Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Powermed


Oceniono 238 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Powermed
Kamińskiego 19
43-300 Bielsko-Biała
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ner - 2010-04-09 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale o co chodzi z tymi odkurzaczami, jets napisane, że to firma consultingowa przeciez a nie handel odkyrzaczami, ktos mi to wyjasni?
zdjecie uzytkownika
łuki - 2010-04-19 18:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Consultingowa to prawda. Z tego co mi wiadomo oni nie tylko zajmują się DYSTRYBUCJĄ na terenie Elbląga, Kalisza, Wrocławia urządzeń Powermed. Zajmują się między innymi doradztwem biznesowym, szkoleniami, itp... zresztą można zobaczyć ich stronę internetową... (usunięte przez administratora)
Ich dominującą działalnością nie jest dystrybucja Powermed dlatego to co robią podciągają pod Magmar Consulting.

Co do manewru z kawą to mi on wychodzi w 100 procentach.
I z tego co mówią moi koledzy z pracy .. sprawdza się on rewelacyjnie. Usuwa brud i kawę z dywanów. Nie wiem chłopie jek ty to niby zrobiłeś że plama została, ale pewnie zrobiłeś coś źle bo na szkoleniach nie uważałeś.... No i znając życie już z nami nie pracujesz :)
Bo tylko głupek zostawił by plamę na dywanie próbując ją usunąć powermedem. Nawet laik by potrafił to zrobić :)
Pozdrawiam.

Firma moim zdaniem zajebista i tyle.
zdjecie uzytkownika
stop - 2012-09-13 12:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu \"oszust\" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy2 - 2012-11-08 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma spoko atmosfera spoko kolesie też spoko wszystko 100% oki :)
zdjecie uzytkownika
kaska - 2012-11-10 00:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam jakies 6 miesiecy dostawałam na reke 2000 zł plus kasa na paliwo a teraz jestem szczesliwa przyszła mamą :-) POLECAM POWERMED WROCŁAW
zdjecie uzytkownika
slavkow - 2012-11-10 00:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś 3 lata temu tak unikać a teraz zarząd sie zmienił także warto !! POLECAM TAM ROBOTE
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-07 15:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co możecie jeszcze powiedzieć na temat pracy w firmie Powermed? Jakie tam są warunki pracy? Ile mogę miesięcznie zarobić na cały etat? Chodzi mi o takie orientacyjne zarobki. Jak jest z umową i socjalem? Proszę o pomoc bo właśnie dzwonili i zaprosili mnie na rozmowę za parę dni. Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
DeryL - 2013-05-07 20:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej , zostałem zaproszony na szkolenie. Czy ktoś coś wie na ten temat? Ile to trwa , czy warto? Zostało mi niewiele czasu na podjęcie decyzji na temat ewentualnej pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-05-10 12:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a do jakich oddziałów jest rekrutacja? Ja pracuję prawie 4 lata w Sosnowcu i z chęcią odpowiem na pytania bo mogę szczerze polecić tą pracę. Jak chcecie zmienić coś w swoim życiu na plus to się nie zastanawiajcie bo macie wszystkich po swojej stronie - szkoleniowcy ciagle pracują abyś miał lepsze wyniki, koledzy pomagają i nawzajem się motywujemy, a do tego sporo możnaq osiągnąc nie tylko w zarobkach ale głównie w premiach i konkursach. Od dwóch lat jeżdzę z żoną, na wycieczki na najpiekniejsze plaże świata! Zarobki są różne w zależności jak się starasz, jeśli efektywnie pracujesz to na pewno dużo zarobisz, tylko trzeba nie poddawać się przez pierszy okres i dużo się uczyć. Przede wszystkim słuchajcie kierowników ono sa po to żebyście odnieśli sukces. A pytasz o warunki - to konkretnie w biurze mamy bilard, piłkarzyki, dvd, rzutki, fotel do masażu... kawa, mineralka, klima... no ale praca nie polega na siedzeniu w biurze tylko na wyjazdach do klienta. I to mi się najbardziej podoba! Bo lubię gadać z ludźmi
zdjecie uzytkownika
konik - 2013-05-13 17:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 lata temu warto było tam pracować. Teraz też. Szczerze polecam a zwłaszcza jak lubicie kontakt z ludźmi i jak lubicie rozmowy z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-06 16:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusz, a na akim stanowisku pracujesz w Powermed? Na jakim stanowisku, jeśli mogę wiedzieć, przedstawiciel? O co Cię pytali na rozmowie rekrutacyjnej, pamiętasz może? Z góry dzięki za informacje.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 23:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiele da ci moja odpowiedź bo chyba każdy oddział ma swoje własne zasady. Ja akurat nie w bielskim starałam się o pracę a w innym i tu było absolutne minimum formalności. Za to trzeba było przetrwać kilkutygodniowe szkolenie, wewnętrzne egzaminy (jak dziś praktycznie wszedzie tak jest), no i sprawdzić się w praktyce. Na razie pracuję tydzień
zdjecie uzytkownika
tupac - 2013-09-10 13:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilkutygodniowe szkolenie? To na jakie stanowisko? Normalnie wtedy płaca pensje? chodzi o to, że uczysz się przy kimś jak pracować, czy jak to wygląda w Powermed?
zdjecie uzytkownika
mamcia - 2013-09-10 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział w Bielsku i Sosnowcu to są rzetelna firma. Jak zadzwoniłam do Sosnowca to byłam mile zaskoczona jak traktują klienta.
zdjecie uzytkownika
Raf - 2013-09-11 12:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wie ktoś jak traktują pracowników w Powermed? Są systemy motywacyjne?
zdjecie uzytkownika
gacek - 2013-10-18 21:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kochani witam przedstawicieli i wszystkich tych którzy chcą nimi zostać-jestem w tej firmie już 2 lata w biurze sosnowiec-i powiem tylko tyle że Powermed nie tylko zaspokaja nasze potrzeby materialne ale przede wszystkim spełnia marzenia-polecam każdemu a jak szukasz pracy na tym terenie napisz-pomogę
zdjecie uzytkownika
megis - 2013-10-25 23:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gacek - 2013-10-18 21:25:22]:
szukam pracy w sosnowcu
zdjecie uzytkownika
Grażyna L. - 2013-10-28 12:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam z ciekawości na szkolenie bo wole osobiście testować negatywne opinie niż im wierzyć i powiem że tam są całkiem mili pomocni ludzie. Zaskoczyło mnie to. W innych firmach szkolenia czy rozmowy kwalifikacyjne są na odczepnego a tu widzę duże zaangażowanie. Na moje doświadczenie to oni nie udają. Bije z nich energia i pozytywizm. Potrafią doradzić wytłumaczyć i robią to z serca co rzadko teraz się to zdarza. Moja opinia o tej firmie jest pozytywna. Wstępnie będę tam pracować i zobaczę co dalej będzie.
zdjecie uzytkownika
Dosia - 2013-10-29 11:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój wujek tam pracuje. Chodzi z przyjemnością do pracy, nie narzeka więc chyba jest zadowolony że tam pracuje a i sytuacja finansowa im się poprawiła. Minusem jest że wujek nawet w domu żyje tą pracą ciągle o niej opowiada ale to chyba dobrze rokuje ;) , bardzo się w nią zaangażował.
zdjecie uzytkownika
Ryszard R. - 2013-10-30 12:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie i wszystko jest w porządku jeśli ty też jesteś w porządku wobec firmy
zdjecie uzytkownika
gucio - 2013-10-31 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma normalna, całkiem spoko jak na realia prywatnych firm. Mało jest takich firm które na czas dają wypłatę a tu wszystko w terminie. Nie mam na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-04 12:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie na temat oddziału Powermed w Gliwicach ?! Wiem, że były ostatnio tam przyjęcia na stanowisko handlowiec...
zdjecie uzytkownika
Rozi - 2013-11-07 12:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach jest spoko dyrektor. Bardzo fajny gość a inni dobrze o nim mówią
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
Powermed Praca dla Asystentki Zarządu Miejsce pracy: Bielsko-Biala Obowiązki: Obsługa biura – odbieranie telefonów, obsługa poczty i kurierów, zamawianie artykułów biurowych, utrzymanie porządku w całym biurze, itp. Zarządzanie zestawieniami finansowymi firmy prowadzonymi w arkuszach Excel Zarządzanie korespondencj
zdjecie uzytkownika
basia - 2013-11-11 16:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konik - 2013-05-13 17:42:46]:
Hej. zostaw moze jakiegos @ do siebie bi jestem zainteresowana praca w tej firme. pozdrawiam B.
zdjecie uzytkownika
nomane - 2013-11-12 11:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wyglądają poczatki pracy jako handlowiec ? Ciężko wystartować ? Chodzi mi o bazę klientów itp....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x