Czy w związku z aktualną sytuacją pandemii firma potrzebuje nowych pracowników?
O rany, skoro zapewniona jest umowa o pracę, to nie trzeba co narzekać, bo przecież takie stabilne zatrudnienie nie wszędzie jest możliwe, a z tym się wiążą odpowiednie socjale.
a tak wogle kazda praca ma swoje minusy i plusy... ja tez sie treslam na mysl o tejpracy a wcale nie bylo zle na poczatku jest ciezko ale po szkoleniach lajtowo:)
z godzinami jest tak ze zalezy od etatu,ja pracowalam na trzy czwarte etatu i mi przyslugiwalo 3 dni wolnego zalezy ile godzin przepracujesz raz robisz po 8h raz po 10h,dostajesz ok 900zl miesiecznie jak sie nie myle 8 zl brutto czyli 6,50 na reke, praca dla mnie byla ciezka ale nie najgorsza,przechodzisz szkolenia na bulkach grilu na kasie itd...atmosfera zalezy od ludzi i menagerow..generalnie jak wchodzisz na lobby czyli sprzatanie stolikow łazienek ogolnie restauracji to musisz miec stalowe nerwy bo klienci sa czasami nie do zniesienia bo jedza jak swinie ty sprzatasz a oni nic sobie z tego nie robia.ogolnie nie najgorzej