Widziałam, że jakiś czas temu firma szukała osoby na stanowisko specjalisty ds. obsługi zamówień. Niestety w ogłoszeniu nie było nic o zarobkach czy dodatkowych benefitach. Ciekawi mnie, na jaką wypłatę można tu liczyć i czy są jakieś dodatki pozapłacowe.
Pracowałam w tym miejscu krótko, umowa była na praktyki zawodowe. Zatrudniając mnie pracodawca wiedział, że jestem studentem zaocznym i nie miało to dla niego żadnego problemu a nawet lepiej, ponieważ byłam bardziej dyspozycyjna w tygodniu. Wypłata była do ręki nie na konto jak to zwykle bywa. Z początku miałam bardzo pozytywne odczucia - dostałam interesujący plan praktyk, a pracodawca był bardzo elastyczny czasowo. Niestety to wszystko zostało nagle przerwane bez wyraźnego powodu. Od pracodawcy usłyszałam tylko, że... księgowa nie zgadza się na praktyki studenta zaocznego (dzienny już byłby ok ;) ) Zostałam zwolniona z co najmniej dziwnego powodu - bycie po prostu studentem zaocznym. Cóż dziwne miejsce, w którym osobą decyzyjną jest księgowa.
Wiecie coś nowego odnośnie przedsiębiorstwa Lampomat Arkadiusz Grabowski w mieście Poznań? Jeśli tak, to dodawajcie komentarze, bo nie wiemy jak jest z stażem u nich.
Firma Lampomat Arkadiusz Grabowski prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Księgowy / Księgowa, Poznań - Grudzień 2022
- Specjalista ds. kluczowych klientów - Key Account Manager w branży pianek i mat technicznych , Radzymin - Czerwiec 2022
- Specjalista ds. marketingu, Poznań - Grudzień 2021
- Specjalista ds. obsługi zamówień - wprowadzanie danych do sytemu, Poznań - Październik 2021
Czy pracujesz w firmie Lampomat Arkadiusz Grabowski lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Lampomat Arkadiusz Grabowski?
Zobacz opinie na temat firmy Lampomat Arkadiusz Grabowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.