Abc Autoparts Sp. z o.o.

Szczecin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 24 ocen.

Abc Autoparts Sp. z o.o.
3 24 6 1

Opinie o Abc Autoparts Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

anonymous

Czarne zęby pisała widać po błędach to dopiero była patologia oj Barbaro wstyd i dobrze że Cię wywalili

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Jak byś chciał wiedzieć to ja z firmy sama wyszłam a nie ze mnie wywalili ty jesteś wieloka pomyłka nie jest patalogi tam pierwszy raz spodkalam się firmie że mogą ludzie chodzić pijani naprzykla Magdalena L i co nic nie zrobili

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Taki mądry jesteś ze Az kodeków pracy nie znasz jedynie mi mogli nk wstawić a nie wywalić a taki mądry jesteś właśnie widzę i jak byś chciał wiedzieć to odeszła sama a nie wywalili mnie właśnie widzę jaki mądry jesteś to ci powiem 3 nk i cie wywalaja a nie ty byś się wstydził że nie znasz kodeków pracy ha ha ha

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Kodeks mówi krótko..... Za słownictwo wulgarne won z roboty nikt z Tobą Barbaro nie chciał pracować, a nie żadna nk wywalił Cię za patologię i za to że prymitywna byłaś o wyglądzie bohatera pewnego filmu czyli czarnozebnego pieska

anonymous
@anonymous 14.09.2018 16:05

Z kim pisze jestem ciekawa bys był bohaterem i pokazał się i jestem ciekawa czy byś był mądry wtedy dobra jednym słowem spadaj

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:11

I spadam właśnie o tym mówię tylko do awantur się nadajesz i i wyzwisk do pracy na Izbie Cię przyjmą

Zainteresowany

Na ktory dzial najlepiej trafic??

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Na żaden bo tam wogule tragedia jest w tej firmie patalogi jak nic przez 3 miesiące masz 18 a potem 19 i co robisz ciogle normę a kierownik tego nie widzi a co pomalu robią to mają 20 zł brutto trzeba wchodzić kierownika w (usunięte przez administratora) chyba żeby więcej dostać i nie trzeba robić tyle

....
@anonymous 11.09.2018 20:34

Proponuję cofnąć się do podstawówki i nadrobić zaległości, bo oczy bolą.

anonymous
@anonymous 11.09.2018 20:34

Basiu wróć do szkoły.... Za za koszmarna baba zemsta się marzy.... A sama podlizywala się o podwyżkę i robilaby to tej pory na szczęście było krótkie WON

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Ja się nie starałam o podwyżkę tylko potrafiłam robić te rzeczy to nie którzy w (usunięte przez administratora) wchodzą tam niektórym żeby dostać podwyżkę i sam się wstydź jednym słowem spadają na ryj może sam wchodziles i się starałes o podwyżkę nie wiadomo jak ha ha ha

anonymous
@anonymous 11.09.2018 20:34

Sam biesek wogule jesteś a ty wcale nie lepsze masz zeby może jeszcze gorsze a taki mądry jesteś

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Powiem Ci jedno dużo osub się tam przewinęło i jak tak dalej pójdzie to jeszcze więcej się przewinie i potem zamkną firmę bo nie będzie mnialo komu pracować

Przedszkole
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Jak Dzieci...

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:14

No już dobrze Wampirku idz do dentysty zadbaj o ręce i będzie ok tu już nie musimy oglądać Twojego uśmiechu i słychać jezyka rodem z meldunki Pa

Lider

Firma szuka Lidera. A jakie jest kierownictwo ?? Bo nie wiem czy warto iść do Was. Jak widzę opinie to kierownictwo źle zarządza. Jakieś zmiany ...

SzybkiPakowacz

Praca nienalezy do najcięższych , fizycznie tak się nie nameczysz, bardziej psychicznie mozna dostac w kosc przez osoby zarzadzajace tj. Kierownik Arek; *Tragedia * zadumany typ niepotrafi rozmawiac z ludzmi... podchodzi do pracownikow jak do zwierzyny, niedarady z nim pracowac!!! Kierownik Dawid: * Terrorysta/ Kryminalista *Najchetniej nic by nierobil i pretensje mial do wszystkich. Kierownik Sylwia * Urzedniczka/ Surowa biurokratka * Potrafi zakrecic czlowiekiem bo Sama jest Zakrecona jak sloik. Koordynator Oliwier: * Dziwny Typ Czlowieka, Ciezko cos o nim powiedziec . * Komunikatywny, * Pracocholik/ obserwator Liderzy: 1. Kamil *terroryzuje Kolegow * (usunięte przez administratora) Sylwii 2.Michal i Maciek * chyba sa parą?!? *Nieznaja sie na swojej funkcji.... 3. Kuba ( specjalista od Towaru) Jezus * Non stop obrazony Dyrektor Renata * Calkiem Fajna Babka * Wymagajaca * Niekoleżenska

Przydupas Renaty
@SzybkiPakowacz 02.08.2018 07:06

Renat chyba Ciebie kręci. Jak ona jest fajna to ja jestem top model :)

Ukraina
@SzybkiPakowacz 02.08.2018 07:06

100%

chodzi lisek koło drogi
@SzybkiPakowacz 02.08.2018 07:06

chyba fajnej babki nie widziałeś , ani to pikne , ani z charakteru fajne takie coś w wydaniu standardowym. przyszło to to zaciążone do firmy w stanie nie wskazującym , chapnęła ciepłą posadkę + w pakiecie fajną pensyjkę , po lansowała się coś 3 miesiące jako wielka dyrektor logistyki , w sumie bardziej jako statystka , i niebawem będzie się zwijać na słodkie l4 macierzyńskie . a my jak weźmiemy l4 to albo nogi z duuupyyy powyrywają , albo umowy nie przedłużą . fajny przekręt jednym słowem. o wiele lepsze u nas na pakowni chodzą

Pracownik
@chodzi lisek koło drogi 04.08.2018 00:56

Ona wie jak się ustawić. A kto ją teraz zastąpi ?? Lepiej żeby było osoba nowa bo z tej kadry co jest to porażka

Choj
@chodzi lisek koło drogi 04.08.2018 00:56

A kto jest piękny z lasek na magazynie?

-kkkelektryk
@SzybkiPakowacz 02.08.2018 07:06

podaj swoje dane żebyśmy mogli dla ciebie też coś ciekawego wymyśleć

Pracownik
@-kkkelektryk 13.08.2018 22:27

Jeżeli 20 osób potwierdza post to chyba jest to prawda ..... A jak ty myślisz kkkelektryk ?

Anonim
@Pracownik 14.08.2018 12:28

Jak dla mnie wszystko trafne kierownictwo nieogarnięte i całe do wymiany

szczecin dabie
@SzybkiPakowacz 02.08.2018 07:06

oliwier to genetyczna pomylka

szczecin dąbie

Największą strata dla tego magazynu jest przeniesienie Kierownika Sylwi ta kobieta to wspanialy człowiek ale i kierownik byla i jest taka pomocna , az sie chialo pracowac ,by jej nie zawieść niestety za nią dali naprawdę niedoświadczonego kierownika Oliwiera gdzie się gubi sam ale przynajmniej można chodzić w kratkę do pracy Pozdrawoam ex pracownik

abcŻartoParts
@szczecin dąbie 13.09.2018 06:40

Chyba sobie żartujesz pomocna? Jest wiecznie zakręcona nie umie zarządzać. Kobieta na stanowisku kierowniczki gdzie inni to sami faceci to pomyłka..A ta kobieta wiecznie robiła wszystkim pod górkę więc nie wiesz co piszesz pozdro.

Ogarnięty

Praca nie należy do lekkich, czasami trzeba się nadzwigac ciężkich tarcz i innych ciężkich części.Na pakowaniu po całym dniu masz dosyć,szczególnie po wtorku (10 godzin pracy). Najlżejsza praca jest na przyjęciu.Możesz przyjmować towar i naklejac naklejki tempem żółwia,rozmawiać sobie i kierownik działu Arek który czepia się wszystkich z innych działów i wiecznie mu wszystko nie pasuje., nic ci nie powie bo pracujesz u niego.Wydaje mu się ze jest właścicielem tej firmy a nie tylko kierownikiem. Możesz stać i nic nie robic jak skończysz prace i jest wszystko dobrze.Inne działy odradzam.

anonymous
@Ogarnięty 02.09.2018 18:54

Tam wogule to patalogi jak nic koleżanka Magdalenę L chodzi do pracy pijana lata poza kładzie i nikt tego nie widzi i jej jeszcze nie zwolnili Brygadzista do niej podszedł i kazał iść do domu ona nie chciała iść aż kierownik podszedł i poszła ona wogule wstydu nie I każdy jak chce to chodzi wkradke i nic nie robią

Pracownik

Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Weźcie się do pracy, a nie zajmujecie się wypisywaniem głupot na forum. Na jakiej podstawie oczerniacie kierowników? Uważam, że są bardzo pomocni i zawsze idzie się z nimi dogadać. Największym problemem w tym zakładzie są właśnie pracownicy, którzy zajmują się tylko plotkowaniem....

Abc
@Pracownik 31.08.2018 06:39

Na szczęście teraz Ci wszyscy inteligencji powiatowi mogą złożyć cv i sami sprawdzić się na stanowisku lidera. Proponuję wziąść się za pracę lenie wtedy wszystkim będzie się lepiej pracowało!

?
@Pracownik 31.08.2018 06:39

A skąd tyle zawisci w team liderach?

....

Wyrzucic michala lidera#!!!

Szukam pracy

Witam. Czy firma prowadzi rekrutację? Kiedyś widziałem ogłoszenie w sieci ale jest już nieaktualne.

ABC AutoParts
@Szukam pracy 30.08.2018 16:06

Dzień Dobry, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Magazyniera . Poniżej wklejam link do ogłoszenia : https://www.olx.pl/oferta/magazynier-CID4-IDvmqKL.html

He'sGun

Teraz karme na paleciakach jeszcze będą wozić śmiech na sali

Pracownik magazynu

Co za tępaki tam pracują i tu się odzywają to brak słów. (usunięte przez administratora) plotka z tym, że nowy dyrektor to mąż Renaty haha skąd wy kur*a to bierzecie? Tak samo jak info, że wszyscy telefony mają po parę tysi. Przecież to wszystko (usunięte przez administratora) prawda. Dyrektorka pracowała pół roku i zapiep*zała w te upały jak większość z nas. Ja tam widziałem zmiany na lepsze jak się pojawiła i szanowała wszystkich pracowników co było profesjonalne. Zwalniala tych co nie szanowali innych i pracy. Większość ludzi jest ok i chce pracować, a reszta to nie roby i placki, które właśnie przesiaduja na L4 i później zdziwieni, że firma nie chce z nimi współpracować. Michał nie kierownik, tylko lider i nie nadaje sie totalnie, nie potrafi rozmawiać z ludźmi. Dawid coraz lepiej. Na magazynie już widać, że w końcu się przejasnia i porządek robią, bo (usunięte przez administratora) był straszny. Ci co pracują i się wywiązują nie muszą się o nic martwić i też nie narzekają, a niestety jeszcze robią tacy, którzy kombinują, a jeśli jeszcze przychodzi ktoś kto karze pracować to oni zdziwieni i piszą właśnie takie pierdoły. Kto chce pracowac to jest spoko, choć to nudna robota, ale narzekają tylko Ci co chcieliby nic nie robić, a zarobić ????

Magazynier
@Pracownik magazynu 25.08.2018 23:41

To ty jesteś tępak ..... Prawdą boli.....

abcŻartoParts
@Pracownik magazynu 25.08.2018 23:41

Sam jesteś tępak pracujesz tam gościu i widać nawet sam nie wiesz co sie dzieje. Renata zapie:::przała w upały nie rozmieszaj ludzi...co nazywasz zapiep**rzaniem siedzenie w klimatyzowanym biurze i wejscie na magazyn na 5minut zeby pogonić ludzi za brak butów bhp których sama długi czas nie nosiła? HAHAHA

Pracownik

Kierownik Dawid do wymiany!!!! Opryskliwy i gresywny!!!

Pracownik

Michał do wymiany!!!Chyba mamusia mu tą pracę załatwiła!

Pracownik

Przeraża mnie zachowanie kierownika Dawida:(

Postronny

Co tam się u Was dzieje? Co to za firma ? ? Po wpisach na forum to widać brak dobrej ręki zarządzającej ? Chyba najgorzej zarządzana firma w panattoni. Niech kierownictwo się zapisze na bezpłatne kursy do DHL lub PDC ?

anonymous
@Postronny 17.08.2018 18:44

Kierownicy to się tam chyba po znajomości dostali!

Kolega
@Postronny 17.08.2018 18:44

Ta firma to jedna wielka pomyłka. Żądamy właściwych kierowników i dyrektorów. Za dobrych trzeba zapłacić. Bo jak nie to firma się wywali.

Były pracownik

Michał porażka!!!!

Pracownik

Premii dla pracownikow zaluja, a kierownikom kupuja najnowsze telefony Huaweii p20 pro wydajac na to duza kwote ok 30tys, a na paleciaki wydali raptem 10tys xd

B
@`studencik84h 13.08.2018 22:16

Myslisz, ze kierownicy nie chodzą na l4 co tydzien i sie nie migają? Ha ha ha głupiś i naiwny

Pracownik ABC
@`studencik84h 13.08.2018 22:16

Ja rozumiem,że to telefony służbowe jest tylko jedno ALE czemu takie drogie? Przecież jeżeli to telefon służbowy to tylko do smsowania i dzwonienia . Po co więc telefony za 3 tysiące jeżeli można kupić np telefon z taką samą funkcją za 500 zł?

Alan

A kto ma być za rentę są jakieś przecieki

Pracownik
@Alan 05.08.2018 19:19

Oby nie ktoś z firmy. Bo jak ktoś od nas to kiepsko to widzę. Dobrze żeby zatrudnili kogoś z zewnątrz. Najlepiej żeby wiedział jak pracuje się na magazynie.

Bb
@Pracownik 05.08.2018 21:06

Jej mąż ..... Juz jest

Szwagier
@Bb 14.08.2018 18:09

Nepotyzm – faworyzowanie członków rodziny przy obsadzaniu stanowisk .....

dziki dzik
@Bb 14.08.2018 18:09

A skąd masz takie informacje , że to jest jej mąż ?? to nie jest przypadkiem jakaś nie sprawdzona plotka ?? na podstawie czego tak stwierdziłeś ?? jeżeli to jest prawdziwa informacja , to było by już całkowicie wesoło , hmmm chyba sami się domyślacie o co chodzi .

He'sGun

Magazyn generalnie = pełno kurzu i buractwa. Na pakowaniu spoko kierownictwo, a praca jak praca chcesz albo masz w poważaniu. Lepiej pakować niz być łazikiem, bo wtedy przynieś, podaj, pozamiataj. Dział przyjęć chyba najlepszy dział pod względem wykonywanej pracy. Kiero wiecznie niezadowolony. Skanery = śmieszne kierownictwo wiecznie roztargnione jakby w innym świecie żyli czego wynikiem staje się coraz mniejsze zaangażowanie pracowników. Praca sama w sobie jest w porządku, ale patrząc z boku na działania liderów raczej bym się nie odważył wchodzić w taki konflikt:)

Były pracownik

Byłem, sprawdziłem i spier**liłem

-PCD LOG.
@Były pracownik 11.08.2018 14:59

a teraz napisz gdzie pracujesz i jak ci dobrze płacą, w samych superlatywach proszę :)

Joker

A jak jest z zarobkami? Warto do tej firmy przyjść?

Sraka
@Joker 10.08.2018 02:06

2400 netto

anonymous
@Sraka 10.08.2018 10:43

Serio? no to słabo..

Nick
@anonymous 12.08.2018 21:50

Chyba 2200 z groszami

zaangazowany
@Joker 10.08.2018 02:06

zależy czy chcesz poracować czy siedzieć na zwolnieniu

gruby jacek

Dawid to zwykłe popychadło ukraińca i jest za lechem poznań

Polka
@gruby jacek 08.08.2018 11:43

Grubo. To nie jest w porządku. Twoja wypowiedź jest nie w porządku. Brak merytorycznej uwagi.

...greg...
@gruby jacek 08.08.2018 11:43

heloł, zastanów się czyim ty popychadłem jesteś i penie kibicujesz ajaksowi-żytomierz

Kakao

Wywalić kierownika Michała proszę

Pakowacz
@Kakao 09.08.2018 22:21

To nawet nie jest "kierownik"

Kumpel dawida
@On 10.08.2018 15:34

Cos ci się pomyliło

Postronny

A co na to wszystko co tutaj jest zarząd firmy i właściciel? Czy ktoś interesuje się co się dzieje w tej firmie ?

Słoneczko

Kierownik ,,Michał" najgorszym kierownikiem w zakładzie. Nie nadaje się na te stanowisko. Propo stanowiska ludzie zmieniaja 10 razy stanowisko w ciagu miesiaca, co tylko przeszkadza bardziej niz pomaga. Dzięki temu durnemu pomysłowi, wiele ludzi odchodzi przez taką za..bista organizacje pracy przez osoby nienadające się fo tego.

Perfekcja poziom expert

Teraz w tej pracy będziemy robić za perfekcyjną panią domu i test białej rękawiczki non toper Może ku.a jeszcze oddajcie probki ze stanowiska do laboratorium i rozdajcie fartuszki.

Mechanik
@Perfekcja poziom expert 06.08.2018 23:11

A kto będzie robił z perfekcyjną?

nie interesuj się

Jedyne co jest beznadziejne w tej firmie to to, że jeszcze pracują tam tępaki i nieroby. Praca ogolnie jest lekka i bez większych wymagań. Jednak ludzie są mega męczący, bo problem jest dla nich w ogóle pracować. Kadra zarządzająca bardzo mieszana, bo rzeczywiście nie wszyscy mają pojęcie o zarządzaniu. Michał zielony w tym co robi, a Dawid zapomina się z tekstami czasami, ale trochę się nie dziwie jak co do niektórych ręce opadają. Arek ponoć nie traktuje pracowników po ludzku, a Sylwia kierowniczka zgadzam się z poprzednikiem, że biurokratka. Renata dyrektorka to jedyna chyba, która ma pojęcie o zarządzaniu ludźmi, ale za mało jej na magazynie żeby zrobić porządek z tymi ludźmi. Wyeliminowała już część agresywnych i hamskich nierobów, ale też słyszałem, że nieraz pomogła komuś. Pracownicy robią co chcą i mają wszystkich gdzieś. Główny kierownik magazynu kiedyś był wulgarny bardzo i ponosiło go, ale teraz ponoć się uspokoił trochę. Ogólnie to Kierownicy i Liderzy nie ogarniają.

Interesuje.
@nie interesuj się 04.08.2018 23:46

Chyba jednak Renata jest dyrektorem . Powinna sobie poradzić. Jeżeli nie daje rady ogarnąć to znaczy że się nie nadaje. To chyba jest jasne. Ona zarządza kierownikami i liderami. Jeżeli oni nie ogarniają to znaczy że są źle zarządzani .....

PocieraczAbc

Co do kryminalisty Dawida jest to człowiek odpowiedzialny i sumienny więc nie rozumiem skąd te opinie. Jest najlepszym kierownikiem na całej hali!!

Has
@PocieraczAbc 03.08.2018 06:59

Najlepszy jest !!!!! Tylko wtedy jak go nie ma w pracy.

Pracownik magazynowy

Nie polecam tej pracy. Zła organizacja, robienie wszystkiego w 2 lub 3 godziny pracy by później przez kolejne 2 nic nie robić. Są pewne osoby uprzywilejowane,które mają większe możliwości ponieważ wchodzą w 4 litery danemu kierownikowi działu,niektórzy muszą robić za 10 gdy jedna inna osoba nie robi nic bo jest uprzywilejowana ze względu na dobre relacje z kierownictwem... I co? Nie ona ostatecznie dostanie opr za opieprzanie się tylko ty ... Ogólnie to nie podoba mi się wyróżnienie jednych -jeżeli na to nie zasługują bo Ewidentnie widać że się opieprzają ,a zganianie winy na reszte zespołu gdy to ta jedna osoba zawiniła. Kierownictwo jest słabe i to niestety prawda. Mogę jedynie powiedzieć,że jeżeli w ten sposób będzie się traktowało ludzi to nie ludzie będą mieli problem z przedłużeniem umowy tylko ABC bo nikt po 3msc nie będzie chciał jej przedłużyć.

Magic
@Pracownik magazynowy 04.08.2018 12:05

Jak nic nie zmienią to będzie porażką ta firma. Trzeba przewietrzyć stanowiska kierownicze i podwyższyć płace.

Orzel

Pracować trzeba wszędzie kierownicy maja swoje zadania śmiać mi się chce ze Dawid dostał ksywe taka powiedzmy otwarcie jeżeli normalnie się odzywasz i się pytasz to każdy odpowie tobie normalnie a jak tak sobie obserwuje i zachowujesz się jak (usunięte przez administratora) a inaczej jak się mówi do ciebie a ty nie lapirsz co się mówi to trzeba traktować dana osobę jak (usunięte przez administratora) ale to wszędzie gdzie taka osoa pójdzie do pracy szczerze kierownictwo jest ok masz jakiś problem to się jak człowiek zapyta normalnie bez pajacowania to odpowiedzą też po ludzku czy to będzie kierownik czy pracownik taka jest prawda

Zostaw opinię o Abc Autoparts Sp. z o.o. - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Abc Autoparts Sp. z o.o.