Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Powermed


Oceniono 578 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Powermed
Kamińskiego 19
43-300 Bielsko-Biała
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2013-11-29 23:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Józef Kapała, ale nadal miewasz jakieś szkolenia, nie? Czy po tych wstępnych się skończyły? No i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Józef Kapała - 2013-12-02 14:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkolenia są na początku jakiś czas a dokładnie dowiesz się wszystkiego na miejscu, tam odpowiedzą ci chętnie na każde pytanie
zdjecie uzytkownika
gomez - 2013-12-11 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (27)
A ja zrezygnowałem z pracy w PowerMEDzie zanim jeszcze zacząłem pracować... Widzę, że jest tu raczej dużo pozytywnych opinii, choć większość to same pytania niż konkretne odpowiedzi. Zrezygnowałem bo nie spotkałem osoby, która polecałaby mi tą pracę. Może źle zrobiłem ale już trudno...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-12-13 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (21)
POstąpilem podobnie jak ty (usunięte przez administratora), po paru szkoleniach zrezygnowalem, i nie wiem czy nie załuje i nie sprobowac jeszcze raz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2013-12-23 22:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marcin, to znaczy szkolenia na starcie miałeś, na jaki temat? No i czy płacili za nie normalna stawke godzinową? Dlaczego w ogóle zrezygnowaliście?
zdjecie uzytkownika
valdo - 2014-02-08 00:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Produkt super ! Kierownictwo i szefowie pomocni i super nastawieni do pracownikow i szanujacy klienta ! Nie znam lepszej firmy choc kilka poznalem ! Wspieraja nowych zwrotem za paliwo daja narzedzia szkolenia za darmo i pomagaja nawet w sprawach prywatnych ! To rodzina-nie szefostwo !
zdjecie uzytkownika
edith - 2014-03-05 10:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co możecie powiedzieć o POWERMED w Warszawie? Jaka atmosfera,jaka stawka i umowa????
zdjecie uzytkownika
glorius - 2014-03-31 11:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Warszawie jest oddział? Nie wydaje mi się by warunki rażąco różniły się od tych w Gdańsku czy Sosnowcu.
zdjecie uzytkownika
pulsar - 2014-04-05 13:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez tak myślę, że Powermed jednakowo płaci w każdym oddziale, chyba, że faktycznie Warszawa generuje wieksze przychody to może premie sa wyższe.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-05-07 12:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku nie liczyłem na żadne premie. Po prostu kocham bezpośredni kontakt z ludżmi i zacząłem tak pracować. Wiedzcie że jak ktoś się mocno stara i kocha te pracę to praca potrafi się odwdzięczyć ;)
zdjecie uzytkownika
Hires - 2014-05-07 20:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z miłością to tak ostrożnie, kolego bo zawsze może pojawić się gdzieś zdrada :) Ale może rzeczywiście niektórzy się odnajdują w takiej pracy i świetnie im idzie.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-05-08 13:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hires ja jak kocham to się nie odkochuję. moja żonka może to potwierdzić :)
zdjecie uzytkownika
Hires - 2014-05-09 00:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę w życie zawodowe wciągał Twojej żony :P Możesz chociaż mi przybliżyć czego można się spodziewać po powermedzie na co dzień? Mam tu na myśli atmosferę i zadania w pracy.
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-05-14 20:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bolek, Twoja poprzednia wypowiedź brzmiała jakbyś pracował tylko z pasji. Jak ta pasja ma się jednak do zarobków?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-05-16 14:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie byłoby cudowne gdybym mógł se pracowac tylko dla pasji. Tak się nie da. Jeszcze mnie na to nie stać ;) Zarobki są spoko. Udało mi się za to kupić nowego Pasata. Teraz odkladam na nowe mieszkanie.
zdjecie uzytkownika
kajo - 2014-05-27 18:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, jeśli udało się kupić nowego Passata to chyba faktycznie zarobki w porządku, podacie jakieś konkretne kwoty brutto albo netto?
zdjecie uzytkownika
kajo - 2014-06-27 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież mamy wolny kraj i demokracje, nikt nie może nikomu zabronić wypowiadać się na dany temat i mieć swoją własną opinię, przeciez po to właśnie piszemy tutaj jak wygląda praca, niezaleznie od tego czy to się podoba pracodawcom czy nie, moim zdaniem powinni wręcz znać opinię swoich pracowników i wiedzieć jak postrzegają cała firmę
zdjecie uzytkownika
majka0943 - 2014-07-01 16:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chciałabym się dowiedzieć o takich wewnętrznych sprawach firmy, jak wygląda wynagrodzenie, czy pracownicy są zadowoleni itd. Patrząc na firmę z perspektywy klienta na pewno przemyślałabym współpracę, bo wydaje się być dobrym partnerem, firma ma strategię, jasny plan, nawet w mediach często się słyszy o różnych akcjach charytatywnych ich np w WOŚP no i był sponsorem skoków narciarskich. Naprawdę większa firma. Dostał też ostatnio tytuł „Jakość Roku” w kategorii produkt, także mają się czym chwalić.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-07-06 20:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz POWERMED jest wspanialym urzadzeniem ktore powinno byc w kazdym domu dla zdrowia i higieny
zdjecie uzytkownika
klaudynka - 2014-07-08 15:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sonia , w 100% zgadzam się z Tobą - "zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz", to naprawdę jest wazniejsze czasem od pieniędzy, wiem po sobie. Co do usług Powermed to plusem jest to, że można zrobić u nich zamówienia on-line przez stronę internetową, dl amnie to duże udogodnienie. Logowanie i wszystkie kroki są naprawdę proste, więc każdy powinien sobie z tym spokojnie poradzić. Widać, że zależy im na klientach i dbają o nich, np. teraz mają fajny konkurs.
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-07-25 23:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gacek - 2013-10-18 21:25:22]:
Witam
Chciałabym pracować w tej firmie ale Bielsku-Białej
Możesz coś doradzić albo pomóc?
zdjecie uzytkownika
miranda - 2014-07-30 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ula, jest dużo ofert pracy u nich w Bielsko-Białej, nawet na różnych portalach zewnętrznych sie reklamują, chociaż możesz też apilkować bezpośrednio do nich przez ihc stronę i zakładkę kariera czy pracuj z nami, coś takiego. Nie wiem jaki charakter pracy Cię interesuje, ale w tym mieście jest i praca dla księgowej, kierownika magazyny, osoby sprzątającej czy dla portiera..generalnie wygląda na to, że potrzebują trochę rąk do pracy i na różne stanowiska rekrutują, może znajdziesz coś dla siebie :) Mi osobiście podoba się ofert pracy dla kadrowej, podali chyba trzy warunki, jakie trzeba spełnić - znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych,umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office w tym też excel no i umiejętność działania pod presją czasu. Nie trzeba mieć nawet wykształcenia wyższego, kierunkowego ani skończonej danej uczelni, widac, że stawiają na doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-08-16 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez to nie odkurzacze a urzadzenia medyczne;kazdy chce miec takie w domu i pracowac z tym niezawodnym sprzentem
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
Powermed Praca dla Asystentki Zarządu Miejsce pracy: Bielsko-Biala Obowiązki: Obsługa biura – odbieranie telefonów, obsługa poczty i kurierów, zamawianie artykułów biurowych, utrzymanie porządku w całym biurze, itp. Zarządzanie zestawieniami finansowymi firmy prowadzonymi w arkuszach Excel Zarządzanie korespondencj
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-08-25 14:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz spoko oferta pracy dla kadrowej, w wymaganiach jest: znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych, umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office, a szczególnie Excell no i jeszcze umiejętność działania pod presją czasu ale to jak w każdej firmie chyba wymagają
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że tutaj ktoś pyta o zarobki. No każde biuro oferuje inaczej, liczymy to tak. (usunięte przez administratora)Praca polega na reklamowaniu urządzenia. Jeździsz po domach i mówisz jakie to nie jest wspaniałe urządzenie. Na początku zapłacą Ci za paliwo później płacisz sam. Mam kolegę co kiedyś pracował i mówił mi, że fajna praca dla tych co potrafią rozmawiać z ludźmi, idzie zarobić, 5 maszyn na miesiąc i masz wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wliczając premi jakie możesz dostać itp.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski