na ludzi ze znajomością różnych języków obcych. Słyszałam sporo dobrych opinii o firmie. Mam chęć spróbować, znam dobrze szwedzki a co wy na to?

Magyar
@Stella 18.04.2017 11:14
Widzę, że mają zapotrzebowanie na ludzi ze znajomością różnych języków obcych. Słyszałam sporo dobrych opinii o firmie. Mam chę...

W Budapeszcie Transcom ma szwedzkie linie na kilku projektach. Do tego polską na UPS i chyba eBayu. Więc za same tylko polski i szwedzki masz do wypłaty 20 tys. HUF, jak ogarniasz angielski jako tako to kolejne 10 tys. Podstawa brutto 270 tys. Do tego kafeteria kolejne 20 tys. I załatwiają zakwaterowanie na pierwsze 3 m-ce.

:D

Na początku jak zaczęłam tam pracę było ok jednak po zmianie tl na moim dziale atmosfera się popsuła. Ogólnie zbyt dużo krytyki ze strony tl a za mało pochwał. (usunięte przez administratora)

Iza

Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.jest spoko firmą, taka jest moja ocena -pracownika.Szkoda, że nikt nie pisze na forum o szkoleniach.

Lidia

Zed I Wit po rozmowie koniecznie podziel się z nami, jak Twoje wrażenia i opisz swój proces rekrutacyjny- zapewne pomoże to wielu użytkownikom forum. ;)

Zed I Wit

Jak teraz sprawa wygląda z godzinówką, jeśli UZ to mam nadzieję, że 13zl/h. Mam nadzieję, że się nie mylę. W przyszłym tygodniu mam rozmowę o pracę i nie chciałbym tracić czasu :) Jak ogólne wrażenia? Najlepsze działy do wyboru?

Lidia

Ania GU, z tego co piszesz to firma zdecydowanie warta zainteresowania. A czy jest dofinansowanie pakietu medycznego?

zadowolona

Super firma żeby się rozwijać jak również pod względem atmosfery.

Ania GU

Pracowałam w Transcomie w Olsztynie rok. Na projekcie GU. Fantastyczna atmosfera, wspaniali ludzie, Team Lederzy pomocni, możnabyło zwrócić się do nich z każdą sprawą, moją Team Lederką była Kamila K. cudowna kobietka, ludzka. Studiowałam dzennie i nie było problemu żeby dogadać się co do grafiku. Cele sprzedażowe dostosowane do predyspozycji konsultanta. Szybka ściez]żka kariery i wiele cennych szkoleń, które wiele wniosły w moją pracę i wyniki sprzedażowe. Imprezy integracyjne zespół, wiele wyjazdów. Polecam tą pracę każdemu a sama będę ją wspominała z łezką w oku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wielki

Ależ złość przez Ciebie przemawia. Pracuję i wiem co mówię. Płacą w terminie, czasami są wypłacane premie i co jeszcze można powiedzieć? Zawsze możesz zmienić prace, przecież nikogo na siłę nie będą trzymać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Morusz

Jedni piszą dobrze o firmie a Ty nie polecasz tam pracy. Dlaczego, czy to jest praca nie dla Ciebie?

xd

Najważniejsze dla mnie jest to, że oprócz dobrych zarobków dorzucają jeszcze premie co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie, ale czy wypłata jest na czas?

agatka

@marek, chyba dostajesz jakiś dodatek do pensji za to cierpliwe zachwalanie i przekonywanie do Transcomu :D.

Mrrro

Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. z tego co wiem ma wprowadzić jakieś dodatki czy podwyżki, brzmi to dość dobrze tak ogólnie

anonim

(usunięte przez administratora)

Litwin

Marku Ty tam pracujesz z językiem litewskim?

Spokojny

Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko pracownika działu reklamacji. Warunki następujące: tygodniowe szkolenie, 7,5 zł za godzinę (praca dwuzmianowa: 6 - 14, 14 - 22), zapłata godzinowa podwyższa się o złotówkę co jakieś trzy miesiące dobijając do bodajże 10,5 zł za godzinę po roku. Umowa-zlecenie oczywiście. Mi osobiście nie odpowiadały takie warunki i podziękowałem, ale muszę przyznać, że panie z działu Human Resources (a raczej jedna Pani z którą miałem przyjemność rozmawiać) były bardzo uprzejme i uczciwe. Już na samym początku przedstawiono mi warunki pracy, odnoszono się do mnie kulturalnie, z uśmiechem, bez śladu fałszu. Jeśli podane wyżej warunki wam odpowiadają i idziecie na rekrutację, to nie musicie się niczego obawiać. A panie z HR zasługują na premie. Bo jeżeli idziesz na rekrutację, nie odpowiada ci oferta i wychodzisz po pięciu minutach uprzejmie dziękując, a ciągle masz po tym pozytywne zdanie o firmie, to widać, że osoby z tobą rozmawiające robią naprawdę świetną robotę.

dk

Cześć "pracujący inaczej". Zbieram informację na temat firmy Transcom i innych świadczących usługę infolinii czy też BO dla klienta PLAY. Chcę założyć stronę internetową na temat Waszych firm z pełnym opisem bukietu korzyści jakie może osiągnąć szeregowy pracownik CC. Wypisujcie wszystko co tylko chcecie. W razie W to podaję mój adres e-mail kolawada@gmail.com

slawek

Niestety umów o pracę nie dają. Pracujesz na zlecenie cały czas. Nawet 5 lat.

kolka
@slawek 30.06.2016 12:42
Niestety umów o pracę nie dają. Pracujesz na zlecenie cały czas. Nawet 5 lat.

Umowy o pracę dają, tylko zależy od wyników wszystko i od projektu na którym się pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

:)

Kto Ci takich głupot naopowiadał? Szerzycie tu jakieś herezje!! Dlaczego kasujecie negatywne wpisy?

anonim

(usunięte przez administratora)

serio?

8,h na godzine podstawy co daje przecietnie kolo 1500 to zacne warunki? Chyba dla studenciakow, ktorych utrzymuja rodzice;) Szanujmy sie na rynku pracy.. Co z tego ze sypna potem 2 czy 3 stowy premii? Jak wyżyć za taki pieniądz?

fdgdf
@serio? 04.08.2016 20:41
8,h na godzine podstawy co daje przecietnie kolo 1500 to zacne warunki? Chyba dla studenciakow, ktorych utrzymuja rodzice;)...

w takim Białymstoku to stawka którą daje 3/4 pracodawców wiec tutaj transcom nie nalezy do najgorszych firm, bo w innych nie dosc ze stawka niska to i bardzo złe traktowanie pracowników, złe warunki pracy, a tutaj praca biurowa, siedzenie na tylku. W dodatku do transcom można się łatwo dostać, a w innych firmach białostockich albo znajomości albo wieloetapowa rekrutacja gdzie na 1 miejsce za minimalna jest 30 pracowników. Jeszcze jako ciekawostke podam to co opisał gowoek to reprezentuje równiez pewien ogromny telekomunikacyjny moloch w białymstoku mieszczacy sie przy pułkowej. Wiec warunki sa podobne w tych call center..

erf

hje hej wiedze ich najnoszwa oferta rpacy ejst na stanowisko specjaslity do spraw oblsugi klienta tylko trzeba znac jezyk angieslki albo hiszpanski..:)

ak

Czy to prawda, że firma straciła Gdańsk na rzecz Olsztyna i że ludzie, którzy deklarowali się, że będą pracowali do końca na starej lokalizacji poszli po rozum do głowy i jednak się pozwalniali? Czy to prawda? Co się stało z ludźmi z Gdańska?

OBSERWATOR

Czy to prawda, że z Waszej firmy pozwalniało się sporo ludzi a atmosfera spowodowana systemem motywacyjnym stała się jeszcze gorsza? Podobno mieliście też przeprowadzkę?

konsultant

Oczywiście jeśli chcecie możecie o coś mnie tutaj zapytać.

BO

Pracownik Olsztyn GU :) gratulacje :) cała esencja tego co sie dzieje na florze :)

max

ciągle rekrutują xD to chyba nie przypadek, polecam iść do innej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

jajajaija

(usunięte przez administratora) Nie idź do transcomu, poszukaj czegoś w normalnych warunkach :). Pozdrawiam.

ewelina

Pracowałam w TRANSCOM Olsztyn jakieś 2 lata temu i na maksa zraziłam się do pracy na słuchawkach.(usunięte przez administratora)Zatrudniłam się na projekt ponagleniowy a za chwilę zaczęli nas przerzucać na migrację i sprzedaż. Chyba tylko wrogowi poleciłabym pracę w tej firmie.

...

Śmieszy mnie podejście ludzi którzy potrafią tylko krytykować, firma jest w porządku. Może nie zawsze z każdym kierownikiem uda się zawsze dogadać, ale na tyle różnych działów, które są dostępne każdy może znaleźć własne miejsce gdzie będzie czul się dobrze. A stawki nie są aż tak złe, patrząc na to że 8 zł/h w zimie siedzisz w ciepłym, na głowę nie pada. A premie są możliwe do otrzymania, tylko trzeba spełnić postawiony cel, mieć jakiś staż i doświadczenie na danym stanowisku. Nie sprawiedliwe by było gdyby rozdawali pieniądze dla osób nowo przyjętych, które dopiero się wdrążają albo chodzących do pracy jak sobie chcą. myślę że negatywne komentarze piszą właśnie osoby z tej drugiej grupy, którym nie wyszło z własnej winy. A na koniec Transcom to w końcu korporacja wiec stawiane są cele i trzeba je realizować, albo przynajmniej się starać. A jak człowiek nie chce takiej pracy to niech idzie na budowę albo do spożywczego i haruje za najniższą krajową.

marta

Widziałam ogłoszenie specjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim. Chciałabym aplikować jednak mam obawy czy w 100% dogadałabym się z klientem, przez telefon na pewno jest trudniej, a ja uczyłam się języka w szkole. Interesuje mnie opinia osób, które pracują lub pracowały na podobnym stanowisku.

marta

Widziałam ogłoszenie specjalista ds. obsługi klienta z językiem niemieckim. Chciałabym aplikować jednak mam obawy czy w 100% dogadałabym się z klientem, przez telefon na pewno jest trudniej, a ja uczyłam się języka w szkole. Interesuje mnie opinia osób, które pracują lub pracowały na podobnym stanowisku.

nowa

Pracuje od niedawna i nie moge narzekc :D Hajs sie zgadza atmosfera miła czego chciec wiecej :) Posiedzisz pogadasz, mile towarzystwo a cele jak cele spelniasz masz hajs a jak nie nie masz jak w kazdej firmie. Osoby, ktore pisza negatywne opnie chyba sobie nie radziły i stad te slowa:) Pozdrawiam TRANSCOM !! :)

mała

Dzięki za odpowiedź. Generalnie wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie projektu Play . Dostałam tą pracę . Od wtorku zaczynam szkolenie , które trwa siedem dni. Podstawa nie za duża ale może z premii cos uda się dorobić heh Co do godzin to w teorii widać , że da się to pogodzić z innymi zajęciami .

mała

Witam . A jak wygląda praca jeżeli chodzi o godziny ? Jak długo pracujesz w ciągu jednego dnia ? Po 8 h czy więcej ? I ile dni w tygodniu ? Pozdrawiam

Darek
@mała 26.02.2016 08:55
Witam . A jak wygląda praca jeżeli chodzi o godziny ? Jak długo pracujesz w ciągu jednego dnia ? Po 8 h czy więcej ? I ile dni...

W zależności od projektu na którym chciałabyś pracować. Grafik jest elastyczny. Spytaj się rekruterów mailem albo telefonicznie.

Darek
@mała 26.02.2016 08:55
Witam . A jak wygląda praca jeżeli chodzi o godziny ? Jak długo pracujesz w ciągu jednego dnia ? Po 8 h czy więcej ? I ile dni...

W zależności od projektu na którym chciałabyś pracować. Grafik jest elastyczny. Spytaj się rekruterów mailem albo telefonicznie.

Zostaw opinię o Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transcom Worldwide Poland Sp. z o.o.