brak logo

Big Star

Kalisz

Opinie o Big Star

M 2016-12-09 19:36:50
Narzekacie na koordynatora a to właściwy człowiek na właściwym miejscu...zaplecze jest dla pracownika a nie KRSA i to Ty tam rządzisz - jak sobie pościelesz , tak się wyśpisz.
Fajnie było , jak przed wizytą RKSA biegaliście 4 dni po sklepie aby wylizać każdy kąt? A klient był ...w d...pie bo ktoś przyjedzie znajdzie uszczerbioną cenówkę i po audycie albo 2 rzeczy na półce bo przy ,,lizaniu,, nie zauważysz.
Popracujecie w handlu 10 lat to będziecie wiedzieli na czym on polega ... nie na spinaniu się całymi dniami a o normalnym , luźnym nastawieniu , rozmowie , kontakcie z klientem i ogólnie fajnie spędzonym dniu .
Co do zmian to myślę , że nie ,,od razu Kraków zbudowano,, i firma zaczęła myśleć , wprowadzać zmiany , myślę , że będą pozytywne.
BSF 2016-12-09 20:05:59
potwierdzam!

Mój sklep też jest zdemotywowany:plany na grudzień są tak wysokie że nie jesteśmy w stanie nawet 80% zrobić aby dostać premie, @ z informacjami że wszyscy bijemy do jednej bramki są śmieszne ponieważ każdy sklep ma swój plan i swoje premie więc jaka jedna bramka!-może i tak ale to jest tylko bramka dla rks a nie pracowników sklepu, premie które jeżeli się wyrobi są obcięte przez rks.
0 motywacji

SZKODA
śląsk
6
pracownik B 2016-12-09 20:45:13
chyba sam koordynator się wypowiada.. żałosne.. prawdziwy handlowiec pójdzie pracować tam gdzie zarobi więcej, bo wie że jest wart więcej!! wymagacie a nic w zamian nie dajecie! przy takich zarobkach to jakich ludzi chcecie zatrudniać?? Na prawdziwego sprzedawcę/handlowca to firmy nie stać!? a gdzie te premie nowe, czemu tylko na niektórych sklepach to weszło?
11
klidi 2016-12-09 23:32:31
W żywcu w galeri lider pracuje chyba najlepszy pracownik. Chłopak ma okolo 20 lat, ma tatuaże,bialo czarne włosy i kolczyki. Niesamowita osobowość i prezycja w doborze fasonu i rozmiaru "do strzału". Wydaje mi się ze praca w tej firmie to sama przyjemność.
P 2016-12-10 15:02:55
I najlepsze jest to, M jak Mariusz pisze, he he he myśli, ze pod latarnią najciemniej
5
Marysia 2016-12-10 17:09:36
Co za durny wpis Mariusz, użyj innego słownictwa, bo jest dość specyficzne
4
Marysia 2016-12-10 17:17:06
6 osób w tym kierownik i jego zastępca każdy z nich po 8tyś he he he
3
Pirat 2016-12-10 21:10:18
Statek tonie a na pokładzie zostanie Kapitan M i Centrala tylko kto będzie handlawal w pięknych sklepach w nowych konceptach meblowych
6
pracownik 2016-12-10 22:05:01
weź się nie spinaj jak plan kosmiczny, co raz upomnienia od RKS'a że sprzedaż słaba i ciągle coś..
Ludzie już na początku miesiąca nie mają motywacji widząc plan. Ktoś to analizuje?! My pracując na danym sklepie od razu wiemy czy plan jest do zrealizowania. Wystarczy chyba usiąść i przeanalizować te wszystkie tabelki... A tu plan w zeszłym roku wykonany w połowie a w tym roku prawie 2 razy większy.. Gdzie tu logika?! No chyba, że my wszyscy tacy głupi..
Kilka lat w tej firmie już za mną i z każdym rokiem niestety jest gorzej.
13
P 2016-12-11 01:10:39
Pociesz się, ale będzie coraz gorzej, bo banda idiotów tam rzadzi...pier....berety, zryte. Ja jeszcze do końca roku popracuję i uciekam gdzie pieprz rośnie
8
mr X. 2016-12-11 20:46:23
Panie Mar.... Pana posty maja zero (0) LIKE-ów :P
O czyms to chyba jenak swiadczy...


Wszyscy wiemy doskonale o co chodzi!!!!
8
Robol 2016-12-12 00:18:22
Dziękuję za orzeźwiający powiew prawdy
7
ktos 2016-12-12 20:33:42
Tylko winny być się przejmował tym co się pisze na forum. Jak komuś się nie podoba to won zamiatac ulice.
1
Kris 2016-12-12 22:03:57
A co sądzicie o zwrotach na kartę podarunkową? Boję się, że teraz już nikogo nie przekonamy do zakupów... tak to można było powiedzieć klientowi, że jak chce to moze oddać i tyle.
2
Kto za? 2016-12-12 22:07:01
Ktoś? Zmieniłeś nick? Nieładnie :-) co emocje puściły? A wystarczy być człowiekiem. Wypraszam sobie, ale ludzie do sprzątania ulic są bardzo potrzebni, chociażby dla ludzi twojego pokroju
9
Nicola 2016-12-12 22:14:08
Teraz to już lipa straszna, karta podarunkowa dobre. Przecież w tym grudniu i przy tych planach to my zarobimy 1900 brutto. Zajebiste święta będą
5
... 2016-12-12 22:24:04
Hmmm to po to sprzedajesz żeby klient zwrócił Gratuluję:) teraz to przynajmniej kasa zostanie w obiegu. BĘDĄ O DUZO BARDZIEJ PRZEMYŚLENE ZAKUPY DLA MNIE SPOKO ZMIANA NA PLUS
POZDRAWIAM
NIEZRZESZONA
4
Ja a kto? 2016-12-13 10:49:16
A nakaz noszenia czapek mikolajowych- co o tym sądzicie?
3
Paula 2016-12-13 21:09:04
Żartownisie, ja nosić tego badziewia nie będę
5
Pracownica 2016-12-13 21:52:07
Wchodzi klient patrzy z politowaniem i po chwili pyta: "a Panie serio muszą w tych czapkach chodzić?"..
To chyba nie wymaga komentarza.
11
PrawdPrawda 2016-12-13 22:56:39
Spory w TVN były? Były! To teraz trzeba się odbić i na letnią kolekcję zarobić więc są czapki, reklamówki, zwroty na karty, ogromne plany, głupie maile.... i Tak dalej i tak dalej
11
pracownik 2016-12-14 14:40:00
co do M.. hmmm trudno w to wszystko uwierzyć. Bardzo pomocny, sympatyczny, zawsze służy radą, jak coś trzeba to dzwonisz i nie ma problemu. A tutaj takie opinie?
Pomówienia czy tak wspaniała gra aktorska?
5
rozczarowana 2016-12-14 20:55:34
Myślę, że prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw i wszyscy się przekonamy z kim mamy do czynienia.
Na pewno trzeba się go bać i uważać co się mówi i jak się mówi.. oczywiście za mówienie prawdy grozi utrata pracy.. kiepsko że ktoś takiego pokroju identyfikuje się z taką firmą.
Po kilku długich latach obserwacji zmian, niektóre oczywiście idą w dobrym kierunku ale te kluczowe nadal stoją w miejscu a za zmianę biorą się nieodpowiednie osoby. Firma była "rodzinna, ciepła panowała w niej atmosfera" a teraz zrobił się wyścig szczurów napędzany przez głównego RKS-a.
SZKODA- bo zniechęcamy i Klientów i zaufanych pracowników..
11
Szczera 2016-12-15 20:24:59
A jeszcze tak nie dawno Pan Mariusz śmiał się u Nas na sklepie z innych regionalnych ze ich opisują na forum a o nim jakoś nikt złego słowa nie napiszę bo nie ma co. Nie wspomne ze nawet namawiał do pisania na niewygodne mu osoby z firmy, by straciłe pracę ( przykład Magda.) bo podobno żona prezesa czyta forum. Śmiać mi się chce jak nisko upadł. KARMA wraca. Udajesz świętego i każdemu w oczy jesteś milutki a jedziesz dalej i nagle zdanie zmieniasz.
14
Sagi 2016-12-17 14:29:49
Pracujemy po to żeby żyć, a nie żyjemy po to aby pracować. Jak komuś nie pasuje praca bo reklamówki płatne, grafik nie taki, premii brak to...składajcie wypowiedzenia. Na wasze miejsce jest 50 chętnych jak nie więcej ! W Biedronce nie daja za darmo reklamówek i nie ma problemu. Grafik- każdy wiedział ze to praca w galeriach i piátek świątek czy niedziela to swoje godziny wyrobić trzeba! Premia? Wiecie co macie na umowie!!! To dobra wola firmy, że daje coś więcej !!! I przestańcie pisać głupoty na pracowników z centrali czy Rks-ów. Każdy ma swoją robote. Zamiast się żalić, daj z siebie 100 % i idz do domu. Jak będziesz się starać to kierownik doceni twoja prace a jak nie to bedziesz stac w miejscu z podstawą i narzekać na procedury. Pozdrawiam.
3
Smieszne 2016-12-17 17:01:20
W biedronce czy tego typu marketach moze nie dają za darmo reklamowe ale dają to:

Lidl. Po dwóch latach stażu szeregowy pracownik zarabia już 2850 – 3250 zł brutto (2052 - 2331 zł netto).

Natomiast wynagrodzenie menedżera sklepu dla osób rozpoczynających pracę na tym stanowisku wynosi 4400 – 5000 zł brutto (3132 - 3550 zł netto). Po dwóch latach kierownik marketu będzie już zarabiać 6300 – 6800 zł brutto (4456 - 4804 zł netto)

Jak zarobki w Biedronce wyglądają na tle branży? Z danych Hays Poland, firmy specjalizującej się w badaniu rynku pracy, wynika, że w 2015 roku sprzedawcy zarabiali średnio 2200 złotych brutto. Kierownik sklepu zarabiał średnio 5000 zł brutto.
Dane oficjalne.

Jak już sie porównujecie to może weźmy wszystkie aspekty pod uwagę co?
Magda 2016-12-18 16:06:29
Nie uczestniczę w tych konwersacjach z uwagi na brak czasu i ochoty, nie mniej jednak pisanie do pracowników informacji, że na ich miejsce jest 50 chętnych jest ostrą przesadą. Fakt nie ma ludzi nie zastąpionych, ale w dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć pracownika za najniższą krajową. Mylę się? Trochę szacunku Sagi...polecam Madzia.
17
Gocha 2016-12-19 12:46:21
A ja podzielam zdanie użytkownika Sagi. Nie wiem w jakim mieście pracujesz ale w moim na jedno miejsce jest ponad 100 osób i to z chęcią wezmą najniższą krajową ! A co wy chcecie, na stanowisku sprzedawcy zarabiać 5000 tysi na rękę, do tego wszystkie weekendy wolne i od pn- pt od 7-15...Hola hola to nie biuro!!! Ktoś kto chce pracować i nabyć doświadczenie to weźmie na początek najniższą krajową a jak ktoś wyżej napisał, że jak się starasz to Cię firma doceni.
2
Biedronka 2016-12-19 16:29:15
Moze i biedronce maja platne reklamowki ale maja tez to :

Jak zarobki w Biedronce wyglądają na tle branży? Z danych Hays Poland, firmy specjalizującej się w badaniu rynku pracy, wynika, że w 2015 roku sprzedawcy zarabiali średnio 2200 złotych brutto. Kierownik sklepu zarabiał średnio 5000 zł brutto, a dyrektor marketu nawet 15 000 zł brutto miesięcznie


W 2015...
Kiero 2016-12-19 22:39:40
A kto tu mówi o płacy 5tys dla sprzedawcy i pracy od pon do piątku?! GOCHA OGARNIJ SIĘ
7
Magda 2016-12-20 15:30:20
Dziękuję Kiero
6
biedronka 2016-12-20 19:45:34
Sagi porównujesz BS do Biedronki patrząc pod wzgl. płatnych reklamówek... może porównasz pod poniższym kątem co?

oficjalne dane z sieci
1.Wszyscy pracownicy są zatrudnieni na podstawie umowy o pracę.
2.Firma pomaga również w opiece nad niepełnosprawnymi dziećmi swoich pracowników, finansując rehabilitację, wizyty lekarskie i specjalistyczny sprzęt.
3. Specjalistyczne programy pomocy obejmują m.in. pomoc materialną dla osób najbardziej potrzebujących, a także bezpłatne obozy letnie dla dzieci pracowników z rodzin o najniższych dochodach. Pracownicy, którym urodziło się dziecko, mogą skorzystać z pomocy w ramach programu „Narodziny z Biedronką".
4. W 2013 roku przekazaliśmy ok. 2300 wyprawek dla niemowląt. Natomiast dzieci pracowników, które rozpoczynają szkołę (pierwszoklasiści), dostają „biedronkowy" plecak wypełniony wieloma przyborami szkolnymi.
5. Z okazji Bożego Narodzenia pracownicy otrzymują specjalnie przygotowane paczki dla siebie i dla swoich dzieci.
6. Od 1 października 2016 r. pensja sprzedawcy-kasjera z trzyletnim stażem pracy wzrośnie z 2450 do 2600 złotych brutto. (TYLE W BS TO KIERO NAWET NIE MA)

Ponadto:
LIDL: Po dwóch latach stażu szeregowy pracownik będzie więc zarabiać już 2850 – 3250 zł brutto (2052 - 2331 zł netto).
Natomiast wynagrodzenie menedżera sklepu dla osób rozpoczynających pracę na tym stanowisku wynosi 4400 – 5000 zł brutto (3132 - 3550 zł netto). Po dwóch latach kierownik marketu będzie już zarabiać 6300 – 6800 zł brutto (4456 - 4804 zł netto)

Więc bardzo Cie proszę przestań porównywać BS do Biedronki jakby praca i ludzie tam pracujący to było dno, bo póki co my pracownicy BS możemy tylko szczerze pozazdrościć i pomarzyć, żę cokolwiek zostanie wprowadzone u Nas,
12
wstyd dla BS!!!! 2016-12-20 20:42:28
Alleluja i do przodu!!! :D
5
pracownik 2016-12-20 21:03:32
Wszystkie sklepy od tygodnia mają wyprzedaż tylko Big Star ruszy po świętach! Dlaczego firma nic z tym nie zrobi ?
4
Marek 2016-12-20 23:14:24
1.Nikt nie poniża ludzi z biedronki tylko było nawiązanie do reklamówek, proponuję czytać ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!! 2. Jak komuś nie podoba sie w bs bo za malo zarania to prosze sie postarac o posade w biedronce a nie tu wypisywac ile sie tam zarabia. Zamiast pisac tutaj napiszcie do konkretnej osoby w centrali o waszych warunkach. A to ze w bs nie ma zadnych profitow to juz nie moj problem. Jak nie pasi to rzuc robote- proste!!! A nie kurna glupie drazenie tematu, wszedzie sie dobrze zarabia a w bs malo ale tam siedze i trzymam sie roboty. Skoro macie ambicje na wysokie stolki to dzialajcie, chyba ze wolicie pieprzyc glupoty jak to wam zle!!!
1
Magda 2016-12-21 00:26:03
Kurcze mam wrażenie, że jedna osoba przyjmuje kilka nicków, popelnia celowo literówki etc. Pytanie po co? Jest takie powiedzenie "...nie przejmuj się rolą i tak Cię wypier...".
5
Biedronka 2016-12-21 10:05:30
Forum jest po to żeby wyrazić własną opinię.
Nie pozdrawiam.
1
Endriu 2016-12-21 19:30:46
I do czego to miało być?? Wyluzuj dziewczyno, nikogo nie wywalą, przecież podobno ciężko znaleźć pracownika za najniższą krajową...Nie spinaj się tak na tym forum :-)
1
Eve 2016-12-21 19:48:22
Prawda jest taka, że osoba niezadowolona zawsze chętniej wyraża swoją opinię na różnego rodzaju forach - niż zadowolona. To dotyczy Klientów ale jak widać - pracowników również. Nie wypowiadają się tutaj osoby, którym jest w pracy dobrze, są zadowolone tylko takie, którym coś przeszkadza. Z jednej strony dobrze - bo jest to dla centrali sygnał, że w sklepach pracownicy mają różne odczucia co do pracy i decyzji zapadających w samej centrali ale też z drugiej strony nie jest na pewno tak, że wszystko co jest wprowadzane jest złe. Sprzedawca musi oprócz samej sprzedaży ogarnąć jeszcze mnóstwo spraw, to rozliczyć, tam zadzwonić, tutaj wyjaśnić bo coś nie działa, tam zmierzyć się z klientem, który jest wściekły bo coś mu się nie podoba. Centrala to widzi i ma tego świadomość. Z drugiej strony w Kaliszu mają może też inny ogląd sytuacji i skoro wprowadzają reklamówki płatne to nie po to żeby tego biednego sprzedawce celowo dodatkowo utruć ale zapewne jest w tym jakiś cel. Zapewne finansowy bo jak nie wiadomo o co chodzi - to chodzi o pieniądze. Mimo wszystko są też sklepy, w których reklamówki są płatne i nie przesadzajmy - reklamówka nie kosztuje majątku. W spożywczych płacimy, w home&you płacimy...
Przykre jest podejście - jak ci się nie podoba to zmień pracę - bo jednak to jest trochę tak jak z dzieckiem - buntuje się bo chce na siebie zwrócić uwagę, klient wypisuje żale - bo chce zadośćuczynienia. Niezadowolonych klientów nikt nie traktuje w sposób "Jak ci sie nie podoba to idź gdzieś indziej" tylko jednak centrala stara się ich jakoś udobruchać. Do sprzedawcy jest podejście - zmień pracę. A może ja nie chcę zmieniać pracy bo lubię big star tylko chcę żeby mnie ktoś zauwazył, docenił a nie traktował 'jak nie ten to inny". Nikt tak nie chce - nikt z personelu ale zapewne nikt w centrali kto się tam stara nie chciałby być tak potraktowany przez swojego przełożonego. Pewnie że personel może się co pół roku zwalniać i zmieniać pracę - ale tym gorzej wtedy dla centrali bo nowy pracownik popełnia dużo błędów, uczy się, jest niepewny. Wymieńcie sobie co pół roku wszystkich pracowników i spójrzcie jak efektywnie działają wtedy sklepy. Więc może warto jednak docenić również sprzedawcę.
Kalisz siedzi i niektórzy mają pojęcie ale inni - zerowe jak wygląda praca w sklepie. Dlatego każdy zanim zostanie dyrektorem - powinien być sprzedawcą. Tak samo jak teraz przy promocjach. Przyjdzie ktoś po urodzinach wymienić na inny rozmiar a ja mu powiem ONIEEE... już po promocji... nie mozesz wymienic bo jest po terminie promocji więc dopłacaj bo nie mam pozwolenia żeby dać ci zniżkę ręcznie! Co z tego że to tylko L na XL. Ja będę odsyłać tych klientów do centrali - niech decydujący z znimi rozmawiają.
Każdy kij ma dwa końce centrala jest po to żeby pomagać sklepom - a sklepy po to żeby robić sprzedaż dla centrali. A u nas... jakoś to nie idzie.... jak nei ten to inny i nara.

15
Pola 2016-12-27 22:15:30
Pozwalają wam.palic papierosy w czasie pracy? Chodzi mi o wychodzenie na fajkę na Zewnątrz. Jak często.?
2
pracownik 2016-12-27 23:17:10
od tego to masz przerwę :)
9
Były 2016-12-30 10:00:45
Klasyka, typowe podejście, nie jednej/jednemu tak "podziękowali/podziękują".
Jak na "górze" nie pasujesz bo masz mocne argumenty, to zwolnią bez podania przyczyny. Posprzątałeś, pozamiatałeś, uporządkowałeś - wypad i basta.
11
ONA 2016-12-30 12:06:08
Rozmowa kwalifikacyjna
"Proszę Pani, pracowała Pani w Big Starze, tam się dzieje chyba coś niedobrego prawda, bo ja dostałem chyba z 4 czy 5 CV, w których osoby miały wpisane m.in Big Star...????"
Hahahah padłam :D Opinia idzie w świat.
6
HEHESZKI 2017-01-04 12:25:32
"Witajcie,
Przed nami Nowy rok - 365 nowych nadziei, tysiąc wyzwań, milion marzeń... " - Mariusz Coelho
5
Warszawa 2017-01-05 19:04:27
czesd Wam) jak jest z tym nowym systemem premiowania? Jak atmosfera na sklepach? Co sądzicie o wymianach z karta podarunkowa ? Obniżają wskaźniki strasznie !!!!! Ktoś ju to zgłaszał ?
Stały pracownik 2017-01-07 12:07:11
Na czym polega nowy system premii? co z podwyżką sprzedawcy mają, zlecenia też a zastepcy i kierownicy?
3
Swetty 2017-01-11 19:59:56
Chciałam waS dziewczyny zapytac w jakim systemie pracy pracujecie? Po ile godzin tygodniowo oraz dziennie?
pracownik 2017-01-11 22:42:25
od 2 do 5 dni w tygodniu po 12,5h
Pelna nadzieii 2017-01-14 14:25:46
Powiem Wam tak ... Czytajac te wszystkie opinie trudno sie nie zgodzic z wiekszoscia jednak nikt Was na sile nie trzyma . Kazdy z Was moze szerzyc swoje kwalifikacje poza granicami tej firmy . Pamietajcie wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Twoj wybor !
Co do polityki to zgadzam sie ze jest coraz gorsza .... niestety !
Zaczynaja cos wprowadzac i ciszaaa. Zero konsekwencji i wnioskow . Nowy system motywacyjny wprowadzili "na probe " w polowie sklepow i pol roku juz ta proba trwa a nam pieniadze uciekaja ! Albo wszyscy go maja i jest sprawiedliwie albo nikt . A te plany dla kierownictwa takie same jak dla sprzedawcow ... brak slow jeszcze czegos takiego nie slyszalam jak zyje . Kierownik niczym sie nie rozni od sprzedawcy. Mam kontakt chyba z 10 cioma kierownikami i kazdy narzeka no ale ciezko naprawde nie narzekac jak pogodzic obowiazki kierownika i sprzedawcy w ciagu 168 h w miesiacu ! Wiec bynajmniej jest tak u mnie ze ja nie dostaje premii a moi ludzie tak ! Ja ich motywuje tym ale moj RKS mnie nie bo ja nie dostaje nic . Wiec kto jest lepszym managerem ja czy on ? Tez moge miec w nosie i biegac za klientami i zrobie premie oczywiscie ale moi ludzie nie i co wtedy ? Znow rekrutacja bo najnizsza krajowa wystarczy by oplacic stancje i nie umrzec z glodu .Wysylaja na szkolenia bysmy byli menagerami a czuje sie jak ... . Managerem to bylam w poprzedniej firmie nie tu . W ogole te smieszne afery w dziale szkolen :) to sa zarty tak ? Pani J i E to porostu temat rzeka . Wybaczcie laski ale bez urazy to nie dla Was ... radzilabym zmienic prace bo opinia o Was na sklepach jest marna . Nie wiem czy firma jest swiadoma ze majac takich szkoleniowcow strzela sobie w kolano . Ja z pewnoscia nie pozwole by ktos taki jak one szkolili moj personel bo moglyby sie zgorszyc . Moja jedna laska moglaby wyszkolic je tak powiem nieskromnie.
W ogole w tej centrali to mam wrazenie ze zamiast zyc planem zyja plotkami . Co nas obchodzi gdzie S. zabrala swoja corke ? Z reka na sercu tez bym tak zrobila ! Co Wam to robi ? Spalila wiec paliwa ?
Zaczynajac od zmian powinni polowe tam wywalic ! Tam jest za duzo kobiet ! Pierdoly i jeszcze Raz pierdoly w glowie ! I
Smutne jest to ze nikt w tej firmie nas nie slucha i trzeba pisac na forum . Jak ktos za duzo powie to wylot jak znana calej Polsce -M.
Wiec droga Cenralo ! Prosba jest taka zacznijcie szanowac kierownikow ! Pamietajcie ze ryba sie psuje od glowy a my jestesmy glowami i zaczynamy sie psuc. Zmniejszcie nam plany wtedy zajmiemy sie ludzmi i wtedy beda efekty ! I oddajcie nam srednia premie bez tej zaleznosci 95 procent ! To byla motywacja a nie teraz jest nieosiagalne bo plany mamy relatywnie za duze wzgledem poprzedniego roku ! Musicie slychac naszych obiekcji ! Plan musi byc wiekszy rok do roku - ok , ale uwzgledniajcie zmiany ktore sie tworza w miastach. No i co mnie boli jeszcze to fakt ze pisza maila ze chca dac szanse rozwoju i robia wewnetrzne rekrutacje . Na regionalnego jest ogloszenie od 4 miesiecy i do nikogo mojego znajomego ktory zlozyl CV nie zadzwoniono choc kwalifikacje co niektorych przekraczaja ich oczekiwania . Wiec po co to ?
Ale mnie ponioslo ....
Centralo macie jakies noworoczne postanowienia ? Mam nadzieje .. poki co jak inni jeszcze chwile poczekam...
15
Staruszek 2017-01-16 13:49:20
nigdy w to nie uwierzę!
1
Zostaw swoją opinię o Big Star - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Big Star