brak logo

Thule. Sp. z o.o.

Huta Szklana

Opinie o Thule. Sp. z o.o.

anonim 2010-07-14 16:00:12
mam pytanko;jak w THULE wygląda zatrudnienie? w jakim czasie najlepiej składać podanie i czy są szanse na przyjęcie do pracy ?
anonim 2011-07-20 18:33:34
Praca nie jest ciężka zarobki też są niezłe ogólnie polecam prace w THULE
4
no name 2011-12-13 20:19:40
A co sie takiego zaczłęło dziać? Kiedys było naprawdę ok ...
xxx 2012-04-09 22:28:23
i mumota było milej. Zarobki lepsze i atmosfera milsza...
zatrudniony 2013-02-08 20:31:00
co to za umowa???a wypłata????nie wiadomo co z tym robic!zapłacic rachunki,czy dzieciom kupic chleb?
kasiula 2013-02-08 21:24:13
thule to zenada lepiej do szczecha isc do pracy,bo jest ok
Max 2013-02-09 09:00:20
Proszę wszystkich którzy pracują bądź pracowali w tej firmie o wystawianie im opini.
szpirytusz 2013-02-13 23:33:43
koniec świata
aaaggg 2013-02-15 18:37:17
Witam.. Ja też pracowałam w Thule przez kilka sezonów i właśnie na torebce.. poprostu maskra normy co chwile podwyższane , i te latanie po innych stanowiskach jak niebyło roboty ...
Tylko nie pachołki 2013-02-17 15:09:52
Opinie są tu bardzo krytyczne a ciekawe dla czego ?
Niunia 2013-02-17 19:50:52
Tak to prawda zależy jak kto trafi na jakie stanowisko. Na niektórych da się wytrzymać. A co do ludzi to wiara taka już taka jest wszędzie fałszywa i obłudna.
Obrońca 2013-02-19 10:29:24
Co wy, takie kozaki a piszecie anonimowo jak tchórze , macie( usunięte przez administratora )to sie przedstawcie a nie wyssane z palca pierdoły piszecie
1
Adam 2013-02-19 15:44:25
Tylko nie pierdoły! To co ludzie piszą chyba z nikąt się nie wzieło? I proszę nie zapominać o wolności słowa. Każdy ma prawo pisać co uważa.
1
Sunia 2013-02-19 16:03:51
Tak zgadzam się masz całkowitą rację Adam. Ludzie wiedzą co piszą.
1
Taxi 2013-02-19 17:43:26
Tak dokładnie obrońca przedstaw się jak jesteś taki OK. Sam się ośmieszasz! A ludzie piszą czystą prawdę i takie są fakty.
Jack 2013-05-07 15:14:52
Trójkę z przodu ? Chyba w marzeniach. A o wsparciu szefa nigdy nie słyszałem.
ANONIM 2013-06-11 12:55:02
THULE to zenada oszukuja jakies umowy daja przez adeko poniewieraja pracownika brak szacunku, do pracy w boze cialo co to ma byc, kary za to powinni placic a nie wykozystywac nas i jeszcze oszukiwac na wyplatach to jest smieszne obiecuja umowy przez thule a daja przez Adeko ...
nik 1 2014-02-20 20:43:44
w thule nie bylo za wesolo . tak jak wszedzie . musisz troche sie nagibac zeby miec cos z tego . a i tak nigdy nie wyszles na swoje , to jest w koncu praca a nie urlop .a wiara ktura z toba pracowala byla nie zawsze falszywa . w koncu to tylko jest moje zdanie . pozdrawiam . trzymajcie sie .
Kamil 2014-03-31 11:17:31
Czy przyjeliby mnie z niedokońca stwierdzona epilepsja? Szukam pracy!
Maniek 2014-04-07 16:45:18
Teraz w thule to tragedia połowa wypłaty do premie jakościowe i jeżeli jedna osoba zepsuje produkt to wszystkie 15 osób (powiedzmy , że 5 na bagażniku pracuje) ma zabrane po 50 zł premii za śrubkę. Tak samo jest na malarni czy prasach / giętarkach . Możesz być bardzo dobrym pracownikiem i nie psuć detali a jednak zawsze komuś może zdarzyć się błąd i Ty cierpisz za niego. A co do atmosfery to sobie możecie wyobrazić ludzie chodzą zapierdalają Ci młodsi , thule podnosi normy przychodzą straszą starszych pracowników wywaleniem z roboty albo degradacją.... dużo by opowiadać firma marzeń :D
dasfs 2014-11-30 23:46:55
no ja slyszalem ze kontrruktorzy to na lape zarabiaja 5 .
i ze w biurze idzie zarobic wiec nie jest zle
anna 2014-12-04 15:44:31
jakie złożyć papiery ubiegając się o pracę w Thule Wieleń ???
anonim 2014-12-18 18:49:24
normalnie same brednie firma jest ok pracować wszędzie trzeba za leżakowanie nikt nie płaci
2
Lekturka 2015-01-09 13:31:42
Do zarządu jeśli to czyta <bo czemu nie>
Jeśli jest tak jak ludzie opisują w komentarzach to polecam przeczytać książkę Wieża Paryska.. :)
pracownik 2015-03-04 13:21:58
Nie gadajcie tak na thule idzcie sobie pracowac do Tartaku W Wieleniu ponizaja ludzi jak moga groza zwolnieniem jak sie odezwiesz zero szacunku do ludzi a zwlaszcza pan z Nowej Soli cwaniak jakich malo.tylko metry i metry zeby premie dostali a o urlopie to Pomarzyc mozna a co do wyplat 2-3 dni po terminie i jeszcze cie opiernicza na wyplatach
1
7890pik 2015-03-12 13:38:47
w hucie w thule kierownictwo nie zna kodeksu pracy,jak można kończyć pracę o 22 i na drugi dzień iść na 6 rano i pracować 12 godzin,a gdzie 11 godzinna przerwa. prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gorzej jak w samsungu.
3
1234 2015-04-13 08:35:54
To prawda, nie wspomnę już o pracy 7 dni w tygodniu, bez dnia wypoczynku.
Na porządku dziennym jest też straszenie pracowników zwolnieniem za odmowę pracy w weekend. W Thule żyjesz po to aby pracować, a nie pracujesz po to aby żyć.
L 2015-10-09 20:00:48
JA CZYTAM I SIE SMIEJE IDZCIE DO MATEXU,ALBO DO SAMSUNGA TU WCALE NIE JEST TAK ZLE JA JAKOS ROBIE I JEST OK CO WY CHCECIE LUKSUSY ?????? WIADOMO SEZON JEST (usunięte przez administratora) ALE KAZDY WIE CO GO CZEKA ZAWSZE MOZE SIE ZWOLNIC NIEROBY PRZYCHODZA I PO MIESIACU NA ZWOLNIENIA LEKARSKIE !!!!!
xxx 2015-11-08 15:03:12
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
xxx 2015-11-08 15:04:13
Do bani.Firmowe motto WYCISNĄĆ ROBOLA DO CNA
2
sikor 2015-12-21 11:58:02
Asiak co ty piszesz?gdzie dobrze płacą w thule?nie rozśmieszaj ludzi!najniższa krajowa umowy śmieciowe i w lipcu wypad z firmy bo sezon się skończył i nikt się nie przejmuje ludzmi co mają robić dalej.owszem nieźle zarabiają ale tylko te nieroby co przed komputerem siedzą i głowy mają pełne absurdów
adolf 2016-01-12 18:48:24
Mam stwierdzona schizofrenię paranoidalną czy mam szansę dostać się do biura
Xl 2016-01-19 15:45:23
Zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego ta firma nie powstała np. w Niemczech (największy zbyt) ? Odpowiedź jest prosta bo tam pracownikowi musieliby płacić min 2/3 tysiące euro na miesiąc (euro 4,30 zł). Pomyślcie więc ile oni mają zysku na jednym polskim pracowniku ? Żałosne. Polacy Chińczykami Europy i taka jest prawda. Pozdrawiam
1
boniek 2016-01-24 13:58:40
@Asiak oczywiście praca fizyczna nie jest lekka i w tym przypadku powinna być dobrze wynagrodzona bo ten pracownik fizyczny zarabia na całą firmę oczywiście też na bardzo wysokie wypłaty i premie kierownictwa które mają takiego człowieczka za nic.A gdyby nie on to reszty też by nie było.Pracowałem w zeszłym sezonie i wiem jak tam jest.Na początku obiecanki później praca ponad siły a na koniec przykro nam ale sezon się skończył już cie nie potrzebujemy.Już tam nie pójdę do pracy bo nie ma po co.Pozdrawiam
xxxx 2016-01-30 11:29:02
Jak można napisać coś takiego ze firma kogoś żywi?!Firma wypłaca należne wynagrodzenie za ciężką pracę.A średnia krajowa wynosi dużo więcej niż 2000 zł brutto. Brednie totalne
Anka 2016-01-30 13:17:17
To chyba ludzie którzy tam pracują żywią tą firmę a nie ona ich. Pracując ciężko tak naprawdę za pół darmo.
aneta 2016-01-31 17:56:28
Odnośnie postu XL.Oczywiście że firma jest w Polsce bo chodzi o koszta.Ale żeby ludzi gonić żeby pracowali za 3 lub 4?To jest właśnie żałosne zwłaszcza ze tak mało zarabiają.Wina tkwi w kierownictwie.Nie nadają się.Powinni zmienić całą kadrę
lambado 2016-03-09 14:58:19
Ta firma to jedna wielka pomyłka.Nie polecam
kastor 2016-03-17 10:06:13
Prawdy sa trzy: prawda, moja prawda i gowno prawda. W tym co jest napisane w ostatnich komemtarzach jest ta ostatnia prawda. W okolicy jest duzy problem z zatrudnieniem praktycznie zadnych wiekszych firm tylko male firemki. Naljepiej jest tylo narzekac...to takie polskie. Zlota maksyma: nigdy nie jest tak zle zeby nie mogo byc gorzej.....
Nicole 2016-04-07 20:16:17
Komentarze poniżej nie powyżej to po raz po dwa są w nich zawarte ciekawe i prawdziwe rzeczy i po trzy można z nich się dużo dowiedzieć.
Nico 2016-04-08 08:05:09
Wyżej piszę się przez ż nie rz odsyłam do podstawówki ASIAK.
madzia73 2016-06-14 00:05:18
firma Thule nie jest taka zła , jest oki zarobki są normalne na naszym terenie więc nie piszcie głupot .... praca na 8 godzin jest oki nie wymyślajcie macie prace pod nosem więc tylko pracowac a będzie dobrze
Mika 2016-09-06 18:51:06
Pracowałam sezon w Thule i robota nie byla ciężka. W sezonie praca na 3 zmiany a po sezonie na 2. Bez nadgodzin i sobót (które są dodatkowe) zarabiałam ponad 1900. Jezeli ktoś robi nadgodziny to 3tys daje rade uzyskac
Kinia 2016-09-26 08:49:06
1900 to żadna rewelacja.3000 z nadgodzinami to można zarobić wszędzie i świata poza firmą nie widzieć? Także thule równa się samsungowi w 100%
1
Klimek 2016-09-27 16:24:06
Jak 2000 nie jest najniższą krajową to jaka jest średnia???Co za bzdury?!
Okol 2016-10-04 16:08:17
zostań tak nie wiem co bierzesz ale zalecam pół dawki.średnia krajowa to 4000 pln
1
T 2016-10-15 11:18:55
Chcem złożyć cv do thule.jestem magazynierem z długoletnim stażem i kwalifikacjami.Jak wyglądają zarobki i praca?Czy warto tam pracować?
ALBERT 2016-10-17 13:51:05
IDZIE ODLOZYC,JAK CIE PRZYJMA TO BEDZIESZ MIAL OKOLO 2,5 TYS ZL ZALEZY NA JAKIM STANOWISKU BEDZIESZ PRACOWAL.I STARAJ SIE BYS SIE DOSTAL BEZPOSREDNIO DO THULE.
Baron 2016-10-18 18:43:46
Zrobiłem rekonesans i dowiedziałem się że zarobki na rękę to około 1600 zł z całą premia i nadgodzinami.2500 zarabia pracownik z 10letnim stażem razem z premią i 4 sobotami więc szału nie ma.
lord 2016-10-18 21:20:29
Zależy czy zatrudnienie jest bezpośrednie czy przez agencję @Baron więc weź jeszcze to pod uwagę do tych wyliczeń
Zostaw swoją opinię o Thule. Sp. z o.o. - Huta Szklana
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thule. Sp. z o.o.