brak logo

Big Star

Kalisz

Opinie o Big Star

HEHESZKI 2017-01-04 12:25
"Witajcie,
Przed nami Nowy rok - 365 nowych nadziei, tysiąc wyzwań, milion marzeń... " - Mariusz Coelho
8
Warszawa 2017-01-05 19:04
czesd Wam) jak jest z tym nowym systemem premiowania? Jak atmosfera na sklepach? Co sądzicie o wymianach z karta podarunkowa ? Obniżają wskaźniki strasznie !!!!! Ktoś ju to zgłaszał ?
Stały pracownik 2017-01-07 12:07
Na czym polega nowy system premii? co z podwyżką sprzedawcy mają, zlecenia też a zastepcy i kierownicy?
4
Swetty 2017-01-11 19:59
Chciałam waS dziewczyny zapytac w jakim systemie pracy pracujecie? Po ile godzin tygodniowo oraz dziennie?
pracownik 2017-01-11 22:42
od 2 do 5 dni w tygodniu po 12,5h
Pelna nadzieii 2017-01-14 14:25
Powiem Wam tak ... Czytajac te wszystkie opinie trudno sie nie zgodzic z wiekszoscia jednak nikt Was na sile nie trzyma . Kazdy z Was moze szerzyc swoje kwalifikacje poza granicami tej firmy . Pamietajcie wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Twoj wybor !
Co do polityki to zgadzam sie ze jest coraz gorsza .... niestety !
Zaczynaja cos wprowadzac i ciszaaa. Zero konsekwencji i wnioskow . Nowy system motywacyjny wprowadzili "na probe " w polowie sklepow i pol roku juz ta proba trwa a nam pieniadze uciekaja ! Albo wszyscy go maja i jest sprawiedliwie albo nikt . A te plany dla kierownictwa takie same jak dla sprzedawcow ... brak slow jeszcze czegos takiego nie slyszalam jak zyje . Kierownik niczym sie nie rozni od sprzedawcy. Mam kontakt chyba z 10 cioma kierownikami i kazdy narzeka no ale ciezko naprawde nie narzekac jak pogodzic obowiazki kierownika i sprzedawcy w ciagu 168 h w miesiacu ! Wiec bynajmniej jest tak u mnie ze ja nie dostaje premii a moi ludzie tak ! Ja ich motywuje tym ale moj RKS mnie nie bo ja nie dostaje nic . Wiec kto jest lepszym managerem ja czy on ? Tez moge miec w nosie i biegac za klientami i zrobie premie oczywiscie ale moi ludzie nie i co wtedy ? Znow rekrutacja bo najnizsza krajowa wystarczy by oplacic stancje i nie umrzec z glodu .Wysylaja na szkolenia bysmy byli menagerami a czuje sie jak ... . Managerem to bylam w poprzedniej firmie nie tu . W ogole te smieszne afery w dziale szkolen :) to sa zarty tak ? Pani J i E to porostu temat rzeka . Wybaczcie laski ale bez urazy to nie dla Was ... radzilabym zmienic prace bo opinia o Was na sklepach jest marna . Nie wiem czy firma jest swiadoma ze majac takich szkoleniowcow strzela sobie w kolano . Ja z pewnoscia nie pozwole by ktos taki jak one szkolili moj personel bo moglyby sie zgorszyc . Moja jedna laska moglaby wyszkolic je tak powiem nieskromnie.
W ogole w tej centrali to mam wrazenie ze zamiast zyc planem zyja plotkami . Co nas obchodzi gdzie S. zabrala swoja corke ? Z reka na sercu tez bym tak zrobila ! Co Wam to robi ? Spalila wiec paliwa ?
Zaczynajac od zmian powinni polowe tam wywalic ! Tam jest za duzo kobiet ! Pierdoly i jeszcze Raz pierdoly w glowie ! I
Smutne jest to ze nikt w tej firmie nas nie slucha i trzeba pisac na forum . Jak ktos za duzo powie to wylot jak znana calej Polsce -M.
Wiec droga Cenralo ! Prosba jest taka zacznijcie szanowac kierownikow ! Pamietajcie ze ryba sie psuje od glowy a my jestesmy glowami i zaczynamy sie psuc. Zmniejszcie nam plany wtedy zajmiemy sie ludzmi i wtedy beda efekty ! I oddajcie nam srednia premie bez tej zaleznosci 95 procent ! To byla motywacja a nie teraz jest nieosiagalne bo plany mamy relatywnie za duze wzgledem poprzedniego roku ! Musicie slychac naszych obiekcji ! Plan musi byc wiekszy rok do roku - ok , ale uwzgledniajcie zmiany ktore sie tworza w miastach. No i co mnie boli jeszcze to fakt ze pisza maila ze chca dac szanse rozwoju i robia wewnetrzne rekrutacje . Na regionalnego jest ogloszenie od 4 miesiecy i do nikogo mojego znajomego ktory zlozyl CV nie zadzwoniono choc kwalifikacje co niektorych przekraczaja ich oczekiwania . Wiec po co to ?
Ale mnie ponioslo ....
Centralo macie jakies noworoczne postanowienia ? Mam nadzieje .. poki co jak inni jeszcze chwile poczekam...
23
Prawda 2017-01-14 20:28
BIG STAR w skrócie wygląda tak,
Zrobisz plan, ale nie sprzedajesz tylko spodni po 200 zl ( niskie avb) = brak premii.
Zrobisz plan, ale sprzedajesz TYLKO same spodnie po 200 zl bez skarpetek ( niskie upt) = brak premii.
Zrobisz plan, ale ciuchy nie będę wisiały odpowiednio bo za niebieskim miał być biały a wisi czarny = brak premii.
Wkoncu Zrobisz plan, zaliczasz audyt i dostaniesz 200/300 zl premii.
W następnym miesiącu plan wyższy o kolejne x tysięcy bo przecież w poprzednim miesiacu był wyrobiony i znowu nie masz premii.

Smutne ale prawdziwe.




8
Ehh 2017-01-14 21:58
Dziwi mnie tylko jedno, że tak wiele fajnych, wartościowych osób które poznałam, daje sie jeszcze tyle czasu wykorzystywać na stanowisku kierownika... jak wy możecie tyle czasu słuchać tych samych kłamstw? Dziwi mnie Wasza naiwność... Oni Was wykorzustują bo Wy im na to pozwalacie!!! Piszecie " ja poczekam jeszcze do końca roku" "ja Jeszcze chwile wytrzymam" i co to ma na celu? Myslicie ze oni sie tym przejmuja, ze zwrocicie na siebie uwage i cos sie zmieni?Jesteście fajnymi ludźmi z predyspozycjami na wiele lepsze warunki pracy ale jesteście zaslepieni jakby oferowali Wam co najmniej 4 tyś netto. Za ta kase co oni oferuja znajdziecie o wiele lepsza pracę bez prania mozgu. Zrozumcie ze BS powinien być tylko krótkim epizodem w Waszej karierze bo tracicie najlepsze lata swojej kariery na coś z czego nigdy nie bedziecie mieli satysfakcji.
8
Staruszek 2017-01-16 13:49
nigdy w to nie uwierzę!
1
pracownik 2017-01-17 10:49
niby czemu?
kiero 2017-01-17 12:35
tylko najpierw trzeba mieć na co zamienić.. Też jestem w grupie "jeszcze chwilę", bo nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu bez pieniędzy. Ale jak coś się trafi to raczej nie będę się długo zastanawiać bo kilka lat pracy tutaj zdecydowanie wystarczy.
3
BLABLA 2017-01-17 22:24
ZGADZAM SIĘ W 100%
POZNAŃ 2017-01-21 18:05
Poznań wyrabia premie co miesiąc, teraz wypłaty za grudzien mieliśmy ponad 2200zł netto! :P
1
abc 2017-01-21 18:08
Hej , na pracuj.pl jest ogłoszenie na RKS'a na Rzeszów, Lublin i Kielce. Może ktoś napisać z czego wynika ta rekrutacja? Jakie warunki firma oferuje na tym stanowisku?
big star 2017-01-22 11:02
zapomnieliście dodać że 2000 to jest wypłata kierownika a nie sprzedawców!!!! nie wprowadzajcie ludzi w błąd!
2
miłana 2017-01-22 11:23
Ryba w cale nie psuje się od głowy a tylko w całości od razu.
1
Nick 2017-01-22 15:29
Jaki bład ?To wyplata sprzedawcow!Kierownik w Poznaniu nie pracowalby za 2200zl
2
kierownik 2017-01-23 22:26
Do RKS-ów

moi drodzy jak już się przekonaliśmy w ostatnim czasie wszędzie szukacie oszczędności-rozumiem normalna rzecz gdzie można trzeba ciąć koszty i wykazywać się dobrymi pomysłami- nurtuje mnie jedna sprawa dlaczego nikt nie zadba o sprzedawców wynagrodzenia -czy możecie sobie zobaczyć ich wynagrodzenia przecież to jest straszne 1500zł -odpowiedzialność materialna 100%-obsługa każdego klienta który pojawia się w sklepie-dążenie do upt avb pot cpt- czy zostanie to kiedyś docenione? Niestety ale rotacja będzie coraz większa i to nie dlatego że jest zła atmosfera itp. tylko z powodu wynagrodzenia...

Może doceńmy pracowników - po przepracowaniu każdego roku jakaś podwyżka chyba by się należała skoro pracują za najniższą krajową bo przecież premii niestety ale nie ma a jeżeli uda się to jej stawka jest na takim poziome .... ;(

Może jakiś RKS odpowie na post.
Pozdrawiam,
kierownik
3
Tez kierownik! 2017-01-24 00:00
A czy Ty jako kierownik wstawiłeś/as się za swoimi sprzedawcami pisząc chociażby pismo o podwyżkę? I nie oczekuje tu odpowiedzi ze i tak nie dadzą! Ludzie zacznijcie walczyć o swoje! Piszcie, mówcie o tym, zamykanie się z tematem we własnym sklepie zarobków wam nie podniesie!
2
Paula 2017-01-24 23:06
ile zarabia kierownik sklepu ?
Kierownik BS 2017-01-26 12:14
Cześć,
ja się wstawiam za swoimi sprzedawcami i zastępcą - to normalne. Sklep ma przyrost rok do roku, a od kilku lat zarabiam 1900 netto, no w grudniu było jakieś 2200. Ani razu nie miałam podwyżki (mimo dźwignięć najniższych krajowych)... Ale pytając o nią słyszę, że nie ma do tego podstaw, bo kierownik "gdzieś tam" ma tyle co ja i ja nie mogę mieć więcej - mimo iż tam odnotowany jest spadek...
Zaraz pewnie będzie fala hejtów typu "skoro narzekasz to znajdź inną pracę", w naszym mieście ciężko o inną pracę, bo wszystko jest załatwiane przez ciotki, wujki itp. Szkoda mi psuć swojego CV idąc na sprzedawcę do Biedronki i to jest jedyny powód dla którego jeszcze tkwię w tej firmie.
3
POZNAŃ 2017-01-26 13:54
Szkoda, że nie mogę tutaj dodać skanu paska od wypłaty za grudzień :P wtedy by Ci szczena opadła :P
Kierownik BS 2017-01-26 16:18
Dużo zależy od 1. lokalizacja 2. grupa premiowa. Szkoda, że małe "butiki" BS na tym cierpią, bo nie mają szans żeby zrobić miesięcznie 200 tys., ale to że są wyrabiane założone plany sprzedażowe w 100% się nie liczy by znaleźć się w lepszej kategorii...
Przykład:
sklep kat. A - wyrobione 85% planu i 100% audyt = 1000zł premii
sklep kat. C - wyrobione 105% panu i 100% audyt = 600zł premii
Chyba to niesprawiedliwe. Dodając jeszcze wysokość wypłaty w zależności od lokalizacji.

Pozostawiam to do refleksji osób "wyżej"
012345 2017-01-26 16:47
A my dla odmiany pozdrawiamy M. M. - Najlepszy RKS jak do tej pory :D
4
Ktos 2017-01-26 22:01
A z iloma miałeś styczność? Najlepszy rks AO!
5
012345 2017-01-27 13:19
Wliczając aktualnego - 4 RKS
1
Gruba 2017-01-27 23:45
Zgadzam sięz Tobą w 100% Trochę odebrac pracy kierownikom i będzie ok. Jak maja zrobić premię i jeszcze zająć się pilnowaniem sprzedawców?A zresztą, współczuję Kierownikom i zastępcom, że maja takie pensje, żal naprawdę żal, więc nie dziwmy się, że tak wygląda ich praca.SZKODA, bo mogło byc lepiej. Może KTOŚ pomyśli o tym i się zmieni? Wiemy doskonale, że w małych miejscowościach jest jeszcze duże bezrobocie i to jest wykożystywane przez pracodawców.Pozdrawiam WSZYSTKICH zastępców i kierowników!!!Duży ukłon dla WAS!!
7
Greko 2017-01-28 00:00
Fajnie, że zarobiłyście!! Cieszę się razem z Wami!! Tylko czy to nie śmieszne, że cieszycie się z wypłaty za grudzień, a w styczniu i lutym będzie MASAKRA?My mamy ZARABIAĆ cały rok !!! wiadomo, że jest ciężko zarobić na premię i trzeba się starać, ale grudzien jest tylko jeden, prawda? Popatrzcie na inne sklepy ile mają promocji, amy ciągle jesteśmy w tyle, albo ktoś podjął decyzję za póżno, albo jest to za mała promocja, albo...........Szkoda, bo zawsze jak jest jakaś obniżka towaru, to ludziska pędzą i kupują, ale w .......innych sklepach!!!!! Zarabia konkurencja nie my. Obudżcie się w tym Kaliszu!!!! i druga sprawa. Rotacja sprzeadców jest tak duża, że wstyd!! Może ktoś się nad tym zastanowi? Może dość tych kontroli, które nic nie wnoszą tylko straszą ludzi? Dobry sprzedawca MUSI się uczyć minimum 3-4 miesiące, a u nas po tym czasie jest ktoś nowy zatrudniany. Tak to nie działa. Przyjechać i zwracać uwagi każdy może, ale POKAZAĆ jak to się robi na bieżąco to nikt nir umie. Może KTOŚ przemyśli to i się zastanowi z włąścicieli? Pozdrawiam. G.
10
Nikt ważny 2017-01-28 20:06
Sretete..te forum tak i tak nic nie zmieni
1
Zespol 2017-01-31 15:08
Wyżej wymienione sprawy to jedna sprawa ja nic nie oczekuję tylko jednego-RKS KTÓRY MA WIEDZĘ BS, ZNA PROCEDURY I MA CZAS DLA NAS-niestety
5
Kierownik BS 2017-02-03 11:57
Pozostaje jeszcze kwestia co do funduszu inwentaryzacyjnego... Firma pobiera pewne sumy na takowy fundusz co prawda z premii uznaniowej, ale co ze sklepami, które maja inwentaryzację na 100%? Mimo tego iż takich sklepów jest na prawdę mało... W większych firmach . nie ma czegoś takiego jak pobieranie od pracowników pieniędzy na jakiś fundusz, tylko firma ma limit i jeżeli wyjdą jakieś duże "-" to wtedy jest to regulowane z premii. Szkoda słów. Firma tłumaczy się, że nie ma pieniędzy, podwyższa tylko najniższe krajowe, a zawala kolejnymi obowiązkami kierownictwo oczekując że będą robili targety jak sprzedawcy... A dodatkowo co chwile się słyszy o otwarciech nowych placówek?!
5
Tina 2017-02-06 14:34
Najlepsze jest to, że najpierw dostajesz propozycję awansu a później Cię zwalniają. Wyssą z Ciebie wszystkie siły. Włożysz całe serce w pracę, pomoc innym a wyjdziesz na najgorszego pracownika. Firma może i nie zła, choć asortyment tandetny, to ludzie są jak hieny...
4
Marta 2017-02-06 22:57
Ooooo tuż to. Masz milion rzeczy na głowie, targetu nie wyrobisz bo nie wyrabiasz się a jakaś piz.d.a Ci powie ze i tak nic nie robisz. No kur..w.a!!!Zapominają że są sprzedawcami czy jak to jest weźcie mi powiedzcie. Sprzedawca jest głównie od sprzedaży, premie wymagają równe swojemu wynagrodzeniu albo i większe bo cos tam sprzedaja. I tyle...Obciąć w takim razie premie sprzedawcom, oni dostali podwyżki a dać kierownikom, zastępcom i starszym sprzedawcom. Bo od zarządzania sklepem przez kadrę zarządzającą (ks, zks,ss)dana placówka funkcjonuje prawidłowo. Sprzedawcy nie raz biją się o klientów (myślenie więcej sprzedam, więcej zarobię...) żałosny wyścig szczurów. A jak by premii nie bylo wcale to co? Nie obsługiwalibyście? To do cholery wasz zakres obowiązków!!! Klienci się nieraz śmieją...To i tak nic nie zmieni. Można pisać na okrągło ale do pus.ta.ków i tak nic nie dotrze!!!
2
Verba 2017-02-08 17:12
Czym różni się pracownik BIG STAR od balkonu?
-balkon utrzyma cała rodzinę.
tym oto pozytywnym akcentem podsumuję płacę w big starze .. J
6
xx 2017-02-13 17:39
Jak pracujesz na nowym systemie premiowania, i masz realizacje 100% a planu masz 60000 zł na osobe to nie dziwic sie, ze masz taka premie.
Do tego jestes kiero to bierzesz jeszcze sume premii swoich pracowników, to i owszem wyjdziesz jakie 6 tys zl premii chyba, ze to kolejna sciema i zagranie na tych mniejszych sklepach, ktore maja plan ponizej 100 tys zł.
Sara 2017-02-13 18:21
To jakas sciema, ani w nowym ani w starym systemie premiowania nie bylo takiej kasy...A zeby sie czegos dowiedziec to graniczy z cudem ! Kazdy milczy, zero pomocy czy wsparcia a do tego wszystko obwiane tajemnica. Powinien byc wszedzie taki sam sposob premiwania a nie tu nowy a tam stary.
3
xx 2017-02-14 13:41
Sara i owszem.
Powinna być sprawiedliwość i wynagrodzenia kierowników powinny być w kazdej czesci Polski na tym samym poziomie.
Tak samo premie.
Gdzie jest sprawiedliwosc, aby sklep majacy planu 90 tys mial 3x mniej premi od sklepu robiacego 500 tys. Przeciez kazdy z nas daje z siebie wszystko, a nie nasza wina w tym iż pracujemy w małum sklepie na zadupiu.
3
Zosia 2017-02-15 18:52
Pracuje sie2 na 2 czy 1 na 1 ?
Kierownik BS 2017-02-16 21:48
Różnie ... 2 na 2 i 1 na 1 i 3x po 6h lub 12h-6h-12h i 1 lub 2 dni wolnego, jak wyjdzie z grafiku i zapotrzebowania - pn-czw i pt-ndz inne zapotrzebowania personelu.
Pracownik 2017-02-17 07:26
To zależy pod jakim rks-em jesteś?
Pracuje 2017-02-17 21:03
Nowa kolekcja ubrania zmechacone wyglądają jak używane szoooook
kiero 2017-02-17 23:55
RKS raczej nie wtrąca się w grafik.
Grafik to broszka kierownika bo to On najlepiej wie jak wygląda praca na sklepie i ile jest pracy w poszczególne dni.
Jeszcze brakuje żeby RKS się wtrącał.
Tak normalnie to max 2 dni po 12 h. Jak trzeba 3 dni to po 9 h dziennie. Od 2 do 5 dni pracy w tygodniu - wszystko zależy od miesiąca.
1
Kier 2017-02-18 07:12
Chyba na twoim regionie się nie wtrąca!
1
kiero 2017-02-18 08:48
no akurat się nie wtrąca. Było kilku regionalnych i żaden nie wnikał w grafik.
Zośka 2017-02-18 19:43
Ludzie sie buntują bo mają mało wolnych weekendów. A jak jest u was?
Kiero 2017-02-18 22:28
2 wolne weekendy w miesiącu czasem mniej bo to zależy jaki miesiąc i ile godzin, czy są zwolnienia, urlopy itd. Czasem jak większa promocja to ktoś musi przyjść na kilka godzin dodatkowo ale to się raczej rzadko zdarza.
Ehh 2017-02-20 20:39
Vm chwali sie ścianami na której wiszą 4 modele bluz na długi Rękaw a do tego szorty...:oooo
kiero 2017-02-21 12:47
u nas szorty zimą to norma... nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać :P
Chciał nie chciał pracował 2017-02-23 19:26
Co mieliście !!!!!!! 2200 netto w tej firmie!!!! Kierownik jeszcze uwierzę ale nie sprzedawca ani zastępca.
Pracownik x 2017-02-23 21:20
Żart☺
Zostaw swoją opinię o Big Star - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Big Star