brak logo

Thule. Sp. z o.o.

Huta Szklana

Opinie o Thule. Sp. z o.o.

xxx 2012-04-09 22:28
i mumota było milej. Zarobki lepsze i atmosfera milsza...
1
zatrudniony 2013-02-08 20:31
co to za umowa???a wypłata????nie wiadomo co z tym robic!zapłacic rachunki,czy dzieciom kupic chleb?
kasiula 2013-02-08 21:24
thule to zenada lepiej do szczecha isc do pracy,bo jest ok
Max 2013-02-09 09:00
Proszę wszystkich którzy pracują bądź pracowali w tej firmie o wystawianie im opini.
szpirytusz 2013-02-13 23:33
koniec świata
1
aaaggg 2013-02-15 18:37
Witam.. Ja też pracowałam w Thule przez kilka sezonów i właśnie na torebce.. poprostu maskra normy co chwile podwyższane , i te latanie po innych stanowiskach jak niebyło roboty ...
Tylko nie pachołki 2013-02-17 15:09
Opinie są tu bardzo krytyczne a ciekawe dla czego ?
Niunia 2013-02-17 19:50
Tak to prawda zależy jak kto trafi na jakie stanowisko. Na niektórych da się wytrzymać. A co do ludzi to wiara taka już taka jest wszędzie fałszywa i obłudna.
Obrońca 2013-02-19 10:29
Co wy, takie kozaki a piszecie anonimowo jak tchórze , macie( usunięte przez administratora )to sie przedstawcie a nie wyssane z palca pierdoły piszecie
3
Adam 2013-02-19 15:44
Tylko nie pierdoły! To co ludzie piszą chyba z nikąt się nie wzieło? I proszę nie zapominać o wolności słowa. Każdy ma prawo pisać co uważa.
1
Sunia 2013-02-19 16:03
Tak zgadzam się masz całkowitą rację Adam. Ludzie wiedzą co piszą.
1
Taxi 2013-02-19 17:43
Tak dokładnie obrońca przedstaw się jak jesteś taki OK. Sam się ośmieszasz! A ludzie piszą czystą prawdę i takie są fakty.
Jack 2013-05-07 15:14
Trójkę z przodu ? Chyba w marzeniach. A o wsparciu szefa nigdy nie słyszałem.
ANONIM 2013-06-11 12:55
THULE to zenada oszukuja jakies umowy daja przez adeko poniewieraja pracownika brak szacunku, do pracy w boze cialo co to ma byc, kary za to powinni placic a nie wykozystywac nas i jeszcze oszukiwac na wyplatach to jest smieszne obiecuja umowy przez thule a daja przez Adeko ...
nik 1 2014-02-20 20:43
w thule nie bylo za wesolo . tak jak wszedzie . musisz troche sie nagibac zeby miec cos z tego . a i tak nigdy nie wyszles na swoje , to jest w koncu praca a nie urlop .a wiara ktura z toba pracowala byla nie zawsze falszywa . w koncu to tylko jest moje zdanie . pozdrawiam . trzymajcie sie .
Kamil 2014-03-31 11:17
Czy przyjeliby mnie z niedokońca stwierdzona epilepsja? Szukam pracy!
Maniek 2014-04-07 16:45
Teraz w thule to tragedia połowa wypłaty do premie jakościowe i jeżeli jedna osoba zepsuje produkt to wszystkie 15 osób (powiedzmy , że 5 na bagażniku pracuje) ma zabrane po 50 zł premii za śrubkę. Tak samo jest na malarni czy prasach / giętarkach . Możesz być bardzo dobrym pracownikiem i nie psuć detali a jednak zawsze komuś może zdarzyć się błąd i Ty cierpisz za niego. A co do atmosfery to sobie możecie wyobrazić ludzie chodzą zapierdalają Ci młodsi , thule podnosi normy przychodzą straszą starszych pracowników wywaleniem z roboty albo degradacją.... dużo by opowiadać firma marzeń :D
dasfs 2014-11-30 23:46
no ja slyszalem ze kontrruktorzy to na lape zarabiaja 5 .
i ze w biurze idzie zarobic wiec nie jest zle
anna 2014-12-04 15:44
jakie złożyć papiery ubiegając się o pracę w Thule Wieleń ???
anonim 2014-12-18 18:49
normalnie same brednie firma jest ok pracować wszędzie trzeba za leżakowanie nikt nie płaci
2
Lekturka 2015-01-09 13:31
Do zarządu jeśli to czyta <bo czemu nie>
Jeśli jest tak jak ludzie opisują w komentarzach to polecam przeczytać książkę Wieża Paryska.. :)
pracownik 2015-03-04 13:21
Nie gadajcie tak na thule idzcie sobie pracowac do Tartaku W Wieleniu ponizaja ludzi jak moga groza zwolnieniem jak sie odezwiesz zero szacunku do ludzi a zwlaszcza pan z Nowej Soli cwaniak jakich malo.tylko metry i metry zeby premie dostali a o urlopie to Pomarzyc mozna a co do wyplat 2-3 dni po terminie i jeszcze cie opiernicza na wyplatach
2
7890pik 2015-03-12 13:38
w hucie w thule kierownictwo nie zna kodeksu pracy,jak można kończyć pracę o 22 i na drugi dzień iść na 6 rano i pracować 12 godzin,a gdzie 11 godzinna przerwa. prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorzej jak w samsungu.
4
1234 2015-04-13 08:35
To prawda, nie wspomnę już o pracy 7 dni w tygodniu, bez dnia wypoczynku.
Na porządku dziennym jest też straszenie pracowników zwolnieniem za odmowę pracy w weekend. W Thule żyjesz po to aby pracować, a nie pracujesz po to aby żyć.
2
L 2015-10-09 20:00
JA CZYTAM I SIE SMIEJE IDZCIE DO MATEXU,ALBO DO SAMSUNGA TU WCALE NIE JEST TAK ZLE JA JAKOS ROBIE I JEST OK CO WY CHCECIE LUKSUSY ?????? WIADOMO SEZON JEST (usunięte przez administratora) ALE KAZDY WIE CO GO CZEKA ZAWSZE MOZE SIE ZWOLNIC NIEROBY PRZYCHODZA I PO MIESIACU NA ZWOLNIENIA LEKARSKIE !!!!!
xxx 2015-11-08 15:03
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
2
xxx 2015-11-08 15:04
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
3
sikor 2015-12-21 11:58
Asiak co ty piszesz?gdzie dobrze płacą w thule?nie rozśmieszaj ludzi!najniższa krajowa umowy śmieciowe i w lipcu wypad z firmy bo sezon się skończył i nikt się nie przejmuje ludzmi co mają robić dalej.owszem nieźle zarabiają ale tylko te nieroby co przed komputerem siedzą i głowy mają pełne absurdów
1
adolf 2016-01-12 18:48
Mam stwierdzona schizofrenię paranoidalną czy mam szansę dostać się do biura
Xl 2016-01-19 15:45
Zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego ta firma nie powstała np. w Niemczech (największy zbyt) ? Odpowiedź jest prosta bo tam pracownikowi musieliby płacić min 2/3 tysiące euro na miesiąc (euro 4,30 zł). Pomyślcie więc ile oni mają zysku na jednym polskim pracowniku ? Żałosne. Polacy Chińczykami Europy i taka jest prawda. Pozdrawiam
5
boniek 2016-01-24 13:58
@Asiak oczywiście praca fizyczna nie jest lekka i w tym przypadku powinna być dobrze wynagrodzona bo ten pracownik fizyczny zarabia na całą firmę oczywiście też na bardzo wysokie wypłaty i premie kierownictwa które mają takiego człowieczka za nic.A gdyby nie on to reszty też by nie było.Pracowałem w zeszłym sezonie i wiem jak tam jest.Na początku obiecanki później praca ponad siły a na koniec przykro nam ale sezon się skończył już cie nie potrzebujemy.Już tam nie pójdę do pracy bo nie ma po co.Pozdrawiam
2
xxxx 2016-01-30 11:29
Jak można napisać coś takiego ze firma kogoś żywi?!Firma wypłaca należne wynagrodzenie za ciężką pracę.A średnia krajowa wynosi dużo więcej niż 2000 zł brutto. Brednie totalne
1
Anka 2016-01-30 13:17
To chyba ludzie którzy tam pracują żywią tą firmę a nie ona ich. Pracując ciężko tak naprawdę za pół darmo.
aneta 2016-01-31 17:56
Odnośnie postu XL.Oczywiście że firma jest w Polsce bo chodzi o koszta.Ale żeby ludzi gonić żeby pracowali za 3 lub 4?To jest właśnie żałosne zwłaszcza ze tak mało zarabiają.Wina tkwi w kierownictwie.Nie nadają się.Powinni zmienić całą kadrę
1
lambado 2016-03-09 14:58
Ta firma to jedna wielka pomyłka.Nie polecam
kastor 2016-03-17 10:06
Prawdy sa trzy: prawda, moja prawda i gowno prawda. W tym co jest napisane w ostatnich komemtarzach jest ta ostatnia prawda. W okolicy jest duzy problem z zatrudnieniem praktycznie zadnych wiekszych firm tylko male firemki. Naljepiej jest tylo narzekac...to takie polskie. Zlota maksyma: nigdy nie jest tak zle zeby nie mogo byc gorzej.....
Nicole 2016-04-07 20:16
Komentarze poniżej nie powyżej to po raz po dwa są w nich zawarte ciekawe i prawdziwe rzeczy i po trzy można z nich się dużo dowiedzieć.
Nico 2016-04-08 08:05
Wyżej piszę się przez ż nie rz odsyłam do podstawówki ASIAK.
1
madzia73 2016-06-14 00:05
firma Thule nie jest taka zła , jest oki zarobki są normalne na naszym terenie więc nie piszcie głupot .... praca na 8 godzin jest oki nie wymyślajcie macie prace pod nosem więc tylko pracowac a będzie dobrze
Mika 2016-09-06 18:51
Pracowałam sezon w Thule i robota nie byla ciężka. W sezonie praca na 3 zmiany a po sezonie na 2. Bez nadgodzin i sobót (które są dodatkowe) zarabiałam ponad 1900. Jezeli ktoś robi nadgodziny to 3tys daje rade uzyskac
Kinia 2016-09-26 08:49
1900 to żadna rewelacja.3000 z nadgodzinami to można zarobić wszędzie i świata poza firmą nie widzieć? Także thule równa się samsungowi w 100%
1
Klimek 2016-09-27 16:24
Jak 2000 nie jest najniższą krajową to jaka jest średnia???Co za bzdury?!
Okol 2016-10-04 16:08
zostań tak nie wiem co bierzesz ale zalecam pół dawki.średnia krajowa to 4000 pln
1
T 2016-10-15 11:18
Chcem złożyć cv do thule.jestem magazynierem z długoletnim stażem i kwalifikacjami.Jak wyglądają zarobki i praca?Czy warto tam pracować?
ALBERT 2016-10-17 13:51
IDZIE ODLOZYC,JAK CIE PRZYJMA TO BEDZIESZ MIAL OKOLO 2,5 TYS ZL ZALEZY NA JAKIM STANOWISKU BEDZIESZ PRACOWAL.I STARAJ SIE BYS SIE DOSTAL BEZPOSREDNIO DO THULE.
Baron 2016-10-18 18:43
Zrobiłem rekonesans i dowiedziałem się że zarobki na rękę to około 1600 zł z całą premia i nadgodzinami.2500 zarabia pracownik z 10letnim stażem razem z premią i 4 sobotami więc szału nie ma.
1
lord 2016-10-18 21:20
Zależy czy zatrudnienie jest bezpośrednie czy przez agencję @Baron więc weź jeszcze to pod uwagę do tych wyliczeń
floger 2017-01-17 17:57
Firma nie jest zła, ale kiedy zamiast pracownika który pracuje rzetelnie kilka lat w sezonie stara się by dostać umowę dłuższą przychodzi ktoś z rodziny biurowego i dostaje prace po protekcji to się nie dziwie że brakuje ludzi. Pracownicy widzą jaka tam jest już ' Familiada' i nie chcą być sezonowymi ' zapchaj dziurami'


Były pracownik sezonowy
3
expert 2017-01-27 08:11
Nie polecam pracy które chciałyby pracowac nie na sezon.. Thule nic nie robi sobie z ludzi.Co roku to samo..Przychodzi Lipiec i ''Dziekujemy'' Praca tam jest na sezon od stycznia do lipca..ZERO SZANSY UMOWE NA DLUZEJ..NIE POLECAM FIRMY POD wzgledem UMOWY..Tyle było tam dobry pracowników dzisiaj ich juz nie ma:) Nie dostali umowy
4
212 2017-02-26 20:14
Mozna wiele napisać o firmie Thule:)Jak nic nie robi sobie z człowieka.Kazdy chce pracować cały rok.Kierownictwo nic nie robi sobie z człowiekiem:)Pracownicy pracuja 5-7 sezonów i przychodzą do pracy od stycznia a Ukrainiec który pracuje pierwszy raz ,przychodzi do pracy od listopada.Panie kierowniku co pan robi sobie z człowieka?NIC...Umowa na dwa miesiace. Praca ponad siły i kazdego roku to samo nie ma opcji o umowe na dluzej.Nie polecam pracy w Thule.Masz zmajmosci bedziesz robił caly rok.Nie masz to wiesz co bedzie w lipcu ,,Juz nie jestes potrzebny.."Nie polecam firmy Thule.Drugi samsung:)Praca ponad siły i umowy do bani:)Pozdrawiam..Robcie tak dalej to nigdy ludzi nie bedzie do pracy.:)
4
Zostaw swoją opinię o Thule. Sp. z o.o. - Huta Szklana
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thule. Sp. z o.o.