Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Powermed

zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-06 16:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusz, a na akim stanowisku pracujesz w Powermed? Na jakim stanowisku, jeśli mogę wiedzieć, przedstawiciel? O co Cię pytali na rozmowie rekrutacyjnej, pamiętasz może? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 23:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele da ci moja odpowiedź bo chyba każdy oddział ma swoje własne zasady. Ja akurat nie w bielskim starałam się o pracę a w innym i tu było absolutne minimum formalności. Za to trzeba było przetrwać kilkutygodniowe szkolenie, wewnętrzne egzaminy (jak dziś praktycznie wszedzie tak jest), no i sprawdzić się w praktyce. Na razie pracuję tydzień
zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-10 13:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilkutygodniowe szkolenie? To na jakie stanowisko? Normalnie wtedy płaca pensje? chodzi o to, że uczysz się przy kimś jak pracować, czy jak to wygląda w Powermed?
zdjecie uzytkownika
mamcia - 2013-09-10 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział w Bielsku i Sosnowcu to są rzetelna firma. Jak zadzwoniłam do Sosnowca to byłam mile zaskoczona jak traktują klienta.
zdjecie uzytkownika
Raf - 2013-09-11 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wie ktoś jak traktują pracowników w Powermed? Są systemy motywacyjne?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2013-10-18 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kochani witam przedstawicieli i wszystkich tych którzy chcą nimi zostać-jestem w tej firmie już 2 lata w biurze sosnowiec-i powiem tylko tyle że Powermed nie tylko zaspokaja nasze potrzeby materialne ale przede wszystkim spełnia marzenia-polecam każdemu a jak szukasz pracy na tym terenie napisz-pomogę
zdjecie uzytkownika
megis - 2013-10-25 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gacek - 2013-10-18 21:25:22]:
szukam pracy w sosnowcu
zdjecie uzytkownika
Grażyna L. - 2013-10-28 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam z ciekawości na szkolenie bo wole osobiście testować negatywne opinie niż im wierzyć i powiem że tam są całkiem mili pomocni ludzie. Zaskoczyło mnie to. W innych firmach szkolenia czy rozmowy kwalifikacyjne są na odczepnego a tu widzę duże zaangażowanie. Na moje doświadczenie to oni nie udają. Bije z nich energia i pozytywizm. Potrafią doradzić wytłumaczyć i robią to z serca co rzadko teraz się to zdarza. Moja opinia o tej firmie jest pozytywna. Wstępnie będę tam pracować i zobaczę co dalej będzie.
zdjecie uzytkownika
Dosia - 2013-10-29 11:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój wujek tam pracuje. Chodzi z przyjemnością do pracy, nie narzeka więc chyba jest zadowolony że tam pracuje a i sytuacja finansowa im się poprawiła. Minusem jest że wujek nawet w domu żyje tą pracą ciągle o niej opowiada ale to chyba dobrze rokuje ;) , bardzo się w nią zaangażował.
zdjecie uzytkownika
Ryszard R. - 2013-10-30 12:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i wszystko jest w porządku jeśli ty też jesteś w porządku wobec firmy
zdjecie uzytkownika
gucio - 2013-10-31 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma normalna, całkiem spoko jak na realia prywatnych firm. Mało jest takich firm które na czas dają wypłatę a tu wszystko w terminie. Nie mam na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-04 12:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat oddziału Powermed w Gliwicach ?! Wiem, że były ostatnio tam przyjęcia na stanowisko handlowiec...
zdjecie uzytkownika
Rozi - 2013-11-07 12:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach jest spoko dyrektor. Bardzo fajny gość a inni dobrze o nim mówią
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-11-11 16:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konik - 2013-05-13 17:42:46]:
Hej. zostaw moze jakiegos @ do siebie bi jestem zainteresowana praca w tej firme. pozdrawiam B.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-12 11:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglądają poczatki pracy jako handlowiec ? Ciężko wystartować ? Chodzi mi o bazę klientów itp....
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-11-13 10:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Początki to przede wszystkim szkolenia, najłatwiejszy jest start gdyż nie zostajesz sam i dostajesz wsparcie :)
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2013-11-22 10:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest wporzo i niezłą kasę na tym trzepiesz. Po prostu wypas
zdjecie uzytkownika
noname - 2013-11-22 17:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze sprobuje ... skoro mówicie, że warto
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-24 22:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Józef Kapała, a na czym polegają te szkolenia, to techniki sprzedażowe i szkolenia o produktach? Czy o czym mówią? Za czas na szkoleniach płacą?
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-11-25 15:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenia są w wielu kierunkach między innymi będzie szkolenie o produkcie. Dokładnie tematów pierwszych szkoleń nie pamiętam, bo tak dawno to miałem, no będzie już 8 lat jak pracuję. Na początku też miałem wiele pytań, wszystko dowiesz się na szkoleniu, kierownicy są mili i odpowiedzą ci na każde pytanie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-29 23:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Józef Kapała, ale nadal miewasz jakieś szkolenia, nie? Czy po tych wstępnych się skończyły? No i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-12-02 14:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenia są na początku jakiś czas a dokładnie dowiesz się wszystkiego na miejscu, tam odpowiedzą ci chętnie na każde pytanie
zdjecie uzytkownika
gomez - 2013-12-11 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (36)
A ja zrezygnowałem z pracy w PowerMEDzie zanim jeszcze zacząłem pracować... Widzę, że jest tu raczej dużo pozytywnych opinii, choć większość to same pytania niż konkretne odpowiedzi. Zrezygnowałem bo nie spotkałem osoby, która polecałaby mi tą pracę. Może źle zrobiłem ale już trudno...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-06
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
Powermed Praca dla Portiera Oczekiwania wobec kandydatów: *odpowiedzialność,  dyspozycyjność, sumienność Zakres obowiązków: * kontrola ruchu na terenie firmy * obsługa monitoringu   W aplikacji prosimy umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-13 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (34)
POstąpilem podobnie jak ty (usunięte przez administratora), po paru szkoleniach zrezygnowalem, i nie wiem czy nie załuje i nie sprobowac jeszcze raz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2013-12-23 22:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin, to znaczy szkolenia na starcie miałeś, na jaki temat? No i czy płacili za nie normalna stawke godzinową? Dlaczego w ogóle zrezygnowaliście?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x