logo Powermed

Powermed

Bielsko-Biała

Opinie o Powermed

kaska 2012-11-10 00:21:42
pracowałam jakies 6 miesiecy dostawałam na reke 2000 zł plus kasa na paliwo a teraz jestem szczesliwa przyszła mamą :-) POLECAM POWERMED WROCŁAW
slavkow 2012-11-10 00:23:44
jakieś 3 lata temu tak unikać a teraz zarząd sie zmienił także warto !! POLECAM TAM ROBOTE
zainteresowany 2013-05-07 15:26:08
A co możecie jeszcze powiedzieć na temat pracy w firmie Powermed? Jakie tam są warunki pracy? Ile mogę miesięcznie zarobić na cały etat? Chodzi mi o takie orientacyjne zarobki. Jak jest z umową i socjalem? Proszę o pomoc bo właśnie dzwonili i zaprosili mnie na rozmowę za parę dni. Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
2
DeryL 2013-05-07 20:50:57
Witam. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , zostałem zaproszony na szkolenie. Czy ktoś coś wie na ten temat? Ile to trwa , czy warto? Zostało mi niewiele czasu na podjęcie decyzji na temat ewentualnej pracy w firmie.
2
Janusz 2013-05-10 12:52:18
Witam a do jakich oddziałów jest rekrutacja? Ja pracuję prawie 4 lata w Sosnowcu i z chęcią odpowiem na pytania bo mogę szczerze polecić tą pracę. Jak chcecie zmienić coś w swoim życiu na plus to się nie zastanawiajcie bo macie wszystkich po swojej stronie - szkoleniowcy ciagle pracują abyś miał lepsze wyniki, koledzy pomagają i nawzajem się motywujemy, a do tego sporo możnaq osiągnąc nie tylko w zarobkach ale głównie w premiach i konkursach. Od dwóch lat jeżdzę z żoną, na wycieczki na najpiekniejsze plaże świata! Zarobki są różne w zależności jak się starasz, jeśli efektywnie pracujesz to na pewno dużo zarobisz, tylko trzeba nie poddawać się przez pierszy okres i dużo się uczyć. Przede wszystkim słuchajcie kierowników ono sa po to żebyście odnieśli sukces. A pytasz o warunki - to konkretnie w biurze mamy bilard, piłkarzyki, dvd, rzutki, fotel do masażu... kawa, mineralka, klima... no ale praca nie polega na siedzeniu w biurze tylko na wyjazdach do klienta. I to mi się najbardziej podoba! Bo lubię gadać z ludźmi
konik 2013-05-13 17:42:46
3 lata temu warto było tam pracować. Teraz też. Szczerze polecam a zwłaszcza jak lubicie kontakt z ludźmi i jak lubicie rozmowy z ludźmi.
tupac 2013-09-06 16:21:42
Janusz, a na akim stanowisku pracujesz w Powermed? Na jakim stanowisku, jeśli mogę wiedzieć, przedstawiciel? O co Cię pytali na rozmowie rekrutacyjnej, pamiętasz może? Z góry dzięki za informacje.
1
2013-09-06 23:12:20
Niewiele da ci moja odpowiedź bo chyba każdy oddział ma swoje własne zasady. Ja akurat nie w bielskim starałam się o pracę a w innym i tu było absolutne minimum formalności. Za to trzeba było przetrwać kilkutygodniowe szkolenie, wewnętrzne egzaminy (jak dziś praktycznie wszedzie tak jest), no i sprawdzić się w praktyce. Na razie pracuję tydzień
tupac 2013-09-10 13:18:24
Kilkutygodniowe szkolenie? To na jakie stanowisko? Normalnie wtedy płaca pensje? chodzi o to, że uczysz się przy kimś jak pracować, czy jak to wygląda w Powermed?
mamcia 2013-09-10 14:29:22
Oddział w Bielsku i Sosnowcu to są rzetelna firma. Jak zadzwoniłam do Sosnowca to byłam mile zaskoczona jak traktują klienta.
1
Raf 2013-09-11 12:34:00
Wie ktoś jak traktują pracowników w Powermed? Są systemy motywacyjne?
2
gacek 2013-10-18 21:25:22
Kochani witam przedstawicieli i wszystkich tych którzy chcą nimi zostać-jestem w tej firmie już 2 lata w biurze sosnowiec-i powiem tylko tyle że Powermed nie tylko zaspokaja nasze potrzeby materialne ale przede wszystkim spełnia marzenia-polecam każdemu a jak szukasz pracy na tym terenie napisz-pomogę
2
megis 2013-10-25 23:05:20
szukam pracy w sosnowcu
2
Grażyna L. 2013-10-28 12:02:16
Poszłam z ciekawości na szkolenie bo wole osobiście testować negatywne opinie niż im wierzyć i powiem że tam są całkiem mili pomocni ludzie. Zaskoczyło mnie to. W innych firmach szkolenia czy rozmowy kwalifikacyjne są na odczepnego a tu widzę duże zaangażowanie. Na moje doświadczenie to oni nie udają. Bije z nich energia i pozytywizm. Potrafią doradzić wytłumaczyć i robią to z serca co rzadko teraz się to zdarza. Moja opinia o tej firmie jest pozytywna. Wstępnie będę tam pracować i zobaczę co dalej będzie.
Dosia 2013-10-29 11:34:41
Mój wujek tam pracuje. Chodzi z przyjemnością do pracy, nie narzeka więc chyba jest zadowolony że tam pracuje a i sytuacja finansowa im się poprawiła. Minusem jest że wujek nawet w domu żyje tą pracą ciągle o niej opowiada ale to chyba dobrze rokuje ;) , bardzo się w nią zaangażował.
Ryszard R. 2013-10-30 12:10:08
Pracowałem w tej firmie i wszystko jest w porządku jeśli ty też jesteś w porządku wobec firmy
gucio 2013-10-31 11:45:45
Firma normalna, całkiem spoko jak na realia prywatnych firm. Mało jest takich firm które na czas dają wypłatę a tu wszystko w terminie. Nie mam na co narzekać.
nomane 2013-11-04 12:21:48
Jakieś opinie na temat oddziału Powermed w Gliwicach ?! Wiem, że były ostatnio tam przyjęcia na stanowisko handlowiec...
Rozi 2013-11-07 12:29:25
W Gliwicach jest spoko dyrektor. Bardzo fajny gość a inni dobrze o nim mówią
basia 2013-11-11 16:34:21
Hej. zostaw moze jakiegos @ do siebie bi jestem zainteresowana praca w tej firme. pozdrawiam B.
nomane 2013-11-12 11:21:31
A jak wyglądają poczatki pracy jako handlowiec ? Ciężko wystartować ? Chodzi mi o bazę klientów itp....
1
Józef Kapała 2013-11-13 10:29:02
Początki to przede wszystkim szkolenia, najłatwiejszy jest start gdyż nie zostajesz sam i dostajesz wsparcie :)
1
krzychu 2013-11-22 10:37:41
praca jest wporzo i niezłą kasę na tym trzepiesz. Po prostu wypas
noname 2013-11-22 17:10:10
to moze sprobuje ... skoro mówicie, że warto
Zbyszek 2013-11-24 22:04:00
Józef Kapała, a na czym polegają te szkolenia, to techniki sprzedażowe i szkolenia o produktach? Czy o czym mówią? Za czas na szkoleniach płacą?
5
Józef Kapała 2013-11-25 15:04:26
Szkolenia są w wielu kierunkach między innymi będzie szkolenie o produkcie. Dokładnie tematów pierwszych szkoleń nie pamiętam, bo tak dawno to miałem, no będzie już 8 lat jak pracuję. Na początku też miałem wiele pytań, wszystko dowiesz się na szkoleniu, kierownicy są mili i odpowiedzą ci na każde pytanie. Pozdrawiam
Zbyszek 2013-11-29 23:42:46
Józef Kapała, ale nadal miewasz jakieś szkolenia, nie? Czy po tych wstępnych się skończyły? No i dzięki za odpowiedź.
Józef Kapała 2013-12-02 14:05:46
szkolenia są na początku jakiś czas a dokładnie dowiesz się wszystkiego na miejscu, tam odpowiedzą ci chętnie na każde pytanie
gomez 2013-12-11 15:55:59
A ja zrezygnowałem z pracy w PowerMEDzie zanim jeszcze zacząłem pracować... Widzę, że jest tu raczej dużo pozytywnych opinii, choć większość to same pytania niż konkretne odpowiedzi. Zrezygnowałem bo nie spotkałem osoby, która polecałaby mi tą pracę. Może źle zrobiłem ale już trudno...
36
marcin 2013-12-13 15:48:51
POstąpilem podobnie jak ty (usunięte przez administratora), po paru szkoleniach zrezygnowalem, i nie wiem czy nie załuje i nie sprobowac jeszcze raz.(usunięte przez administratora)
35
miłosz 2013-12-23 22:49:33
marcin, to znaczy szkolenia na starcie miałeś, na jaki temat? No i czy płacili za nie normalna stawke godzinową? Dlaczego w ogóle zrezygnowaliście?
valdo 2014-02-08 00:26:02
Produkt super ! Kierownictwo i szefowie pomocni i super nastawieni do pracownikow i szanujacy klienta ! Nie znam lepszej firmy choc kilka poznalem ! Wspieraja nowych zwrotem za paliwo daja narzedzia szkolenia za darmo i pomagaja nawet w sprawach prywatnych ! To rodzina-nie szefostwo !
2
edith 2014-03-05 10:09:03
A co możecie powiedzieć o POWERMED w Warszawie? Jaka atmosfera,jaka stawka i umowa????
1
glorius 2014-03-31 11:31:24
W Warszawie jest oddział? Nie wydaje mi się by warunki rażąco różniły się od tych w Gdańsku czy Sosnowcu.
1
pulsar 2014-04-05 13:20:01
Tez tak myślę, że Powermed jednakowo płaci w każdym oddziale, chyba, że faktycznie Warszawa generuje wieksze przychody to może premie sa wyższe.
Bolek 2014-05-07 12:17:16
Na początku nie liczyłem na żadne premie. Po prostu kocham bezpośredni kontakt z ludżmi i zacząłem tak pracować. Wiedzcie że jak ktoś się mocno stara i kocha te pracę to praca potrafi się odwdzięczyć ;)
4
Hires 2014-05-07 20:34:58
Z miłością to tak ostrożnie, kolego bo zawsze może pojawić się gdzieś zdrada :) Ale może rzeczywiście niektórzy się odnajdują w takiej pracy i świetnie im idzie.
1
Bolek 2014-05-08 13:14:17
Hires ja jak kocham to się nie odkochuję. moja żonka może to potwierdzić :)
Hires 2014-05-09 00:43:46
Nie będę w życie zawodowe wciągał Twojej żony :P Możesz chociaż mi przybliżyć czego można się spodziewać po powermedzie na co dzień? Mam tu na myśli atmosferę i zadania w pracy.
1
pilot 2014-05-14 20:13:48
@Bolek, Twoja poprzednia wypowiedź brzmiała jakbyś pracował tylko z pasji. Jak ta pasja ma się jednak do zarobków?
1
Bolek 2014-05-16 14:28:45
Jakie byłoby cudowne gdybym mógł se pracowac tylko dla pasji. Tak się nie da. Jeszcze mnie na to nie stać ;) Zarobki są spoko. Udało mi się za to kupić nowego Pasata. Teraz odkladam na nowe mieszkanie.
kajo 2014-05-27 18:47:32
oo, jeśli udało się kupić nowego Passata to chyba faktycznie zarobki w porządku, podacie jakieś konkretne kwoty brutto albo netto?
kajo 2014-06-27 13:18:56
przecież mamy wolny kraj i demokracje, nikt nie może nikomu zabronić wypowiadać się na dany temat i mieć swoją własną opinię, przeciez po to właśnie piszemy tutaj jak wygląda praca, niezaleznie od tego czy to się podoba pracodawcom czy nie, moim zdaniem powinni wręcz znać opinię swoich pracowników i wiedzieć jak postrzegają cała firmę
majka0943 2014-07-01 16:23:02
Też chciałabym się dowiedzieć o takich wewnętrznych sprawach firmy, jak wygląda wynagrodzenie, czy pracownicy są zadowoleni itd. Patrząc na firmę z perspektywy klienta na pewno przemyślałabym współpracę, bo wydaje się być dobrym partnerem, firma ma strategię, jasny plan, nawet w mediach często się słyszy o różnych akcjach charytatywnych ich np w WOŚP no i był sponsorem skoków narciarskich. Naprawdę większa firma. Dostał też ostatnio tytuł „Jakość Roku” w kategorii produkt, także mają się czym chwalić.
sonia 2014-07-06 20:22:46
zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz POWERMED jest wspanialym urzadzeniem ktore powinno byc w kazdym domu dla zdrowia i higieny
klaudynka 2014-07-08 15:29:08
@sonia , w 100% zgadzam się z Tobą - "zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz", to naprawdę jest wazniejsze czasem od pieniędzy, wiem po sobie. Co do usług Powermed to plusem jest to, że można zrobić u nich zamówienia on-line przez stronę internetową, dl amnie to duże udogodnienie. Logowanie i wszystkie kroki są naprawdę proste, więc każdy powinien sobie z tym spokojnie poradzić. Widać, że zależy im na klientach i dbają o nich, np. teraz mają fajny konkurs.
ula 2014-07-25 23:23:15
Witam
Chciałabym pracować w tej firmie ale Bielsku-Białej
Możesz coś doradzić albo pomóc?
miranda 2014-07-30 15:13:17
@ula, jest dużo ofert pracy u nich w Bielsko-Białej, nawet na różnych portalach zewnętrznych sie reklamują, chociaż możesz też apilkować bezpośrednio do nich przez ihc stronę i zakładkę kariera czy pracuj z nami, coś takiego. Nie wiem jaki charakter pracy Cię interesuje, ale w tym mieście jest i praca dla księgowej, kierownika magazyny, osoby sprzątającej czy dla portiera..generalnie wygląda na to, że potrzebują trochę rąk do pracy i na różne stanowiska rekrutują, może znajdziesz coś dla siebie :) Mi osobiście podoba się ofert pracy dla kadrowej, podali chyba trzy warunki, jakie trzeba spełnić - znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych,umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office w tym też excel no i umiejętność działania pod presją czasu. Nie trzeba mieć nawet wykształcenia wyższego, kierunkowego ani skończonej danej uczelni, widac, że stawiają na doświadczenie.
zadowolona 2014-08-16 21:36:43
przeciez to nie odkurzacze a urzadzenia medyczne;kazdy chce miec takie w domu i pracowac z tym niezawodnym sprzentem
olaf 2014-08-25 14:59:07
jest teraz spoko oferta pracy dla kadrowej, w wymaganiach jest: znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych, umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office, a szczególnie Excell no i jeszcze umiejętność działania pod presją czasu ale to jak w każdej firmie chyba wymagają
Zostaw swoją opinię o Powermed - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed