brak logo

P.P.H. POLCAR

Warszawa

Opinie o P.P.H. POLCAR

anonim 2011-06-01 12:03
( usunięte przez administratora )Z MUSI ODEJŚĆ !!!!
piasek 2011-06-18 02:28
Ach te koperty... i inne pieniążki, które są dawane pod stołem. Ciekawe co trzeba zrobić żeby je dostać?. Oczywiście oficjalnie nie ma takich profitów prawda, PANIE KIEROWNIKU?. Oczywiście Nikt o tym nie wie, poza całym magazynem..
anonim 2011-06-23 23:57
Koledzy trochę mi przykro z tego powodu że po poniedziałkowym zebraniu daliście sie przestraszyć że kierownik to czyta , a chyba właśnie o to chodzi żeby wiedział co nam nie pasuje . A to że podał wam @ do szefa to tylko byl sygnał ze wie co tu piszemy , ale nie mógł nic więcej powiedzieć bo nie może zaprzeczyć prawy którą to wspólnie napisaliśmy .
xxx 2011-06-24 08:55
czy @ do szefa załatwi cokolwiek?obaj siebie warci -każdy szef musi mieć swojego [usunięte przez moderatora] bo to taka gra w złego i dobrego szefa im jeden gorszy to drugi wychodzi na lepszego, niektórzy dają się na to nabrać ale to tylko pozory niestety.W kupie siła jak to mówią więc nie dajmy sie panowie!
~~ 2011-06-24 09:20
no mi tez sie tak wydaje że [usunięte przez moderatora] ma zgodę na to co robi ,bo kto powiedziął że on nigdy nie będzie kierownikiem?obiecanki cacanki
xxx 2011-06-27 00:18
Więc jeśli Pan [usunięte przez moderatora] czy tu to niech się wypowie,ale to nigdy nie nastąpi ponieważ przerasta go to.
Ale to może być też specjalna zagrywka że jego to nie rusza co się pisze o tym co się dzieje na magazynie.
Więc może damy się wypowiedzieć Panu Najwyższemu czyli \"kierownikowi magazynu\"
A co do szefa to każdy szef ma swojego psa każdy pies ma swojego
Pana.
1
anonim 2011-07-02 22:47
Koledzy z magazynu, życzę smacznego DORSZA z BAŁTYKU ... jak sobie sami kupicie w rybnym. ( zainteresowani wiedzą o co chodzi).
macieek 2012-01-30 15:11
a jak wyglada praca w dziale sprzedazy i handlowym , atmosfera ,zarobki , jaka sluzbowka ? ktory to rejon 2 ?
chuck noris 2012-02-16 14:29
Inna kwestia to kumoterstwo w tej firmie.
Na stronie widnieje,że brak ofert pracy do końca kwietnia tego roku,a rotacja jest duża tylko,że zatrudnia się ludzi jedynie z polecenia.
CZARNY SZAKAL 2012-08-14 16:53
Z TEGO CO MI WIADOMO POLCAR TO JEST BARDZO DOBRA FIRMA.MÓWIE TU O \\\"POLCAR RZESZÓW\\\".TAM JEST ŚWIETNA ATMOSFERA.ZAŁOGA KTÓRA TAM PRACUJE NA NIC NIE NARZEKA.
MYŚLE,ŻE TAM WARSZAWIE MACIE PROBLEM ZE SOBĄ.POZDRAWIAM.\\\"RZESZÓW RZĄDZI\\\"
KRECIK 2012-08-14 16:55
POTWIRDZAM \"RZESZÓW RZĄDZI\"

MAGAZYNIER 2012-08-17 14:22
co ja bym dal zeby pracowac w rzeszowie.Znam tych chłopaków super zespol pozdrawiam pracownik PPH
it 2012-12-03 21:56
A jak wygląda praca w IT ? Warto ?
Kogoś szukają ale to chyba poza Warszawą ?
Historyk 2013-02-17 14:11
Chcę nawiązać do wypowiedzi kolegi o nicku "pracownik"
Teraz [usunięto przez moderatora] zawitał do nas i teraz my będziemy musieli się z nim borykać. Może mi ktoś wyjaśnić jego fenomen? Szef go jeszcze nie wywalił z pracy a słyszałem że po jego "reperacjach" w APH do tej pory liczą straty. Teraz jest u nas i ciekaw jestem jak my skończymy.
zaciekawiony 2013-09-29 10:09
a jak jest w zimę na magazynie ???
1
Jakub Michalak 2013-12-30 11:52
Jak jest w zimę na magazynie ? Nie wiem jak teraz ponieważ tam nie pracuję od roku może i dłużej (całe szczęście :)Polcar szczyci sie tym że ma największy magazyn w europie przynajmniej taki pisali na swoich ulotkach ;p ale jeśli chodzi o ciepło a raczej zimno to jest strasznie zimno 2 dmuchawy na tak duży magazyn to lekka przesada ;p zresztą jak cała masa innych sytuacji które tam sie działy i pewnie dzieją do dziś dnia . ale tak jak pisałem mnie całe szczęście to już nie dotyczy , a jeśli ktoś sie zastanawia żeby tam złożyć CV to odradzam ze szczerego serca :) Pozdrawiam :)
2
żaba 2014-09-17 12:45
Witam,
czy ktoś może mi powiedzieć ile średnio można zarobić na magazynie i w dz. zwrotów i reklamacji po okresie adaptacyjnym, bo chciałem tam się zatrudnić.
3
Daniel Jakubiak "jakubek" 2014-10-15 16:07
No po przepracowany prawie 5 lat firma niestety do bani.. pieniążki słabe 2400 w tym premia uznaniowa to w tych czasach malutko. Zero jakich kolwiek zmiany stanowiska na inne a o podwyżce zapomnij. Jak wejdziesz w dupe kierownikom bądź ich zastępcom może dostaniesz 200 więcej ale marne szanse. Na tylu pracownikow 10% jest normalnych reszta jest tępa jak stado podhalskich baranów.. renoma firmy? Przecież to wszystko jest z Chin ściągane, tandeta. Inter cars ma lepsze części zamienne jak polcar. Powiem tak chcecie się dorobić problemów z kręgosłupem droga wolna ja teraz tylko się mogę śmiać z tych co muszą zapierd.... w tym syfie.
pracownik 2014-12-08 18:03
Witam w odpowiedzi odnośnie zarobków, zależy jaka kwota cie satysfakcjonuje? Na podwyżki to za bardzo nie ma co liczyć ponieważ przy każdej umowie podnoszą presję ale szału nie ma. Po pierwsze, mamy premie która może być Ci przydzielona albo i nie ale wracając do podstawowej pensji to wszystko jest udokumentowane i na czas nigdy nie było problemów z przelewami. A tak na dodatek to jeśli myślisz o magazynie to nogi musisz mieć ze stali bo tu trzeba się nabiegać a o awansie zapomnij jest tylu przed tobą ze tak jak wcześniej chłopaki pisali jeśli się nie podlizujesz to nic nie zyskujesz. Tyle w temacie.
CE 2015-01-13 15:44
Jak wygladaja zarobki kierowcy-magazyniera? Jest ogloszenie ze szukaja kogos takiego w Wolce Kosowskiej. Bede wdzieczny takze za opinie na inne tematy dotyczace tego stanowiska.
C 2015-01-16 07:41
I jak byłeś na rozmowie na tego kierowce?
C 2015-01-17 19:22
Bylem. Juz wszysko wiem. Dz.
Kandydat 2015-01-19 22:20
No to wiemy obaj-co obiecuje kadrowiec. Niestety nadal nie wiemy jak to wygląda faktycznie więc może ktoś by podpowiedział? W obietnicach prawie ElDorado aż się wierzyć nie chce...
C 2015-01-21 12:35
Oni raczej nie szukaja kierowcow. Przynajmniej nie widzialem nigdzie ich ogloszen. Takze zle raczej tam nie jest.

A byles juz na drugiej rozmwie?
Kandydat 2015-02-02 22:39
Na jednym z portali "wisiało" ogłoszenie że szukają na stanowisko Kierowca magazynier,nie wiem czy jeszcze jest bo znalazłem pracę i nie śledzę.
1
Anonymus 2015-02-08 18:16
Ludzie czego wy chcecie od tego Polcaru nie podoba wam się ta praca to sobie zmieńcie na inną gdzie będziecie tylko leżeć i nic nie robić i będą wam za to płacić życzę powodzenia .Nie doceniacie tego że macie posiłek ,odzież możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy za nadgodziny czy soboty w innych firmach tego nie ma i ludzie czasami czekają na pieniądze po pół miesiąca .
Jak ktoś chcę pracować to uważam że nie jest to ciężka praca.

Ja chciałem z mojej strony podziękować panu Andrzejowi za to że stwarza dogodne warunki dla pracowników
4
Kandydat 2015-02-11 21:06
Ja akurat chciałem zasięgnąć opinii na temat firmy do której chciałem złożyć aplikację i Twoja odpowiedź też dała mi do myślenia...
słaby 2015-03-14 14:59
Jakie nadgodziny płatne w tej firmie ryrasz ile wlezie i złotówki nawet nikt nie zapłaci przynajmniej na Wejnerta i Radeckiej tak jest a roboty Tyle Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze po miesiącu masz dość po 11 godzin pracy każdemu kto chce spróbować bardzo odradzam ludzi mają za nic pies pod budą ma lepiej jak w tej firmie
1
gerec1 2015-04-24 11:36
mam iść do pracy na Wejnerta na kierowce może ktoś coś podpowiedzieć bo nie wiem czy mam rezygnować z obecnej pracy
sebek 2015-05-06 09:34
Jak chcesz za białego murzyna robić to idz ale szczerze odradzam atmosfera i pieniądze nie warte tego
1
Jan B. 2015-12-08 23:35
pracowałem, wyzysk i minimalne zarobki, właściciel wyzyskuje polaków i to widać na każdym kroku
1
Kaml 2016-01-25 11:56
Panowie a powiedzcie mi ile jest tam rozmów bo np zostałem zaproszony na 2 jesli chciałbym się dostać czeka mnie jeszcze dużo czy raczej juz moge sie czegoś spodziewać ?
były 2016-05-29 18:54
Jak chcesz pracować w typowym kołchozie to czemu nie ale dla normalnych odradzam taką prace. Własciciel to typowy zarobas dorabia sie na naszej pracy tyraniem po 11 godzic i jeszcze mówi ze dobrze płaci 2200zł.Odradzam pracy w tej firmie
2
Kolchoz 2016-06-25 22:27
Prawda prawdziwy kolchoz nawet żarcie jak dla świń co chwila sraczka
6
Siara 2016-08-06 11:15
Dno totalne w tej pracy nie warta tych marnych pieniędzy.A na ryrasz sie jak osioł pociągowy kierownik i właściciel to dwie świnie które jak by mogli to by Tobą buty wytarli.Kto ma trochę ambicji odradzam tam pracować,szczególnie na Radeckiej i Wejnerta
2
Siara 2016-08-09 06:51
2 tys dadzą Ci z łaską!!!!!
siara 2016-08-31 21:57
Jakie zarobki co najwyżej flaki możesz sobie wypruć ,każda inna praca lepsza jak ta kołchoz od rana do nocy
2
Tencowie 2016-09-05 19:13
Płacą zawsze na czas. Możesz być spokojny.
1
Żaden tam cwaniaczek 2016-10-15 09:52
Do zgred i innych tego typu ludzi. To prawda zmarnował tam parę lat ale za to poznałem sporo w porządku ludzi. Mam nadzieje ze dalej od 16 ciśnienie nocki do 3-4 bądź 5 rano :D a w piątek wypuszczą was kolo 24 hahaha.. powiem tak jestem panem swojego losu i jeżdżę autobusikiem zarabiam 3 tysie miesiac w miesiąc plus dodatkowa praca na weekend płatna extra.. żebyś tyle w polcarze zarobił tyraj jak wół a po paru latach problem kręgosłupa gwarantowany.. nie ukrywam praca kierowcy tez źle wpływa na plecy ale nikt ci nie patrzy na ręce, że zapakowaleś 2 kontenery,upocileś się jak bys dokurwial na 3 biegu i chcesz odpocząć a tu nagle kierownik i jeszcze zjebka na dobranoc ze siedzisz i nic nie robisz! Praca magazynier jest dobra na 2 3 lata nie dłużej. Żeby odłożyć na inne kwalifikacje i zarobić normalnie a nie jak wół tyrac i martwić się ze się rodziny nie utrzyma.. za te same pieniążki w warszawie znajdziecie prace biorowa i nie pitlocie głupot ze nie bo jest na rynku pełno pracy! Pozdrawiam tych co przejżali na oczy!
2
kick 2016-10-15 10:40
Czy P.P.H. POLCAR prowadzi teraz jakieś rekrutacji? Ja jestem jednak zdecydowany na podjęcie negocjacji podczas rekrutacji. Słyszałem, że można próbować coś "ugrać". Ktoś może kiedyś właśnie próbował?
siara 2016-10-27 09:50
Co możesz ugrać nie w tej firmie naobiecują Ci złotych gór na rozmowie a potem bedą Tob [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak osłem pociągowym.Jeśli ma ktoś troche rozumu to w tej firmie nie pracuje,pieniadze marne a roboty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Szkoda zdrowia!!!!!!
7
ruMiś 2017-02-20 14:42
Na piknik rodzinny można przyjść z kochanką bez rodziny.
2
Byku 2017-03-07 08:13
Bardzo źle zarządzana firma. Bez pomysłu i bez jakiejkolwiek wizji. Brak rozeznania w realnych zarobkach na rynku. Brak brania odpowiedzialności za decyzje. Brak przepływu informacji w działach oraz od zarządu. Marionetki na stanowiskach kierowniczych. Kolesiostwo. Można popracować trochę, ale lepiej zawczasu zacząć szukać czegoś innego.
6
Były 2017-03-13 20:20
Firma nie godna uwagi płaca uwłaczająca nie godna wykonywanej pracy nie polecam nikomu.
1
ruMiś 2017-03-18 22:59
Starzy pracownicy nie mają źle, dostają koperty itp. Nie ma co narzekać
4
Hanna 2017-03-28 11:49
Jak w P.P.H. POLCAR wygląda ścieżka kariery pracownika? Czy firma często stosuje rekrutacje wewnętrzne?
Kici 2017-04-04 21:46
Lepiej juz w Biedronce mają i lidlu jak w Polcarze dno totalne za jakie pieniadze ludzie muszą tam pracować. Kazdemu odradzam pracy w tej firmie szczególnie na ul Radecka i Wejnerta w Warszawie
Barts 2017-04-08 16:48
Nie opowiadaj bajek. Ja pracuję w Polcarze i sobie chwalę firmę. Frustracje idź wylewaj gdzie indziej.
1
ruMiś 2017-04-26 22:02
Popieram popszednika. W biedronce nie ma dodatków do pensi w kopercie. Ktoś jak ja po podstawófce zarabia dobra kase Pozdrawiam dzisiejszom drugom zmiane
1
Hanna 2017-04-28 12:57
@Barts to dobrze, że jesteś zadowolony. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera jest różna w zależności od obejmowanego stanowiska.
Zostaw swoją opinię o P.P.H. POLCAR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. POLCAR