Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Thule. Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Thule. Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zatrudniony - 2013-02-08 20:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za umowa???a wypłata????nie wiadomo co z tym robic!zapłacic rachunki,czy dzieciom kupic chleb?
zdjecie uzytkownika
kasiula - 2013-02-08 21:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
thule to zenada lepiej do szczecha isc do pracy,bo jest ok
zdjecie uzytkownika
Max - 2013-02-09 09:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wszystkich którzy pracują bądź pracowali w tej firmie o wystawianie im opini.
zdjecie uzytkownika
szpirytusz - 2013-02-13 23:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koniec świata
zdjecie uzytkownika
aaaggg - 2013-02-15 18:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.. Ja też pracowałam w Thule przez kilka sezonów i właśnie na torebce.. poprostu maskra normy co chwile podwyższane , i te latanie po innych stanowiskach jak niebyło roboty ...
zdjecie uzytkownika
Tylko nie pachołki - 2013-02-17 15:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie są tu bardzo krytyczne a ciekawe dla czego ?
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2013-02-17 19:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda zależy jak kto trafi na jakie stanowisko. Na niektórych da się wytrzymać. A co do ludzi to wiara taka już taka jest wszędzie fałszywa i obłudna.
zdjecie uzytkownika
Obrońca - 2013-02-19 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy, takie kozaki a piszecie anonimowo jak tchórze , macie( usunięte przez administratora )to sie przedstawcie a nie wyssane z palca pierdoły piszecie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-02-19 15:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko nie pierdoły! To co ludzie piszą chyba z nikąt się nie wzieło? I proszę nie zapominać o wolności słowa. Każdy ma prawo pisać co uważa.
zdjecie uzytkownika
Sunia - 2013-02-19 16:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak zgadzam się masz całkowitą rację Adam. Ludzie wiedzą co piszą.
zdjecie uzytkownika
Taxi - 2013-02-19 17:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dokładnie obrońca przedstaw się jak jesteś taki OK. Sam się ośmieszasz! A ludzie piszą czystą prawdę i takie są fakty.
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-05-06 22:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tą pracą w Thule? W jakich dniach się pracuje? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny? Zdarzyło się może komuś otrzymać wsparcie od szefa w postaci pewnego zastrzyku gotówki, gdyż zdarzył się nagły wypadek? Za którym razem zaproponowali umowę na dłużej niż rok (jeśli zaproponowali).
zdjecie uzytkownika
Jack - 2013-05-07 15:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trójkę z przodu ? Chyba w marzeniach. A o wsparciu szefa nigdy nie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
udet - 2013-05-12 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w takim razie, jak wygląda atmosfera w Thule? Czy potrzebne jest jakieś doświadczenie? Jak wyglądała rekrutacja do firmy? No i ile w takim razie mógłbym zarobić, dwójka z przodu chociaż będzie, skoro nie trójka? Jak nie chcecie pisać ile dokładnie, to napiszcie, czy idzie odłożyć coś z pensji na wakacje, czy życie od pierwszego do pierwszego?
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2013-06-11 12:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
THULE to zenada oszukuja jakies umowy daja przez adeko poniewieraja pracownika brak szacunku, do pracy w boze cialo co to ma byc, kary za to powinni placic a nie wykozystywac nas i jeszcze oszukiwac na wyplatach to jest smieszne obiecuja umowy przez thule a daja przez Adeko ...
zdjecie uzytkownika
magat - 2013-06-21 01:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
/ANONIM/ a jakie umowy podpisuja, o prace, czy zlecenie? Jak to dają umowy przed Adeko, a nie Thule? Warto w ogóle podejmowac się tam pracy, czytam, że nie ma szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
nik 1 - 2014-02-20 20:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w thule nie bylo za wesolo . tak jak wszedzie . musisz troche sie nagibac zeby miec cos z tego . a i tak nigdy nie wyszles na swoje , to jest w koncu praca a nie urlop .a wiara ktura z toba pracowala byla nie zawsze falszywa . w koncu to tylko jest moje zdanie . pozdrawiam . trzymajcie sie .
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-02-23 12:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że skoro nik 1 napisał, że było, to teraz w Thule jest wesoło tj. jest zdecydowanie lepiej niż było.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-03-31 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjeliby mnie z niedokońca stwierdzona epilepsja? Szukam pracy!
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-04-07 16:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz w thule to tragedia połowa wypłaty do premie jakościowe i jeżeli jedna osoba zepsuje produkt to wszystkie 15 osób (powiedzmy , że 5 na bagażniku pracuje) ma zabrane po 50 zł premii za śrubkę. Tak samo jest na malarni czy prasach / giętarkach . Możesz być bardzo dobrym pracownikiem i nie psuć detali a jednak zawsze komuś może zdarzyć się błąd i Ty cierpisz za niego. A co do atmosfery to sobie możecie wyobrazić ludzie chodzą zapierdalają Ci młodsi , thule podnosi normy przychodzą straszą starszych pracowników wywaleniem z roboty albo degradacją.... dużo by opowiadać firma marzeń :D
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-06-19 22:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to Thule nie powinno obarczac takimi kosztami całego zespołu, tylko jednostki lub samo pokrywac starty, bo chyba ich stac, nie?
zdjecie uzytkownika
dasfs - 2014-11-30 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja slyszalem ze kontrruktorzy to na lape zarabiaja 5 .
i ze w biurze idzie zarobic wiec nie jest zle
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-12-04 15:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie złożyć papiery ubiegając się o pracę w Thule Wieleń ???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-18 18:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalnie same brednie firma jest ok pracować wszędzie trzeba za leżakowanie nikt nie płaci
zdjecie uzytkownika
Lekturka - 2015-01-09 13:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zarządu jeśli to czyta <bo czemu nie>
Jeśli jest tak jak ludzie opisują w komentarzach to polecam przeczytać książkę Wieża Paryska.. :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-04 13:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie tak na thule idzcie sobie pracowac do Tartaku W Wieleniu ponizaja ludzi jak moga groza zwolnieniem jak sie odezwiesz zero szacunku do ludzi a zwlaszcza pan z Nowej Soli cwaniak jakich malo.tylko metry i metry zeby premie dostali a o urlopie to Pomarzyc mozna a co do wyplat 2-3 dni po terminie i jeszcze cie opiernicza na wyplatach
zdjecie uzytkownika
7890pik - 2015-03-12 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w hucie w thule kierownictwo nie zna kodeksu pracy,jak można kończyć pracę o 22 i na drugi dzień iść na 6 rano i pracować 12 godzin,a gdzie 11 godzinna przerwa. prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorzej jak w samsungu.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-04-13 08:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, nie wspomnę już o pracy 7 dni w tygodniu, bez dnia wypoczynku.
Na porządku dziennym jest też straszenie pracowników zwolnieniem za odmowę pracy w weekend. W Thule żyjesz po to aby pracować, a nie pracujesz po to aby żyć.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-07-07 18:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie możliwe, żeby pracować 7 dni w tygodniu pod rząd i nie mieć żadnego wolnego dnia, naprawde to jest niezgodne z każdym regulaminem. Rozumiem nadgodziny czy prace w domu, ale prosze nie przesadzajcie. Z tego co wiem to również można dostać cieawe benefity do wyboru kto co woli bardziej czy mutisport czy lekarza.
zdjecie uzytkownika
L - 2015-10-09 20:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA CZYTAM I SIE SMIEJE IDZCIE DO MATEXU,ALBO DO SAMSUNGA TU WCALE NIE JEST TAK ZLE JA JAKOS ROBIE I JEST OK CO WY CHCECIE LUKSUSY ?????? WIADOMO SEZON JEST (usunięte przez administratora) ALE KAZDY WIE CO GO CZEKA ZAWSZE MOZE SIE ZWOLNIC NIEROBY PRZYCHODZA I PO MIESIACU NA ZWOLNIENIA LEKARSKIE !!!!!
zdjecie uzytkownika
Celinka - 2015-10-09 23:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się @L, że masz rację. Skoro ktoś szuka pracy, to chyba nie wysyła CV gdziekolwiek, tylko najpierw orientuje się w tym, co w firmie się robi i czy pracy jest dużo. Zresztą na rozmowie kwalifikacyjnej też można się wiele dowiedzieć, więc dziwię się, że nagle tyle osób jest zdziwionych tutaj.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-08 15:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-08 15:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2015-11-30 16:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxx nie przesadzasz trochę? Wiadomo że praca fiyczna lekka nie jest, nikt nie płaci za leżenie. @1234 nie wiem czy naprawdę jest tak ostro, znajomy mówił że nieźle płaca i był zadowolony, benefitów wielkich brak, ale stabilnie jest.
zdjecie uzytkownika
sikor - 2015-12-21 11:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asiak co ty piszesz?gdzie dobrze płacą w thule?nie rozśmieszaj ludzi!najniższa krajowa umowy śmieciowe i w lipcu wypad z firmy bo sezon się skończył i nikt się nie przejmuje ludzmi co mają robić dalej.owszem nieźle zarabiają ale tylko te nieroby co przed komputerem siedzą i głowy mają pełne absurdów
zdjecie uzytkownika
romoli - 2015-12-29 19:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w lipcu wcale nie kończy się sezon u nich to wiem, ale stawki moze niskie, ale z tego co wiem to potem można łątwo dostac umowe o prace, wiec tu jest pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2016-01-12 18:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam stwierdzona schizofrenię paranoidalną czy mam szansę dostać się do biura
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-01-19 14:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najniższa krajowa @sikor jak przecież chyba wiem, że średnia krajowa, nie są to wielkie pieniądze, ale nazywać je najniższymi to też duża zniewaga dla firmy, która przecież Cię żywi
zdjecie uzytkownika
Xl - 2016-01-19 15:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego ta firma nie powstała np. w Niemczech (największy zbyt) ? Odpowiedź jest prosta bo tam pracownikowi musieliby płacić min 2/3 tysiące euro na miesiąc (euro 4,30 zł). Pomyślcie więc ile oni mają zysku na jednym polskim pracowniku ? Żałosne. Polacy Chińczykami Europy i taka jest prawda. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
boniek - 2016-01-24 13:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Asiak oczywiście praca fizyczna nie jest lekka i w tym przypadku powinna być dobrze wynagrodzona bo ten pracownik fizyczny zarabia na całą firmę oczywiście też na bardzo wysokie wypłaty i premie kierownictwa które mają takiego człowieczka za nic.A gdyby nie on to reszty też by nie było.Pracowałem w zeszłym sezonie i wiem jak tam jest.Na początku obiecanki później praca ponad siły a na koniec przykro nam ale sezon się skończył już cie nie potrzebujemy.Już tam nie pójdę do pracy bo nie ma po co.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-01-30 11:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można napisać coś takiego ze firma kogoś żywi?!Firma wypłaca należne wynagrodzenie za ciężką pracę.A średnia krajowa wynosi dużo więcej niż 2000 zł brutto. Brednie totalne
zdjecie uzytkownika
Anka - 2016-01-30 13:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba ludzie którzy tam pracują żywią tą firmę a nie ona ich. Pracując ciężko tak naprawdę za pół darmo.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2016-01-31 17:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie postu XL.Oczywiście że firma jest w Polsce bo chodzi o koszta.Ale żeby ludzi gonić żeby pracowali za 3 lub 4?To jest właśnie żałosne zwłaszcza ze tak mało zarabiają.Wina tkwi w kierownictwie.Nie nadają się.Powinni zmienić całą kadrę
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-02-15 18:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jak wygląda to gonienie ludzi, bo kazdy tutaj może sobie powiedzieć tyle, że mu się coś nie podoba, że jest z czymś źle, ale nigdy nie ma szczegółów
zdjecie uzytkownika
lambado - 2016-03-09 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka pomyłka.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
kastor - 2016-03-17 10:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdy sa trzy: prawda, moja prawda i gowno prawda. W tym co jest napisane w ostatnich komemtarzach jest ta ostatnia prawda. W okolicy jest duzy problem z zatrudnieniem praktycznie zadnych wiekszych firm tylko male firemki. Naljepiej jest tylo narzekac...to takie polskie. Zlota maksyma: nigdy nie jest tak zle zeby nie mogo byc gorzej.....
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-04-07 11:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie to jest to co mówię komentarze wyrzej nic nie mówią, i jak tu ktokolwiek ma czerpać wiedzę, skoro w ogóle zero można się dowiedzieć w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Nicole - 2016-04-07 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komentarze poniżej nie powyżej to po raz po dwa są w nich zawarte ciekawe i prawdziwe rzeczy i po trzy można z nich się dużo dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Nicole - 2016-04-07 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komentarze poniżej nie powyżej to po raz po dwa są w nich zawarte ciekawe i prawdziwe rzeczy i po trzy można z nich się dużo dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Nico - 2016-04-08 08:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyżej piszę się przez ż nie rz odsyłam do podstawówki ASIAK.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Thule. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thule. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert