brak logo

P.P.H. POLCAR

Warszawa

Opinie o P.P.H. POLCAR

anonim 2011-05-15 20:13:04
wszystkie opinnie w 100% prawdziwe. pracowałem tam 4 lata zaczynałem na magazynie i kończyłem też:) zero możliwości awansu...całe biuro traktują magazyn jak złodzieji i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero szacunku i pomocy od kogokolwiek. jezeli chodzi o kase to zawsze na czas umowa od 1 dnia pracy zaplecze socjalne i to wszystko o pozytywach. kierownik magazynu to stary alkoholik(chyba codziennie czyta słownik wyrazów blizkoznacznych i sypie kolokwializmami i udaje mądrego) Ma swojego [usunięte przez moderatora] który nazywa sie [usunięte przez moderatora] typowy wafel który walił kiedyś browary w szatni(szkoda że go nikt za to nie rozliczył) a teraz przez lizanie [usunięte przez moderatora] został wielkim gościem od monitoringu! tak wchodzi w [usunięte przez moderatora] że tylko nogi wystają!:) praca zmianowa 1 zmiana od 8 do 16;30 druga od 16;30 do(niby) 01;00...bywają tygodnie ze wychodziło sie po 5;00 i nikt ci za to nie zapłaci! jeżeli lubisz prace monotonną w cieżkich warunkach fizycznych i psyhicznych czyli jesteś sadomaso to polecam!
1
gal anonim 2011-05-24 16:22:57
Jezeli chcesz( usunięte przez administratora )i byc podleglym bandzie alkocholików. Nie buj sie idz do polcaru dorobisz sie garba i zwyrodnienia kolan nic wiecej w tej firmie nieda sie osiagnac w normalny sposub (chyba ze lubisz( usunięte przez administratora )jesli nie to nic nieosiagniesz takie reguly panuja od kiedy wujo panuje nad magazynem ) . Wszystkie opinie sa autentyczne znam je z autopsji.
1
xxx 2011-05-26 11:44:48
pensja na czas, socjalnie może być ale atmosfera nie do wytrzymania ja dzielę pracę w polcarze na tę przed i za obecnego kierownika magazynu niestety porównanie nie wypada dobrze na korzyść obecnego i nie dlatego że boję sie cieżkiej pracy oczywiście firma musi się rozwijać i zmieniać ale nie na komunistyczne fabryki gdzie mile widziane jest donosicielstwo,szpiegowanie i włażenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełożonym.Rozumu trzeba używać ale nie nadużywać i władzy również
anonim 2011-05-27 10:24:17
w przypadku jaśnie nam panującego kierownika magazynowego zauważam wielkie podobieństwo do kariery Nikodema Dyzmy \"
anonim 2011-05-27 12:19:40
kierownik chce zwalczać patologię a jak zwalczyć patologicznego kierownika????
anonim 2011-05-27 18:52:43
OGÓLNIE FIRMA SPOKO (JEŚLI KIEROWNIKIEM MAGAZYNU NIE BYŁ BY ( usunięte przez administratora )ZE SŁOWNIKIEM WYRAZÓW CIĘŻKICH DLA JEGO GŁOWY ,ALE I ( usunięte przez administratora )SIĘ NAUCZY ,STARY ALKOHOLIK CO UDAŁO MU SIĘ DOSTAĆ NA STOŁEK-MA SWOJĄ TRESOWANĄ ( usunięte przez administratora )ACOWNICY WIEDZĄ O KIM MOWA..PRACOWAŁEM TRZY LATA W TYM SYFIE ......WOLNOŚĆ ....NIE POLECAM ..
1
byly robol polcaru 2011-05-31 07:54:04
( usunięte przez administratora ) na kazdym sektorze chociaz jeden ktory tylko czeka zeby cie ( usunięte przez administratora )ktorzy klekaja pod biurko po koperte ( usunięte przez administratora ) wie jak to jest :) ogolnie nie polecam jak bedziesz trzymal z [usunięte przez moderatora] to moze do czegos dojdziesz. ogolnie jak lubisz ( usunięte przez administratora ). jak w ( usunięte przez administratora )byc podjebywanym i nie moc wyrazic swojego zdania bo zaraz cie [usunięte przez moderatora] to idz do polcaru to miejsce wlasnie dla ciebie. A no i najwazniejsze( usunięte przez administratora ) on ma swoj wymarzony swiat i swoje kredki ktorymi go rysuje w polcarze. Czlowiek o pelni rozumu nie prosil by o nieobojetne przechodzenie obok KAMIENI I przywozenie ich do pracy na jakies jego zachciewajki skalniaki czy cos. dobra rada no rozmowe o prace wezcie ze soba pare glazow kamieni co da rade to napewno sie uda ;) pozdro dla "ogarnietych " chlopakow z polcaru bo tacy tez tam sie zdarzaja .
anonim 2011-05-31 22:30:59
jeśli ktoś chce sobie sprawić tytanowe nogi to polecam polcar.
Były pracownik 2011-06-01 09:07:05
pracowałem w tej firmie 4 lata...nigdy nie było super łatwo...ale to nie o to chodzi przecież to praca a nie wakacje..."pan karze sługa musi..." Atmosfera jest tragiczna i właśnie co najgorsze brak możliwości awansu nawet na głupiego kierowce...ale tam sie nic nie zmieni jeśli są chętni do pracy, a jeżeli chodzi o szefa to jest to naprawde mądry gość tylko ludzie pokroju [usunięte przez moderatora] psują tą całą sprawe...a szef i tak nic z tym nie zrobi bo( usunięte przez administratora ) jest skuteczny w swoich działaniach (idealny kierownik posłuszny,bezwzględny,głupi) czyli IDEAŁ! Gość jest w pracy ponad 12 godz. dziennie a w sobote przyjerzdza sadzić kwiatki! Kto by go sie pozbył :) Tylko piany dostaje jak przypominam sobie ( usunięte przez administratora ) dziennie spala z 2 paczki fajek, handluje aparatami fotograficznymi, zabawkami z bagażnika samochodu...i gdzie tu sprawiedliwość TEGO NIE WIDZI ( usunięte przez administratora )a ty idziesz sie oddlać to słychać na głośniku GDZIE TY ( usunięte przez administratora )JESTEŚ!!!???Nie ma co z tym walczyć najlepiej odejść...
anonim 2011-06-01 12:03:37
( usunięte przez administratora )Z MUSI ODEJŚĆ !!!!
piasek 2011-06-18 02:28:34
Ach te koperty... i inne pieniążki, które są dawane pod stołem. Ciekawe co trzeba zrobić żeby je dostać?. Oczywiście oficjalnie nie ma takich profitów prawda, PANIE KIEROWNIKU?. Oczywiście Nikt o tym nie wie, poza całym magazynem..
anonim 2011-06-23 23:57:22
Koledzy trochę mi przykro z tego powodu że po poniedziałkowym zebraniu daliście sie przestraszyć że kierownik to czyta , a chyba właśnie o to chodzi żeby wiedział co nam nie pasuje . A to że podał wam @ do szefa to tylko byl sygnał ze wie co tu piszemy , ale nie mógł nic więcej powiedzieć bo nie może zaprzeczyć prawy którą to wspólnie napisaliśmy .
xxx 2011-06-24 08:55:48
czy @ do szefa załatwi cokolwiek?obaj siebie warci -każdy szef musi mieć swojego [usunięte przez moderatora] bo to taka gra w złego i dobrego szefa im jeden gorszy to drugi wychodzi na lepszego, niektórzy dają się na to nabrać ale to tylko pozory niestety.W kupie siła jak to mówią więc nie dajmy sie panowie!
~~ 2011-06-24 09:20:12
no mi tez sie tak wydaje że [usunięte przez moderatora] ma zgodę na to co robi ,bo kto powiedziął że on nigdy nie będzie kierownikiem?obiecanki cacanki
xxx 2011-06-27 00:18:46
Więc jeśli Pan [usunięte przez moderatora] czy tu to niech się wypowie,ale to nigdy nie nastąpi ponieważ przerasta go to.
Ale to może być też specjalna zagrywka że jego to nie rusza co się pisze o tym co się dzieje na magazynie.
Więc może damy się wypowiedzieć Panu Najwyższemu czyli "kierownikowi magazynu"
A co do szefa to każdy szef ma swojego psa każdy pies ma swojego
Pana.
1
anonim 2011-07-02 22:47:13
Koledzy z magazynu, życzę smacznego DORSZA z BAŁTYKU ... jak sobie sami kupicie w rybnym. ( zainteresowani wiedzą o co chodzi).
macieek 2012-01-30 15:11:05
a jak wyglada praca w dziale sprzedazy i handlowym , atmosfera ,zarobki , jaka sluzbowka ? ktory to rejon 2 ?
chuck noris 2012-02-16 14:29:50
Inna kwestia to kumoterstwo w tej firmie.
Na stronie widnieje,że brak ofert pracy do końca kwietnia tego roku,a rotacja jest duża tylko,że zatrudnia się ludzi jedynie z polecenia.
CZARNY SZAKAL 2012-08-14 16:53:35
Z TEGO CO MI WIADOMO POLCAR TO JEST BARDZO DOBRA FIRMA.MÓWIE TU O \"POLCAR RZESZÓW\".TAM JEST ŚWIETNA ATMOSFERA.ZAŁOGA KTÓRA TAM PRACUJE NA NIC NIE NARZEKA.
MYŚLE,ŻE TAM WARSZAWIE MACIE PROBLEM ZE SOBĄ.POZDRAWIAM.\"RZESZÓW RZĄDZI\"
KRECIK 2012-08-14 16:55:40
POTWIRDZAM "RZESZÓW RZĄDZI"

MAGAZYNIER 2012-08-17 14:22:05
co ja bym dal zeby pracowac w rzeszowie.Znam tych chłopaków super zespol pozdrawiam pracownik PPH
it 2012-12-03 21:56:29
A jak wygląda praca w IT ? Warto ?
Kogoś szukają ale to chyba poza Warszawą ?
Historyk 2013-02-17 14:11:01
Chcę nawiązać do wypowiedzi kolegi o nicku "pracownik"
Teraz [usunięto przez moderatora] zawitał do nas i teraz my będziemy musieli się z nim borykać. Może mi ktoś wyjaśnić jego fenomen? Szef go jeszcze nie wywalił z pracy a słyszałem że po jego "reperacjach" w APH do tej pory liczą straty. Teraz jest u nas i ciekaw jestem jak my skończymy.
zaciekawiony 2013-09-29 10:09:05
a jak jest w zimę na magazynie ???
1
Jakub Michalak 2013-12-30 11:52:33
Jak jest w zimę na magazynie ? Nie wiem jak teraz ponieważ tam nie pracuję od roku może i dłużej (całe szczęście :)Polcar szczyci sie tym że ma największy magazyn w europie przynajmniej taki pisali na swoich ulotkach ;p ale jeśli chodzi o ciepło a raczej zimno to jest strasznie zimno 2 dmuchawy na tak duży magazyn to lekka przesada ;p zresztą jak cała masa innych sytuacji które tam sie działy i pewnie dzieją do dziś dnia . ale tak jak pisałem mnie całe szczęście to już nie dotyczy , a jeśli ktoś sie zastanawia żeby tam złożyć CV to odradzam ze szczerego serca :) Pozdrawiam :)
2
żaba 2014-09-17 12:45:15
Witam,
czy ktoś może mi powiedzieć ile średnio można zarobić na magazynie i w dz. zwrotów i reklamacji po okresie adaptacyjnym, bo chciałem tam się zatrudnić.
2
Daniel Jakubiak "jakubek" 2014-10-15 16:07:03
No po przepracowany prawie 5 lat firma niestety do bani.. pieniążki słabe 2400 w tym premia uznaniowa to w tych czasach malutko. Zero jakich kolwiek zmiany stanowiska na inne a o podwyżce zapomnij. Jak wejdziesz w dupe kierownikom bądź ich zastępcom może dostaniesz 200 więcej ale marne szanse. Na tylu pracownikow 10% jest normalnych reszta jest tępa jak stado podhalskich baranów.. renoma firmy? Przecież to wszystko jest z Chin ściągane, tandeta. Inter cars ma lepsze części zamienne jak polcar. Powiem tak chcecie się dorobić problemów z kręgosłupem droga wolna ja teraz tylko się mogę śmiać z tych co muszą zapierd.... w tym syfie.
pracownik 2014-12-08 18:03:41
Witam w odpowiedzi odnośnie zarobków, zależy jaka kwota cie satysfakcjonuje? Na podwyżki to za bardzo nie ma co liczyć ponieważ przy każdej umowie podnoszą presję ale szału nie ma. Po pierwsze, mamy premie która może być Ci przydzielona albo i nie ale wracając do podstawowej pensji to wszystko jest udokumentowane i na czas nigdy nie było problemów z przelewami. A tak na dodatek to jeśli myślisz o magazynie to nogi musisz mieć ze stali bo tu trzeba się nabiegać a o awansie zapomnij jest tylu przed tobą ze tak jak wcześniej chłopaki pisali jeśli się nie podlizujesz to nic nie zyskujesz. Tyle w temacie.
CE 2015-01-13 15:44:50
Jak wygladaja zarobki kierowcy-magazyniera? Jest ogloszenie ze szukaja kogos takiego w Wolce Kosowskiej. Bede wdzieczny takze za opinie na inne tematy dotyczace tego stanowiska.
C 2015-01-16 07:41:55
I jak byłeś na rozmowie na tego kierowce?
C 2015-01-17 19:22:20
Bylem. Juz wszysko wiem. Dz.
Kandydat 2015-01-19 22:20:27
No to wiemy obaj-co obiecuje kadrowiec. Niestety nadal nie wiemy jak to wygląda faktycznie więc może ktoś by podpowiedział? W obietnicach prawie ElDorado aż się wierzyć nie chce...
C 2015-01-21 12:35:14
Oni raczej nie szukaja kierowcow. Przynajmniej nie widzialem nigdzie ich ogloszen. Takze zle raczej tam nie jest.

A byles juz na drugiej rozmwie?
Kandydat 2015-02-02 22:39:22
Na jednym z portali "wisiało" ogłoszenie że szukają na stanowisko Kierowca magazynier,nie wiem czy jeszcze jest bo znalazłem pracę i nie śledzę.
1
Anonymus 2015-02-08 18:16:03
Ludzie czego wy chcecie od tego Polcaru nie podoba wam się ta praca to sobie zmieńcie na inną gdzie będziecie tylko leżeć i nic nie robić i będą wam za to płacić życzę powodzenia .Nie doceniacie tego że macie posiłek ,odzież możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy za nadgodziny czy soboty w innych firmach tego nie ma i ludzie czasami czekają na pieniądze po pół miesiąca .
Jak ktoś chcę pracować to uważam że nie jest to ciężka praca.

Ja chciałem z mojej strony podziękować panu Andrzejowi za to że stwarza dogodne warunki dla pracowników
1
Kandydat 2015-02-11 21:06:00
Ja akurat chciałem zasięgnąć opinii na temat firmy do której chciałem złożyć aplikację i Twoja odpowiedź też dała mi do myślenia...
słaby 2015-03-14 14:59:07
Jakie nadgodziny płatne w tej firmie ryrasz ile wlezie i złotówki nawet nikt nie zapłaci przynajmniej na Wejnerta i Radeckiej tak jest a roboty Tyle Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze po miesiącu masz dość po 11 godzin pracy każdemu kto chce spróbować bardzo odradzam ludzi mają za nic pies pod budą ma lepiej jak w tej firmie
1
gerec1 2015-04-24 11:36:38
mam iść do pracy na Wejnerta na kierowce może ktoś coś podpowiedzieć bo nie wiem czy mam rezygnować z obecnej pracy
sebek 2015-05-06 09:34:04
Jak chcesz za białego murzyna robić to idz ale szczerze odradzam atmosfera i pieniądze nie warte tego
1
Jan B. 2015-12-08 23:35:14
pracowałem, wyzysk i minimalne zarobki, właściciel wyzyskuje polaków i to widać na każdym kroku
1
Kaml 2016-01-25 11:56:45
Panowie a powiedzcie mi ile jest tam rozmów bo np zostałem zaproszony na 2 jesli chciałbym się dostać czeka mnie jeszcze dużo czy raczej juz moge sie czegoś spodziewać ?
były 2016-05-29 18:54:04
Jak chcesz pracować w typowym kołchozie to czemu nie ale dla normalnych odradzam taką prace. Własciciel to typowy zarobas dorabia sie na naszej pracy tyraniem po 11 godzic i jeszcze mówi ze dobrze płaci 2200zł.Odradzam pracy w tej firmie
1
Kolchoz 2016-06-25 22:27:30
Prawda prawdziwy kolchoz nawet żarcie jak dla świń co chwila sraczka
3
Siara 2016-08-06 11:15:06
Dno totalne w tej pracy nie warta tych marnych pieniędzy.A na ryrasz sie jak osioł pociągowy kierownik i właściciel to dwie świnie które jak by mogli to by Tobą buty wytarli.Kto ma trochę ambicji odradzam tam pracować,szczególnie na Radeckiej i Wejnerta
1
Siara 2016-08-09 06:51:09
2 tys dadzą Ci z łaską!!!!!
siara 2016-08-31 21:57:56
Jakie zarobki co najwyżej flaki możesz sobie wypruć ,każda inna praca lepsza jak ta kołchoz od rana do nocy
1
Tencowie 2016-09-05 19:13:36
Płacą zawsze na czas. Możesz być spokojny.
1
Żaden tam cwaniaczek 2016-10-15 09:52:42
Do zgred i innych tego typu ludzi. To prawda zmarnował tam parę lat ale za to poznałem sporo w porządku ludzi. Mam nadzieje ze dalej od 16 ciśnienie nocki do 3-4 bądź 5 rano :D a w piątek wypuszczą was kolo 24 hahaha.. powiem tak jestem panem swojego losu i jeżdżę autobusikiem zarabiam 3 tysie miesiac w miesiąc plus dodatkowa praca na weekend płatna extra.. żebyś tyle w polcarze zarobił tyraj jak wół a po paru latach problem kręgosłupa gwarantowany.. nie ukrywam praca kierowcy tez źle wpływa na plecy ale nikt ci nie patrzy na ręce, że zapakowaleś 2 kontenery,upocileś się jak bys dokurwial na 3 biegu i chcesz odpocząć a tu nagle kierownik i jeszcze zjebka na dobranoc ze siedzisz i nic nie robisz! Praca magazynier jest dobra na 2 3 lata nie dłużej. Żeby odłożyć na inne kwalifikacje i zarobić normalnie a nie jak wół tyrac i martwić się ze się rodziny nie utrzyma.. za te same pieniążki w warszawie znajdziecie prace biorowa i nie pitlocie głupot ze nie bo jest na rynku pełno pracy! Pozdrawiam tych co przejżali na oczy!
1
kick 2016-10-15 10:40:17
Czy P.P.H. POLCAR prowadzi teraz jakieś rekrutacji? Ja jestem jednak zdecydowany na podjęcie negocjacji podczas rekrutacji. Słyszałem, że można próbować coś "ugrać". Ktoś może kiedyś właśnie próbował?
siara 2016-10-27 09:50:47
Co możesz ugrać nie w tej firmie naobiecują Ci złotych gór na rozmowie a potem bedą Tob [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak osłem pociągowym.Jeśli ma ktoś troche rozumu to w tej firmie nie pracuje,pieniadze marne a roboty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Szkoda zdrowia!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o P.P.H. POLCAR - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. POLCAR