Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Powermed


Oceniono 630 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Powermed
Kamińskiego 19
43-300 Bielsko-Biała
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
slavkow - 2012-11-10 00:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś 3 lata temu tak unikać a teraz zarząd sie zmienił także warto !! POLECAM TAM ROBOTE
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-07 15:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co możecie jeszcze powiedzieć na temat pracy w firmie Powermed? Jakie tam są warunki pracy? Ile mogę miesięcznie zarobić na cały etat? Chodzi mi o takie orientacyjne zarobki. Jak jest z umową i socjalem? Proszę o pomoc bo właśnie dzwonili i zaprosili mnie na rozmowę za parę dni. Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
DeryL - 2013-05-07 20:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , zostałem zaproszony na szkolenie. Czy ktoś coś wie na ten temat? Ile to trwa , czy warto? Zostało mi niewiele czasu na podjęcie decyzji na temat ewentualnej pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-05-10 12:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a do jakich oddziałów jest rekrutacja? Ja pracuję prawie 4 lata w Sosnowcu i z chęcią odpowiem na pytania bo mogę szczerze polecić tą pracę. Jak chcecie zmienić coś w swoim życiu na plus to się nie zastanawiajcie bo macie wszystkich po swojej stronie - szkoleniowcy ciagle pracują abyś miał lepsze wyniki, koledzy pomagają i nawzajem się motywujemy, a do tego sporo możnaq osiągnąc nie tylko w zarobkach ale głównie w premiach i konkursach. Od dwóch lat jeżdzę z żoną, na wycieczki na najpiekniejsze plaże świata! Zarobki są różne w zależności jak się starasz, jeśli efektywnie pracujesz to na pewno dużo zarobisz, tylko trzeba nie poddawać się przez pierszy okres i dużo się uczyć. Przede wszystkim słuchajcie kierowników ono sa po to żebyście odnieśli sukces. A pytasz o warunki - to konkretnie w biurze mamy bilard, piłkarzyki, dvd, rzutki, fotel do masażu... kawa, mineralka, klima... no ale praca nie polega na siedzeniu w biurze tylko na wyjazdach do klienta. I to mi się najbardziej podoba! Bo lubię gadać z ludźmi
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-05-13 17:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata temu warto było tam pracować. Teraz też. Szczerze polecam a zwłaszcza jak lubicie kontakt z ludźmi i jak lubicie rozmowy z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-06 16:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusz, a na akim stanowisku pracujesz w Powermed? Na jakim stanowisku, jeśli mogę wiedzieć, przedstawiciel? O co Cię pytali na rozmowie rekrutacyjnej, pamiętasz może? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 23:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele da ci moja odpowiedź bo chyba każdy oddział ma swoje własne zasady. Ja akurat nie w bielskim starałam się o pracę a w innym i tu było absolutne minimum formalności. Za to trzeba było przetrwać kilkutygodniowe szkolenie, wewnętrzne egzaminy (jak dziś praktycznie wszedzie tak jest), no i sprawdzić się w praktyce. Na razie pracuję tydzień
zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-10 13:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilkutygodniowe szkolenie? To na jakie stanowisko? Normalnie wtedy płaca pensje? chodzi o to, że uczysz się przy kimś jak pracować, czy jak to wygląda w Powermed?
zdjecie uzytkownika
mamcia - 2013-09-10 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział w Bielsku i Sosnowcu to są rzetelna firma. Jak zadzwoniłam do Sosnowca to byłam mile zaskoczona jak traktują klienta.
zdjecie uzytkownika
Raf - 2013-09-11 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wie ktoś jak traktują pracowników w Powermed? Są systemy motywacyjne?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2013-10-18 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kochani witam przedstawicieli i wszystkich tych którzy chcą nimi zostać-jestem w tej firmie już 2 lata w biurze sosnowiec-i powiem tylko tyle że Powermed nie tylko zaspokaja nasze potrzeby materialne ale przede wszystkim spełnia marzenia-polecam każdemu a jak szukasz pracy na tym terenie napisz-pomogę
zdjecie uzytkownika
megis - 2013-10-25 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gacek - 2013-10-18 21:25:22]:
szukam pracy w sosnowcu
zdjecie uzytkownika
Grażyna L. - 2013-10-28 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam z ciekawości na szkolenie bo wole osobiście testować negatywne opinie niż im wierzyć i powiem że tam są całkiem mili pomocni ludzie. Zaskoczyło mnie to. W innych firmach szkolenia czy rozmowy kwalifikacyjne są na odczepnego a tu widzę duże zaangażowanie. Na moje doświadczenie to oni nie udają. Bije z nich energia i pozytywizm. Potrafią doradzić wytłumaczyć i robią to z serca co rzadko teraz się to zdarza. Moja opinia o tej firmie jest pozytywna. Wstępnie będę tam pracować i zobaczę co dalej będzie.
zdjecie uzytkownika
Dosia - 2013-10-29 11:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój wujek tam pracuje. Chodzi z przyjemnością do pracy, nie narzeka więc chyba jest zadowolony że tam pracuje a i sytuacja finansowa im się poprawiła. Minusem jest że wujek nawet w domu żyje tą pracą ciągle o niej opowiada ale to chyba dobrze rokuje ;) , bardzo się w nią zaangażował.
zdjecie uzytkownika
Ryszard R. - 2013-10-30 12:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i wszystko jest w porządku jeśli ty też jesteś w porządku wobec firmy
zdjecie uzytkownika
gucio - 2013-10-31 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma normalna, całkiem spoko jak na realia prywatnych firm. Mało jest takich firm które na czas dają wypłatę a tu wszystko w terminie. Nie mam na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-04 12:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat oddziału Powermed w Gliwicach ?! Wiem, że były ostatnio tam przyjęcia na stanowisko handlowiec...
zdjecie uzytkownika
Rozi - 2013-11-07 12:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach jest spoko dyrektor. Bardzo fajny gość a inni dobrze o nim mówią
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-11-11 16:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konik - 2013-05-13 17:42:46]:
Hej. zostaw moze jakiegos @ do siebie bi jestem zainteresowana praca w tej firme. pozdrawiam B.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-12 11:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglądają poczatki pracy jako handlowiec ? Ciężko wystartować ? Chodzi mi o bazę klientów itp....
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-11-13 10:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Początki to przede wszystkim szkolenia, najłatwiejszy jest start gdyż nie zostajesz sam i dostajesz wsparcie :)
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2013-11-22 10:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest wporzo i niezłą kasę na tym trzepiesz. Po prostu wypas
zdjecie uzytkownika
noname - 2013-11-22 17:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze sprobuje ... skoro mówicie, że warto
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
Powermed Praca dla Asystentki Zarządu Miejsce pracy: Bielsko-Biala Obowiązki: Obsługa biura – odbieranie telefonów, obsługa poczty i kurierów, zamawianie artykułów biurowych, utrzymanie porządku w całym biurze, itp. Zarządzanie zestawieniami finansowymi firmy prowadzonymi w arkuszach Excel Zarządzanie korespondencj
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-24 22:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Józef Kapała, a na czym polegają te szkolenia, to techniki sprzedażowe i szkolenia o produktach? Czy o czym mówią? Za czas na szkoleniach płacą?
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-11-25 15:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenia są w wielu kierunkach między innymi będzie szkolenie o produkcie. Dokładnie tematów pierwszych szkoleń nie pamiętam, bo tak dawno to miałem, no będzie już 8 lat jak pracuję. Na początku też miałem wiele pytań, wszystko dowiesz się na szkoleniu, kierownicy są mili i odpowiedzą ci na każde pytanie. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski