ABC AutoParts Sp. z o.o.
3 32 6 1

Opinie o ABC AutoParts Sp. z o.o.

Pak

A cudowne Panie pomagające Kubie....wielkie Szefowe. .,które krzyczą na ludzi Gwiazdy tylko jedzą kabanosy ale przecież im wolno

Guziec 123

Zapomniałem dodać że wiekszosc osób nie zna nawet Dyrektorki bo wgl nie pokazuje się na oczy

Ja
@Guziec 123 09.11.2018 09:42

Pani dyrektor jest na zwolnieniu ponieważ spodziewa się dziecka

Pak
@Ja 12.11.2018 17:52

Dyrektorki Ci się pomyliło ha ha

Pracujący

Prawda jest taka że każdy kto chce pracować to pracuje a jak ktoś myśli że przyjdzie pokręcić sie po hali i beda mu placic to zawsze beda do niego jakies aluzje ze strony kierownicwa. A samo kierownictwo w porządku robisz swoje to nie ma sie do czego przyczepić a w razie potrzeby zawsze bedzie starał sie Ci pomóc przynajmniej ten jeden w dziale w którym pracuje. Sama firma 'młoda' wiec jeszcze sie rozwija i liczę że bedzie coraz lepiej.

Shavo

W tej firmie BHP leży i kwiczy , samowolka jak się patrzy , można skakać po schodach, stawiać paleciaka jak i gdzie się chce bez zabezpieczenia.Liderzy OMG , założy kamizelkę i Wielki wódz ;).Zero szacunku dla ludzi , no chyba że muszą to aktorzą.

Ja

Koledzy, koleżanki z Abc dostaliście wypłatę? W ciula sobie z nami lecą!

Xyz

Ta firma to jakies nieporozumienie. Traktuja pracownikow jak smieci . Jak przychodzi co do czego to masz zapieprzac jak mrowka a nawet nie potrafia pieniedzy na czas przelac . Zenada i totalne dno Liderzy nie robia nic , tylko chodza i rozmawiaja ze swoimi znajomymi Kolejki na pol magazynu do odbicia sie przez co wychodzisz z pracy 10 minut po czasie

Jezus
@Xyz 11.11.2018 18:25

Tak obserwując wszystko od jakiegos czasu można dojsc do wniosku, że pracownicy w pomarańczowych koszulkach to jakiś naród wybrany, nadludzie..pierwszeństwo mają zawsze, wszędzie i ze wszystkim..zwykły pracownik który gania po antresoli i potrzebuje uzyskać inną lokalizację produktu musi grzecznie czekać, aż szlachta w pomarańczowych koszulkach skończy opowiadać prywatne historie czy też fajne żarciki..które nie mają kompletnie nic wspolnego z pracą. W takiej sytuacji człowiek czuje się delikatnie mówiąc nie fajnie. Takim zachowaniem dość dobitnie dają znać gdzie jest twoje i miejsce i kto tu rządzi.

Pracownik

Czy wszyscy nie zatrudnieni przez lsj mają wypłatę ? Ja nadal nie mam...

Pak

Ktoś napisał że wypłaty nie ma a jutro 10 sobota i jak wypłacana firma???? I skasował opinie

Pracownik
@Pak 09.11.2018 22:04

ZZłamali prawo ale kto by się przejmował. Każdemu przysługują odsetki za opóźnienie w zapalcie 5,5 pkt procentowego. Pozdrawiam

Pak

Nie ma wypłaty a jutro sobota 10. Czekamy do północy w poniedziałek chcą żeby przyjść do pracy????

pracownik

Kierownictwo to rzeczywiście czysta abstrakcja. Młodzi ludzie po założeniu pomarańczowej kamizelki traktują ludzi przeważnie jak jakiś gorszy sort. Na plus ładne i zgrabne dziewuszki :):):)

JsB

Witam w jaki sposób jest rekrutacja prowadzona? Agencja pracy czy można do firmy przyjechać z CV-ka

Guziec 123

Firma spoko fajny klimat fajnie się robi alekierownictwo lipa stają się że mało zrobione jak nie ma pracy przypierdzielaja się o byle co zamiast pomagać to czasem olewają i idą dalej a nowa liderką to już wgl totalne dno Moje sugestie dla ABC AutoParts Sp. z o.o.: Zmiana niektirrych liderów oraz lepsze podejście do pracowników od strony kierowników Lubię atmosferę w ABC AutoParts Sp. z o.o. za: Praca nie jest ciężka każdy może pojąć o co chodzi

Tvp abc

Witam Jak tam w tvp abc? Dalej jest liderek micchalek i macie 2200 netto miesiecznie ?????????????

~~rudy102
@Tvp abc 29.09.2018 21:47

2200 miesięcznie to ma ten kto cały miesiąc, tak jak ty na zwolnieniu lekarskim siedzi ...

Satelit

Pracuję od końca września i nie mam zamiaru się wynosić. Czekam aż przejmą mnie z lsj, ale to niestety az pół roku od rozpoczęcia. Praca dla mężczyzny nie jest wcale ciężka. Zbierający się nachodzi, a pakowacz nastoi, taka praca. Ludzie są spoko jeśli ty jesteś w porządku. Debilni spinatorzy i aferzyści szybko dochodzą do wniosku, że nie ma tam dla nich miejsca. Jak się spisujesz dostajesz podwyżkę, a od października wchodzą premie. Ja tam polecam, podoba mi się :) co do kierownictwa - złe opinie wyssane z palca. Pomocni i wyluzowani. Oczywiście jeśli nie przychodzisz do pracy nachlany lub masz do kogoś jakis z dpy problem :)

Satelit
@Satelit 28.09.2018 16:56

Od końca sierpnia miało być.

Uhahaha
@Satelit 28.09.2018 16:56

Ambitne za....dalanie za f.wno nie pieniadze. Marnujcie sobie zycie dalej????????

ChybaCiePogrzało
@Uhahaha 29.09.2018 22:25

To siedź tam gnij dalej za marne 2 koła :) zamiast premii dostaniesz dziękuje a czasami nawet nie...na razie są pomocni i mili popracuj trochę to zobaczysz co to za łajzy poza tym ile ludzi tyle opinii...polowa komentarzy na tej stronie to złe opinie i wszystkie są wyssane z palca? kolejny jakis lizodxp kierownictwa albo jakaś ofiara losu która nie umie trochę powalczyć o swoje haha:)

Uhahaha
@ChybaCiePogrzało 01.10.2018 09:39

Nie pracuję w tym cyrku tvp abc, tylko za 8 kola w Niemczech. Pozdro ???? w abc o cos walczyc hhahahaha chyba o wazeline

Nick
@ChybaCiePogrzało 01.10.2018 09:39

Ofiara losu to jesteś ty. Zapie..sz za kopa w d.pe, bo takie masz kwalifikacje.

tadeo826
@Uhahaha 06.10.2018 23:02

za 8 koła do Niemiec to mi się nawet (usunięte przez administratora) nie chce podnosić więc (usunięte przez administratora) na Niemca lub Polaka w gebelsowni

tadeo826

Można zarobić jak się chce oraz fajna atmosfera

Fotoira

Cześć wszystkim, posiada ktoś informacje na temat grupy fotograficznej i wyglądu studia? Zastanawiam się nad aplikacją na stanowisko fotografa w tej firmie, najlepiej jakiś kontakt do kogoś wewnątrz.

anonymous

Czarne zęby pisała widać po błędach to dopiero była patologia oj Barbaro wstyd i dobrze że Cię wywalili

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Jak byś chciał wiedzieć to ja z firmy sama wyszłam a nie ze mnie wywalili ty jesteś wieloka pomyłka nie jest patalogi tam pierwszy raz spodkalam się firmie że mogą ludzie chodzić pijani naprzykla Magdalena L i co nic nie zrobili

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Taki mądry jesteś ze Az kodeków pracy nie znasz jedynie mi mogli nk wstawić a nie wywalić a taki mądry jesteś właśnie widzę i jak byś chciał wiedzieć to odeszła sama a nie wywalili mnie właśnie widzę jaki mądry jesteś to ci powiem 3 nk i cie wywalaja a nie ty byś się wstydził że nie znasz kodeków pracy ha ha ha

anonymous
@anonymous 13.09.2018 16:06

Kodeks mówi krótko..... Za słownictwo wulgarne won z roboty nikt z Tobą (usunięte przez administratora)nie chciał pracować, a nie żadna nk wywalił Cię za patologię i za to że prymitywna byłaś o wyglądzie bohatera pewnego filmu czyli czarnozebnego pieska

anonymous
@anonymous 14.09.2018 16:05

Z kim pisze jestem ciekawa bys był bohaterem i pokazał się i jestem ciekawa czy byś był mądry wtedy dobra jednym słowem spadaj

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:11

I spadam właśnie o tym mówię tylko do awantur się nadajesz i i wyzwisk do pracy na Izbie Cię przyjmą

Zainteresowany

Na ktory dzial najlepiej trafic??

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Na żaden bo tam wogule tragedia jest w tej firmie (usunięte przez administratora)jak nic przez 3 miesiące masz 18 a potem 19 i co robisz ciogle normę a kierownik tego nie widzi a co pomalu robią to mają 20 zł brutto trzeba wchodzić kierownika w (usunięte przez administratora) chyba żeby więcej dostać i nie trzeba robić tyle

....
@anonymous 11.09.2018 20:34

Proponuję cofnąć się do podstawówki i nadrobić zaległości, bo oczy bolą.

anonymous
@anonymous 11.09.2018 20:34

(usunięte przez administratora) wróć do szkoły.... Za za koszmarna baba zemsta się marzy.... A sama podlizywala się o podwyżkę i robilaby to tej pory na szczęście było krótkie WON

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Ja się nie starałam o podwyżkę tylko potrafiłam robić te rzeczy to nie którzy w (usunięte przez administratora) wchodzą tam niektórym żeby dostać podwyżkę i sam się wstydź jednym słowem spadają na ryj może sam wchodziles i się starałes o podwyżkę nie wiadomo jak ha ha ha

anonymous
@anonymous 11.09.2018 20:34

Sam biesek wogule jesteś a ty wcale nie lepsze masz zeby może jeszcze gorsze a taki mądry jesteś

anonymous
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Powiem Ci jedno dużo osub się tam przewinęło i jak tak dalej pójdzie to jeszcze więcej się przewinie i potem zamkną firmę bo nie będzie mnialo komu pracować

Przedszkole
@Zainteresowany 11.09.2018 17:28

Jak Dzieci...

anonymous
@anonymous 14.09.2018 22:14

No już dobrze Wampirku idz do dentysty zadbaj o ręce i będzie ok tu już nie musimy oglądać Twojego uśmiechu i słychać jezyka rodem z meldunki Pa

anonim

(usunięte przez administratora)

abcŻartoParts

Chyba sobie żartujesz pomocna? Jest wiecznie zakręcona nie umie zarządzać. Kobieta na stanowisku kierowniczki gdzie inni to sami faceci to pomyłka..A ta kobieta wiecznie robiła wszystkim pod górkę więc nie wiesz co piszesz pozdro.

Lider

Firma szuka Lidera. A jakie jest kierownictwo ?? Bo nie wiem czy warto iść do Was. Jak widzę opinie to kierownictwo źle zarządza. Jakieś zmiany ...

Szukam pracy

Witam. Czy firma prowadzi rekrutację? Kiedyś widziałem ogłoszenie w sieci ale jest już nieaktualne.

ABC AutoParts
@Szukam pracy 30.08.2018 16:06

Dzień Dobry, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko Magazyniera . Poniżej wklejam link do ogłoszenia : https://www.olx.pl/oferta/magazynier-CID4-IDvmqKL.html

Ogarnięty

Praca nie należy do lekkich, czasami trzeba się nadzwigac ciężkich tarcz i innych ciężkich części.Na pakowaniu po całym dniu masz dosyć,szczególnie po wtorku (10 godzin pracy). Najlżejsza praca jest na przyjęciu.Możesz przyjmować towar i naklejac naklejki tempem żółwia,rozmawiać sobie i kierownik działu Arek który czepia się wszystkich z innych działów i wiecznie mu wszystko nie pasuje., nic ci nie powie bo pracujesz u niego.Wydaje mu się ze jest właścicielem tej firmy a nie tylko kierownikiem. Możesz stać i nic nie robic jak skończysz prace i jest wszystko dobrze.Inne działy odradzam.

Pracownik

Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Weźcie się do pracy, a nie zajmujecie się wypisywaniem głupot na forum. Na jakiej podstawie oczerniacie kierowników? Uważam, że są bardzo pomocni i zawsze idzie się z nimi dogadać. Największym problemem w tym zakładzie są właśnie pracownicy, którzy zajmują się tylko plotkowaniem....

Abc
@Pracownik 31.08.2018 06:39

Na szczęście teraz Ci wszyscy inteligencji powiatowi mogą złożyć cv i sami sprawdzić się na stanowisku lidera. Proponuję wziąść się za pracę lenie wtedy wszystkim będzie się lepiej pracowało!

?
@Pracownik 31.08.2018 06:39

A skąd tyle zawisci w team liderach?

He'sGun

Teraz karme na paleciakach jeszcze będą wozić śmiech na sali

Pracownik magazynu

Co za tępaki tam pracują i tu się odzywają to brak słów. (usunięte przez administratora) plotka z tym, że nowy dyrektor to mąż Renaty haha skąd wy kur*a to bierzecie? Tak samo jak info, że wszyscy telefony mają po parę tysi. Przecież to wszystko (usunięte przez administratora) prawda. Dyrektorka pracowała pół roku i zapiep*zała w te upały jak większość z nas. Ja tam widziałem zmiany na lepsze jak się pojawiła i szanowała wszystkich pracowników co było profesjonalne. Zwalniala tych co nie szanowali innych i pracy. Większość ludzi jest ok i chce pracować, a reszta to nie roby i placki, które właśnie przesiaduja na L4 i później zdziwieni, że firma nie chce z nimi współpracować. Michał nie kierownik, tylko lider i nie nadaje sie totalnie, nie potrafi rozmawiać z ludźmi. Dawid coraz lepiej. Na magazynie już widać, że w końcu się przejasnia i porządek robią, bo (usunięte przez administratora) był straszny. Ci co pracują i się wywiązują nie muszą się o nic martwić i też nie narzekają, a niestety jeszcze robią tacy, którzy kombinują, a jeśli jeszcze przychodzi ktoś kto karze pracować to oni zdziwieni i piszą właśnie takie pierdoły. Kto chce pracowac to jest spoko, choć to nudna robota, ale narzekają tylko Ci co chcieliby nic nie robić, a zarobić ????

Magazynier
@Pracownik magazynu 25.08.2018 23:41

To ty jesteś tępak ..... Prawdą boli.....

abcŻartoParts
@Pracownik magazynu 25.08.2018 23:41

Sam jesteś tępak pracujesz tam gościu i widać nawet sam nie wiesz co sie dzieje. Renata zapie:::przała w upały nie rozmieszaj ludzi...co nazywasz zapiep**rzaniem siedzenie w klimatyzowanym biurze i wejscie na magazyn na 5minut zeby pogonić ludzi za brak butów bhp których sama długi czas nie nosiła? HAHAHA

Pracownik

Przeraża mnie zachowanie kierownika Dawida:(

Postronny

Co tam się u Was dzieje? Co to za firma ? ? Po wpisach na forum to widać brak dobrej ręki zarządzającej ? Chyba najgorzej zarządzana firma w panattoni. Niech kierownictwo się zapisze na bezpłatne kursy do DHL lub PDC ?

Kubek kakałka mmm
@Postronny 17.08.2018 18:44

Nic to nie da, na takie puste berety

Maska
@Postronny 17.08.2018 18:44

Nic to nie da. Zarząd też się nie nadaje. Ta firma to chyba jakaś pomyłka. Koszty w Polsce chcą tylko obniżyć . Bo w Berlinie muszą płacić 8.5 euro a u nas 18 zl.

anonymous
@Postronny 17.08.2018 18:44

Kierownicy to się tam chyba po znajomości dostali!

Kolega
@Postronny 17.08.2018 18:44

Ta firma to jedna wielka pomyłka. Żądamy właściwych kierowników i dyrektorów. Za dobrych trzeba zapłacić. Bo jak nie to firma się wywali.

Pracownik

Premii dla pracownikow zaluja, a kierownikom kupuja najnowsze telefony Huaweii p20 pro wydajac na to duza kwote ok 30tys, a na paleciaki wydali raptem 10tys xd

`studencik84h
@Pracownik 04.08.2018 11:48

dla kierowników to pewnie telefony firmowe, żebyśmy mogli ja i ty czyli migacze od pracy zgłaszać co tydzień urlopy na zadanie albo l4, co nie? hehe

B
@`studencik84h 13.08.2018 22:16

Myslisz, ze kierownicy nie chodzą na l4 co tydzien i sie nie migają? Ha ha ha głupiś i naiwny

Pracownik ABC
@`studencik84h 13.08.2018 22:16

Ja rozumiem,że to telefony służbowe jest tylko jedno ALE czemu takie drogie? Przecież jeżeli to telefon służbowy to tylko do smsowania i dzwonienia . Po co więc telefony za 3 tysiące jeżeli można kupić np telefon z taką samą funkcją za 500 zł?

Alan

A kto ma być za rentę są jakieś przecieki

Pracownik
@Alan 05.08.2018 19:19

Oby nie ktoś z firmy. Bo jak ktoś od nas to kiepsko to widzę. Dobrze żeby zatrudnili kogoś z zewnątrz. Najlepiej żeby wiedział jak pracuje się na magazynie.

dziki dzik

A skąd masz takie informacje , że to jest jej mąż ?? to nie jest przypadkiem jakaś nie sprawdzona plotka ?? na podstawie czego tak stwierdziłeś ?? jeżeli to jest prawdziwa informacja , to było by już całkowicie wesoło , hmmm chyba sami się domyślacie o co chodzi .

He'sGun

Magazyn generalnie = pełno kurzu i buractwa. Na pakowaniu spoko kierownictwo, a praca jak praca chcesz albo masz w poważaniu. Lepiej pakować niz być łazikiem, bo wtedy przynieś, podaj, pozamiataj. Dział przyjęć chyba najlepszy dział pod względem wykonywanej pracy. Kiero wiecznie niezadowolony. Skanery = śmieszne kierownictwo wiecznie roztargnione jakby w innym świecie żyli czego wynikiem staje się coraz mniejsze zaangażowanie pracowników. Praca sama w sobie jest w porządku, ale patrząc z boku na działania liderów raczej bym się nie odważył wchodzić w taki konflikt:)

Zostaw opinię o ABC AutoParts Sp. z o.o. - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC AutoParts Sp. z o.o.