brak logo

P.P.H. POLCAR

Warszawa

Opinie o P.P.H. POLCAR

Żaden tam cwaniaczek 2016-10-15 09:52
Do zgred i innych tego typu ludzi. To prawda zmarnował tam parę lat ale za to poznałem sporo w porządku ludzi. Mam nadzieje ze dalej od 16 ciśnienie nocki do 3-4 bądź 5 rano :D a w piątek wypuszczą was kolo 24 hahaha.. powiem tak jestem panem swojego losu i jeżdżę autobusikiem zarabiam 3 tysie miesiac w miesiąc plus dodatkowa praca na weekend płatna extra.. żebyś tyle w polcarze zarobił tyraj jak wół a po paru latach problem kręgosłupa gwarantowany.. nie ukrywam praca kierowcy tez źle wpływa na plecy ale nikt ci nie patrzy na ręce, że zapakowaleś 2 kontenery,upocileś się jak bys dokurwial na 3 biegu i chcesz odpocząć a tu nagle kierownik i jeszcze zjebka na dobranoc ze siedzisz i nic nie robisz! Praca magazynier jest dobra na 2 3 lata nie dłużej. Żeby odłożyć na inne kwalifikacje i zarobić normalnie a nie jak wół tyrac i martwić się ze się rodziny nie utrzyma.. za te same pieniążki w warszawie znajdziecie prace biorowa i nie pitlocie głupot ze nie bo jest na rynku pełno pracy! Pozdrawiam tych co przejżali na oczy!
2
kick 2016-10-15 10:40
Czy P.P.H. POLCAR prowadzi teraz jakieś rekrutacji? Ja jestem jednak zdecydowany na podjęcie negocjacji podczas rekrutacji. Słyszałem, że można próbować coś "ugrać". Ktoś może kiedyś właśnie próbował?
1
siara 2016-10-27 09:50
Co możesz ugrać nie w tej firmie naobiecują Ci złotych gór na rozmowie a potem bedą Tob [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak osłem pociągowym.Jeśli ma ktoś troche rozumu to w tej firmie nie pracuje,pieniadze marne a roboty od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Szkoda zdrowia!!!!!!
7
ruMiś 2017-02-20 14:42
Na piknik rodzinny można przyjść z kochanką bez rodziny.
3
Byku 2017-03-07 08:13
Bardzo źle zarządzana firma. Bez pomysłu i bez jakiejkolwiek wizji. Brak rozeznania w realnych zarobkach na rynku. Brak brania odpowiedzialności za decyzje. Brak przepływu informacji w działach oraz od zarządu. Marionetki na stanowiskach kierowniczych. Kolesiostwo. Można popracować trochę, ale lepiej zawczasu zacząć szukać czegoś innego.
7
Były 2017-03-13 20:20
Firma nie godna uwagi płaca uwłaczająca nie godna wykonywanej pracy nie polecam nikomu.
1
ruMiś 2017-03-18 22:59
Starzy pracownicy nie mają źle, dostają koperty itp. Nie ma co narzekać
4
Hanna 2017-03-28 11:49
Jak w P.P.H. POLCAR wygląda ścieżka kariery pracownika? Czy firma często stosuje rekrutacje wewnętrzne?
Kici 2017-04-04 21:46
Lepiej juz w Biedronce mają i lidlu jak w Polcarze dno totalne za jakie pieniadze ludzie muszą tam pracować. Kazdemu odradzam pracy w tej firmie szczególnie na ul Radecka i Wejnerta w Warszawie
1
Barts 2017-04-08 16:48
Nie opowiadaj bajek. Ja pracuję w Polcarze i sobie chwalę firmę. Frustracje idź wylewaj gdzie indziej.
1
ruMiś 2017-04-26 22:02
Popieram popszednika. W biedronce nie ma dodatków do pensi w kopercie. Ktoś jak ja po podstawófce zarabia dobra kase Pozdrawiam dzisiejszom drugom zmiane
1
Hanna 2017-04-28 12:57
@Barts to dobrze, że jesteś zadowolony. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Pamiętajmy, że warunki pracy, atmosfera jest różna w zależności od obejmowanego stanowiska.
Jan 2017-04-30 10:26
Jak ktoś jest tepy kto tam pracuje to jest i zadowolony bo nikt normalny w takim kołchozie nie robi
2
Barts 2017-05-02 17:05
(usunięte przez administratora)Ty jestes chyba z tych którym wszystko nie pasuje i nigdzie nie popracujesz.
Jan 2017-05-02 20:33
Pracowałem tam dłużej niż Ci sie wydaje i teraz wiem ze ta praca nie miała sensu .To jest praca dla ludzi bez ambicji którzy robią jak konie prostą robote
2
Krotos 2017-05-05 12:18
Panowie, po co od razu tyle jadu.
Pracowałem tam kilka lat i nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek płatności były opóźnione. Poza tym kwestia zarobków - firma daje sporo dodatków do pensji, nie wiem czy tak wszędzie są darmowe obiady, bezpłatne ubrania robocze i całkiem pokaźne bony świąteczne.
1
Barts 2017-05-06 09:20
No dokładnie. Ale wielu jest takich którym nie dogodzisz
1
Importantes 2017-05-07 12:07
Byku, bardzo celne obserwacje. Co do pieniędzy to chyba nikt z piszących tutaj nie twierdził, że są problemy z terminowością? chodzi raczej o sposób, w jaki to się dokonuje. Smutne tym bardziej, że tą firmę stać na sponsorowanie "Smoleńska" a nie może normalnie płacić pracownikom. To nie tak powinno wyglądać.
3
Hanna 2017-05-12 10:29
@Jan, piszesz, że praca w P.P.H. POLCAR nie miała 'sensu.' Co przez to rozumiesz? Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy różnią się w zależności od obejmowanego stanowiska. Co jest zatem powodem Twojej niechęci do P.P.H. POLCAR?
Zen 2017-05-17 15:04
A jak to jest z tymi sobotami? Są dodatkowo płatne?
Były 2017-05-19 08:03
Jeśli ktoś pracuje w Wólce Kosowskiej to może liczyć na darmowy obiady i małą premie pod stołem pod koniec miesiąca ale pracujący w Warszawie nie mają nic gołe 2200 zł.Pan Krzysztof pracodawca zabrał wszystkie dodatki jakieś 3 lata temu.I jeszcze sie potrafi chwalić ze on dobrze ludziom płaci. Żenada nie firma!!!!
Wojo 2017-05-21 21:57
Odróżniajcie PPH POLCAR od Polcar Auto Części...dwie firmy dwóch braci ale o zupełnie innej specyfice pracy. Warto też odróżnić pracę na magazynie od pracy w biurze. Zupełnie inne tematy...
Siara 2017-05-22 06:20
Dokładnie to co jest w Warszawie a to co Wólce Kosowskiej to są dwie oddzielne firmy.I w Warszawie nie ma nic dziadostwo i wyzysk ludzi to w Wólce jakoś ludzie nie narzekają aż tak bardzo na swoją prace.
1
Barts 2017-05-22 15:12
To Polcar na Wólce i Polcar na Radeckiej i Wejnerta to są dwie oddzielne firmy?
Skoki 2017-05-22 15:50
Na Radeckiej i w Rzeszowie oraz sprzedaż na Wejnerta i sprzedaż detaliczna na Wolce to Polcar Auto Części. Hurt, magazyn i biuro na Wolce i ksiegowość na Wejnerta to PPH Polcar. To pierwsze to brata Krzysztofa to drugie brata Andrzeja :)
7
Gibon 2017-05-22 23:08
O co chodzi z tym "Smoleńskiem"?
Dubrovnik 2017-05-23 09:17
Przeciez dodatki u Pana Krzysztofa zostały nie mam pojęcia o czym piszecie.Właśnie w tamtym tyg bylismy na integracji w chorwacji z Panem Krzysztofem.Uważam że Krzysztof jest najlepszym Szefem.Proszę na niego nie bluźnić bo łeb urwę
Daszek 2017-05-24 06:42
Panie Krzysztofie, prosimy takich fejków nie pisać ;) Dlatego ludzie odchodzą-bo jest super?
Siara 2017-05-24 09:56
Hhahah na Chorwacji weż mnie nie rozśmieszaj już to widze.
Pracownik 2017-05-24 13:04
Jeśli ktoś nie przejawia chęci do pracy, albo jest tam w innych celach, to w żadnym miejscu nie będzie mu się podobało, a później następuje produkcja takich "opinii" jak wyżej.

Jest bardzo wiele osób które pracują po kilka(naście) lat, warunki pracy są dobre, jest możliwość awansu w wewnętrznych strukturach firmy. Zachęcam do zapoznania się z firmą i przekonania się osobiście, co mają do zaproponowania pracownikom. Wolne weekendy dla rodziny i na odpoczynek to raczej wartość dodana. Ogólnie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma......
8
Skibol 2017-05-24 20:32
Za porządnie i sumiennie wykonaną pracę masz prawo oczekiwać adekwatnej zapłaty. Pomijając atmosferę i stosunek personalny do Ciebie Twojego kierownika to liczy się najbardziej. Pozostaje jeszcze satysfakcja z wykonywanej pracy. Coś cie w tej robocie musi trzymać. A jak to jest za mało to szukasz innej roboty. I jak widać po liczbie odejść wielu osobom coś tu nie pasuje. Właściciele powinni się zastanowić czy zamiast sponsorowania Smoleńska nie lepiej inwestować w pracowników. Ich pieniądze ich wybory i decyzje tylko potem trzeba sie zmierzyc z konsekwencjami.
4
Siara 2017-05-26 09:24
Ale rotacja pracownicza jest dość duża szczególnie wśród kierowców w Warszawie, nikt nie chce pracować za te marne parę groszy po 10 godzin dziennie.
1
Prawdziwy Siara 2017-06-14 06:52
Kolego zmień nik i nie podszywaj się pode mnie bo piszesz BZDURY! Pomyśl najpierw to nie boli że komuś robisz pod górę.
Prawdziwy Siara 2017-06-14 07:08
Koledzy proszę nie słuchać człowieka o niku Siara bo pisze Bzdury . Jak jest taki odważny niech się przedstawi . Ciekawe gdzie pracował w Polcar bo widać ma wiele do powiedzenia . Tylko niech pisze prawdę . Oczernianie i tchórzliwe podszywanie to chyba specjalność ludzi zwolnionych za jakieś
machloje z POLCAR - u
Długi 2017-06-15 09:24
Kogoś zabolało ze prawda jest pisana o tej firmie i wszystkie negatywne opinie są w 100% prawdziwe.Pracowałem w tej firmie krótki okres czasu i mam nie miłe wspomnienia.
Prawdziwy Siara 2017-06-15 20:44
Nie zabolało tylko ktoś się podszywa pod moją ksywkę. Ja tam pracuję .Jak się domyślasz nie tylko kandydaci czytają te wpisy. Ciekawe jak ty byś się poczuł gdyby ktoś w twoim imieniu wypisywał coś o czym ty nawet nie masz pojęcia. A czy to jest jak mówisz w 100% prawdziwe to powinieneś poznać sam. Ludzie którzy zostali za coś tam zwolnieni najczęściej piszą tutaj swoje negatywne opinie . Tylko szkoda że nie pod swoimi danymi . Ja nie przeczę jest w tej firmie wiele do poprawienia , ale podaj mi choć jedną firmę prowadzoną przez POLAKA w tym kraju żeby było miodzio. Jak dla mnie osobiście najważniejsze jest to że kasa jest zawsze na czas. Znam z doświadczenia że w innych pseudo POLACZKOWYCH "firmach" prosiło się o kasę a to należy ci się jak psu buda. W końcu to ty wykonujesz pracę za takiego pseudo pracodawcę. W Polcar jest to nie do pomyślenia że byś nie dostał kasy.
Długi 2017-06-15 22:37
Szanowny kolego to jest forum i każdy jest anonimowy i może się nazwać jak się chce i nie masz się co oburzać .Pracowałem tam może krótko ale tam nigdy nikogo nie zwolnili tylko ludzie sami odchodzili bo na dłuższą metę nie ma sensu tam pracować pieniądze marne a pracy dużo.I kolego już bardzo mało firm co nie płaci na czas także nie przesadzaj że Polcar taki cudowny jak rotacja pracownicza jest ogromna.
Paweł Bączkowski 2017-06-22 23:47
Pan Andrzej(SZEF), to bardzo wartościowy i kulturalny człowiek, ma szacunek dla każdego pracownika od tych "z góry", do ludzi dopiero co się uczących, startujących. Firma generalnie dobra, zależy jeszcze jakiego kierownika / przełożonego się ma nad sobą, ale generalnie są w Wólce Kosowskiej fajni ludzie. Warto. Leniuchy i obiboki tam nie mają czego szukać. Czasami trzeba zostawać po godzinach, nie jest to płatne, ale też nikt nikogo na siłę nie trzyma.
2
Jan 2017-06-30 10:02
W tej firmie dobrze mają tylko Ci którzy mają ciepłe posadki i za nic w świecie nie chc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nich ruszyć od sprzedawców co siedzą i nic nie robią po całą resztę nierobów a cała reszta magazynierzy i kierowcy odwalają tą całą czarną robotę i dlatego wśród nich rotacja jest największa popracują chwile zobaczą jak się na nosić trzeba różnego żelastwa po sklepach to szukają czegoś lepszego i to jest w pełni zrozumiałe.Pozdrawiam
pracownik 2017-07-11 10:55
Praca nie warta zdrowia i pieniędzy jakie oferują. Magazynierów traktują jako drugi sort i śmieci a pociotki na stanowiskach chodzą i robią sobie podśmiechujki pod nosem. Zmieni się kierownictwo na magazynie wraz z tymi śmiesznymi zastępcami to może firma w końcu odrzyje.
Jan 2017-07-12 18:34
Dokładnie w gorszej firmie w życiu nie pracowałem,wyzysk totalny ludzi i to jeszcze za marne pieniadze.
1
gość 2017-08-02 20:04
Wyzysk ,wyzysk i jeszcze brak szacunku.Atmosfera pracy do kitu.
Hanna 2017-08-31 15:16
@Jan i @gość a powiecie coś więcej o swoich doświadczeniach z firmą P.P.H. POLCAR? Co spowodowało taką opinię u Was o tej firmie? Myślę, że rozwinięcie tych kwestii powinno zainteresować nie jedną osobę.
Jan 2017-09-18 08:46
Tutaj nie ma co rozwijać ta firma to dno totalne i reszta mułu!!!!!!
Hanna 2017-09-18 11:21
@Jan a czemu tak uważasz? Mógłbyś uargumentować swoja opinie? Takie krótkie informacje nie mówią za wiele innym użytkownikom o firmie P.P.H. POLCAR.
Jan 2017-10-01 14:41
O tej firmie za wiele do powiedzenia dobrego nie można mieć,totalny wyzysk ludzi za 2200 zł w Warszawie to są uwłaczające zarobki,harówka po 10 godzin dziennie nadgodziny nie płatne oczywiście.I możliwość orżnięcia przez szefa ze wszystkiego co tylko można.Mówię tu głównie o pracy w oddziałach Warszawskich bo na Wólce Kosowskiej na pewno takiej patologi aż nie ma.
Hanna 2017-10-02 11:13
@Jan dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że zarobki są niskie i nie ma szans na podwyżki lub premię? A czemu różnica jest między oddziałami? Nie powinno być tak, że cała firma powinna być traktowana na równi? Myślę, że te odpowiedzi mogą zaciekawić użytkowników.
jan 2017-10-04 21:04
Bo tak naprawde to sa dwie rozne firmy tylko pod jedna nazwa,dwoch roznych wlascicieli
Zembik 2017-10-07 21:59
Paweł Bączkowski co ty piszesz? Po piersze ludzie pracujom zwykle dla piniendzy nie dla fajnej atmosfery po drugie ja zarabjam ponad 4 bo po godzinach to mam płatne i donosze kierownikowi na lenji :-)
Tomcio 2017-10-09 19:19
Kiepska atmosfera w pracy.
Zostaw swoją opinię o P.P.H. POLCAR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. POLCAR