Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Powermed

Opinie o Powermed

Pracowałeś w firmie Powermed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-05-14 20:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Bolek, Twoja poprzednia wypowiedź brzmiała jakbyś pracował tylko z pasji. Jak ta pasja ma się jednak do zarobków?
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-05-16 14:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie byłoby cudowne gdybym mógł se pracowac tylko dla pasji. Tak się nie da. Jeszcze mnie na to nie stać ;) Zarobki są spoko. Udało mi się za to kupić nowego Pasata. Teraz odkladam na nowe mieszkanie.
zdjecie uzytkownika
kajo - 2014-05-27 18:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo, jeśli udało się kupić nowego Passata to chyba faktycznie zarobki w porządku, podacie jakieś konkretne kwoty brutto albo netto?
zdjecie uzytkownika
kajo - 2014-06-27 13:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież mamy wolny kraj i demokracje, nikt nie może nikomu zabronić wypowiadać się na dany temat i mieć swoją własną opinię, przeciez po to właśnie piszemy tutaj jak wygląda praca, niezaleznie od tego czy to się podoba pracodawcom czy nie, moim zdaniem powinni wręcz znać opinię swoich pracowników i wiedzieć jak postrzegają cała firmę
zdjecie uzytkownika
majka0943 - 2014-07-01 16:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chciałabym się dowiedzieć o takich wewnętrznych sprawach firmy, jak wygląda wynagrodzenie, czy pracownicy są zadowoleni itd. Patrząc na firmę z perspektywy klienta na pewno przemyślałabym współpracę, bo wydaje się być dobrym partnerem, firma ma strategię, jasny plan, nawet w mediach często się słyszy o różnych akcjach charytatywnych ich np w WOŚP no i był sponsorem skoków narciarskich. Naprawdę większa firma. Dostał też ostatnio tytuł „Jakość Roku” w kategorii produkt, także mają się czym chwalić.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-07-06 20:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz POWERMED jest wspanialym urzadzeniem ktore powinno byc w kazdym domu dla zdrowia i higieny
zdjecie uzytkownika
klaudynka - 2014-07-08 15:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sonia , w 100% zgadzam się z Tobą - "zarobki w firmie sa adekwatne do pracy jaka wykonasz najwazniejsza jest atmosfera w jakiej pracujesz", to naprawdę jest wazniejsze czasem od pieniędzy, wiem po sobie. Co do usług Powermed to plusem jest to, że można zrobić u nich zamówienia on-line przez stronę internetową, dl amnie to duże udogodnienie. Logowanie i wszystkie kroki są naprawdę proste, więc każdy powinien sobie z tym spokojnie poradzić. Widać, że zależy im na klientach i dbają o nich, np. teraz mają fajny konkurs.
zdjecie uzytkownika
ula - 2014-07-25 23:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gacek - 2013-10-18 21:25:22]:
Witam
Chciałabym pracować w tej firmie ale Bielsku-Białej
Możesz coś doradzić albo pomóc?
zdjecie uzytkownika
miranda - 2014-07-30 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ula, jest dużo ofert pracy u nich w Bielsko-Białej, nawet na różnych portalach zewnętrznych sie reklamują, chociaż możesz też apilkować bezpośrednio do nich przez ihc stronę i zakładkę kariera czy pracuj z nami, coś takiego. Nie wiem jaki charakter pracy Cię interesuje, ale w tym mieście jest i praca dla księgowej, kierownika magazyny, osoby sprzątającej czy dla portiera..generalnie wygląda na to, że potrzebują trochę rąk do pracy i na różne stanowiska rekrutują, może znajdziesz coś dla siebie :) Mi osobiście podoba się ofert pracy dla kadrowej, podali chyba trzy warunki, jakie trzeba spełnić - znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych,umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office w tym też excel no i umiejętność działania pod presją czasu. Nie trzeba mieć nawet wykształcenia wyższego, kierunkowego ani skończonej danej uczelni, widac, że stawiają na doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-08-16 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez to nie odkurzacze a urzadzenia medyczne;kazdy chce miec takie w domu i pracowac z tym niezawodnym sprzentem
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-08-25 14:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest teraz spoko oferta pracy dla kadrowej, w wymaganiach jest: znajomość zagadnień z prawa pracy oraz ubezpieczeń społecznych, umiejętność obsługi komputera w zakresie aplikacji MS Office, a szczególnie Excell no i jeszcze umiejętność działania pod presją czasu ale to jak w każdej firmie chyba wymagają
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-08-26 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że tutaj ktoś pyta o zarobki. No każde biuro oferuje inaczej, liczymy to tak. (usunięte przez administratora)Praca polega na reklamowaniu urządzenia. Jeździsz po domach i mówisz jakie to nie jest wspaniałe urządzenie. Na początku zapłacą Ci za paliwo później płacisz sam. Mam kolegę co kiedyś pracował i mówił mi, że fajna praca dla tych co potrafią rozmawiać z ludźmi, idzie zarobić, 5 maszyn na miesiąc i masz wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie wliczając premi jakie możesz dostać itp.
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-09-09 13:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego ?
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-09-09 16:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łooł, naprawde tyle da się zarobić? ja to akurat problemów z kontaktami międzyludzkimie nie mam, doświadczenie w call center też mam, a z klientami tez umiem rozmawiac, więc na razie wszytsko super, pytanie czy zatrudniają jedną osobę czy więcej na dane stanowsiko, bo tak no to nie wiem czy mam jakieś szanse
zdjecie uzytkownika
Radek098 - 2014-09-24 13:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że piszą tutaj osoby, które niekoniecznie doczytały regulamin goworka, bo niektóre wypowiedzi muszą być często moderowane.. mam do Was pytanie odnośnie zarobków i rekrutacji, jaką prowadzi Powermed. W zeszłym roku mieli bardzo dużo ofert pracy, a teraz dawno nie widziałem żadnej, mają jeszcze jakieś przyjęcia do siebie?
zdjecie uzytkownika
wolak - 2014-11-14 10:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie czemu tak malo osob wypowiada sie w watku. Jakby nie bylo powermed jest stosunkowo duza firma, a kazdy w takim czy innym stopniu zetknal sie z firma i jej pracownikami. Moge miec tylko nadzieje, ze byly to pozytywne spotkania. Swoja droga ciekawe w jakiej formie tam sie pracuje i za jakie pieniadze.
zdjecie uzytkownika
szalony - 2014-11-16 14:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w powermed zarabiasz tyle ile wypracowałeś. 3tyś albo 15 tyś od ludzi zależy jak sie starają i czy kochają swoją prace
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-12-03 00:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2014-08-16 21:36:43]:
sprzętem
zdjecie uzytkownika
arbuza - 2014-12-12 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo w necie sprzecznych opinii przeczytałam o powermed a pilnie poszukują pracy w branży jako przedstawieciel handlowy. zweryfikuję je ostatecznie w najlepszy sposób a mianowiecie pójdę tam po prostu do pracy. możecie mi natomiast napisać proszę kochani ile jest podstawa netto u nich i ile procentowo od zlecenia wynosi prowizja?
zdjecie uzytkownika
stanley - 2015-02-11 12:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się wydaje, że jeśli chodzi o powermed, to można spokojnie iść do nich na przedstawiciela handlowego. też praca moze do najłatwiejszych nie należy, ale na pewno można trochę zarobić u nich i to też jest dla wielu osób na pewno, zwłaszcza jesli ma się własną rodzine i kogoś na utrzymaniu np. dzieci.
zdjecie uzytkownika
tobbik - 2015-02-25 16:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na pewno taka praca ma dużo plusów jak i minusów. Mnie jednak przekonuje, bo jako handlowiec z doświadczeniem wiem że można dobrze zarobić , a że trzeba się napracować- no cóż coś za coś :-) a ta firma stale podnosi swoje wewnętrzne normy jakości, aby dawać klientom produkt najlepszy, jak to jest możliwe oraz wprowadza innowacje, które powodują zdecydowaną przewagę nad konkurencją.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-03-27 10:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, ze pousuwali 3/4 negatywnych komentarzy. Zalosne.
zdjecie uzytkownika
nik - 2015-03-29 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-03-27 10:52:42]:
no trzeba robic skriny i je tu wrzucac by ludzie znali prawde
zdjecie uzytkownika
Rzetelny_Produkt - 2015-05-13 12:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli potrafisz sprzedawać, mamy KONKURENCYJNY DO PowerMed, Rainbow, etc. produkt. Najwyższa jakość, rewelacyjne wykonanie, świetne wyposażenie. Zapewniamy NAJLEPSZE PROWIZJE. MAMY BIURA W CAŁEJ POLSCE. Zadzwoń na anonimowy numer (usunięte przez administratora) (połączymy Cię z najbliższym biurem Twojego miejsca zamieszkania)
zdjecie uzytkownika
Medi Smart - 2015-05-28 20:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo!
Firma Powermed International sp z o.o. chcąc uciąć wszelkie spekulacje dotyczące urządzenia, oświadcza że była i jest nadal właścicielem światowego patentu na wygląd oraz cechy konstrukcyjne urządzenia sprzedawanego pod dawną nazwą POWERMED GOLD EDITION, POWERMED MEDILINE, a obecnie ROBOT PLATINUM. Z powodu zakończenia współpracy z dystrybutorami, którzy byli jedynie właścicielami znaku towarowego urządzenia, zmianie uległa nawa firmy oraz nazwa produktu na Medi-Smart. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom urządzenie będzie wyróżniać się teraz dużo niższą ceną, dostępną dla każdego w sklepie internetowym jak i w sklepach stacjonarnych- 1.499zł. Mamy nadzieję, iż Państwa satysfakcja będzie większa i produkt będzie cieszyć się Państwa zainteresowaniem.
Powermed World Union
Prezes
(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powermed

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Powermed?
Zadaj pytanie
alert