Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Thule. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Thule. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-14 16:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko;jak w THULE wygląda zatrudnienie? w jakim czasie najlepiej składać podanie i czy są szanse na przyjęcie do pracy ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest ciężka zarobki też są niezłe ogólnie polecam prace w THULE
zdjecie uzytkownika
no name - 2011-12-13 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie takiego zaczłęło dziać? Kiedys było naprawdę ok ...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-04-09 22:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i mumota było milej. Zarobki lepsze i atmosfera milsza...
zdjecie uzytkownika
zatrudniony - 2013-02-08 20:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za umowa???a wypłata????nie wiadomo co z tym robic!zapłacic rachunki,czy dzieciom kupic chleb?
zdjecie uzytkownika
kasiula - 2013-02-08 21:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
thule to zenada lepiej do szczecha isc do pracy,bo jest ok
zdjecie uzytkownika
Max - 2013-02-09 09:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich którzy pracują bądź pracowali w tej firmie o wystawianie im opini.
zdjecie uzytkownika
szpirytusz - 2013-02-13 23:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koniec świata
zdjecie uzytkownika
aaaggg - 2013-02-15 18:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.. Ja też pracowałam w Thule przez kilka sezonów i właśnie na torebce.. poprostu maskra normy co chwile podwyższane , i te latanie po innych stanowiskach jak niebyło roboty ...
zdjecie uzytkownika
Tylko nie pachołki - 2013-02-17 15:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie są tu bardzo krytyczne a ciekawe dla czego ?
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2013-02-17 19:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda zależy jak kto trafi na jakie stanowisko. Na niektórych da się wytrzymać. A co do ludzi to wiara taka już taka jest wszędzie fałszywa i obłudna.
zdjecie uzytkownika
Obrońca - 2013-02-19 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy, takie kozaki a piszecie anonimowo jak tchórze , macie( usunięte przez administratora )to sie przedstawcie a nie wyssane z palca pierdoły piszecie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-02-19 15:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko nie pierdoły! To co ludzie piszą chyba z nikąt się nie wzieło? I proszę nie zapominać o wolności słowa. Każdy ma prawo pisać co uważa.
zdjecie uzytkownika
Sunia - 2013-02-19 16:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zgadzam się masz całkowitą rację Adam. Ludzie wiedzą co piszą.
zdjecie uzytkownika
Taxi - 2013-02-19 17:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie obrońca przedstaw się jak jesteś taki OK. Sam się ośmieszasz! A ludzie piszą czystą prawdę i takie są fakty.
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-05-06 22:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tą pracą w Thule? W jakich dniach się pracuje? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Zdarzyło się może komuś otrzymać wsparcie od szefa w postaci pewnego zastrzyku gotówki, gdyż zdarzył się nagły wypadek? Za którym razem zaproponowali umowę na dłużej niż rok (jeśli zaproponowali).
zdjecie uzytkownika
Jack - 2013-05-07 15:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trójkę z przodu ? Chyba w marzeniach. A o wsparciu szefa nigdy nie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-05-12 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie, jak wygląda atmosfera w Thule? Czy potrzebne jest jakieś doświadczenie? Jak wyglądała rekrutacja do firmy? No i ile w takim razie mógłbym zarobić, dwójka z przodu chociaż będzie, skoro nie trójka? Jak nie chcecie pisać ile dokładnie, to napiszcie, czy idzie odłożyć coś z pensji na wakacje, czy życie od pierwszego do pierwszego?
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2013-06-11 12:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
THULE to zenada oszukuja jakies umowy daja przez adeko poniewieraja pracownika brak szacunku, do pracy w boze cialo co to ma byc, kary za to powinni placic a nie wykozystywac nas i jeszcze oszukiwac na wyplatach to jest smieszne obiecuja umowy przez thule a daja przez Adeko ...
zdjecie uzytkownika
magat - 2013-06-21 01:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
/ANONIM/ a jakie umowy podpisuja, o prace, czy zlecenie? Jak to dają umowy przed Adeko, a nie Thule? Warto w ogóle podejmowac się tam pracy, czytam, że nie ma szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
nik 1 - 2014-02-20 20:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w thule nie bylo za wesolo . tak jak wszedzie . musisz troche sie nagibac zeby miec cos z tego . a i tak nigdy nie wyszles na swoje , to jest w koncu praca a nie urlop .a wiara ktura z toba pracowala byla nie zawsze falszywa . w koncu to tylko jest moje zdanie . pozdrawiam . trzymajcie sie .
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-02-23 12:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że skoro nik 1 napisał, że było, to teraz w Thule jest wesoło tj. jest zdecydowanie lepiej niż było.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-31 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjeliby mnie z niedokońca stwierdzona epilepsja? Szukam pracy!
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-04-07 16:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz w thule to tragedia połowa wypłaty do premie jakościowe i jeżeli jedna osoba zepsuje produkt to wszystkie 15 osób (powiedzmy , że 5 na bagażniku pracuje) ma zabrane po 50 zł premii za śrubkę. Tak samo jest na malarni czy prasach / giętarkach . Możesz być bardzo dobrym pracownikiem i nie psuć detali a jednak zawsze komuś może zdarzyć się błąd i Ty cierpisz za niego. A co do atmosfery to sobie możecie wyobrazić ludzie chodzą zapierdalają Ci młodsi , thule podnosi normy przychodzą straszą starszych pracowników wywaleniem z roboty albo degradacją.... dużo by opowiadać firma marzeń :D
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-06-19 22:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to Thule nie powinno obarczac takimi kosztami całego zespołu, tylko jednostki lub samo pokrywac starty, bo chyba ich stac, nie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thule. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x